Σύνδεση

View Full Version : Tο μηχανάκι θα τα σπάει...

venitof
08/10/2009, 00:45
http://www.moto4fun.gr/online/index.php?module=article&moduleId=258&lang=gr

STOYBI
08/10/2009, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από venitof
http://www.moto4fun.gr/online/index.php?module=article&moduleId=258&lang=gr

Χωρις να αμφισβητω τις μεγαλες διαφορες με το προυγουμενο μοντ.....

Για να τα σπασει.... Εχει ακομα καιρο....

Το λινκ που εβαλες ειναι λινκ εντυπωσιασμου χωρις τιποτα ουσιωδες ( περιγρ αναρτησεων κλπ )οποτε μεχρι στιγμης

Εξακολουθει να παταει στα σπασμενα των ευρωπαιων.....

:wave2:

fournas
12/10/2009, 18:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Χωρις να αμφισβητω τις μεγαλες διαφορες με το προυγουμενο μοντ.....

Για να τα σπασει.... Εχει ακομα καιρο....

Το λινκ που εβαλες ειναι λινκ εντυπωσιασμου χωρις τιποτα ουσιωδες ( περιγρ αναρτησεων κλπ )οποτε μεχρι στιγμης

Εξακολουθει να παταει στα σπασμενα των ευρωπαιων.....

δηλαδη μεχρι τωρα η yamaha δεν τα εσπαγε και γενικοτερα οι γιαπωνεζοι (αφου αναφερεις ευρωπαιους) ??? :confused: :confused: :confused:

STOYBI
12/10/2009, 21:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
δηλαδη μεχρι τωρα η yamaha δεν τα εσπαγε και γενικοτερα οι γιαπωνεζοι (αφου αναφερεις ευρωπαιους) ??? :confused: :confused: :confused:

Tι εσπαγε μεχρι τωρα η yamaha...??? ( Αν και θα προτιμουσα πρωτα να μου απαντησεις για τους υπολοιπους γενικα γιαπωνεζους.... :lol: :lol: :lol: )

Zid
13/10/2009, 08:24
Tι εσπαγε μεχρι τωρα η yamaha...??? ( Αν και θα προτιμουσα πρωτα να μου απαντησεις για τους υπολοιπους γενικα γιαπωνεζους.... :lol: :lol: :lol: )

Εμένα μου τα έσπαγε το yamaha που ειχα... ηταν φορές ειδικα που το σπάσιμο έφτανε σε πρήξιμο... χαχα:lol:

Nτάξει στα motocross σίγουρα οι Ιαπωνες ειναι μπροστά.... αλλα εχουν ριξει το βάρος τους εκει ...

STOYBI
13/10/2009, 09:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid

Nτάξει στα motocross σίγουρα οι Ιαπωνες ειναι μπροστά.... αλλα εχουν ριξει το βάρος τους εκει ...

Απλα... Με το motocross δεν ασχοληθηκαν οι υπολοιποι.....

Γενικα .... Εκτος yamaha και honda κατι πανε να ξεκινησουν και οι υπολοιποι εχωντας ομως παντα στον τοιχο.....

Τα σχεδια των ευρωπαιων..... :winka:

Zid
13/10/2009, 10:08
Απλα... Με το motocross δεν ασχοληθηκαν οι υπολοιποι.....

Γενικα .... Εκτος yamaha και honda κατι πανε να ξεκινησουν και οι υπολοιποι εχωντας ομως παντα στον τοιχο.....

Τα σχεδια των ευρωπαιων..... :winka:

:wave2: Περιμένω να δω τώρα που θα γυρίσει στο μοχλικο η ΚΤΜ στο αμερικάνικο πρωτάθλημα αν θα έχουμε εκπλήξεις...

Ειναι και ο Καιρολι απο φέτος στη ΚΤΜ... να δουμε τελικα ΜΗΧΑΝΑΚΙ ή ΟΔΗΓΟΣ κάνει τη διαφορά :winka:

iatrodikastis
13/10/2009, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Περιμένω να δω τώρα που θα γυρίσει στο μοχλικο η ΚΤΜ στο αμερικάνικο πρωτάθλημα αν θα έχουμε εκπλήξεις...

Ειναι και ο Καιρολι απο φέτος στη ΚΤΜ... να δουμε τελικα ΜΗΧΑΝΑΚΙ ή ΟΔΗΓΟΣ κάνει τη διαφορά :winka:

εσύ ειδικά δεν πρέπει να έχεις τέτοιες απορίες,

ζωντανό παράδειγμα κουλαμάρας που κάνει εντούρο επειδή πήρε ktm.:bigcry: :bigcry:

Zid
13/10/2009, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
εσύ ειδικά δεν πρέπει να έχεις τέτοιες απορίες,

ζωντανό παράδειγμα κουλαμάρας που κάνει εντούρο επειδή πήρε ktm.:bigcry: :bigcry:

Aλλο κουλαμάρα και άλλο να θες 20 λεπτα μανιβελίες για να βάλεις μπρος το μηχανάκι.... :uplate:

Ντάξει εφιαλτης το συγκεκριμένο yamaha... (τα λεφτά μου να χα) :bigcry:

OldMan
13/10/2009, 12:31
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Παρακαλούνται οι κ.κ. iatrodikastis και zid όπως πάνε για εξέταση καρβοξυαιμοσφαιρίνης και ασκήσεις πλήρους ακαμψίας δεξιού καρπού (αποφασίστε ποιος θα κάνει τι ...) :smokin:

fournas
13/10/2009, 13:16

εβγαλε το 1ο 4τ MOTOCROSS μηχανακι που ανταγωνιζοταν στα ισια τα διχρονα

παγκοσμια πρωταθληματα με everts,cairoli π.χ..

τα honda παλι αποδεδειγμενα στην πραξη απο παρα πολυ κοσμο εχουν βγει απο τα πιο ομοιογενει συνολα,το καβαλαει ο καθενας και κανει τις προπονησεις του ,ακομα εννοειται και τους αγωνες του..χωρις να σπαει ,χωρις να χαλαει..........

γενικα φιλε μου εγω δεν ισχυριζομαι οτι νται και καλα τα ιαπωνικα ειναι σε ολα τους καλητερα απο τα ευρωπαικα,αλλα σιγουρα δεν συμφωνω οτι οι ευρωπαιοι ειναι καλητεροι (ο καθενας εχει τα καλα του)

για να περιμενουμε να δουμε αν θα βγει το καινουργιο yamaha καλο για αν "τα σπαει"....παντα ηταν καλα....παντα ηταν μαζι και με αλλους στην κορυφη
θα ελεγα οτι οι ευρωπαιοι ισως ειναι πιο καλοι στα enduro αλλα γιατι ΚΑΛΗΤΕΡΟΙ στα mx??(που ειναι το θεμα μας)

OldMan
13/10/2009, 14:05
Για το ΤΤ500 μιλάς ..??? :confused:

STOYBI
13/10/2009, 15:11

παγκοσμια πρωταθληματα με everts,cairoli π.χ..

τα honda παλι αποδεδειγμενα στην πραξη απο παρα πολυ κοσμο εχουν βγει απο τα πιο ομοιογενει συνολα,το καβαλαει ο καθενας και κανει τις προπονησεις του ,ακομα εννοειται και τους αγωνες του..χωρις να σπαει ,χωρις να χαλαει..........

γενικα φιλε μου εγω δεν ισχυριζομαι οτι νται και καλα τα ιαπωνικα ειναι σε ολα τους καλητερα απο τα ευρωπαικα,αλλα σιγουρα δεν συμφωνω οτι οι ευρωπαιοι ειναι καλητεροι (ο καθενας εχει τα καλα του)

για να περιμενουμε να δουμε αν θα βγει το καινουργιο yamaha καλο για αν "τα σπαει"....παντα ηταν καλα....παντα ηταν μαζι και με αλλους στην κορυφη
θα ελεγα οτι οι ευρωπαιοι ισως ειναι πιο καλοι στα enduro αλλα γιατι ΚΑΛΗΤΕΡΟΙ στα mx??(που ειναι το θεμα μας)

Για το μχ ειναι το θεμα μας ( αν και στην πρωτη μου απαντηση την πατησα και εγω....:winka: )

Σορρυ... Αλλα στο μχ δεν μου εδειξαν τιποτα πρωτοποριακο τα ιαπωνεζικα μοντ (και δεν συζηταμε αν δεν ηταν και μια κτμ με το SX να τους σπρωχνει...)

Επι σειρα ετων.. Μικροαλλαγες...Μικροαλλαγες....Μικροαλλαγες...

Οτι διαφορετικο ειδαμε την τελευταια 7αετια..8αετια ( πλαισια -αναρτησεις -βαρος )προειλθε απο την Ευρωπη με μονη εξαιρεση το τετραχρονοι 400 ( οπως σωστα προαναφερες ) αν και εκει τους προλαβε στο νημα η yamaha..

Στο Χωμα ομως δεν ειναι μονο τα μοτερ.....:winka:

Οταν θα μπουν γερα στο παιχνιδι οι γιαπωνεζοι μονο οφελος θα εχουμε ολοι μας...

:beer: :beer:

fournas
13/10/2009, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Για το ΤΤ500 μιλάς ..??? :confused:

για το yzf μιλαω

fournas
13/10/2009, 16:07
Για το μχ ειναι το θεμα μας ( αν και στην πρωτη μου απαντηση την πατησα και εγω....:winka: )

Σορρυ... Αλλα στο μχ δεν μου εδειξαν τιποτα πρωτοποριακο τα ιαπωνεζικα μοντ (και δεν συζηταμε αν δεν ηταν και μια κτμ με το SX να τους σπρωχνει...)

Επι σειρα ετων.. Μικροαλλαγες...Μικροαλλαγες....Μικροαλλαγες...

Οτι διαφορετικο ειδαμε την τελευταια 7αετια..8αετια ( πλαισια -αναρτησεις -βαρος )προειλθε απο την Ευρωπη με μονη εξαιρεση το τετραχρονοι 400 ( οπως σωστα προαναφερες ) αν και εκει τους προλαβε στο νημα η yamaha..

Στο Χωμα ομως δεν ειναι μονο τα μοτερ.....:winka:

Οταν θα μπουν γερα στο παιχνιδι οι γιαπωνεζοι μονο οφελος θα εχουμε ολοι μας...

πουθενα δεν ειναι μονο το μοτερ

τα sx ας πουμε αντεγραψαν οι japan και ξεκινησαν τα αλουμηνενια πλαισια?:confused: :D

τα τελευταια 15 χρονια ειναι μεσα στο παιχνιδι και το κερδιζουν ενιοτε

ο καθενας μας το βλεπει απο την δικη του "σκοπια":winka:

STOYBI
13/10/2009, 16:36
πουθενα δεν ειναι μονο το μοτερ

τα sx ας πουμε αντεγραψαν οι japan και ξεκινησαν τα αλουμηνενια πλαισια?:confused: :D

τα τελευταια 15 χρονια ειναι μεσα στο παιχνιδι και το κερδιζουν ενιοτε

ο καθενας μας το βλεπει απο την δικη του "σκοπια":winka:

Για τα αλουμινενια πλαισια....... Οχι... Ουτε εχουν σκοπο να τους αντιγραψουν....Ως και σημερα.... Και πολυ καλα εκαναν....

Διαφωνουμε για το μεσα στο παιχνιδι αλλα τεσπα....

Ο καθενας την γνωμη του..... :beer: :beer: