View Full Version : Χαλαρό χωματάκι και μπάνιο!
Χωμάτινος
09/10/2009, 13:30
Αν ο Καντερές τα λέει σωστά, αυτό το ΣΚ θα είναι οι τελευταίες καλοκαιρινές ημέρες.
Οπότε . . ραντεβού στο περίπτερο Χαϊδαρίου στις 10:00 με σκοπό διάσχιση Πατέρα και κατάληξη στη Ψάθα γιά μπανάκι!
ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΟΙ, ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ (Ακούει ο road spirit; ) όπερ σημαίνει, όσοι θέλουν έρχονται.
Μπότες, θώρακες, επιγονατίδες και τακουνάτα λάστιχα είναι επιθυμητά αλλά όχι απαραίτητα :)
Προς streetάδες: Στην Ψάθα θα φτάσουμε κατά τη 1-1:30, τελευταία ταβέρνα δεξιά :winka:
road spirit
09/10/2009, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
Αν ο Καντερές τα λέει σωστά, αυτό το ΣΚ θα είναι οι τελευταίες καλοκαιρινές ημέρες.
Οπότε . . ραντεβού στο περίπτερο Χαϊδαρίου στις 10:00 με σκοπό διάσχιση Πατέρα και κατάληξη στη Ψάθα γιά μπανάκι!
ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΟΙ, ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ (Ακούει ο road spirit; ) όπερ σημαίνει, όσοι θέλουν έρχονται.
Μπότες, θώρακες, επιγονατίδες και τακουνάτα λάστιχα είναι επιθυμητά αλλά όχι απαραίτητα :)
Προς streetάδες: Στην Ψάθα θα φτάσουμε κατά τη 1-1:30, τελευταία ταβέρνα δεξιά :winka:
Σ ή Κ ?
Χωμάτινος
09/10/2009, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Σ ή Κ ?
Σ
h_m_akis
09/10/2009, 15:11
μια UNI-TRACK αναρτηση κανεις???????????????????????????????????:(:bawl:
Διαβάζοντας την ανακοίνωση μου γεννήθηκε μια επιθυμία για χώμα πάλι. Ερωτώ λοιπόν ελπίζωντας να μην ακούσω (πολύ) κράξιμο :blush:.
Πόσο εύκολα θα είναι και πόσα χιλιόμετρα; Αν είναι βατοί χωματόδρομοι λογικά θα είμαι οκ, αλλά σκέφτομαι και οτι δεν θα μπορώ να κινηθώ στον ρυθμό των υπολοίπων. Έχω ένα Versys :hypnotize
Χωμάτινος
09/10/2009, 19:20
Άκυρο σύντροφοι!
Κατόπιν προσφάτου τηλεφωνήματος θα είμαι εκτός Αθηνών γιά δουλειά.
Vstrommer71
10/10/2009, 00:48
Άκυρο σύντροφοι!
Κατόπιν προσφάτου τηλεφωνήματος θα είμαι εκτός Αθηνών γιά δουλειά.
Η παραδοση που λεει οτι ο κανονιζων μια βολτα,σπανιως τελικα ερχεται σε αυτη καλα κρατει βλεπω:smokin: :D
[B]Αν ο Καντερές τα λέει σωστά, αυτό το ΣΚ θα είναι οι τελευταίες καλοκαιρινές ημέρες.
Αμήν και πότε, άντε να λασπώσει λίγο το χωματάκι, βαρεθήκαμε τη σκόνη και τη ζέστη.
:D
Trickster
12/10/2009, 12:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Αμήν και πότε, άντε να λασπώσει λίγο το χωματάκι, βαρεθήκαμε τη σκόνη και τη ζέστη.
:D
και τις τούμπες εννίοτε από τις ξεραήλες να συμπληρώσω.. :D