Σύνδεση

View Full Version : Bansko, Bulgaria

epp1640
28/09/2009, 05:22
Screw διακοπές σε νησί

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=87590&highlight=%ED%E7%F3%DF+%F7%E5%E9%EC%FE%ED%E1

Ρώτηξα ήδη τον ειδικό Βαλκανολόγο PanVas αλλά μέχρι να μου απαντήσει

και επειδή με ΤΡΩΕΙ ΚΩΛΟΣ ΜΟΥ παρόλα τα άσχημα που άρχισαν να μας αραδιάζουν γνωστοί και λοιποί συγγενείς

και με δεδομένο ότι είμαστε

6-7 φοιτηταί == αναξιοπαθούνται εν μέσω περιόδου ισχνών αγελάδων

και έχοντας δηλώσει 32 ώρες αυτό το εξάμηνο με αποτέλεσμα να χρειάζομαι να σκέφτομαι ότι θα έρθει κάτι καλό για να περάσει το γαμωεξάμηνο

έχοντας για οχήματα δύο κάρα, με εμπειρία 100k χιλιόμετρα στο Ελλάντα και 15 στη Γαλλία αλλά ΜΗΔΕΝ σε χιόνι και ΜΗΔΕΝ σε Βαλκάνια, και καμία γνώση για το πως είναι το οδικό δίκτυο στη Βουλγαρία

Δεν ομιλούμε ΓΡΙ βουλγάρικα

έχοντας 100% ΑΠΕΙΡΙΑ σε θέματα SKI

έχοντας όλους να λένε για μπλόκα μαϊμού ακινητοποίηση στο δρόμο και σκηνές από D movie του Steven Seagul, και προτεινόμενο RoE -> run forest run..

αλλά από την άλλη έχοντας βρει σαλέ - σπίτι - διαμέρισμα για 6-8 άτομα με 300 ευρωπαϊκά / week, με προοπτική να γίνουμε ρεζίλι σε όλη την περιοχή αγοράζοντας όλα τα οικόπεδα του βουνού

ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΣ OR NOT TO ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΣ?

Καμία συμβουλή? Τίθεται θέμα ασφάλειας? :uplate: Θα ξυπνήσουμε σε καμιά μπανιέρα γεμάτη παγάκια και κανένα σημείωμα να γράφει, ευχαριστούμε για το νεφρό σας πρέπει να πάτε σε γιατρό άμεσα? Από τιμές στο φαγητό κτλπ πως πάμε?Χρειάζεται πολύ χαρτούρα στο τελωνείο? Δωράκι? Θέλουμε 4 χ 4 υποχρεωτικά ή διατηρούν τους κεντρικούς δρόμους καθαρούς? Με αλυσίδες είμαστε οκ? Γενικώς κάθε spam, πρόταση, εναλλακτική, συμβουλή, πληροφορία, παπαριά(επειδή μερικοί δεν θα κρατηθείτε.. :lol:) είναι ευπρόσδεκτη..

:beer:

Sapadak
28/09/2009, 05:27
Εχει ξενοδοχεια για ολα τα βαλαντια.

Θεμα ασφαλειας δεν υπαρχει

Το χιονοδρομικο ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με τα δικα μας

Ενοικιαση εξοπλισμου μια λεφτα απο εδω

Κλειστε νωρις

epp1640
28/09/2009, 05:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Εχει ξενοδοχεια για ολα τα βαλαντια.

Θεμα ασφαλειας δεν υπαρχει

Το χιονοδρομικο ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με τα δικα μας

Ενοικιαση εξοπλισμου μια λεφτα απο εδω

Κλειστε νωρις

Και να μην ήταν το χιονοδρομικό μάλλον δεν θα το καταλάβαινα.. :lol: Εμείς για την εμπειρία πάμε, και γιατί δεν έχουμε λεφτά για Γαλλία Ιταλία Αυστρία κτλπ.. :lol:

Ξενοδοχείο/ Σπίτι ψάχνω από το homeaway και το booking.com.. Σου φάνηκαν λίγα ή πολλά? Γιατί εμένα μου φαίνονται όλα ύποπτα φτηνά για τέτοιες φωτογραφίες.. Εδώ για τέτοιο δωμάτιο θες 70-80 το βράδυ στην καλύτερη.. :wacko: Φαί έξοδα διαβίωσης? Χαμηλά ή θα γαμηθούμε πάλι στα σάντουιτς :lol:

:beer: :beer: :beer:

Sapadak
28/09/2009, 05:42
Ειχα δει απο το μπουκινγκ αλλα εκλεισα τηλεφωνικα ξενοδοχειο.

Ειναι οντως πολυ φθηνα χωρις λογο :look:

Σαν ενναλακτικη να ξερεις παιζει και το RAZLOG που ειναι 3-4 χλμ μακρια!!

Φαγητο ειναι επισης φθηνο (αναλογα βεβαια που πας) περιπου μισα λεφτα απο εδω

Φλεβαρη πηγα με 40(αν θυμαμε καλα) ευρω το δικλινο χωρις πρωινο στο hotel razlog

Καθαρο και ζεστο

XJR_Billy
28/09/2009, 07:32
Τα μπλόκα στο δρόμο και οι άλλες ΜΛΚΣ είναι επιστημονική φαντασία.
Κίνδυνος δεν υπάρχει κανένας, ο κόσμος είναι πολύ φιλικός.

Για τις τιμές τώρα...
Τον Αύγουστο νοίκιασα μεζονέτα διόροφη σε ξενοδοχείο στο βουνό, με πισίνες κλπ.
4 άτομα μείναμε 4 μέρες με συνολικό κόστος 195 ευρώ...:p :cool:

Το φαγητό στη Βουλγαρία είναι τσάμπα για μας, και καλής ποιότητας.
Η εξυπηρέτηση καλή, τώρα σε μέρη πολύ τουριστικά παίζει να'χει και καραγκιόζηδες που εκμεταλεύονται τους αθώους τουρίστες.
Γιατί, εδώ δεν έχει?

Πηγαίνετε χωρίς φόβο και πάθος.:beer: :wave2:

Sapadak
28/09/2009, 08:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Τον Αύγουστο νοίκιασα μεζονέτα διόροφη σε ξενοδοχείο στο βουνό, με πισίνες κλπ.

Katarino?

Πηγα τον αυγουστο εκει για 4 μερες επισης αν εννοεις το Katarino :D

johndoe
28/09/2009, 08:20
μπλόκα στον δρόμο υπάρχουν , αλλά απο κανονικούς αστυνομικούς. ψαχνουν το αμάξι γυρω γυρω για να βρουν μια παρατυπία και να πάρουν το 10ευρω. χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που έπαθα τον μάρτιο επιστρέφοντας απο μποροβιτς: 3 αυτοκινητα στην σειρά με Ελληνικές πινακίδες. βγαίνουν 3 μπάτσοι στον δρόμο και μας σταματάν όλους. ζητήσαν χαρτιά, διαβατήρια και τα λοιπά. δεν είχα κολλημένο στο τζάμι ενα αυτοκόλητο που δίνουν στα σύνορα.αρχισε να λέει ο μπατσος name, surname,your fathers name, και άλλα τέτοια. είχε αρχισει να συμπληρώνει κλήση σε σελίδα Α4 απο φωτοτυπία κιόλας! τελικά μετά την ερώτησή μου if i give 10 euros may i go? μου απάντησε sure και αφου ΠΕΤΑΞΑ το 10ευρο στο αμαξι με λέει have a nice day. προσοχή λοιπον σα όρια ταχυτητας και στα τυπικά. ξενοδοχεια και ετσι οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω θα βρεις, φθηνά, ακριβά , οτι γουσταρεις.

argy_kap
28/09/2009, 09:01
κι εγώ συμφωνώ.....με έχουν σταματήσει σε μπλόκο χωρίς λόγο....να βάλεις μέσα στο δίπλωμα 10-20 ευρώ για να τα πάρει με την μία και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο....

Sapadak
28/09/2009, 09:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
να βάλεις μέσα στο δίπλωμα 10-20 ευρώ

10 μη χαλαμε τη πιατσα μονοι μας :smokin:

johndoe
28/09/2009, 09:22
10 μη χαλαμε τη πιατσα μονοι μας :smokin:

ο LARISEOS φώναζε "5 δώστον, 5 ρε, ειναι γυφτοι αυτοι ρε, 5 άντε και κανα ευρω σε κέρμα"
τελικά τον εδωσα 10ευρω αλλά πιστεύω και με 5 θα εφευγα

XJR_Billy
28/09/2009, 09:55
Katarino?

Πηγα τον αυγουστο εκει για 4 μερες επισης αν εννοεις το Katarino :D

Κοστελ λεγόταν, ήταν 10 περίπου χιλιόμετρα από την Ελένα, μιά ορεινή πόλη.
Γύρισα και έχω πήξει κυριολεκτικά στη δουλειά.
Όταν βρω λίγο χρόνο θα ποστάρω φωτό.:beer: :beer: :wave2:

PanVas
28/09/2009, 10:15
Δευτέρα και μάλιστα με Σάββατο εργάσιμη είναι δύσκολη μέρα...
Και επειδή δεν θέλω να δώσω βεβιασμένες απαντήσεις, δώσε μου λίγο χρόνο βρε σύντεκνε...
Απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα θα δοθούν εν καιρώ.
Κλείσε τα εισιτήρια, αγόρασε αλυσίδες από Ελλάδα να είσαι έτοιμος (Θα τις βρεις τις ίδιες εδώ με ένα 25% κάτω, αλλά έτσι πρέπει) και μην ανησυχείς για τίποτα.

Ξεκίνα το διάβασμα!
link (http://www.bulgariaski.com/)
Από κατάστημα (http://www.banskoskimania.com/en/index.php)

Στέι τιουντ για περισσότερες πληροφορίες.
Προς το παρόν δουλειά! Άντε γιατί από την χτεσινή ποδηλατάδα πονάει ο κώλος μου απίστευτα... Ολο λακκούβες και παλιόδρομους αυτή η κωλοχώρα... :lol: :lol: :lol:

Από ένα δασάκι στο κέντρο της Σόφιας που βρίσκεται στα 500-600μ υψόμετρο... Φαντάσου στο Μπάνσκο (από 950μ μέχρι 2500μ) τι γίνεται... Μαύρα χάλια ρε.. Μην έρθετε...

:beer: :beer: :beer: :beer:

175639

TROOPER
28/09/2009, 10:28
φυγατεεεεεεε :wave2:

ermiss
18/11/2009, 17:52
bump

Λέμε να πάμε 2 ζευγάρια οδικός (με κουτί) για 7-8 ημέρες την περίοδο των Χριστουγέννων.

Σκι δεν πολύ ξέρουμε και σίγουρα δεν θα λιώσουμε σε πίστες για περισσότερες απο 2-3 ημέρες. Οπότε ψάχνουμε και άλλους προορισμούς - ενδιαφέροντα σημεία εκεί κοντά. Οπότε οποιαδήποτε πληροφορία συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη.

Η Σόφια από ότι είδα είναι περίπου 2.5-3 ώρες απο Βansko, οπότε μια μέρα θα την κάνουμε για Σόφια. Και για Σόφια οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη.

Τι ακριβώς χρειάζεται για το αμάξι? απλά χαρτί απο την ασφαλιστική?

epp1640
18/11/2009, 17:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
bump

Λέμε να πάμε 2 ζευγάρια οδικός (με κουτί) για 7-8 ημέρες την περίοδο των Χριστουγέννων.

Σκι δεν πολύ ξέρουμε και σίγουρα δεν θα λιώσουμε σε πίστες για περισσότερες απο 2-3 ημέρες. Οπότε ψάχνουμε και άλλους προορισμούς - ενδιαφέροντα σημεία εκεί κοντά. Οπότε οποιαδήποτε πληροφορία συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη.

Η Σόφια από ότι είδα είναι περίπου 2.5-3 ώρες απο Βansko, οπότε μια μέρα θα την κάνουμε για Σόφια. Και για Σόφια οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη.

Τι ακριβώς χρειάζεται για το αμάξι? απλά χαρτί απο την ασφαλιστική?

ότι που θα ρωτούσα και εγώ για το αμάξι.. :smokin:

πότε θα είστε εκεί ermis?

ermiss
18/11/2009, 21:20
22-28 Δεκεμβρίου λέμε.

Δεν έχω κλείσει ακόμα, αλλά βρήκε φίλη μου 4κλινο 570 για 7 μέρες!!!!

XJR_Billy
18/11/2009, 21:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
22-28 Δεκεμβρίου λέμε.

Δεν έχω κλείσει ακόμα, αλλά βρήκε φίλη μου 4κλινο 570 για 7 μέρες!!!!

Αυτά είναι !!!:cool: :beer:

koukos
19/11/2009, 07:56
Ενα καλο σαιτ για διαμερισματα ειναι αυτο: www.holidaylettings.co.uk Εκλεισα περυσι τα Χριστουγεννα με 51,00 ευρω την βραδια διαμερισμα για τεσσερα ατομα.Εχει διαμερισματα που βρισκονται σε ξενοδοχειακα συγκροτηματα τα οποια μπορειτε να βρειτε και στο www.booking.com σε υψηλοτερη τιμη.Εαν πατε οδικως να πατε βολτα στο μοναστηρι της Ριλα.Αυτα προς το παρον! :wave2:

epp1640
19/11/2009, 10:55
ermi καλύτερα να τα είχατε κλείσει νωρίτερα.. αρχικά νόμισα ότι δεν ψάξατε καλά αλλά τώρα βλέπω ότι λίγο πολύ αυτές είναι οι τιμές τώρα.. εμείς τα κλεισαμε πριν 1 μήνα και κάτι και δίνουμε 114 για 6 νύχτες για ένα διαμέρισμα, δίχωρο, σε 4* ξενοδοχείο που κανονικά χωράει 4 αλλά εμείς το παίζουμε έλληνες μεγιστάνες και πήραμε 4 τέτοια.. ανα δύο άτομα το καθένα... :p

mikros boudas
19/11/2009, 11:19
καλα να περασετε ειναι πολυ ωραια τα μερη εκει:beer:

Corvo
19/11/2009, 11:47
δεν κοιτας να μαθεις να παιζεις κανενα παιχνιδι θες και βολτουλες...

ενημερωσου σωστα και πηγαινε(γνωμη μου)

καλα να περασετε :beer:

epp1640
19/11/2009, 14:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
δεν κοιτας να μαθεις να παιζεις κανενα παιχνιδι θες και βολτουλες...

ενημερωσου σωστα και πηγαινε(γνωμη μου)

καλα να περασετε :beer:

:smokin: αυθαδιάζεις ψάρακα?

fantacid
19/11/2009, 14:34
το μεγαλύτερο εξοδο πρεπει να ειναι η καρτα του λιφτ γυρω στο 20αρι!

κατα τα αλλα καλες κατεβασιες να εχετε!!

:beer: :beer: :beer:

Corvo
19/11/2009, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
:smokin: αυθαδιάζεις ψάρακα?

ναι nooba γιατι ζηλευω...