View Full Version : duke ΙΙ.04 - lc4 640 .04
kouremenos
09/10/2009, 02:50
είμαι ένας φρέσκος κάτοχος ενός duke640 του 04!!!.αν γνωρίζεται υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο ;κάτι εχω ακούσει για τον εκκεντροφόρο αλλά δεν είμαι σίγουρος.....:confused: :wacko: :confused: ..... ποιο είναι το καλύτερο λάδι για κτμ;
Αρχικά δημιουργήθηκε από kouremenos
είμαι ένας φρέσκος κάτοχος ενός duke640 του 04!!!.αν γνωρίζεται υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο ;κάτι εχω ακούσει για τον εκκεντροφόρο αλλά δεν είμαι σίγουρος.....:confused: :wacko: :confused: ..... ποιο είναι το καλύτερο λάδι για κτμ;
Δε νομίζω να υπάρχει διαφορά σε εκκεντροφόρο αλλά δε μπορώ να στο εγγυηθώ...
Σχετικά με τό λάδι, ΠΑΝΤΑ συνθετικό, όπως λέει ο κατασκευαστής! Τσέκαρε το manual να δεις τι ιξώδες προτείνει (νομίζω ότι προτείνει 10-40 ΜΟΤΟREX) αλλά στην Ελλάδα πρέπει να δουλεύουν τα συνεργεία 15-50 λόγω άλλου κλίματος. Τούλάχιστον το δικό μου εξουσιοδοτημένο αυτό δουλεύει.
Σχετικά με τη μάρκα, προτίμησε κάποιο γνωστό κατασκευαστή ΜΟΤUL, CASTROL, SHELL και δε νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω ψάξιμο.
Δες και συζητήσεις παλαιότερες στο φόρουμ και θα μάθεις και άλλες πληροφορίες...
Χαιρετώ!