View Full Version : Ducati 2010 Stradaperta
+ αλλα τοσα , γιαυτο δε πηρα το buell τουλαχιστον 4 με 6 χιλιαρικα διαφορα .........:a06: :a31: και οι αλβανοι εχουν χαμηλες τιμες σε κουτια κ μοτο , ακομα εχω ακουσει οτι πληρωνουμε 2 φορες το φπα , 1στο τελωνειο αλλα κ στο 2καταστημα , παρανομα απτην ευρωπαικη ενωση :a43:
siraxanz
07/02/2010, 01:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε φιλε...
καλο χρυσο το μουλτι το καινουριο...
αλλα μπαινει ενας και λεει...η αντιπροσωπια κλεβει στεγνα 4000? για καθε μηχανακι απ'οτι φαινεται...
και μετα ο αλλος λεει δε πειραζει τα αξιζει να μη το παρετε να το εχουμε λιγοι
ελεος δηλαδη
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
μιλαμε για 4000?, περνεις αμαξακι με τοσα, η αλλο ενα πολυ καλο μηχανακι, και δε σας πειραζει?εμενα προσωπικα με εξοργιζει:yuck:
αμα κλεψουν το κασετοφωνο απο το αμαξι, κανουν ζημια 100? και γινεσαι εξαλλος λες αμα τον πετυχαινα θα του εσπαγα τα μουτρα...σε αυτους που σου τρωνε τοσα, δε πειραζει?
και να λες πως καλα καανουν να το παιρνουν και λιγοι?:cry:
Έτσι ακριβώς αισθάνομαι και εγώ...έτσι είναι τα πράγματα, και γίνονται έτσι γιατί το επιτρέπουμε εμείς σαν καταναλωτές.
ρε φιλε...
καλο χρυσο το μουλτι το καινουριο...
αλλα μπαινει ενας και λεει...η αντιπροσωπια κλεβει στεγνα 4000? για καθε μηχανακι απ'οτι φαινεται...
και μετα ο αλλος λεει δε πειραζει τα αξιζει να μη το παρετε να το εχουμε λιγοι
ελεος δηλαδη
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
μιλαμε για 4000?, περνεις αμαξακι με τοσα, η αλλο ενα πολυ καλο μηχανακι, και δε σας πειραζει?εμενα προσωπικα με εξοργιζει:yuck:
αμα κλεψουν το κασετοφωνο απο το αμαξι, κανουν ζημια 100? και γινεσαι εξαλλος λες αμα τον πετυχαινα θα του εσπαγα τα μουτρα...σε αυτους που σου τρωνε τοσα, δε πειραζει?
και να λες πως καλα καανουν να το παιρνουν και λιγοι?:cry:
+900
Και μετα αναρωτιομαστε γιατι μας κλεβουν οι εταιριες... αφου οι ιδιοι σκεφτομαστε σαν κοροϊδα απο μονοι μας:sick:
... ακου εκει 4χιλιαρικα παραπανω για το εχουν λιγοι:a31:
thePrince
07/02/2010, 10:05
Χαλαρώστε παίδες, δεν είμαστε όλοι χαζοί :D
Του χρόνου που ακόμα θα κάθονται τα μηχανάκια στο υπόγειο της Hellimoto (με τέτοιες τιμές) και αν στο μεταξύ δεν έχει βάλει λουκέτο το μαγαζί τους (με τέτοιου είδους συμπεριφορά προς τους πελάτες), θα μπορέσουν όσοι θέλουν να το πάρουν σε λογική τιμή, όπως άλλωστε πήρα κι εγώ το MultiStrada το 1000 πριν από 4 χρόνια ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
Χαλαρώστε παίδες, δεν είμαστε όλοι χαζοί :D
Του χρόνου που ακόμα θα κάθονται τα μηχανάκια στο υπόγειο της Hellimoto (με τέτοιες τιμές) και αν στο μεταξύ δεν έχει βάλει λουκέτο το μαγαζί τους (με τέτοιου είδους συμπεριφορά προς τους πελάτες), θα μπορέσουν όσοι θέλουν να το πάρουν σε λογική τιμή, όπως άλλωστε πήρα κι εγώ το MultiStrada το 1000 πριν από 4 χρόνια ;)
:a54:
Παρουσιαση νεου Multi (http://www.mrbike.gr/website/index.php/street/Ducati-Multistrada-1200S-%E2%80%93-On-Board.html)
http://www.ashonbikes.com/content/ducati-mts1200-multistrada-s
http://hellforleathermagazine.com/2010/03/ducati-multistrada-1200-hits-t.html
http://hellforleathermagazine.com/2010/03/hows-the-ducati-multistrada-12.html
LiakosVstrom
26/03/2010, 15:47
το εργαλείο είναι για να βάζεις τα κλάμματα σαν τα μωρά παιδιά που θέλουν γλυφιτζούρι!!
κλικ! για 1ο βίντεο :cry: (http://www.youtube.com/watch?v=I9DaDU4Bu4U&feature=related)
κλικ! για 2ο βίντεο :cry: (http://www.youtube.com/watch?v=CoktNDzJJjQ&feature=related)
κλικ! για 3ο βίντεο :cry: (http://www.youtube.com/watch?v=pShiMYLDVJU&feature=related)
:cry: :cry: :bawl: :bawl:
taksidiotis25
03/04/2010, 04:42
μια πανεμορφη μηχανη τουρισμου.και γρηγορη,μπραβο.
devil's animal
03/04/2010, 10:30
πολυ ηλεκτονικο και κακο ρε φιλε...:hypnotize :uplate:
panakrivo re poysti moy..
Gandalf dr685sm
03/04/2010, 11:08
πάντως εμένα το stradaperta μου θυμίζει αυτό....
194342
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
πάντως εμένα το stradaperta μου θυμίζει αυτό.... des giatro..
siraxanz
04/04/2010, 07:54
πάντως εμένα το stradaperta μου θυμίζει αυτό....
εχεις πέσει σε κοπάδι με αγριεμένες χήνες? θα φυγεις τρεχοντας:)
rocknrolla
04/04/2010, 23:42
η μηχανή πιστεύω θα έχει επιτυχία κυρίως γιατί απευθύνεται σε ένα κοινό που μπορεί να δώσει 15Κ+ για να πάρει μία μηχανή που του καλύπτει ανάγκες καθημερινής κίνησης και τουρισμού. Βέβαια αυτό ίσχυε πριν την κρίση, τώρα θα δούμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από rocknrolla
η μηχανή πιστεύω θα έχει επιτυχία κυρίως γιατί απευθύνεται σε ένα κοινό που μπορεί να δώσει 15Κ+ για να πάρει μία μηχανή που του καλύπτει ανάγκες καθημερινής κίνησης και τουρισμού. Βέβαια αυτό ίσχυε πριν την κρίση, τώρα θα δούμε... POSA???TI LES TORAAAAAAAA!
nickmonstro
05/04/2010, 21:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
POSA???TI LES TORAAAAAAAA!
Kαι ομως....15980 ξεκινα.:sick:
Tωρα βεβαια τι επιτυχια μπορει να εχει με αυτη την τιμη...:rolleyes:
alexxxcbr
05/04/2010, 22:14
Kαταπληκτικο εργαλειο..
:winka: :winka:
Του Ελληνα παντως δεν του βγαζεις ... το BMW απο το μυαλο με Ducati ...... η bmw , ρεει στις φλεβες μας ........ μονο καμια mercentes μηχανη δε βλεπω ..... μονο τοτε ..... αλλα το μαρκετινκ , κοιμαται..
Gandalf dr685sm
10/04/2010, 08:29
nickmonstro... η τιμή που έβαλες είναι η Ιταλική... στην Ελλάδα η απλή έκδοση αναμένεται κοντά στα 17000 ευρώ και η S κοντά στα 20000 απο τα 18900 που νομίζω οτι έχει στην Ιταλία.
Μια χαρά θα κοσμεί τις βιτρίνες και τα cafe στο Κολωνάκι. Σε αυτά τα κυβικά υπάρχουν πλέον πολλές πολύ πιο φτηνές , πολύ πιο καλαίσθητες και πολύ πιο αξιόπιστες επιλογές απο ενα Ιταλικό Ducatti... θα το φάει η μαρμάγκα.
Gandalf
Live rates at 2010.04.10 08:30:28 UTC
14,295.00 GBP = 16,276.66 EUR
United Kingdom Pounds Euro
1 GBP = 1.13863 EUR 1 EUR = 0.878251 GBP
Trade Currencies. Click here!!
ΤΙΜΗ S = 16.276 EURO
ΕΔΩ 20000.......
ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.....
nickmonstro
10/04/2010, 11:31
nickmonstro... η τιμή που έβαλες είναι η Ιταλική... στην Ελλάδα η απλή έκδοση αναμένεται κοντά στα 17000 ευρώ και η S κοντά στα 20000 απο τα 18900 που νομίζω οτι έχει στην Ιταλία.
Μια χαρά θα κοσμεί τις βιτρίνες και τα cafe στο Κολωνάκι. Σε αυτά τα κυβικά υπάρχουν πλέον πολλές πολύ πιο φτηνές , πολύ πιο καλαίσθητες και πολύ πιο αξιόπιστες επιλογές απο ενα Ιταλικό Ducatti... θα το φάει η μαρμάγκα.
Gandalf
Η τιμη που εβαλα ειναι απο το site της Hellinmoto.:winka:
Εδω (http://www.hellinmoto.gr/) το link!
:wave2:
16κ βασικη, αν και πολλα, τα αξιζει σιγουρα περισσοτερο απο το bmw, η το τενερε 1200:lol: :lol: :lol:
nickmonstro
10/04/2010, 13:37
16κ βασικη, αν και πολλα, τα αξιζει σιγουρα περισσοτερο απο το bmw, η το τενερε 1200:lol: :lol: :lol:
Μαζι σου αλλα κραταω μια "πισινη" γιατι για Ducati εχει πολλα ηλεκτονικα ψιψιψινια και κοκοψα.:winka:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Μαζι σου αλλα κραταω μια "πισινη" γιατι για Ducati εχει πολλα ηλεκτονικα ψιψιψινια και κοκοψα.:winka:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
h mpempa δλδ δεν εχει ηλεκτρικα ψιψιψινια(τα οποια αποφειχτηκαν ''τερατα'' αξιοπιστιας)?:D :bigcry:
και το τενερε μια απο τα ιδια...πλεον η μοδα θελει μοτο playstation...τουλαχιστον το ντουκατι εχει και ενα αντρικο μοτερ επανω του, και σοβαρο συνολο αναρτησεων/φρενων...
h mpempa δλδ δεν εχει ηλεκτρικα ψιψιψινια(τα οποια αποφειχτηκαν ''τερατα'' αξιοπιστιας)?:D :bigcry:
και το τενερε μια απο τα ιδια...πλεον η μοδα θελει μοτο playstation...τουλαχιστον το ντουκατι εχει και ενα αντρικο μοτερ επανω του, και σοβαρο συνολο αναρτησεων/φρενων...
Πεστα
Ακομη πρεπει να διαχωρισουμε μεταξυ ηλεκτρικων οπως πχ ρυθμιζομενων αναρτησεων, ηλεκτρονικων οπως πχ τραξιον κοντρολ, ABS κλπ, και το συστημα canbus της bmw που οπως εχω ακουσει, αν σε αφησει περιμενεις γερανο και στο φτιανουν μονο σε εξουσιοδοτημενο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Πεστα
Ακομη πρεπει να διαχωρισουμε μεταξυ ηλεκτρικων οπως πχ ρυθμιζομενων αναρτησεων, ηλεκτρονικων οπως πχ τραξιον κοντρολ, ABS κλπ, και το συστημα canbus της bmw που οπως εχω ακουσει, αν σε αφησει περιμενεις γερανο και στο φτιανουν μονο σε εξουσιοδοτημενο.
αυτο το canbus που λες, ειναι μαλλον η εξυπναδα της bmw, για ολες τις λειτουργιες να τις κανει με ψηφιακο σημα(πχ τα φλας δεν αναβουν με ρελε και ρευμα, αλλα μολις πατησεις το κουμπι στελνει σημα για λειτουργια φλας)
και τα παντα δουλευοθν ετσι επανω, συνεπως σε περιπτωση που παθει οτιδηποτε, ουτε συνεργειο δε το φτιαχνει μιας και παει ολο για αλλαγμα...
σε αντιθεση με το ducati, αυτο που λεει ηλεκτικα ρυθμιζομενες αναρτησεις, ειναι στην ουσια ενα σερβο, που στρεφει την αντιστοιχη βιδα στην αναρτηση, αλλαζοντας τις ρυθμισεις...δηλαδη, αν παθει κατι, απλα πατας το κουμπι, και δεν αλλαζει ρυθμισεις...
πιο επιφοβο ειναι αυτο το ''no key'' συστημα, αν και ειναι δοκιμασμενο εδω και πολλα χρονια(νομιζω το χρησιμοποιει και η χαρλευ στα τελευταια μοντελα της...
τωρα βεβαια αμα θελετε αξιοπιστια ρωτηστε κατοχους βαρκαντερο που δεν επερναν μπρος οι μαουνες τους επειδη το immobilizer τους τα επαιξε...
nickmonstro
10/04/2010, 19:46
Εγω παλι παιδια αν και Ducatakias τους ενδοιασμους μου τους εχω....
Δηλ. εαν ειχα σκοπο να αγορασω το νεο Multi θα εκανα λιγο υπομονη να δω πως θα "τσουλουσε" η ολη ιστορια με τα ηλεκτρονικα.:D
Δηλ. εαν ειχα σκοπο να αγορασω το νεο Multi θα εκανα λιγο υπομονη να δω πως θα "τσουλουσε" η ολη ιστορια με τα ηλεκτρονικα.:D
καλα ολα τα καινουρια μοντελα εχουν μικροπροβληματα...
τα οποια θα λυθουν μεσα σε 1-2 χρονια...
προσωπικα δε θα διεθετα για μια μοτο 16κ....φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να επερνα δανειο για κατι τετοιο...
Έχω δει ένα δυο μηχανάκια στο δρόμο.Μαύρο και κόκκινο αντίστοιχα. Είναι κούκλα το μοτορι και πρέπει να είναι τρομερό στην οδήγηση. Τώρα αν έχει αξιοπιστία για 20χιλιαρικα μηχανή,ο χρόνος θα μας πει.Λογικό είναι να βγάλει προβλήματα(παιδικές ασθένειες) αλλά δεν μου λέει κάτι αυτό.Το 990 πχ για να φτάσει ως εδώ, περάσαν κάποια χρόνια.Όπως και οι μπεμπες. Το γαμώτο της υπόθεσης είναι αλλού.Με όλα αυτά τα μπιμπλικια που φοράνε τα 1000αρια ον οφφ σήμερα, παρακαλάς όταν πας εξωτερικό να μην σου μουλαρώσει.Σκέψου τώρα όταν αρχίζεις και προσθετής ηλεκτρονικό κλειδί κτλπ. Πλέον βλέπουνε οι εταιρείες ότι τα ον οφφ δεν ταξιδεύουν, απλά μένουν στην πόλη και τα φορτώνουν με άχρηστα πράγματα(για το είδος του). Σε καμιά 10ετια λοιπόν, όσοι θα θέλουν να πάνε ταξιδάκια μακρινά θα ψαχνουνε τα ντακαρακια ,αφρικες και lc4.
Τα ηλεκτρονικά κλειδιά είναι για παπάκια και σκοοτερακια,εκεί είναι χρήσιμο όντως. Έφαγα σκάλωμα με το ηλεκτρονικό κλειδί:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:winka:
...τουλαχιστον το ντουκατι εχει και ενα αντρικο μοτερ επανω του...
ρε Πανούλη...βρέ αγόρι μου...:rotflmao: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
........ Σε καμιά 10ετια λοιπόν, όσοι θα θέλουν να πάνε ταξιδάκια μακρινά θα ψαχνουνε τα ντακαρακια ,αφρικες και lc4............
That's a big NO-NO :nono:
BMW θα ψάχνουν...αλλά ποιό όμως..? Είμαι σίγουρος -επειδήΣ είσαι γάτος- ότι θα το βρείς...:a013:
ρε τπαπ δεν αμα δεν ειναι αντρικο μοτερ 1200 με 150 αλογα τοτε τι ειανι?
αντρικα μοτερ δεν ειναι μονο οτι εχει 1500κε και 50 αλογα και κανει τσαφ τσουφ σα το μουτζουρι...
μηχανακι με R2800 δεν υπαρχει(if you know what i mean:D )
Αρχικά δημιουργήθηκε από chrisdoc77
Γιατί ρε μάγκες..το ΒΜW 1200 Adventure που έχει πηξει ο τοπος και κανει 17-18 χιλιαρικα,είναι καλύτερο???
Μια χαρα τιμη έχει το Ducati τηρουμένων των αναλογιών..
Εδω τα σκουτερ εχουν φτασει τα 10 χιλιαρικα (T-MAX,Gilera)
+990 :beer: :beer:
ναι..με αυτο το μηχανακι θα απατουσα το δικο μου:ninja:
ρε τπαπ δεν αμα δεν ειναι αντρικο μοτερ 1200 με 150 αλογα τοτε τι ειανι?
αντρικα μοτερ δεν ειναι μονο οτι εχει 1500κε και 50 αλογα και κανει τσαφ τσουφ σα το μουτζουρι...
μηχανακι με R2800 δεν υπαρχει(if you know what i mean:D )
Έντάξει ρε πάνο, είναι αντρικό. Όταν του επιτρέψουν τα ηλεκτρικά του να δουλέψει. :winka:
Πάντως για να λέμε την αλήθεια, πάει και στο χώμα τάπα... όταν το χώμα είναι ένα στάδιο πριν την ασφαλτόστρωση. :lol: :rotflmao:
http://vimeo.com/12627930
edit Τώρα το είδα ρε παιδιά... για αλλού ήταν να το ποστάρω... σβήστε το να πάει στα κομμάτια. :(
Σε αυτά τα κυβικά υπάρχουν πλέον πολλές πολύ πιο φτηνές , πολύ πιο καλαίσθητες και πολύ πιο αξιόπιστες επιλογές απο ενα Ιταλικό Ducatti... θα το φάει η μαρμάγκα.
Gandalf
Όπως????
Οχι για το καλαίσθητες, αυτό δεν παίζει:D