View Full Version : Περί σχολικών μαθημάτων Ιστορίας και πιτσιρικάδων.
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
ναι δικιο έχεις, π.χ ο Ισμαήλ Κανταρέ ήταν απλα κουμμουνιστης όποτε δεν συγκαταλέγεται στις αξίες σου περι πολιτισμου κτλ.
Σωστός είσαι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
:lol: ...
ναι σωστα...ο Κριστο (Βουλγαρος γλυπτης διε8νως αναγνωρισμενος) με τις πελωριες υπαι8ριες εγκαταστασεις δεν πιανεται...ουτε η Αμπραμοβιτς που της κανουνε τεμεναδες στο Γκουγκενχα'ι'μ για μια περφορμανς, ουτε και οι ορδες παιδιων και μελλοντικων εικαστικων που παραγει απο το ΛΥΚΕΙΟ η Αλβανια και ερχονται μετα αφου τελειωσουν τη σχολη εκει και στη δικη μας και περνανε πρωτοι ή αριστευουν στο τελος...
:)
Ζάχη, δεν τα ήξερα αυτά που λές...
Άρα λοιπόν και οι βούλγαροι και οι αλβανοί παράγουν πολιτισμό. Πρωτάκουστο για μένα...:eyepop:
shinedown
22/10/2009, 14:45
http://video.google.com/videoplay?docid=820780950558222180#
Χωμάτινος
22/10/2009, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
...
Δε γνωρίζουμε καν τι γλώσσα μιλούσαν :wave2:
Να 'ταν μόνο αυτό . . το μόνο που ξέρουμε με βεβαιότητα γιά τους Μινωίτες είναι ότι εξαφανίστηκαν γύρω στον 15ο αι. νεσπά!
Παίδες αν πραγματικά κάποιον τον ενδιαφέρει να μάθει ιστορία , ας μείνει μακριά απο εθνικισμούς :beer: :wave2: :wave2:
Cpt. Haddock
22/10/2009, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Παίδες αν πραγματικά κάποιον τον ενδιαφέρει να μάθει ιστορία , ας μείνει μακριά απο εθνικισμούς :beer: :wave2: :wave2:
:beer: :beer: :beer: :beer:
Τελικά εμείς οι δυό πάντα συνεννοούμαστε :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
Να 'ταν μόνο αυτό . . το μόνο που ξέρουμε με βεβαιότητα γιά τους Μινωίτες είναι ότι εξαφανίστηκαν γύρω στον 15ο αι. νεσπά!
Πως δεν ξερουμε.Βγηκαν κατι καθηγητες τις προαλες στην Κρητη και βεβαιωσαν οτι ηταν σιμιτικο φυλο:eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
ναι δικιο έχεις, π.χ ο Ισμαήλ Κανταρέ ήταν απλα κουμμουνιστης όποτε δεν συγκαταλέγεται στις αξίες σου περι πολιτισμου κτλ.
Eσυ ολο με κατι τετοιους κουμουνιστες μπλεκεις και θα το φας το κεφαλι σου.Χαθηκε ο κοσμος να ασχολεισαι οπως τα αλλα παιδακια της ηλικιας σου με το ποδοσφαιρο,τις γκομενες κλπ?
Δεν σας καταλαβαινω εσας τη νεα γενια.:rotflmao: :wave2:
Χωμάτινος
23/10/2009, 21:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Πως δεν ξερουμε.Βγηκαν κατι καθηγητες τις προαλες στην Κρητη και βεβαιωσαν οτι ηταν σημιτικο φυλο:eyepop:
Μπορεί και να ήταν, δεν το αμφισβητώ. Το σίγουρο όμως είναι ότι ΚΑΙ οι καθηγητές πανεπιστημίων εξαγοράζονται ("τσίμπα" τόσα γιά να εκδώσεις την τάδε έρευνα και από 'μένα έχεις λαμβάνειν..)
Η μοναδική ασφαλής ιστορική προσέγγιση είναι να μελετάς -από μόνος σου- ένα ιστορικό γεγονός μέσω ΟΛΩΝ των διαθέσιμων πηγών που υπάρχουν (κείμενα της εποχής, αρχαιολογικά ευρήματα) και απο 'κει και πέρα εναπόκειται στο πόσο καλός είσαι στους γρίφους γιά να φτάσεις σε ορθό συμπέρασμα.
και απο 'κει και πέρα εναπόκειται στο πόσο καλός είσαι στους γρίφους γιά να φτάσεις σε ορθό συμπέρασμα.
και τι ακριβώς κερδίζω αμα βρω οτι ο Μανωλιός του 15000πχ ηταν Εμμανουήλ:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Eσυ ολο με κατι τετοιους κουμουνιστες μπλεκεις και θα το φας το κεφαλι σου.Χαθηκε ο κοσμος να ασχολεισαι οπως τα αλλα παιδακια της ηλικιας σου με το ποδοσφαιρο,τις γκομενες κλπ?
Δεν σας καταλαβαινω εσας τη νεα γενια.:rotflmao: :wave2:
τι δεν καταλαβαίνεις :confused:
δεν τον εχει δει??
μαλιας !!!
και οχι μονο
ακουει και αυτες της μουσικες ντεθ και δεν ξερω τι αλλο
πανκ ειναι κυριε, αλήτης !!
Ε δεν θα ειναι και κομουιστής??
αν δεν ειναι, ευρίσκεται εις τας παριφάς του ΚΚΕ τουλάχιστον
:smokin:
Χωμάτινος
24/10/2009, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
και τι ακριβώς κερδίζω αμα βρω οτι ο Μανωλιός του 15000πχ ηταν Εμμανουήλ:confused:
Τίποτα συνταρακτικό, απλά λες "Α, μάλιστα. Άρα αυτοί ήρθαν από κει". Ένα ακόμη κομματάκι στο puzzle.
Τίποτα συνταρακτικό, απλά λες "Α, μάλιστα. Άρα αυτοί ήρθαν από κει". Ένα ακόμη κομματάκι στο puzzle.
το πρόβλημα ειναι οτι μαθαίνουμε απο που ήρθαν, υπερηφανευόμαστε οτι ειναι συντοπίτες μας (εαν) αλλά δεν κάνουμε οτι έκαναν.
Μας αρκεί που είμαστε συντοπίτες:wave2:
Χωμάτινος
24/10/2009, 12:54
Δυστυχώς, η αρετή δεν είναι "κολλητική" :)
Δυστυχώς, η αρετή δεν είναι "κολλητική" :)
μιμητική?
δλδ ακόμα και εαν δεν είμαι ενάρετος αλλά διάγω βίο ενάρετο, το αποτέλεσμα θα ήταν μια κοινωνία ενάρετων
Χωμάτινος
24/10/2009, 13:16
μιμητική?
δλδ ακόμα και εαν δεν είμαι ενάρετος αλλά διάγω βίο ενάρετο, το αποτέλεσμα θα ήταν μια κοινωνία ενάρετων;
Κατά την γνώμη μου ναι αν και κακώς, γιατί αν γιά κάποιο λόγο ο οποιοσδήποτε "εσύ" που αποτελείς πρότυπο αλλάξεις συμπεριφορά, θα συμπαρασύρεις και άλλους μαζί (αυτούς που ότι βλέπουν κάνουν).
Δεν ξέρω αν το 'χεις αντιληφθεί, αλλά κάνουμε ακριβώς την ίδια συζήτηση σε δύο διαφορετικά thread :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Δεν ξέρω αν το 'χεις αντιληφθεί, αλλά κάνουμε ακριβώς την ίδια συζήτηση σε δύο διαφορετικά thread :rotflmao: :lol: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχετλαίος
24/10/2009, 18:05
μιμητική?
δλδ ακόμα και εαν δεν είμαι ενάρετος αλλά διάγω βίο ενάρετο, το αποτέλεσμα θα ήταν μια κοινωνία ενάρετων
Μακάρι να συνέβαινε ακόμη και αυτό! Εξ' ορισμού δύσκολο, εμφανώς, το να διάγεις ενάρετο βίο δίχως να είσαι ενάρετος. Δε μπορεί, κάπου θα παραστρατήσεις και θα φανεί η μούφα αν πρόκειται για προσωπείο.
Η αρετή είτε υπάρχει είτε όχι, μισοτελειωμένες τοιχοποιίες δεν υφίστανται προκειμένου για το ένδυμα της ψυχής. Η ενασχόληση με την αρετή υπόσχεται σίγουρα βίο ενάρετο.
Νο?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Μακάρι να συνέβαινε ακόμη και αυτό! Εξ' ορισμού δύσκολο, εμφανώς, το να διάγεις ενάρετο βίο δίχως να είσαι ενάρετος. Δε μπορεί, κάπου θα παραστρατήσεις και θα φανεί η μούφα αν πρόκειται για προσωπείο.
Η αρετή είτε υπάρχει είτε όχι, μισοτελειωμένες τοιχοποιίες δεν υφίστανται προκειμένου για το ένδυμα της ψυχής. Η ενασχόληση με την αρετή υπόσχεται σίγουρα βίο ενάρετο.
Νο?
και no και yes
Ακόμα και αν δεν εισαι ενάρετος, μπορείς να συμφωνήσεις σε ενάρετη διαβίωση
οι νόμοι ειναι αυτοί που "επιβάλουν" εναν ενάρετο βίο (θα μπορούσαν)
ο νομοταγής πολίτης, διάγει κατ'αναγκη ενάρετο-νομοταγή βίο.
Αρα ακόμα και εαν δεν ειναι ενάρετος ο δήμος, διαβιώνει ενάρετα, με βάση τον νόμο (ποσο θα το θελαμε Ε?)
Το μόνο που χρειάζεται ειναι η αποδοχή της αρετής σαν πρώτιστο μέλημα!
Το μονο! τοσο απλά : :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Εχετλαίος
24/10/2009, 20:35
Μμμμμ, ναι, αλλά η αρετή αυτή καθαυτή προυποθέτει μη προσωπείο. Είναι οξύμωρο να ισχυρίζομαι ότι διάγω ενάρετος επειδή πρέπει (είτε επειδή μου το επιβάλλουν είτε επειδή πρέπει να θέλω!). Αυτό συνιστά μη συμπόρευση με ενάρετο βίο αλλά με κάποιες παρδαλές κακοφωνίες του. Είναι η κατ' επίφαση ή νόθα αρετή.
Ή;
Χωμάτινος
24/10/2009, 23:02
...
...
Εχετλαίος, αν προσθέσεις στην εξίσωση τον ισοπεδωτικό παράγοντα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης, ο tai έχει δίκιο . .
Δυστυχώς, εσύ, εγώ και κάποιοι άλλοι, είμαστε απελπιστικά ρομαντικοί και ταγμένοι στις ιδέες μας.
. . όπως έλεγε και ο θείος Πλάτων . . "το είναι και το φαίνεσθαι"
. . όπως έλεγε και ο θείος Πλάτων . . "το είναι και το φαίνεσθαι"
Άλλωστε η αλήθεια ειναι η αλήθεια των πολλών οπως ελεγε και ο Ηράκλειτος.
Το προσωπείο της κατ επίφαση αρετής, δίνατε να εξυπηρετήσει την εξοικείωση του δήμου με την ίδια αρετή και κατ εξέλιξη την οικειοποίηση της.
Άρα με τον παραδειγματισμό και την αντανακλαστική διαβίωση της νοθευμένης αρετής δίνατε να καταλήξει σε κατ επιλογή αρετή
Εχετλαίος
25/10/2009, 16:00
H oποία σίγουρα θα διαφοροποιείται από την Αρετή σε πάρα πολλά πράγματα. Το νόθο θα είναι η καρδιά της και όχι το αγέρωχο της ηθικής και της ευδαιμονίας.
Χωμάτινος
25/10/2009, 17:28
Άλλωστε η αλήθεια ειναι η αλήθεια των πολλών οπως ελεγε και ο Ηράκλειτος.
Το προσωπείο της κατ επίφαση αρετής, δίνατε να εξυπηρετήσει την εξοικείωση του δήμου με την ίδια αρετή και κατ εξέλιξη την οικειοποίηση της.
Άρα με τον παραδειγματισμό και την αντανακλαστική διαβίωση της νοθευμένης αρετής δίνατε να καταλήξει σε κατ επιλογή αρετή
Ναι, αλλά όχι κατ' επιλογή, μάλλον κατά συνήθεια.
Εχετλαίος
25/10/2009, 18:41
Συνήθεια, ο εχθρός της βούλησης, ο εχθρός του νου, επωδός στο μη-ον, ο καθρέπτης του γίγνεσθαι σήμερα.
H oποία σίγουρα θα διαφοροποιείται από την Αρετή σε πάρα πολλά πράγματα. Το νόθο θα είναι η καρδιά της και όχι το αγέρωχο της ηθικής και της ευδαιμονίας.
κύριοι ξεχνάτε οτι η συνήθεια δημιουργεί εξάρτιση και η ικανοποίηση της εξάρτισης, ευδαιμονία!!
Οπότε ο εξαρτημένος υπήκοος, καταλήγει να επιλέγει την αρετή, επιδιώκοντας την ευδαιμονία του.
Τότε παύει να είναι νόθα η αρετή και καταλήγει επιλογή
Χωμάτινος
25/10/2009, 19:53
Βρε λες; :wacko:
Όπως και νά 'χει, μου αρέσει η θετική σου σκέψη :a013:
που να ξερω ρε μανο??:)
κουβέντα να γίνεται:lol:
Εχετλαίος
25/10/2009, 21:44
η συνήθεια δημιουργεί εξάρτιση και η ικανοποίηση της εξάρτισης, ευδαιμονία!!
Kαμία αντίρρηση αν και μάλλον εδώ ομιλούμε για καταστάσεις που αγγίζουν μονάχα επιφανεικά την Αρετή. Εξάρτιση και Αρετή τα θεωρώ δυο έννοιες μη κοινού περιεχομένου και σημασιολογικά αντίθετες
Τότε παύει να είναι νόθα η αρετή και καταλήγει επιλογή
Και εδώ, ενδεχομένως, να ομιλούμε για απλές καταστάσεις με ψήγματα αρετής και όχι για την Αρετή αυτή καθαυτή. Αν το ζητούμενό μας είναι το κατά πόσο η Αρετή είναι κολλητική σε σημείο πλέον της Κακίας και των στοιχείων που την ακολουθούν (κατ εμέ εξάρτιση, κατ' επίφαση ευδαιμονία, ευκολία, απονία, μη παίδευση ψυχής & σώματος, μη ερεύνηση του Όντος) μάλλον θα απαντήσω πως δυστυχώς ΌΧΙ...Θα το ήθελα πολύ αλλά φεύ!
Πρέπει να παραδεχτώ πως το σκωροφαγωμένο πέπλο της αρετής κάνει γάντι στις μοντέρνες εκδοχές της Κακίας και ουδείς (τουλάχιστον στο δικό μου καθημερινό σουλάτσο) δεν ξεμυτίζει ρούπι από την κοινή πεπατημένη που δολίως βάπτισε (ή του βάπτισαν, δε με ενδιαφέρει πλέον)επιλογή. Επιλογή σίγουρα δεν είναι, αμφιβάλλω αν ποτέ ήταν κι όλας. Κάτι σε μη χείρον βέλτιστον μου κάνει. Αλλά το βέλτιστον (εδώ η Αρετή) ούτε ζητήθηκε, ούτε ερευνήθηκε ούτε θα επιλεγόταν με κριτήρια Όντος ακόμα και αν έστεκε ολόγυμνη μπροστά μας.
doctor x
25/10/2009, 21:55
sorry δεν αντεξα...
178337
Εχετλαίος
25/10/2009, 22:00
:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
υπερβάλλετε κυριε
vangelis 64
25/10/2009, 22:12
Όπως και νά 'χει, μου αρέσει η θετική σου σκέψη :a013: Μόνο θετική;Εδώ ο άνθρωπΑς γουστάρει να επιλέγει το βιαστή του.:p
που να ξερω ρε μανο??:)
κουβέντα να γίνεται:lol:
χεστηκα στα γελια!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SpeakeasyBlues
28/10/2009, 12:10
quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
Οι προθεσεις σου σιγουρα καλες, διαβασε ομως ξανα το κειμενο σου γιατι βγαζει μια συγχυση.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Κοίτα πρώτα το δικό σου που μιλά για διαχείριση αποικιών και μετά μου λες
Αυτο ηταν το κειμενο που εγραψα στις 13-10-2009 00:13 και που σε μπερδευε...
"Να σου το πω και εγω απλα, εαν προσπαθησει καποιος με καλες προθεσεις να διορθωσει/κυβερνησει πολλα και σημαντικα στην χωρα (παντα με μικρο χ) θα διαπιστωσεις ξαφνικα αυξηση των τουρκικων παραβιασεων, κλιμακωση δηλ, κατα παραγγελιαν και μετα η' πριν σωρεια ασχετων τρομοκρατικων επιθεσεων, ΠΟΤΕ ομως συγχρονως, γιατι για να ξερεις η διαχειριση Αποικιας, ειναι σαν τις κηδειες επωνυμων, οταν πεθαινουν την ιδια μερα ακυρωνουν την συγκινηση του πληθους που δεν ξερει που να την διοχετευσει, γι' αυτο λοιπον ολα με μανιουαλι, με την σειρα και σωστο ταιμινγκ."
Μετα απο αυτο που εγινε στο Α.Τ. Αγιας Παρασκευης ακομη εχεις αποριες?
Ευχομαι στα παιδια να γινουν καλα και να το ξεπερασουν.
ΤVXS.gr (BETA) - Επίθεση σε αστυνομικούς στην Αγία Παρασκευή: η μεγάλη προβοκάτσια και ο κύκλος του μίσους.
http://www.tvxs.gr/v24553
cachilleas
06/11/2009, 00:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
σε μια συνομιλία με ενα φίλο του ετεροθαλή αδερφού μου προχθές (16 ετών), ήρθα αντιμέτωπος με αυτό που συζητάμε εδώ και καιρό. Την αφαίρεση της ιστορίας της Ελλάδος απο το μάθημα τους και τον εμπλουτισμό της απο το Παγκόσμιο στοιχείο...
Παραθέτω το παρακάτω.
http://users.ach.sch.gr/pchaloul/lessons-of-history.htm
Αισθητή η απουσία των Πελλοπονησιακών πολέμων, της πλήρους ιστορίας της Ελληνικής επανάστασης κτλ..
Αισθητή επισης η προσθήκη διαφόρων στοιχέιων όπως διαφωτισμός κοκ..
Αναρρωτιόμαστε μετά γιατί οι πιτσιρικάδες δεν ξέρουν ούτε τα βασικά της ιστορίας μας. Για να μην φτάσω στους τρόπους διδασκαλίας που όλοι θυμόμαστε εδώ φαντάζομαι.
Και με δεδομένο πλέον οτι οι εικόνες και τα βίντεο έχουν υπερισχύσει του γραπτού λόγου, όλο και λιγότεροι θα κάτσουν να ασχοληθούν με την μελέτη μέσα απο βιβλία ή ακόμα και μέσα απο το web αν θέλετε της Ελληνικής Ιστορίας και τα πραγματικά γεγονότα.
Πολύ σκούρα τα πράγματα... πραγματικά.
Gandalf
επειδη εχουν πληθυνει επεικινδυνα τα ποστς και δεν εχω χρονο για να τα διαβασω ολα θα πω σαν νεος οτι μου αρεσει η τοποθετηση σου γιατι οπως λενε και οι παλιοτεροι "με οποιον δασκαλο(βλ. και εκπαιδευτικο συστημα) καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις"
φυσικα δεν ξερουμε ιστορια. για να μην αρχισουμε τις ιστοριες συνομοσιας περι αγιοποιησης του εθνους μας κτλ και διαστρεβλωσης της ιστοριας εθνικης ή παγκοσμιας, θα πω οτι σε ενα συστημα που σε ΘΕΛΕΙ παπαγαλο----αναγκαστικα για να περασεις στις πανελληνιες------ μην περιμενετε ενδιαφερον απο τα παιδια.
ολοι μας θελαμε και θελουν να μαθουν την ιστορια χωρις να ξεχασουν ουτε ενα κομμα για να βαθμολογηθουν οσο το δυνατον καλυτερα γινεται. και φυσικα αυτο γινεται γιατι το κομμα και ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ παραπανω ειναι στις απιτησεις των εκπαιδευτικων εξεταστων..............
χαλια μαυρα.
και επισης οποιος πει οτι οι σημερινοι πιτσιρικαδες δεν ξερουν ιστορια ενω εμεις ξεραμε κουτουλου ειναι τουλαχιστον μη σκεπτομενος.
δεν φταιει το ιντερνετ , η τηλεοραση κτλ.
φταινε οι προηγουμενες γενιες, και για τις προυγουμενες οι προϋγουμενε και παει λεγοντας......
δεν γινεται να ρωτας ...τι σημαντικο δημιουργησε η Ελλαδα στην αρχαιοτητα και να σου λενε..... την Ακροπολη. απειτει μεγαλη μορφωση για να κατανοησεις την ιστορια και το ελληνικο πνευμα και τα γεγονοτα σωστα. οπως και σωστη καθοδηγηση........
βρειτε μου λοιπον εσεις μορφωση και καθοδηγηση στο ελληνικο σχολειο ΣΗΜΕΡΑ............. :wave2:
Gandalf dr685sm
06/11/2009, 08:56
Θα είμαι ειλικρινής ...
Ιστορία και αρχαία , δεν ήξερα γρι στο Λύκειο... πολύ βασικά πράγματα. Το μικρόβιο γενικά της γνώσης, μπήκε πολύ αργά στον οργανισμό μου (στα 30 )... εκεί μπήκα στο νόημα , και άρχισα ομαδικες αγορές βιβλίων με πρώτο κανόνα του να μπω στην διαδικασία να μάθω τον εαυτό μου (συνεχής και ατελής διαδικασία).
Μετά βιβλία περι ιστορίας, φιλοσοφίας, θρησκειών (όλων των θρησκειών) και τέλος βιβλία στρατηγικής, διπλωματίας και Πολέμου.
Είναι πολύ δύσκολο για ενα νεαρό να μπεί στην διαδικασία "εγκλεισμού" στο σπίτι και επι 3-4 ώρες κάθε μέρα να διαβάζει οικειοθελώς κάτι που πολλές φορές ξεπερνά ακόμα και το λεξιλόγιο του.
Δεν κατηγορώ λοιπόν τους νέους για το οτι δεν ξέρουν... κατηγορώ τους γονείς και την σχολική παιδεία γιατί δεν τους έχουν δώσει τα βασικά έτσι ώστε κάποια στιγμή να βρούν μόνοι τους τον δρόμο τους. Επίσης με ενοχλεί η νοοτροπία αρκετών νέων , που έχουν εντρυφήσει στην ευκολία παροχής γνώσης , σε στύλ όπως λέμε στο ΙΤ --"πατάω ενα κουμπί και γίνονται όλα". Και αυτό βέβαια προέρχεται απο τους γονείς αλλά απο την εφηβεία και ύστερα ο νεαρός έχει την κρίση να δεί μόνος του οτι αυτό δεν οδηγεί πουθενά.
Το έλλειμα παιδεία στην χωρα μας , δεν είναι μόνο στα σχολεία..., είναι γενικά στην διαμόρφωση προσωπικότητας και αυτό ξεκινά απο τα προπαιδικά χρόνια.
Gandalf
cachilleas
06/11/2009, 10:08
[i]Και αυτό βέβαια προέρχεται απο τους γονείς αλλά απο την εφηβεία και ύστερα ο νεαρός έχει την κρίση να δεί μόνος του οτι αυτό δεν οδηγεί πουθενά.
Το έλλειμα παιδεία στην χωρα μας , δεν είναι μόνο στα σχολεία..., είναι γενικά στην διαμόρφωση προσωπικότητας και αυτό ξεκινά απο τα προπαιδικά χρόνια.
Gandalf [/B]
+++
Εχετλαίος
06/11/2009, 10:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
κατηγορώ τους γονείς και την σχολική παιδεία γιατί δεν τους έχουν δώσει τα βασικά
Και να φτιάξουμε νοήμοντες πολίτες που θα αγανακτούν με τα κακώς κείμενα; Μα τι λες πρωινιάτικα;