View Full Version : Bikenet vs Moto
afrotwin
14/05/2005, 08:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
τελευταιο ΔΩΡΑΚΙ (http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp)
den katalaves afterismene:rotflmao:
ego grafo greeklish ek pepi8iseos
ine i glosa mou mias ke katagome apo tin greeklesia:lol:
mia xora sta egkata tou internet....:lol:
ksero elinika ke grafo opote mou tin dini
ala goustaro ke 8a goustaro ke 8a grafo ke 8a paragrafo ke se opion aresi
greeklish
:lol: :lol:
giati etsi goustaro:lol:
ke min mou tin dinete giati 8a erxome sto delear me tin karampina
Rezeguet
14/05/2005, 09:20
ωραιος ο AFTER επιτελους μπορω να διαβασω μυνημα του Καφρου.
Και Καφρε, που'σαι, επειδη ειμαι μικροτερος και εχω κατεστραμενη μηχανη δεν παει να πει οτι μπορεις να μου την λες απλα αναφεροντας οτι ειμαι μικροτερος και δεν εχω μηχανη ακους? Θες να στο επαναλαβω η εισαι τοσο βλαμενος και δεν καταλαβαινεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ke tin ali fora na simvouleftis ton tsopani sou prin milisis
min pis kati aprepo gia to epipedo sou
:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:
κιοτα και ποιος μιλαει για επιπεδο που δεν μπορει να γραψει λεξη σωστα ελληνικα. :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:
Rezeguet
14/05/2005, 09:27
sas tin spai ena atomo?
ena atomo den sas afini na kanete tin doulia sas?
ναι εσυ μας την σπας και δεν μας αφηνεις να κανουμε την δουλεια μας. Γιατι δηλαδη επειδη εισαι εσυ καραγκιοζης και αντικοινωνικος πρεπει να γαμηθει το φλορουμ για σενα? Αμα ξερεις μονο να την λες στος αλλους βλακωδως και να βριζεις υπαρχουν και αλλα φορουμ για σενα. Ειπαμε πλακα πλακα αλλα εσυ εχεις μπινελικωσει ολο το ΜΟΤΟ.
ke gia na milisoume ligo sovara ke na sta po etsi opos 8elis
Αγόρι μου γιατί παιδεύεσαι αν είναι να τον πάρεις παρτον...
δεν είναι κακό, πόσοι έλληνες το κάνουν
παρτον να χαλαρώσεις
αντε μπας και μας αφήσεις στη ησυχία μας με της μαλακίες σου
αφου εισαι τοσο ειδικος σαυτα γιατι δεν τον παιρνεις μονος σου και ασε τους υπολοιπους. Δεν καταλαβαινω πως μπορεις σαυτην την ηλικια να συμπεριφερεσαι ακομα ετσι. τα μονα παραδειγματα παρομοιας συμπεριφορας ειναι μαλακισμενα 17-25χρονα που αποτυχανε στο σχολειο παταγωδως και γινανε αναρχικοι μπασταρδοι χωρις νοημα ζωης.
Rezeguet
14/05/2005, 09:32
και μονο για να το τονισω, δεν ειχα προβλημα με τον αφρο μεχρι τωρα (μονο με 1-2 μαλακιες που ειπε κατα καιρους), ουτε και με πενοχλησε στο ελαχιστο αυτα που λεγανε με τον αφρο, αλλα απλα ρε συ εχεις γαμησει ολους εδω μεσα. Ειπαμε, σου λενε κατι ευγενικα και τους κωλοβριζεις. Στο συγκεκριμενο ποστ μονο εχω προβλημα μαζι του για ευνοητους λογους, και ας τον σεβομαι γιατι εχει γραψει και πολλα που δεν ειναι καθολου μπουρδες, καθε αλλο μαλιστα.
afrotwin
14/05/2005, 14:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
και μονο για να το τονισω, δεν ειχα προβλημα με τον αφρο μεχρι τωρα (μονο με 1-2 μαλακιες που ειπε κατα καιρους), ουτε και με πενοχλησε στο ελαχιστο αυτα που λεγανε με τον αφρο, αλλα απλα ρε συ εχεις γαμησει ολους εδω μεσα. Ειπαμε, σου λενε κατι ευγενικα και τους κωλοβριζεις. Στο συγκεκριμενο ποστ μονο εχω προβλημα μαζι του για ευνοητους λογους, και ας τον σεβομαι γιατι εχει γραψει και πολλα που δεν ειναι καθολου μπουρδες, καθε αλλο μαλιστα.
kitakse agori mou kalo 8a ine na mazepsis ligo aftin tin tripa sto kefali sou (ikonika milame) ke na min les pola giati o afro ektos apo to na kani tin plaka tou ta perni kiolas ke epidi den ise i oloi ke mono se esena tin exo pi ke se 5 m@l@kes kolimenous min les oti tin leo se olous ke min genikevis to provlima sou
apla esi anikis sea aftous tous 5 m@l@kes ti na kanoume mikro to kako statistika sta 10000 atoma 8a iparxoun ke 5 m@l@kes ti na kanoume logiko ine......
lipon gia na kseka8arizoume ta pragmata den se g@m@o giati 8a sou aresi ke 8a 8es sinexia
ke mazepsou giati ektos tis plakas iparxi ke to ta perno sto kranio ke se vrisko poli aneta ke se pao mia volta na dis ta dendra ke tin fisi ke an nomizis oti ine diskolo na vro tin IP sou ke ton provainter pou mpenis ke me vasi tin ora ke tin imerominia na vro ta pliri stixia sou ise poli gelasmenos mporo na se entopiso poli efkola
gia afto mazepse ta logia sou giati den se perni me tin kamia
ke den kseris se pion milas ke den kseris an se perni
ke an 8es na to peksis magkas stile mou ena PM me ta stixia sou na min pedevome ke 8a exis oli tin efkeria pou 8es na poulisis eksipnada ke magkia
mono na mou pis poso kero nosokomio 8es na idopioiso ta pedia
an 8es 2 mines as poume min to parakanoun
rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
katalaves poulaki mou?
ante kane mas tin xari lipon ke min tin peftete ston afro epidi den sas goustari pos grafi ke pos milai
giati akri den vgeni tsampa xalieste
adam_tsouk
14/05/2005, 18:18
Πάω να φέρω ποπ κορν!
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
Οχι ρε γαμωτο εχασα την πρωτη προβολη,αλλα θα μπω σφηνα στην δευτερη!
adam_tsouk πιασε και μια πορτοκαλαδα με ανθρακικο...
Ρε τι κολλημα τρωτε με τον Αφρο, οχι οτι εχει αναγκη να τον υπερασπιστω εγω αλλα χαλαρωστε λιγο...Κολλατε με το πως γραφει και τι κανει, ο καθενας μας λεει και κανει οτι θελει, ουτε εγω συμφωνω παντα με τον Αφρο αλλα δεν τρελαινομαι κι ολας...Αμα δεν γουσταρω δεν διαβαζω και αν διαβαζω και με χαλαει δεν δινω σημασια...
Εδω ειμαστε ολοι για να περναμε καλα και να μοιραζομαστε τη λατρεια μας για τα μηχανακια....
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Εδω ειμαστε ολοι για να περναμε καλα και να μοιραζομαστε τη λατρεια μας για τα μηχανακια....
Ποια μηχανακια ρε? :yuck:
Ολα γινονται για τις γκομενες!!!
Στην πραγματικοτητα ολοι θελουμε να οδηγουμε goldwing ξεκρανοτοι με μαλλιι-γυαλιι και παντελονιι λιι!
Να πουλαμε φιγουρα στις καφετεριες και στην παραλιακη,να πηγαινουμε δεξια λωριδα με τις acrapovic και να μας ζηλευουνε ολοι.
Αν ειμαστε και λιγο καγκουρες να παμε και τιποτα λιμανακια να το σηκωσουμε λιγο σουζα!
Αλλα ολα αυτα για να ριξουμε καμια γκομενα και να την παμε βολτα με το αμαξι του μπαμπα,γιατι μπαλαμουτιασμα πως θα γινει πανω στο κωλομοτορι,που σκοτωνονται τα μαλακισμενα που τρεχουν!
Μωρε καλα κανω εγω και οδηγω GOLF! :ninja:
Ακους εκει μηχανακια... :mad:
πςςς......
afrotwin
14/05/2005, 21:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ποια μηχανακια ρε? :yuck:
Ολα γινονται για τις γκομενες!!!
tora ipe mia sosti kouventa:rotflmao: :rotflmao:
ke exo exo vri merikes ke poulao mouri
ala den mou ka8ete kamia:bawl:
giati den g@m00000000000:bawl:
ti exo ke den g@m000000000000000:bawl:
pote 8a g@mmmmmm
:bawl: :bawl:
den antexo alo 8a aftoktoniso me omo alevri:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
14/05/2005, 21:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zanzibar
Μήπως υπάρχει σε dvd ο Afro...? Nα μιλάει έτσι με ορμή, με πάθος, με μιααα σεξουαλική ανάταση βρε παιδί μου ααααχαχαχαχαχα...!
Το θέλω και πληρώνω όσο όσο!
Άρχοντα Αfro αλήθεια με πόσους μπορείς να τα βάλεις...???
Υ.Γ Trava des to "Old Boy" kai kopse tin polly mourh, 8a kaneis rytides!:wave2:
re zanousi pos apodo ides fos ke mpikes?:rotflmao:
giati mas xalas tin piatsa re file?
ase na kanoume tin doulia mas opos kseroume:rotflmao:
gia na sou liso tin aporia ego ime megalos an8ropos me pedia den ta vazo me kanena pia
paliotera eeee:sad:
tora ka8ome spiti ke pino tsai:rotflmao:
ala na kati ignorimies kati i koza nostra....
:rotflmao: :rotflmao:
kseris pos ginonte afta ta pragmata:lol: :bawl: :lol:
afrotwin
14/05/2005, 21:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Ρε τι κολλημα τρωτε με τον Αφρο, οχι οτι εχει αναγκη να τον υπερασπιστω εγω αλλα χαλαρωστε λιγο...Κολλατε με το πως γραφει και τι κανει, ο καθενας μας λεει και κανει οτι θελει, ουτε εγω συμφωνω παντα με τον Αφρο αλλα δεν τρελαινομαι κι ολας...Αμα δεν γουσταρω δεν διαβαζω και αν διαβαζω και με χαλαει δεν δινω σημασια...
pes ta re file pou erxete i ka8e koulomaria ke ta vazi me ton afro giati mia grafi anapoda mia milai asxima exoume gemisi krites tou afrou:rotflmao: :rotflmao:
pios 8a kani tin kaliteri kritiki ke pios 8a tin pi tou afrou
ka8onte parees ke sizitane pios 8a tin pi tou afrou ke ama ftouras pigene pes tou tin:rotflmao:
ke tosi prospa8isane esi 8a ta kataferis ke ala tetia...
:rotflmao: :rotflmao:
pantos ine ali8ia ime o kaliteroxiroteros apo olous
lipame
tsampa o kopos sas re pedia min pedeveste tsampa:rotflmao:
edo paliotera mexri krisi prosopikotitas ixame apo atomo
aste to pigenete na asxoli8ite me tipota alo
kante mpatefer vre pedi mou :lol: :lol:
Rezeguet
15/05/2005, 15:11
βασικα εγω φταιω που πεφτω τοσο χαμηλα και ασχολουμαι μαζι σου... ακου κει ρε ο πολυθρονας μαπειλει οτι θα μου ξεσκισει τον κωλο αχαχαχαχα :lol: :lol: Ρε ποσοι σ'εχουν παρει απο πισω και σταζει σκατα το στομα σου? Γιαυτο λες τοσες παπαριες ε?
Προς το παρων το κλειδωνω....αυριο θα ξεκαθαρισω και αλλο το τοπικ απο τα περιεργα!!
Rezeguet
15/05/2005, 15:13
ρε σεις καποιος μας σβηνει τα ποστ... καλυτερα βασικα γιατι με τοσες βλακειες που ειπε ο αφρο... υπβαθμιζεται το φορουμ