PDA

View Full Version : Εκδρομικό εντουράκι

kordix
30/09/2009, 20:57
Ψάχνω παρέα για εκδρομικό-εξευρευνητικό εντούρο. Εγώ βολτάρω με ένα africa ,120-140 το πολύ στην εθνική και χαλαρες βολτούλες στο χώμα. ΄Για 2ήμερο δεν με παίρνει, οπότε με βλέπω για μονοήμερες εξορμήσεις.

Σκέφτομαι για Ζήρεια-Λίμνη Δασίου-Λίμνη Δόξης κλπ κλπ

ή Ορεινή Ναυπακτία

ή Αράχωβα - Γραβια (Μπράλο μέσω Εθνικού δρυμού Παρνασσού)

ή Ορεινή Αχαϊα

ή ότι άλλο έχετε κατά νου (αρκεί να έχει ωραία χωριουδάκια και μπόλικο χώμα)

και βλέπουμε.

(πο πο, φτιάχτηκα βραδυάτικα :lol: )

ggs
30/09/2009, 22:01
Και μας έφτιαξες κι εμάς…. :D

Αν η εκδρομουλα είναι σε ρυθμούς του …κειμένου σου και όχι της φωτογραφίας του avatar :lol: ευχαρίστως να την στήσουμε…

:beer: :beer: :wave2:

jimmis5
01/10/2009, 10:53
Απο πατρα εισαι?παιζει εκδρομουλα προς λιμνη δοξας την Κυριακη την επομενη τον εκλογων:wave2:

Χωμάτινος
01/10/2009, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
...

Έχεις πμ

zezes
01/10/2009, 13:32
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ :winka: ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΟΙΚ.ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. ΙΣΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΑΧΑΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΩΙΝΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ:a2:

echoplex
01/10/2009, 13:32
και γω μεσα ειμαι!!
δεν μου αρεσουν οι εθνικες οδοι, προτιμώ επαρχιακό και χώμα.
:beer:

kordix
01/10/2009, 15:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Απο πατρα εισαι?παιζει εκδρομουλα προς λιμνη δοξας την Κυριακη την επομενη τον εκλογων:wave2:

Τη συγκεκριμένη Κυριακή δεν μπορώ με τίποτα δυστυχώς. Από Αθήνα είμαι αλλά δεν με πειράζει να κατέβω Πάτρα και να ξεκινήσουμε την εκδρομή από κει προς τα δω. Θα το κανονίσουμε κάποια άλλη μέρα.

kordix
01/10/2009, 16:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Και μας έφτιαξες κι εμάς…. :D

Αν η εκδρομουλα είναι σε ρυθμούς του …κειμένου σου και όχι της φωτογραφίας του avatar :lol: ευχαρίστως να την στήσουμε…

:beer: :beer: :wave2:

του κειμένου, του κειμένου... :lol: :lol: :lol:

Λοιπόν αυτό το ΣΚ και κατά προτίμηση την Κυριακή ψήνομαι για βολτούλα. Δεν έχω πρόβλημα που να πάμε αρκεί να μην εχει υπερβολική λάσπη-πηλό γιατί δεν έχω βάλει ακόμα ψηλό φτερό.

kordix
01/10/2009, 16:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από echoplex
και γω μεσα ειμαι!!
δεν μου αρεσουν οι εθνικες οδοι, προτιμώ επαρχιακό και χώμα.

+1000
(αναγκαίο κακό οι εθνικές οδοί)

stavrouliasp
01/10/2009, 17:04
Για πιο ψηλά τίποτε..? :confused:

dimzab
01/10/2009, 18:02
του κειμένου, του κειμένου... :lol: :lol: :lol:

Λοιπόν αυτό το ΣΚ και κατά προτίμηση την Κυριακή ψήνομαι για βολτούλα. Δεν έχω πρόβλημα που να πάμε αρκεί να μην εχει υπερβολική λάσπη-πηλό γιατί δεν έχω βάλει ακόμα ψηλό φτερό.

Κώστα, τι λάστιχα έχεις στο Africa?

Ψήνομαι κι εγω, με το 990, αλλά δεν ξέρω αν με παίρνει με ασφάλτινα λάστιχα. (δεν ξέρω και πόσο "εκδρομική" θα είναι η βόλτα. :winka: )

Anyway, για αυτή την Κυριακή έτσι κι αλλιώς χλωμό με βλέπω....
Κανονίστε ό,τι και όποτε θέλετε κι αμα με παίρνει, έρχομαι...

kordix
01/10/2009, 19:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
Κώστα, τι λάστιχα έχεις στο Africa?

Ψήνομαι κι εγω, με το 990, αλλά δεν ξέρω αν με παίρνει με ασφάλτινα λάστιχα. (δεν ξέρω και πόσο "εκδρομική" θα είναι η βόλτα. :winka: )

Anyway, για αυτή την Κυριακή έτσι κι αλλιώς χλωμό με βλέπω....
Κανονίστε ό,τι και όποτε θέλετε κι αμα με παίρνει, έρχομαι...

Δημήτρη θα κανονίσει βόλτα ο χωμάτινος και θα ποστάρει εδώ να το δούνε και οι υπόλοιποι.

Στο africa έχω τα sahara, δεν έχω 100% χωμάτινα. Αυτή τη Κυριακή θα είναι πολύ χαλαρά, οπότε σίγουρα μπορείς να έρθεις. Την Κυριακή θα έχει και καλό καιρό. :wave2:

Zid
01/10/2009, 21:00
Τώρα αυτά γιατί τα γράφετε που πουλήσαμε τη μηχανή............:(

:bigcry:

Zid
01/10/2009, 21:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
Έχεις πμ Μάνο λες να ερθω με το αμάξι :lol:

Χωμάτινος
02/10/2009, 08:40
Το λοιπόν, ραντεβού Κυριακή πρωί στο Aegean (30ο χλμ Αθηνών-Κορίνθου) στις 9:30. Οι ευσυνείδητοι πολίτες που θέλουν να έρθουν καλό θα είναι να ψηφίσουν πουρνό-πουρνό γιά να μην έχουμε το άγχος στην επιστροφή.

τι ξέχασα; :look: Α ναι!
Προορισμός: Ορεινή Κορινθία, λίμνες, Ζήρειες, Ζαρούχλες και τα ρέστα. See ya! :)

Χωμάτινος
02/10/2009, 08:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Μάνο λες να ερθω με το αμάξι :lol:

Άμα γουστάρεις κυριακάτικο γεύμα στην Καστανιά, γιατί όχι . .

Zid
02/10/2009, 09:29
Άμα γουστάρεις κυριακάτικο γεύμα στην Καστανιά, γιατί όχι . . Αυτο το ΣΚ. θα ειμαι Πάτρα... ελπίζω αμα κανονιστει νεα εξορμηση να καταφέρω να έρθω :beer:

echoplex
02/10/2009, 13:15
Το λοιπον, που θα παμε την κυριακη; για να προετοιμαζόμαστε!!!:sun:

kordix
02/10/2009, 14:36
Το λοιπόν, ραντεβού Κυριακή πρωί στο Aegean (30ο χλμ Αθηνών-Κορίνθου) στις 9:30. Οι ευσυνείδητοι πολίτες που θέλουν να έρθουν καλό θα είναι να ψηφίσουν πουρνό-πουρνό γιά να μην έχουμε το άγχος στην επιστροφή.

τι ξέχασα; :look: Α ναι!
Προορισμός: Ορεινή Κορινθία, λίμνες, Ζήρειες, Ζαρούχλες και τα ρέστα. See ya! :)

ΟΚ τα λέμε την Κυριακή από κοντά :wave2:

dirtgirl
06/10/2009, 02:22
Μαζευτήκαμε λοιπόν 4 για μια χωμάτινη εξόρμηση στην ορεινή Κορινθία μετά την πρωϊνή ψήφο. Αφού "φάγαμε" τα αναγγαία ασφάλτινα χιλιόμετρα ανεβήκαμε από το Κιάτο σε χώμα - επιτέλους. Χαρήκανε τα μηχανάκια (και οι αναβάτες) ανηφορούλες, κρυφτό στα αμπέλια και υπέροχο μαλακό χωματάκι μέχρι την πίστα του Κριονερίου. Από 'κει ακόμα πιο όμορφο χωματάκι γυρο-γύρο το βουνό και λίγες λασπίτσες, κατηφόρες και μια αναπάντεχη λιμνούλα...μέχρι τους Καλλιάνους, όπυ στάση για - βενζίνη!

Και από 'κει το ανήφορο από την νοτιο-ανατολική πλευρά στη Ζήρια, 7,5 χλμ πέτρα να σου φύγουν τα σφραγίσματα, αλλά σουπερ κράτημα και άγρια ομορφια με στόχο το "φαλακρό βουνό" της Πελοποννήσου. Περνώντας από κρυμμένα λειβάδια κατεβαίνουμε στο οροπέδιο και στη λίμνη δασίου για μια στάση ανεφοδιασμού ενέργιας. Με τις λασπίτσες και τα ρυάκια της είναι ιδανικός παιδότοπος για 2-και 4-τροχα "βρώμικα"παιχνίδια.

Αλλά επειδή φωνάζει το τσιπουράκι ξεκινάμε σύντομα για το γύρο του βουνού και μετά από μεγάλη φλαταδούρα κατηφορίζουμε στην Καστανιά για την εκπλήρωση όλων των υποσχέσεων, στην ποιό όμορφη καφετέρια της Κορινθίας.

Επιστροφή κουρασμένα αλλά με το χαμόγελο απ' το'να αυτί στ'άλλο και με θέα την πανσέληνο πάνο από την Αθήνα...

Και επειδή δεν θέλουν να ανέβουν οι φωτο, εδώ το λίνκ (http://picasaweb.google.com/isuvo77/FoeEqH?feat=directlink)

Ζεύκας
06/10/2009, 02:51
μπράβο παιδιά! πάντα τέτοια!:beer: :beer:

jimmis5
06/10/2009, 08:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtgirl ......

Εισαι η "τρελη" απο την Συ.μο.φε που κανετε απιστευτες βολτες μαζι με τον Λευτερη με το ΧΤ.Μπραβο και ξανα μπραβο κανετε καταπληκτικα πραγματα και εχετε και πολυ καλη παρεα.Οσο για τις φωτο σιγουρα ειναι πανεμορφες

:wave2: :beer: :beer:

kordix
06/10/2009, 13:49
Ωραία η βόλτα της Κυριακής.

Ευχαριστηθήκαμε ωραίο χωματάκι, είδαμε βουνά και λαγκάδια άπαιχτα, λασπωθήκαμε για τα καλά, χαρήκαμε τα μηχανάκια μας σε dirty καταστάσεις, χαρήκανε κι αυτά, ήπιαμε και το τσιπαράκι μας σε φοβερό μέρος, τι άλλο να ζητήσει κανείς.

Να μαστε καλά, να την επαναλάβουμε το συντομότερο αλλά σε κάποιο άλλο βουνό.

Στη φωτο τα αλόγατα ξεκουράζονται ευτυχισμένα στον καφενέ της Καστανιάς με φόντο τα έλατα. Πάντα τέτοια :wave2:

176520

echoplex
06/10/2009, 14:59
Ηταν πραγματικα παρα πολυ ωραία!!
Ανυπομονώ για την επόμενη:beer: :beer:
ευχαριστώ την παρεα (Μάνος,Κώστας,Ειρήνη) για αυτη την εμπειρια.

harris_x
06/10/2009, 15:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtgirl
Μαζευτήκαμε λοιπόν 4 για μια χωμάτινη εξόρμηση στην ορεινή Κορινθία μετά την πρωϊνή ψήφο...

...
Και επειδή δεν θέλουν να ανέβουν οι φωτο, εδώ το λίνκ (http://picasaweb.google.com/isuvo77/FoeEqH?feat=directlink)

:a20: :a19:

mystique
06/10/2009, 15:24
Nice!!! :a013: :beer: :beer: :beer:

panosko
07/10/2009, 01:17
Παιδια πότε το βλέπετε να το ξανακάνετε αυτό? Αυτη η συγκεκριμένη διαδρομή μου άρεσε πολύ (φωτογραφίες!!) για κανονήστε το και στην επόμενη έρχομαι κι εγώ. Θα χτυπήσω ένα on/off για δεύτερη μηχανή σύντομα , έχω βρει με 3.000 Africaνες αλλά παίζουν κι άλλα, δεν είμαι σίγουρος ακόμα, ίσως και Tenere επειδή είμαι Yamahaκιας αλλά άλλο 3.000 κι άλλο 7.000. Τέλος πάντων, μέχρι την επόμενη βόλτα σας θα έχω πάρει!!

road spirit
07/10/2009, 12:04
είχα πει στο Μάνο ότι κατά πάσα πιθανότητα θα ερχόμουν αλλά το προηγούμενο βράδυ δεν έκλεισα μάτι :p και μου ήταν αδύνατο να ξυπνήσω ...

αν πηγαίνετε τακτικά χωμάτινες εκδρομικές για μεγάλα ον-οφφ και πιστεύετε ότι κουλάδια άνευ χωμάτινης εμπειρίας μπορούν να ακολουθήσουν, ψήνομαι σγα σγα

ggs
07/10/2009, 12:12
:beer: :beer: :beer:

Όμορφα πράγματα… όμορφα video…
Να πω ότι δεν ζήλεψα ? ζήλεψα…
Να πω ότι είμαι τεμπέλης και προτίμησα να ξεραθώ στον ύπνο την Κυριακή ? είμαι τεμπέλης ..
:blush:

KaTaNaS
07/10/2009, 12:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit

αν πηγαίνετε τακτικά χωμάτινες εκδρομικές για μεγάλα ον-οφφ και πιστεύετε ότι κουλάδια άνευ χωμάτινης εμπειρίας μπορούν να ακολουθήσουν, ψήνομαι σγα σγα

Gentlemen, start your engines !

Ζάχη , σου βρήκα παρέα! :lol:

STOYBI
07/10/2009, 12:37
Ωραία η βόλτα της Κυριακής.

Ευχαριστηθήκαμε ωραίο χωματάκι, είδαμε βουνά και λαγκάδια άπαιχτα, λασπωθήκαμε για τα καλά, χαρήκαμε τα μηχανάκια μας σε dirty καταστάσεις, χαρήκανε κι αυτά, ήπιαμε και το τσιπαράκι μας σε φοβερό μέρος, τι άλλο να ζητήσει κανείς.

Να μαστε καλά, να την επαναλάβουμε το συντομότερο αλλά σε κάποιο άλλο βουνό.

Στη φωτο τα αλόγατα ξεκουράζονται ευτυχισμένα στον καφενέ της Καστανιάς με φόντο τα έλατα. Πάντα τέτοια :wave2:

Το χανουμε το παλικαρι...... :sad:

( Το 660 διπλα ολα τα λεφτα.... :winka: )

:beer: :beer:

STOYBI
07/10/2009, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

Απο εδω κοιτα εσυ.....:mad:

:a29:

KaTaNaS
07/10/2009, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Απο εδω κοιτα εσυ.....:mad:

:a29:

κατσε να καθαρισω τα googles γιατι δεν βλέπω χριστό :lol:

sober
07/10/2009, 12:42

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ελα Γιαννηηη!!!

Μαζι 8α τα καταφερουμεεε!!!! 8α κανουμε και τα διαλειμματα μας για τσιγαρακι αχαχαχααα!!! και ασε τους αλλους να σκαρφαλωνουν στα κροκαλια!!!

dirtbird
07/10/2009, 13:01
κατσε να καθαρισω τα googles γιατι δεν βλέπω χριστό :lol:

σιγά μην καθαρίσεις και τα yahoos.......:eek: :bigcry: :bigcry:

KaTaNaS
07/10/2009, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
σιγά μην καθαρίσεις και τα yahoos.......:eek: :bigcry: :bigcry:

μα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως εννοούσα την search machine και την μπαρα αναζητησης κι όχι τα δημοφιλή Goggles που τυγχάνει να είναι αξεσουάρ εντούρο! :rolleyes: :dizzy:

dirtbird
07/10/2009, 13:11
μα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως εννοούσα την search machine και την μπαρα αναζητησης κι όχι τα δημοφιλή Goggles που τυγχάνει να είναι αξεσουάρ εντούρο! :rolleyes: :dizzy:

καταραμμένα add-ons.....:lol: :lol: :lol:

KaTaNaS
07/10/2009, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
καταραμμένα add-ons.....:lol: :lol: :lol:

:lol: :rotflmao: :bawl: :bawl: :lol: :lol:

OldMan
07/10/2009, 13:41
Ρε λαλάκα ομορφούλη ...

Όταν θέλουμε (ή πρέπει) να δούμε μπροστά, ΞΕΚΑΒΑΛΑΜΕ το μαστόδοντο (ή σπάζουμε τον φούστη τον ανεμοθώρακα). :smokin:

176624

KaTaNaS
07/10/2009, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Όταν θέλουμε (ή πρέπει) να δούμε μπροστά, ΞΕΚΑΒΑΛΑΜΕ το μαστόδοντο (ή σπάζουμε τον φούστη τον ανεμοθώρακα). :smokin:

Aμα έχεις γκάζι δεν χρειάζεται να δεις τιποτα, τα περνάς όλα απο πάνω! :lol:

road spirit
07/10/2009, 13:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ελα Γιαννηηη!!!

Μαζι 8α τα καταφερουμεεε!!!! 8α κανουμε και τα διαλειμματα μας για τσιγαρακι αχαχαχααα!!! και ασε τους αλλους να σκαρφαλωνουν στα κροκαλια!!! γιατί μου το χαλάς τώρα ? είμαι άκαπνος απο τη Δευτέρα βράδυ, άσε με να το προσπαθήσω :lol: :lol:

kordix
07/10/2009, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Το χανουμε το παλικαρι...... :sad:

( Το 660 διπλα ολα τα λεφτα.... :winka: )

Κώστα να κουμαντάρεις 230+ κιλά στο χώμα για μεγάλες αποστάσεις και σε διαφορετικά τερέν είναι πολύ καλή προπόνηση για αγωνιστικό εντούρο. Άσε που το άφρικα με ξάφνιασε ευχάριστα. Μια χαρά πάει στο βουνό αλλά θέλει τον τρόπο του. Μετά καβαλάω το EXCF και με πιάνουν τα γέλια, που είναι το μηχανάκι οεο;

Ωραίο το εκδρομικό εντούρο πάντα μου άρεσε, αλλά η μεγάλη αγάπη για το enduro παραμένει.

Το 660 όντως είναι πολύ ωραίο και βολικό για τέτοιες καταστάσεις.

sober
07/10/2009, 14:00
γιατί μου το χαλάς τώρα ? είμαι άκαπνος απο τη Δευτέρα βράδυ, άσε με να το προσπαθήσω :lol: :lol:

ενταξει παω πασο...ασε που κι εγω πρεπει να αποχωριστω τη νικοτινη γιατι οχι φλαταδουρι...ουτε βολτα στο περιπτερο της γειτονιας δε βγαζω σε λιγο!!:cry:

:winka: :wave2:

STOYBI
07/10/2009, 14:01
Κώστα να κουμαντάρεις 230+ κιλά στο χώμα για μεγάλες αποστάσεις και σε διαφορετικά τερέν είναι πολύ καλή προπόνηση για αγωνιστικό εντούρο. Άσε που το άφρικα με ξάφνιασε ευχάριστα. Μια χαρά πάει στο βουνό αλλά θέλει τον τρόπο του. Μετά καβαλάω το EXCF και με πιάνουν τα γέλια, που είναι το μηχανάκι οεο;

Ωραίο το εκδρομικό εντούρο πάντα μου άρεσε, αλλά η μεγάλη αγάπη για το enduro παραμένει.

Το 660 όντως είναι πολύ ωραίο και βολικό για τέτοιες καταστάσεις.

Πλακα κανω..... Το μικροβιο του μικρου ειναι μη θεραπευσιμο και το ξερω πολυ καλα....

:wave2:

KaTaNaS
07/10/2009, 14:02
Κώστα να κουμαντάρεις 230+ κιλά στο χώμα για μεγάλες αποστάσεις και σε διαφορετικά τερέν είναι πολύ καλή προπόνηση για αγωνιστικό εντούρο.

καλά αυτό δεν ισχύει... μιας και η πλέον προχωρημενη προπονηση ειναι καθαρα θεμα τεχνικής και αντοχής στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ μηχανακι με το οποιο καλεισαι να γινεις ΕΝΑ μαζι του.

Αλλα ουτως ή αλλως ο Στου πλάκα έκανε! Με την ζαχη τατσι μητσι κοτσι να μην μου δίνει τα κλειδια του 640 για να καταλαβεις! :lol:

:wave2:

και μην ξεχνιόμαστε , ΛΑΜΙΑ! :lol: :winka:

KaTaNaS
07/10/2009, 14:03
ασε που κι εγω πρεπει να αποχωριστω τη νικοτινη

:a20: :a23:

Vstrommer71
07/10/2009, 14:08
Ωραια ολα αυτα,αλλα καμμια βολτα θα παμε?:smokin:
(Το επομενο Σ/Κ 17-18/10 εχει γιορτη καστανου στην Ανω Χωρα Ναυπακτιας.Για να μαζευομαστε!)

Χωμάτινος
07/10/2009, 14:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε λαλάκα ομορφούλη ...

Ξεκαβαλημένος έφτασα γιά! Στην φωτό προσπαθώ να πάω το μπουρδέλο πίσω και μετά πάνω γιατί άλλη έξοδος απ' το λούκι δεν έπαιζε (γ@μώ τα 230 κιλά μου :a11: )

176651

road spirit
07/10/2009, 14:18
Ξεκαβαλημένος έφτασα γιά! Στην φωτό προσπαθώ να πάω το μπουρδέλο πίσω και μετά πάνω γιατί άλλη έξοδος απ' το λούκι δεν έπαιζε (γ@μώ τα 230 κιλά μου :a11: ) :look: ρε Cyril Despres, αυτό το πίσω και πάνω συμπεριλαμβανόταν στο "χαλαρά θα είναι, έλα!" που μου είπες τη Παρασκευή ? :lol: :lol:

KaTaNaS
07/10/2009, 14:20
:look: ρε Cyril Despres, αυτό το πίσω και πάνω συμπεριλαμβανόταν στο "χαλαρά θα είναι, έλα!" που μου είπες τη Παρασκευή ? :lol: :lol:

μεταξύ μας , αυτό το πάνω με την πευκοβελόνα και τα 230Kg θα ήθελα κι εγώ να το δω! :eyepop:

Vstrommer71
07/10/2009, 14:21
Ξεκαβαλημένος έφτασα γιά! Στην φωτό προσπαθώ να πάω το μπουρδέλο πίσω και μετά πάνω γιατί άλλη έξοδος απ' το λούκι δεν έπαιζε (γ@μώ τα 230 κιλά μου :a11: )
Τι μ@λακα ειναι....:D

Χωμάτινος
07/10/2009, 14:23
:look: ρε Cyril Despres, αυτό το πίσω και πάνω συμπεριλαμβανόταν στο "χαλαρά θα είναι, έλα!" που μου είπες τη Παρασκευή ? :lol: :lol:

Θα παρακαλούσα τους αγαπητούς mods όπως διαγράψουν το ανωτέρω ποστάκι γιατί μου χαλάει το marketing και χάνω πελατεία :blush:

Χωμάτινος
μεταξύ μας , αυτό το πάνω με την πευκοβελόνα και τα 230Kg θα ήθελα κι εγώ να το δω! :eyepop:

Το είδε η Ειρήνη

jimmis5
Με Το KLE και με λαστιχα Tourance παταγα εκει? ή ειχε πολυ λασπουρια οποτε θα βλεπαμε τις πευκοβελονες ανασκελα...:D

sober
07/10/2009, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
οποτε θα βλεπαμε τις πευκοβελονες ανασκελα...:D

αυτο νομιζω ειναι σχεδον αυτονοητο για οποιον επιχειρει να ξεκινησει ''χωματακι'' ...:blush:

τουλαχιστο να ειμαστε ψυχολογικα προετοιμασμενοι...:lol: :lol: :lol:

Χωμάτινος
07/10/2009, 14:39
αυτο νομιζω ειναι σχεδον αυτονοητο για οποιον επιχειρει να ξεκινησει ''χωματακι'' ...:blush:

τουλαχιστον να ειμαστε ψυχολογικα προετοιμασμενοι...:lol: :lol: :lol:

Προς road spirit: Όπως βλέπεις η Ζάχη έχει σωστή αντιμετώπιση των πραγμάτων! Προετοιμάσου κι εσύ ψυχολογικά και τ' άλλα άστα πάνω μου :rolleyes:

kordix
07/10/2009, 14:43
Θα παρακαλούσα τους αγαπητούς mods όπως διαγράψουν το ανωτέρω ποστάκι γιατί μου χαλάει το marketing και χάνω πελατεία :blush:

Με λίγο μαγικό ζωμό (τσιπουράκι) όλα γίνονται... :D

KaTaNaS
07/10/2009, 14:48
Προς road spirit: Όπως βλέπεις η Ζάχη έχει σωστή αντιμετώπιση των πραγμάτων! Προετοιμάσου κι εσύ ψυχολογικά και τ' άλλα άστα πάνω μου :rolleyes:

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε συ Μανο, ο Γιάννης έχει πάρει κόσμημα! Το ρωτάς αν αυτο ειναι προετοιμασμένο να ξαπλάρει; :lol:

και τωρα που το θυμήθηκα, για όποιον ενδιαφέρεται πάιζει με ενα 1000ρικακι ΚΤΜ 620 (αμιγως μανιβελατο - αλλα δεν τρεχει καστανο) σενιο, τσιφτικο, να πεφτει και να σηκωνεται αμετρητες φορες και να χαριζει συγκινήσεις! :beer: Πληροφοριες με πμ

road spirit
07/10/2009, 14:54
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε συ Μανο, ο Γιάννης έχει πάρει κόσμημα! Το ρωτάς αν αυτο ειναι προετοιμασμένο να ξαπλάρει; :lol: το ότι η ξάπλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, αυτό το ξέρω μου έχει γίνει σαφές ...

το θέμα είναι στη πρώτη χωμάτινη εκδρομική να μη στολίσουμε τα θεία με επίθετα, κάτι σε light βρε αδερφέ :lol: :lol:

dirtbird
07/10/2009, 18:28
Eντάξει αντιλαμβάνομαι τη σχετική σας απειρία, αλλά ένα έμπειρο μάτι εύκολα διακρίνει ότι οι πευκοβελόνες δεν είναι 1ης γεννιάς (πεσμένες) αλλά 2ης (έχουν φυτρώσει από προηγούμενες και έχουν βγάλει ρίζα).

Δεν είναι το ίδιο.

Αλλιώς θα κατέβαινε το παλικάρι μας?

Δεν θα κατέβαινε.....

;)

dirtgirl
07/10/2009, 22:45
... να πω, να πω, κύριοι!!!?!! Τρία βουνά λέει το λινκ (http://picasaweb.google.gr/isuvo77/FoeEqH?feat=directlink) και όση μας είδαν στη μπύρα ( έκείνη με τα χαμόγελα καρφομένα σε γνωστό μαγαζί των Πετραλώνων) να θυμηθούν την αιτία (του ηλιθιωδώς καρφωμένου χαμόγελου) - ηταν το βουνό No 1!! Να τονε καρφώσω, τον εντουρά των 230κιλών - πρώτη φορά άκουσα κάτι σαν δειλά γ..ταυρίδια για κατάλληλα και μη...εργαλεία...σε όχι και τόσο light καταστάσεις.
Ανέβηκε, κατέβηκε, και σε παιδική χαρά μπήκε και βγήκε....!

Υπήρχαν όμως και τα δύο βουνά της Κυριακής και η πρόσκληση ησχύει και εκ των υστέρων(Γιάννη και όση άλλη θέλουν να δοκιμάσουν, να κάνεις το πρώτο βήμα, έτσι δεν ειν' πάντα...)-με η χωρίς πευκοβελόνες (μη κολλήσουμε εκεί)

Και όντως, με λίγο μαγικό ζωμό και μαγική διάθεση ό λ α γίνονται...

h_m_akis
11/10/2009, 14:09
:beer: αντε και στο επομενο:beer: