View Full Version : Τσαμπουκαλίκια....
fotisdragon
09/10/2009, 00:38
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=68114&cid=4
Τί γίνεται ρε μάγκες;;;;
Μουσουλμάνος και παπάς. Μικρό το κακό.
Πόσες φορές σου πέρασε από το μυαλό να το κάνεις? Την αλήθεια όμως να πεις.
fantacid
09/10/2009, 00:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
κ ποσες φορες το εκανες??
αυτοι ειναι μηχανοβιοι....εμεις οι σωστοι "μοτοσυκλετιστες" βριζουμε (ψεκαζoντας) μεσα απο την ζελατινα....και το μεσημερι μετα τη δουλεια παμε στον καναπε της ψυχαναλυσης......
:smokin:
Προς θεού παιδιά...δεν θέλω να δώσω δίκαιο στον τύπο που το έκανε.Απλά θέλω να πω πως δεν θέλει και πολύ για να θολώσεις.
Πόσες φορές δεν σας έχει τύχει να γλυτώσετε στο παρά 5,και να μην μπορείτε να αποδείξετε ότι είχατε δίκαιο ?Γιατί κακά τα ψέματα, αν δεν ακούσω και την άλλη ''μεριά'',δεν μπορώ να πω τίποτα.
Gandalf dr685sm
09/10/2009, 08:02
vales... το τελευταίο που είπες...
Και εγώ θέλω να ακούσω και την άλλη μεριά , καθώς πολύ αμφιβάλω οτι θα του είπε "αγόρι μου γιατί δεν πήγες απο δεξιά" χωρίς κάποιο κοσμητικό επίθετο που μπορεί και να εξόργισε τον μοτοσυκλετιστή.
Δεν νομίζω να είναι τρελός και στα καλά καθούμενα να αφηνίασε και να έσπαγε και να γρονθοκοπούσε... σίγουρα κάτι έγινε.
Απο την άλλη όμως , ότι και να είπε και να έκανε... απο την στιγμή που ο άλλος είναι όρθιος , δεν μπαίνεις σε αυτή την διαδικασία ρε γμτ μου. Πες οτι πέθαινε η γυναίκα του άλλου απο καρδιά... με τον χειρότερο τρόπο να τον είχε βρίσει και αίντε και να τον έκλεινε με πρόθεση (φυσικά όχι για να τον σκοτώσει), δεν υπάρχει δικαιολογία για τέτοια έκρηξη σε συνέχειες μάλιστα απο όσο περιγράφεται. Στην καλύτερη τώρα θα καταλήξει να πληρώνει... στην χειρότερη θα πάει φυλακή. Αξίζει;
Gandalf
sergiosm
09/10/2009, 08:47
Δεν πάμε καλά ...
Ό,τι και να έγινε έπρεπε να τον σπάσει στον ξύλο;;;
Και εγώ σας λέω ότι τον έκλεισε και παραλίγο να το ρίξει ή ακόμα και τον έριξε,
λοιπόν;;; Ποια είναι η λύση;;;
Το ξύλο;;;
Λεωνίδας
09/10/2009, 08:49
ΠΟΤΕ δεν τσακώνεσαι στο δρόμο .-
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Μουσουλμάνος και παπάς. Μικρό το κακό. :a31:
PortisHead
09/10/2009, 09:00
Οτι και να του ειπε ο μουσουλμανος...αν ειναι αυτος που βλεπω στη φωτογραφια...ο φιλασθενος γεροντακος....ε τοτε μονο κανας κομπλεξικος του κερατα ηταν ο μηχανοβιος για να εκδηλωση τετοια οργη.
Σιγα ρε μεγαλε...που εσπαζες μπαρμπριζ και καθρεφτες να συρεις εξω απ οτο αμαξι τον Σβαρτσενεγκερ.
Αμα ηταν κανα γαιδουρι στο αμαξι θα εκανε τα ιδια ?
Μακαρι αυριο μεθαυριο να τον ξαπλωσει στα 2 μετρα κανενας αλλος παλαβος που θα κουβαλαει και κανα σιδερικο μαζι του.
καλά του έκανε
άμα έχουμε και πρόσβαση ας ρωτήσουμε τι γαντάκια φορούσε και δεν έσπασε κανένα οστό της παλάμης.
άντε γιατί έχω βαρεθεί να τα σπάω και είναι 3 εβδομάδες με ένα μήνα οφφ κάθε φορά και μπορεί να χρειαστει και χειρουργείο για ανάταξη.
mparmpanik
09/10/2009, 09:17
εμενα παντως μου φαινεται οτι ο τυπος ειναι πειραγμενος μεχρι τα μπουνια.
ξυλοκοπησε στον παππου κι εβγαλε ολη την "μαγκια" του φορα παρτιδα.
τωρα αν επεφτε σε κανεναν εξισου πειραγμενο που θα τα επαιρνε στο κρανιο
και θα τον εβαζε μπροστα κι οπου τον πετυχαινε θα περναγε απο πανω του,
αυτο ειναι αλλο θεμα..
Kazolinos
09/10/2009, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=68114&cid=4
Τί γίνεται ρε μάγκες;;;;
Συγγνώμη ρε παιδιά ...
παρασύρθηκα....
με έκλεισε και πήγα να πέσω...
σκέφτηκα τις 199 δόσεις που μένουν για το τζι ες εξ αρ μου και τότε...
...τότε θόλωσα....
Σκέφτηκα τα παιδάκια στο Αφγανιστάν....τις πλημμύρες στις Φιλιππίνες....
το μυαλό μου ξέφυγε...και του παιξα 2-3....
Ζήτω συγγνώμη από την οικογένεια του...από την κοινωνία....
και παγκόσμια ειρήνη...
:bawl:
… πάντως , οι συγγενείς του μουσουλμάνου ιερωμένου που τον περίμεναν στο νοσοκομείο , απέσυραν την μήνυση και είπαν ότι για την τιμωρία του δράστη «θα αποφασίσει ο θεός….»
:eyepop: :eyepop:
176795
Kazolinos
09/10/2009, 09:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
εμενα παντως μου φαινεται οτι ο τυπος ειναι πειραγμενος μεχρι τα μπουνια.
ξυλοκοπησε στον παππου κι εβγαλε ολη την "μαγκια" του φορα παρτιδα.
τωρα αν επεφτε σε κανεναν εξισου πειραγμενο που θα τα επαιρνε στο κρανιο
και θα τον εβαζε μπροστα κι οπου τον πετυχαινε θα περναγε απο πανω του,
αυτο ειναι αλλο θεμα..
ναι ρε γ@μωτο...ποτε δεν τις πετυχαινω live τετοιες φασεις....
:a014:
παει το θεαμα στο ποδοσφαιρο..να παει και στο ξυλο...εεε...πολυ παει πια...
Πρός τους οξύθυμους τιμωρούς της ασφάλτου: μηχανόβιους και μη
Προσέξτε τι εύχεστε (και λέτε) - μπορεί να συμβεί (και σε εσάς)
yannis24
09/10/2009, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
Πρός τους οξύθυμους τιμωρούς της ασφάλτου: μηχανόβιους και μη
+1000000000000000000000000000
........
Αν μετά από αυτό το άρθρο το μόνο που έχεις να παρατηρήσεις είναι το παραπάνω...
Για 27 χρονών άνθρωπος υπερβολικά προχωρημένες ιδέες έχεις...
Υπάρχει ένα κουμπάκι επεξεργασία αν θες να το χρησιμοποιήσεις...
project.breeze
09/10/2009, 12:39
Ντροπή! Τίποτα άλλο...:yuck:
konsttanttinos
09/10/2009, 12:43
Προς θεού παιδιά...δεν θέλω να δώσω δίκαιο στον τύπο που το έκανε.Απλά θέλω να πω πως δεν θέλει και πολύ για να θολώσεις.
Πόσες φορές δεν σας έχει τύχει να γλυτώσετε στο παρά 5,και να μην μπορείτε να αποδείξετε ότι είχατε δίκαιο ?Γιατί κακά τα ψέματα, αν δεν ακούσω και την άλλη ''μεριά'',δεν μπορώ να πω τίποτα.
Αν μεσα στο αμαξι ηταν 4 νταγκλαραδες θα εκανε το ιδιο?
Αν μεσα στο αμαξι ηταν ενας ψυχοπαθης-φυλακοβιος-δολοφονος με οπλο και το χρησιμοποιουσε τι θα γινοταν?
Αν ο οδηγος ειχε περισσοτερη τρελα και κατεβαινε με ενα γκλοπ στα χερια και δοκιμαζε την αντοχη του κρανους?
Αν...
Καλα, η γυναικουλα τι του εφταιξε?
Τετοιοι καραγκιοζηδες φιλε μου καλυτερα να κατσουν σπιτι.
Ξυλοδαρμος στον δρομο??:sick: :sick:
project.breeze
09/10/2009, 12:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Αν μεσα στο αμαξι ηταν 4 νταγκλαραδες θα εκανε το ιδιο?
Αν μεσα στο αμαξι ηταν ενας ψυχοπαθης-φυλακοβιος-δολοφονος με οπλο και το χρησιμοποιουσε τι θα γινοταν?
Αν ο οδηγος ειχε περισσοτερη τρελα και κατεβαινε με ενα γκλοπ στα χερια και δοκιμαζε την αντοχη του κρανους?
Αν...
Τότε θα λέγαμε τον καημένο τον μοτοσυκλετιστή που έπεσε θύμα άνανδρης επίθεσης από κουτάκια...:yuck:
guzzistas
09/10/2009, 13:07
Γιάυτό μακριά από καυγάδες με αγνώστους... δεν ξέρεις τι σάικο μπορεί να είναι ο άλλος και για μια μαλακία της στιγμής να βγάλει κανα όπλο και να σε κλαίει η μάνα σου... μη λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια... ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ..... δώστε τόπο στην οργή... τα μεγαλύτερα εγκλήματα έχουν γίνει εν βρασμώ ψυχής.... δώστε τόπο στην οργή.... δεν θα πάρετε κανένα μετάλλιο ή βραβείο. Α και μη ξεχάσω.... δώστε τόπο στην οργή το είπα? Ας σε πει και μαλάκα ο άλλος, δεν έγινε και τίποτα.... χέστον!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
....
Τετοιοι καραγκιοζηδες φιλε μου καλυτερα να κατσουν σπιτι.
Ξυλοδαρμος στον δρομο??:sick: :sick:
Τι ήθελες δλδ; Να πάει στο σπίτι του Ιμάμη να τον δείρει; :confused:
project.breeze
09/10/2009, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τι ήθελες δλδ; Να πάει στο σπίτι του Ιμάμη να τον δείρει; :confused:
Όχι να πάει στο σπίτι,απλά να εκτυλιχθεί ένα πιο cult (http://www.youtube.com/watch?v=hd7l45fwRrE) σκηνικό :rotflmao: :rotflmao:
Τρεχω στην ασφαλεια μου να βαλω θραυση κρυσταλλων!!!!
milame gia megalo malaka o typas
:a31:
dead_kennedys
09/10/2009, 14:31
Προφανώς και πρόκειται για μαλάκα, μιας και το έπαιξε μάγκας σε έναν γεράκο που ήξερε πως "τον είχε". Μην λεμε οτι θόλωσε το μυαλο του, γιατι όπως είπαν τα παιδια πιο πριν, αν θόλωνε το μυαλό του αυτοκινητιστή τι θα λέγαμε...
Παντως -και επειδη ο κοσμος τρελαινεται πιο εύκολα πια και οι καιροι είναι δύσκολοι- ας μη τσαμπουκαλευόμαστε και πολύ. Θυμάστε τον οδηγό ΙΧ που ειχε πυροβολήσει και αφήσει νεκρό και αβοηθητο οδηγο μοτοσυκλέτας πριν 2-3 χρονια για ...μια παραβίαση STOP?
Ρεγουλα λοιπον μάγκες για να ειμαστε καλα...
ΥΓ: Βριστε όσο θέλετε, κακό δεν κάνει!!! :wacko:
project.breeze
09/10/2009, 14:36
2 παροιμίες που λένε στη Θεσσαλία και πιθανότατα και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας
1. Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
2. Όπου βρεις φαί κάτσε,όπου βρεις ξύλο φύγε
:rotflmao: :rotflmao:
Εχετλαίος
09/10/2009, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Αμα ηταν κανα γαιδουρι στο αμαξι θα εκανε τα ιδια ?
http://farm4.static.flickr.com/3028/2438148760_fc75ffd612.jpg
:confused:
AN .............. τα πράγματα είναι όπως τα παρουσιάζει ο τύπος .............. ΑΝ !!!
Γιατί αφου ήταν σε μποτιλιάρισμα ΚΑΝΕΙΣ δεν βγήκε να βοηθήσει ;;;
Ή το άλλο ........ πέταξε κάτω τη μηχανή για να γυρίσει να τον δείρει ;;;
Περίεργο δεν είναι ;;; Στέκα δεν είχε ;;; Έτσι τις πετάμε κάτω τις μηχανές μας ;;;
Μήπως η μηχανή δεν έπεσε αλλά τον έριξε ;;;;;;
Ζημιές όλες σχεδόν μπροστά στο αυτοκίνητο ;;; Παρμπριζ με γροθιά ;;; Λίγο δύσκολο δεν είναι ;;;
Τσαλάκωσε την πινακίδα ;;; Δηλαδή ...... δεν είχε την ψυχραιμία να βάλει τη στέκα, αλλά είχε την ψυχραιμία να σκύψει και να τσαλακώσει την πινακίδα για να μην δουν το νούμερό του ;;;;
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ......... διατηρώ επιφυλάξεις !!!
Ειδικά με τον ρόλο που παίζουν οι ιερομένοι στα ζητήματα της μουσουλμανικής μειονότητας !!!
Εχετλαίος
09/10/2009, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Παρμπριζ με γροθιά ;;; Λίγο δύσκολο δεν είναι ;;;
Όχι, το έχει κάνει και ο Swarzenegger στο Terminator 1 όταν κυνηγούσε τη Χάμιλτον και τον γκόμενό της.
Και στη φωτό ........... δεν μου δείχνει και τόσο "άγρια ξυλοδαρμένος" ............ :confused: :confused: :confused:
ένα μάτι μαύρο ............ μιά γάζα ............... κάτι τέλος πάντων ..............
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Όχι, το έχει κάνει και ο Swarzenegger στο Terminator 1 όταν κυνηγούσε τη Χάμιλτον και τον γκόμενό της.
Καθημερινή σκηνή δηλαδή !!!:lol: :lol: :lol:
alximistis
09/10/2009, 14:49
Ορισμένοι έχουν ξεφύγει και εδωμέσα :(
πάτε καλά ρε;;; τι καλά του έκανε και παπαριές;;; Καταρχάς το διαβάσατε το θέμα; Είδατε κάποιυ που να έχει 100% δίκιο ο μοτοσικλετιστής;;;; Πως καλά του έκανε χωρίς να έχει δίκιο;;;
Κι άιντε ας πούμε έτσι αυθαίρετα ότι ναι είχε δίκιο. Και τι να λέει αυτό; Όποιος έχει δίκιο να κατεβαίνει να κοπανά τον κόσμο;;; Τι υπέροχη κοινωνία... σιγά ρε πήξαμε στην τεστοστερόνη και στον αντρισμό :( :(
Αλλά εάν όπως είπε κάποιος ήταν 3 ή 4 πιτσιρικάδες στο ΙΧ να δω αν θα έκανε τα ίδια ο μάγκας! Εγώ θα σου πω όχι 3 2 να ήταν και θα σου έλεγα αν θα το ξανασκεφτόταν.
Θα το ξαναπώ και χέστηκα όποιος θυμώσει. Η τσάμπα μαγκιά είναι δειλία!!! Και μάλιστα πολύ μεγάλη και δείχνει και τεράστιο κόμπλεξ. Και θα το χαρώ πάρα πολύ να τον βρουν τον τσάμπα μάγκα που δεν θα γίνει γιατί ούτε αυτό δεν είχε το θάρρος να κάνει. Σηκώθηκε κι έφυγε ο... άντρας. :(
alximistis
09/10/2009, 14:50
AN .............. τα πράγματα είναι όπως τα παρουσιάζει ο τύπος .............. ΑΝ !!!
Γιατί αφου ήταν σε μποτιλιάρισμα ΚΑΝΕΙΣ δεν βγήκε να βοηθήσει ;;;
Ή το άλλο ........ πέταξε κάτω τη μηχανή για να γυρίσει να τον δείρει ;;;
Περίεργο δεν είναι ;;; Στέκα δεν είχε ;;; Έτσι τις πετάμε κάτω τις μηχανές μας ;;;
Μήπως η μηχανή δεν έπεσε αλλά τον έριξε ;;;;;;
Ζημιές όλες σχεδόν μπροστά στο αυτοκίνητο ;;; Παρμπριζ με γροθιά ;;; Λίγο δύσκολο δεν είναι ;;;
Τσαλάκωσε την πινακίδα ;;; Δηλαδή ...... δεν είχε την ψυχραιμία να βάλει τη στέκα, αλλά είχε την ψυχραιμία να σκύψει και να τσαλακώσει την πινακίδα για να μην δουν το νούμερό του ;;;;
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ......... διατηρώ επιφυλάξεις !!!
Ειδικά με τον ρόλο που παίζουν οι ιερομένοι στα ζητήματα της μουσουλμανικής μειονότητας !!!
Ναι... είναι δάκτυλος της Τουρκίας να χτυπηθούν οι καλοί Έλληνες μοτοσικλετιστές...
project.breeze
09/10/2009, 14:50
Όλα τα μοντέλα από το Cyberdyne Systems Model 101 (εν συντομία Τ-101) και μετά έχουνε εγκατεστημένο software που τους δίνει την δυνατότητα να σπάνε παρμπρίζ οχημάτων,τα προηγούμενα δεν είχαν αυτή την δυνατότητα και δεν ξέρω αν υπήρχε κάποιο firmware που να μπορούσε να τα αναβαθμίσει
PortisHead
09/10/2009, 14:52
Ρε συ.... :lol:
Η ιδια σκηνη μου ηρθε και μενα στο μυαλο οταν το πρωτοδιαβασα :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
....
Αλλά εάν όπως είπε κάποιος ήταν 3 ή 4 πιτσιρικάδες στο ΙΧ να δω αν θα έκανε τα ίδια ο μάγκας! Εγώ θα σου πω όχι 3 2 να ήταν και θα σου έλεγα αν θα το ξανασκεφτόταν.
.....
Δεν το σκέφτηκε έτσι ο άλλος που μόνος του έφαγε τους 5 κυνηγούς.....
alximistis
09/10/2009, 14:58
Ο άλλος;;;; Ποιον λες;;; Τον πατέρα με τον γιο;;; Δύο ήταν. Ή την άλλη περίπτωση στο Λαισκώνη αν θυμάμαι καλά;;;
project.breeze
09/10/2009, 15:01
Ο άλλος;;;; Ποιον λες;;; Τον πατέρα με τον γιο;;; Δύο ήταν. Ή την άλλη περίπτωση στο Λαισκώνη αν θυμάμαι καλά;;;
Ήταν το περιστατικό αυτό στο Αγρίνιο που γέννησε ένα ΜΥΘΟ (http://www.youtube.com/watch?v=qB3wiJC5pEA)
Red Rider
09/10/2009, 15:01
Εαν η καρδιοπαθης συζηγος παθαινε ανακοπη?
Ανθρωποκτονια εξ'αμελειας..
Εαν σπαζοντας ολα τα τζαμια ο μοτοσυκλετιστης σκοτωνε τον οδηγο-που δεν θελει και πολυ με μια απλη κινηση να αφαιρεσεις μια ζωη-..
Ανθρωποκτονια εν βρασμο ψυχης..
Εαν ο οδηγος του αυτοκινητου,ενω "εσερνε" τον μοτοσυκλετιστη,καταλαθος τον παταγε?
Ανθρωποκτονια εξ'αμελειας..
Εν ολιγοις δεν θελει πολυ να ξεφυγει μια κατασταση,και να εξελιχτει σε τραγωδια.
Η ψυχραιμια ειναι αρετη και σε οποιαδηποτε κατασταση λειτουργει καταλυτικα.
Red Rider
09/10/2009, 15:07
Εκει μιλησανε τα οπλα,και ξερεις οτι οταν κρατας οπλο σκεπτεσαι αλλιως.
Τωρα αν εισαι αδαης και σου εχει λασκαρει και καμια βιδα δεν θελει και πολυ να γινει το κακο..
Αλλά εάν όπως είπε κάποιος ήταν 3 ή 4 πιτσιρικάδες στο ΙΧ να δω αν θα έκανε τα ίδια ο μάγκας!
Ποσοι να ηταν? 3? 4? 5? 6? Αν ηταν κανενα τετοιο ???
http://www.youtube.com/watch?v=Bqbu004ODn0&feature=related
Ναι... είναι δάκτυλος της Τουρκίας να χτυπηθούν οι καλοί Έλληνες μοτοσικλετιστές...
Διάβασες όλο το άρθρο ;;;
Δεν σου φαίνονται κάποια σημεία "κάπως" ;;; (π.χ. αρχικά λέει ότι το παρμπριζ το έσπασε με κλοτσιά ενώ μετά λέει με μπουνιά ........)
Απλά πριν καταδικάσω ........ θα ήθελα να ακούσω και την άλλη πλευρά ........
Εσύ θα πέταγες ποτέ κάτω τη μηχανή σου ;;;
Για οποιονδήποτε λόγο ;;;
Απάντησε αν μπορείς στο ποστ μου .......... όχι με ειρωνία, αλλά σε αυτά που λέω ......
PortisHead
09/10/2009, 15:26
Δεν σου φαίνονται κάποια σημεία "κάπως" ;;;
Απάντησε αν μπορείς στο ποστ μου .......... όχι με ειρωνία, αλλά σε αυτά που λέω ......
καλα μη φανταστεις....δεν ειναι ολοι φτωχοδιαβολοι να προσεχουμε μην παθει καμια γρατζουνια η μηχανη μας.
Αμα ηταν κανας μπραβος της νυχτας , με μια μπαζα , αγοραζει 10 μηχανες....να την πεταξει κατω τον πειραξε ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
:a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Αν μετά από αυτό το άρθρο το μόνο που έχεις να παρατηρήσεις είναι το παραπάνω...
Για 27 χρονών άνθρωπος υπερβολικά προχωρημένες ιδέες έχεις...
Υπάρχει ένα κουμπάκι επεξεργασία αν θες να το χρησιμοποιήσεις...
Από χιούμορ μια χαρά τα πάμε, ε? Είμαι περήφανος για τη γενιά μου.
Δεν σου φαίνονται κάποια σημεία "κάπως" ;;;
+1 εγώ δεν παίρνω θέση γιατί απλά όλα παρουσιάστηκαν όλα από την μία πλευρά και καθόλου από την άλλη, σίγουρα δεν εγκρίνω το γεγονός ότι τον χτύπησε αλλά και από την άλλη με τίποτα δεν πιστεύω και εξολοκλήρου την δήλωση του ανθρώπου που χτυπήθηκε, πολύ αθώος το παίζει και αποκλείεται έτσι ξαφνικά να του την βάρεσε του άλλου να πετάει μηχανές να σπάει τζάμια κτλ γιατί απλά τον έκλεισε όσο οξύθυμος και να είναι, κάτι μου λέει ότι δεν έγιναν έτσι ακριβώς τα πράγματα οπότε καλύτερα να μην κρίνουμε γιατί δεν ξέρουμε όλη την ιστορία......
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
καλα μη φανταστεις....δεν ειναι ολοι φτωχοδιαβολοι να προσεχουμε μην παθει καμια γρατζουνια η μηχανη μας.
Αμα ηταν κανας μπραβος της νυχτας , με μια μπαζα , αγοραζει 10 μηχανες....να την πεταξει κατω τον πειραξε ?
Δεν είναι μόνο αυτό ......... αρχικά γράφει πως ανέβηκε και έσπασε το παρμπρίζ με κλοτσιά ενώ προς το τέλος με γροθιά ...... και κάποια άλλα ......... γράφει ότι τον χτύπησε στο πρόσωπο και στον λαιμό ...... τον βλέπεις εσύ χτυπημένο στο πρόσωπο ;;;; Εγώ πάντως ΟΧΙ !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από dead_kennedys
Προφανώς και πρόκειται για μαλάκα, μιας και το έπαιξε μάγκας σε έναν γεράκο που ήξερε πως "τον είχε". Μην λεμε οτι θόλωσε το μυαλο του, γιατι όπως είπαν τα παιδια πιο πριν, αν θόλωνε το μυαλό του αυτοκινητιστή τι θα λέγαμε...
Παντως -και επειδη ο κοσμος τρελαινεται πιο εύκολα πια και οι καιροι είναι δύσκολοι- ας μη τσαμπουκαλευόμαστε και πολύ. Θυμάστε τον οδηγό ΙΧ που ειχε πυροβολήσει και αφήσει νεκρό και αβοηθητο οδηγο μοτοσυκλέτας πριν 2-3 χρονια για ...μια παραβίαση STOP?
Ρεγουλα λοιπον μάγκες για να ειμαστε καλα...
ΥΓ: Βριστε όσο θέλετε, κακό δεν κάνει!!! :wacko:
Και ενας καραβανας των λοκ που πριν χρονια εσφαξε εναν κακομοιρη που του εκλεισε τον δρομο...
Στην Θεσσαλονικη κυκλοφορουνε χιλιαδες Lada με ρωσοποντιους που ολοι οπλοφορουνε και σε σφαζουνε για ψηλου πηδημα. Οποιος εχει κοτσια ασ βγει να τα βαλει μαζι τους.
Ο "τραμπουκομαλακας" απλα το επαιξε αντρας δερνοντας εναν κακομοιρη. Την επομενη φορα ομως μπορει να βρει απεναντι του τον λαθος ανθρωπο και τοτε καλη του τυχη.
Ολα εδω πληρωνονται.
Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Και ενας καραβανας των λοκ που πριν χρονια εσφαξε εναν κακομοιρη που του εκλεισε τον δρομο...
Στην Θεσσαλονικη κυκλοφορουνε χιλιαδες Lada με ρωσοποντιους που ολοι οπλοφορουνε και σε σφαζουνε για ψηλου πηδημα. Οποιος εχει κοτσια ασ βγει να τα βαλει μαζι τους.
Ο "τραμπουκομαλακας" απλα το επαιξε αντρας δερνοντας εναν κακομοιρη. Την επομενη φορα ομως μπορει να βρει απεναντι του τον λαθος ανθρωπο και τοτε καλη του τυχη.
Ολα εδω πληρωνονται.
μπορεί να έχεις και δίκιο, μπορεί και όχι
απλά δεν ξέρουμε όλη την ιστορία και από τις 2 μεριές
Τι δηλαδη μπορει να δικαιολογησει αυτον τον χουλιγκανισμο? Ακομη και αν τον εβρισε με τον χειροτερο τροπο ο λεβεντης επρεπε να του σπασει το αμαξι?
Με αυτη την λογικη οι δρομοι θα επρεπε να ειναι πεδια μαχων αναμεσα σε κουτακηδες και εμας.
Καποιος πρν μερες ανοιξε ενα thread βριζοντας τους τουριστες που περνανε την διαβαση χωρις να του "ζητανε" αδεια.
Ο καθενας αυτοσχεδιαζει οτι του καβλωσει σ'αυτη τη χωρα.
alximistis
09/10/2009, 16:44
Δεν σου φαίνονται κάποια σημεία "κάπως" ;;; (π.χ. αρχικά λέει ότι το παρμπριζ το έσπασε με κλοτσιά ενώ μετά λέει με μπουνιά ........)
Έχω πετάξει μοτοσικλέτα κάτω ένα XL185S που είχα κάποτε φίλε μου. Σε τσαμπουκά κι από τα νεύρα μου.
Πράγματι για να μην νομίζεις ότι δεν διαβάζω τι λες ή ότι είμαι άδικος κάποια σημεία μου φαίνονται υπερβολικά. Θεωρώ όμως ότι έχει να κάνει με τη μανία του ανθρώπου να μεγαλοποιεί τα πράγματα του οποιουδήποτε ανθρώπου ειδικά μετά ένα τέτοιο σκηνικό.
Από αυτό τοσημείο όμως μέχρι να λέμε ρε συ για μουσουλμάνους ιερείς υπάρχει απόσταση. Χουλιγκανισμός και τσογλαναρία του αισχίστου είδους
Ολα εδω πληρωνονται.
Πως είσαι σίγουρος ότι ο μοτοσυκλετιστής ήταν Έλληνας?Άκουσες και την άλλη πλευρά?
Σε κανένα από τα διφορούμενα...μπερδεμένα...αναπάντητα ερωτήματα που έθεσε ο arxaios μπορείς να απαντήσεις με σιγουριά ?
project.breeze
09/10/2009, 22:01
Πως είσαι σίγουρος ότι ο μοτοσυκλετιστής ήταν Έλληνας?
Αλβανός ήτανε,οι Έλληνες δεν κάνουν τέτοια πράγματα...
:a46:
Είπα εγώ κάτι τέτοιο ρε κουμπάρε ?
Ή μήπως είπα πως ΔΕΝ ήταν Έλληνας ? Ότι να ΄ναι...όπως να ΄ναι:sick:
project.breeze
09/10/2009, 23:51
:a46:
Είπα εγώ κάτι τέτοιο ρε κουμπάρε ?
Ή μήπως είπα πως ΔΕΝ ήταν Έλληνας ? Ότι να ΄ναι...όπως να ΄ναι:sick:
Εννοώ ότι δεν έχει σημασία η καταγωγή του και αλλοδαπός να είναι το ίδιο μας κάνει.Είναι ένα δίποδο ζώο :beer:
johnxrv750
09/10/2009, 23:59
καλοσ η κακος το ξυλο δεν ειναι παιχνιδι και στις μερες μας η μαγια δεν ειναι στο ποιος ειναι ποιο παλικαρι και εχει ποιο πολα @@ να ριξει μπουνιες κια κλοτσιες η ψυχρεμια ειναι αρτη οπως ειπε καποιος ποιο επανω ( το γραφο και για εμενα γιατι την χανω ευκολα) ας αρκεστουμε στην σωματικη μας ακαιρεοτιτα και ας μεινουμε στην νοοτροπια της μεγαλουπολις που επικρατει μακρια απο το κ....ο μας και ας ειναι και 10 ποντους ....
οχι δεν θα πλακωνα στο ξυλο εναν γερακο δεν ειμαι τοσο αντρας .....
αλλα και η πολιτια δεν θα επρεπε να αφερεσει το διπλομα απο τον γερακο που αντι να αγορασει φερετρο κυκλοφορει στους δρομους και σπερνει τον πανικο (δεν μιλαο για το συγκεκριμενο)
τεσπα μεγαλο θεμα με πολλες πλευρες το θεμα ειναι οτι κανις μας δεν ξερει τι του ξημερωνει και καλο τηα ειναι ολοι μας να τρομε ενα μεγαλο σαντουιτς με 3 μπουκιες παρα να λεμε λογια ...
ποτε δεν ξερουμε πως θα αντιδρασουμε .......
Πως είσαι σίγουρος ότι ο μοτοσυκλετιστής ήταν Έλληνας?Άκουσες και την άλλη πλευρά?
Σε κανένα από τα διφορούμενα...μπερδεμένα...αναπάντητα ερωτήματα που έθεσε ο arxaios μπορείς να απαντήσεις με σιγουριά ?
Ουτε κι εγω ειπα πως ηταν Ελληνας, αλλωστε εχει σημασια?
Εχει σημασια αν ο παπουλης μπερδεψε η υπερεβαλε στην καταθεση του?
Εχει σημασια αν ο νταης εσπασε τα παμπριτζ με το χερι η το ποδι?
Εχει σημασια αν τον εδειρε πολυ η λιγο?
Σημασια εχει το αποτελεσμα του συμβαντος.
Επειδη δηλαδη οδηγαμε μοτοσυκλετα θετουμε ολους τους υπολοιπους υπο αμφισβητηση? Ειδικα αν ειναι μουσουλμανοι?
Εγω οπως και ολοι εδω μεσα εχω την ευκαιρια να πλακωθω στο ξυλο 100 φορες την ημερα με πανιβλακες που θετουν την ζωη μου σε κινδυνο. Αντε γιουρια δηλαδη και οποιον παρει ο χαρος?
Ο ψυχοπαθης μηχανοβιος χρειαζεται ενα χερι ξυλο μπας και ξυπνησει απο τον ληθαργο της ηλιθιοτητας και κουλαρει. Αυτο αργα η γρηγορα θα το φαει.
Καποτε στην Εγνατια (Θεσσαλονικη) εγινα μαρτυρας ενος νταη με ενα XT που πηρε παραμαζωμα δυο γυναικουλες. Θα ελεγα οτι τις εβαλε στο σημαδι, ουρλιαζοντας: σας εφαγα κοτες!!
Οι δυσμοιρες το μονο εγκλημα που εκαναν ηταν να διασχισουν τον δρομο. Φυσικα το καταφερε. Και οι δυο ξαπλα να σφαδαζουν με σπασμενα ποδια και χερια. Φυσικα εδωσα καταθεση εναντιον του και ετρεξα αμεσως στο Νοσοκομειο να δω αν επιβιωσαν.
Εκει με περιμεναν τα "κοληταρια" του νταη με σιδερογροθιες και τα ρεστα ζητωντας μου να αλλαξω την καταθεση αλλιως θα με "τρωγανε"
Μολις τους εδειξα την ταυτοτητα πολεμικης τεχνης που ειχα την κανανε λουηδες. Οι χεστες.
Ολοι συναδελφοι μοτοσυκλετιστες ειμαστε δηλαδη. Κουφαλες πεζοι - κουτακηδες, εδω θα γινει ο ταφος σας.
Μολις τους εδειξα την ταυτοτητα πολεμικης τεχνης που ειχα την κανανε λουηδες. Οι χεστες.
Που μπορούμε να βγάλουμε κι εμείς τέτοια ταυτότητα?
hidefnick
10/10/2009, 10:06
Δεν είναι μόνο αυτό ......... αρχικά γράφει πως ανέβηκε και έσπασε το παρμπρίζ με κλοτσιά ενώ προς το τέλος με γροθιά ...... και κάποια άλλα ......... γράφει ότι τον χτύπησε στο πρόσωπο και στον λαιμό ...... τον βλέπεις εσύ χτυπημένο στο πρόσωπο ;;;; Εγώ πάντως ΟΧΙ !!!
Είναι φωτό αρχείου ρε. Εχει και τέτοιες ο μάκης.
Καθόσ(μ)αστε και σχολιάζουμε ζούγκλα για άλλη μια φορά....
Που μπορούμε να βγάλουμε κι εμείς τέτοια ταυτότητα?
Κοστιζει λιγοτερο απο το να αγορασεις διπλωμα μοτοσυκλετας
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Είναι φωτό αρχείου ρε. Εχει και τέτοιες ο μάκης.
Καθόσ(μ)αστε και σχολιάζουμε ζούγκλα για άλλη μια φορά....
Φωτό αρχείου έχεις για τους γνωστούς πχ Παπανδρέου, Βουγιουκλάκη, κ.λ.π. .......... όχι για κάποιον Σαδουλάχ από την Κομοτηνή ...........
Σιγά μην έχει και εμένα φωτο .........
Αν έχει φωτό αρχείου του τύπου ............ τότε αυτό σημαίνει ότι έχει ξανα-απασχολήσει τα ΜΜΕ .......
Τότε ίσως πρέπει να δούμε το γιατί τα απασχόλησε ........:winka:
georgis4
10/10/2009, 11:11
:a31: :a31: :a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
:a31: :a31: :a31:
Τρομερά επιχειρήματα !!!
Έχεις κι άλλα τέτοια να προσφέρεις ή "τελείωσες" ;;;
Banana hammock#
10/10/2009, 11:25
.... και σε σφαζουνε για ψηλου πηδημα. Οποιος εχει κοτσια ...
Αν δεν ξερεις ορθογραφια, βαζε καναν τονο, μην παρεξηγηθει κανενας μπασκετμπολιστας.. :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
Αν δεν ξερεις ορθογραφια, βαζε καναν τονο, μην παρεξηγηθει κανενας μπασκετμπολιστας.. :rolleyes:
Αν αρχισο τους τωνους φωβαμε ωτι θα μαι απωβαλοις απω τω σαοιτ.
Να αιρθο με των κειδαιμωνα μου τοιν Δαιφταιρα ι με παραπαιμποις για των Σαιπταιμβρειω?
Εκτως αν παραδειδοις οιδοιαιταιρα μαθειματα Νεον Αιλλεινοικον εδο μεσα ενο αιγω νωμοισα ωτοι οιμαι σαι μωτω θραιντ.
Προσεχε μην σπασεις κανα αυγο ρε Μπανανια.
alximistis
10/10/2009, 12:54
Παιδιά για να μην σφαζόμαστε άλλο :D θα ρωτήσω σήμερα κιόλας 2-3 συναδέλφους από την "ζούγκλα" και θα ενημερώσω :)
Καντο σε παρακαλω γιατι εκτος απ'τους τιμωρους των δρομων εχουμε να σχολουμαστε και με τους τιμωρους της ανορθογραφιας.
alximistis
10/10/2009, 16:20
1). Ρώτησα κι έμαθα κάποια πράγματα
2). Το θέμα δεν είναι της ζούγκλας. Είναι από τον Χρόνο. Ο "χρόνος" είναι εφημερίδα τοπική της Θράκης.
3). Ο "Χρόνος" δεν ανήκει στη μειονότητα και πολλές φορές έχει γράψει για τα υποπτα κόλπα ορισμένων μουφτήδων και άλλων παραγόντων της μειονότητας επομένως πρέπει να το έχει ψάξει και τσεκάρει πολύ καλά πριν το δημοσιεύσει επειδή είναι "ευαίσθητο" ως έντυπο σε τέτοια θέματα. Αυτά :)
Akatanomastos
10/10/2009, 16:30
παιδια, και να πηγε να τον σκοτωσει ο παππους τον νεαρο, τωρα με αυτα που κανε θα τον πιει πολυ ασχημα(εκτος αμα ειναι της νυχτας και εχει κοννε στην αστυνομια)
εκτος απο αυτο
δεν ειναι συμπεριφορα αυτη..
αυτος ειναι μανιακος δεν ειναι εξοργισμενος μοτοσυκλετιστης, να κατεβασει ολα τα τζαμια αυτοκινητου, και να δειρει αντρα και γυναικα..
δηλαδη καποιο προβλημα εχει, δεν εξηγητε αλλιως..
εγω παντως επειδη εχω δει/ακουσει διαφορα, πιστευω τον μουσουλμανο παππα, και φανταζομε οτι ο τυπος θα ηταν απο αυτους που θεωρουν οτι μπορουν να αποδιδουν δικαιοσυνη στους δρομους, κλωτσοντας πορτες, σπαζοντας καθρεφτες..
μακαρι να βγω λαθος..
Αντι να κανει το κουλαδι ο παππας λιγο στην ακρη να περασει ο καφρος ,ηθελε συζητηση.
Καλα η καταθεση του ολα τα λεφτα.:a31:
Eμενα γιατί μου κάνει και λίγο προς ρατσιστική επίθεση?
Από τα συμφραζόμενα και απλά μια αίσθηση, δε μπορώ να είμαι σίγουρος.
thalasinos
11/10/2009, 14:25
Καλο θα ηταν να μπορουσαμε να ακουγαμε και την αλλη πλευρα, τωρα οτι και να πει ο μουσουλμανος..........
Επειδη ζω στη θρακη να σας πω ενα απλο παραδειγμα, στις περασμενες δημοτικες εκλογες υποψηφιος προετρεπε τους μουσουλμανους να μην ψηφησουν "ΓΚΙΑΟΥΡ'' (ετσι ακριβως κατα λεξη) παρα μονο δικο τους.
Ποιος ξερει αν δεν ξεστομησε καποια προσβολη;:evil:
Akatanomastos
11/10/2009, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από thalasinos
στις περασμενες δημοτικες εκλογες υποψηφιος προετρεπε τους μουσουλμανους να μην ψηφησουν "ΓΚΙΑΟΥΡ''
και δεν τον σκοτωσατε?
Περιμένουν να τον πετύχουν στο δρόμο με το κουτί του.
H0NDAKIAS
12/10/2009, 10:08
Τι να πεις τα πραγματα είναι ζορικα εκει πάνω.
Banana hammock#
12/10/2009, 16:44
Καντο σε παρακαλω γιατι εκτος απ'τους τιμωρους των δρομων εχουμε να σχολουμαστε και με τους τιμωρους της ανορθογραφιας.
Σιγα μη σκισεις κανα καλσον. Την πλακα που εκανα, την εξελαβες σαν τιμωρια; Πως κανεις ετσι για ψηλου πηδημα; :rolleyes:
Σιγα μη σκισεις κανα καλσον. Την πλακα που εκανα, την εξελαβες σαν τιμωρια; Πως κανεις ετσι για ψηλου πηδημα; :rolleyes:
Sorry που σε παρεξηγησα, δεν καταλαβα πως εκανες πλακα.
Ξερεις ομως κατι? Η πλακα σου ειναι της πλακας.
Μην παρεξηγησαι ομως, πλακα κανω
Banana hammock#
13/10/2009, 07:52
Sorry που σε παρεξηγησα, δεν καταλαβα πως εκανες πλακα.
Ξερεις ομως κατι? Η πλακα σου ειναι της πλακας.
Μην παρεξηγησαι ομως, πλακα κανω
Η πλακα σου πως η πλακα μου ειναι της πλακας ειναι πολυ της πλακας. Και δεν κανω πλακα!
Μη φοβασαι, δεν παρεξηγουμαι. :rolleyes:
Η πλακα σου πως η πλακα μου ειναι της πλακας ειναι πολυ της πλακας. Και δεν κανω πλακα!
Μη φοβασαι, δεν παρεξηγουμαι. :rolleyes:
Θα πρεπε να φερεις πολλα παιδικα "ορθογραφικα" τραυματα, τι δασκαλους να ειχες αραγε..
Σε σκεφτομαι τιμωρε της νυχτας να περιφερεσαι στα threads με λαχταρα ψαχνοντας για ορθογραφικα λαθη καποιων ανυποψιαστων φουκαραδων που τους ξεφυγε καποιο υψιλον και με πιανει τρομος.
Ποιος θα εναι ο επομενος αραγε? :eek:
Ειναι να μην φοβασαι?
:a42: :a41: :a026: :a27: :a16: :a4: :a6: :a3: :ZZZ:
Αυτά.
:a42: :a41: :a026: :a27: :a16: :a4: :a6: :a3: :ZZZ:
Αυτά.
Εχεις δικιο, ισως το γ/με το thread.
Αλλα η αναπαντητη μαλακια ισοδυναμει με αποδοχη. Μερικοι εδω μεσα κυκλοφορανε απο σπορ πετωντας street wise μαλακιουλες δεξια και αριστερα και οταν τους κραξεις το παιζουν: νταξει μωρε πλακα εκανα και τετοια συναφη.
Εθνικη ομαδα κομπλεξικων εχουμε αραγε?