View Full Version : Husqvarna tc-610
Lioulios
12/10/2009, 19:30
Καλησπέρα σε όλους!
Ψάχνω να βρω πληροφορίες για το συγκεκριμένο μηχανάκι αλλά δεν βρίσκω στο internet(μάλλον δεν ψάνχω σωστά).
Ξέρει κανείς απο το συγκεκριμένο να μου πει λεπτομέρειες?
Το μόνο που ξέρω είναι οτι εχει 4 ταχύτητες.
Το έχει ενα φιλαράκι μου και σκέφτομαι να το πάρω.
Σχετικά σε καλή κατάσταση.
Ευχαριστώ πολύ.
2stroker
12/10/2009, 19:44
μαλλον ενοεις
TE610
Τσεκαρε εδω
http://www.motorcyclespecs.co.za/model/husqvana/husqvarna_te610%2007.htm
Ktm.Prestige
12/10/2009, 21:08
Ο φίλος εννοεί αυτό αλλά και εγω δεν ξέρω περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο.
177006
Lioulios
12/10/2009, 21:46
αυτο ακριβως ειναι .το καθαρο!!! οποιος ξερει ας μας πει και μας.
Ktm.Prestige
13/10/2009, 12:56
Απο ότι είδα το έβγαζε παραγωγή το 1992 και το 1995 αλλά ούτε ίππους λέει όύτε τίποτα!!
Μηχανάκι φάντασμα!!:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
αυτο ακριβως ειναι .το καθαρο!!!
Κρίμα δεν είναι να το βρωμίσεις ...??? :winka:
(άστο στην ησυχία του γιατί είναι η τελευταία παρτίδα με το "ομιχλώδες" σύστημα λίπανσης - και πίστεψέ με, δεν θέλεις να μπλέξεις με το RAL ...) :wave2:
Ktm.Prestige
14/10/2009, 08:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
πίστεψέ με, δεν θέλεις να μπλέξεις με το RAL ...) :wave2:
RAL??:confused:
To TC ειναι η μοτοκρος εκδοση του ΤΕ (εντούρο). Δεν πρεπει να εχουν και ιδιαίτερες διαφορες, περαν των προφανών (σανζμαν, ρυθμισεις αναρτησεων, φωτα κλπ.)
Το RAL (Reed activated lubrication) ηταν η "πατεντα" της Χασκυ στα πρωτα της τετράχρονα, ενα συστημα λιπανσης χωρις αντλια λαδιου. Στην ουσια εβαλαν εναν τετράχρονο κυλινδρο και κεφαλη στο καρτερ του διχρονου 500 που ειχαν, με μια τρυπα στον κυλινδρο για να μπαινει το λαδι και μια βαλβιδα ρηντ στο στροφαλοθαλαμο για να βγαίνει.
Θεωρητικα ωραιο σαν ιδεα (αφου ετσι δουλευουν και τα διχρονα, οτι δεν υπαρχει δεν χαλαει κλπ.) αλλα οι περισσοτεροι ταλαιπωροι ιδιοκτητες αλλαζαν μπιελες πιο συχνα και απο τις καλτσες τους.....
Dodok edessa
16/10/2009, 18:45
εχει και μια απανθρωπη μανιβελα αλλο πραγμα! :nono:
Ktm.Prestige
17/10/2009, 00:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
εχει και μια απανθρωπη μανιβελα αλλο πραγμα! :nono:
Δύσκολη ε?
Βαρά πόδια και τέτοια?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
Δύσκολη ε?
Βαρά πόδια και τέτοια?
Αριστερά!!!
Ktm.Prestige
17/10/2009, 14:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lio5
Αριστερά!!!
Καλά αριστερά είναι και η δικιά μου (βλ KTM Prestige).
Μάλλον πιο δύσκολη θα είναι , πιο ζόρική.
αυτο το κολλημα με τη μανιβελλα αριστερα δε μπορω να το καταλαβω
:sick:
Ktm.Prestige
17/10/2009, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
αυτο το κολλημα με τη μανιβελλα αριστερα δε μπορω να το καταλαβω
:sick:
Και εγω στην αρχή είχα ξενερώσει!Απο τα αυτόματα , την 90αρα Cub μέχρι και κάτι εντουράκια όλα καλά , απο δεξιά μανιβέλα.
Στα Ευρωπαικά , τους ήρθε απο αριστερά.Ξέρεις κανείς κανά Ιαπωνικό να έχει απο αριστερά την μανιβέλα?
mpaaa...
απ'οτι εχω ακουσει παντως, ο λογος που την εβαλαν στα αριστερα ειναι για να το βαζεις μπρος με το δεξι ποδι, αλλα ορθιος απο την αριστερη πλευρα:dizzy:
και αυτο εχει τη λογικη υποτιθεται οτι θα εισαι στην πλαγια και δε θα φτανεις να κρατας ισορροπια το μηχανακι και να βαρας μανιβελιες με το αλλο ποδι
οταν δοκιμασα να βαλω ετσι το lc4 με δυσκολεψε πολυ περισσοτερο απ'οτι οταν το εβαλα μπρος ενω ημουν κανονικα καβαλα...
τωρα βεβαια αυτο ερχεται σε αντιθεση με το οτι η κτμ στα χωματινα της εχει τη μανιβελα στα δεξια...οτι να ναι δηλαδη
:lol: :lol: :lol: