View Full Version : για τον βλακα με το monster...
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Ρε reinmeister οι νέοι να μαλακιστούς ,αλλα εως πότε???
Υποτίθεται οτι όταν φτάσουν στην ηλικία μας θα έχουν βάλει μυαλό .
Αν βλέπουν εμάς να μαλακιζόμαστε , τότε δεν κάνουμε τίποτα .
Με όλο το σεβασμό και φιλικά marios8
:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
Ειναι σα να λες οτι ο ηρωινομανης οταν το κοψει μετα απο χρονια δεν πρεπει ουτε καν να γινει κομματια απο αλκοολ.Ασε που οσο μεγαλωνουμε , εχουμε κ παραπανω φραγκα για ...........
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
.Ασε που οσο μεγαλωνουμε , εχουμε κ παραπανω φραγκα για ...........
Φίλε μου δεν μιλάω για φράγκα .
Μιλάω για μυαλό - εμπειρία που με το πέρας του χρόνου ( υποτίθεται ) έρχεται και μπολιάζει μέσα μας . :wave2:
Basika εχεις δικιο αλλα αμα ερθει καποιος κ σου πει οτι στην ελλαδα απαγορευεται να πηγαινεις πανω απο 120κλμ . Τι θα τουπεις , την ωρα που εσυ εχεις 40ρισει κ εχεις παρει με τα φραγκα κ την εμπειρια ενα fjr 1300??????????
Εγώ, πάντως, περιμένω πως και πως να σοβαρευτείτε εσείς, για να ακολουθήσω. Σίγουρα είναι κι άλλοι.
reinmeister
30/10/2009, 02:28
Ρε reinmeister οι νέοι να μαλακιστούς ,αλλα εως πότε???
Υποτίθεται οτι όταν φτάσουν στην ηλικία μας θα έχουν βάλει μυαλό .
Με όλο το σεβασμό και φιλικά marios8
:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
εδω κανεις ενα λαθος...εγω δεν μαλακιστηκα...ολο αυτο ηταν απολυτως ελεγχομενο...κυριολεκτικα 1000%...ο νεος που δεν εχει εμπειρια θα το κανει χωρις να λαβει υπ οψιν τιποτα,οπως συνθηκες επι παραδειγματι...οπως λοιπον ειπα και καπου στην αρχη,ας τρεξουν,απλως να το κανουν λαμβανοντας υπ οψιν ολους τους παραγοντες...
περαν τουτου...το συγκεκριμενο θρεντ δεν ανοιχτηκε με σκοπο να προστατευουν οι νεοι...ανοιχτηκε για να περιγραφει ενα συμβαν και να γινει και χαβαλες...απο κει και περα ολα τα υπολοιπα περιττευουν...
και μην μασας...παρεξηγουμαι μονο απο υβρεις ανευ επιχειρηματων...με τεκμηριωση σουρε μου οτι θες...:wave2:
Εβγαλα το fazer μετα απο τοσο καιρο.
Αρτεμιδα-κεντρο-ΑΟ-βρυλησια-πεντελη-Αγ.Παρασκευη και πισω, ουτε ενα τοσο δα ντουκατακι,τουλαχιστον ενα τιντιεμακι ,εστω και ενα εφεμεΞακι.
Ολα τα καλα αλλη τα γευονται.:mad:
Παω να παρω το παπι να εχει λιγο σασπενς.:sad:
dirtbird
30/10/2009, 18:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εβγαλα το fazer μετα απο τοσο καιρο.
Αρτεμιδα-κεντρο-ΑΟ-βρυλησια-πεντελη-Αγ.Παρασκευη και πισω, ουτε ενα τοσο δα ντουκατακι,τουλαχιστον ενα τιντιεμακι ,εστω και ενα εφεμεΞακι.
Ολα τα καλα αλλη τα γευονται.:mad:
Παω να παρω το παπι να εχει λιγο σασπενς.:sad:
Άσε μας ρε Ζέφυρε με τη χορεύτρια....:D :D :smokin: :smokin: