Σύνδεση

View Full Version : Τι έγινε εχθές το βράδυ...

Σελίδες : 1 [2]

gixxerpap
09/10/2009, 13:19
ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ!!!
δε νομίζω ότι κάποιος διαφωνεί πάνω σ΄αυτό!

εμείς συνεχίζουμε και κάνουμε κουβέντα, μπας και γεμίζει λίγο το κεφάλι κάποιων, μπας και το χωνέψουμε εμείς οι ίδιοι, μπας και την επόμενη φορά, ζυγίσουμε λίγο καλύτερα την κατάσταση πριν ανοίξουμε το γκάζι ...

reinmeister
09/10/2009, 13:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

εμείς συνεχίζουμε και κάνουμε κουβέντα, μπας και γεμίζει λίγο το κεφάλι κάποιων, μπας και το χωνέψουμε εμείς οι ίδιοι, μπας και την επόμενη φορά, ζυγίσουμε λίγο καλύτερα την κατάσταση πριν ανοίξουμε το γκάζι ...

για να χαλαρωσουμε και λιγακι...

εσυ συγκεκριμενα για ποιο γκαζι μιλας?:rotflmao: :rotflmao:

Nostradamus
09/10/2009, 13:24

Μαζί σου 100% αλλα, άλλα μια "βόλτα" και στα άλλα θέματα που "τρεχουν" απο το πρωι δείχνει οτι απέχουμε πολύ απο τον στόχο αυτο..

sniper
09/10/2009, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
για να χαλαρωσουμε και λιγακι...

εσυ συγκεκριμενα για ποιο γκαζι μιλας?:rotflmao: :rotflmao:

Αυτό στον Βοτανικό;

TOLISTOLAROS
09/10/2009, 13:27
Η λογική λέει:φυλάω το γκώλο μου όταν κυκλοφορώ με το μηχανάκι και δε ρισκάρω ώστε να μη μου μπει αγγούρι όταν ΕΓΩ ως αναβάτης θα μπορούσα να αποφύγω.
Με 200 στη Βουλιαγμένης ειδικά όταν παίζουν αμάξια όπως και να το κάνουμε πηγαίνεις γυρεύοντας

mparmpanik
09/10/2009, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Σιγά μην τους άκουγε....

οταν κινεισαι με 200km/h διανυεις 55 μετρα το δευτερολεπτο.
χρειαζεσαι δηλαδη 5,45 δευτερολεπτα για να διανυσεις 300 μετρα.

ο ηχος ταξιδευει στον αερα με 360m/sec.
απο αποσταση 300 μετρων θα εφτανε στον οδηγο σε 1 δευτερολεπτο περιπου
και σε 4,5 δευτερολεπτα θα φτανανε και οι μηχανες.

αντε λοιπον οτι ο οδηγος τους ακουσε.
υπαρχει καμμια αμφιβολια οτι θα πεφτανε πανω του πριν καν καταλαβει τι ηταν αυτο που ακουσε?

BLiTzER
09/10/2009, 15:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Συγγνώμη ρε Βύρωνα, αλλά αν τα παρακάτω δεν είναι μπινελίκα, τότε τι είναι ..??

:confused:

Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
παω στοιχημα οτι αυτος ο μπλιτζερ ειναι κολλητος της διαχειρισης και κανουν
τα στραβα ματια οταν μπινελικωνει..

Πλάκα κάνετε, έτσι? Ποια μπινελίκια? Το αλκοόλ ή η Επίδαυρος? Άσε που δεν έχω παρευρεθεί ποτέ σε συνάντηση του φόρουμ και δεν ξέρω απολύτως κανέναν από δω μέσα. Οκ έχω δει μια φορά κάποιον.

Αλήθεια γιατί το συζητάτε ακόμα? 200 σε τέτοιο δρόμο είναι βλακώδες, αλλά τέτοια αλλαγή λωρίδας είναι τουλάχιστον εγκληματικό. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι να συμπληρώσουμε.

CIRUS
09/10/2009, 15:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Πλάκα κάνετε, έτσι? Ποια μπινελίκια? Το αλκοόλ ή η Επίδαυρος? Άσε που δεν έχω παρευρεθεί ποτέ σε συνάντηση του φόρουμ και δεν ξέρω απολύτως κανέναν από δω μέσα. Οκ έχω δει μια φορά κάποιον.

μη συνεχίζεις γιατί όντως κάνουν πλάκα

675heat
09/10/2009, 15:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Μέχρι ποιά απόσταση θα πρέπει να ελέγχει αυτός που θέλει να αλλάξει λωρίδα;
Μήπως αυτός που πάει με 200 και βάλε θα έπρεπε να είναι περισσότερο υπεύθυνος του εαυτού του;
Δηλαδή να χρησιμοποιούμε κυάλια για να βλέπουμε πιο μακριά στους καθρέφτες μας;
Κάποιος απο πάνω λέει οτι "συνηθως ερχεται απο πισω μηχανακι κι οχι νταλικα να τους κανει μεταλικο σαντουιτς"
Μήπως η νταλίκα φαίνεται πιο εύκολα στον καθρέφτη;
Μήπως η νταλίκα πηγαίνει με μικρότερη ταχύτητα;

Προσοχή, δεν υπερασπίζομαι τον κάθε μαλάκα που αλλάζει λωρίδα όπως να'ναι και χωρίς φλας.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Αυτό δε σημαίνει οτι δεν είναι λάθος και αυτοί που πάνε με τα όσα και έχουν την απαίτηση να τους προσέχουμε κιόλας.

+ 1000

Αυτο κυριοι, τελος

byron
09/10/2009, 16:03

:rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :bigcry: :lol:

:beer:

BLiTzER
09/10/2009, 16:27
Σταδιάλα (<- μπινελίκι). Με βρήκατε μικρό.

Γεια σου, Βύρωνα :blush:

tyxeros
10/10/2009, 02:23
Η αιτια ειναι η γνωστη. Το ειπαμε. Γυναικες. Ποιος ξερει τι ακατανομαστες πραξεις εκανε στον οδηγο του ΒΜW και αυτος εβλεπε αστρακια αντι για μηχανες.....:rotflmao:

nikos force
10/10/2009, 08:41
αν δεν ειχαμε τους κουτακηδες μεσα στα ποδια μας , δια μαγειας εξαφανιζοντουσαν , φανταζεστε οτι δεν ειμαστε ικανοι να σκοτωνομασταν μεταξυ μας ?????????

p@nos
10/10/2009, 08:54
πάμε ξανά ..... αν είδε τα φώτα 300 μέτρα πίσω του και τρέχανε τόσο ώστε να τον προλάβουν, οι 4 μηχανές θα ακουγόταν σε όλη τη βουλιαγμένης σαν βομβαρδιστικά... αυτό και μόνο θα έπρεπε να τον αποτρέψει απο τέτοια βλακώδη κίνηση ...

ενα οχημα σε φουλ επιταχυνση απο μπροστα δεν ακουγεται ουτε στο 1/4 του συνολικου θορυβου αυτου που θα ακουγες αν ησουν απο την πισω πλευρα...

σε συνδυασμο με το οτι βρισκεσαι σε αμαξι, με αεροδυναμικους θορυβους μονο στην καλυτερη, δεν ακους ΤΙΠΟΤΑ απολυτως...

το εχω ξαναπει εδω μεσα...οι δρομοι δεν ειναι πιστες, και οταν αποφασιζεις να κινηθεις με 200+ σε δρομο με οριο 70, ολη η ευθυνη ειναι δικη σου για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ συμβει...
δεν εχετε συνειδητοποιησει οι περισσοτεροι εδω μεσα οτι αυτες οι ταχυτητες ειναι εξωπραγματικες για δεδομενα κινησης σε δημοσιο δρομο, και εγκληματικες, διοτι οι σημερινες μηχανες τις πιανουν με μιση γκαζια...

950dim
10/10/2009, 09:11
ΑΚΥΡΗ εντελως η θεωρια του ηχου...
δε το΄ξερα...αλλη φορα οταν ειμαι με το αυτοκινητο να εχω κλεισει ραδιοφωνα,κινητα στο αθορυβο,και κιχ απο κανεναν μεσα...μηπως περασει ο μ...ακας με το 1000αρι...και τα 300κμ/ωρα...
τι αλλο θα ακουσουμε...:confused:

johnnyestia
10/10/2009, 09:23
Απορώ γιατί πάντα αυτή η συζήτηση γυρνάει για το ποιος φταίει σύμφωνα με τον ΚΟΚ.

Και στις ΗΠΑ υπάρχουν μέρη που το κράνος δεν είναι υποχρεωτικό. Αυτό τι σημαίνει? Πως άμα πέσω εκεί ξεκράνωτος και ανοίξει το κεφάλι μου σαν καρπούζι η μάνα μου θα παρηγορείται που σκοτώθηκα νόμιμα?

Και όλοι εσείς που λέτε πως ο οδηγός αυτοκινήτου οφείλει να καταλάβει τον άλλο που έρχεται με 200++ στην βουλιαγμένης, θα καταλαβαίνατε κάποιον που έρχεται από πίσω με 400?

950dim
10/10/2009, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Απορώ γιατί πάντα αυτή η συζήτηση γυρνάει για το ποιος φταίει σύμφωνα με τον ΚΟΚ.

Και στις ΗΠΑ υπάρχουν μέρη που το κράνος δεν είναι υποχρεωτικό. Αυτό τι σημαίνει? Πως άμα πέσω εκεί ξεκράνωτος και ανοίξει το κεφάλι μου σαν καρπούζι η μάνα μου θα παρηγορείται που σκοτώθηκα νόμιμα?

Και όλοι εσείς που λέτε πως ο οδηγός αυτοκινήτου οφείλει να καταλάβει τον άλλο που έρχεται με 200++ στην βουλιαγμένης, θα καταλαβαίνατε κάποιον που έρχεται από πίσω με 400?

Γιατι δεν εχουμε συνειδητοποιησει πως απ΄τη στιγμη που πιανουμε τιμονι(αυτ/το,μηχανη,ποδηλατο,καρο,κλπ) την ευθυνη την εχουμε αποκλειστικα ΕΜΕΙΣ...
Ειδικα οταν ΞΕΡΕΙΣ πως εισαι στην Ελλαδα...
Με τους δρομους/καθρεπτες,τις λακουβες,τις πινακιδες πισω απ΄τα δεντρα και κανα εκατομμυριο αλλες παγιδες,ειναι τουλαχιστον ηλιθιο να καθεσαι και να συζητας πως θα 300αρισεις καπου με ασφαλεια!!!!
Ρεζερβα απο φορτηγο,ξυλινη παλετα,μεχρι και μαλακα με Audi Α3 σταματημενο στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ στην αριστερη λωριδα εχω δει να μαζευει τις σανιδες που του ειχαν φυγει απ΄τη σχαρα!!!!!

Νιωθω κι εγω ατρωτος οταν φοραω το κρανος,το μπουφαν και τις μποτες...δεν ειμαι ομως...
Προσπαθω να θυμαμαι πως μαλλον αορατος ειμαι...

FestoNero
10/10/2009, 20:54

Δεν τους σκότωσαν τα 200+. Το χω ξαναπεί. Θα τους παρέσυρε και με 50. ΔΕΝ αλλάζεις λωρίδα έτσι. Τέλος. Το οτι οι μηχανές χτύπησαν δεξιά και αριστερά πάνω στο αμάξι δεν σου λέει κάτι ε (απο τη περιγραφή τουλάχιστον) ;
Ίσως οτι το αμάξι άλλαξε πρώτα λωρίδα, και μετά έσκασαν πάνω του, δηλαδή δεν τους παρέσυρε, δεν άλλαξε λωρίδα πάνω τους. Αν τους είχε παρασύρει, θα είχαν χτυπήσει και οι 2 από την ίδια μεριά.
Αλλά ξέχασα, πιτσιρικάς, γκόμενα και bmw.

Αντίστοιχα, πιτσιρικάς, σούπερζμπορ μηχανή και καύλες.
:rolleyes:

FestoNero
10/10/2009, 21:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
φεστο και λοιποι...

ειμαι απο τους πρωτους που υποστηριζει πως για ΟΤΙ παθει ο μοτοσυκλετιστης την πρωτη ευθυνη την εχει ο ιδιος!!! γιατι δεν προσαρμωσε την ταχυτητα του στις αναλογες συνθηκες,γιατι δε φανταστηκε οτι μπορει να γινει η στραβη,γιατι ξεχαστηκε...

επιμενω στο σεμιναριο ασφαλους οδηγησης στη πολη αν και απ οτι βλεπω αυτα ειναι για τους φλωρους.οι υπολοιποι εχουνε και αποψη και γνωση και γι αυτο δεν ενδιαφερθηκαν να το δουνε (ουτε σε dvd που εδινα εγω εντελως δωρεαν).στα @@ μου και μενα.

αλλα σε καθε περιπτωση και παρα τα +200 του οποιουδηποτε ο κοκ ειναι κοκ και ενω η ευθυνη θα επρεπε να βαρυνει και τους 2...τον κοκ τον εβαλες και αυτο τα λεει ολα.

ειναι σαν να λεμε οτι εχεις στοπ αρα περναω αερα.υποχρεωση στον εαυτο μου εχω πανω απ ολα να κοψω και να ελεγξω και ας εχεις και στοπ.αλλα αν εγω παω με 200 και εσυ παραβιασεις στοπ,εσυ φταις (ασχετα αν εγω ειμαι μαλακας).

δε θελω να επεκταθω αλλο.

και παλι περαστικα στα παιδια. :a3: :a10:
Καλύτερα δεν θα μπορούσα να τα πω.

Ζεύκας
10/10/2009, 21:53
Σε σχέση με άλλους εδώ μέσα είμαι αρχάριος οδηγός.

4 χρόνια που οδηγώ δίκυκλα έχω οδηγήσει από σκουτεράκια 50cc μέχρι cruisers 2300cc.
Σε πόλη/πιστα/εθνική/ορεινό στροφιλίκι.

Η μέγιστη ταχύτητα που έχω δει στο κοντέρ είναι τα 265χλμ/ωρα.

ΟΛΕΣ μου μα ΟΛΕΣ οι πτώσεις/τραυματισμοί κ ένας τράκος έγιναν με ταχύτητες μέχρι 90 χλμ/ώρα.
Σχεδόν όλες οι περιπτώσεις που έχω χεστεί από το φόβο μου όταν κινούμαι σε δημόσιο δρόμο είναι μέχρι τα 90 χλμ/ώρα.

Τα περί υπερβολικής ταχύτητας που διαβάζω εδώ μέσα δεν μου λένε τίποτα ιδιαίτερο.
Χίλιες φορές να πηγαίνω σα μανιακός στη Βουλιαγμένης/Αττική στις 1 το βράδυ
παρά να κυκλοφορώ νορμάλ με αυξημένη κίνηση.

BLiTzER
10/10/2009, 22:37
Το οτι οι μηχανές χτύπησαν δεξιά και αριστερά πάνω στο αμάξι δεν σου λέει κάτι ε (απο τη περιγραφή τουλάχιστον) ;
Ίσως οτι το αμάξι άλλαξε πρώτα λωρίδα, και μετά έσκασαν πάνω του, δηλαδή δεν τους παρέσυρε, δεν άλλαξε λωρίδα πάνω τους. Αν τους είχε παρασύρει, θα είχαν χτυπήσει και οι 2 από την ίδια μεριά.

Επειδή συνηθίζεται όταν πέφτουν μηχανάκια πάνω σε αμάξι να βρίσκουν στις πλευρές του κι όχι από πίσω...

Μπορεί κάλλιστα ο αυτοκινητάκιας να έκανε παραπάνω από έναν ελιγμούς για να πετύχει χάι σκορ. Δεν είναι αυτό που μας ενδιαφέρει βέβαια, γιατί είναι δεδομένο ότι αυτός φταίει, όσο κι αν επιμένετε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

ΟΛΕΣ μου μα ΟΛΕΣ οι πτώσεις/τραυματισμοί κ ένας τράκος έγιναν με ταχύτητες μέχρι 90 χλμ/ώρα.
Σχεδόν όλες οι περιπτώσεις που έχω χεστεί από το φόβο μου όταν κινούμαι σε δημόσιο δρόμο είναι μέχρι τα 90 χλμ/ώρα.

Τα περί υπερβολικής ταχύτητας που διαβάζω εδώ μέσα δεν μου λένε τίποτα ιδιαίτερο.

Αυτό. Έχω τερματίσει το κοντέρ μου, πηγαίνω ΚΑΘΕ Κυριακή "βόλτα" (το καλοκαίρι έκοψα λίγο λόγω θερμοκρασιών) και δεν έχω κινδυνεύσει ούτε δευτερόλεπτο. 4-5 πτώσεις που είχα (όλες εξαιτίας αυτοκινήτων, εκτός από μία) ήταν μέχρι 60 χλμ/ώρα και μέσα στην πόλη.

Tpap
11/10/2009, 00:38

Αυτό. Έχω τερματίσει το κοντέρ μου, πηγαίνω ΚΑΘΕ Κυριακή "βόλτα" (το καλοκαίρι έκοψα λίγο λόγω θερμοκρασιών) και δεν έχω κινδυνεύσει ούτε δευτερόλεπτο. 4-5 πτώσεις που είχα (όλες εξαιτίας αυτοκινήτων, εκτός από μία) ήταν μέχρι 60 χλμ/ώρα και μέσα στην πόλη.

Aν πέφτατε με περισσότερα μάλλον δεν θα μπορούσατε να το πείτε -πολύ περισσότερο να το γράψετε...

:beer: :beer:

Ζεύκας
11/10/2009, 09:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Aν.... μάλλον...:beer: :beer:

Τα "αν" και τα ¨μαλλον" τα ελάμβανα υπ'όψιν όταν ήμουν πιτσιρικάς και δεν ήξερα που μου πήγαιναν τα 4.

Τώρα μετά από 4 χρόνια,κάμποσες χιλιάδες χιλιόμετρα,έχοντας αλλάξει κάμποσες μηχανές,έχοντας οδηγήσει αρκετές
περισσότερες,έχοντας νιώσει αυτό το "χρρρρρρρρρ" της ασφάλτου,το κολάρο στο λαιμό κτλ κτλ, έχω επιτρέψει
στον εαυτό μου να βγάλει κάποια συμπεράσματα.

Κ νιώθω ότι είμαι ακόμα στην αρχή...:beer: :beer: :beer:

devil's animal
11/10/2009, 10:20
post με στομφο και παραθεσεις του ΚΟΚ...
δικαστηριο moto.gr...

για να αποδειξουμε τι?
οτι τα 200+ ειναι πολλα?
οτι τα κουτια κανουν μ@λακιες και απροβλεπτες κινησεις στον δρομο?

ποιος καθεται στο εδωλιο του κατηγορουμενου και ποιος κλαιει για ποιανου νιατα που χαθηκαν ή θα χαθουν?

:a019: ρε μαγκες...

mako
12/10/2009, 17:51
φεστο και λοιποι...

ειμαι απο τους πρωτους που υποστηριζει πως για ΟΤΙ παθει ο μοτοσυκλετιστης την πρωτη ευθυνη την εχει ο ιδιος!!! γιατι δεν προσαρμωσε την ταχυτητα του στις αναλογες συνθηκες,γιατι δε φανταστηκε οτι μπορει να γινει η στραβη,γιατι ξεχαστηκε...

επιμενω στο σεμιναριο ασφαλους οδηγησης στη πολη αν και απ οτι βλεπω αυτα ειναι για τους φλωρους.οι υπολοιποι εχουνε και αποψη και γνωση και γι αυτο δεν ενδιαφερθηκαν να το δουνε (ουτε σε dvd που εδινα εγω εντελως δωρεαν).στα @@ μου και μενα.

αλλα σε καθε περιπτωση και παρα τα +200 του οποιουδηποτε ο κοκ ειναι κοκ και ενω η ευθυνη θα επρεπε να βαρυνει και τους 2...τον κοκ τον εβαλες και αυτο τα λεει ολα.

ειναι σαν να λεμε οτι εχεις στοπ αρα περναω αερα.υποχρεωση στον εαυτο μου εχω πανω απ ολα να κοψω και να ελεγξω και ας εχεις και στοπ.αλλα αν εγω παω με 200 και εσυ παραβιασεις στοπ,εσυ φταις (ασχετα αν εγω ειμαι μαλακας).

δε θελω να επεκταθω αλλο.

και παλι περαστικα στα παιδια.

Διαβασα 6 σελιδες κι'απορουσα .......... μα κανενας δεν ξερει για το 200,5 ;:confused:
Επι τη ευκαιρια το cd ακομα δεν μου το εχεις δωσει.- :winka:

mako
12/10/2009, 17:54

4 χρόνια που οδηγώ δίκυκλα έχω οδηγήσει από σκουτεράκια 50cc μέχρι cruisers 2300cc.

Κανονισε ......... τα διαβαζω!!!!:D

maron
12/10/2009, 18:20
να σημειωθεί επίσης ότι για να ισχύουν οι υπερβολικές ταχύτητες που υποθέσαμε για τις μηχανές, αυτές ακούγονται απο πολύ μακριά σα να έρχεται καταδιωκτικό!!!!!!

οπότε αν όντως τρέχανε, θα έπρεπε να τους ακούσει ούτως ή άλλως πριν ακόμα τους δει....

αν δεν τους άκουσε, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν ... ή τα παιδιά δεν έτρεχαν, ή ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι κουφάλογο ...

τα μοτο ειχαν μαμα εξατμισεις....................
και το αυτοκηνιτο παντα μπορει να εχει μουσικη............στον κοσμο του δηλαδη

gixxerpap
12/10/2009, 18:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
ΑΚΥΡΗ εντελως η θεωρια του ηχου...
δε το΄ξερα...αλλη φορα οταν ειμαι με το αυτοκινητο να εχω κλεισει ραδιοφωνα,κινητα στο αθορυβο,και κιχ απο κανεναν μεσα...μηπως περασει ο μ...ακας με το 1000αρι...και τα 300κμ/ωρα...
τι αλλο θα ακουσουμε...:confused:

δεν είναι θεωρία, ούτε επιχείρημα, ούτε αποτελεί κατηγορία για τον οδηγό του αυτοκινήτου...

στο συγκεκριμένο δρόμο, εκείνη την ώρα και με τέτοια μηχανάκια, μη μου λέτε ότι δεν ακούγονται, γιατί μπορώ και τα ακούω κατεβαίνοντας με το μπουσα, μέσα απο το κράνος! και το μπούσα, δεν είναι ήσυχο....

τώρα έτσι όπως το θέτεις βέβαια, θέλει απάντηση....
αν εμένα το μαλάκα που πάω με 300, με κλείσει αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός, μιλάει στο κινητό, και έχει μετατρέψει το αυτοκίνητο σε κινητή disco, κάτι θα βρώ να του γ*&%^ω ....

μην το πάρεις προσωπικά, δεν έχω τίποτα μαζί σου:wave2:

BLiTzER
12/10/2009, 18:25
Τώρα σοβαρολογείτε ότι στη ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΝΥΧΤΑ, θα αλλάξεις λωρίδα, ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ και δε θα δεις 3 μηχανάκια να πλησιάζουν? Ακόμα κι αν πηγαίνουν με 200? Αν είσαι αρκετά ηλίθιος και σκεφτείς "ε καλά μωρέ, 300 μέτρα πίσω είναι, προλαβαίνω", τότε είσαι απλά ηλίθιος ελληνάρας με 0 παιδεία και αντίληψη.

nikos force
12/10/2009, 18:35
Επειδή συνηθίζεται όταν πέφτουν μηχανάκια πάνω σε αμάξι να βρίσκουν στις πλευρές του κι όχι από πίσω...

Μπορεί κάλλιστα ο αυτοκινητάκιας να έκανε παραπάνω από έναν ελιγμούς για να πετύχει χάι σκορ. Δεν είναι αυτό που μας ενδιαφέρει βέβαια, γιατί είναι δεδομένο ότι αυτός φταίει, όσο κι αν επιμένετε.

θα ελεγα οτι εισαι χ@ζο , αλλα μαλλον οντως δεν σε νοιαζει :wave2: ... εχω ξαναπει και αλλου την αποψη μου , απο τη στιγμη που παραβαινεις πρωτος τον κοκ ... εισαι υπευθυνος των πραξεων σου ... γιατι αμα πηγαινες με 100-80 θα προλαβαινες να δεις τον παπαρα που αλλαζει λωριδα χωρις φλας ...

BLiTzER
12/10/2009, 18:45
Δεν έχω κανένα λόγο να ασχολούμαι γιατί πραγματικά δε δίνω δεκάρα. Αλλά βαριέμαι οπότε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
θα ελεγα οτι εισαι χ@ζο , αλλα μαλλον οντως δεν σε νοιαζει :wave2: ... εχω ξαναπει και αλλου την αποψη μου , απο τη στιγμη που παραβαινεις πρωτος τον κοκ ... εισαι υπευθυνος των πραξεων σου ... γιατι αμα πηγαινες με 100-80 θα προλαβαινες να δεις τον παπαρα που αλλαζει λωριδα χωρις φλας ...

Μπορείς να λες ότι θες (κι εγώ επίσης, μην ξεχνιόμαστε), αλλά αυτό δε σε κάνει σωστό. Είναι σαν να μου λες ότι μπορώ να πετάγομαι από ΣΤΟΠ και να τρώω όποιον μοτοσυκλετιστή ξεπερνάει τα 50 χ.α.ώ εντός πόλης, επειδή έσπασε τον ΚΟΚ πρώτος !!!!11

Ακόμα κι αν πηγαίνεις με 20, μπορούν να αλλάξουν λωρίδα μπροστά σου, χωρίς καμία προειδοποιήση και να μας μιλάς για ΚΟΚ και ηθική και ευφυία από το σπίτι σου. Στην καλύτερη.

Ξαναλέω ότι πρόσφατα έπαθα το ίδιο με 40-50 χλμ/ώρα. Στη θεωρία είναι όλα πολύ όμορφα. Και πολύ εύκολα πετώντας ένα "ταχύτητα" σε οποιαδήποτε πρόταση.

gixxerpap
12/10/2009, 18:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force

κι αν ο παπάρας, αλλάξει λωρίδα την ώρα που είσαι 50 μέτρα πίσω του, θα προλάβεις να τον δείς???

η λογική του φταίει όποιος κάνει πρώτος την παράβαση είναι τελείως μα τελείως άκυρη ....

nikos force
12/10/2009, 19:29
αυτο το οποιο περιγραφεται και οι δυο απο πανω , συμαβιανει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στην εθνικη μεταξυ εφταμιση και εννια το πρωι ...αυτοκινητα τα οποια μαλιστα τα καλυπτουν αλλα αυτοκινητα ,αλλαζουν τελειως μα τελειως ξαφνικα λωριδες , χωρις φλας χωρις τπτ ...

γιατι λοιπον δεν κλαιμε δεκαδες καθε μερα ?????γιατο λογο οτι δεν τρεχουν τοσο οσο να μην προλαβαινουν να αντιδρασουν ...:wave2:

nikos force
12/10/2009, 19:30

Ακόμα κι αν πηγαίνεις με 20, μπορούν να αλλάξουν λωρίδα μπροστά σου, χωρίς καμία προειδοποιήση και να μας μιλάς για ΚΟΚ και ηθική και ευφυία από το σπίτι σου. Στην καλύτερη.

Ξαναλέω ότι πρόσφατα έπαθα το ίδιο με 40-50 χλμ/ώρα. Στη θεωρία είναι όλα πολύ όμορφα. Και πολύ εύκολα πετώντας ένα "ταχύτητα" σε οποιαδήποτε πρόταση. μου αρεσει οταν μιλαει καποιος , σαν να ειναι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που οδηγαει ... Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που καβαλαει ...

p@nos
12/10/2009, 20:01
παντως, δε μπορω να καταλαβω πως θεωρειτε χειρωτερο το να αλλαξεις μια λοριδα χωρις φλας, απο το να πας σε δημοσιο δρομο που εχει οριο 70 χαω με ταχυτητες 200-250...

:hypnotize :hypnotize :hypnotize

hidefnick
12/10/2009, 20:04
Ειλικρινά δεν βαριέστε να ανταλασετε τέτοιου είδους "απόψεις"?

Ολοι, οι της άποψης ότι με 300 βλέπει ο οδηγός του κουτιού απο τους καθρέφτες, οδηγείτε αυτοκίνητο? Και οι θεωρίες για sub και disco....

Επίσης το ίδιο είναι να καρφωθείς με 150-200 και το ίδιο με 50? Το ίδιο είναι να φας τιμονία με 30-40 και το ίδιο με 80? Το thread για την διηθηση το έχετε διαβάσει?

Το οτι καβάλαγαν μηχανή δηλαδή στο μυαλό κάποιων τους καθιστά αθώους εξ ορισμού? Πάτε καλά? Αν ανεβαίνατε την Βουλιαγμένης με το παπί και τρώγατε κανένα gixxer στο κεφάλι θα έφταιγε η κακιά η ώρα και όχι ο οδηγός του gixxer?

Δεν ασπάζομαι θεωρίες "οσο πιο σιγά" αλλά απο την άλλη ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΣ ΚΟΤΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. Για ξεχαρμανιασμα, πίστα, πουτάνες και κανένα μπάφο.

Αλλά να σας έβλεπα σε καμιά Γερμανία ή καμία Σουηδία τι θα λέγατε. Που εκεί έχει αστυνόμευση και έχει και κολοδάχτυλο αν σε μαζέψουν.

p@nos
12/10/2009, 20:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick

Αλλά να σας έβλεπα σε καμιά Γερμανία ή καμία Σουηδία τι θα λέγατε. Που εκεί έχει αστυνόμευση και έχει και κολοδάχτυλο αν σε μαζέψουν.

Σουηδια και Γερμανια ειναι χαλαρα τα πραγματα...

USA να βλεπαμε τους παλικαραδες τι @@ εχουν στο δρομο...

μαλακια και 300αρα επιτοπου

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα, αμα δε σταματησεις...:rolleyes: κλαφτα χαραλαμπε, σηκωθηκε ελικοπτερο επιτοπου...

menelaos46
12/10/2009, 20:18
Παλι αυτη η χαζη συζητηση για το αν φταιει αυτος που τρεχει η αυτος που κανει μαλακια με το ΙΧΕ.
Ε λοιπον φταινε κι οι δυο.....

laryfz1
12/10/2009, 20:37
εγω πιστευω οτι φταιει το ελληνικο κρατος:winka:

byron
12/10/2009, 20:38
Ρε ΄σεις μήπως να κλείνουμε τον δρόμο μετά τις 22:00, γιατί οι κουτάκηδες μας χαλάνε τα γυρολόγια?
Μήπως να φτιάξουμε κανένα τάγμα εφόδου να γαμάει στο ξύλο όποιους κουτάκηδες δεν είναι σε θέση να υπολογίσουν με την μία την ταχύτητα των αγωνιζομένων?

Ρε μήπως να γράφετε μαλακίες? Εξ ορισμού όσοι κυκλοφορούν ανάμεσα μας, δεν έχουν την αντίληψη πιλότου F16, για να υπολογίσουν σε πόσα milsec θα περάσουν οι γρήγοροι. Ασχετα με το αν έκανε μαλακία ο οδηγός, εξίσου μέγιστη μαλακία είναι να πηγαίνεις τάπα, ΥΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ οτι οι γύρω σου θα οδηγούν σαν κότες στην άκρη.

Τι σημασία έχει ποιός φταίει, αν δεν φροντίσεις μόνος σου τον εαυτό σου? Τι σημασία έχει αν έγινε μαλακία, όταν το κηδειόχαρτο έχει πάνω το δικό σου όνομα?
Ρίξτε μια ματιά και στο παρακάτω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=67128) , ρίξτε και μια ματιά στην 4η - 5η σελίδα και ελατε να μου πείτε μεταξύ μαλάκα κουτάκια και ξύπνιου μοτοσυκλετιστή, ποιανού η οικογένεια πονάει περισσότερο.

stefanos
12/10/2009, 21:58
κι αν ο παπάρας, αλλάξει λωρίδα την ώρα που είσαι 50 μέτρα πίσω του, θα προλάβεις να τον δείς???

η λογική του φταίει όποιος κάνει πρώτος την παράβαση είναι τελείως μα τελείως άκυρη ....

Αν ο παπάρας αλλάξει λωρίδα πενήντα μέτρα μπροστά σου και δεν προλάβεις και πέσεις πάνω του τότε απλά καρφώθηκες στον μπροστινό σου και τον πληρώνεις.

golis
12/10/2009, 21:59
ΑΦ ΣΤΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....

stefanos
12/10/2009, 22:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
παντως, δε μπορω να καταλαβω πως θεωρειτε χειρωτερο το να αλλαξεις μια λοριδα χωρις φλας, απο το να πας σε δημοσιο δρομο που εχει οριο 70 χαω με ταχυτητες 200-250...

:hypnotize :hypnotize :hypnotize

Εσύ αύριο που θα πάς στη δουλειά σου δηλαδή δεν θα αλλάξεις λωρίδα.
Η άν θα αλλάξεις θα κοιτάξεις 300 μέτρα πίσω σου με το μάτι του σούπερμαν μέσα απο τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που θα σε ακολουθούνε μπάς και έρχομαι εγώ με το σκούτερ με +50.
Η αν σου βγάλω φλάς όπως κάνω πάντα μηχανικά πλέον θα προλάβεις να σταματήσεις αν έρχεσαι αεροπορία.
Φυσικά είναι έγκλημα άν είσαι μόνος στο δρόμο και αλλάζεις λωρίδες κατά βούληση,
αλλά εάν είσαι με το κοπάδι και ξεκινάς από το φανάρι και έχεις 10 αυτοκίνητα πίσω σου και άλλα τόσα μπροστά, τότε δεν μπορείς να δεις καμιά μοτό που έρχεται από πίσω σου μέχρι να φτάσει σε απόσταση αναπνοής.

Tpap
12/10/2009, 22:54
Τα "αν" και τα ¨μαλλον" τα ελάμβανα υπ'όψιν όταν ήμουν πιτσιρικάς και δεν ήξερα που μου πήγαιναν τα 4.

Τώρα μετά από 4 χρόνια,κάμποσες χιλιάδες χιλιόμετρα,έχοντας αλλάξει κάμποσες μηχανές,έχοντας οδηγήσει αρκετές
περισσότερες,έχοντας νιώσει αυτό το "χρρρρρρρρρ" της ασφάλτου,το κολάρο στο λαιμό κτλ κτλ, έχω επιτρέψει
στον εαυτό μου να βγάλει κάποια συμπεράσματα.

Κ νιώθω ότι είμαι ακόμα στην αρχή...:beer: :beer: :beer:

Φίλε Μπάμπη,

και τώρα πιτσιρικάς είσαι. Και εγώ και όλοι μας. Μέχρι να φύγουμε από 'δώ, πιτσιρικάδες είμαστε...

Όσες εμπειρίες και να συλλέξει κανείς μας, ποτέ δεν είναι αρκετές για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα...

Εσύ μπορεί να βγάζεις ''σωστά συμπεράσματα'' από ΛΑΘΟΣ όμως δεδομένα.

Καί εξηγώ:
είναι απολύτως λογικό να πέφτεις με τις ταχύτητες που προανέφερες.
Και αυτό, γιατί το μηχανάκι σου στο 90% των χλμ που έχει γράψει, το έχει γράψει σε ΧΑΜΗΛΕΣ ταχύτητες.
Επομένως στατιστικά, είναι πιθανότερο να πέσεις με ΤΕΤΟΙΕΣ ταχύτητες.

Φιλικά πάντα, ρε...

:beer: :beer: :beer: :beer:

BLiTzER
12/10/2009, 23:07
Ακόμα πιο πιθανό είναι να πέσεις στο ξεκίνημα 1ης, καθώς ΠΑΝΤΑ έτσι ξεκινάς. Αλλά δεν έχετε πέσει έτσι, ε?

Tpap
12/10/2009, 23:10
Ακόμα πιο πιθανό είναι να πέσεις στο ξεκίνημα 1ης, καθώς ΠΑΝΤΑ έτσι ξεκινάς. Αλλά δεν έχετε πέσει έτσι, ε?

Στα χρόνια που οδηγώ μηχανάκι με 1η έχω πέσει τουλάχιστον 12-16 φορές...ξεκινώντας.

Στις περισσότερες είχα ξεχάσει λουκέτο, εμπρός. Στις υπόλοιπες, ήταν άλλοι οι λόγοι. :wave2:

BLiTzER
12/10/2009, 23:14
Ντάξει πάω πάσο :P

Τέλος πάντων, νομίζω το χουμε κουράσει. Μεγάλα παιδιά είμαστε.

johnnyestia
13/10/2009, 00:06
BLiTzERR, η συζήτηση έχει νόημα μόνο αν μείνει κάτι σε εμάς τους υπόλοιπους μοτοσυκλετιστές από αυτό το τραγικό γεγονός. Αυτό το κάτι είναι πως τα 200+ πχ στην Βουλιαγμένης αποδεδειγμένα (δυστυχώς πολλάκις) αυξάνουν δραματικά την πιθανότητα για θανατηφόρα αδικήματα.

Το να ρίχνουμε -δίκαια ή άδικα- το φταίξιμο στον εκάστοτε "κουτάκια" δεν μας βοηθάει στο να προστατεύουμε τον εαυτό μας όσο μπορούμε καλύτερα.

950dim
13/10/2009, 08:07
...αν εμένα το μαλάκα που πάω με 300, με κλείσει αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός, μιλάει στο κινητό, και έχει μετατρέψει το αυτοκίνητο σε κινητή disco, κάτι θα βρώ να του γ*&%^ω ...

Aν μπορεις να βγαλεις το π@υλι....σου απ΄το χωμα...
Ακους τι λες;
Το πιο πιθανο ειναι να λενε οι δικοι σου¨...δεν εφταιγε το παιδι...ο αλλος τον σκοτωσε¨
Θα νιωθεις καλυτερα;;;
Θα βγαλω και τις Aκραπες να μη κανω θορυβο ωστε να ακουω τα μπουσα που πανε με 300...
Σου ακουγεται λογικο;;;
Μη το παρεις προσωπικα...

gixxerpap
13/10/2009, 10:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Aν μπορεις να βγαλεις το π@υλι....σου απ΄το χωμα...
Ακους τι λες;
Το πιο πιθανο ειναι να λενε οι δικοι σου¨...δεν εφταιγε το παιδι...ο αλλος τον σκοτωσε¨
Θα νιωθεις καλυτερα;;;
Θα βγαλω και τις Aκραπες να μη κανω θορυβο ωστε να ακουω τα μπουσα που πανε με 300...
Σου ακουγεται λογικο;;;
Μη το παρεις προσωπικα...

φίλε μου είμαι απο τους πρώτους που υποστήρίζουν ότι οι μοτοσυκλέτες είχαν μεγάλο μερίδιο ευθύνης ... σε καμια περίπτωση όμως, αυτό δε μειώνει τις ευθύνες του αυτοκινήτου! αυτο είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε?
το σκεπτικό μην τρέχετε εσείς με τις μηχανές, για να μπορείτε να γλιτώνετε απο τις μαλακίες που κάνουμε εμείς με τα αυτοκίνητα δεν στέκεται ....πως να το κάνουμε δλδ?

τέλος πάντων, πολύ το κουράσαμε....:)

nikos force
13/10/2009, 10:53

το σκεπτικό μην τρέχετε εσείς με τις μηχανές, για να μπορείτε να γλιτώνετε απο τις μαλακίες που κάνουμε εμείς με τα αυτοκίνητα δεν στέκεται ....πως να το κάνουμε δλδ?

τέλος πάντων, πολύ το κουράσαμε....:) ρε παπ , εχεις δικιο , ορθολογικα ΔΕΝ στεκει ... αλλα δυστηχως δεν μπορουμε να βλεπουμε τετοια ζητηματα απο την ορθολογικη πλευρα

FestoNero
13/10/2009, 10:58
Δεν ισχύει οτι ακούγεται η μηχανή που έρχεται, μέσα στο αμάξι (δεν έρχεται η μηχανή μέσα στο αμάξι, ο παρατηρητής είναι μέσα στο αμάξι και πλησιάζει η μηχανή:lol: ).
Η μηχανή θα ακουστεί όταν θα περάσει δίπλα απο το αμάξι.

Υπάρχει τέτοιο πράγμα;
Μπορείς να μου το δώσεις με κάποιο τρόπο;

TROOPER
13/10/2009, 11:24
Δεν ισχύει οτι ακούγεται η μηχανή που έρχεται, μέσα στο αμάξι (δεν έρχεται η μηχανή μέσα στο αμάξι, ο παρατηρητής είναι μέσα στο αμάξι και πλησιάζει η μηχανή:lol: ).
Η μηχανή θα ακουστεί όταν θα περάσει δίπλα απο το αμάξι.

Υπάρχει τέτοιο πράγμα;
Μπορείς να μου το δώσεις με κάποιο τρόπο;

:a01:

road spirit
13/10/2009, 11:28
Υπάρχει τέτοιο πράγμα;
Μπορείς να μου το δώσεις με κάποιο τρόπο; ότι ακριβώς ειπώθηκε στο σεμινάριο, θα το βρεις και σε έντυπη μορφή αν κάνεις κλικ στο κόκκινο λινκ στην υπογραφή μου

Ζεύκας
16/10/2009, 19:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
Κανονισε ......... τα διαβαζω!!!!:D

Καλά τα γράφω? :look:

Ζεύκας
16/10/2009, 19:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Φίλε Μπάμπη,
Φιλικά πάντα, ρε...

:beer: :beer: :beer: :beer:

Πω ρε πούστη μου ούτε μια διαμάχη δε μπορώ να κάνω...:( :lol:

Θα διαφωνήσω αλλά δε το συνεχίζω...ίσως κάποια στιγμή με καμιά μπύρα για παρέα :beer:

litespeed
17/10/2009, 10:44
παιδια δεν διαβασα ολες τις σελιδες αλλα εσεις που το ξερετε οτι η ΒMW δεν αναψε φλας ?
και ολοι πανω στο αμαξι βρηκανε να πεσουνε ? φαντασου τι αποστασεις ειχανε μεταξυ τους ...

mako
22/10/2009, 14:33

Λες να τα γραφεις καλα και να ........:D

Ζεύκας
24/10/2009, 10:02

μια σύγκριση έκανα ρε πατέλα...τι προτιμώ.

αλήθεια εσύ τι θεωρείς πιο επικίνδυνο?νορμάλ με φουλ κίνηση ή αεροπορία σε άδειο δρόμο?

Ζεύκας
24/10/2009, 10:33

μια σύγκριση έκανα ρε πατέλα...τι προτιμώ.

αλήθεια εσύ τι θεωρείς πιο επικίνδυνο?νορμάλ με φουλ κίνηση ή αεροπορία σε άδειο δρόμο?

mako
26/10/2009, 17:43
Ακολουθω το ... 200,5 .-:winka: