PDA

View Full Version : μυγακια και μαμουνια

antonis_fr4
05/10/2009, 18:30
Ρε παιδιά όποτε βγαίνω εθνική για καμιά βόλτα με την μηχανή,μόλις σταματήσω βλέπω και έχω γεμίσει σκοτωμένα μυγάκια και μαμούνια παντού, από το κράνος μέχρι και το παντελόνι!!!Τις προάλες έσκασε ένα μεταλαγμένο κουνούπι στο κράνος και έκανε μια λωρίδα αίμα από μπροστά στο κράνος μέχρι πίσω!Ξέρει κανείς κανένα κόλπο να καθαρίζω το μπουφάν κυρίως από τα διάφορα ιπτάμενα και μη πρώην έντομα και νυν λεκέδες?Μην κατεβαίνω και είμαι σαν κινητή μυγοπαγίδα που θέλει άλλαγμα!

SVX
05/10/2009, 18:34
:p

176431

antonis_fr4
05/10/2009, 18:42
κάνει το μωρομάντηλο για το δερμάτινο?ή θα το καταστρέψει.....

devil's animal
05/10/2009, 18:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis_fr4
κάνει το μωρομάντηλο για το δερμάτινο?ή θα το καταστρέψει.....

τι ειναι ρε φιλε το δερματινο για να καταστραφει? Ταντελα??:rotflmao: :rotflmao:

εναλλακτικα για να μην χαλας τα λεφτα σου σε μωρομαντηλα και τα κουβαλας και μαζι σου...
μπορεις να βρεξεις 5-6 χαρτοπετσετες και να καθαρισεις κρανος και δερματινο.

με την cordura θα παιδευτεις λιγο αλλα και παλι θα γινει δουλεια..
:beer: :beer: :beer:

jimmy10
05/10/2009, 19:53
ορατοτης μυγεν δηλαδη!

argy_kap
05/10/2009, 23:38
http://www.visorvision.co.uk/shop/index.php

Κάποια στιγμή το έδωσε και δώρο το 0'300.... εγω πήρα καμιά 10αρια απο το site τους και έχω βρει την υγεία μου.... είναι φοβερά χρήσιμο!

SVX
05/10/2009, 23:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
http://www.visorvision.co.uk/shop/index.php

Κάποια στιγμή το έδωσε και δώρο το 0'300.... εγω πήρα καμιά 10αρια απο το site τους και έχω βρει την υγεία μου.... είναι φοβερά χρήσιμο!

κι εγω αυτο εχω... το τζαμπανταν...

αλλα σου λεει να το κρατας μεσα στην θηκη νωπο και μετα απο καμια 6-7 χρησεις και αρκετα πλυσιματα ψιλοβρωμισε !:(

TROOPER
06/10/2009, 09:07
:lol: :lol: :lol: :lol:

harvester
06/10/2009, 18:05
υπαρχουν ειδικα σπρευ για τα μυγακια
περιεχουν γλυκερινη και μαλακωνουν το σκατοαιμοπτωμα και μετα με λιγο τριψιμο βγαινουν
βεβαια στο rx7 αν πιασει στον πανω αεραγωγω μυγακι δεν τον βγαζεις ουτε με οδοντογλυφιδα.
τον χειμωνα παντως δεν παιζουν πολλα ευτυχως

DeusEx
06/10/2009, 19:24
κ γω το ιδιο προβλημα εχω με τα ταξιδια που κανω

μολις σημερα το πρωι γυρησα απο πατρα, κ μεχρι να φτασω αθηνα ειχα γινει σκ@τ@

ειδικα στο κρανος με ενοχλει πολυ στην οραση ...

δεν ξερω γιατι αλλα ειχε παρα πολλα σημερα , μαλλον λογω των ζεστων κ υγρων ημερων .

εγω κανω το εξης.

βαζω σε ενα πανακι/χαρτοπετσετα λιγο νερο , λιγο σαπουναδα , και ισα που τα χαιδευω λιγο για να βραχουν κ να μουλιασουν. Το αφηνω για κανα δυο λεπτα κ μετα τα σκουπιζω παλι με το πανακι με λιγη περισσοτερη δυναμη ..

ξεπλενω με ενα πανακι μονο με νερο κ ειμαι κομπλε !

ουτε χημικα , ουτε σπεσιαλ μπομπ-σφουγγαρακια, ουτε γραντζουνιες ...

απλα πρεπει να τα αφησεις λιγο να μουλιασουνε , γιατι αμα ειναι σκληρα κ τα τριψεις μπορει να σου κανουν γραντζουνιεςσ..