blackbusa
14/10/2009, 14:44
και Πλαταιων...πριν απο κανα 3-4ωρω....φιλος με αμαξι ειναι τριτος στο φαναρι...πρωτο οχημα ενα κλειστο βανακι...απο τα μεγαλα....αναβει πρασινο της Πλαταιων...ξεκινανε χαλαρα....ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜ....μηχανη ss/street μεγαλου κυβισμου εσκασε επανω στο βαν με πολλα απο οτι μου ειπε...σιγουρα πανω απο 100...αφρεναριστος κιολλας....ο οδηγος της μηχανης κατευθειαν στο νεκροτομειο...α ναι...φοραγε μπουφαν/κρανος...ποσσες γαμωφορες θα λεμε οτι μεσα στην γαμωπολη δεν τρεχουμε...μπορει να με πειτε μαλακα αλλα δεν στεναχωρηθηκα ακριβως...ουτε βεβαια χαρηκα...γιατι στην θεση του βαν θα μπορουσα να ειμουνα εγω (μια και περναω απο το σημειο 3-4 φορες την ημερα)η καποιο φιλικο προσωπο μου...τεσπα...το νου σας...
ΣΤΗΝ ΓΑΜΩΠΟΛΗ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ...ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ....ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΙ....
Υ.Γ. ο οδηγος του βαν (μεσηλικας) ειχε παθει σοκ και εκλεγε σαν μικρο παιδακι που σκοτωσε καποιον...ειχε τρελλαθει μου ειπε ο φιλος μου...ασχετα αν δεν ειχε καμμια ευθυνη απολυτος...αυτον τον λυπηθηκα....
ΣΤΗΝ ΓΑΜΩΠΟΛΗ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ...ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ....ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΙ....
Υ.Γ. ο οδηγος του βαν (μεσηλικας) ειχε παθει σοκ και εκλεγε σαν μικρο παιδακι που σκοτωσε καποιον...ειχε τρελλαθει μου ειπε ο φιλος μου...ασχετα αν δεν ειχε καμμια ευθυνη απολυτος...αυτον τον λυπηθηκα....