View Full Version : Bροχερή ημέρα
harris_x
16/10/2009, 12:05
Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά από κάποια post που έτυχε να διαβάσω μου γεννήθηκε μια απορία.
Tο ποσό μοτοσικλετιστής είναι κάποιος φαίνεται από το αν καβαλαει την μηχανή για να πάει στην δουλειά του όταν βρέχει;
Δε το καταλαβαίνω αυτό!
Είναι μαγκιά/απόλαυση/μοτοσυκλετισμός να ξεκινάς από το σπίτι σου μια βροχερή ημέρα, όταν έχεις και κουτί, για να πας για δουλειά;
Δείχνει κάτι συγκεκριμένο το να επιλέξεις μια τέτοια ημέρα το αυτοκίνητο; Αν ναι, τι δείχνει;
Δε λέω να έχεις κανονίσει ταξιδάκι και να μη μασήσεις, άλλα να ξεκινάς για ένα καθημερινό δρομολόγιο με αυτές τις συνθήκες μάλλον για μαζοχισμός μου κάνει!
Περιμένω απόψεις!
Cpt. Haddock
16/10/2009, 12:08
Γράψου στο www.car.gr φιλαράκι, δεν είναι για σένα εδώ :smokin:
harris_x
16/10/2009, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γράψου στο www.car.gr φιλαράκι, δεν είναι για σένα εδώ :smokin:
:lol: :lol: :lol:
Δε το περίμενα από 'σένα αυτό!
:bawl: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Είναι μαγκιά/απόλαυση/μοτοσυκλετισμός να ξεκινάς από το σπίτι σου μια βροχερή ημέρα, όταν έχεις και κουτί, για να πας για δουλειά;
!
Δεν ξέρω αν είναι μαγκιά/απόλαυση/μοτοσυκλετισμός , αλλά άμα δουλεύεις στο κέντρο σίγουρα είναι ΠΟΛΥ πιο γρήγορο και ΠΟΛΥ πιο ασφαλές για την ΨΥΧΙΚΗ σου υγεία ….
:lol: :lol: :wave2:
harris_x
16/10/2009, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Δεν ξέρω αν είναι μαγκιά/απόλαυση/μοτοσυκλετισμός , αλλά άμα δουλεύεις στο κέντρο σίγουρα είναι ΠΟΛΥ πιο γρήγορο και ΠΟΛΥ πιο ασφαλές για την ΨΥΧΙΚΗ σου υγεία ….
+1000000000000000000000
Με αυτές τις προϋποθέσεις συμφωνώ απόλυτα!
:beer:
Cpt. Haddock
16/10/2009, 12:13
Εγώ πάντως γελάω πολύ σήμερα με όσους πήραν το πρωί αυτοκίνητο και τώρα έβγαλε ήλιο :lol: :lol: :lol:
BELZEBOYLIS
16/10/2009, 12:15
τι λες ορε ??? ΚΑΙ πως θα δοκιμάσουμε τα αδιάβροχα μας ????
harris_x
16/10/2009, 12:18
Εγώ πάντως γελάω πολύ σήμερα με όσους πήραν το πρωί αυτοκίνητο και τώρα έβγαλε ήλιο :lol: :lol: :lol:
Γίνεσαι πολύ κακός!
kalgeorge
16/10/2009, 12:18
Περιμένω απόψεις!
αποψη μου ειναι οτι δεν εχεις δουλεια καθολου σημερα και βαριεσαι
:wave2:
harris_x
16/10/2009, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
αποψη μου ειναι οτι δεν εχεις δουλεια καθολου σημερα και βαριεσαι
:smilea: μάλλον μας πήραν χαμπάρι!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
devil's animal
16/10/2009, 12:27
Χαρη ειναι πολυ γενικο να βαλουμε κλιμακα στο "ποσο μοτοσυκλετιστης" ειναι καποιος...
Συνηθως ομως αυτοι που εχουν "θεμα" με την μοτοσυκλετα και δεν την βλεπουν απλα σαν ενα μεταφορικο μεσο αλλα ειναι και τροπος διασκεδασης/εκτονωσης/ελευθεριας κλπ..κλπ... δεν την αποχωριζονται σε μια απλη βροχη.
και ναι ειναι καπως μαζοχιστικο να ξερεις οτι θα βραχεις σιγουρα ή αντιστοιχα θα κινδυνεψεις πολυ περισσοτερο (γιατι και περισσοτερα αυτοκινητα υπαρχουν και καλη ορατοτητα δεν υπαρχει και οι δρομοι ειναι σκατα).
ετσι εχει επικρατησει οτι ο μοτοσυκλετιστης ειναι αποψη. ειναι ιδεα. δεν τον νοιαζει η βολεψη του. (αλλιως δεν θα βλεπαμε χαμογελα στα προσωπα αυτων που εγραψαν αυτο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=89262) ). ειναι καθαρα κουραση και ταλαιπωρια για καποιον μη μοτοσυκλετιστη να πηγαινει ενα τετοιο ταξιδι με μηχανη ή αντιστοιχα να βρεχεται σε καποιο φαναρι της πολης του.
φανταζομαι να βοηθησα στις αποριες σου...
Vstrommer71
16/10/2009, 12:41
Βασικα αμα ΔΕΝ εχεις(απο συνειδητη επιλογη) και αυτοκινητο ειναι καλυτερα,μιας και δεν υπαρχει και διλημμα:lol:
harris_x
16/10/2009, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
Χαρη ειναι πολυ γενικο να βαλουμε κλιμακα στο "ποσο μοτοσυκλετιστης" ειναι καποιος...
Συνηθως ομως αυτοι που εχουν "θεμα" με την μοτοσυκλετα και δεν την βλεπουν απλα σαν ενα μεταφορικο μεσο αλλα ειναι και τροπος διασκεδασης/εκτονωσης/ελευθεριας κλπ..κλπ... δεν την αποχωριζονται σε μια απλη βροχη.
και ναι ειναι καπως μαζοχιστικο να ξερεις οτι θα βραχεις σιγουρα ή αντιστοιχα θα κινδυνεψεις πολυ περισσοτερο (γιατι και περισσοτερα αυτοκινητα υπαρχουν και καλη ορατοτητα δεν υπαρχει και οι δρομοι ειναι σκατα).
ετσι εχει επικρατησει οτι ο μοτοσυκλετιστης ειναι αποψη. ειναι ιδεα. δεν τον νοιαζει η βολεψη του. (αλλιως δεν θα βλεπαμε χαμογελα στα προσωπα αυτων που εγραψαν αυτο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=89262) ). ειναι καθαρα κουραση και ταλαιπωρια για καποιον μη μοτοσυκλετιστη να πηγαινει ενα τετοιο ταξιδι με μηχανη ή αντιστοιχα να βρεχεται σε καποιο φαναρι της πολης του.
Το λέω και παραπάνω:
...
Δε λέω να έχεις κανονίσει ταξιδάκι και να μη μασήσεις...
Δεν μιλάω για ταξίδι, μιλάω για την δουλεία!
π.χ.: Εγώ μένω 6km μακριά από την δουλειά μου, το πρωί γινόταν της που@#$% από βροχή, όση κίνηση και να φάω σε 15min είμαι στην δουλειά (με το κουτί εννοώ), για ποιον λόγο να πάρω τη μηχανή;
Cpt. Haddock
16/10/2009, 12:45
Ρε πηγαίνετε με οτι θέλετε, γιατί σας απασχολεί τι λένε οι άλλοι;
Πιστοποιητικά νομιμοφροσυνης δίνει μονο το ΚΚΕ και κάτι άλλοι καμένοι χλέμπουρες.
Τα χιλιόμετρα και η χρήση του καθενός είναι προσωπικό δικαίωμα και δεδομένο (που λέει και η αρχή προστασίας να 'ουμ'...)
:smokin:
makis206
16/10/2009, 13:04
Ρε πηγαίνετε με οτι θέλετε, γιατί σας απασχολεί τι λένε οι άλλοι;
Πιστοποιητικά νομιμοφροσυνης δίνει μονο το ΚΚΕ και κάτι άλλοι καμένοι χλέμπουρες.
Τα χιλιόμετρα και η χρήση του καθενός είναι προσωπικό δικαίωμα και δεδομένο (που λέει και η αρχή προστασίας να 'ουμ'...)
:smokin:
Συμφωνώ με τον βροχοποιό!:lol:
pilotos_xtreme
16/10/2009, 13:09
οτι ειπε ο καπετανιος πιο πανω !!!!!!!
τι σας νοιζει τι λενε οι αλλοι? αμα γουσταρετε να οδηγειτε στη βροχη πηγαινετε με τη μηχανη σας!
ειναι καθαρα προσωπικη συνειδητη επιλογη του καθενος! ειτε οταν βρεχει πας με το αμαξι κ πηζεις στη κινηση αλλα εισαι στεγνος κ ζεστος με το τσιγαρακι στο χερι κ τη φραπεδουμπα διπλα ,ειτε πας με τη μηχανη κ δε σερνεσε πισω απο τα αμαξια.
εγω προσωπικα δε μου αρεσει να οδηγω με βροχη,κ για αυτο το λογο προτιμω να πηζω στην βασιλης σοφιας τα πρωινα οταν βρεχει με το κουτι.
harris_x
16/10/2009, 13:36
Τι να σου πω, πάντως και εγώ έτσι βλέπω την μηχανή αλλά αν ρίχνει καρέκλες την ώρα που φεύγω από το σπίτι (και μιλάω πάντα για τη δουλειά) θα πάρω το κουτί της γυναίκας μου (γιατί εγώ κουτί δεν έχω)!
XJR_Billy
16/10/2009, 14:21
+660
Είσαι πρώτος !!! :beer: :beer: :beer: :cool: :wave2:
devil's animal
16/10/2009, 14:35
Το λέω και παραπάνω:
Δεν μιλάω για ταξίδι, μιλάω για την δουλεία!
π.χ.: Εγώ μένω 6km μακριά από την δουλειά μου, το πρωί γινόταν της που@#$% από βροχή, όση κίνηση και να φάω σε 15min είμαι στην δουλειά (με το κουτί εννοώ), για ποιον λόγο να πάρω τη μηχανή;
ρε Χαρουλη σου ανεφερα το παραδειγμα με το ταξιδι για να σου δειξω οτι απλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ειτε ειναι να κανεις ταξιδι, ειτε ειναι να πας δουλεια, ειτε να πας για χεσιμο.:lol:
θα πας με την μοτοσυκλετα...
και εμενα η δουλεια μου ειναι στο 1,5χλμ και δεν εχω καν αδιαβροχα...(για κουτι ουτε λογος!)
ηρθα με το μηχανακι, βραχηκα γιατι επιασε μπορα την ωρα που ημουν πανω και μ'επιασε και ενα κωλοφαναρο..:evil:
αν μπορεις παντως να αποφυγεις καποια πραγματα, και δεν εχεις προβλημα με την κινηση, it's ok.
εμενα με πιανει φαναρι με την μηχανη,ανεξαρτητως καιρου, και τρωνε πουστριλικια ακομα και οι ασπρες γραμμες της διαβασης...:rotflmao:
.........:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Είσαι πρώτος !!! :cool: :wave2:
Μη νομίζεις.... δε του συμβαίνει συχνά...
:look:
ΜΠΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΞΑΝΑΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕ !!!!!:mad:
...Πιστοποιητικά νομιμοφροσυνης δίνει μονο το ΚΚΕ και κάτι άλλοι καμένοι χλέμπουρες.
ΠΑΝΟΙ καμενοι να προσθεσω :lol:
Τι να σου πω, πάντως και εγώ έτσι βλέπω την μηχανή αλλά αν ρίχνει καρέκλες την ώρα που φεύγω από το σπίτι (και μιλάω πάντα για τη δουλειά) θα πάρω το κουτί της γυναίκας μου (γιατί εγώ κουτί δεν έχω)!
ναι μωρε...και ασ' το δεσποινακι να πα να πνιγει!:lol: :lol: :lol:
el_hymador
16/10/2009, 14:49
Εγω ειδα τιτλο "Βροχερη ημερα" στις αντιαπαραθεσεις και λεω γιατι τσακωνονται ρ.π.μ.;
Ειχε ηλιο!
Οχι εβρεχε!
και εμενα η δουλεια μου ειναι στο 1,5χλμ και δεν εχω καν αδιαβροχα...(για κουτι ουτε λογος!)
ηρθα με το μηχανακι, βραχηκα γιατι επιασε μπορα την ωρα που ημουν πανω και μ'επιασε και ενα κωλοφαναρο..:evil:
περνα το καημενεεεε πρωτη φορα θα ειναι που θα σε γραψουν???:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Εγω ειδα τιτλο "Βροχερη ημερα" στις αντιαπαραθεσεις και λεω γιατι τσακωνονται ρ.π.μ.;
Ειχε ηλιο!
Οχι εβρεχε!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
εσενα που καθε μερα μου λες να παω να :a021: αμα σε πιασω στα χερια μου....:mad:
harris_x
16/10/2009, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι μωρε...και ασ' το δεσποινακι να πα να πνιγει!:lol: :lol: :lol:
τι μλκς...
Ναι ρε φίλε, είναι και μια ευκαιρία να βάλει τις μπότες της μηχανής για να μη βρέξει τα ποδαράκια της πηγαίνοντας στην δουλειά στο διπλανό κτίριο!!!
devil's animal
16/10/2009, 15:00
σωστα.ερχομαι πρωτος συνηθως εγω. οχι η μυτη μου.
:lol: :lol:
devil's animal
16/10/2009, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
περνα το καημενεεεε πρωτη φορα θα ειναι που θα σε γραψουν???:lol: :lol: :lol:
το σκεφτηκα αλλα επειδη ειμαι ηδη με +1 για κοκκινο. αν παμε στο +2 για κοκκινο μεσα στον χρονο, παπαλα διπλωμα.:look:
ποιος καθεται τωρα χειμωνιατικα να ξαναδιαβαζει σηματα, να δινει παραστασεις, υπουργεια..μλκιες...:cry:
ασε να μπει το 2010 και το βλεπουμε...
:a5: :a5: :a5:
Λεωνίδας
16/10/2009, 15:12
καλά ρε μλκ Σταύρο, για 1,5 χλμ παίρνεις όχημα :confused: :confused: :confused:
devil's animal
16/10/2009, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
καλά ρε μλκ Σταύρο, για 1,5 χλμ παίρνεις όχημα :confused: :confused: :confused:
φιλε αν ξυπνας περιπου 10:30-11:30 καθημερινα και πρεπει να εισαι δουλεια στις 12, πιστεψε με δεν μπορεις να περπατησεις. το πρωϊνο ξυπνημα με σκοτωνει. ασε που πρεπει να πιω και καφε στο σπιτι και μου τρωει χρονο...:ZZZ:
Λεωνίδας
16/10/2009, 15:19
φιλε αν ξυπνας περιπου 10:30-11:30 καθημερινα και πρεπει να εισαι δουλεια στις 12, πιστεψε με δεν μπορεις να περπατησεις. το πρωϊνο ξυπνημα με σκοτωνει. ασε που πρεπει να πιω και καφε στο σπιτι και μου τρωει χρονο...:ZZZ: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ταλαίπωρο παιδί!
Cpt. Haddock
16/10/2009, 15:23
φιλε αν ξυπνας περιπου 10:30-11:30 καθημερινα και πρεπει να εισαι δουλεια στις 12, πιστεψε με δεν μπορεις να περπατησεις. το πρωϊνο ξυπνημα με σκοτωνει. ασε που πρεπει να πιω και καφε στο σπιτι και μου τρωει χρονο...:ZZZ:
πουτ@να βιοπάλη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
harris_x
16/10/2009, 15:26
:bawl:
Λεωνίδας
16/10/2009, 15:28
πουτ@να βιοπάλη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: βέβαια δε μας είπε πότε σχολάει και πόσα παίρνει :wacko:
harris_x
16/10/2009, 15:29
Με συγκινήσατε ρε παλιόπαιδα!
177433
Εγώ κάρο δεν έχω, οπότε δε πα να γαμιέται στη βρόχα και στο χιόνι, το ίδιο μου κάνει...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
sergiosm
16/10/2009, 15:42
Δε λέω να έχεις κανονίσει ταξιδάκι και να μη μασήσεις, άλλα να ξεκινάς για ένα καθημερινό δρομολόγιο με αυτές τις συνθήκες μάλλον για μαζοχισμός μου κάνει!
Μαζοχισμός είναι να κάνεις την ίδια διαδρομή με το αμάξι (δεν γουστάρω να το λέω "κουτί") και να κάνεις τουλάχιστον μία ώρα παραπάνω από όσο θα την έκανες με τη μηχανή ή ακόμα και με το αμάξι μια μέρα χωρίς βροχή.
Αν πας προσεκτικά και πιο ΑΡΓΑ από ό,τι συνήθως και αν φορά τον κατάλληλο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ δεν έχεις πρόβλημα.
Για να μην σου πώ ότι τελικά βρέχεσαι και λιγότερο.
sergiosm
16/10/2009, 15:44
θα πάρω το κουτί της γυναίκας μου
ΚΛΕΦΤΗ
devil's animal
16/10/2009, 15:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
βέβαια δε μας είπε πότε σχολάει και πόσα παίρνει :wacko:
το ωραριο ειναι...μεχρι οποτε....:rolleyes:
για τα λεφτα ρωτηστε τον λογιστη (http://www.moto.gr/forums/member.php?s=&action=getinfo&userid=13214) μου...:lol: :lol:
harris_x
16/10/2009, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Μαζοχισμός είναι να κάνεις την ίδια διαδρομή με το αμάξι (δεν γουστάρω να το λέω "κουτί") και να κάνεις τουλάχιστον μία ώρα παραπάνω από όσο θα την έκανες με τη μηχανή ή ακόμα και με το αμάξι μια μέρα χωρίς βροχή.
Αν πας προσεκτικά και πιο ΑΡΓΑ από ό,τι συνήθως και αν φορά τον κατάλληλο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ δεν έχεις πρόβλημα.
Για να μην σου πώ ότι τελικά βρέχεσαι και λιγότερο.
Ι agree!
Δες παρακάτω:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
+1000000000000000000000
Με αυτές τις προϋποθέσεις συμφωνώ απόλυτα!
harris_x
16/10/2009, 15:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
ΚΛΕΦΤΗ
:a13:
hidefnick
16/10/2009, 15:47
Σήμερα κατέβηκα με κάροοοοοοο.
Κηφισιά-Σύνταγμα μία ωρίτσα και σαραντα πέντε λεπτά....
Πρέπει να είσαι τελείως βλαμμένος να παίρνεις αυτοκίνητο. Και πριν αρχίσουν οι εξυπνάδες: έπρεπε να πάω να βρώ ανταλακτικό για το κάρο-με το κάρο.
Επίσης full-face με βροχή sucks. Αν δεν τρως νερό στην μούρη είσαι gayΣ. Τέλος.
(Ελπίζω να έχει στεγνώσει το AGV :bigcry: :bigcry: )
Cpt. Haddock
16/10/2009, 15:48
αμα είναι να συμφωνούμε όλοι, σκ@τά αντιπαράθεση κάνουμε... :sad:
sergiosm
16/10/2009, 15:48
Ι agree!
Δες παρακάτω:
[/QUOTE]
ασε που πρεπει να πιω και καφε στο σπιτι και μου τρωει χρονο...:ZZZ:
οπότε λες...
"δε πίνω κάνα τσάι στο δρόμο που ειναι και πιο γρήγορο? "
sosTa!
(τα σχόλια επί προσωπικού τα αντιπαρέρχομαι ;-) )
road spirit
16/10/2009, 15:50
ποιός βράχηκε ρε παιδιά?? :smokin:
harris_x
16/10/2009, 15:50
αμα είναι να συμφωνούμε όλοι, σκ@τά αντιπαράθεση κάνουμε... :sad:
Περίμενα και 'γω να γίνει χαβαλές αλλαααα...
:a35:
road spirit
16/10/2009, 15:51
:a35: φλώρε :smokin:
harris_x
16/10/2009, 15:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
φλώρε :smokin: :a36:
Άντε να δούμε... :evil:
devil's animal
16/10/2009, 15:53
οπότε λες...
"δε πίνω κάνα τσάι στο δρόμο που ειναι και πιο γρήγορο? "
sosTa!
ναι.
και βρισκω κατι CBF600 που κερνανε αβερτα τον κοσμακη...
:rotflmao:
road spirit
16/10/2009, 15:54
:a36:
Άντε να δούμε... :evil: δε μου απάντησες στο πιο πάνω όμως... ποιός βράχηκε? :smokin:
ναι.
και βρισκω κατι CBF600 που κερνανε αβερτα τον κοσμακη...
:rotflmao:
να δεις που κατι αλλο πηγε να γραψει και του βγηκε η αλήθεια καταλαθος
harris_x
16/10/2009, 15:57
δε μου απάντησες στο πιο πάνω όμως... ποιός βράχηκε? :smokin:
Τι να σου πω :confused:
... κάποιος θα βράχηκε...
harris_x
16/10/2009, 16:02
Γιάννη από εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1555851#post1555851) μου έσκασε η απορία.
road spirit
16/10/2009, 16:03
Τι να σου πω :confused:
... κάποιος θα βράχηκε...
:look: μπρέ να στο πω και αλλιώς, τι έχουν αυτές οι συνθήκες δλδ? μια χαρά ήρθα στη δουλειά μου σήμερα, στεγνός και ατσαλάκωτος και γρήγορα (άντε + 2-3 λεπτά παραπάνω απο μια μη βροχερή μέρα) :smokin:
pussy
devil's animal
16/10/2009, 16:10
να δεις που κατι αλλο πηγε να γραψει και του βγηκε η αλήθεια καταλαθος
λεγε,λεγε θα το πιστεψεις στο τελος...:bigcry: :bigcry:
:a35:
Θα σε φτιάξω εγώ αφού θες χαβαλέ...
Λοιπόν προσοχή!!!
Το γραφείο μου είναι 3 μέτρα από του Χάρη (δεν κάνω πλάκα) και έχω να καταγγείλω ότι στο παρελθόν υπήρχαν ημέρες που ο ήλιος έσκαγε :sun: , βροχή δεν υπήρχε ούτε καν στους γειτονικούς νομούς και παρόλα αυτά...ο Χάρης ήρθε με το κουτί της γυναίκας του!
Βαράτε τον!
ΥΓ. Να δω πώς θα ξεμπλέξεις τώρα...:wave2:
ΥΓ2. Περίμενα να φύγεις για να ποστάρω...:rotflmao:
ΥΓ3. Επί της ουσίας τη γνώμη μου την ξέρεις...
alximistis
16/10/2009, 16:22
υπάρτχουν κι εκείνοι που δεν έχουν αυτοκίνητοκύριε ;) μη τους ξεχνάτε :)
blackbusa
16/10/2009, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Εγώ κάρο δεν έχω, οπότε δε πα να γαμιέται στη βρόχα και στο χιόνι, το ίδιο μου κάνει...
ειπε ο αφρικανος...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ρε μαλακα ποσες φορες τον χρονο βρεχει στην Κρητη???1-2 αντε 3???καλα για χιονι πρεπει να φτασουνε στην εποχη του ice age...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά από κάποια post που έτυχε να διαβάσω μου γεννήθηκε μια απορία.
Tο ποσό μοτοσικλετιστής είναι κάποιος φαίνεται από το αν καβαλαει την μηχανή για να πάει στην δουλειά του όταν βρέχει;
Δε το καταλαβαίνω αυτό!
Δείχνει κάτι συγκεκριμένο το να επιλέξεις μια τέτοια ημέρα το αυτοκίνητο; Αν ναι, τι δείχνει;
Περιμένω απόψεις!
Ντεν εκο αυτοκινητο καρντια μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
harris_x
16/10/2009, 16:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από McZab
Θα σε φτιάξω εγώ αφού θες χαβαλέ...
Λοιπόν προσοχή!!!
Το γραφείο μου είναι 3 μέτρα από του Χάρη (δεν κάνω πλάκα) και έχω να καταγγείλω ότι στο παρελθόν υπήρχαν ημέρες που ο ήλιος έσκαγε :sun: , βροχή δεν υπήρχε ούτε καν στους γειτονικούς νομούς και παρόλα αυτά...ο Χάρης ήρθε με το κουτί της γυναίκας του!
Βαράτε τον!
ΥΓ. Να δω πώς θα ξεμπλέξεις τώρα...:wave2:
ΥΓ2. Περίμενα να φύγεις για να ποστάρω...:rotflmao:
ΥΓ3. Επί της ουσίας τη γνώμη μου την ξέρεις...
C u on Monday...
:evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ειπε ο αφρικανος...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ρε μαλακα ποσες φορες τον χρονο βρεχει στην Κρητη???1-2 αντε 3???καλα για χιονι πρεπει να φτασουνε στην εποχη του ice age...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=wmJwAAYe8G0&feature=related
Λάθος στα έχουν πει... & από χιόνι κάργα.. (όχι μέσα στο Ηράκλειο προφανώς)
harris_x
16/10/2009, 16:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ντεν εκο αυτοκινητο καρντια μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πουλάω της γυναίκας σε καλή τιμή, ενδιαφέρεσαι;
Το κάνω και ανταλλαγή αν προτιμάς!
:p
...(τα σχόλια επί προσωπικού τα αντιπαρέρχομαι ;-) )
και εγω τα αντιπηγαινω.:smokin:
harris_x
16/10/2009, 16:53
μπρέ να στο πω και αλλιώς, τι έχουν αυτές οι συνθήκες δλδ? μια χαρά ήρθα στη δουλειά μου σήμερα, στεγνός και ατσαλάκωτος και γρήγορα (άντε + 2-3 λεπτά παραπάνω απο μια μη βροχερή μέρα) :smokin:
pussy
Μάλλον θα παίρνω στο εξής την μηχανή, αν έβλεπες πως έφτασα στο γραφείο από το πάρκιν...
:eyepop:
Λευκάδιος
16/10/2009, 16:59
ποιός βράχηκε ρε παιδιά?? :smokin: η κ#λοτρυπιδα μου!αυτο το γ@μημενο αδιαβροχο που πηρα περσι (hdp) εβαλε νερο στην οπή!50 ευρω εσκασα ο παπαρας για να υποστηριξω τα εγχωρια προιοντα.βρε ουστ
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
η κ#λοτρυπιδα μου!αυτο το γ@μημενο αδιαβροχο που πηρα περσι (hdp) εβαλε νερο στην οπή! :look: είσαι σίγουρος ότι το φοράς sosTa?
:wacko:
Λευκάδιος
16/10/2009, 17:06
:look: είσαι σίγουρος ότι το φοράς sosTa?
:wacko: ναι πανω απο το στρινγκ τζιν και μετα το αδιαβροχο,αλλα τωρα που το λες ξεχασα να βαλω την always :lol:
blackbusa
16/10/2009, 17:16
[url]
& από χιόνι κάργα.. (όχι μέσα στο Ηράκλειο προφανώς)
ρε παπαρα και εγω αν δουλευα στον Παρνασσο θα μειλαγα για χιονι...βρηκες δουλεια στον Ψηλοριτη???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
project.breeze
16/10/2009, 17:17
Εγώ να περιπλέξω λίγο το ερώτημα...
Έστω ότι εγώ το μηχανάκι το έχω μόνο για την καφετέρια και είμαι και καπνιστής.Σήμερα βρέχει,κανένας δεν κάθεται έξω λόγω βροχής οπότε δεν έχει νόημα να πάω στην καφετέρια με την μηχανή,κάποιες καφετέριες όμως έχουν απαγορεύσει εντελώς το κάπνισμα μέσα και έτσι παρόλη τη βροχή υπάρχουν θαμώνες κάτω από τις τέντες.Επειδή εγώ καπνίζω έχω την επιλογή είτε να πάω σε καφετέρια που επιτρέπεται το κάπνισμα μέσα (πού όμως δεν έχει κατ' επέκτασιν θαμώνες έξω) και κανείς να μην χαζεύει την μηχανή μου,είτε να πάω σε καφετέρια που έχει απαγορεύσει το κάπνισμα μέσα και κάθονται όλοι στις τέντες,έξω για να καπνίζουν.Εδώ έχουμε τώρα το 2ο σκέλος του ερωτήματος που προκύπτει από το γεγονός ότι βρέχει και άρα δε μπορώ να πάω με τη μηχανή οπότε μάλλον θα κάτσω μέσα και θα γράψω καμμία μ@λακία στο forum να περάσει η ώρα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρε παπαρα και εγω αν δουλευα στον Παρνασσο θα μειλαγα για χιονι...βρηκες δουλεια στον Ψηλορειτη???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πήρα πρόβατα, δε τα έμαθες?
:look: :look: :look: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
16/10/2009, 17:19
Πήρα πρόβατα, δε τα έμαθες?
κατι μου ελεγε για προβατινες ο συντεκνος...αλλα καταλαβα οτι ηταν για pleasure και οχι business...:blush: :look: :winka:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πουλάω της γυναίκας σε καλή τιμή, ενδιαφέρεσαι;
Το κάνω και ανταλλαγή αν προτιμάς!
:p
οκ σου δινω το παπι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: