View Full Version : Κυριακη πρωι Αθηνων-Πατρων
PortisHead
13/10/2009, 09:03
Δε βρισκω αλλα λογια για τον τιτλο.
http://www.youtube.com/watch?v=EEysDjOwheY
blackbusa
13/10/2009, 09:06
ντεσεβω με σχημα bmw???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μέσα με τις πάντες έξω με τις ζάντες.
:sad:
sta ανεκδοτα βαλτε το
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παρασκευή στην Αντιρρίου-Αγρινίου: Τρακτέρ με έναν εμπρός τροχό. Έναν, one, uno.
(Δίχως φωτό)
:a011:
ΥΓ. Έχεις δικαίωμα (ως και υποχρέωση) να στείλεις το βίντεο και την πινακίδα στην τροχαία... Ίσως και στον εισαγγελέα, γιατί η έκθεση σε κίνδυνο νομίζω είναι ποινικό.
project.breeze
13/10/2009, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Παρασκευή στην Αντιρρίου-Αγρινίου: Τρακτέρ με έναν εμπρός τροχό. Έναν, one, uno.
(Δίχως φωτό)
:a011:
ΥΓ. Έχεις δικαίωμα (ως και υποχρέωση) να στείλεις το βίντεο και την πινακίδα στην τροχαία... Ίσως και στον εισαγγελέα, γιατί η έκθεση σε κίνδυνο νομίζω είναι ποινικό.
+1000,στείλτο στον εισαγγελέα,αυτός μπορεί να αφαιρέσει ζωές έτσι όπως οδηγάει,μπορεί την δικιά μου,μπορεί την δικιά σου μπορεί οποιουδήποτε
PortisHead
13/10/2009, 10:45
Παιδια το βιντεο δεν ειναι δικο μου.
Διαβαστε λιγο τα σχολια απο κατω στο youtube.
Εξαλου λεει πουθενα ο ΚΟΚ οτι πρεπει το αυτοκινητο να φερει 4 ελαστικα ?
για 4 τροχους θα μιλαει :lol:
Λεωνίδας
13/10/2009, 12:59
:eek: :eek: :eek:
sergiosm
13/10/2009, 14:22
Θυμάμαι πάντως σε ένα rally acropolis πριν αρκετά χρόνια που ο Loeb (ναι ο γνωστός) κατέβαινε την Αττική Οδό όχι απλώς χωρίς λάστιχο, αλλά χωρίς καν την πίσω δεξία (αν δεν κάνω λάθος) ανάρτηση.
Και φυσικά δεν πήγαινε αργά,
Και ... "φυσικά" η τροχαία δεν τον σταμάτησε ...
:mad: :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Θυμάμαι πάντως σε ένα rally acropolis πριν αρκετά χρόνια που ο Loeb (ναι ο γνωστός) κατέβαινε την Αττική Οδό όχι απλώς χωρίς λάστιχο, αλλά χωρίς καν την πίσω δεξία (αν δεν κάνω λάθος) ανάρτηση.
αμα τον σταματαγε θα τον εγραφε για πολλα(πινακιδα,ηχορυπανση..) κ τους ειχε μεινει μια σελιδα στο μπλοκ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
από εκεί πήρε παράδειγμα κι αυτός
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pappios
αμα τον σταματαγε θα τον εγραφε για πολλα(πινακιδα,ηχορυπανση..) κ τους ειχε μεινει μια σελιδα στο μπλοκ...
ασε που δε θα ειχε τα χαρτια του μαζι! :sick: :lol: :lol: :lol:
devil's animal
13/10/2009, 23:31
:eek: :eek: :eek: :eek:
τα citroen πανε καλα με 3 ροδες...:D
http://www.youtube.com/watch?v=YhuEoX_y0qY
το MP3 του 60????
(τριτροχο και οδηγειται με διπλωμα αυτοκινητου)
:D :D :D
soysamias
14/10/2009, 09:44
Ρε ο άνθρωπας κάνει οικονομία στα λάστιχα να σώσει τον πλανήτη κι εμείς τον βρίζουμε? :D :D