PDA

View Full Version : SBK 2009 : Magny Cours

road spirit
05/10/2009, 14:30
Χτες έγινε ο προτελευταίος αγώνας !

αποτελέσματα δεν γράφω για όσους θελήσουν να το δούν απόψε, 1:30 στον ΣΚΑΙ

το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί, η διαφορά βαθμών μεταξύ Haga και Spies είναι τέτοια που ο επόμενος (τελευταίος) αγώνας θα είναι πραγματικός Τελικός !

LogOutGoRide
05/10/2009, 14:36
Είναι πλέον διαθέσιμα και εδώ (http://www.worldsbk.com/en/sbk-tv.html) και μάλιστα όλες οι κατηγορίες και με γ@μ@τη περιγραφή.

Να ευχαριστήσω με την ευκαιρία τον ΣΚΑΙ που μας στέρησε το δικαίωμα να τα βλέπουμε live

SVX
05/10/2009, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Είναι πλέον διαθέσιμα και εδώ (http://www.worldsbk.com/en/sbk-tv.html) και μάλιστα όλες οι κατηγορίες και με γ@μ@τη περιγραφή.

Να ευχαριστήσω με την ευκαιρία τον ΣΚΑΙ που μας στέρησε το δικαίωμα να τα βλέπουμε live

και που το βλεπαμε... με τα "σκαλοπατια" που ειχε το κ0λοbuffering..... :hypnotize

LogOutGoRide
05/10/2009, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
και που το βλεπαμε... με τα "σκαλοπατια" που ειχε το κ0λοbuffering..... :hypnotize

Ευχαριστώ για την παρατήρηση

Άκου στα ''προαπαιτούμενα'' να αναφέρει 2 Mbps ,αλλά 8 Mbps καλύτερα για να μην έχετε κολλήματα.
Παλιό κερατάδες

copy: ''...καλό είναι να έχετε ταχύτητες 8 Mbps και άνω.'' ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

Τώρα ας δω τα superstock 1000 που τα έσφαξαν ξαφνικά όπως και άλλες κατηγορίες
****** το HD σας μάρανε

jimtarasxt660x
05/10/2009, 16:35
Είδα και εγώ που έχω πάνω από 8 αν κολλάει η όχι:mad: :mad: :mad:

LogOutGoRide
05/10/2009, 16:46
Αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν ας ''ξεκλειδώσουν'' σε συνεννόηση με την INFRONT τις Ελληνικές IP.

Η ποιότητα της εικόνας απο το WorldSBK μου αρκούσε . Τους είπα και σε μειλ αν μπορούν να έχουν και μια επιλογή με χαμηλότερη ανάλυση αλλά τελικά και αυτό δεν είναι αρκετό. Πετσόκοψαν τον αγώνα των superstock 1000 και των supersport 600 .Για τον αγώνα των superstock 600 ας μην μιλήσω.

Θα μου πείτε σιγά ρε μεγάλε και τι έγινε βλέπεις live ,τώρα τελευταία και κονσέρβα, ένα σκέλος superbike και μοτο GP ,τι τα θέλεις τα superstock και τα λοιπά.

Η απάντηση στην τελευταία στροφή των superstock 600.

Και στο κάτω κάτω πρόπερσι τα έβλεπα με ένα μηδαμινό αντίτιμο, πέρσι όλα free στον λαό και φέτος.....