View Full Version : Λάστιχα για το CBF-250
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1986
Se poion ta allakses???? H timh tous auti einai genika pano kato?
timi katalogou prepei na einai kapou 165. 2 alloi toso mou eixan pei.
den kserw pws legetai to magazi. Einai sxedon apenanti apo to Lidl tis Agias, konta sto gipedo tis Panaxaikis.
O typos einai polu kalos, den prospa8ise na mou poulisei o,ti akrivotero eixe. Episis ekopse kanonika apodeiksi. Exoume ksexasei ta aytonoita pleon.
Αρχικά δημιουργήθηκε από jasper
timi katalogou prepei na einai kapou 165. 2 alloi toso mou eixan pei.
den kserw pws legetai to magazi. Einai sxedon apenanti apo to Lidl tis Agias, konta sto gipedo tis Panaxaikis.
O typos einai polu kalos, den prospa8ise na mou poulisei o,ti akrivotero eixe. Episis ekopse kanonika apodeiksi. Exoume ksexasei ta aytonoita pleon.
+599
Το καταστημα λεγεται All Terrain - Νοταρα 4 (2610 434 306).
Ισως το καλυτερο παραδειγμα προς μιμηση για καθε επιχειρηση. Ο Σακης (αν θυμαμαι καλα Σακης λεγεται) ειναι ο τελειος επαγγελματιας: ειναι εξυπηρετικοτατος και γνωστης του αντικειμενου μιας και απ'οτι εχω δει στο μαγαζι του ειναι τιγκα στις φωτογραφιες απο εντουραδες. Επισης περα απο λαστιχα εγω παιρνω και τα τακακια μου απο εκει (φερνει galfer). Υπαρχει και ενα ιδιο καταστημα All terrain απεναντι απο το νοσοκομειο του Αγ. Αντρεα, δεν ειμαι ομως σιγουρος αν συσχετιζονται.
Πάντως τα metzeler lazertec που έβαλα τα βρίσκω καλά.Ειδικα στις στροφές.Πάντως για κάτι καλύτερο θα μπορούσε να μπεί ένα νούμερο πέλματος μεγαλύτερο.
Panos1986
02/10/2009, 22:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από CBF 250
Πάντως τα metzeler lazertec που έβαλα τα βρίσκω καλά.Ειδικα στις στροφές.Πάντως για κάτι καλύτερο θα μπορούσε να μπεί ένα νούμερο πέλματος μεγαλύτερο.
Posa lefta sou pigan ta metzeler?
Τα λάστιχα μου πήγαν 160 ευρώ με την τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση.
Panos1986
09/10/2009, 15:39
Παιδια βρηκα μαγαζι στο Περιστερι και θα βαλω τα Michelen Pilot sport 150ευρω με τοποθετηση με ολα!!! Την Τριτη θα παω να μου τα βαλει γιατι εχει ελειψη το πισω λαστιχο!!!
Δώσε στοιχεία γιατί κι εγώ χρειάζομαι λάστιχα!
Panos1986
10/10/2009, 18:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Σήφης
Δώσε στοιχεία γιατί κι εγώ χρειάζομαι λάστιχα!
http://www.e-peristeri.gr/index.php?option=com_dir&Itemid=122&cid=5864
Panos1986
13/10/2009, 17:33
Εδω ειναι το πισω Michelen Pilot Sporty
177176
Panos1986
13/10/2009, 17:36
Και το μπροστινο!!!!
177177
brazileiros
13/10/2009, 22:38
PAIDIA HELP.THELO NA BALO LASTIXA GIA CBF 250.POIO MOY PROTEINETE ANAMESA METZELER LASERTEC M45 , PIRELLI SPORT DEMON 2, MICHELIN PILOT SPORTY H OPOIO EXETE PEITE MOY EMPEIRIES:ninja:
Panos1986
14/10/2009, 23:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από brazileiros
PAIDIA HELP.THELO NA BALO LASTIXA GIA CBF 250.POIO MOY PROTEINETE ANAMESA METZELER LASERTEC M45 , PIRELLI SPORT DEMON 2, MICHELIN PILOT SPORTY H OPOIO EXETE PEITE MOY EMPEIRIES:ninja:
Δες πανω φωτογραφιες απο τα MICHELIN PILOT SPORTY εγω τα εβαλα την Τριτη ειναι πολυ καλα!!!!!
(Και εγω CBF 250 εχω)
brazileiros
17/10/2009, 15:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1986
Δες πανω φωτογραφιες απο τα MICHELIN PILOT SPORTY εγω τα εβαλα την Τριτη ειναι πολυ καλα!!!!!
(Και εγω CBF 250 εχω) ego pagageila telika ta michelin pilot sporty ston bouki sti vouliagmenis meta plateia kalogiron 140e.ayto poy paratirisa se tria magazia pou phga kai rothsa einai oti oloi proteinane kai eixan diathesima metzeler lazertec poy exo tora.mhpos vgazoyn kerdos apo ayta!!!.oso afora ta pirelli sport demon kai bridgestone bt einai moy eipe se katigoria s diladi gia megaliteres taxitites kai h goma toys argei perissotero na piasei stin asfalto.efxaristo gia plirofories kala xiliometra.
Panos1986
20/10/2009, 23:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από brazileiros
ego pagageila telika ta michelin pilot sporty ston bouki sti vouliagmenis meta plateia kalogiron 140e.ayto poy paratirisa se tria magazia pou phga kai rothsa einai oti oloi proteinane kai eixan diathesima metzeler lazertec poy exo tora.mhpos vgazoyn kerdos apo ayta!!!.oso afora ta pirelli sport demon kai bridgestone bt einai moy eipe se katigoria s diladi gia megaliteres taxitites kai h goma toys argei perissotero na piasei stin asfalto.efxaristo gia plirofories kala xiliometra.
Τι να σου πω ισως να βγαζουν περισσοτερο κερδος ισως τους εχουν ξεμεινει και θελουν να τα δωσουν ισως ξερανε οτι επειδη δεν τα ειχαν θα πηγαινες αλλου και θελαν να βαλεις τα λαστιχα στον εκαστοτε..... δεν το εχω ψαξει!! Εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα Pilot Sporty και πιστευω θα μεινεις και εσυ!!!! Καλα χιλιομετρα και σε σενα και οταν τα βαλεις γραψε πως σου φανηκαν.....
Σκέφτομαι να αλλάξω λάστιχα (18.000 χλμ σε τρία χρόνια) αλλά μόνο το πίσω που είναι φαγωμένο. Το μπροστινό είναι καλό και σκέφτομαι να το κρατήσω. Νομίζεται πως θα έχω πρόβλημα;
Λεωνίδας
06/02/2010, 17:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από basdel
Σκέφτομαι να αλλάξω λάστιχα (18.000 χλμ σε τρία χρόνια) αλλά μόνο το πίσω που είναι φαγωμένο. Το μπροστινό είναι καλό και σκέφτομαι να το κρατήσω. Νομίζεται πως θα έχω πρόβλημα; 3 χρονών λάστιχο; καλύτερα να τα αλλάξεις και τα 2
Σκέφτομαι να αλλάξω λάστιχα (18.000 χλμ σε τρία χρόνια) αλλά μόνο το πίσω που είναι φαγωμένο. Το μπροστινό είναι καλό και σκέφτομαι να το κρατήσω. Νομίζεται πως θα έχω πρόβλημα;
Kανε ενα κοπο και ψαξε πανω στο λαστιχο εχει καπου γραμμενο
DOT και μετα 4 νουμερα πχ 2606
Τα 2 πρωτα ειναι η εβδομαδα και μετα το ετος κατασκευης (πχ 26 εβδομαδα του 2006)
Παντως αν τα εχεις φορεμενα 3 χρονια εσυ τα λαστιχα σιγουρα ειναι μεγαλυτερα σε ηλικια και θα εχουν ξεραθει.
Κανε αλλαγη και τα 2
Ειναι τα μονα πραγματα που σε κρατουν πανω στο δρομο δεν ειναι για τσιγκουνιες
:beer:
και το πισω 3 χρονια το εχεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
και το πισω 3 χρονια το εχεις?
Όσο είναι και η μηχανή (αγορά 5/2007). Το λάστιχο έχει τακούνι (το μπροστινό), οπότε δεν βλέπω λόγω αλλαγής.
dimis cbf600
07/02/2010, 19:56
Όσο είναι και η μηχανή (αγορά 5/2007). Το λάστιχο έχει τακούνι (το μπροστινό), οπότε δεν βλέπω λόγω αλλαγής.
Φιλαράκι μου και εγώ είμαι της γνώμης να τα αλλάξεις και τα δύο.
Τρία χρόνια πιστεύω οτι όσο τακούνι και αν έχουν θα έχουν ξεραθεί.
Τα λάστιχα είναι αυτά που μας κρατάν όρθιους δεν είναι να κάνεις οικονομία σε αυτά.
Αυτή είναι η αποψή μου.
δεν ειναι σιγουρο ντε και καλα πως θα εχει ξεραθει...το πιθανοτερο ειανι, αμα δουλευοταν και καθε μερα και δεν εμεινε ακινητο, να ειναι οκ..
απλα, αν ειναι να τα κρατησεις αλλα 3 χρονια, καλο θα ηταν να τα αλλαξεις και τα δυο για να τα εχει ςκαι τα δυο φρεσκα, και να μην αλλαξεις το ενα τωρα, και το αλλο σε 1,5 χρονο :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
δεν ειναι σιγουρο ντε και καλα πως θα εχει ξεραθει...το πιθανοτερο ειανι, αμα δουλευοταν και καθε μερα και δεν εμεινε ακινητο, να ειναι οκ..
απλα, αν ειναι να τα κρατησεις αλλα 3 χρονια, καλο θα ηταν να τα αλλαξεις και τα δυο για να τα εχει ςκαι τα δυο φρεσκα, και να μην αλλαξεις το ενα τωρα, και το αλλο σε 1,5 χρονο :winka:
Μου προτείνανε τα michelen (ως καλύτερα και πιο μαλακά από τα pireli) σε τιμή στα 155,00 ευρώ με την τοποθέτηση σε μαγαζί στη Θηβών. Τι λέτε, καλά είναι;
Μου προτείνανε τα michelen (ως καλύτερα και πιο μαλακά από τα pireli) σε τιμή στα 155,00 ευρώ με την τοποθέτηση σε μαγαζί στη Θηβών. Τι λέτε, καλά είναι;
Με 130 έβαλε dunlop ένας φίλος και το οδήγησα και είναι άψογα, ζεσταίνονται γρήγορα, δε γλυστράνε ούτε στο βρεγμένο (κάνει και σούζα) και έχει σχετικά ψηλή κορώνα που του δίνει μεγάλη ασφάλεια στα πλαγιάσματα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Με 130 έβαλε dunlop ένας φίλος και το οδήγησα και είναι άψογα, ζεσταίνονται γρήγορα, δε γλυστράνε ούτε στο βρεγμένο (κάνει και σούζα) και έχει σχετικά ψηλή κορώνα που του δίνει μεγάλη ασφάλεια στα πλαγιάσματα.
Μήπως ξέρεις το μαγαζί που τα έβαλε;
Μήπως ξέρεις το μαγαζί που τα έβαλε;
ειναι πατρα φίλε. Αλλα αν θες ρωταω τον κωδικο των ελαστικων.
RideFree
30/03/2010, 11:39
Μετά από 24.000 χιλιόμετρα :P αποφάσισα να αλλάξω κι εγώ λάστιχα στο CBF μου. Σε τρία μαγαζιά που ρώτησα μου πρότειναν τα Lasertec της Metzeler με διαφορά μάλιστα, σαν πολύ καλά και καινούρια, και καθώς τα είχα ξεχωρίσει και από τις συζητήσεις στο thread τα παρήγγειλα.
170 ευρώ με τοποθέτηση/ευθυγράμμιση από ένα μαγαζί στη Θηβών, τα βρήκα και 150 με 2 βδομάδες αναμονή αλλά δυστυχώς είμαι φαντάρος και δεν με παίρνει και να κρατήσω τα μαμά παραπάνω.
Κάτι μου είπε κι ένας τύπος σε ένα άλλο μαγαζί ότι άμα βάλω και σαμπρέλες θα πάει παραπάνω... δεν κατάλαβα ακριβώς τί εννοούσε, δεν μου φάνηκε σόι πάντως :S
Αρχικά δημιουργήθηκε από RideFree
Κάτι μου είπε κι ένας τύπος σε ένα άλλο μαγαζί ότι άμα βάλω και σαμπρέλες θα πάει παραπάνω... δεν κατάλαβα ακριβώς τί εννοούσε, δεν μου φάνηκε σόι πάντως :S
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παλι καλα που δε προλαβαινεις γιατι ειλικρινα αυτο δεν θα ηθελες να το δεις
RideFree
30/03/2010, 17:53
Ειλικρινά μου έκανε εντύπωση... δεν μου είχε πει κανένας άλλος για σαμπρέλες :S
Άλλωστε, ακόμα και να παίρνουν τα λάστιχα, τις πουλάνε χωριστά;
Φαινόταν ο τυπάς λαμόγιο πάντως :smokin:
Btw τα έβαλα τα Lasertec αλλά με 25 χλμ δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Φαίνονται να στρίβουν πάντως :D
Ισχύει ότι το μπροστινό και το πίσω λάστιχο έχουν γενικά διαφορετική ημερομηνία παραγωγής; Νόμιζα πως φτιάχνονται ανά ζευγάρι.
Άλλωστε, ακόμα και να παίρνουν τα λάστιχα, τις πουλάνε χωριστά;
Ναι, οι σαμπρέλες πωλούνται χωριστά.
Ισχύει ότι το μπροστινό και το πίσω λάστιχο έχουν γενικά διαφορετική ημερομηνία παραγωγής; Νόμιζα πως φτιάχνονται ανά ζευγάρι.
Ναι ισχυει
Μετά από 23.000 χλμ έβαλα χθές τα Pilot Sporty 160 ?.
Μετά από 23.000 χλμ έβαλα χθές τα Pilot Sporty 160 ?.
Γραψε καμια εντυπωση μετα απο μερικα χλμ, γιατι απο Μαρτη σκεφτομαι να τα βαλω
Μετά από 3.000 χλμ δεν είδα και κάποια ιδιαίτερη διαφορά με τα λάστιχα της μαμάς.
Μετά από 3.000 χλμ δεν είδα και κάποια ιδιαίτερη διαφορά με τα λάστιχα της μαμάς.
Τελικά πριν 2 μέρες έβαλα τα Metzeler Lasertec
160 μαζι με τα περαστικά
Οταν θα το περπατίσω θα γράψω εντυπώσεις, γιατι ακομα με τη γυαλάδα είναι :D
223411
Πριν λίγες μέρες έβαλα τα Michelin Pilot Sporty. Μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ευχαριστημένος! Τιμή 145€
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Τελικά πριν 2 μέρες έβαλα τα Metzeler Lasertec
160 μαζι με τα περαστικά
Οταν θα το περπατίσω θα γράψω εντυπώσεις, γιατι ακομα με τη γυαλάδα είναι :D
Μετα απο μερικα χλμ με τα μετζελερ
Επαθα πλακα
Η μηχανη μεταμορφωθηκε.
Πλεον στριβει πολυ καλυτερα/ευκολοτερα σε σχεση μετα μαμα πιρελι.
Σε βρεγμενο δεν δοκιμαστηκαν ακομα αλλα ειλικρινα.....χεστικα :rotflmao:
Πολυ καλη επιλογη και τη συστηνω ανεπιφυλακτα
:wave2:
Τα pilot sporty τα έχει ο Φωκάς 130 €.
axmakaros
04/07/2013, 16:51
ποσο βαγινουν περιπου τα λασστιχα μπρος πισω στο 125? φυσιολογικη τιμης και αποδοσης
GiorgosThessGR
30/04/2023, 19:56
Απέκτησα πρόσφατα ένα CBFάκι και είπα να του αλλάξω λάστιχα :)
Μία επιλογή είναι τα Dunlop Sportmax Q Lite στα 180€
Μία άλλη επιλογή είναι τα Pirelli Angel City στα 210€
και η τρίτη μου επιλογή είναι τα Michelin Pilot Street στα 200€
Πώς τα βλέπετε; Τί λέτε;
pirelli diablo rosso sport
2 χρονια και 23000 χλμ και εχουν κι αλλη αξιοπρεπη ζωη
δυστυχως οταν τα εβαλα εκαναν 160 ευρω και τωρα 200+
GiorgosThessGR
01/05/2023, 00:04
pirelli diablo rosso sport
2 χρονια και 23000 χλμ και εχουν κι αλλη αξιοπρεπη ζωη
δυστυχως οταν τα εβαλα εκαναν 160 ευρω και τωρα 200+
Δεν βλέπω να βγαίνει στις διαστάσεις για cbf.. 130/70 17 πισω και 100/80 17 μπρος
https://www.tyreshop.gr/Product/4005/Page/274/el/