View Full Version : αγώνας Αυστραλίας Phillip Island
Δυνατά ξεκίνησε ο Γιατρός, χλωμός (κυριολεκτικά) ήταν ο Jorge!
http://www.moto4fun.gr/online/index.php?module=article&moduleId=267&lang=gr
devil's animal
16/10/2009, 10:03
:beer: :beer: :beer:
FORZA VALE!!! :a016: :a016: :a016:
αυτοκτόνησε ο πατριός του vale!
Αρχικά δημιουργήθηκε από venitof
αυτοκτόνησε ο πατριός του vale!
Στην μάνα του πέστα, εμάς τι μας νοιάζει;
sapila racing
18/10/2009, 08:48
Δεν το είδατε?? Κανείς??
καλά δεν λέω τίποτα ακόμα... :D
GIXXERAKIAS
18/10/2009, 08:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Δεν το είδατε?? Κανείς??
καλά δεν λέω τίποτα ακόμα... :D Το ειδαμε το ειδαμε...:D :D
emiliano
18/10/2009, 09:08
Κρίμα για τον Χόρχε χάσαμε την ευκαιρία να δούμε πρωτάθλημα μέχρι το τέλος.
Δεν πειράζει όμως γιατι άρχισε το πανηγύρι :beer: :a2: :a18: :a20: :a19: :a23: :a25: :a30: :a08: :a09: :a33: :a34: :a36:
devil's animal
18/10/2009, 09:19
που θα το δουμε εμεις οι φυσιολογικοι ανθρωποι που δεν ξυπνησαμες απο τα χαραματα??:a025:
177588
AUFGEBRACHT
18/10/2009, 09:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
που θα το δουμε εμεις οι φυσιολογικοι ανθρωποι που δεν ξυπνησαμες απο τα χαραματα??:a025:
To έχει σε επανάληψη ο skai το μεσημέρι..μπες στην ιστοσελίδα να δεις ώρα,ή 3 ή 4 είναι
AUFGEBRACHT
18/10/2009, 09:42
Άντε,στις 4 το έχει
gkmaggas
18/10/2009, 15:02
10 λεπτα διαφημισεις ο ΣΚΑΙ....ρε δεν πανε να Γ@@@@@...
Προφανώς δεν εχει μάθει ο Γιωργάκης ότι όσο καλά και να στήσεις ενα μηχανάκι, αν εμβολήσεις τον μπροστά συνήθως θα πέσεις.....
κρίμα.... αλλά η μαλακία πληρώνεται....
Επίσης κρίμα που ο Ντίνος δεν πίεσε παραπάνω για την 1η θέση..... :sad:
vangelis 64
18/10/2009, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Επίσης κρίμα που ο Ντίνος δεν πίεσε παραπάνω για την 1η θέση..... :sad: Πρέπει να τού βγήκε η ταμπέλα "Κόφ' τίς μαλακίες και κάτσε δεύτερος":lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Πρέπει να τού βγήκε η ταμπέλα "Κόφ' τίς μαλακίες και κάτσε δεύτερος":lol:
Mπα.... μπορεί να είπε "Δεν θέλω να πάω στην Ducati" αλλά ποτέ δεν λέμε ποτέ :winka:
Επίσης κρίμα που ο Ντίνος δεν πίεσε παραπάνω για την 1η θέση..... :sad:
Νταξ, μην έχουμε και παράπονο. Και οι δύο τους ήτανε σε άλλο πλανήτη με όλους τους γύρους εκτός νομίζω του τελευταίου του Ντίνου να είναι στο 1.30.
Πήγαιναν αεροπορία τα άτομα, ενώ ο Casey δείχνει (πάλι) οτι είναι οδηγάρα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Νταξ, μην έχουμε και παράπονο. Και οι δύο τους ήτανε σε άλλο πλανήτη με όλους τους γύρους εκτός νομίζω του τελευταίου του Ντίνου να είναι στο 1.30.
Πήγαιναν αεροπορία τα άτομα, ενώ ο Casey δείχνει (πάλι) οτι είναι οδηγάρα.
Δεν έχουμε παράπονα.... απλά ο τύπος με τον ιταλικό ντενεκέ ήταν στην πατρίδα του κι ο Ντίνος τον άφησε.... :D
alximistis
18/10/2009, 17:36
Δεν έχουμε παράπονα.... απλά ο τύπος με τον ιταλικό ντενεκέ ήταν στην πατρίδα του κι ο Ντίνος τον άφησε.... :D
ναι... και στον προηγούμενο αγώνα που βγήκε τέταρτος είπε να δώσει λίγο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ναι... και στον προηγούμενο αγώνα που βγήκε τέταρτος είπε να δώσει λίγο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα...
Αρχισαμε πάλι.....
Κοίτα να δεις Στυλλιανέ πως έχει το θέμα.....
Το παλικαράκι με τον Ιταλικό ματρακά (σόρρυ για το ντενεκέ πριν, αυτά είναι τα Απρίλια) αφού ξεκουράστηκε κανα 3μηνο γιατί κάτι παράξενο του συνέβη, είπε να καβαλήσει και πάλι....
Είναι πολύ καλός οδηγός αλλά όπως και να το κάνεις δεν είναι σαν τον Ντίνο.... Αν δεν καβάλαγε δε τον Ιταλικό ματρακά, μπορεί να ήταν πίσω με τον Μελάντρι και να τσακώνεται για την 7η θέση...
Ο πεντρόζας ειναι για το πέος καβάλα βέβαια.....
alximistis
18/10/2009, 18:01
Αρχισαμε πάλι.....
Κοίτα να δεις Στυλλιανέ πως έχει το θέμα.....
Το παλικαράκι με τον Ιταλικό ματρακά (σόρρυ για το ντενεκέ πριν, αυτά είναι τα Απρίλια) αφού ξεκουράστηκε κανα 3μηνο γιατί κάτι παράξενο του συνέβη, είπε να καβαλήσει και πάλι....
Είναι πολύ καλός οδηγός αλλά όπως και να το κάνεις δεν είναι σαν τον Ντίνο.... Αν δεν καβάλαγε δε τον Ιταλικό ματρακά, μπορεί να ήταν πίσω με τον Μελάντρι και να τσακώνεται για την 7η θέση...
Ο πεντρόζας ειναι για το πέος καβάλα βέβαια.....
κοίτα νικόλαε :lol: :lol:
το δεν είναι σαν τον Ντίνο είναι σχετικό. Θα δείξει διότι μην ξεχνάς πως είναι πιο πιτσιρικάς από τον Ντίνο. Το τι του συνέβη είχα γράψει 2-3 φορές πως ήταν καθαρά ψυχολογικό το ζήτημα και δεν με πίστευαν. Αν θες ψάξε λίγο την υπόθεση Spencer και θα δεις ότι μάλλον έχω δίκιο.
Εγώ θέλω να περιμένω και του χρόνου γιατί θεωρώ τον Στόνερ πολύ μεγάλο τιμόνι πολύ μεγαλύτερο απ ότι θεωρούν πολλοί γνώμη μου πάντα και επίσης κάτι τελευταίο.
Μην ξεχνάς και εσεύ ότι ο Ντίνος εκτός από τις μεγάλες του οδηγικέ ςικανότητες είναι και ο νούμερο 1 στο σπάσιμο ψυχολογίας του αντιπάλου και στον ψυχολογικό πόλεμο. Γραμμένα και ειπωμένα όλα αυτά από πολλούς δνε λέω κάτι καινούργιο :)
Θα ήθελα λοιπόν να περιμένουμε μία ακόμη χρονιά να έχω καλύτερη άποψη γιατί κάτι μου λέει πως θα εκπλαγούν πάρα πολλοί από τον Αυστραλό.
υγ. από πότε ρε μαλάκα έγινες σαλονικιός;;;; Στυλιανός με 2 λλ;;; :lol:
το γλαρονι που εφαγε ο μελαντρις στα Qf στην ευθεια το ειδατε ?????
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
OXI
alximistis
18/10/2009, 18:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
όχι αλλά είδα την απίστευτη σούπα του Γιώργου :lol: :lol: :lol:
όχι αλλά είδα την απίστευτη σούπα του Γιώργου :lol: :lol: :lol:
Tnν έκανε τη χοντρομαλακία του, και έστειλε και τον άλλον....
Μήπως είδε κανείς την συνέντευξη του Burgess? :lol:
Tnν έκανε τη χοντρομαλακία του, και έστειλε και τον άλλον....
Μήπως είδε κανείς την συνέντευξη του Burgess? :lol:
ΟΧΙ
(σόρρυ για το ντενεκέ πριν, αυτά είναι τα Απρίλια)
Μιλάει και ο sniper (http://www.youtube.com/watch?v=4Xs9iyZlpSE&feature=rec-HM-rn) για ντενεκέδες. :rotflmao: :lol: :rotflmao:
ΟΧΙ
Ελεγε για το σημείο που έχουν φτάσει την εξέλιξη του Μ1 αυτός και ο rossi.
Εδώ που έχει φτάσει το Μ1 είπε, το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος οδηγός είναι να προσπαθεί να οδηγήσει γρήγορα, μιας και μπορεί να το οδηγήσει οποιοσδήποτε.
Αυτό συμβαίνει σήμερα στα pits της yamaha. Υπάρχει ένας οδηγός που εξελίσει το Μ1, και στην άλλη μεριά ένας άλλος που το παίρνει έτοιμο και προσπαθεί να κερδίσει. :lol:
road spirit
18/10/2009, 19:00
who cares ...
booooring
177661
alximistis
18/10/2009, 19:11
Ελεγε για το σημείο που έχουν φτάσει την εξέλιξη του Μ1 αυτός και ο rossi.
Εδώ που έχει φτάσει το Μ1 είπε, το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος οδηγός είναι να προσπαθεί να οδηγήσει γρήγορα, μιας και μπορεί να το οδηγήσει οποιοσδήποτε.
Αυτό συμβαίνει σήμερα στα pits της yamaha. Υπάρχει ένας οδηγός που εξελίσει το Μ1, και στην άλλη μεριά ένας άλλος που το παίρνει έτοιμο και προσπαθεί να κερδίσει. :lol:
:lol: :lol: :lol:
emiliano
18/10/2009, 19:45
:lol: :lol: :lol:
Ακόμα και αν σου ακούγονται υπερβολικά όλα αυτά είναι σίγουρο πως από τότε που ανέλαβαν ο Ντίνος και ο Ιερεμίας κανένας οδηγός δεν έχει δυσκολευτεί να πάρει αποτελέσματα πάνω στη Μ1 αρκεί να εύρισκε τις κατάληλες ρυθμίσεις.
Την ερώτηση που του έκαναν στην συνέντευξη τύπου για τις δηλώσεις του Jorge την είδατε?
makis206
18/10/2009, 21:07
Μπορεί ο συναγωνισμός να πήγε περίπατο από νωρίς, πήρε όμως μαζί του και το άγχος..:D
Πολύ καλός και ο Stoner!
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
Την ερώτηση που του έκαναν στην συνέντευξη τύπου για τις δηλώσεις του Jorge την είδατε?
Οχι! Τι παιχτηκε?
emiliano
18/10/2009, 22:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Οχι! Τι παιχτηκε?
Ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Ρόσσι αν όντως αντιγράφει τις ρυθμίσεις το Χόρχε όπως εκείνος δήλωσε.Η απάντηση ήταν ότι διάβασα τη συνέντευξη και δεν ειπώθηκε ακριβώς έτσι πάντως, είναι αλήθεια ότι τα δεδομένα είναι ανοικτα και στους δύο και όποιος θέλει μπορεί ανα πάσα στιγμή μπορεί να δεί τις ρυθμίσεις του άλλου.
Το θέμα είναι ότι το ύφος του ήταν πολύ σταβωμένο δεν ξέρω όμως αν ήταν για τον δημοσιογράφο ή για τον "Λεμονίδα".
alximistis
18/10/2009, 22:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
Ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Ρόσσι αν όντως αντιγράφει τις ρυθμίσεις το Χόρχε όπως εκείνος δήλωσε.Η απάντηση ήταν ότι διάβασα τη συνέντευξη και δεν ειπώθηκε ακριβώς έτσι πάντως, είναι αλήθεια ότι τα δεδομένα είναι ανοικτα και στους δύο και όποιος θέλει μπορεί ανα πάσα στιγμή μπορεί να δεί τις ρυθμίσεις του άλλου.
Το θέμα είναι ότι το ύφος του ήταν πολύ σταβωμένο δεν ξέρω όμως αν ήταν για τον δημοσιογράφο ή για τον "Λεμονίδα".
ότι κάτι παίζει εδώ κα ικαιρό στην Γιαμάχα και στις σχέσεις ανάμεσα στους 2 είναι σχεδόν δεδομένο.
Το βρίσκω όμως πιο πιθανό να έχει ενοχληθεί ο Βάλε από το τσαμπουακλίκι του μικρού το οποίο δείχνει κατ εμέ και κάποια ασέβεια αν θέλετε.
Το μέλλον θα δείξει πάντως προσωπικά το θεωρώ πολύ τραβηγμένο να έχει ο Ρόσι ανάγκη να κοιτάει τις ρυθμίσεις του πιτσιρικά
harvester
19/10/2009, 08:35
9 ειναι ποοοοοοοοοοοοοολλλλλλλαααααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
:wave2:
αντε του χρονου σας εμεινε ο αλλος βροντακας ο spies
παππους θα γινει και ακομα θα ψαχνετε να του βρειτε κουσουρια
9 ειναι πολλα λεμε
ακομα και 8 ηταν πολλα
αραγε τα 10 δεν θα ειναι υπερβολικα πολλα
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
9 ειναι πολλα λεμε
ακομα και 8 ηταν πολλα
Βασικά δεν είναι μόνο τα πρωταθλήματα πολλά. 13 χρόνια είναι πάρα πολλααααααά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
9 ειναι ποοοοοοοοοοοοοολλλλλλλαααααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αντε του χρονου σας εμεινε ο αλλος βροντακας ο spies
παππους θα γινει και ακομα θα ψαχνετε να του βρειτε κουσουρια
9 ειναι πολλα λεμε
ακομα και 8 ηταν πολλα
:beer: :beer: :beer:
harvester
19/10/2009, 09:22
Βασικά δεν είναι μόνο τα πρωταθλήματα πολλά. 13 χρόνια είναι πάρα πολλααααααά.
εδω ειμαι του "79 και αν γ@μησω μια μερα την επομενη ειμαι κομματια.
τι να πει ο ροσσι που εχει ικανοποιησει τοσα παιδικα κωλαρακια:D εδω και 13 χρονια
α και ενα πολυ αντρικο του biaggi :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να κανω μια ερωτηση/παρατηρηση...
Αντε και το εσωνε το ξαπλωμα ο jorge... τι πιθανοτητες θα ειχε να ειναι ανταγωνιστικος (εκτος απο το να τερματισει απλα) χωρις καθολου μπροστινο φρενο? :rolleyes:
speedyandreas
20/10/2009, 21:12
kserei kaneis pou mporw na katevasw ton agona giati ton exasa?
vangelis 64
20/10/2009, 21:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από speedyandreas
kserei kaneis pou mporw na katevasw ton agona giati ton exasa? Εδώ. (http://www.mininova.org/search/?search=phillip+island&cat=0) Θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις το μtorrent πρώτα.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μπορεί ο συναγωνισμός να πήγε περίπατο από νωρίς, πήρε όμως μαζί του και το άγχος..:D
Πολύ καλός και ο Stoner!
:beer: :beer:
Τι πολύ καλός ρε Μάκη,τι πολύ καλός?
Πρώτος βγήκε ο άνθρωπος..
Τον κυνηγούσε ο κακομοίρης με το Γιαμαχα,κι ο στόνερ τον άφηνε που και που να πλησιάσει γιατί το διασκέδαζε.
Κανείς ποτέ δέν έχει αντέξει να τον κυνηγάει ο Ρόσσι 20 γύρους,στο μισό και στο 1 δευτερόλεπτο,ούτε και πρόκειται να αντέξει ποτέ κανείς άλλος εκτός από τον πιτσιρικά από την Αυστραλια.
Είναι απίστευτος πέτσακας, και ο αλχημιστής έχει δίκιο στο ότι αν είναι να δούμε κάτι στο μέλλον, θα το δούμε απ αυτόν.
Αυτό πού δε συμφωνώ μαζί του είναι,στο οτι η απουσία του είχε σχέση με την κακη ψυχολογία.
Κατα τη γνώμη μου το μόνο πράγμα που δεν πρόκειται να πάει άσχημα μ αυτόν είναι η ψυχολογία,τουλάχιστον αγωνιστικά...Γι αυτό άλλωστε και ο ρόσσι ποτέ δε θα καταφέρει να ασκήσει πάνω του τα διάφορα ψυχολογικά παιχνιδάκια του,ούτε και το έχει καταφέρει μέχρι τώρα.
Και ούτε και ο μεγάλος Freddie Spencer είχε ποτε τέτοιο πρόβλημα.
Από τον λορενθο δεν εχουμε να περιμενουμε και πολλα κατα τη γνώμη μου,αντίθετα με αυτα που λένε πολλοί ότι είναι το μέλλον του σπορ.Θα τον ''κάψει'' και αυτόν ο ρόσσι όπως έκαψε τόσους άλλους που δεν άντεξαν τη πίεση. Βλέπε Τζιμπερνάου, Μπιάτζι και Σια.
Είναι και αυτός άτυχος που έτυχε στην εποχή του μεγαλύτερου οδηγού μέχρι τώρα.
Καλό χειμώνα στο φόρουμ.
ΥΓ. Μάκαρε πάρε τηλ. ή πέρνα να κανονίσουμε για Σ/Κ
vangelis 64
20/10/2009, 22:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Τον κυνηγούσε ο κακομοίρης με το Γιαμαχα,κι ο στόνερ τον άφηνε που και που να πλησιάσει γιατί το διασκέδαζε.
:bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
blackbusa
20/10/2009, 23:25
Κανείς ποτέ δέν έχει αντέξει να τον κυνηγάει ο Ρόσσι 20 γύρους,στο μισό και στο 1 δευτερόλεπτο,ούτε και πρόκειται να αντέξει ποτέ κανείς άλλος εκτός από τον πιτσιρικά από την Αυστραλια.
Είναι απίστευτος πέτσακας, και ο αλχημιστής έχει δίκιο στο ότι αν είναι να δούμε κάτι στο μέλλον, θα το δούμε απ αυτόν.
Αυτό πού δε συμφωνώ μαζί του είναι,στο οτι η απουσία του είχε σχέση με την κακη ψυχολογία.
Κατα τη γνώμη μου το μόνο πράγμα που δεν πρόκειται να πάει άσχημα μ αυτόν είναι η ψυχολογία,τουλάχιστον αγωνιστικά...Γι αυτό άλλωστε και ο ρόσσι ποτέ δε θα καταφέρει να ασκήσει πάνω του τα διάφορα ψυχολογικά παιχνιδάκια του,ούτε και το έχει καταφέρει μέχρι τώρα.
http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA :smokin:
ασε που μετα απο εκεινον τον αγωνα βρονταγε μονος του ο ''δενκαταφερεναασκησειψυχολογικαπαιχνιδακιαμονομετο κωλαρακιτουεπαιξε" Stoner....:lol: :lol: :lol: :lol:
και αν ειναι αληθινες και οι φημες και οι βρωμες...να δουμε ποιος θα τσεκαρει το σεταρισμα του αλλου στην Ducati...:winka:
ρε παιδια τι λετε οτι ο στονερ ελειπε επειδη ειχε ψυχολογικα?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ο ανθρωπας του θανατα ειχε πεσει...και δε το μαθαμε απο δημοσιευματα...το χαμε δει με τα ματια μας που καταφερνε να ανεβει σε βαθρα ημιλιπωθυμος:uplate:
ψυχολογικα ειναι ο biaggi mια ζωη γι'αυτο πηρε και το μπουλο...
το εχω ξαναπει και πιο παλια...ο επομενος μεγαλος οδηγος στα gp ειναι ο Stoner...ο λορενθο ειναι ενα πυροτεχνημα απλα...και ο καιρος θα με επαληθευσει, ειμαι σχεδον σιγουρος...
makis206
21/10/2009, 07:42
Έπρεπε ρε να μην πέσει ο Χόρχες να δεις ποιος θα περίμενε ποιον, ο Γιαμαχάκιας απ'τη στιγμή που χαλαρώνει έχοντας κάνει το άλμα για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος, δικαίως και μπράβο του που σκέφτηκε "ασ'το μωρέ το μαλακιστήρι να βγει πρώτο να του ξεπληρώσω τα της Λαγκούνας Σέκας"..:evil:
ΥΓ. Τις μπουνιές θα τις παίξουμε στο Τυμπάκι το ΣΚ Παυλή :lol:
fotisdragon
23/10/2009, 02:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Να κανω μια ερωτηση/παρατηρηση...
Αντε και το εσωνε το ξαπλωμα ο jorge... τι πιθανοτητες θα ειχε να ειναι ανταγωνιστικος (εκτος απο το να τερματισει απλα) χωρις καθολου μπροστινο φρενο? :rolleyes:
Αν και είπε οτι το φρένο του έσπασε, εμένα μου φαίνεται οτι το tankslap που έφαγε ήταν τόσο χοντρό που απλά χαλάρωσαν τα τακάκια στους δίσκους και δε πιάσανε με τη μία....
Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
Αν και είπε οτι το φρένο του έσπασε, εμένα μου φαίνεται οτι το tankslap που έφαγε ήταν τόσο χοντρό που απλά χαλάρωσαν τα τακάκια στους δίσκους και δε πιάσανε με τη μία....
:look: :look:
ti einai ρε παιδια ο λορενθο?η αρβανιτακη ειναι και του χαλασαν τα φρενα?
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
http://www.youtube.com/watch?v=Y0dk1Ill-ZQ
:D
Χωμάτινος
23/10/2009, 20:00
:look: :look:
Τι κοιτάς; Δεν είχαν σφίξει καλά τα allen!
:rotflmao:
Αν και δεν εχω φοβερες τεχνικες γνωσεις, αυτο μου φαινεται λιγο...:alien:
fotisdragon
24/10/2009, 05:00
Μή δουλεύετε ρε, ισχύει!
(Και μάλιστα το έχετε και sticky : http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=8411)
08. Αν μόλις επιβίωσες από ένα tankslapping, πάτα το μπροστινό φρένο μερικές φορές για να βεβαιωθείς ότι τα τακάκια δεν έχουν σπρώξει τα πιστόνια προς τα μέσα. Θα γλιτώσεις τις εκπλήξεις στο επόμενο φανάρι
Μή δουλεύετε ρε, ισχύει!
(Και μάλιστα το έχετε και sticky : http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=8411)
08. Αν μόλις επιβίωσες από ένα tankslapping, πάτα το μπροστινό φρένο μερικές φορές για να βεβαιωθείς ότι τα τακάκια δεν έχουν σπρώξει τα πιστόνια προς τα μέσα. Θα γλιτώσεις τις εκπλήξεις στο επόμενο φανάρι
Το tank slapping που το είδες ??:look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
α του ξεπληρώσω τα της Λαγκούνας Σέκας"..:evil: :lol:
τα της Λαγκούνας Σέκας του '08 ή του '07?
:look:
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VRV
τα της Λαγκούνας Σέκας του '08 ή του '07?
:look:
:a25: :a25: :a25: :rotflmao:
fotisdragon
01/11/2009, 19:15
Το tank slapping που το είδες ??:look:
Είχε ενα πολύ βίαιο ταρακούνημα στο τιμόνι βύρωνα.
Αλλά κάπου διάβασα (γιατι δυστυχώς μόνο απο τη τηλεοραση την είδα τη φάση) οτι βρήκε και σε ένα άλλο Ducati δεξιά και έτσι του έσπασε το φρένο.
Οπότε, my bad