View Full Version : Ερωτας...
dirtbird
01/10/2009, 20:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Χμμμμ... κωδικό για την πολλαπλή εισαγωγής έχουμε να δω τιμούλα;:lol:
Bγάλε προτζέκτορα και διαφάνειες και......
άμα το βρεις σφύρα μου....... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
01/10/2009, 20:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Bγάλε προτζέκτορα και διαφάνειες και......
άμα το βρεις σφύρα μου....... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πφφφφ, ανενημέρωτα και πάλι τα παλιο-ιντερνετικά..:lol: :rotflmao:
reinmeister
01/10/2009, 21:13
τωρα δεσαμε...πιασαμε s1 ,hemi και δεν συμμαζευεται...
τατσο...θα προτιμουσα μια 426 chrysler hemi του 65...εξακολουθει να θεωρειται το καλυτερο ever ντραγκστεραδικο μοτερ...βεβαια δεν πρεπει να μπαινει στο δικο σου αλλα κουβεντα να κανουμε...επισης εχω εκρες να βρουμε τετοιο πενα...θα το πληρωσεις? :D
ποια βενταλια ρε σωτηρη? σαν να το ριχνεις με ποτιστικο σωληνα το καυσιμο ειναι...:lol: :lol:
αν θελετε πιανουμε κουβεντα και για το 2.2 το πεντακυλινδρο του s1,s2,rs2, που ειναι επισης απο τα πιο βελτιωσιμα κι αξιοπιστα μοτερ ever...
και μιλαμε και για το αγωνιστικο της stratos που δουλευε με supercharger ΠΡΙΝ την τουρμπινα διοτι ητο τεραστια και τα καυσαερια δεν την ξεκουναγαν σκετα...:lol:
Και για …on-off
Ιταλική «φινέτσα»…:uplate:
Μεγάλο «όνομα»…:winka:
Παντός εδάφους …πτήσεις ...:eyepop:
V-12
5200 cc
460 hp @ 6800rpm
51kg @ 4500 rpm
αλλα δεν το βγάζουν πια …..κάτι σαν τα super Tenere & Afrika...
:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Και για …on-off
Ιταλική «φινέτσα»…:uplate:
Μεγάλο «όνομα»…:winka:
Παντός εδάφους …πτήσεις ...:eyepop:
V-12
5200 cc
460 hp @ 6800rpm
51kg @ 4500 rpm
αλλα δεν το βγάζουν πια …..κάτι σαν τα super Tenere & Afrika...
176129
Eχεις υπ΄όψη σου πως εγκατέλειψε τον μάταιο του΄το κόσμο, μία απ΄αυτές (τις ελάχιστες έτσι κι αλλιως...)?
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Eχεις υπ΄όψη σου πως εγκατέλειψε τον μάταιο του΄το κόσμο, μία απ΄αυτές (τις ελάχιστες έτσι κι αλλιως...)?
οχι....
για πε....για πε....:a014:
konsttanttinos
01/10/2009, 21:46
Εκαναν ενα λαθος οι ιταλοι...μη βαρας..:lol:
Ειδες ομως τι lampo παρηχθησαν μετα...:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Εκαναν ενα λαθος οι ιταλοι...μη βαρας..:lol:
ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος...:lol: :lol:
konsttanttinos
01/10/2009, 21:48
ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος...:lol: :lol:
Aπορω πως οι ανθρωποι που εβγαλαν Miura και countagh εβγαλαν αυτο το εκτρωμα...
οχι....
για πε....για πε....:a014:
http://www.bmw-sg.com/forums/lounge/15972-uday-husseins-lamborghini-lm002.html
konsttanttinos
01/10/2009, 21:50
Παντως ειχα την τυχη να προλαβω οδηγησω κι ενα τετοιο (του father):beer:
176130
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
http://www.bmw-sg.com/forums/lounge/15972-uday-husseins-lamborghini-lm002.html
:eyepop: :eyepop:
Unfortunately, the men involved in this little experiment were unaware of the rarity of this vehicle at the time and it was not until they arrived home in the USA that they were able to do more research on exactly what they had.
ι:a31: :a31: :a31:
sapila racing
02/10/2009, 09:13
Ναι γιατί όσο ανέβαινε η ταχύτητα γινόταν.... αεροπλάνο.
Supercar με αεροδυναμική τρακτέρ....... :D :D
Oντως έτσι ήταν, όπως άλλωστε και όλα τα supercar της εποχής!
Ακόμα και αργότερα, το 71, το πρώτο Countach ειχε πολλά προβλήματα που μπαλώθηκαν με την πίσω αεροτομή που τοποθετήθηκε αργότερα.
αααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ (http://www.youtube.com/watch?v=u3jVhsI26O4) :a8: :a8: :a8: :a07: :a07:
Σιχαίνομαι τα τζιπ:yuck:
Αλλά χθες είδα ένα vw τουαρεγκ:look:
W12 :eek:
και κυρίως το ΑΚΟΥΣΑ να επιταχύνει δυνατά
μπάσο από μεγαλο V +στρίγκλισμα 12κυλ=τσαμπουκαλεμένος στρόβιλος:a32: :a32: :a32:
dirtbird
03/10/2009, 10:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Σιχαίνομαι τα τζιπ:yuck:
Αλλά χθες είδα ένα vw τουαρεγκ:look:
W12 :eek:
και κυρίως το ΑΚΟΥΣΑ να επιταχύνει δυνατά
μπάσο από μεγαλο V +στρίγκλισμα 12κυλ=τσαμπουκαλεμένος στρόβιλος:a32: :a32: :a32:
Δεν νομίζω ότι είναι υπερτροφοδοτούμενο.
Μόνο η έκδοση του κινητήρα που φοράει η Bentley είναι.....
konsttanttinos
03/10/2009, 15:18
Ποιο τσακαλι θα μας πει τι ειναι??
Προσοχη, τα badges παραπλανουν..
176245
road spirit
03/10/2009, 15:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Ποιο τσακαλι θα μας πει τι ειναι??
Προσοχη, τα badges παραπλανουν.. Pagani ZONDA S 7.3
Δεν νομίζω ότι είναι υπερτροφοδοτούμενο.
Μόνο η έκδοση του κινητήρα που φοράει η Bentley είναι.....
Δεν είπα ότι είναι υπερτροφοδοτούμενο:)
ο ήχος του ακουγόταν σαν στροβιλοκινητήρας:beer:
konsttanttinos
03/10/2009, 16:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Pagani ZONDA S 7.3
:beer: :beer:
Χαιρομαι που βλεπω ενημερωμενους κουτακηδες..:lol:
Now.......THAT'S INTERESTING....... (http://www.peugeot.com.cy/908-rc/) :D
Λέω να προτιμήσω τον πεντακύλινδρο 2.7 TD της mercendes που φοράει το grand cherokee του '01-'04...
μΕ φαίνεστΕ, πως έχεις ένα θέμα με τα γαλάκια...
Αρχικά δημιουργήθηκε από nightstalker
αυτό πίσω ακόμα φύλλα σούστας φοράει??:look:
Ναί...και άκαμπτο 95 κιλών. Κανένα πρόβλημα σε πληροφορώ.
Στο δικό μου, έχω ακόμα τα φύλλα σούστας πίσω/ελατήρια εμπρός της μαμάς -39 χρονώ- με kyb αμορτισεράκια -150$ τα 4- και μάλιστα ΕΒΓΑΛΑ και την πίσω αντιστρεπτική.
Απλά μπροστά έβαλα μια λίγο μεγαλλίτερη.
Και στρίβει υπέροχα και έχει καλή -σχετικά- πρόσφυση στις εκκινήσεις. :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τατσο...θα προτιμουσα μια 426 chrysler hemi του 65...εξακολουθει να θεωρειται το καλυτερο ever ντραγκστεραδικο μοτερ..
όντως,
αλλά αν κάποιος έχει -σήμερα- ένα ορίτζιναλ χέμι μοτέρ του '65 δεν νομίζω να την έτρεχε για κανένα λόγο...κάποιοι πληρώνουν αδρά για κάτι τέτοιο.
(Και άν είναι matching numbers με καμιά καρότσα που μπορεί να έχει ο άλλος...άσε...)
dirtbird
03/10/2009, 20:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Λέω να προτιμήσω τον πεντακύλινδρο 2.7 TD της mercendes που φοράει το grand cherokee του '01-'04...
ok
Καλή τύχη τότε......
ΓΙΑ ΟΛΑ.....:lol: :lol: :lol: :lol:
ok Καλή τύχη τότε......
ΓΙΑ ΟΛΑ.....:lol: :lol: :lol: :lol:
Θα την χρειαστώ λες, έ...? :mad: :mad: :smokin:
project.breeze
04/10/2009, 20:49
http://www.gtrnissan.com/en/web_GTR/GT-R/show.html?sub_section_id=3
δεν ξερω πως θα το κανω,αλλα καποια μαμημενη στιγμη θα τα καταφερω...πρεπει να το αποκτησω αυτο το πραμα...
Welcome to the club!
Το 2001 που πήγα να επισκεφθώ τον ξάδερφό μου στο Sydney της Αυστραλίας έχασα τον ύπνο μου.Ο ξάδερφός μου που είναι μηχανικός αυτοκινήτων και ειδικεύεται σε βελτιώσεις Skyline είχε ενα GTR-R 33...Ένα μήνα ήμουν εκεί, κάθε μέρα περνούσα τουλάχιστον 5 ώρες στο αυτοκίνητο.Άλλη φάση παιδιά,το αυτοκίνητο δεν υπάρχει,ο ξάδερφός μου είχε πει πως είναι ο μοναδικός κινητήρας αυτοκινήτου που έχει τόσα πολλά περιθώρια βελτίωσης χωρίς να ανοιχτεί ο κινητήρας και να πειραχτούν βαλβίδες,πιστόνια κτλ...Πραγματικά απίστευτο.Η πλευρική επιτάχυνση που αναπτύσει είναι από άλλον πλανήτη και το μοτέρ εκείνο το 6κύλινδρο (φανταστείτε το καινούργιο) των 2.600cc με τα 2 turbo έπιανε 9.000 rpm χωρίς να το καταλαβαίνεις,νόμιζες πως έχει πρόβλημα το στροφόμετρο...
:a07:
Βέβαια το μεγαλύτερο όνειρο είναι ένα...
FERRARI 430 SCUDERIA
176301
και επειδή έχει παραγίνει το κακό με τα ιταλικά ματσμποξ, εδώ:
177829
τσεκ την πινακίδα παρακαλώ :sun: :sun:
177830
makis206
20/10/2009, 18:47
αναφορικα με το design ,περι ορεξεως κολοκυθοπιττα, αλλα εγω το λατρευω...ειμαι κομματι προκατειλλημενος βεβαια...ειδικα σε μαυρο οψιδιανο ειναι...
Του το λες τώρα ή δεν του το λες; Θα του την φτιάξεις τη μέρα ή θα του την χαλάσεις;
Λοιπόν φίλε, χτες πέρασε ένα από μπροστά μου, ναι ναι στα Χανιά! Ναιιιι ναιιιιιιι... μαύρο ομπσιντιέν!
Μέχρι να βγάλω το κινητό απ'την τσέπη να στο φωτογραφίξω... είχε κουμπώσει δύο άξονες κι εξαφανίστηκε με πέντε... :lol:
Επιφυλάσσομαι! :beer:
κυκλοφοραει και εδω ενα, ασπρο ομως(εχει παραγινει το κακο με αυτη τη μοδα:rolleyes: )
πλεον εισαγεται και επισημα απο τη nissan...και σε λιγο καιρο θα το βλεπουμε πααααααρα πολυ συχνα...
makis206
20/10/2009, 18:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
πλεον εισαγεται και επισημα απο τη nissan...και σε λιγο καιρο θα το βλεπουμε πααααααρα πολυ συχνα...
Άντε ν'αρχίσει να ξεπετσώνει δρόμους να μας φτιάξουνε καινούργιους!:a54: :a30: :lol:
devil's animal
20/10/2009, 18:55
κουκλι Τασο!!
:beer: :beer: :beer:
Κουκλι αλλα μεχρι να φρεναρει...
Και ο Κοβαλσκι απο φρενα την πατησε.
Και αυτα που λενε οτι πηγαινε επιτηδες στρειτ αχεντ για την μπουλντοζα ειναι για να τα μπαλωσει η εταιρεια.:lol: :bigcry:
project.breeze
20/10/2009, 20:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
κυκλοφοραει και εδω ενα, ασπρο ομως(εχει παραγινει το κακο με αυτη τη μοδα:rolleyes: )
Στη Λάρισα κυκλοφορούν ήδη δύο από το καλοκαιρι,ένα άσπρο και ένα ανθρακί,το άσπρο το έχει ο ιδιοκτήτης της Nissan στη Λάρισα και το ανθρακί ιδιώτης...
ετριξε η καρεκλα στα σπαμ ..
Αντωνη στο θεμα μας ,το Nissan GTR ειναι ενα αυτοκινητο που πραγματι εχει βαση καλη για να κανει παπαδες και να το στησεις για οποιαδηποτε χρηση( οπως και αλλα μοντελα της εταιριας )drift,drugster,sprint,rallye αλλα και dragsterΟβολταδικο :rotflmao:
αν πραγματικα σε ενδιαφερει κατι τετοιο παρε τηλ η στειλε πμ υπαρχουν λυσεις ;)
GIXXERAKIAS
20/10/2009, 22:34
Παντως ωντας εργαζομενος σε γνωστο ομιλο ειχα την τιμη να παω βολτιτσα με το εν λογω οχημα.... (λεγε με GT-R) ... οκ παραπανω δοση αδρεναλινης απο το Busa σου Αντωνακη μην περιμενεις παντως....εγω δεν συγκινηθηκα ειδικα απο την ποιοτητα υλικων ενος τετοιου "supercar" πιο πολυ μου αρεσε το πιο "πολιτικο" 370 Ζ :p
On topic...:winka:
reinmeister
20/10/2009, 23:28
αλλη αισθηση φιλε το αμαξι...σιγουρα σε νορμαλ μορφη δεν εχει το γκαζι του μπουσα μου...αλλα αν μιλησουμε για αδρεναλινη στις στροφες φιλε,το μπουσα μου κι οποιοδηποτε μηχανακι συγκριτικα ειναι σαν παπι σε σχεση με μοταρντ παγκοσμιου...
ακη θα μιλησουμε συντομα φιλε...σε λιγο καιρο θα χρειαστω καινουριο αμαξι με σχιστοματικο μοτερ...:sun:
GIXXERAKIAS
20/10/2009, 23:36
αλλη αισθηση φιλε το αμαξι...σιγουρα σε νορμαλ μορφη δεν εχει το γκαζι του μπουσα μου...αλλα αν μιλησουμε για αδρεναλινη στις στροφες φιλε,το μπουσα μου κι οποιοδηποτε μηχανακι συγκριτικα ειναι σαν παπι σε σχεση με μοταρντ παγκοσμιου...
Σε αυτο συμφωνω με τα οσα λεμε...:beer:
οκ φιλε θα τα πουμε..:beer:
μονο S 2000 μην παρεις ..
οποιος δε εχει ζησει στριψιμο με @@ η driftαρισμα με αυτοκινητο δεν ειναι σε θεση να το κατηγορησει για αυτα που προσφερει ,αυτο δεν σημαινει οτι τα μοτο ειναι υποδιεστερα απλα εχουν αλλη χαρη γι αυτο και τα γουσταρουμε ,προσωπικα προτιμω τα μοτο αυτην την περιοδο μιας και την πολλη την καψα με το αυτοκινητο την εχω φαει μικροτερος,αυτο δεν σημαινει οτι τελειωσα ομως :nono: ουτε οτι λεω οχι στην πρωτη ευκαιρια να οδηγησω γρηγορο αυτοκινητο :D
για την ωρα βολευομαι με τον ιαπωνα αλλα ηρθε και αυτου η ωρα να φυγει,μονο που θα εχω κατευθηνση σε περισσοτερο οικογενειακο ιδωμεν :cool:
reinmeister
21/10/2009, 01:16
βασικα για civic vti ψηνομαι αλλα με μοτερ 1.8 απο Integra...καθαρη καροτσα βασικα...μοτερ θα βρουμε...:sun:
vangelis 64
21/10/2009, 01:44
βασικα για civic vti ψηνομαι αλλα με μοτερ 1.8 απο Integra...καθαρη καροτσα βασικα...μοτερ θα βρουμε...:sun: Δε μπζήνεσαι για φόρντ φιέστα φραπέ 1400;Σκέτη καρότσα είναι λέμε και μοτέρ βάλ'του ό,τι γουστάρεις.
Μού δίνεις το μπούσα και τη διαφορά τη βρίσκουμε.Όποτε έχεις μωρε....:a55:
reinmeister
21/10/2009, 09:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δε μπζήνεσαι για φόρντ φιέστα φραπέ 1400;Σκέτη καρότσα είναι λέμε και μοτέρ βάλ'του ό,τι γουστάρεις.
Μού δίνεις το μπούσα και τη διαφορά τη βρίσκουμε.Όποτε έχεις μωρε....:a55:
:rotflmao: :rotflmao: :beer: