View Full Version : Είμαστε ότι καβαλάμε?
Λοιπόν δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί αλλά πολλές φορές πιστεύω ότι είναι δυνατόν να καταλάβεις τί τύπος είναι κάποιος από το μηχανάκι που έχει. Οπότε λέω τι έχω παρατηρήσει, χωρίς φυσικά να θέλω να θίξω κανένα γιατί πρόκειται για πλάκα. Άλλωστε τα κριτήρια του καθενός μας είναι προσωπικά και δεν πέφτει λόγος σε κανένα:
Transalp-ήρεμοι και χαλαροί τύποι. Όταν περνάμε δίπλα τους κορνάρουμε για την περίπτωση που τους έχει πάρει ο ύπνος. Δεν γνωρίζουν πόσα άλογα βγάζει το μηχανάκι (ούτε η HONDA) αλλά μίλα τους για Givi και Kappa και σε κάναν κολλητό τους.(ξέρω γιατί είχα 2 μοντέλα).
Varadero-νιώθουν άρχοντες και έχουν δίκιο (είχα και τέτοιο). Για να το βλέπεις και συ όμως δεν πρέπει να φοράν κράνος,πρέπει? Ταξιδιάρηδες, μπορεί να τους δεις και μέχρι τη Χαλκίδα.
CBF 600-κουλάντζες, θέλω ένα μηχανάκι να κάνω τη δουλειά μου κλπ. Τέτοιο έχω τώρα. Το 1000 είναι σαν το Μάτσου Πίτσου, πολλοί το έχουν ακούσει αλλά κανείς δεν το έχει δει live.
TDM-ειδική περίπτωση. Πάνε λες και τους κυνηγά ο Χάρος. Για κάθε 1.000 TDM που πουλιούνται οι εργαζόμενοι στη Remus και την Acrapa παίρνουν αύξηση.
Τ-ΜAX 500-είναι σαν κι αυτούς που τρώνε ψάρι και σου λένε "ωραίο είναι,μοιάζει στη γεύση με κρέας". Ρε φίλε, γιατί δεν παίρνεις μηχανή? Συνήθως καραφτιαγμένα (ωραία είναι)
KTM-ανίατη περίπτωση. Όποιος οδηγεί και είναι πάνω από 30, να πάει να κοιταχτεί.Συμπαθείς πάντως.
BMW-καλά εξοπλισμένοι και αυτοί και το μηχανάκι. Γενικά σωστοί στην οδήγηση και αρκετά γρήγοροι. Όταν τελειώσουν οι δόσεις το 2035 θα πάρουν το GS 1450.
Busa- Η φήμη ότι υπάρχει ΦΕΚ σύμφωνα με το οποίο ο κάτοχος Busa δεν υποχρεούται να φέρει πινακίδα κρίνεται αβάσιμη. Συνήθως νιώθεις μια παρουσία να σε περνάει χωρίς να προλάβεις να το συνειδητοποιήσεις, σαν τον πιτσιρικά στην ¨Εκτη Αίσθηση. Αναβάτες στη τσίτα είτε πάνω είτε κάτω από τη μηχανή.
V-strom-γενικά σωστοί στο δρόμο. Συνειδητοποιημένοι για το μηχανάκι και τη χρήση του. Όλοι βέβαια έχουν πει ότι το Strom τους πάει και χώμα αλλά δεν τους έχει τύχει μέχρι στιγμής.
Παπιά και μικρά σκούτερ-κάθε καρυδιάς καρύδι. Επιβεβαίωση της θεωρίας για τις Μαύρες Τρύπες. Τους βλέπεις στην αρχή της πηγμένης Αλεξάνδρας και όταν ξανανοίξεις τα μάτια σου έχουν φτάσει Πατησίων. Όταν δω παπί ν'ανάβει φλας θα κλείσω τα μάτια μου ευτυχισμένος.
Μεγάλα σκούτερ-κυριλέ τύποι, υφασμάτινο παντελόνι και χαρτοφύλακας. Το Audi το έχουν σπίτι γιατί φτάνουν γρηγορότερα έτσι στο γραφείο. Όταν βρέχει θυμούνται το Audi.
Και είπαμε, πλάκα κάνουμε!
christostr
23/09/2009, 19:48
Varadero άρχοντες:eyepop: :hypnotize
Transalp ήρεμοι:o :ZZZ: :ZZZ:
Vstrom σωστοί:eek:
Μεγάλε... έχεις καβαλήσει ποτέ africa?:a23: :a23:
Πως τους χαρακτηρίζεις;:rolleyes:
:beer: :beer: :wave2: :wave2:
Δηλαδή εμείς που καβαλάμε Moto Guzzi ... χάνουμε λάδια και λασκάρουμε βίδες ; :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil
Δηλαδή εμείς που καβαλάμε Moto Guzzi ... χάνουμε λάδια και λασκάρουμε βίδες ; :lol: :lol:
οχι ρε ......εσυ εισαι μπραΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥ! :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
οχι ρε ......εσυ εισαι μπραΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥ! :lol:
Αν αναφέρεσαι σε ... χαλασμένη εξάτμιση ...
ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕΣ !!! :lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Είπαμε, πάάάάάρα πολύ γενικά χαρακτηριστικά, δεν είναι όλοι έτσι! Εγώ να φανταστείς που έχω CBF είμαι απίστευτα γρήγορος (στην ευθεία χωρίς αυτοκίνητα).
Το Africa είναι ένα από τα ομορφότερα μηχανάκια κατά τη γνώμη μου, τώρα που το σκέφτομαι όμως έχω μήνες να το δω στο δρόμο...
nassosxlvbros
24/09/2009, 07:53
:lol: :lol:
γιατί δεν είναι στα ανέκδοτα;:confused:
makis206
24/09/2009, 08:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrval
Εγώ να φανταστείς που έχω CBF είμαι απίστευτα γρήγορος (στην ευθεία χωρίς αυτοκίνητα).
Εγώ πάλι στις στροφές, είμαι ένα άπιαστο όνειρο!:lol: :rotflmao:
harris_x
24/09/2009, 09:27
...
CBF 600-κουλάντζες, θέλω ένα μηχανάκι να κάνω τη δουλειά μου κλπ. Τέτοιο έχω τώρα. Το 1000 είναι σαν το Μάτσου Πίτσου, πολλοί το έχουν ακούσει αλλά κανείς δεν το έχει δει live.
Δεν έχεις δεί τον Νικό γιαυτο τα λές αυτά! :lol:
...
V-strom-γενικά σωστοί στο δρόμο. Συνειδητοποιημένοι για το μηχανάκι και τη χρήση του. Όλοι βέβαια έχουν πει ότι το Strom τους πάει και χώμα αλλά δεν τους έχει τύχει μέχρι στιγμής.
V-strom: Ήθελαν να πάρουν Var(k)adero, τα χρήματα έφταναν μέχρι Trasπινδ και είπαν να πάρουν το μηχανάκι που ακόμα δεν γνωρίζουμε την τελική του... είναι 385km/h ή κάτι παραπάνω;;;
Και μη γελιέστε, για το 650 μιλάμε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...
:beer: :beer: :beer:
Kazolinos
24/09/2009, 09:33
Είμαστε ότι καβαλάμε?
Συγνωμη αλλα
ουτε ξανθος ειμαι....
...ουτε β@#$αρες εχω......
....ουτε κραγιον φοραω....
:lol:
Αρα οχι δεν ειμαστε!!!!
Honda Matsu-Pitsu!!!!!!:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
sergiosm
24/09/2009, 11:19
αφού είπε:
:lol:
super_toto
24/09/2009, 11:37
Ωραίο θρεντάκι αλλά πολύ ελλιπές.
Παίρνει πολύ ανάπτυξη.
Για τα SS δεν είπες τίποτα, ούτε για τα γυμνά.
Ξεχάσαμε μια βασική κατηγορία οπότε ξεκινώ:
Supersport (CBR,GSXR κλπ)-άμα στηθείς δίπλα τους σε φανάρι ψάχνεις πάνω από το κεφάλι σου να δεις την ομπρέλα. Άψογα ντυμένοι, τουλάχιστον ένας βασικός μισθός σε κράνος, ένας σε δέρματα κλπ. Πάντως εγώ τουλάχιστον χαίρομαι να τους βλέπω (όσο προλαβαίνω). Επίσης ωραίο θέαμα από πίσω όταν έχουν γυναίκα συνεπιβάτη (βλ. Kama Sutra σελ.26). Πάντως είναι η συντριπτική πλειοψηφία όσων βλέπω όταν βγαίνω από την Αθήνα.
LARISEOS
24/09/2009, 12:03
τι να μας που ναι για τους αφρηκανους............. φοβούνται ρε!!
175181
makis206
24/09/2009, 12:05
Tα Βεστρόμ(μια κατηγορία μόνα τους) - πιλότοι πολεμικής αεροπορίας και stuntmen ταυτόχρονα. Για να τους δεις κοιτάς ψηλά στον ουρανό και το επιτυγχάνεις μόνο αν έχεις μάτι με γρήγορη εστίαση. Εκτός βέβαια κι αν είσαι από τους τυχερούς που θα τους πετύχει κατά την απογείωση ή την προσγείωσή τους, πράγμα εύκολο στις μέρες μας αφού -ευτυχώς- ο Θεός αξίωσε με παραγωγικότητα τη Suzuki και με χρήμα τις τσέπες μας με αποτέλεσμα να κατασκευαστούν και να κυκλοφορήσουν αρκετά στους -κατά τ'άλλα τυχερούς- αιθέρες μας. Οι ιδιοκτήτες ξεχωρίζουν απ'τα πανάκριβα κράνη, ειδικά κατασκευασμένα για να ομαλοποιούν τις εναλλαγές των δυνάμεων G μέσα στο κρανίο τους τις ώρες που βρίσκονται εν...πλω :rotflmao:
gixxerpap
24/09/2009, 13:15
μάκη να σε πω τα μηχανάκια μου, να κάνεις μια αναλυσούλα?:lol:
makis206
24/09/2009, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
Δεν ασχολούμεθα με τα επί της γης κύριος.. αυτά τα ξέρουμ'όλοι!:lol:
Εσύ είσαι πολυσχιδής προσωπικότητα και δεν πιάνεσαι !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vangelis 64
24/09/2009, 13:19
μάκη να σε πω τα μηχανάκια μου, να κάνεις μια αναλυσούλα?:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με τούς αναβάτες Transalp συμφωνείτε κύριος;:D :D
chris_honda
24/09/2009, 15:02
Εγω που έχω το hanspree τι να είμαι ρε γαμώτο???
:rotflmao: :rotflmao:
πειτε κ καμμια μ@λ@κι@ για τα fazerακια ρε παιδια
Πολυχρηστικη σπορ τουρινγκ μηχανουλα , στρεετ , που κανει τα παντα κ συμφερει ...
:sun:
castoras
24/09/2009, 17:32
Παπιά και μικρά σκούτερ-κάθε καρυδιάς καρύδι. Επιβεβαίωση της θεωρίας για τις Μαύρες Τρύπες. Τους βλέπεις στην αρχή της πηγμένης Αλεξάνδρας και όταν ξανανοίξεις τα μάτια σου έχουν φτάσει Πατησίων. Όταν δω παπί ν'ανάβει φλας θα κλείσω τα μάτια μου ευτυχισμένος.
Δε λέει,μικρός είσαι ακόμα!!!!:lol:
:wave2:
jimtarasxt660x
24/09/2009, 17:38
Κάτι και για τα XT mister........:wave2: :wave2: :wave2:
Επειδή ξανάνοιξα το κουτάκι με τις μλκς και δεν έχω λεφτά για ψυχίατρο...
ΧΤ (είχα παλιά ένα...200άρι) - θα δεις πάνω τους πάντες αλλά πολλοί πάνε με τις πάντες (από τότε που βγήκε το Χ). Εδώ και λίγα χρόνια έχει σταματήσει και η ηλίθια πόρωση με το ΧΤ '89 που ακόμα και στο τέλος της δεκαετίας του 90 πουλιότανε όσο μια γκαρσονιέρα.
Fazer-όταν το πρωτοκαβάλησα είδα το κόκκινο στις 14.000 στροφές και είπα νταξ μωρέ,για όταν θέλω να ξεκ@%&νω. Πως έφτασα να είμαι συνέχεια πάνω από τις 10.000 στροφές δεν το κατάλαβα. Γι'αυτό πάνε όλοι σαν σχιζοφρενείς, η ωφέλιμη περιοχή κλπ.
Παλιά γυμνά (GS 500, CB 500 κλπ). Πας να πάρεις μεταχειρισμένο και σου λέει ο (1ος πάντα) ιδιοκτήτης "καινούργιο είναι, μόνο 120.000 χλμ". Συνήθως τύποι που θεωρούν φυσικό να πάρουν τη μηχανή όταν βρέχει (Νώε σου λείπει μια αρσενική αρκούδα και ένα GS 500 και κλείσε πόρτα) ή έχει 1 μέτρο χιόνι. Άψογοι!
Καινούργια γυμνά (Hornet, Z 750 κλπ)- η τελευταία λέξη της μόδας στα μπουφάν και η ταυτότητα στα δόντια. Πώς γίνεται να είναι πάντα γυαλισμένα? Με τις καφετέριες σαν σχέση γερομπισμπίκη με 20άρικο πιπίνι (sponsor)
Beverly- η αδυναμία μου. Όταν πρωτοδιάβασα ένα άρθρο για το καινούργιο τότε μοντέλο της Piaggio γέλαγα κανά μισάωρο. Έπεσα μέσα όταν είπα σε φίλο "αν η Piaggio περιμένει να πουλήσει ΕΝΑ μηχανάκι στην Ελλάδα που να το λένε Beverly εγώ θα παντρευτώ,θα κάνω παιδί και θα δουλεύω σαν το σκύλο όλη μερα". Ίσως λοιπόν λόγω ονόματος νομίζουν ότι θα τους πούμε ντιγκιντάνγκες και οδηγούν δίπλα σου, από πάνω σου, από κάτω από το πόδι σου άμα θελήσεις να ξεπιαστείς κλπ.
makis206
24/09/2009, 19:26
Beverly
Ρε'σύ Σπύρο, απ'το Νοέμβρη του '06 το λέμε (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=31758) ρε'σύ...:a24:
:lol: :rotflmao: :beer: