View Full Version : Ποδιά σε V-Strom
Φίλος έχει V Strom και ρωτάει αν η τοποθέτηση καρίνας -ποδιάς- αυξάνει τον θόρυβο του κινητήρα στον οδηγό, όπως του είπε τοπικό συνεργείο. Δεν συμφωνώ αλλά όσοι την έχετε κάνει έχετε καμιά ιδέα; Παρατηρήσατε διαφορά;
Georgaras
03/10/2009, 21:03
Όχι δεν έχω δει καμία διαφορά.
pakosgemistos
03/10/2009, 22:44
ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!
Eυχαριστώωωωωωωωώ φίλοι μοτοσυκλετιστές.
Lioulios
05/11/2009, 16:54
an den thn exei balei akoma ,akoy. thn ergostasiakh podia(kai kala) n thn apofygei .exei akoustei kati gia yperthermansh. yparxei meta plhthora epilogwn.baracunda ,alla einai an s aresei logo sxedioy,ermax (akribh) kai ayth: http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=1660
poy erxete mayrh etoimh (an einai se mayro h moto boleyei ) ,yparxei kai abafh.kai einai k s logikh timh.
gnwmh m einai oti stis moto mas epibalete h karina dioti o kinhthras apo katw fenete adeios ,meta thn topothethsh....allo look!!!!
to mono poy pragmatika alazei einai to look,ola ta alla einai asinarthsies kai epeidh thn pathsa .....prosoxh sta psila pezodromia....skalopatia ...kai oti allo einai ikano na thn xylwsei...
sory gia ta latinika ,alla den mporw aliws.....
Καμία διαφορά όλα είναι όπως πριν.
ΥΓ. Λέμε για την μαμισια ποδιά suzuki-sw αλουμινένια !!!!!!!
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
an den thn exei balei akoma ,akoy. thn ergostasiakh podia(kai kala) n thn apofygei .exei akoustei kati gia yperthermansh. yparxei meta plhthora epilogwn.baracunda ,alla einai an s aresei logo sxedioy,ermax (akribh) kai ayth: http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=1660
poy erxete mayrh etoimh (an einai se mayro h moto boleyei ) ,yparxei kai abafh.kai einai k s logikh timh.
gnwmh m einai oti stis moto mas epibalete h karina dioti o kinhthras apo katw fenete adeios ,meta thn topothethsh....allo look!!!!
to mono poy pragmatika alazei einai to look,ola ta alla einai asinarthsies kai epeidh thn pathsa .....prosoxh sta psila pezodromia....skalopatia ...kai oti allo einai ikano na thn xylwsei...
sory gia ta latinika ,alla den mporw aliws.....
Αυτό το νυχάκι είναι πανάκριβο και είναι μόνο για ομορφιά [αν και παίζεται] προστασία "0" .-
Τα ίδια σχεδόν χρήματα έχει της suzuki και είναι ενισχυμένο αλουμίνιο καλύπτει όλο το κάτω μέρος μαζί με το ψυγείο λαδιού.
Lioulios
07/11/2009, 16:34
ενοειτε οτι ,αν ειναι για offroad διαδρομες η αλου/νια παρεχει προστασια .Σαφως καλυτερη!!!!!
Αλλα πειτε μου κατι.
Ειστε σιγουροι οτι ειναι η γνησια της SUZUKI???
Εχει παρει το αυτι μου οτι η SUZUKI HELLAS την εισαγει για τα μοντελα αυτα,απο ¨καποιον¨
και οτι δεν ειναι της Μαμας αντ/πειας του Ιαπωνα.
εχετε δει πουθενα να γραφει πανω SUZUKI ????
τα φωτα σας παρακαλω οι κατοχοι η οσοι γνωριζουν
Lioulios
07/11/2009, 16:48
Nα μια http://www.dragster.gr/forum/archive/index.php/t-8187.html
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
ενοειτε οτι ,αν ειναι για offroad διαδρομες η αλου/νια παρεχει προστασια .Σαφως καλυτερη!!!!!
Αλλα πειτε μου κατι.
Εχει παρει το αυτι μου οτι η SUZUKI HELLAS την εισαγει για τα μοντελα αυτα,απο ¨καποιον¨
και οτι δεν ειναι της Μαμας αντ/πειας του Ιαπωνα.
εχετε δει πουθενα να γραφει πανω SUZUKI ????
τα φωτα σας παρακαλω οι κατοχοι η οσοι γνωριζουν
Ποιο πανω γραφω SUZUKI- SW ΠΟΥ σημαινει
οτι γινεται απο την sw-motech Γερμανιας για λογαριασμο της SUZUKI KAI εχουν επανω το λογοτυπο χαραγμενο στο πλαι. Την εχει σε μαυρο ματ [αυτη εχω] η" σε ασημι.
http://www.sw-motech.com/hersteller/suzuki_DL_650_V_Strom_242.html?PHPSESSID=2d0c4267c9a9b9d46ae5bf935379e05c
Lioulios
07/11/2009, 17:18
thanks.
Γιατι βλεπω πανω vstrom οχι suzuki
και επειδη και εγω ψαχνω ειμαι λιγακι χαμενος!!!
vagelisv
15/11/2009, 18:37
λοιπον εγω την πηρα και την εβαλα μονος μου αυτη την μεταλλικη την μαυρη που γραφη `ς επανω αλλα????στα κακγελα GIVI Δεν καθετε καλα ειναι πολυ χαμηλα και εσθητικα χαλια εγω εχω GIVI και εκανα πατεντα να τα ταιριαξω λιγο πιο επανω.στα μαμα τα καγκελα που ειναι πιο ψηλα ταιριαζει καλυτερα θα κατεβασω συντομα φωτογραφια..
vagelisv
15/11/2009, 18:45
αυτες που γραφουν επανω v-strom kai einai μαυρες και ασημι εινα ελληνικες και δεν θα το προτεινα.τα ιδια χρηματα σχεδον εχουν γυρω στα 160-170 ευρω οσο για τον θορυβο η δικια μου δεν εχει κανενα προβλημα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagelisv
αυτες που γραφουν επανω v-strom kai einai μαυρες και ασημι εινα ελληνικες και δεν θα το προτεινα.τα ιδια χρηματα σχεδον εχουν γυρω στα 160-170 ευρω οσο για τον θορυβο η δικια μου δεν εχει κανενα προβλημα.
και τι πάει να πει ρε φίλε ειναι ελληνική και δεν θα την πρότεινα? επαγωγικά ότι και να φτιάξει Ελληνας είναι μαπα !?#@@??? :mad:
Την έχουν 40 φίλοι και όλοι την χαίρονται...
vagelisv
21/11/2009, 09:03
δεν ειπα οτι επειδη ειναι ελληνικη δεν ειναι και καλη ισα ισα απο ποιοτητα εναι πολυ καλη απλα για μενα η suzuki moy αρεση πιο πολυ αισθητικα απο εκει και περα ειναι επιλογη καθενος τι θα αγοραση.γουστα ειναι αυτα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagelisv
δεν ειπα οτι επειδη ειναι ελληνικη δεν ειναι και καλη ισα ισα απο ποιοτητα εναι πολυ καλη απλα για μενα η suzuki moy αρεση πιο πολυ αισθητικα απο εκει και περα ειναι επιλογη καθενος τι θα αγοραση.γουστα ειναι αυτα..
ετσι ναι, +1 και από εμένα αυτή ακριβώς είναι και η δική μου γνώμη