PDA

View Full Version : Η ερωτική ζωή της σαρδέλας του Ατλαντικού (Πυρηναία, Χώρα Βάσκων και ολίγον Άλπεις)

Σελίδες : 1 [2] 3

tamar
13/10/2009, 16:19
Πανέμορφη αφήγηση και από τους δύο και υπέροχες φωτογραφίες...
Περιμένουμε τη συνέχεια....
:beer: :beer: :beer:

Kostas NL
13/10/2009, 16:26
Μπράβο παιδιά, πανέμορφα τα μέρη όπως και η αφήγησή σας.

DIM.K30
13/10/2009, 17:49
'Γιατί αυτό το ταξιδιωτικό είναι για την οδήγηση' Και νομιζω πως βρηκε απολυτα το στοχο του!:beer:

Και φοβερες φοτο :)

sapila racing
13/10/2009, 18:57
Δεν πρόλαβα ακόμα να το διαβάσω όλο, αλλά θέλω απο τώρα να σας πω οτι με ταξιδέψατε κι εμένα και θα ήθελα πολύ να είμαι κι εγω εκεί. :wave2:

Μπράβο και του χρόνου ακόμα καλύτερα, αν γίνεται αυτό. :beer:

tai
13/10/2009, 20:37
298μερες και 14 ωρες ακομα:bigcry:

ΚΟΥΦΑΛΕΕΕΕΣ:beer: :beer: :beer: :beer:

Corvo
13/10/2009, 21:47
μπραβο ρε εσεις!

και του χρονου

MikeG
13/10/2009, 21:51
"Ο ηγέτης της βασκικής αυτονομιστικής οργάνωσης Αρνάλντο Οτέγκι και τέσσερα άλλα άτομα συνελήφθησαν σήμερα στο Σεν Σεμπαστιάν, στην Χώρα των Βάσκων μετά από διαταγή του δικαστή Μπαλτάζαρ Γκαρθόν. Ο Αρνάλντο Οτέγκι και τέσσερα άλλα άτομα συνελήφθησαν αφού ήταν ύποπτοι για την προσπάθεια να αποκαταστήσουν την διεύθυνση της Μπατασούνα ακολουθώντας τις οδηγίες της ΕΤΑ.
Το ριζοσπαστικό κόμμα της Μπατασούνα έχει τεθεί εκτός νόμου στην Ισπανία από το 2003, επειδή θεωρείται πολιτικός βραχίονας της ΕΤΑ."

177219

MikeG
13/10/2009, 22:12
Με τη παραπάνω είδηση, θα γράψω και εγώ μερικά πραγματάκια για τη καλοκαιρινή εξόρμηση στον Ατλαντικό.

"Ημερολόγιο Μοτοσυκλέτας
15 Αυγούστου 2009

Διαμονή έξω από Carcassonne (http://en.wikipedia.org/wiki/Carcassone), στο camping του χωριού Trebes (http://www.audecamping.com/camping.htm) (μαλακία). Δυστυχώς το camping μέσα στο Carcassonne ήταν full.
Η πόλη χρειάζεται εξερεύνηση την επομένη το πρωί.

Camping 11 euros
Μάσα 15 euros
Μάσα 6,80 euros
Διόδια 7,50 euros
Βενίζη 15 euros

* Το clue της μέρας η διαδρομή μέσα από το GAP μέχρι την Avignon, a must see city."

Γραμμένο σε πόρτα στο λιμανάκι των ψαράδων του San Sebastian

177223

MikeG
13/10/2009, 22:28
Είμαι ο ράμπο με τη Virago που φτάνει και κάτω

Άφιξη στη Πάτρα. Αρκετά ζεστή μέρα & μετά τα πρωινά απρόοπτα των npat και sonik, πρέπει και εγώ να βγάλω χρήματα, μιας και δεν είχα βγάλει. Ευτυχώς μέσα στο σταθμό επιβίβασης υπήρχε ATM της τράπεζας με την οποία συναλάσσομαι.

Επιβίβαση 12/08/09 στις 12:30 στο Superfast από Πάτρα για Ανκόνα. Αρχίζουμε να ψάχνουμε για τη καβάτζα που θα μας φιλοξενήσει στο ταξίδι των 23 ωρών προς τον οργασμό του στροφιλικιού.
Κατάστρωμα 5 και μπανίζουμε καναπέδες. Με κινήσεις commandos G.I Joe περνάμε από το καμαρώτο που με αυστηρό ύφος ρωτούσε τους επιβάτες αν έχουν καμπίνα & μόνο αν είχαν τους επέτρεπε να περάσουν. Low Budget road trip κύριος! Σιγά μην έχω και καμπίνα!
Καθόμαστε στο γωνιακό καναπέ, έρχεται ο έλουρος.

Καλώς τα παλικάρια, τι θα πάρετε?
(Κατά τη διάρκεια της παραγγελίας περνάνε διάφορα μικρά κοριτσάκια ετών 12 και ξερογλύφεται να να είδε γύρο να γυρνάει γύρω γύρω)
Μας φέρνει τη παραγγελία.

& που πάτε ρε παλικάρια?

Σας ζηλεύω ρε! Όταν ήμουν μικρός, ήμουν πολύ παιδαράς. Η αδερφή μου είχε ένα φούρνο & ένας πελάτης της, της χρωστούσε χρήματα, δεν είχε να τα ξεπληρώσει, αλλά είχε μια Virago 250, ταξιδιάρα μηχανή ρε!. Ε, τη πήρα, για να ξεχρεώσει την αδερφή μου.
Πολλά γκάζια, να δείτε, έλεγαν τότε όλοι που με έβλεπαν, Να Ο Ράμπο με τη Virago που φτάνει και κάτω!!!

* col Agnel (http://en.wikipedia.org/wiki/Col_Agnel) from Italy to Spain, 2,744 meters

177224

MikeG
13/10/2009, 22:39
22 Αυγούστου driving to Zumaia.

Από το San Sebastian ακολουθούμε το παραλιακό δρόμο που οδηγεί στο Bilbao.
Χωριά surfers, τα οποία διασχίζοντας τα, από τη μια πλευρά του δρόμου υπάρχουν μαγαζιά με είδη surf και από την άλλη είναι η παραλία με κάποια cafe και τους surfer έτοιμους να ισορροπήσουν επάνω στο μεγάλο κύμα.

Ο καιρός εκεί στον Ατλαντικό μεταβάλλεται γρήγορα. Έτσι ενώ τη προηγούμενη η παραλία του San Sebastian (Playa de la Concha) έσφηζε από κόσμο, όλο το βράδυ έβρεχε. Το πρωινό τα παιδιά κατέβηκαν στο San Sebastian για ψώνια. O road spirit και εγώ είπαμε να οδηγήσουμε προς Zumaia.

Ήταν από τις πιο ήρεμες στιγμές όλου του ταξιδιού αυτά τα συνολικά 70 χιλιόμετρα.. Σιγοψιχάλιζε, οδηγούσα παράλληλα με την ακτογραμμή, το μάτι χανόταν στον Ατλαντικό. Η μυρωδιά της βροχής σε συνδιασμό με την αλμύρα της θάλασσας συμπλήρωνε το συναίσθημα μου.
Όχι πολλά λόγια.. απλά ματιές... χάσιμο.

Ο προστάτης των ναυτικών

177226

MikeG
13/10/2009, 22:42
Συνεχίζεται...

177227

h_m_akis
13/10/2009, 23:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
298μερες και 14 ωρες ακομα

αυθορμητισμος παλιααααααααααααααααααααααααα.........

παει χαθηκε............:a35:

:beer: :rotflmao:

ronin1
14/10/2009, 01:14
ΥΠΕΡΟΧΑΑ

:beer:

αλλα εχω μια απορια..

γιατι γυρισατε??

πως το κανατε αυτο στον εαυτο σας??:confused:

epp1640
14/10/2009, 01:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
ΥΠΕΡΟΧΑΑ

αλλα εχω μια απορια..

γιατι γυρισατε??

Άσε την ίδια απορία έχω ο μ@λ@κ@ς κάθε φορά που κατεβαίνω στο Ελ. Βενιζέλος και βλέπω τα ατελείωτα χωράφια με τα μπάζα.. :rolleyes:

PanVas
14/10/2009, 09:30
Διαβάζουμε ε... Μην νομίζετε ότι δεν παρακολουθούμε...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

makis206
14/10/2009, 09:58
Κουφάλες....:D

Περιμένουμε φως και φως!:lol: :beer: :beer:

road spirit
14/10/2009, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κουφάλες....:D

Περιμένουμε φως και φως!:lol: :beer: :beer: δεν υφάρχει λέμε! :lol:

road spirit
14/10/2009, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
το concept δεν ήταν ρε να τα κολλάτε σε γυναίκες? :rolleyes: αυτό ήταν concept του φίλου σου του μικε, για δε το έκανε, δε ξέρω :lol:

(αλλά πες του να σου δείξει φωτός απο το παρεάκι της παραλίας, ξέρει εκείνος :winka: :smokin: )

road spirit
14/10/2009, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
ΥΠΕΡΟΧΑΑ

αλλα εχω μια απορια..

γιατι γυρισατε??

άσε ρε μαν, το ίδιο αναρωτιέμαι και εγω ώρες ώρες :sad:

αλλά δεν πειράζει, γιατί του χρόνου πάλι στο δρόμο θα είμαστε :a25:

road spirit
14/10/2009, 11:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kostas NL
Μπράβο παιδιά, πανέμορφα τα μέρη όπως και η αφήγησή σας.

:beer: :beer: :beer: Κώστα, το δικό σας ταξίδι εκεί έπαιξε το ρόλο του για την απόφαση ως προς το που θα καταλήγαμε μετά τα Πυρηναία :a013: :a013: :beer: :beer:

EKEINOS
14/10/2009, 13:45
Θα προσπαθησω και εγω να παω εκει το καλοκαιρι να δω αν λετε αληθεια.
Μπραβο παιδια ωραιο ταξιδι

alximistis
14/10/2009, 13:54
ξανά ένα τεράστιο μπράβο πάντα με τέτοια κι ακόμα καλύτερα :)

libertine
14/10/2009, 14:33
Μπράβο παιδιά.Απολαυστικό ταξιδιωτικό.Πολύ καλή αφηγηση.:a18:

devil's animal
14/10/2009, 15:33
Ευγε νεοι μου!!

αντε και στα δικα μας οι α-ταξιδευτες...:lol:

thou-vou
14/10/2009, 15:45
Μαύρα μεσάνυχτα...
7 το απόγευμα. Την κοιτάς -οχι όπως παλιά- το ξέρετε κ οι δυο. Αυτή η νύχτα είναι δικιά σας. Και θα χαθείτε σε αυτήν πρώτη φορά με αυτό τον τρόπο. Το επόμενο πρωί θα δώσει μορφή και στους δυο σας. Πρώτη νύχτα, για όλη τη νύχτα, και οι δυο ξύπνιοι. Πρώτη φορά ο μπροστά τροχός κοιτάει δυτικά η καρδιά και το μυαλό σου ταξιδεύουν προς την ανατολή. Πρώτη φορά που βάζεις μπροστά χωρίς να θες να “φύγεις”. Χωρίς το γκάζι να υποκαθιστά κενα που ποτέ δεν γέμισαν.

Και τώρα οι δυό σας. 900 κάτι χιλιόμετρα πρέπει να διανυθούν για να φτάσεις στον προσωρινό προορισμό. Στους πιο αχαρους δρόμους. Χιλιόμετρα που πρέπει να διανυθούν. Σαν γάμος μοιάζει. Χιλιόμετρα που πρέπει να διανυθούν. Σβήνεις το τσιγάρο και ξεκινάς. Κάποιοι σε περιμένουν στην άκρη της γραμμής να γεμίσετε μαζί με τα ίχνη σας καινούργιους δρόμους. Και αυτοί με τη σειρά τους να σας γεμίσουν με εικόνες μέχρι που να μην αντέχετε άλλο τόση ευτυχία.

Σβήνεις το τσιγάρο και ρίχνεσαι στον τσακωμό. Σύντομα πέφτει η νύχτα. Ώρες ολόκληρες στο ατέλειωτο μάυρο με λευκές γραμμές να περνάνε γρήγορα δίπλα σου. Στάει για καφέ. Πιάνεις τον ευατό σου να κοιμάται. Κουνιέσαι εν κινηση για να κρατήσεις τα μάτια σου ανοιχτά. Στάση για βενζίνη. Στάση για καφέ. Στάση για να ρίξεις κάτι στο στομάχι σου. Στάση για διόδια. Στάση για να κρατήσεις τα μάτια σου ανοιχτά. Οι αρρώστιες της ερήμου χτυπάνε τη νύχτα τους πολιτισμένους αυτοκινητόδρομους. Φαντάσματα αυτοκινήτων έρχονται να σε κατασπαράξουν. Οι δρόμοι που απλά πρέπει να διανυθούν δεν τελειώνουν όπως εκείνοι που απολαμβάνεις. Στάσεις κάθε λίγο. Σώμα που πια δεν αντέχει. Λίγο ακόμα. Στάση.
Χαράματα πια. Δώδεκα ώρες και άπειρες στάσεις μετά βλέπεις αγουροξυπνημένο συνοδοιπόρο που ξύπνησε για πάρτη σου. Όλα θολά. Ξαπλώνεις ανάμεσα σε λέξεις που δεν έχουν απαραίτητα νόημα αλλα έχουν ήδη ζεστάνει ξανα την καρδιά σου. Δυο ώρες ύπνο. Πάλι το τιμόνι στα χέρια. Νικήσατε τη νύχτα μαζί. Το χρειαζόσασταν. Οχι μόνο με τις δικές σας δυνάμεις, αλλά το κάνατε. Μέχρι την επίστροφή που θα χρειαστείτε ακόμα περισσότερο κουράγιο.

thou-vou
14/10/2009, 15:45
Αυτα τα συγκινητικά σκεφτόμουνα τότενες. Γιατί αυτη τη φορά ήταν σαν να κανα 2 ταξίδια μαζί. Και επειδή για το πρώτο δεν υπάρχουν περιγραφές και σχόλια, ας πούμε για τις 10 αξέχαστες μέρες με τους πιο τυχερούς ανθρώπους του κόσμου· Καϋμένε busako εσυ ηρθες νωρίς και δεν πρόλαβες τον πιο γλυκο θου-βου της σύγχροης ιστορίας.

Ο Γιάννης περιέγραψε το σύνολο εξαιρετικά. Οι πινελιές των υπολοίπων τα ίδια οπότε να πω τις μαλακίες μου και να την κάνω σιγά σιγά…

Βρεθήκαμε λοιπόν ενας τύπος που ψάχνει δουλειά, (σπιριτ, για την ιστορία όποιος παίρνει F800GS και πάει ταξίδι μαζί μου απολύεται!), ενας τύπος που ψάχνει (και καλά κάνει γενικά, μιχαλιός), ενας τύπος που ψάχνει ποιος τον καταράστηκε (νπατ), ενας τύπος που βρήκε ότι έψαχνε (οπότε ταξιδεύει ώριμα, σονικ) και ενας τύπος που τον ψάχνουν (γενικώς για τον γαμήσουν διάφοροι)…
Γενικά ρυθμοί ανάλογα τα κέφια, κέφια ανάλογα των ρυθμών, στη Γαλλία ψύχρα, στην Ισπανία ζέστη, η θάλασσα μπλε και τα άλογα χέζουν στους επαρχιακούς.
Εμείς (εγω δηλαδής) την είχα δει κασκαντέρ αφου ξεκίνησα με μισελιν Τ-63 με μισά τακούνια, έφτασα πυρηναία σλικ και άλλαξα λάτιχα στην Ανδόρρα κι όλα αυτά γιατί είμαι απλά ξεροκέφαλος και μαλάκας. Αλλά προσέφερα άφθονο γέλιο σε διάφορους ταξιδευτές.
Και μετά από όλα αυτά, 2.30 μεσημέρι στην Ανδόρρα, αποχαιρετιόμαστε. Την είδα κι εγώ ότι θα κάνω σερί μέχρι φλωρεντία από επαρχιακούς ή εθνικούς δρόμους χωρίς διόδια. Νύχτα. Ζήτω η τρέλα λοιπόν και ξεκινάμε. Στα 150 χλμ πιάνει καταιγίς. Σταματάω. Σταματάει. Ξεκινάω, ξεκινάει. Ε, δε γαμείς που δε γαμείς δεν πας για ψάρεμα? Ξεκινήσαμε χωρίς πάνω αδιάβροχο και μπότες λόγω βαρεμάρας και μετά από 40 χλμ είχαμε γίνει παρφέ. Αλλα, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Τρώω ένα αχλάδι, αφήνω την ουρά και στεγνώνω στην αδιάφορη παράλληλη της autoroute προς Montpellier. Πριν την Arles μας έχει πιάσει νύχτα. Με φαντάζομαι ήδη να τον παίρνω λίγο στις cannes σε κανα παγκάκι, αλλα που τέτοια τύχη. Κάπου τα μπερδεύω (που να δεις το χάρτη εν κινήση βράδυ) και βλέπω μπροστά μου διόδια. Μπαίνω δεξιά για μασσαλία και θυμάμαι ότι υπάρχει δρόμος που ξαναβγαίνει στον D7n η κάτι τέτοιο για AixEn Provence. Τυχαία τον βρίσκω. Φως ούτε για δείγμα και πολύ, πάρα πολύ ζουζουνι. Κάτι σε βάλτο έφερνε η περιοχή αλλά δε μάσησα (λέμε τώρα). Και σε μια ωραιότατη στροφή κάποιος σβήνει τα φώτα· Ώπα παιδιά μας την πέσανε. Σταματάω, βγάζω το φακό του βάζω μονοτική, τον κολλάω στον ανεμοθώραξ (ακόμα εκεί είναι) και ξεκινώ. Αλλά δεν πάλευε. Βγαίνω autoroute που λέω θα χει φώτα. Παπάρια έχει. Παίρνω από πίσω (μεταφορικά) νταλίκες και όλα ζάχαρι. Πίσω φως και στοπ είχα οπότε no problem. Καμιά 70 πριν τις κάννες το ματς σφυρίζει. Την πέφτω σε παρκινγκ βενζινάδικου σε κάτι τσιμεντένιους πάγκους. Ωπ στον πρώτο έχει ψαλίδες (που είχα να δω χρόνια). Στο δεύτερο φαίνεται καθαρο. Sleeping bag, φουτερ, τσιγάρο, νανι. Όλα αυτά κατά τις 3.30 το πρωί. Κατά τις 5 με ξυπνάει Ολλανδός (μάλλον) νταλικέρης. Είναι αψηλός και γνωστό μέρος του αντρικού στόματος είναι στο ύψος του κεφαλιού μου. Μια φωνή μου φωνάζει “τώρα τη γάμησες”, αλλά συμπληρώνει η Ρίτα “να φύγω να πάω που?”. Κάτι μου λέει τελοσπάντων και από τη γλώσσα του σώματος (γιατί είμαι και κόματος) καταλαβαίνω ότι μου λέει πως έχω γεμίσει μυρμήγκια. Σωστά, αλλά από την κούραση που να καταλάβω. Σηκώνομαι ξεπλένομαι και βουρ. Ωραία λέω, χαράματα είναι θα κάνω το κομμάτι Cannes genova από τον παραλιακό. 250 χλμ είναι δεν είναι. Αν όχι τώρα πότε? 7 ώρες μετά απέχω ακόμα 70 χλμ από Γένοβα. Ναι έκανα σε 7 ώρες 150 χλμ περίπου. Βγαίνω Autostrada. Πρέπει να φτάσω φλωρεντία μέχρι το βράδυ. Πόσα είναι? Καμιά 600. Ωραία. Κάνω παράκαμψη Γένοβας και ξαναμπαίνω Ριβιέρα για να περάσω από τα ψαροχώρια που έμεινα τις πρώτες μέρες των διακοπών. Τέλος πάντων, 9 το βράδυ είμαι στο κάμπινγκ. Έκανα πάνω από μια ώρα να στήσω τη σκηνή αφού κάθε μου κίνηση απαιτούσε δεκάλεπτη στάση. Την επόμενη κοιμόμουν ολημερίς. Περάσαμε από Tavoulia, φάγαμε πίτσα, μπήκαμε καράβι φτάσαμε πάτρα αρχίσαμε τις χριστοπαναγίες και… η ζωή να περνάει λαθραία. Αυτά
Ευχαριστώ τα παιδιά που με περίμεναν να τους προλάβω, τον πανούλη τον Busa που πήγε αλλού, το ντακαράκι που σάρωσε πάλι τα βραβεία και το Θεο που δεν υπάρχει αλλιώς θα είχε ρίξει φωτιά να μας κάψει όλους αντίχριστοι.
Επίσης τα πυρηναία είναι ζούπερ και ο γιάννης βγάζει γαμώ τις διαδρομές. Αλλά τώρα που θα πέσει στην πείνα θα του στέλνω κάρτες από τα μέρη που θα πηγαίνω καθώς εγώ δεν έχω ανάγκη από λεφτά και δουλεύω για επαναστατική προπόνηση…
Αυτιά
Και να φυλάτε τους κώλους σας τώρα με την πράσινη ανάπτυξη… Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να θέλουν να βάλουν τις ανεμογεννήτριες.
Ακολουθούν αισθησιακές φωτό.

blackbusa
14/10/2009, 16:00
οτι και να λες....εγω σε ξεπαρθενεψα σε ομαδικη βολτα....:winka: :blush: :smokin:

βεβαια πως μπορει να λεγετε ομαδικη αφου καποια στιγμη χωρισαν οι δρομοι μας (παραλληλα μεν χωρια δε) ειναι αλλο θεμα....:wacko:

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΕΣ....Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ....ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΡΙΒΕΛΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

177285

thou-vou
14/10/2009, 16:01
Το μελαγχολικο αγόρι ψάχνει να δει από που βγαίνει το πουλάκι...
Όχι από 'κει αγάπη μου, θα σε μαλώσω...

177286

MikeG
14/10/2009, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΕΣ....Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ....ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΡΙΒΕΛΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ...

Ετοιμάσου για Nordcapp & 1000 λίμνες

177287

thou-vou
14/10/2009, 16:10
τα καλύτερα πρωινά... TOURATECH... για τον άντρα που δε χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ (να του φάνε τη μερέντα)

177288

thou-vou
14/10/2009, 16:17
ρε συ να το αλλάξω η βγάζει κι άλλα?

177290

thou-vou
14/10/2009, 16:18
To PARKING (χωρις νταλικέρη και μυρμίγκια)

177291

fantacid
14/10/2009, 16:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
ρε συ να το αλλάξω η βγάζει κι άλλα?

χαχαχα
μπορεις να το σπρωξεις σε κανα τρακ ντει για ταχαμ σλικ!!

ευγε μαγκες !!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

thou-vou
14/10/2009, 16:20
oceano ATLANTICO

177292

al_tzamp
14/10/2009, 18:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit

Πυρηναία, χώρα Βάσκων, Άλπεις 2009, Ελβετικές Άλπεις, Δολομίτες, Stelvio, Grossgklockner 2008, Misano, San Marino 2007

...ότι και να πώ είναι λίγο... αξιοζήλευτη υπογραφή!!!!!
Θέλω κ εγώωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

Λεωνίδας
14/10/2009, 18:40
πάντα τέτοια παίδες
(του χρόνου όμως αν δείτε τηλ. από τον thou-vou... ε δεν είναι ανάγκη να το σηκώσετε :lol: :lol: :lol: )

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

filipp0s
14/10/2009, 18:41
Τι να πω ρε παιδες? Ειστε και ανθρωποι που εκτιμω... Όταν η συνταγή έχει πρόεδρο και μελη της ΠΣΚ, κρητικούς και το αυτό αυτοπροσωπως... τι να λεμε, δεν αποτυγχανει με καμια μπαναγια. Α ρε καριοληδες θα θελα να ήμουν κι εγω εκει. Δε μπειραζει, νεξτ ταϊμ.

Παντα Τρελα! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :smokin:

Λεωνίδας
14/10/2009, 18:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
Τι αν πω ρε παιδες? Ειστε και ανθρωποι που εκτιμω... Όταν η συνταγή έχει πρόεδρο και μελη της ΠΣΚ, κρητικούς και το αυτό αυτοπροσωπως... τι να λεμε, δεν αποτυγχανει με καμια μπαναγια. Α ρε καριοληδες θα θελα να ήμουν κι εγω εκει. Δε μπειραζει, νεξτ ταϊμ.

Παντα Τρελα! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :smokin: αν κλείσεις από τώρα θα σου βγει και φτηνά

click (http://www.airtickets.gr) :wave2:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

filipp0s
14/10/2009, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
αν κλείσεις από τώρα θα σου βγει και φτηνά

click (http://www.airtickets.gr) :wave2:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ασε Λεω τα ξεπερασαμε τα αεροπλανα, τωρα παιζουμε με μπετονιερες :smokin:

και για να μη βγω εκτος topic...

ξανα: Παντα Τρελα παιδια! :beer: :beer: :wave2:

blueangel
14/10/2009, 19:20
Πολύ ωραίο παιδιά πάντα τέτοια!!!Η Ισπανία είναι ένας παράδεισος ειδικά η χώρα των Βάσκων:winka: Την άλλη φορά κάντε το προς Galicia στα πορτογαλλικά σύνορα κοντά έχει εξίσου πανέμορφα μέρη και γραφικότατες διαδρομές:beer: :beer: :beer: :beer:

npat
14/10/2009, 19:39
τον πιο γλυκο θου-βου της σύγχροης ιστορίας.

Όσο για αυτό πρέπει να το υπογραμμίσω κι εγώ. Δεν ξέρω κατά πόσο ο έρωτας μεταμορφώνει τον άνθρωπο (ή τι άλλο μπορεί να έπαιξε ρόλο) αλλά πιο τέλειο συνταξιδιώτη απ' τον θου-βου αυτού του επεισοδίου δύσκολα θα βρει κανείς.

Όχι ότι από τα άλλα παιδιά έχω κανένα παράπονο (το αντίθετο), αλλά παρά τις όποιες επιφυλάξεις μπορεί να είχα σχηματίσει για τον συνδυασμό "Βασιλάκης σε πολυήμερα ταξίδια" (βασιζόμενος αποκλειστικά σε φήμες και κουβέντες του αέρα) βρέθηκα τελικά απέναντι στην ενσάρκωση του ιδανικού συνταξιδιώτη...

Μάγκες, ευχαριστώ κι απ' τη μεριά μου όλη την παρέα και ελπίζω σε ακόμη καλύτερα, ακόμη μακρύτερα, ακόμη στριφτερότερα... όσο πιο σύντομα γίνεται!

Topa!

alexxxcbr
15/10/2009, 10:22
Tελεια.....

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

tai
15/10/2009, 19:04
τελικά έχουμε και γαμω της "πένες" εδώ μέσα!!
Τον Γιάννη με το περιγραφικό του στιλ
Τον Νίκο με το λυρικό
Τον μαικ με τα επαναστατικά του
και τον πιο Σουρεαλ τύπο (γόνο βιομηχάνου) των 1 1/2 τροχών και των 3 φακών
μας έκατσε και ο sonik ωσάν λίαν καλός, και δέσαμε.
βγήκε μια απο της πιο γαματες ιστορίες

Ρε ρεμάλια το τι ζημιές κάνατε με τα γραπτά σας δεν φαντάζεστε!!
Κάποιοι (άγνωστοι σε σας) ετοιμάζουν μπαγκάζια εξ αιτία σας!!:lol:

Απο μένα πάντως, ενα μεγάλο ευχαριστώ που "δοκιμάσατε" και "μεταφερατε"την διαδρομή.
Ειναι στα συν να εχεις φίλους ταξιδιώτες.:lol:

Γλυτώνεις τα "πακέτα" που φάγανε.:lol:

Και μην μου πείτε οτι χάνεται η "ατμοσφαίρα" αν δεν παιδευτείς.
Παπαροδικαιολογίες ειναι.

Ειναι πιο ωραίο να αποφεύγεις μια διαδρομή 500χλμ σε ξερότοπο απο το να το τρως στην μάπα επειδή δεν το ξερες.
Ειναι μαρτύριο να περάσεις δίπλα απο παραδεισένια μέρη και να μην τα δεις επειδή δεν ήξερες την ύπαρξή τους.
σαν την παροιμία "κάλιο πλούσιος και υγιής παρά φτωχός και ασθενής " ενα πράμα:lol:

Να στε καλά, και να έχετε ΚΑΘΕ χρόνο ετσι καλές ή και ακόμα καλύτερες εμπειρίες.

:wave2:

road spirit
15/10/2009, 19:19
....

Και μην μου πείτε οτι χάνεται η "ατμοσφαίρα" αν δεν παιδευτείς.
Παπαροδικαιολογίες ειναι.

Ειναι πιο ωραίο να αποφεύγεις μια διαδρομή 500χλμ σε ξερότοπο απο το να το τρως στην μάπα επειδή δεν το ξερες.
Ειναι μαρτύριο να περάσεις δίπλα απο παραδεισένια μέρη και να μην τα δεις επειδή δεν ήξερες την ύπαρξή τους.
σαν την παροιμία "κάλιο πλούσιος και υγιής παρά φτωχός και ασθενής " ενα πράμα:lol:

Να στε καλά, και να έχετε ΚΑΘΕ χρόνο ετσι καλές ή και ακόμα καλύτερες εμπειρίες.

:wave2: ε το μλκ! :lol: :lol:

προς όλους : :beer: :beer:

παίδες καβαλήστε τα μοτόρια σας και πηγαίνετε ταξίδι, ειδικά σε ευρωπαϊκό έδαφος τα πράγματα είναι εύκολα, δεν υπάρχει περιπέτεια με την έννοια του κινδύνου. Περισσότερο περιπέτεια είναι που κυκλοφορούμε καθημερινά στη Θηβών, στην παραλιακή κλπ κλπ.

Δικαιολογίες του στυλ δεν έχω χρόνο, δεν έχω χρήμα κλπ δεν χωράνε όταν επιλέγεις αντ'αυτού να ξοδέψεις 2 βδομάδες στα πανάκριβα και "μεταχειρισμένα" greek islands. To τρίπτυχο ήλιος-θάλλασα-αραλίκι είναι παράλογα υπερεκτιμημένο, ευχαριστώ, δεν θα πάρω ...

Επειδή με ρωτήσαν με κανα δυο πμ, πόσο πήγε το ταξίδι: ήταν low budget. Περίπου 60 ευρώ ημερισίως μου στοίχησε κατά μέσο όρο (ΟΛΑ μέσα), κάπου εκεί έπαιξε και για τους υπόλοιπους...

καβαλάτε και φευγάτε :beer: :wave2:

tai
15/10/2009, 19:24

εξω ΒΡΕΧΕΙ ρε:rolleyes:

:lol: :lol: :rotflmao:

npat
15/10/2009, 19:43
εξω ΒΡΕΧΕΙ ρε:rolleyes:

:lol: :lol: :rotflmao:

Ακόμα καλύτερα!

:evil: :evil:

tamar
15/10/2009, 21:09
...............

παίδες καβαλήστε τα μοτόρια σας και πηγαίνετε ταξίδι, ειδικά σε ευρωπαϊκό έδαφος τα πράγματα είναι εύκολα, δεν υπάρχει περιπέτεια με την έννοια του κινδύνου. Περισσότερο περιπέτεια είναι που κυκλοφορούμε καθημερινά στη Θηβών, στην παραλιακή κλπ κλπ.

...................................................

+650

MikeG
15/10/2009, 21:24
Συνεχίζουμε..

Γενικά δεν είμαι fun του καφέ, ιδιαίτερα όταν αυτός είναι ο ελληνάς φραπόγαλος ή νες ή φραπουτσίνο με γεύση σπέρματος ταύρου..
Όμως κάνοντας μια στάση στη Pamplona (http://en.wikipedia.org/wiki/Pamplona) με τους φίλους και συνταξιδευτές σου, στις 9 το πρωί, βλέποντας όλα τα μικρά καφέ στους πεζόδρομους να ετοιμάζονται να ανοίξουν, να βγαίνουν τα tapas στα bars των tapas bars, αρχίζεις και τον επιζητάς.

Την ιεροτελεστεία, τη συζήτηση, το άνοιγμα του χάρτη, το χαβαλέ, τις προσωπικές στιγμές χασίματος και σκέψεις του καθενός..

Και όχι να πας στη trendy ελληνική καφετέρια με το σενιο μπουζουκλικικο σερβιτοράκι, που σου κουνάει το τσιτωτό ποπουδάκι σαν 400αρι EXC που περνάει το φαράγγι τις Ίμπρου με 3η, αεροπορία πάνω από τις πέτρες, ξεροσταλιάζοντας βλέποντας τις γυναικάρες με τις φούστες να ψωνίζουν, μιλώντας για το πως θα αποκτήσουμε το Cayene και το 1200 adventure, πληρώνοντας ένα καφέ σαν 2 λίτρα μπύρας ή 1 καραφάκι ρακή.

Γιατί φίλοι μου, είναι αλλιώς να ταξιδεύεις και να ρουφάς το εσπρεσσάκι στη κεντρική πλατεία της Pamplona, περιεργαζόμενος διαρκώς το περιβάλλον τριγύρω και με τη ψυχή σου να κάνει σουζίδια ως σαν τον Pastrana, από τη χαρά της.

Και ξέρετε κάτι? Μέσα από τέτοιες απλές στιγμές, ανακαλύπτεις τη πάρτη σου και λες, ναι ρε πούστη μου, εγώ να καβαλάω το μηχανάκι θέλω με όλα μου τα πράγματα να χωρούν σε 2 βαλίτσες και να ταξιδεύω. Αυτό μου αρκεί... Με φτιάχνει, τη βρίσκω..

.

177413

MikeG
15/10/2009, 21:37
17 μέρες στο δρόμο με 4 καλούς φίλους. Εύκολο? Χμ...
Είναι φορές που δε τη παλεύεις με τον εαυτό σου, θα τη παλέψεις 22 μέρες με άλλους 4? & τι θα γίνει δηλαδή? Πας μόνος? Πας πιο λίγες μέρες? Τι κάνεις?

Δεσποινίδες και wannabe άντρες, απλά είναι τα πράγματα. MuziK!
Ανοίγεις το minidisc, κάνεις plug in στα αυτιά σου τα ακουστικά, επιλέγεις Vibrasphere (http://www.youtube.com/watch?v=C2jpIgDzIyo), δυναμώνεις την ένταση, πατάς τη μίζα, κάνεις check στους φίλους & ξεκινάς...

Απέραντα λιβάδια, δάση που νομίζεις ότι στην επόμενη στροφή θα βγει η νεράιδα που πάντα φαντάζεσαι, με το απαλό λευκό της δέρμα, τα λεπτά δάχτυλα, το μακρύ μαλλί, τα μάτια που απλά ξεχνάς οτιδήποτε όταν τα κοιτάς, άσφαλτο που απλά στρίβεις με πίστη, χωριά που δεν γνωρίζουν τι θα πει ρυπαίνω το περιβάλλον... Δυναμώνεις κιάλλο την ένταση, στρίβεις ακόμα πιο πολύ...
Οι μοναχοί στα Ιμαλάια, προσπαθούν να φτάσουν στη νιρβάνα με το διαλογισμό, αντιστεκόμενοι και ξεχνώντας το πόνο.. Εγώ, απλά φωνάζω από το ντελίριο, δε ξέρω τι να κάνω, πως να βγάλω τη χαρά μου, τη κάβλα μου, το συναίσθημα μου προς τα έξω, στους άλλους...

Βάζω τέρμα την ένταση του minidisc! Είμαι σε νιρβάνα τώρα μάστορα! Άσε με επαέ! & όταν κάνεις τη στάση, όλα τα τυχόν νεύρα, στραβωμάρες με τους συνταξιδευτές σου, προβλήματα, όλα έχουν περάσει.....

Memory from San Sebastian... βρέχει..

177414

harisvfr
15/10/2009, 22:20
Μπράβο παιδιά, ταξιδέψαμε μαζί σας :beer: :beer:

npat
15/10/2009, 22:47
Να βάλω κι εγώ άλλο ένα (τελευταίο, το υπόσχομαι) σφηνάκι...

La Bonette

Οροσειρές η Ευρώπη έχει αρκετές, υπέροχους στριφτερούς δρόμους άπειρους, περάσματα από ορεινούς αυχένες πάρα πολλά. Όλα τους είναι όμορφα. Όλα τους είναι είναι η ονείρωξη κάθε μοτοσικλετιστή που σέβεται τον εαυτό του. Ένα όμως, όπως και να το κάνουμε, είναι το ψηλότερο! Όσο οι ρόδες σου πατάνε άσφαλτο και παραμένεις σ' αυτή την ήπειρο, ψηλότερα δεν έχει, πάει και τέλειωσε.

Col de la Bonette (http://en.wikipedia.org/wiki/Col_de_la_bonette), +44° 19' 24.53" βόρεια, +6° 48' 22.33 ανατολικά. Δεν χρειάζεται να το ψάξεις καν στο χάρτη. Οι συντεταγμένες του είναι χτυπημένες στο φέρινγκ όλων των Transalp.

Και να πεις ότι είχαμε σκοπό να πάμε απο 'κει σε τούτο το ταξίδι? Μπα! Την είχαμε αράξει στο Apt και περιδρομιάζαμε σε ένα όμορφο ταβερνάκι στην πλατεία του χωριού. Μεταξύ σαλάτας και καταματωμένης μπριζόλας (ναι ρε, έτσι τη γουστάρω) ανοίγω τους χάρτες. Σκοπός ήταν να την αράξουμε μια μέρα εκεί, χωρίς στίσε-ξέστισε, μια και πλέον μπαίναμε στο τελευταία σκέλος της επιστροφής. Τους χάρτες τους είχα ανοίξει για να δω καμιά διαδρομή εκεί γύρω, πενήντα-εξήντα χιλιόμετρα, όχι παραπάνω, για αύριο το πρωί. Το μάτι μου πέφτει σε ένα χωριουδάκι με το όνομα "Barcelonette". Κάτι μου λέει αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι.

- Ρε Γιάννη, τι μου θυμίζει το Barcelonette?
- Γιατί είναι κοντά? (με τρόμο στο βλέμμα)
- Ε, όπως το πάρει κανείς, καμιά κατοπενηνταριά χιλιόμετρα είναι, αλλά τι μου θυμίζει?
- Από εκεί ρε μαλάκα ξεκινάει το Col de La Bonette (δυστακτικά), αλλά ούτε να το σκέφτεσαι. Έχω κουραστεί να στρίβω.

Φυσικά ούτε που το σκέφτηκα! Δεν ήταν ανθρωπίνως δυνατό να περάσω εκατό χιλιόμετρα απ' το "ιερό δισκοπότηρο" των αλπικών περασμάτων και να μην προσπαθήσω, τουλάχιστον, να το ανέβω. Εξηγούμε στον Μιχάλη και στον Νίκο περί τίνος πρόκειται και καταστρώνουμε σχέδιο. Αρχίδια σχέδιο δηλαδή: Ξεκινάμε πρωί, πάμε και το ανεβαίνουμε! Τι άλλο? Ψήσιμο στην πραγματικότητα δεν ήθελε κανένας (μόνο η μπριζόλα, αλλά είπαμε, έτσι μ' αρέσει). Ακόμη και ο Γιάννης, που αρχικά το έπαιζε κουρασμένος, τα μάτια του έλαμψαν, άσχετα με το αν μουρμούριζε "ρε μαλάκες, αυτό δεν είναι ταξίδι, αυτό είναι υπερπαραγωγή" και κάτι τέτοια.

Λίγο μετά την Barcelonette, λοιπόν, στο Jausiers, ξεκινάει η ανάβαση η καλή. Σχετικά γρήγορα βγαίνουμε απ' την πυκνή βλάστηση, τα έλατα αραιώνουν και μπαίνουμε στην φαλακρή αλπική ζώνη. Ενώ αυτό συνήθως σημαίνει ότι πλησιάζεις στην κορυφή, εδώ δεν έχουμε ακόμη αρχίσει καλά-καλά να ανεβαίνουμε. Έχουμε άλλα 1200-1300 μέτρα σκαρφάλωμα μέχρι τα 2802 όπου είναι στημένος ο μικρός γρανιτένιος οβελίσκος που σημαδεύει το ψηλότερο σημείο. Ο δρόμος είναι στενός, μία λωρίδα και κάτι και για τις δύο κατευθύνσεις, αλλά άριστα συντηρημένος και με άσφαλτο που σχωρνάει τα πάντα. Το τοπίο εναλλάσσεται μεταξύ αλπικού με χορταριασμένα λιβάδια, πέτρες και βράχια να λούζονται στον ήλιο και σελινιακού με πλαγιές από κατάμαυρο πέτρωμα. Όσο ανεβαίνουμε η θερμοκρασία πέφτει. Τα καρμπυρατέρ διαμαρτύρονται εντόνως για τον πολύ αραιό αέρα. Ο κινητήρας δουλεύει μπουκωμένος. Το μηχανάκι παλεύει στην παρατεταμένη ανηφόρα, με συνεχή κλίση γύρω στο 10% και ανεβάζει θερμοκρασία γρήγορα. Έχω αρχίσει να κρυώνω ενώ η μεταλλική μάζα ανάμεσα στα πόδια μου έχει λουστεί στον ιδρώτα. Αργά εδώ δεν έχει. Ούτε πολύ γρήγορα. Τα πάσο έχει τον δικό του ρυθμό που πρέπει να τον σεβαστείς. Στο υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία. Τα αυτοκίνητα που στριμώχνονται και αγκομαχούν να ανέβουν το καταλαβαίνουν κι αυτά: Με το που δουν μηχανάκι στους καθρέπτες τους κάνουν στην άκρη, βγαίνουν σχεδόν από τον δρόμο, για να σε αφήσουν να περάσεις. Στα 2680 μέτρα έχουμε φτάσει στο Col de Restefond και εκεί αρχίζει η μικρή θηλιά που σε ανεβάζει λίγο παραπάνω μέχρι την κορυφή: Cime de la Bonette, στα 2802 μέτρα. Γύρω μας βλέπουμε εγκαταλελειμμένα στρατιωτικά κτίσματα, πολυβολεία και οχυρά. Κάποτε αυτός ήταν στρατιωτικός μουλαρόδρομος που συνέδεε τις κοιλάδες του Ubaye και του Tinee και επέτρεπε το πέρασμα απ' την Barcelonette στη Νίκαια.

Μπροστά μας τελικά ξεπροβάλει ο μικρός οβελίσκος. Βρισκόμαστε στην μοτοσυκλετιστική κορυφή της Ευρώπης. Ξεκαβαλάμε και ατενίζουμε τις κορυφές ολόγυρα. Βουνά όσο φτάνει το μάτι. Η ατμόσφαιρα πεντακάθαρη. Ορατότητα πολλών χιλιομέτρων, κρύο και αέρας. Όταν ξεκινήσαμε η θερμοκρασία ήταν πάνω από τριάντα βαθμούς. Το μικρό ψηφιακό θερμόμετρο τώρα γράφει γύρω στους δέκα. Βγάζουμε μερικές φωτογραφίες και λέμε ελάχιστες κουβέντες. Δύσκολα μπορώ να πιστέψω ότι είμαστε πράγματι εδώ, η πινακίδα όμως που είναι κολλημένη στο βράχο το λέει καθαρά:

LA BONETTE
Altitude 2802 m
Route de NICE a BRIANCON clasee imperiale
le 18 Aout 1860 par l' Empereur Napoleon III

Η κατάβαση είναι εξίσου όμορφη, ίσως και ομορφότερη καθώς χώνεσαι μέσα την κοιλάδα του Tinee, αλλά το κρεσέντο έχει πια περάσει. Πηγαίνουμε χαλαρά, περνάμε το Saint Etienne Sur Tinee και την Isola (όμορφα χωριουδάκια και τα δύο) και τελικά στήνουμε νωρίς το απόγευμα σε ένα μικρό καμπινγκ στο χωριό Saint-Sauveur-Sur-Tinee. Το ταξίδι έχει ουσιαστικά τελειώσει. Μένουν ακόμη δύο-τρεις μέρες στο δρόμο. Μένει η πανέμορφη Ιταλική Ριβιέρα και η μοναδική Σιένα, αλλά όλοι το ξέρουμε ότι ουσιαστικά το ταξίδι έχει τελείωσει...

177415

o_gavros
16/10/2009, 02:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Διαβάζουμε ε... Μην νομίζετε ότι δεν παρακολουθούμε...

το αυτό!

η ώρα είναι 03:30 και δε λέω να ξεκολλήσω.
μάγκες σας ζηλεύω.

να'στε όλοι καλά!

LOUKILOUK
16/10/2009, 16:23
μπραβο ρε παλικαρια...απαιχτοι και φανταστικες φωτο... αντε και στα επομενα:beer:
:wave2:

να δω ποτε θα αξιωθω να γραψω και εγω το ταξιδιωτικο που χρωσταω...ευτυχως κατι τετοια διαβαζω και μπριζονομαι...

να σται καλα και γυρνατε φορτωμενοι και διτροχοι:wave2:

LOUKILOUK
16/10/2009, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Συνεχίζουμε..

Γενικά δεν είμαι fun του καφέ, ιδιαίτερα όταν αυτός είναι ο ελληνάς φραπόγαλος ή νες ή φραπουτσίνο με γεύση σπέρματος ταύρου..
Όμως κάνοντας μια στάση στη Pamplona (http://en.wikipedia.org/wiki/Pamplona) με τους φίλους και συνταξιδευτές σου, στις 9 το πρωί, βλέποντας όλα τα μικρά καφέ στους πεζόδρομους να ετοιμάζονται να ανοίξουν, να βγαίνουν τα tapas στα bars των tapas bars, αρχίζεις και τον επιζητάς.

Την ιεροτελεστεία, τη συζήτηση, το άνοιγμα του χάρτη, το χαβαλέ, τις προσωπικές στιγμές χασίματος και σκέψεις του καθενός..

Και όχι να πας στη trendy ελληνική καφετέρια με το σενιο μπουζουκλικικο σερβιτοράκι, που σου κουνάει το τσιτωτό ποπουδάκι σαν 400αρι EXC που περνάει το φαράγγι τις Ίμπρου με 3η, αεροπορία πάνω από τις πέτρες, ξεροσταλιάζοντας βλέποντας τις γυναικάρες με τις φούστες να ψωνίζουν, μιλώντας για το πως θα αποκτήσουμε το Cayene και το 1200 adventure, πληρώνοντας ένα καφέ σαν 2 λίτρα μπύρας ή 1 καραφάκι ρακή.

Γιατί φίλοι μου, είναι αλλιώς να ταξιδεύεις και να ρουφάς το εσπρεσσάκι στη κεντρική πλατεία της Pamplona, περιεργαζόμενος διαρκώς το περιβάλλον τριγύρω και με τη ψυχή σου να κάνει σουζίδια ως σαν τον Pastrana, από τη χαρά της.

Και ξέρετε κάτι? Μέσα από τέτοιες απλές στιγμές, ανακαλύπτεις τη πάρτη σου και λες, ναι ρε πούστη μου, εγώ να καβαλάω το μηχανάκι θέλω με όλα μου τα πράγματα να χωρούν σε 2 βαλίτσες και να ταξιδεύω. Αυτό μου αρκεί... Με φτιάχνει, τη βρίσκω..

Ποσο σε νοιωθω και συμφωνω δεν μπορεις να φανταστεις φιλαρακι...:winka: :sun:
ειδικα η τελευταια παραγραφος ειναι που τα λεει ολα και χτυπαει "κεντρο"...

Cpt. Haddock
16/10/2009, 16:55
Τα 33+2* πάσα, με χρονική σειρά:

[...]

φιλαράκι, κάτω απο 1500 μέτρα δε θεωρούνται πάσα, αμα είναι έτσι βάζουμε και το Col de Tayghet...

:smokin:

:lol:

Για το ταξιδιωτικό και τις αφηγησεις (κυρίως), τα σχόλιά μου περιττεύουν γιατί αισθάνομαι οτι θα πω κατι κοινότυπο....

Παρ' όλα αυτά....

Επειδή δε φαγατε πολύ βροχή....

του χρόνου... :evil:

Smith
16/10/2009, 20:57
γνήσιους μοτοσυκλετιστικούς χαιρετισμούς Γιάννη σε σένα και στην παρέα.. οι φωτος οντως πανέμορφες και καλλιτεχνικές...

το χαρηκα (τρεις ωρες το διαβαζα στη δουλεια.. παει το μεροκάματο:rotflmao: ) !!!

ειλικρινά μπράβο...

Υ.Γ.
αν και χωρίς aprilia... καλός εισαι βρε πιδιμ`... λαμπάκια και διακοπτές βεβαια δεν ειχες πρόβλημα, αλλά..το γκάφερ...(μα τι ειναι αυτο..!!χαχαχαχ) εκανε πάλι τη δουλεια του...

χαιρετισματα amigo.. ελπίζω να τα ξαναπούμε από κοντά....:beer:

vakouz
16/10/2009, 21:51
Μπράβο παιδιά. Έτσι συνεχίστε να μας δίνετε ιδέες για τα επόμενα ταξίδια μας!:beer:

oute200
16/10/2009, 22:42
Μπράβο παιδιά !!! Πολυ ωραίες φωτογραφίες. ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ.:beer: :a18:

DimChios
17/10/2009, 16:28
...απο τη μια ελεγα να μη γραψω!
...απο την αλλη, ειναι μαλακια να μη γραψω...οχι για εσας, εσεις το ζησατε, στα π@π@ρια σας...
..για μενα ομως, που καθε φορα που διαβαζω εδω μεσα τετοια ταξιδια, τετοιες διαδρομες...με τετοια ή άλλη γαμηστερη παρεα...

ε, του πουστη! ΖΗΛΕΥΩ και καποιες φορες (ειδικα οταν γνωριζω προσωπικα τους γραφοντες) δακρυζω!

Δακρυζω γιατι ξερω (λεμε τωρα) πως νιωσαν...
Νιώθω πόσο γεμισε η ψυχη τους!

Δεν εχω την πενα πολλων απο δω μεσα...
Δεν εχω καταφερει να παω σε κανενα απο τα μερη της Ευρωπης και οχι μονο που εχουν παει αρκετοι...

Δεν ειναι τα λεφτα το προβλημα, το ξερω! Δεν ειναι οι "κυνδινοι" που δεν υπαρχουν οπως λετε και φωναζετε...

...ειναι η γαμημενη η δουλεια μου που με εχει στριμωγμενο να μη μπορω να προγραμματισω κατι τετοιο!

Το θελω ομως, μου το χρωσταω για οσα εχω νιωσει διαβαζοντας τετοιες περιγραφες...

...και μετα ακολουθει και αλλο διλλημα...

...δεν εχω μοτο αυτη την εποχη...ποια θα ηταν η ιδανικη για ενα τετοιο ταξιδι?
Ξερω, "η καλυτερη ειναι αυτη που εχουμε" θα μου πειτε...

...ελα ομως που μια GS1200 που ειχα φανταζει τελεια...
...ελα κι ομως που ενα SS θα εκανε απειρα και συνεχομενα trackday-χιλιομετρα!

Τεσπα...γραφω για να γραφω!

Σας ευχομαι να ειστε παντα αξιοι να κανετε τετοια και αλλα τοσα!
Ζηλευω τις εμπειριες και τον αερα που ρουφηξατε!
Την ασφαλτο που πατησατε...
Τον καφε που ηπιατε και τη βροχη που φαγατε!

Τελος, να πατε να γ@μηθειτε με τις ευχες μου!

ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ!

Σας ευχαριστω πολυ για το παρον!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

LINA
17/10/2009, 19:27
δεν θα πω πολλα , οι φωτο σας ειναι μαγευτικες και λενε περισσοτερα !!!

συγχαρητηρια σε ολους σας και στο φωτογραφο :wave2:

@ngelos
17/10/2009, 21:00
Πανέμορφες φωτογραφίες...

Πάντα τέτοια...

liberec
18/10/2009, 17:29
απλά εξαιρετικό!!!!

τα σέβη μου!!!

[βρέθηκα στα μέρη πριν κάμποσα χρόνια, μου άρεσε πολύ ο τόπος, αλλά ήμουν με τζίπ, ζηλεύοντας του δίτροχους δίπλα μας, επανάληψη έγινε προ τριετίας και πάλι με αυτοκίνητο, επί μήκος των Πυρηναίων από γαλλική πλευρά - Carcassone, Cathars etc.]

Θα ξαναπάω και θα το τριτώσω, αυτήν την φορά όμως με την μηχανή

και πάλι μπράβο παιδιά για την επιλογή διαφορετική από την καθιερωμένη ξαπλώστρα και σπαστό καλαμάκι στο τάδε Paradise beach

jimmis5
19/10/2009, 08:00
Μπραβο παιδες για την παρεα που φτιαξατε για τα χιλιομετρα που κανατε για τον τροπο που μας τα μεταφερατε και πηραμε και εμεις μια γευση και γιναμε και εμεις μερος τις παρεας κατα ενα τροπο

Να ειστε καλα να ξαναπατε οσο για μας και στα δικα μας:beer: :beer: :wave2:

Gares'
19/10/2009, 16:16
Πανέμορφο ταξίδι παίδες!!!Πάντα τέτοια και μακάρι στο επόμενο να μπορέσω να ακολουθήσω και εγώ.Καλά να στε να τα ξανακάνετε...!!:D

Λεωνίδας
19/10/2009, 16:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
(...) κοιτάχτε πρόλογο για να μας πει ότι θα πάρει busa :lol: :lol: :lol:

Gares'
19/10/2009, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
κοιτάχτε πρόλογο για να μας πει ότι θα πάρει busa :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

George_M.
20/10/2009, 00:10
αξιοι!!:beer:

TROOPER
20/10/2009, 08:58
τι να πω...τα λογια ειναι φτωχια.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

TOMASKTM
20/10/2009, 09:23
ωραία πράγματα :beer: :beer:

nionio$
20/10/2009, 09:55
απιστευτοι μπραβο σας ρε παιδες ...
ευτυχως που εχουμε κ σας κ μας ταξιδευετε που και που...
αχχχχχ ποσο θα θελα να ημουν κ γω μαζι σας...
:)
παντα τετοια κ καλυτερα ευχομαι ....

Akatanomastos
22/10/2009, 02:00
Μαύρα μεσάνυχτα...
7 το απόγευμα. Την κοιτάς -οχι όπως παλιά- το ξέρετε κ οι δυο. Αυτή η νύχτα είναι δικιά σας. Και θα χαθείτε σε αυτήν πρώτη φορά με αυτό τον τρόπο. Το επόμενο πρωί θα δώσει μορφή και στους δυο σας. Πρώτη νύχτα, για όλη τη νύχτα, και οι δυο ξύπνιοι. Πρώτη φορά ο μπροστά τροχός κοιτάει δυτικά η καρδιά και το μυαλό σου ταξιδεύουν προς την ανατολή. Πρώτη φορά που βάζεις μπροστά χωρίς να θες να “φύγεις”. Χωρίς το γκάζι να υποκαθιστά κενα που ποτέ δεν γέμισαν.

Οι αρρώστιες της ερήμου χτυπάνε τη νύχτα τους πολιτισμένους αυτοκινητόδρομους. Φαντάσματα αυτοκινήτων έρχονται να σε κατασπαράξουν. Οι δρόμοι που απλά πρέπει να διανυθούν δεν τελειώνουν όπως εκείνοι που απολαμβάνεις. Στάσεις κάθε λίγο. Σώμα που πια δεν αντέχει. Λίγο ακόμα. Στάση.

:a23: :a23: :a23:

thagro
24/10/2009, 20:30
Παιδες συγχαρητηρια για το ολο τολμημα και για τον τροπο που τα εξιστορειτε.
Μακαρι να μπορουσα και εγω να βρισκόμουν μαζί σας για κάτι τέτοιο.
Μπραβο και παλι μπραβο

Λεωνίδας
25/10/2009, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από thagro
Παιδες συγχαρητηρια για το ολο τολμημα και για τον τροπο που τα εξιστορειτε.
Μακαρι να μπορουσα και εγω να βρισκόμουν μαζί σας για κάτι τέτοιο.
Μπραβο και παλι μπραβο κάτι τέτοιο, ναι
μαζί τους όμως :confused: :a53: :a53:

:lol: :lol:

MikeG
13/11/2009, 14:17
Έβλεπα στον ύπνο μου το camping στη Sienna..

Φιλάκια συνταξιδευτές μου :blush: :blush:

road spirit
13/11/2009, 14:18

Φιλάκια συνταξιδευτές μου :blush: :blush: τραγουδώντας? σου ήρθε κανα κέρμα κατακέφαλα? :lol:

MikeG
13/11/2009, 14:24
τραγουδώντας? σου ήρθε κανα κέρμα κατακέφαλα? :lol:

& από αυτά είχε, & χαμογελαστά πανέμορφα ποπουδάκια είχε :blush: & από όλα.....

Θέλω κιάλλοοο

sonik
19/11/2009, 12:49

Φιλάκια συνταξιδευτές μου :blush: :blush:

εγω βλεπω αλλα πραγματα απο την Sienna!!!!:winka:
:a25: :a25: :a25:

george_636
26/11/2009, 10:56
Και γαμώ τα ταξιδιωτικά
μεστό, περιεκτικό, με πολύ ωραίες φωτό (τι μηχανή χρησιμοποιείς; )
:beer: :beer: :beer: :beer:

Όσο για το ταξίδι.................
όχι άλλο κάρβουνο χειμωνιάτικα!!!!!!!!!

Άντε γιατί θα πάρουμε τους δρόμους με τον καιρό να μας ξεγελάει

και του χρόνου ρε μάγκες ;)

road spirit
26/11/2009, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από george_636
Και γαμώ τα ταξιδιωτικά
μεστό, περιεκτικό, με πολύ ωραίες φωτό (τι μηχανή χρησιμοποιείς; )

Όσο για το ταξίδι.................
όχι άλλο κάρβουνο χειμωνιάτικα!!!!!!!!!

Άντε γιατί θα πάρουμε τους δρόμους με τον καιρό να μας ξεγελάει

και του χρόνου ρε μάγκες ;)

να 'σαι καλά :beer:

nikon d80 :wave2:

MikeG
27/11/2009, 11:47
Μα που είναι το κράτος!!!
Με μια βροχή & καταστραφήκαμε!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wave2:

:beer: :beer:

181663

sas
27/11/2009, 17:25
:beer: μάγκες

BABISVFR
29/01/2010, 10:34
Πάρα πολύ καλό. Και σε άλλα με υγεία.:wave2: :wave2:

tifoefs
31/01/2010, 13:20
Τωρα το διαβασα !! κι' ελεγα που χαθηκανε μεσα στο καλοκαιρι ...

s_gogos
01/02/2010, 18:29
:bawl: ΚΛΑΙΩ!!!:bawl:

Σας εύχομαι τα καλύτερα!!!

George20vt
02/02/2010, 07:59
Το θέμα το παρακολουθώ από την πρώτη του μέρα αλλά ζήλεψα τόσο που δεν ήθελα καν να γράψω κάτι :p

Να είστε πάντα όλοι καλά και να κάνετε πραγματικότητα τις πιο τρελλές ιδέες σας.
Εύχομαι του χρόνου ακόμη περισσότερα & καλύτερα :beer: :beer:

MikeG
01/03/2010, 11:02
Καίριο πλήγμα για την αυτονομιστική βασκική οργάνωση ΕΤΑ αποτελεί η σύλληψη του ηγέτη του ένοπλου σκέλους της, στη Γαλλία, μαζί με άλλα δυο μέλη της οργάνωσης. Οι τρεις συλληφθέντες φέρονται να σχεδίαζαν να εισέλθουν σύντομα στην Ισπανία για να πραγματοποιήσουν νέες επιθέσεις. O 54χρονος Ibon Gogeascotxea, είναι ο 5ος επικεφαλής της οργάνωσης που συλλαμβάνεται τα τελευταία 2 χρόνια.

Τα τρία μέλη της αυτονομιστικής οργάνωσης συνελήφθησαν σε κοινή επιχείρηση της Αστυνομίας της Ισπανίας και της Γαλλίας στο χωριό Cahan της Γαλλίας, ύστερα από μακρά παρακολούθηση ενός αγροκτήματος που νοικιάστηκε με πλαστά έγγραφα, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Ισπανίας Alferdo Perez Rubalcaba. ΌΠως πρόσθεσε, οι τρεις αυτονομιστές σχεδίαζαν να εισέλθουν σύντομα στο βορρά της Ισπανίας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν νέες επιθέσεις, «με τις χειρότερες προθέσεις».

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε και η γαλλική πλευρά, αναφέροντας ότι οι ύποπτοι σχεδίαζαν να εγκαταλείψουν το χωριό την Κυριακή.

Ο 54χρονος Ibon Gogeascoechea καταζητείται ως συνεργός στην υπόθεση τοποθέτησης 12 εκρηκτικών μηχανισμών γύρω από το Μουσείο Guggenheim στο Μπιλμπάο, το 1997, την παραμονή των εγκαινίων του Μουσείου από τον βασιλιά της Ισπανίας.

Δύο πιστόλια και ένα ρεβόλβερ, πλαστογραφημένα χαρτιά, μικρή ποσότητα εκρηκτικών, χρήματα και ηλεκτρονικά δεδομένα κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια της κοινής επιχείρησης της γαλλικής αστυνομίας και της ισπανικής πολιτοφυλακής για τη σύλληψη των τριών υπόπτων. Από την αρχή της χρονιά 32 μέλη της ΕΤΑ έχουν συλληφθεί στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Πορτογαλία.

Ο ένας από τους άλλους δύο συλληφθέντες είναι ο Beinat Aguiagalde, 26 ετών, που θεωρείται υπεύθυνος για τις επιθέσεις κατά του σοσιαλιστή πρώην βουλευτή Isaias Carasco το Μάρτιο του 2008 και του Bάσκου επιχειρηματία Ignacio Uria Medizabal το Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς. Ο τρίτος συλληφθείς είναι ο 55χρονος Gregorio Jimenez.

Όπως δήλωσε ο Ισπανός υπουργός Εσωτερικών Alfredo Perez Rubalcaba, η ένοπλη αυτονομιστική οργάνωση των Βάσκων «ζει τους δύο χειρότερους μήνες της ιστορίας της». Σύμφωνα με τον Ισπανό υπουργό, οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν με τον ηγέτη της ΕΤΑ «αποτελούσαν μέλη μίας επίλεκτης ομάδας που ήταν έτοιμη να εισέλθει στην Ισπανία» για να πραγματοποιήσει χτύπημα. «Είχαν έρθει για να αποχαιρετήσουν τον αρχηγό τους, ο οποίος θα τους έδινε και τις τελευταίες πληροφορίες, όπως συνηθίζεται στην ΕΤΑ», σημείωσε ο υπουργός Rubalcaba.

http://tvxs.gr

road spirit
01/03/2010, 11:40
Καίριο πλήγμα .... με το παρδόν Μικε, αλλά ... στα @@ μας

MikeG
01/03/2010, 11:42
με το παρδόν Μικε, αλλά ... στα @@ μας

Έχει άμεση σχέση & αντίκτυπο στην περιοχή την οποία επισκεφθήκαμε. Εξού & η παράθεση.

FJ
04/04/2010, 21:35
ε το μλκ! :lol: :lol:

Δικαιολογίες του στυλ δεν έχω χρόνο, δεν έχω χρήμα κλπ δεν χωράνε όταν επιλέγεις αντ'αυτού να ξοδέψεις 2 βδομάδες στα πανάκριβα και "μεταχειρισμένα" greek islands. To τρίπτυχο ήλιος-θάλλασα-αραλίκι είναι παράλογα υπερεκτιμημένο, ευχαριστώ, δεν θα πάρω ...

Επειδή με ρωτήσαν με κανα δυο πμ, πόσο πήγε το ταξίδι: ήταν low budget. Περίπου 60 ευρώ ημερισίως μου στοίχησε κατά μέσο όρο (ΟΛΑ μέσα), κάπου εκεί έπαιξε και για τους υπόλοιπους...

Ετσι...+1000

FJ
04/04/2010, 21:38
Μολις τελειωσα την αναγνωση. Ευχαριστω παιδες!

satikin
05/04/2010, 23:28
… παίδες διάβασα το εξαιρετικό σας ταξίδι και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: μήπως ήσασταν τέλι Αυγούστου στο κάμπινγκ έξω από την Σιένα; ήμασταν ένα ζευγάρι με ένα v strom πορτοκαλί…

MikeG
05/04/2010, 23:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από satikin
… παίδες διάβασα το εξαιρετικό σας ταξίδι και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: μήπως ήσασταν τέλι Αυγούστου στο κάμπινγκ έξω από την Σιένα; ήμασταν ένα ζευγάρι με ένα v strom πορτοκαλί…

Σας μιλήσαμε. Χεραιτηθήκαμε

Μακάρι να συναντηθούμε και το καλοκαίρι σε ένα camping κάπου στο κόσμο.

road spirit
06/04/2010, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από satikin

:wave2: :beer:

latris mixanis
09/04/2010, 00:20
Τελικά δεν είμαι η μόνη που το διαβάζει τώρα τα ταξιδιωτικό ουφ...

Παιδάκια και όχι μόνο... :evil: Πάντα τέτοια και ακόμα καλύτερα σας εύχομαι και κάθε χρόνο να κάνετε κάτι new.

Για τα δυο τέρατα της παρέας ονόματα δε λέμε, ελπίζω να κάνετε το ταξιδιωτικό που θέλετε για φέτος, έστω και με χώσιμο κάποιον άλλον.... :winka:
Αναμένω ....!!!

:wave2: :beer: :wave2:

MikeG
08/05/2010, 15:56
Up ρε!!!

http://www.youtube.com/watch?v=851Lh6lAvdY

antsoar
08/05/2010, 16:40
Up ρε!!!

http://www.youtube.com/watch?v=851Lh6lAvdY

Τι έγινε ξαναφευγετε? :look:

MikeG
08/05/2010, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar

ΑΜΗΝ & ΠΟΤΕ λέμεεεεεεεεεεεεεεε

Λέλοοοοοο ακούς.............???

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

PanVas
09/05/2010, 05:13
Me gusta la moto me gustas tu...

:a2: :a2: :a2: :a2:
:a25: :a25: :a25::a25::a25:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

sonik
10/05/2010, 04:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar

Ναι, πως!!

Πρεπει να γράψω χλμ στο καινούργιο όχημα,

πορτοκαλί και αυτό :D

197375

WebD
10/05/2010, 04:35
Αλήθεια δίτροχο καροτσάκι έχει; :confused: :confused:

Μη το ξεκινήσεις το παιδί με λάθος τρόπο.....