PDA

View Full Version : Kazolinos ή AntonD ή TR00PER



byron
15/10/2009, 09:15
Εφόσον συνεχίζεις με την ίδια εμπάθεια να ρωτάς


Αρχικά δημιουργήθηκε από Kazolinos
Καλη ερωτηση....καποιος μοντ...αλλα κανει τον κινεζο...

Το γιατι φυσικα παραμενει αγνωστο...

βεβαια σε αλλο θρεντ- καποιοι τα εχουν σκισει ολα, θεματα, προσβολες κλπ...αλλα εκει...

μουγκα....



στο γιατί ξύρισα την ηλίθια φωτό που έβαλες με τα φέρετρα και τα γραφεία κηδειών, μόνο ένας ανόητος ή κακόβουλος μπορεί να ζητάει εξηγήσεις. Εκτός και συνηθίζεις να δείχνεις και διαλυμένα κεφάλια όταν σε ρωτάει κάποιος για κράνος, ή να κάνεις ηλέκτροσοκ σε πιτσιρίκια που σε ρωτάνε για το ηλεκτρ. ρεύμα.

Χρήστες με παρόμοιο υφάκι που κυκλοφορούν με το ζωνάρι λυμένο, και ψάχνονται να την πουν σε όλους και για όλα, πάνε για μπάνιο με δικτατορικές διαδικασίες όπως πήγαν και τα άλλα δυο nick που χρησιμοποιούσες.
Τις υποδείξεις δώστες στα φόρουμ που σε έχουν σε υπόληψη η το δικό σου.Δεν ταιριάζει η χημεία μας και τέλος, απλά είναι κρίμα τις γνώσεις που αποδεδειγμένα είχες και θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες σε ένα φόρουμ, τις κράτησες για την πάρτη σου και προτίμησες να μοιράζεις flames, προσβολές, και κακόβουλα ποστ στους συναδέλφους σου.

BAN μόνιμο με όποιο nick και αν ξαναμπείς. Ήδη σε είχα προειδοποιήσει πολλές φορές, και πίστεψε με έχω καλύτερα πράγματα να κάνω στο moto.gr απ΄το να ξυρίζω τα ποστ σου.
Στο καλό και πάντα όρθιος.

byron
15/10/2009, 12:57
.