PDA

View Full Version : Όλα καλά

Εχετλαίος
12/10/2009, 11:23
Δευτέρα πρωί και πρέπει να αρχίσει καλά (και) η εβδομάδα.
Συναλλαγές σε τράπεζες έχει το μενού. Θα κατέβω κέντρο με το ποδήλατο.
Μεγάλη η ουρά έξω από την Εμπορική στα Δικαστήρια στα Χανιά, ανοίγει η πόρτα και χύνωνται όλοι μέσα. Έρχεται με μαούνα-αυτοκίνητο κυράτσα και παρκάρει πάνω στη ράμπα των αναπήρων, κατεβαίνει, κλειδώνει και ανεβαίνει στην τράπεζα. Διαολίζομαι! Της βάζω της φωνές! "Δε θα αργήσω, πως κάνες έτσι;"
-"Αν ήτονε το δικό σου κοπέλι με καροτσάκι και δεν μπορούσε να περάσει θα γούσταρες;"
Δεν της καίγεται καρφί! Ανεβαίνει στην τράπεζα και κάθεται μέσα πάνω από 15 λεπτά.
Συνεχίζω την πριπέτεια στην πόλη. Επόμενη στάση τράπεζα Πειραιώς, Τζανακάκη.
Παρκάρω το ποδήλατο στο πεζοδρόμιο κάθετα στην τράπεζα και παράλληλα σε ένα τοίχο παρακέιμενου κτιρίου. Μπαίνω μέσα και βλέπω μέσα από το τζάμι βλάκα με ένα GN250 ο οποίος αρπάζει το ποδήλατο, το πετάει παραπέρα και παρκάρει αυτός πάνω ατο πεζοδρόμιο εκεί που ήταν το ποδήλατο. Βγαίνω και του ζητώ το λόγο. Τσαμπουκαλεύεται και είναι και μισή μερίδα ανθρωπάκι (κάτι από ήρωα στο Θάνατο του εμποράκου ένα πράμα). Δε μπορώ παρά από τα νεύρα να γελάσω...
Γυρίζω προς Δικαστήρια και μου την πέφτει από STOP στα Ολύμπια ηλικιωμένος με τρισάθλιο παπί, πάω να τον αποφύγω, με κυνηγά, κάβω από την άλλη με αποκυνηγά και εν τέλη με σωριάζει στην άσφαλτο! Μια-δυο τσαφουνιές στον αγκώνα μόνο, όλα καλά. Σηκώνομαι και μου βάζει και κωλόχερο που δεν προσέχω που πάω. Και φεύγει...
Εβίβες! :mad:

Lilith_tzw
12/10/2009, 11:33
εχουμε παιδεια αυτο να λεγεται....:sick: οσο για τους παππουδες που εχουν ακομα διπλωμα να μην τα ξανα λεμε και για τις κυρατσες αστο.....ξερουν να φωναζουν μονο οταν τους τυχαινει να τις κλεισουν η κατι αλλο οταν κανουν αυτες μαλ....ια στα τετοια τους...

ευτυχως να λες !!! :wave2:

Λεωνίδας
12/10/2009, 11:35
e-banking φιλαράκο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

notakos600
12/10/2009, 11:38
Αν είναι να πάει κάτι στραβά θα πάει.

Μέρφυ'ς σπίκιγκ....

Εβίβες Εχετλαίε :beer: :beer: :beer:

makis206
12/10/2009, 11:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Γυρίζω προς Δικαστήρια και μου την πέφτει από STOP στα Ολύμπια ηλικιωμένος με τρισάθλιο παπί, πάω να τον αποφύγω, με κυνηγά, κάβω από την άλλη με αποκυνηγά και εν τέλη με σωριάζει στην άσφαλτο! Μια-δυο τσαφουνιές στον αγκώνα μόνο, όλα καλά. Σηκώνομαι και μου βάζει και κωλόχερο που δεν προσέχω που πάω. Και φεύγει...

Όλα τα κατάλαβα με τους ανθρώπους που έμπλεξες πρωινιάτικο, η μουλάρω ανθρωπιά δεν έχει, ο δεύτερος θεοκούζουλος πρέπει νά'ναι ή τυφλός και δεν είδε τη χερούκλα σου (εγώ ψάρωσα προχτές-μπορεί να σε χρειαστώ για security τη μέρα που θα γίνω διάσημος:D :lol: ), οκ...

Με τον παραπάνω δεν κατάλαβα, σε κυνήγησε και σε έριξε κάτω;:uplate:

Γεγονός είναι ότι τα ποδήλατα δεν τα προσέχουνε Στέλιο, το ξέρεις. Σαν να μην υπάρχουν. Αυτός είναι κι ο λόγος που το σταμάτησα μέσα στην πόλη, μόνο για δουλειά-σπίτι και κανένα απόγευμα που δεν έχει κίνηση στο κέντρο.. πάντα προσοχή γιατί δεν μας δίνουν ούτε δίκιο με το ποδήλατο. Αυτοί βλέπεις πληρώνουν τέλη...:yuck:

XJR_Billy
12/10/2009, 12:03
Έχει τρελαθεί ο κόσμος...:look:

Ευτυχώς τη γλύτωσες!:) :wave2:

Εχετλαίος
12/10/2009, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Με τον παραπάνω δεν κατάλαβα, σε κυνήγησε και σε έριξε κάτω

Ναι, τελείως αψυχολόγητο! Όπου και αν πήγαινα με αποκυνηγούσε. Λες και θα έπαιρνε bonus αν με έριχνε! Είχε γυαλίσει το μάτι του!
Στο τέλος είχα σταματήσει κανονικά να περάσει από δίπλα μπας και δε με χτυπήσει αλλά τελευταία στιγμή με ελιγμό που θα ζήλευε και ο Mike Lamar με κέντραρε και μπαμ! το χτύπο. Ευτυχώς από Δικαστήρια εκείνη τη στιγμή δεν κατέβαινε κιανείς...

makis206
12/10/2009, 12:31
Ναι, τελείως αψυχολόγητο! Όπου και αν πήγαινα με αποκυνηγούσε. Λες και θα έπαιρνε bonus αν με έριχνε! Είχε γυαλίσει το μάτι του!
Στο τέλος είχα σταματήσει κανονικά να περάσει από δίπλα μπας και δε με χτυπήσει αλλά τελευταία στιγμή με ελιγμό που θα ζήλευε και ο Mike Lamar με κέντραρε και μπαμ! το χτύπο. Ευτυχώς από Δικαστήρια εκείνη τη στιγμή δεν κατέβαινε κιανείς...

Ε δεν πάμε καλά... ρε'σύ και τον άφησες έτσι; Δεν εννοώ να τον χτυπήσεις αλλά μετά, τι; Άντε γεια;

devil's animal
12/10/2009, 12:36
ΥΠΟΜΟΝΗ...
:rolleyes:

kaps
12/10/2009, 15:51
και δεν του χωνες μια απανάποδη στα μουλωχτά τον άθλιο

HolyDiver
12/10/2009, 16:50
Ναι, τελείως αψυχολόγητο! Όπου και αν πήγαινα με αποκυνηγούσε.
Καθόλου αψυχολόγητο target fixation......:wave2:

LsKostas
12/10/2009, 20:18

Χαρα στο κουραγιο σου και παντα υγεια σου ευχομαι :wave2:

jimmy10
13/10/2009, 10:29

CARMAGEDDON 2000

Bonus for artistic impression

natlan74
27/10/2009, 10:22

Φιλε μου εγω το προβλημα το εχω μεσα στο σπιτι μου εχω εναν μπαρμπα το 24 γεννημενο και επιμενει να οδηγαει αυτοκινιτο.Τον εχω κανει τα χιλια μυρια για νατον αποθαρινω αλλα τιποτα.Θα παρει στο λαιμο του καναν ανθρωπο και θα με δερνουν οι τυψεις

Cpt. Haddock
27/10/2009, 10:34
Γιατί δε μεταναστεύετε; :evil:

Gandalf dr685sm
27/10/2009, 10:45
1. ebanking.
2. κλήση σε τροχαία για την κυρία με το τεθωρακισμένο να ψάχνει πινακίδες ή ακόμα και Ι.Χ. που θα το έχει πάρει ο γερανός.
3. Το ποδήλατο το δένουμε με αλυσίδα σε σταθερό εμπόδιο , για να μην μας το κλέψουν αρχικά αλλα΄και για να μην μπορεί να το μετακινήσει κανείς.
4. Φρενάρεις και αφήνεις τον παππού να φύγει μπροστά σου. Θα χάσεις 30δεύτερα για να περάσει και απλά δεν θα πέσεις.

Το κυριότερο ... ψυχραιμία αδερφέ. Είναι πολλοί εκεί έξω (και εμείς σαν και αυτούς) και όλοι γυρνάμε σαν τα ποντίκια μέσα σε γυάλινο κλουβί.. κάποια ενίοτε είτε θα δαγκωθούν ή θα τρακάρουν μεταξύ τους.

Καλημέρα.

Gandalf

FZMAN
27/10/2009, 16:54
Δευτέρα πρωί και πρέπει να αρχίσει καλά (και) η εβδομάδα.
Συναλλαγές σε τράπεζες έχει το μενού. Θα κατέβω κέντρο με το ποδήλατο.
Μεγάλη η ουρά έξω από την Εμπορική στα Δικαστήρια στα Χανιά, ανοίγει η πόρτα και χύνωνται όλοι μέσα. Έρχεται με μαούνα-αυτοκίνητο κυράτσα και παρκάρει πάνω στη ράμπα των αναπήρων, κατεβαίνει, κλειδώνει και ανεβαίνει στην τράπεζα. Διαολίζομαι! Της βάζω της φωνές! "Δε θα αργήσω, πως κάνες έτσι;"
-"Αν ήτονε το δικό σου κοπέλι με καροτσάκι και δεν μπορούσε να περάσει θα γούσταρες;"
Δεν της καίγεται καρφί! Ανεβαίνει στην τράπεζα και κάθεται μέσα πάνω από 15 λεπτά.
Συνεχίζω την πριπέτεια στην πόλη. Επόμενη στάση τράπεζα Πειραιώς, Τζανακάκη.
Παρκάρω το ποδήλατο στο πεζοδρόμιο κάθετα στην τράπεζα και παράλληλα σε ένα τοίχο παρακέιμενου κτιρίου. Μπαίνω μέσα και βλέπω μέσα από το τζάμι βλάκα με ένα GN250 ο οποίος αρπάζει το ποδήλατο, το πετάει παραπέρα και παρκάρει αυτός πάνω ατο πεζοδρόμιο εκεί που ήταν το ποδήλατο. Βγαίνω και του ζητώ το λόγο. Τσαμπουκαλεύεται και είναι και μισή μερίδα ανθρωπάκι (κάτι από ήρωα στο Θάνατο του εμποράκου ένα πράμα). Δε μπορώ παρά από τα νεύρα να γελάσω...

Μια μικρή γεύση απο ΕΛΛΑΔΑΡΑ.