View Full Version : Εκδρομικό Enduro Στην Βορειο Ελλάδα
Δέν είμαι ο φοβερός και τρομερός αναβάτης, ούτε έχω τα δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα γραμμένα με την μηχανή μου, δεν έχω καν τον σωματότυπο που μου επιτρέπει να τρέχω στο Dakar του μυάλού μου, αλλά έχω μέγάλυ επιθυμία να εξορμώ όποτε είναι αυτό δυνατό σε πλαγιές και σε ρυάκια μέσα από δάση σε εκδρομικούς ΠΑΝΤΑ ρυθμούς. Αυτό που δέν έχω είναι παρέα, δυστυχώς οι παιδικοί μου φίλοι μου προτιμούν το άραγμα και τα κοψίδια (τα κοψίδια δεν με χαλάνε, εξού και ο σωματότυπος) και αυτό που ψάχνω είναι άτομα με διάθεση για εκδρομικό enduro στα περιξ της Θεσ/νίκης. Δεν διαθέτω καθαρόαιμο, δέν διαθέτω ούτε καν χωμάτινα λάστιχα, λεω απλά ότι διαθέτω όρεξη, οπότε αν υπάρχει κανείς από Χαλκιδική/Θεσσαλονικη και ενδιαφέρεται ας το πει.
Στα κοψίδια θα τα χαλάσουμε λίγο .... :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Στα κοψίδια θα τα χαλάσουμε λίγο .... :smokin:
κανονισε να με κανεις να ξανανεβαινω πανω !!!
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Περισσεύει και εντουράκι για πάρτη σου ...
Περισσεύει και εντουράκι για πάρτη σου ...
κωλοπαιδο !!!!
ακομα κλαιω που εχασα τα αγραφα τοτε...
υ.γ.τελευταιο σ/κ κατα 99% θα ειμαι στα σερρας.κανονισε να φαμε μπουγατσα στο ρεκορ!!!
:wave2:
dirtbird
07/10/2009, 09:08
Περισσεύει και εντουράκι για πάρτη σου ... Tι σε κάνει να πιστεύεις ότι αντελήφθην το υποννοούμενο?
πόσο μάλλον ότι είναι σε θέση να το αξιοποιήσει.....
:confused: :confused: :confused:
dirtbird
07/10/2009, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
[B
[/B]
Η επιβεβαίωση....:rolleyes: :o
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Tι σε κάνει να πιστεύεις ότι αντελήφθην το υποννοούμενο?
πόσο μάλλον ότι είναι σε θέση να το αξιοποιήσει.....
:confused: :confused: :confused:
ψιτ..εσυ που το αξιοποιεις...το γονατο τι λεει καλα???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
dirtbird
07/10/2009, 09:15
ψιτ..εσυ που το αξιοποιεις...το γονατο τι λεει καλα???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν θέλει γόνατα νέους.....
ΧΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ
:smokin: :smokin:
Ηρεμήστε καλέ σεις ...
Για "εκδρομικό" εντούρο μιλάμε ...!!! :blush:
Ηρεμήστε καλέ σεις ...
δε μπορει βρε αντωνη μου να ηρεμησει ο ανθρωπος...δε το καταλαβαινεις?
αφου ειναι πυρκαυλος :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: ε τι δεν ειναι!!!
Κάνα δεύτερο Κο-ψιδά και όχι χε-ρά...... θέτε παρέα σας........:confused:
Μην αφήκουμε τον συνάδελφο με το ΧΤΖ μονάχο.....:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 10ere
οπότε αν υπάρχει κανείς από Χαλκιδική/Θεσσαλονικη και ενδιαφέρεται ας το πει.
Παρών :D
BELZEBOYLIS
07/10/2009, 09:53
κωλοπαιδο !!!!
υ.γ.τελευταιο σ/κ κατα 99% θα ειμαι στα σερρας.κανονισε να φαμε μπουγατσα στο ρεκορ!!!
Τι ώρα θα την κάνεις για πάνω ?
Ψήνομαι για μπουγάτσα.....:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Τι ώρα θα την κάνεις για πάνω ?
Ψήνομαι για μπουγάτσα.....:wave2:
παρασκευη 30/10 μεσημερι μετα τη δουλεια θα τη κανω και θα φυγω απο πανω για το μεγαλο χωριο τη κυριακη μετα το τελευταιο σεσιον μια και τη δευτερα δουλευω.
κανονισου!
Χαίρομαι για την ανταπόκριση, αλλά πως θα γίνει να γνωριστούμε και αν ταιριάζουν τα χνώτα μας να κανονίσουμε κάτι; τίποτα προτάσεις υπάρχουν;
PS. Προς lamoun, μου αρέσουν οι ορθές κοφτές απαντήσεις
Χαίρομαι για την ανταπόκριση, αλλά πως θα γίνει να γνωριστούμε και αν ταιριάζουν τα χνώτα μας να κανονίσουμε κάτι; τίποτα προτάσεις υπάρχουν;
Γνωριζόμαστε, συγκρίνουμε τα χνώτα μας και αν δεν ταιριάζουμε, ντυνόμαστε και φεύγουμε... :winka:
Υ.Γ.
Νικολάκη, εσύ δεν είχες ένα Transalp ??? :confused:
Vstrommer71
07/10/2009, 14:16
Εσεις οι Βορειοι θα οργανωθειτε επιτελους να κανουμε καμμια βολτα?
Αντε γιατι ο Θωμας κοντευει να ρεψει απο το πολυ ποδηλατο,και το 640 καααααθεται:D
Πολυ ρεκλλλλλλλλλλλλα εκει πανω εχει πεσει:smokin:
Υ.Γ.
Νικολάκη, εσύ δεν είχες ένα Transalp ??? :confused:
Πλάκα μΕ κάνεις ρε Antoine.......??????
Είμαι και κοτζάμ Πρόεδρας ΡΠΣΤ.... :mad:
176674
Αντε ρε παιδιά κανονίστε συνάντηση. Περιμένω
Mε τα κοψίδια δεν τα πάω και τόσο καλά,αλλά για βόλτες δεν μπορώ να πω όχι εύκολα.
Μέσα κι εγώ.
Α.Σ.Μ. από που είσαι αν επιτρέπεται ?
Αν δέχεστε αρχάριους στο χώμα, είμαι μέσα κι εγώ.
Κανονίστε καμιά συνάντηση, τι λέτε για αυτό το Σ/Κ μια πρώτη επαφή? ακούω προτασεις για μέρος και ώρα
Ηρεμήστε καλέ σεις ...
Αυτά τα εκδρομικά εντούρο είναι που φοβάμαι........:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nontas
Αυτά τα εκδρομικά εντούρο είναι που φοβάμαι........:lol:
Εγώ πάλι φοβάμαι αυτούς που δεν προσέχουν που (και πως) παρκάρουν το μηχανάκι τους ... :lol:
(πριν μερικές μέρες, μια πλατινέ young lady με ένα τζιποειδές τύπου XSOHSIOQOYUNG ήταν έτοιμη να στην κάνει την BMW Compact Version...) :smokin:
dirtbird
08/10/2009, 13:05
Εγώ πάλι φοβάμαι αυτούς που δεν προσέχουν που (και πως) παρκάρουν το μηχανάκι τους ... :lol:
(πριν μερικές μέρες, μια πλατινέ young lady με ένα τζιποειδές τύπου XSOHSIOQOYUNG ήταν έτοιμη να στην κάνει την BMW Compact Version...) :smokin:
most probably BMW ήταν κι αυτό θείο αλλά δεν το κατάλαβες....;)
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Την δικιά μου ή κάποια άλλη ομόσταβλη που λέει ο uriah Heep;:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nontas
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Την δικιά μου ή κάποια άλλη ομόσταβλη που λέει ο uriah Heep;:lol:
Την δικιά σου, λέμεεε ... :smokin:
Κατάλαβα, από αναβολή σε αναβολή το πάμε κανένας δεν προτείνει κάτι
Αυτο το Σ/Κ όσοι μπορούν να βρεθούμε για καφέ κάπου στην θεσ/νικη φαντάζομαι ας το δηλώσουν, μαζί με την δική τους προτίμησης μέρους, μέρας και ώρας
Κυριακή...13:00...Ήλιος (Λευκό Πύργο)...με ένα γαρύφαλλο στο πέτο (σημάδι αναγνώρισης).:lol:
Αντε ρε παιδια και το freemeteo δινει κσλό καιρο, θα κανουμε τίποτα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Κυριακή...13:00...Ήλιος (Λευκό Πύργο)...με ένα γαρύφαλλο στο πέτο (σημάδι αναγνώρισης).:lol:
Καφέ ή βόλτα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Θάπρεπε να ξέρεις ότι τα γαρύφαλα στο πέτο στην Θεσ/νίκη δεν βγαίνουν σε καλό....:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Καφέ ή βόλτα?
Σιγά ρε ασυγκράτητε Βρόντακα ...
Κάτσε πρώτα να γνωριστήτε, να πιείτε κανένα κρασάκι υπό το φως των στεατικών κηρίων και υπό τους ήχους προχωρημένης ηλικίας και προχωρημένου σταδίου αλκοολισμού πιανίστα, να πείτε τα "δικά" σας κ.λ.π. :blush:
(έχουμε πει πολλάκις ότι στο βουνό βγαίνουν άγριοι και χοντροmascho τύποι μεν έχοντες και τις ευαισθησίες και "ανησυχίες" τους δε ...) :winka:
Γίνεται η συναντηση στο Cosmos? αντι για ηλιον?
Σιγά ρε ασυγκράτητε Βρόντακα ...
Μα με παρεξηγήσατε αγαπητέ, να μη ξέρω αν ο εν'λόγο κύριος έχει βρώμικες προθέσεις;
Επίσης μετά απο προσεκτική ανάγνωση του μηνύματος σας, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι είμαι καλό παιδί και με αρχές... ποτέ απο το πρώτο ραντεβού.
Γίνεται η συναντηση στο Cosmos? αντι για ηλιον?
Κυριακή μεσημέρι στο Cosmos δεν βρίσκεις ούτε την Σκλεναρίκοβα... :winka:
Τότε προτεινε κάτι πιο κοντα στην ανατολική θεσ/νικη, οι υπολοιποι? ούτε φωνή ούτε ακρόαση?
Τότε προτεινε κάτι πιο κοντα στην ανατολική θεσ/νικη, οι υπολοιποι? ούτε φωνή ούτε ακρόαση?
Μας έριξες την ψυχολογία ρε 10ere.Αν είναι δύσκολο να βρεθούμε για καφέ στο κέντρο της πόλης, πως θα πάμε βόλτα και που ? Στο Σέιχ-σου ?:lol:
Έχεις δίκιο, κανονίστε και είμαι μέσα, κανονίστε όμως !!
BILLBULL73
09/10/2009, 20:09
LTR 450 μπορει να ερθει. μηπως καταληξεται αντι για χαλαρη εντουραδα μεσα σε στενα μονοπατια .
BILLBULL73
09/10/2009, 20:19
LTR 450 μπορει να ερθει. μηπως καταληξεται αντι για χαλαρη εντουραδα μεσα σε στενα μονοπατια .
Λοιπόν...επειδή δεν βλέπω προτοβουλία από κανέναν,12:00 στο Ήλιο για καφέ στα γρήγορα,και μετά βολτίτσα προς Πετροκέρασα.Εκεί μπορούμε να βρούμε καλό ασφάλτινο στροφιλίκι, χώμα, και τσιπουράκι κάτω από τα πλατάνια.Αν υπάρχει καλύτερη πρόταση(ή οποιαδήποτε άλλη πρόταση:) ) δεκτή.
BILLBULL73 όλοι οι καλοί χωράνε.
Αν υπάρχει συμμετοχή γιατί όχι;, μέσα
BILLBULL73
10/10/2009, 09:57
To LTR 450 EINAI ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΑΣΩ.ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΥΠΟΥ MOTORALLY ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ . ΚΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΜΑΓΚΕΣ.