View Full Version : Γιατί αγόρασα bmw!!!!!!
Χαιρετώ ολους τους φιλους του forum καθοτι ειμαι νέο μέλος.Χρονια πανω σε διαφορες μοτο απο τις αρχες της δεκαετιας του 80 αγοραζοντας το πρωτο μου c50 και αλλαζοντας πολλες μοτο (JAPAN)αλλα και ευρωπαικες (MORINI,DUCATI,GUZZI)εχω να πω οτι με τις JAPAN βαρεθηκα να αλλαζω συνεργεια και μηχανικους γιατι κανενας (εκτος απο ελαχιστους)δεν με ειχε αφησεις ευχαριστημενο σαν πελατη ενω αρκετες φορες μετα τα σερβις καθομουν και τις εφτιαχνα μονος μου ξανα!!Με τα ευρωπαικα μοντελα που ανεφερα παραπανω,περασα καλυτερες μερες αφου τοMORINI το εφτιαχνα εξ ολοκληρου μονος μου,οσο για το DUCATI ο μονος ανθρωπος τοτε που μπορουσε να το φεριε στα ισια του ηταν ο Μαθιός.για το GUZZI ας μην μιλησω,μια απο τα ιδια με τα αλλα.Τοτε ενας φιλος αρχες του 91 αγορασε το r100gs μαυρο-κιτρινο και το πηρα για την καθιερωμενη βολτα,μπορει να μην ειχε τα φινιρισμα και το γκαζι των JAPAN αλλα η αισθηση οταν την οδηγησα μου εμεινε αξεχαστη για αρκετα χρονια,οταν κοπηκε ο ομφαλιος λωρος με ολα τα αλλα η αποφαση μου ηταν καθετη:το επομενο μηχανακι μου θα ηταν bmw,στην πορεια γνωρισα και εμαθα για τον Παναγιωτοπουλο οπωτε τελος η <μαστοραντζα> των JAPAN και οι επισκεψεις στον Μαθιο.Απο τοτε δεν ξαναασχοληθηκα παρα μονο με το που θα κανω την επομενη εκδρομη μου,μετα απο την αγορα ενος funduro καταφερα και πηρα την 1200gs,αποτελεσμα? στο περθενικο της ταξιδι ας μην πω για τις εντυπωσεις τις δικες μου η συζυγος μου ειπε σε μια σταση για καφε:'ειχες δικιο,ειναι η καλυτερη μηχανη που πηρες ποτε'!!!!!!!!!!!!!!Τα σχολια περιτευουν.Ευχαριστω για τον χρονο σας θα ηθελα να μαθω και απο αλλους :πως αγορασαν bmw και δεν πηραν κατι αλλο ..................:beer: :wave2:
Καλώς ήλθες G/S...
:beer: :beer: :beer:
το ότι αρέσει στην γυναίκα είναι ο καλλίτερος λόγος να πάρεις ένα μηχανάκι... :wave2:
Φιλε TPAP ευχαριστω για το καλωσορισμα σου, η αγορα της 1200 δεν εγινε με κριτηριο αν αρεσε η οχι στην συζυγο (αυτη εκτιμησε πανω απο ολα την ανεση στο ταξιδι και τα μπαγκαζια που κουβαλαγα!!)το κριτηριο της αγορας της ηταν οτι μετα απο πολλα χρονια ειχα κατασταλαξει τι ηθελα και τι περιμενα απο ενα μηχανακι τετοιο,και βασικα μου εκανε κλικ απο την πρωτη μερα που τη ειδα στις βιτρινες.Εσυ τι εχεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από G/S
Φιλε TPAP ευχαριστω για το καλωσορισμα σου, η αγορα της 1200 δεν εγινε με κριτηριο αν αρεσε η οχι στην συζυγο (αυτη εκτιμησε πανω απο ολα την ανεση στο ταξιδι και τα μπαγκαζια που κουβαλαγα!!)το κριτηριο της αγορας της ηταν οτι μετα απο πολλα χρονια ειχα κατασταλαξει τι ηθελα και τι περιμενα απο ενα μηχανακι τετοιο,και βασικα μου εκανε κλικ απο την πρωτη μερα που τη ειδα στις βιτρινες.Εσυ τι εχεις?
Πόσα χρόνια δλδ για να καταλήξεις σε boxer; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Το 1998 ετοιμαζομουν να παρω ενα 1100 gs οταν οι φιλοι μου ειπαν περιμενε το 1150,οταν βγηκε δεν φταναν τα φραγκα τοτε, οποτε καταφερα το 04 να παρω την 1200.Συνολο 6 χρονακια!!!Καλα ειναι!!!!!!
Tελικα δεν εισαι ο μονος!!!!!!!!!!!!!:sun: μετα την bmw τελος τα μοτο!!!
AUFGEBRACHT
16/10/2009, 21:24
Sie sind willkommen G/S στο φόρουμ μας!!!:wave2:
Εγώ προσωπικά πήρα BMW, για να με ρωτάνε οι άλλοι γιατί πήρα BMW!!!!
Στα σοβαρά τώρα,προσωπικά πήρα BMW από ένα συνδυασμό παραγόντων όπως μύθος,ιστορικότητα ονόματος,τεχνολογικές καινοτομίες,αρχέγονες παραστάσεις...Εξηγούμαι:
Είμαι 33χρ. και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου καβάλαγα μηχανάκια,ο δε πατέρας μου δεν είχε ποτέ αυτοκίνητο,τον θυμάμαι χειμώνα,καλοκαίρι,με καύσωνα,με βροχή,με αέρα να καβαλάει το μηχανάκι και να πηγαίνει στο εργοστάσιο.Είχε μια Zundapp και μετά αγόρασε μια Vespa 200άρα την οποία έχει ακόμα.Αλλά πάντα μου έλεγε για την BMW που είχε νέος,τη μεγάλη του αγάπη και το πόσο είχε μετανοιώσει που για κάποιους συγκεκριμένους λόγους είχε αναγκαστεί να την αποχωριστεί.Πάντα όταν πετυχαίναμε κάποια BMW στο δρόμο σταμάταγε να τη θαυμάσει,να την περιεργαστεί...έτσι μπολιάστηκα με τα γονίδια της βαυαρικής φίρμας.Επίσης,θυμάμαι τα καλοκαίρια να περνάνε Γερμανοί και Ιταλοί φορτωμένοι με μπαγκάζια και εξοπλισμό τότε που η λέξη μοτοσυκλετιστική παιδεία στην Ελλάδα ήταν terra incognita.Από τότε συνδύασα τις μοτοσυκλέτες BMW με το ταξίδι,την περιπέτεια και την φυγή...Επίσης,έβλεπα παλιές BMW από τον πόλεμο με ιδιοκτήτες κάτι ωραίους μεροκαματιάρηδες τύπους στην οικοδομή,με καλάθι δίπλα να δουλεύουν μετά από χρόνια το ίδιο γλυκά και μελωδικά και συνδύασα τις BMW με την αξιοπιστία και την αντοχή στο χρόνο.Αυτά στα όψιμα χρόνια...βάλε και λίγο πετυχημένο marketing στις μέρες μας και λύθηκε η απορία σου.
Επίσης,πιστεύω πολύ στα όνειρα,στην ηδονή της πραγματοποίησής τους..Ήταν το 1993,Μάρτιος,έβλεπα την εκπομπή από τη θέση του οδηγού στον ΑΝΤ1..Το θυμάμαι σαν σήμερα...Εϊχαμε τραπέζι οικογενειακό και ξαφνικά στην εκπομπή παρουσίαζαν το θρυλικό Funduro που είχε πρωτοβγεί...Αυτό ήταν...με το που το είδα το ερωτεύτηκα και είπα ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ!!!! Το έβαλα σκοπό.Ήμουν τότε 17,και είχα γεμίσει ένα ολόκληρο ντουλάπι με άρθρα και ΟΛΑ τα περιοδικά και εφημερίδες που είχαν τέστ το Funduro...Πήγαινα σε εκθέσεις,κόλλαγα τη μούρη μου στη τζαμαρία του Βαγιανέλλη στην Καλλιρόης,κόλλαγα αφίσες στο δωμάτιό μου...Βέβαια λεφτά δεν υπήρχαν,το καλοκαίρι μεροκάματο,μετά πανεπιστήμιο,μετά στρατός,πάει το Funduro,τη θέση του πήρε η F650GS...Αρχικά απογοητεύτηκα,δε μ άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ και είχα πικραθεί τόσο που δεν κατάφερα να την αγοράσω καινούρια που πέταξα ΟΛΑ τα περιοδικά,τις αφίσες και είπα αυτό ήταν..τελείωσε!!!!
Αμ δε...Δόξα τω Θεώ δουλειά βρήκαμε,με τα οικονομικά και τη διαχείρισή τους τα πήγαινα πάντα καλά,όλα αυτά τα χρόνια συγκέντρωνα χρήματα και το 2006,ενώ 8 χρόνια δε γύρναγα να κοιτάξω μηχανή,είχα ξεκόψει εντελώς,μια μέρα από τη δουλειά παίρνω τηλέφωνο τον πατέρα μου και του λέω:μόλις σχολάσω ετοιμάσου να πάμε Αθήνα να πάρω μηχανή...Μάρκα δε χρειάζεται να σου πω.Πολλοί θα πουν έκανα μαλακία...Ούτε έρευνα αγοράς,ούτε περιοδικά,ούτε γνώμες από γνωστούς και φίλους,ΤΙΠΟΤΑ,μπήκα στο λεωφορείο,πήγα στη Μιχαλακοπούλου,μπήκα στο Καλφαρέντζο και του λέω:ενδιαφέρομαι να αγοράσω την 650,η οποία έιχε κάνει face lifting εν τω μεταξύ και είχε γίνει εν αγνοία μου ΚΟΥΚΛΑ!!!! Θες να την οδηγήσεις μου λέει,ΟΧΙ του απαντάω,μου φτάνει που τη γουστάρω και ακόμα και σταματημένη με φτιάχνει,πόσο μου την αφήνεις,πάρε τα μετρητά καί έγινε δικιά μου....Μέχρι σήμερα που μιλάμε.Υπήρχαν φθηνότερες,καλύτερες,ομορφότερες...ελικάκι στο ρεζερβουάρ δεν είχαν όμως.
Με ρωτάγανε φίλοι...καλά τί σου ήρθε να πάρεις BMW,αυτές χαλάνε,είναι πανάκριβες,value fro money ανύπαρκτο...εμένα τους έλεγα ΑΥΤΗ με φτιάχνει.
Πολλά έγραψα και ξέχασα και ένα σημαντικό.Από όλα τα μηχανάκια που είχα στην κατοχή μου,ΠΟΤΕ δεν έτυχε να έχω γιαπωνέζικο.Ιταλικά και γερμανικά ήταν,ευρωπαικά.Για δικούς μου σεβαστούς λόγους,τα γιαπωνέζικα είχαν μια αισθητική που εμένα δε μου ταίριαζε.
Υ.Γ. Δεν είμαι γιατρός,δε φοράω Rolex,δεν κρατάω Samsonite,δεν ντύνομαι με σενιέ ρουχαλάκια και δε νομίζω πως έχω την καλύτερη μηχανή του κόσμου.Το επίσημο service είναι άθλιο και πανάκριβο και δυστυχώς οι περισσότεροι ιδιοκτήτες BMW στην Ελλάδα -και μιλάω από προσωπική πείρα- κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να συντηρούν το στερεότυπο του νεόπλουτου καραγκιόζη που συνοδεύει την απόκτηση μιας BMW.Όπως ο τύπος τις προάλλες με το 1200 που με κοίταξε υποτιμητικά όταν με είδε δίπλα του με το 650 και τον χαιρέτησα,λέγοντάς μου να πάω να αγοράσω μια σαν τη δικιά του γιατί BMW λέγονται μόνο όσες έχουν boxer κινητήρα και άξονα...έριξα πολύ γέλιο με το μ@λ@κ@....
menelaos46
16/10/2009, 21:34
εγω παλι οδηγησα τρεις ωρες δανεικο gs1200 και δε μου αρεσε ουτε το ηλιθιο συστημα μπροστα αναρτησης ουτε η μεταδοση.
αισθηση μηδεν. Γουστα ειναι τι να πεις....
προτιμω να παρω 2 βστρομ παρα ενα gs!
AUFGEBRACHT
16/10/2009, 21:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
εγω παλι οδηγησα τρεις ωρες δανεικο gs1200 και δε μου αρεσε ουτε το ηλιθιο συστημα μπροστα αναρτησης ουτε η μεταδοση.
αισθηση μηδεν. Γουστα ειναι τι να πεις....
προτιμω να παρω 2 βστρομ παρα ενα gs!
Εννοείται γούστα φίλτατε...Αν δεν ήταν έτσι,θα υπήρχε ένα μόνο εργοστάσιο και θα κατασκεύαζε ένα μόνο μοντέλο για όλους...Ανιαρό δε θα ήταν;;;Οι περισσότεροι νομίζουν ότι η μηχανή που έχουν είναι η ακλύτερη επιλογή για όλους...Εεε,δε μπορεί να είσαι 150 με χέρια στην ανάταση,50 κιλά και να σου λέει ο άλλος που είναι γομάρι 1,90 100κιλά πάρε Vstrom,Varadero,1200GS που έχω κι εγώ...
Όπως ο τύπος τις προάλλες με το 1200 που με κοίταξε υποτιμητικά όταν με είδε δίπλα του με το 650 και τον χαιρέτησα,λέγοντάς μου να πάω να αγοράσω μια σαν τη δικιά του γιατί BMW λέγονται μόνο όσες έχουν boxer κινητήρα και άξονα...έριξα πολύ γέλιο με το μ@λ@κ@....
Tυποι σαν αυτον παραπανω απλα φιλε μου πηραν αυτη την μηχανη για επιδειξη και για μουρη,και οχι απο ΑΓΑΠΗ για την μηχανη τους και τις μοναδικες στιγμες που νοιωθουμε ολοι μας οδηγωντας ανεξαρτητου μαρκας και μοντελου.Τετοιους τυπους δεν θα τους δεις σε ερημιες και λασπωμενους.:lol: και πιθανοτατα το μεγαλυτερο ταξιδι τους θα ηταν μεχρι την χαλκιδα για κανα ουζακι!!Να χαιρεσαι το μηχανακι που εχεις και ασε τον κοσμο να λεει,ο μονος που ξερει τι αγορασε και γιατι εισαι εσυ.:wave2:
...Εσυ τι εχεις?
Αυτό:
177541
;)
Αλλά μάλλον δεν είναι bmw. Δεν έχει μπόξερ.
177542
reinmeister
17/10/2009, 14:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Αυτό:
παιζει να μην εχω πεταξει εναν original αυτοματο γι αυτο...ξερεις,τον εσωτερικο...θα κοιταξω αν και πολυ το φοβαμαι...
r26... :yuck: ποτε δεν μου αρεσαν τα ψαλιδατα αν και ειχα...r25/2 λεμεεεε.....:lol:
υ.γ. ευγε στους συνειδητοποιημενους αγοραστες...:beer: :beer:
reinmeister
17/10/2009, 14:23
...και η μεγαλυτερη αγαπη μου ever...
r51/2,στενοταμπουρη, με δυο εκκεντροφορους,fishtails,δυναμο της bosch αντι για μανιατο και χελωνα φιλτρο...και φυσικα με το original μικρο κωλοφαναρο...
και ειχα βρει ο λαλακας ,αλλα τσακωθηκα με τον γερο στα λεφτα...:sad: που θα μου παει ομως...θα ξαναπετυχω...
177544
Αυτό:
Μπραβο tpap το εχεις πενα το εργαλειο !!!!!!!!!! Δειχνει ανθρωπο με μερακι και φανταζομαι θα πηρε καιρο για να ερθει σε αυτην την κατασταση αλλα το αποτελεσμα ειναι που μετραει.Ειναι απο τις λιγες bmw που εχω δει σε αυτην την κατασταση :a18:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
παιζει να μην εχω πεταξει εναν original αυτοματο γι αυτο...ξερεις,τον εσωτερικο...θα κοιταξω αν και πολυ το φοβαμαι...
:a10: :a013:
υ.γ. ευγε στους συνειδητοποιημενους αγοραστες...:beer: :beer:
@@ συνειδητοποιημένος αγοραστής είμαι ρε... :(
ξέρεις τι άκουσα από ένα φιλαράκι του μικρού ξαδέλφου μου τις προάλλες...?
''τα άλογα που βγάζει το R1 μου, εσένα δεν τα βγάζουν ούτε 8 από τα μηχανάκια σου μαζί...''
Άρα λοιπόν, δε φτουράω μία.
Μπραβο tpap το εχεις πενα το εργαλειο !!!!!!!!!! Δειχνει ανθρωπο με μερακι και φανταζομαι θα πηρε καιρο για να ερθει σε αυτην την κατασταση αλλα το αποτελεσμα ειναι που μετραει.Ειναι απο τις λιγες bmw που εχω δει σε αυτην την κατασταση :a18:
Ευχαριστώ για τα λόγια σου, αλλά πένα δεν είναι. Ακόμη-τουλάχιστον.
Στην παρακάτω ο Πατέρας μου με την δικιά του το '62. Ορθιος, ο μεγάλος του αδελφός.
Δυστυχώς, δεν μπόρεσα να εντοπίσω τα ίχνη της.
177559
reinmeister
17/10/2009, 16:38
αν δεν βαλεις φιλετα και δεν βαψεις τις ροδες μαυρες ασημι,δεν θελω να σε ξερω...:lol:
Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ !:sun:
177567
αν δεν βαλεις φιλετα και δεν βαψεις τις ροδες μαυρες ασημι,δεν θελω να σε ξερω...:lol:
και προπελες στο ντεποζητο...
:evil: :evil: :evil:
1200 adv
18/10/2009, 06:00
Καλοτάξιδη ,να είσαι πάντα καλά και να την χαίρεσε;) .
george72
18/10/2009, 09:16
Ευγε για το 26..
πολυ ομορφο...πραγματι:lol:
γνωμη μου οτι θα δειξει περισοτερο με φιλετακια, και τα σηματακια
sapila racing
18/10/2009, 09:33
Αυτός είναι καλός μόνο για το ράφι δυστυχώς, η για κανονικά καλλιστεία όπου πρέπει η μοτο να είναι 100% original.
Μεσα στο καβούκι ζεστένεται και δεν κρατάει για πολύ.δυστυχώς.
Tpap για τα φιλέτα οτι είπαν κι οι άλλοι, υπάρχουν μάστορες να στα φτιάξουν και η μηχανή δείχνει λειψή χωρίς αυτα και τα σήματα.
Καλώς ήλθες :wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Tpap για τα φιλέτα οτι είπαν κι οι άλλοι, υπάρχουν μάστορες να στα φτιάξουν και η μηχανή δείχνει λειψή χωρίς αυτα και τα σήματα.
Θα γίνουν και αυτά...Προέχει να τελειώσω με τα ηλεκτρικά και κάποια άλλα μικροπράγματα και μετά θα ασχοληθώ με τα τελικά φινιρίσματα.:wave2:
frappe rider
18/10/2009, 16:21
Παντως εγω και με το συμπαθειο δηλαδη δεν πολυκαταλαβα γιατι ο φιλος αγορασε BMW.Ο παραγοντας WAF (Wife Acceptance Factor) ειναι τουλαχιστον γραφικος κατα την ταπεινη μου αποψη.Αυτο που καταλαβα ειναι οτι καποιος Μαθιος φτιαχνει Ducati :lol:
reinmeister
18/10/2009, 16:27
Αυτός είναι καλός μόνο για το ράφι δυστυχώς, η για κανονικά καλλιστεία όπου πρέπει η μοτο να είναι 100% original.
Μεσα στο καβούκι ζεστένεται και δεν κρατάει για πολύ.δυστυχώς.
αν ειναι σωστο απο ηλεκτρικα γενικοτερα,μια χαρα αντεχει...το ενα απο τα δικα μου εκανε 20.000 χωρις κιχ...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από frappe rider
Φιλε frappe rider. Ο παραγοντας WAF δεν επαιξε ΚΑΝΕΝΑΝ λογω στην αγορα της μηχανης παρα μονο η εκτιμηση των μεταφερομενων αποσκευων και η ανεση του συνοδηγου σε σχεση με παλαιοτερες μοτο.Με λιγα λογια :πηρα bmw γιατι βαρεθηκα τις εκατο διαφορετικες γνωμες των<μαστορων>για το ιδιο προβλημα ,για τα τρεξιματα απο συνεργειο σε συνεργειο και φτου και απο την αρχη,για τα σερβις που εκανα μονος μου στο πεζοδρομιο του σπιτιου μου (δεν ειχα γκαραζ)λογω παντελους ελειψης εξουσιοδοτημενου συνεργειου(για τα ευρωπαικα),τωρα οσο αναφορα τον μαθιο ετσι για την ιστορια αναφερω οτι στην δεκαετια του 80 αν ειχες ducati κανεις δεν ηξερε να ρυθμιζει το desmo και τα dellorto οπως αυτος.:)
Φιλε frappe rider. Ο παραγοντας WAF δεν επαιξε ΚΑΝΕΝΑΝ λογω στην αγορα της μηχανης παρα μονο η εκτιμηση των μεταφερομενων αποσκευων και η ανεση του συνοδηγου σε σχεση με παλαιοτερες μοτο.Με λιγα λογια :πηρα bmw γιατι βαρεθηκα τις εκατο διαφορετικες γνωμες των<μαστορων>για το ιδιο προβλημα ,για τα τρεξιματα απο συνεργειο σε συνεργειο και φτου και απο την αρχη,για τα σερβις που εκανα μονος μου στο πεζοδρομιο του σπιτιου μου (δεν ειχα γκαραζ)λογω παντελους ελειψης εξουσιοδοτημενου συνεργειου(για τα ευρωπαικα),τωρα οσο αναφορα τον μαθιο ετσι για την ιστορια αναφερω οτι στην δεκαετια του 80 αν ειχες ducati κανεις δεν ηξερε να ρυθμιζει το desmo και τα dellorto οπως αυτος.:)
Και δλδ τώρα που πήρες την 1200 έλυσες όλα τα παραπάνω προβλήματα; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
frappe rider
18/10/2009, 18:04
Φιλε μου καλησπερα και καλως ηρθες εστω και απο μενα εστω και καθυστερημενα στην ιντερνετικη μας κουβεντα.Ειμαι 42 χρονων και εχουν περασει πολλα μηχανακια απο τα χερια μου και τα τελευταια 10 σχεδον εχω ενα SV.Ολα αυτα τα χρονια εχω εναν μαστορα που φτιαχνει και κανει σερβις στα μηχανακια μου και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.Αλλο ομως αυτο και αλλο το να μπω στον κοπο να αναλυσω γιατι αγορασα ενα μηχανακι.Και γενικα σε διαφορα φορα που παρακολουθω οι αναβατες BMW προσπαθουν να δικαιολογησουν η και να απολογηθουν για την επιλογη τους.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από G/S
Όπως ο τύπος τις προάλλες με το 1200 που με κοίταξε υποτιμητικά όταν με είδε δίπλα του με το 650 και τον χαιρέτησα,λέγοντάς μου να πάω να αγοράσω μια σαν τη δικιά του γιατί BMW λέγονται μόνο όσες έχουν boxer κινητήρα και άξονα...έριξα πολύ γέλιο με το μ@λ@κ@....
Tυποι σαν αυτον παραπανω απλα φιλε μου πηραν αυτη την μηχανη για επιδειξη και για μουρη,και οχι απο ΑΓΑΠΗ για την μηχανη τους και τις μοναδικες στιγμες που νοιωθουμε ολοι μας οδηγωντας ανεξαρτητου μαρκας και μοντελου.Τετοιους τυπους δεν θα τους δεις σε ερημιες και λασπωμενους.:lol: και πιθανοτατα το μεγαλυτερο ταξιδι τους θα ηταν μεχρι την χαλκιδα για κανα ουζακι!!Να χαιρεσαι το μηχανακι που εχεις και ασε τον κοσμο να λεει,ο μονος που ξερει τι αγορασε και γιατι εισαι εσυ.:wave2: [/QUOTE
ο frappe rider έγραψε:
Και γενικα σε διαφορα φορα που παρακολουθω οι αναβατες BMW προσπαθουν να δικαιολογησουν η και να απολογηθουν για την επιλογη τους.
Τώρα νομίζω άρχισαν να κοιτάζονται ''κάπως'' και μεταξύ τους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και δλδ τώρα που πήρες την 1200 έλυσες όλα τα παραπάνω προβλήματα; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Απο τοτε που πηρα την πρωτη bmw και τα σερβις τα εκανα μεχρι και σημερα στον Παναγιωτοπουλο ναι φιλε μου,(δεν του κανω διαφημηση ουτε εχω να κερδισω κατι επειδη τον αναφερω.)και το βασικο για εμενα ειναι οτι προσωπικα μεχρι στιγμης τουλαχιστον δεν εχω ασχοληθει στο να φτιαξω κατι στην μηχανη μου μετα το συνεργειο. ουτε να εχω υποψιες αν ολα εγιναν σωστα.κατα την ωρα που δεν ημουν εκει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από frappe rider
Φιλε μου καλησπερα και καλως ηρθες εστω και απο μενα εστω και καθυστερημενα στην ιντερνετικη μας κουβεντα.Ειμαι 42 χρονων και εχουν περασει πολλα μηχανακια απο τα χερια μου και τα τελευταια 10 σχεδον εχω ενα SV.Ολα αυτα τα χρονια εχω εναν μαστορα που φτιαχνει και κανει σερβις στα μηχανακια μου και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.Αλλο ομως αυτο και αλλο το να μπω στον κοπο να αναλυσω γιατι αγορασα ενα μηχανακι.Και γενικα σε διαφορα φορα που παρακολουθω οι αναβατες BMW προσπαθουν να δικαιολογησουν η και να απολογηθουν για την επιλογη τους.
Καλησπερα και απο εμενα φιλε,ημαστε σχεδον ιδια ηλικα εγω 45 αρα μαλλον εισαι <παληα καραβανα>εγω δεν ειχα σκοπο να γραψω-απολογηθω γιατι πηρα το συγκεκριμενο μηχανακι αλλα καποιοι με ρωταγαν γιατι bmw και οχι κατι αλλο,προπαθησα να το αποτυπωσω μεσα σε λιγες γραμμες,αλλωστε δεν ειμαι κολλημενος του τυπου οποιος δεν εχει bmw ειναι λιγοτερο μοτοσυκλετιστης,ολοι κανουν τις επιλογες τους σε μαρκες και μοντελα συμφωνα με τα προσωπικα τους κριτηρια,απλα το συγκεκριμενο μηχανακι μου εκανε κλικ απο την αρχη και εμεινα ευχαριστημενος απο την after sale εξυπηρετηση που μου παρεχει η εταιρια αυτη. ευχομαι να εχεις καλα χιλιομετρα με το sv.:beer:
AUFGEBRACHT
18/10/2009, 21:01
ο frappe rider έγραψε:
Και γενικα σε διαφορα φορα που παρακολουθω οι αναβατες BMW προσπαθουν να δικαιολογησουν η και να απολογηθουν για την επιλογη τους.
Τώρα νομίζω άρχισαν να κοιτάζονται ''κάπως'' και μεταξύ τους. [/B][/QUOTE]
...Σε λίγο θα μας πεις ότι ξεκινάμε και εμφύλιο μεταξύ μας!!!:wave2:
Τώρα βαριέμαι τις αντιπαραθέσεις, αλλά υπάρχει μια παρανόηση:Οι αναβάτες BMW προσπαθούν να δικαιολογήσουν την επιλογή τους, γιατί οι άλλοι αναβάτες πάντα έχουν την ηλίθια απορία ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕΣ BMW;;; Το ανέφερα και παραπάνω...Όταν αγόρασα τη BMW το ίδιο διάστημα ένας συνάδελφος αγόρασε ένα Suzuki...Όταν συζητάγαμε,ΟΛΟΙ ήθελαν να δικαιολογήσω την επιλογή μου για τη συγκεκριμένη φίρμα ΜΟΝΟ εγώ.Ρε μπας και τελικά όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια; Έχω ένα γνωστό ορκισμένος Hondα,μόλις το πήρα και το είδε άρχισε τις κοροϊδίες και τους χλευασμούς: Χαχαχα έχει και θερμαινόμενα γκρίπ για να μην κρυώνουν τα χεράκια σου και δε μπορείς να οδηγήσεις, χαχαχα έχει και πρίζα 12V για να φορτίζεις κινητό και τα λοιπά. Προχτές με φώναξε να μου δείξει τα καινούρια θερμαινόμενα γκρίπ και τον αντάπτορα για ρεύμα που έβαλε στο Honda... :rolleyes: Καλά του λέω,εσύ δεν κορόιδευες τα BMW για τα μαραφέτια που έχουν,πας και βάζεις τα ίδια;;; Κορόιδευαν όλοι τότε που η BMW πρώτη έβαλε ABS χαχαχα αφού το θες με ABS πάρε αυτοκίνητο...να σου τώρα ερωτήσεις στο φόρουμ μπορώ να βάλω ABS στη μηχανή μου που δεν έχει;
Αν λοιπόν πάψουν να ρωτάνε γιατί πήρες BMW να είσαι σίγουρος πως θα πάψουν να απολογούνται...
:wave2: :wave2: :wave2:
frappe rider
18/10/2009, 21:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
ο frappe rider έγραψε:
Τώρα νομίζω άρχισαν να κοιτάζονται ''κάπως'' και μεταξύ τους.
...Σε λίγο θα μας πεις ότι ξεκινάμε και εμφύλιο μεταξύ μας!!!:wave2:
Τώρα βαριέμαι τις αντιπαραθέσεις, αλλά υπάρχει μια παρανόηση:Οι αναβάτες BMW προσπαθούν να δικαιολογήσουν την επιλογή τους, γιατί οι άλλοι αναβάτες πάντα έχουν την ηλίθια απορία ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕΣ BMW;;; Το ανέφερα και παραπάνω...Όταν αγόρασα τη BMW το ίδιο διάστημα ένας συνάδελφος αγόρασε ένα Suzuki...Όταν συζητάγαμε,ΟΛΟΙ ήθελαν να δικαιολογήσω την επιλογή μου για τη συγκεκριμένη φίρμα ΜΟΝΟ εγώ.Ρε μπας και τελικά όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια; Έχω ένα γνωστό ορκισμένος Hondα,μόλις το πήρα και το είδε άρχισε τις κοροϊδίες και τους χλευασμούς: Χαχαχα έχει και θερμαινόμενα γκρίπ για να μην κρυώνουν τα χεράκια σου και δε μπορείς να οδηγήσεις, χαχαχα έχει και πρίζα 12V για να φορτίζεις κινητό και τα λοιπά. Προχτές με φώναξε να μου δείξει τα καινούρια θερμαινόμενα γκρίπ και τον αντάπτορα για ρεύμα που έβαλε στο Honda... :rolleyes: Καλά του λέω,εσύ δεν κορόιδευες τα BMW για τα μαραφέτια που έχουν,πας και βάζεις τα ίδια;;; Κορόιδευαν όλοι τότε που η BMW πρώτη έβαλε ABS χαχαχα αφού το θες με ABS πάρε αυτοκίνητο...να σου τώρα ερωτήσεις στο φόρουμ μπορώ να βάλω ABS στη μηχανή μου που δεν έχει;
Αν λοιπόν πάψουν να ρωτάνε γιατί πήρες BMW να είσαι σίγουρος πως θα πάψουν να απολογούνται...
:wave2: :wave2: :wave2:
Φιλε μου με το περιεργο νικ παρεξηγησες.Δεν το εγραψα εγω το "Τώρα νομίζω άρχισαν να κοιτάζονται ''κάπως'' και μεταξύ τους" αλλα ο φιλος VALES.Νομιζω ειναι εμφανες το quote.Επισης εγω δεν ρωτησα "γιατι πηρες BMW" ουτε και κατεκρινα τις επιλογες κανενος.Αλλωστε ολοι σε δυο ροδες ειμαστε ειτε καβαλαμε παπι ειτε καβαλαμε BMW.Ο πονος απο το πεσιμο ειναι ιδιος σε ολους μας.Οι διαφορες δεν εχουν να κανουν με μαρκες αλλα με νοοτροπιες.Καλα χιλιομετρα με την διτροχη αγαπη σου απο την καρδια μου.
Παρόλο που οδηγώ μηχανή πολλά χρόνια πάντα είχα μοτοσυκλέτες ταλαιπωρημένες και μικρού κυβισμού. Όταν πριν χρόνια μου δόθηκε η ευκαιρία να οδηγήσω ένα 1100RT του 90 περίμενα να πάθω σοκ. Παρ΄όλα αυτά όμως όχι μόνο δεν εντυπωσιάστηκα αλλά απόρησα γιατί αυτές οι μηχανές είναι τόσο υπερτιμημένες. Τόσο ακριβή τεχνολογία χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα.
Η συγκεκριμένη δε είχε όχι μόνο συχνά αλλά και άλυτα προβλήματα.
Ηξερα ότι κάνουν καλά ταξίδια, αλλά σήμερα υπάρχουν εφάμιλλες αν όχι καλύτερες
Αξιόπιστες και αθάνατες ήταν μέχρι τη δεκαετία του 80 όχι πια
Και φυσικά παραμένουν εξωφρενικά ακριβές γι αυτά που προσφέρουν ως απόκτηση, χρήση και συντήρηση
Βέβαια ο καθένας με τα λεφτά του μπορεί να αγοράσει ότι γουστάρει
Απλώς προσωπικά προτιμώ μηχανές που μπορεί να είναι υποδεέστερες αλλά πολύ πιο τίμιες σαν αγορά:beer: :beer:
AUFGEBRACHT
18/10/2009, 21:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από frappe rider
Φιλε μου με το περιεργο νικ παρεξηγησες.Δεν το εγραψα εγω το "Τώρα νομίζω άρχισαν να κοιτάζονται ''κάπως'' και μεταξύ τους" αλλα ο φιλος VALES.Νομιζω ειναι εμφανες το quote.Επισης εγω δεν ρωτησα "γιατι πηρες BMW" ουτε και κατεκρινα τις επιλογες κανενος.Αλλωστε ολοι σε δυο ροδες ειμαστε ειτε καβαλαμε παπι ειτε καβαλαμε BMW.Ο πονος απο το πεσιμο ειναι ιδιος σε ολους μας.Οι διαφορες δεν εχουν να κανουν με μαρκες αλλα με νοοτροπιες.Καλα χιλιομετρα με την διτροχη αγαπη σου απο την καρδια μου.
Φίλε Στιγμιαίε Αναβάτη μετά το είδα ότι απάντησα σε εσένα,χίλια συγγνώμη.Εσύ ανέφερες ότι προσπαθούν να δικαιολογηθούν για την επιλογή τους.Αυτό που λες ότι όλοι σε δύο ρόδες είμαστε δυστυχώς δεν το έχουν καταλάβει όλοι και δυστυχώς υπάρχει η τάση και νοοτροπία να "ποινικοποιείται" το γιατί καβαλάω αυτό,εκέινο,το άλλο,το παράλλο... Άνοιξε τη συζήτηση ο νέος στο φόρουμ G/S και ήταν ξεκάθαρος: Ρωτά ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ BMW γιατί την επέλεξαν και ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του πάλι...Σε ευχαριστώ και ανταποδίδω, καλές και ασφαλείς βόλτες και σε εσένα.:wave2:
Φίλε AUFGEBRAHT γύρισε πίσω μία σελίδα,και διάβασε προσεκτικά το ποστ μου. ΟΛΟ.
Το κείμενο με τα μαύρα γράμματα το έγραψε ο ομόσταυλός σου G/S.
To δεύτερο κείμενο το έγραψε ο frappe rider, και το τρίτο εγώ.Δεν είπα τίποτα για εμφύλιο ή παγκόσμιο.Απλά σε συνάρτηση των δύο πρώτων κειμένων, έκανα ένα σχόλιο,το οποίο ήταν βασισμένο περισσότερο στα λόγια του G/S, που ΚαΤεΜέ μίλησε απαξιοτικότερα από εμένα για τους 1200άρηδες ομόσταυλούς σας.:wave2:
Συμπερασματικά,άδικη η επίθεσή σου στον frappe rider.
υ:γ:Καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιοι :beer:
AUFGEBRACHT
18/10/2009, 22:01
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
[B]Φίλε AUFGEBRAHT γύρισε πίσω μία σελίδα,και διάβασε προσεκτικά το ποστ μου. ΟΛΟ.
To δεύτερο κείμενο το έγραψε ο frappe rider, και το τρίτο εγώ.Δεν είπα τίποτα για εμφύλιο ή παγκόσμιο.Απλά σε συνάρτηση των δύο πρώτων κειμένων, έκανα ένα σχόλιο,το οποίο ήταν βασισμένο περισσότερο στα λόγια του G/S, που ΚαΤεΜέ μίλησε απαξιοτικότερα από εμένα για τους 1200άρηδες ομόσταυλούς σας.:wave2:
Αν διαβάσεις προσεκτικά θα δεις ότι εγώ το έγραψα για τον 1200ρη κι όχι ο GS...Συμπερασματικά μπλέξαμε τα μπούτια μας,ποιος έγραψε τί...
:bigcry: :bigcry:
Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν επίθεση στον φίλτατο,απάντηση ήταν,δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ ούτε με το παληκάρι ούτε με εσένα ούτε με κανέναν.Η ουσία να απαντάμε σε αυτό που μας ρωτάνε εδώ μέσα...Το ξαναλέω εκέι θέλω να καταλήξω...Ρε μάστορα Toyar ας πούμε,διάβασε καλά,ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ BMW ρωτά ο φουκαριάρης,τον ενδιαφέρει η ιστορία του καθενός που ΑΓΟΡΑΣΕ,δε μας νοιάζει επί του παρόντος σε ΑΥΤΟ το πόστ ποιες μηχανές προτιμάς...Βάσει αυτής της λογικής θα μπαίνουμε στα ταξιδιωτικά που πήγε ο άλλος Ιταλία και θα του γράφουμε γιατί δεν πήγες Νορβηγία;;;
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
[B]Φίλε AUFGEBRAHT γύρισε πίσω μία σελίδα,και διάβασε προσεκτικά το ποστ μου. ΟΛΟ.
Αν διαβάσεις προσεκτικά θα δεις ότι εγώ το έγραψα για τον 1200ρη κι όχι ο GS...Συμπερασματικά μπλέξαμε τα μπούτια μας,ποιος έγραψε τί...
:bigcry: :bigcry:
Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν επίθεση στον φίλτατο,απάντηση ήταν,δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ ούτε με το παληκάρι ούτε με εσένα ούτε με κανέναν.Η ουσία να απαντάμε σε αυτό που μας ρωτάνε εδώ μέσα...Το ξαναλέω εκέι θέλω να καταλήξω...Ρε μάστορα Toyar ας πούμε,διάβασε καλά,ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ BMW ρωτά ο φουκαριάρης,τον ενδιαφέρει η ιστορία του καθενός που ΑΓΟΡΑΣΕ,δε μας νοιάζει επί του παρόντος σε ΑΥΤΟ το πόστ ποιες μηχανές προτιμάς...Βάσει αυτής της λογικής θα μπαίνουμε στα ταξιδιωτικά που πήγε ο άλλος Ιταλία και θα του γράφουμε γιατί δεν πήγες Νορβηγία;;;
Ε τότε εντάξει:rolleyes:
εγώ δεν αγόρασα BMW οπότε δεν έχω ιστορία να πω:o
:beer:
AUFGEBRACHT
18/10/2009, 22:18
....
177685
Υπάρχει κανείς αλλος φίλος που να θελει να μας πει :) :wave2:γιατι αγορασε bmw ?
Υπάρχει κανείς αλλος φίλος που να θελει να μας πει :) :wave2:γιατι αγορασε bmw ?
Αν θες πολλέεεεες απαντήσεις ρώτα καλύτερα γιατί ΔΕΝ αγοράζουν οι φίλοι εδω μέσα BMW.......
Θα κατοσταρίσει ο σελιδοδείκτης σε d/t......:smokin:
ΝΑΙ ΕΓΩ, ΕΓΩ!!........
.................................................................................................... ................................απο λαθος!
:a22: :rotflmao:
sapila racing
30/10/2009, 12:38
Eγω εχω δύο αλλά δεν τις αγόρασα, τις κληρονόμησα, κι ούτε πρόκειται να τις πουλήσω ποτέ.
Απο τα μοντέλα μετα το 1993 πάντως δεν θα αγόραζα ποτέ κανένα, τα θεωρώ ψεύτικα, υπερτιμημένα και είναι και αμφισβητίσιμης αξιοπιστίας.
Απο τα προηγούμενα ίσως και να παρω κανένα στο μέλλον, πχ ενα R100GS που το θεωρώ μια απο τις καλύτερες μοτοσυκλέτες.
makis206
30/10/2009, 13:05
...και η μεγαλυτερη αγαπη μου ever...
r51/2,στενοταμπουρη, με δυο εκκεντροφορους,fishtails,δυναμο της bosch αντι για μανιατο και χελωνα φιλτρο...και φυσικα με το original μικρο κωλοφαναρο...
και ειχα βρει ο λαλακας ,αλλα τσακωθηκα με τον γερο στα λεφτα...:sad: που θα μου παει ομως...θα ξαναπετυχω...
Λίγο άσχετο τώρα αλλά επειδή το είδα μόλις αυτό, κι επειδή αυτά τα μηχανάκια εγώ δεν ξέρω να τα ξεχωρίζω, κι επειδή τυγχάνει να έχει ένα φιλαράκι μια παρόμοια (αν όχι ίδια..), κι επειδή επίσης τυγχάνει να την έχω φωτό στο κινητό (αν και πολύ κακή..), κι επειδή βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο στη δουλειά αλλά κι επειδή γουστάρω να φτιάχνω τις διαθέσεις του κόσμου..:lol:
Για δείτε λίγο αυτήν; Μάλλον δεν είναι ίδια.. αλλά μπορεί και να είναι..:dizzy: :lol: :beer:
178889
reinmeister
30/10/2009, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Λίγο άσχετο τώρα αλλά επειδή το είδα μόλις αυτό, κι επειδή αυτά τα μηχανάκια εγώ δεν ξέρω να τα ξεχωρίζω, κι επειδή τυγχάνει να έχει ένα φιλαράκι μια παρόμοια (αν όχι ίδια..), κι επειδή επίσης τυγχάνει να την έχω φωτό στο κινητό (αν και πολύ κακή..), κι επειδή βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο στη δουλειά αλλά κι επειδή γουστάρω να φτιάχνω τις διαθέσεις του κόσμου..:lol:
Για δείτε λίγο αυτήν; Μάλλον δεν είναι ίδια.. αλλά μπορεί και να είναι..:dizzy: :lol: :beer:
R51/3 στενοταμπουρη...
να την χαιρεται παντα ο φιλος σου ,ειδικα σε χαλαρες βραδυνες βολτες σαν και αυτη κατα την οποια τραβηχτηκε η φωτο...
:beer: :beer:
makis206
30/10/2009, 13:37
να την χαιρεται παντα ο φιλος σου ,ειδικα σε χαλαρες βραδυνες βολτες σαν και αυτη κατα την οποια τραβηχτηκε η φωτο...
Με τη μία τα πιάνεις! Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι τόσα βλέμματα λίγες μοτοσυκλέτες τα τραβάνε, κάθεσαι και την κοιτάς και νομίζεις ότι σου μιλάει..
1. Απο τα μοντέλα μετα το 1993 πάντως δεν θα αγόραζα ποτέ κανένα, τα θεωρώ ψεύτικα, υπερτιμημένα και είναι και αμφισβητίσιμης αξιοπιστίας.
2. Απο τα προηγούμενα ίσως και να παρω κανένα στο μέλλον, πχ ενα R100GS που το θεωρώ μια απο τις καλύτερες μοτοσυκλέτες.
1. :a013:
2. Πράγματι, μία από τις καλλίτερες επιλογές. Μόνο γι αυτούς που ξέρουν.
reinmeister
30/10/2009, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Με τη μία τα πιάνεις! Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι τόσα βλέμματα λίγες μοτοσυκλέτες τα τραβάνε, κάθεσαι και την κοιτάς και νομίζεις ότι σου μιλάει..
ετσι...μια φορα μονο να την καβαλησεις και να πας με 60-80 mαξ , για κανα μισαωρο,θα καταλαβεις την πραγματικη εννοια του μοτοσυκλετισμου...δουλευει το πραμα κι εχεις την αισθηση οτι ειναι ζωντανο...
υ.γ. καποια στιγμη ξανα...καποια στιγμη που θα χαλαρωσω...
reinmeister
30/10/2009, 13:44
1. :a013:
2. Πράγματι, μία από τις καλλίτερες επιλογές. Μόνο γι αυτούς που ξέρουν.
απο τα "νεοτερα" η προσωπικη μου αγαπημενη...ειχα την "ατυχια" να την οδηγησω στην γερμανια το '87...απλως καταπληκτικη...
178890
:look: :look:
Θα περιμένουμε πολύ νομίζω.:look: :look:
Δύο βδομάδες και δεν απάντησε κανείς.:wave2:
απο τα "νεοτερα" η προσωπικη μου αγαπημενη...ειχα την "ατυχια" να την οδηγησω στην γερμανια το '87...απλως καταπληκτικη... Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
Απο το καλυτερα μοντελα παραγωγης που εκτισαν τις βασεις για το μελλον της BMW:a013: :a013:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
:look: :look:
Θα περιμένουμε πολύ νομίζω.:look: :look:
Δύο βδομάδες και δεν απάντησε κανείς.:wave2:
Να σου πώ γιατί.
Ορισμένοι, με την παλιοσυμπεριφορά σας αποπαίρνετε συνεχώς τους μπεμβεδάκηδες (και τους τδμάκηδες και τους βεστρωμάδες) με αποτέλεσμα να τους έχετε τρομάξει.
Και δεν γράφουν.
ελα βροχομαστορα...
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/389809/
αν και ο τυπος το δινει 10.000
:sad:
dirtbird
30/10/2009, 18:26
....Αλλά πάντα μου έλεγε για την BMW που είχε νέος,...
Εμένα ο πατέρας μου είχε BMW αλλά μετά είχε και Zundapp (την elephant - KS601 αν θυμάμαι καλά...) και μου έχει πει ότι η καλή boxer ήταν αυτή. Κάποια στιγμή που το είχα ψάξει θυμάμαι ότι το είχα επιβεβαιώσει.
Τη Zundapp κάποια στιγμή (περί τα μέσα της δεκαετίας του 50 μάλλον) τη χάρισε στον Μακαρόνα ή τον Τριανταφύλλου........ μαζί με το καλάθι εξ'όσων έχω καταλάβει.......
178915
dirtbird
30/10/2009, 18:27
Να σου πώ γιατί.
Ορισμένοι, με την παλιοσυμπεριφορά σας αποπαίρνετε συνεχώς τους μπεμβεδάκηδες (και τους τδμάκηδες και τους βεστρωμάδες) με αποτέλεσμα να τους έχετε τρομάξει.
Και δεν γράφουν.
Και οι ταιγκεράκηδες τι κάνουν? Γράφουν? :bigcry: :bigcry: :bigcry:
dirtbird
30/10/2009, 18:30
απο τα "νεοτερα" η προσωπικη μου αγαπημενη...ειχα την "ατυχια" να την οδηγησω στην γερμανια το '87...απλως καταπληκτικη...
+1
Gibson on 2 wheels....
Αυτή και η R100RS ήταν οι μόνες που μου άρεσαν....
boldor900f
30/10/2009, 19:00
Καλώς ήρθες φίλε μας και να χαίρεσαι πάντα την αγαπημένη σου.
Χωρίς να έχω διαβάσει τα λεγόμενα των άλλων αναβατών σου λέω οτι
σχεδόν είχα κλείσει μια RS1150 μοντέλο του 2003 με 8.000 χλμ(προσοχή rs)
Διαβάζοντας σε άλλα φορυμ και προπαντός συζητώντας με χρήστες των boxer
διαπίστωσα πράγματα και καταστάσεις που ΠΟΤΕ δεν είχα αντιμετωπίσει
με τα παλιοχόντα που καβαλάω 20 χρόνια τώρα.
Τελευταίο χτύπημα τα λόγια γνωστότατου πωλητή που είπε: δεν μπορούμε
να πείσουμε τον αναβάτη της Χόντα να αγοράσει bmw.
Σε πολύ κοινό forum υπάρχουν μαρτυρίες και φωτογραφίες αναβατών απο ζημιές,
αλλά και απο συντηρήσεις bmw.ΠΧ ρώτα πως αλλάζει βαλβολίνη το διαφορικό σου .
Τελικά αφού είδα και άκουσα διάφορα απο το τοπικό αντιπρόσωπο σε ερωτήσεις
τι να κοιτάξω πριν πάω Ευρώπη(την απάντηση δεν θες να τη μάθεις) κατέληξα στο
απόλυτο ΧΧ 1100. Απλά τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!
1) Επαναλαμβάνω να τη χαίρεσαι πάντα και καλοτάξιδη.
2) Απόλυτος σεβασμός στον κινητήρα που κατέκτησε τον κόσμο.
3) Η απάντηση είναι :- Πάρε 2 λίτρα λάδι μαζί σου.
Οταν έφερε πίσω το ένα
θεωρήθηκε κατόρθωμα!!!!
Ονόματα και διευθύνσεις καταστημάτων στη διαθεσή σου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Και οι ταιγκεράκηδες τι κάνουν? Γράφουν? :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Άαααλλη κουλτούρα αυτοί.. 3/4
Να σου πώ γιατί.
Και δεν γράφουν.
Όλοι τους έχουν από τουλάχιστον ένα κουσούρι :lol: :lol:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από boldor900f
[B]
Σε ευχαριστω ,και εσυ να χαιρεσαι το ΧΧ σου φιλε, να ειναι καλοταξιδο και παντα ορθιος.
Η επιλογη σου σιγουρα ειναι παρα πολυ καλη .Το ΧΧ ειναι απο τις καλυτερες sport touring μοτο
Τωρα οσο αναφορα την αξιοπιστια των bmw δεν νομιζω οτι θα υπαρξει κανεις που θα πει οτι ποτε δεν παθαινουν τιποτα,βλαβες βγαζουν ΟΛΑ τα μηχανακια,απλα ειναι θεμα επιλογων η αγορα τους,εξαρτατε παντα τι θες και τι περιμενεις απο ενα καινουργιο μηχανακι που θελεις να αγορασεις.:beer:
boldor900f
01/11/2009, 17:14
[B]
Σε ευχαριστω ,και εσυ να χαιρεσαι το ΧΧ σου φιλε, να ειναι καλοταξιδο και παντα ορθιος.
Η επιλογη σου σιγουρα ειναι παρα πολυ καλη .Το ΧΧ ειναι απο τις καλυτερες sport touring μοτο
Τωρα οσο αναφορα την αξιοπιστια των bmw δεν νομιζω οτι θα υπαρξει κανεις που θα πει οτι ποτε δεν παθαινουν τιποτα,βλαβες βγαζουν ΟΛΑ τα μηχανακια,απλα ειναι θεμα επιλογων η αγορα τους,εξαρτατε παντα τι θες και τι περιμενεις απο ενα καινουργιο μηχανακι που θελεις να αγορασεις.:beer:
Αν βρεθείς ποτέ κοντά στο Λουτράκι να τα πούμε.
:beer:
Και πάλι καλορίζικη!
sapila racing
01/11/2009, 17:19
[B]
Ναι όλα τα μηχανάκια βγάζουν βλάβες, αλλά το θέμα είναι στα πόσα χιλιόμετρα...
Τα νέα BMW βγάζουν βλάβες ακριβές και σημαντικές στα γρήγορα, τα παλιά σαν αυτό που εχω αποκλειόταν να βγάλουν σοβαρή βλάβη πριν τις 100.000 χιλιόμετρα.
Καλά χιλιόμετρα να έχεις και σου εύχομαι να μην εχεις βλάβες!
Διαφήμηση BMW στον Kαναδά .σεπτέμβριος 1965 με θέμα το νόημα της ζωής!!!:) :)
179234
Ενα σκίτσο που απεικονίζει την νέα 1200 g/s:beer: :wave2: :sun:
179240
JohnSim25
04/05/2010, 07:16
Tυποι σαν αυτον παραπανω απλα φιλε μου πηραν αυτη την μηχανη για επιδειξη και για μουρη,και οχι απο ΑΓΑΠΗ για την μηχανη τους και τις μοναδικες στιγμες που νοιωθουμε ολοι μας οδηγωντας ανεξαρτητου μαρκας και μοντελου.Τετοιους τυπους δεν θα τους δεις σε ερημιες και λασπωμενους.:lol: και πιθανοτατα το μεγαλυτερο ταξιδι τους θα ηταν μεχρι την χαλκιδα για κανα ουζακι!!Να χαιρεσαι το μηχανακι που εχεις και ασε τον κοσμο να λεει,ο μονος που ξερει τι αγορασε και γιατι εισαι εσυ.:wave2:
Φιλαράκι με το που διαβασα αυτο το Post νομίζω οτι άκουσα ένα click μέσα μου να κλειδώνει στην αποφαση οτι τελικά θα το πάρω εκείνο το μηχανακι που είδα και το ερωτευτηκα με την πρώτη ματιά ... και εξηγώ αμέσως τι εννοώ
Καταρχας είμαι 29-30 δίπλωμα δεν έχω (τώρα θα πάω να βγάλω) και αν εξαιρέσεις κάτι scooterakia στα 17μου και κάτι παράνομα νοικιασμένα πενηντάρια στα νησιά εμπειρία απο μηχανές δεν έχω... Έχοντας όμως τα μυαλά μέσα στο κεφάλι μου και σκεφτόμενος οτι η μηχανή είναι ελευθερία και δεν πρέπει να με περιορίζει κατέληξα στο BMW F650 gs την στιγμή που ενα φιλαράκι μου πιπιλάει το μυαλό να πάρω Beverly 500 :((( (Το οποίο είναι και πιο ακριβο σε μεταχειρησμένο)
Και ερωτώ σαν πρώτη μηχανή να επιλέξω την ευκολία και την άνεση του Beverly ή την ομορφιά , το στυλ , τις συγκινήσεις , και την κ**λα του BMW
Εγώ πάντως γέρνω προς το δευτερο ...
Geia xara
Gia poio F650 les, an ennoeis to kainourgio pou einai 800cc den to exw kabalhsei alla edw mesa 8a breis polles gnwmes.
An ennopeis ta F650gs pou htan 650cc kai shmera legontai G650gs mporw na sou pw oti einai poly kalh periptwsh gia prwth "megalh" mhxanh. Monokylindro fthno sth synthrhsh sxetika, den kaiei poly benzinh, (to diko mou 3,6-3,8 lt sta 100km sthn polh mesa) kai eukolo sthn kinhsh.
Gnwmh mou oti einai ok gia "neo" anabath..
Kales agores file.:beer: :wave2:
RaGe_Raptor
04/05/2010, 10:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSim25
Φιλαράκι με το που διαβασα αυτο το Post νομίζω οτι άκουσα ένα click μέσα μου να κλειδώνει στην αποφαση οτι τελικά θα το πάρω εκείνο το μηχανακι που είδα και το ερωτευτηκα με την πρώτη ματιά ... και εξηγώ αμέσως τι εννοώ
Καταρχας είμαι 29-30 δίπλωμα δεν έχω (τώρα θα πάω να βγάλω) και αν εξαιρέσεις κάτι scooterakia στα 17μου και κάτι παράνομα νοικιασμένα πενηντάρια στα νησιά εμπειρία απο μηχανές δεν έχω... Έχοντας όμως τα μυαλά μέσα στο κεφάλι μου και σκεφτόμενος οτι η μηχανή είναι ελευθερία και δεν πρέπει να με περιορίζει κατέληξα στο BMW F650 gs την στιγμή που ενα φιλαράκι μου πιπιλάει το μυαλό να πάρω Beverly 500 :((( (Το οποίο είναι και πιο ακριβο σε μεταχειρησμένο)
Και ερωτώ σαν πρώτη μηχανή να επιλέξω την ευκολία και την άνεση του Beverly ή την ομορφιά , το στυλ , τις συγκινήσεις , και την κ**λα του BMW
πλακα κανεις ,ετσι?
συγκρινεις μια μοτοσυκλετα με πατινι....ολα τα σκουτερ ειναι πατινια με μικρα ροδακια και οδικη συμπεριφορα......πατινιου....:lol:
εννοειται το BMW...
αλλα να μου πεις περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα
Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSim25
Καλημέρα φίλε μου , προσωπική μου αποψη είναι να πάρεις το BMW γιατί εχει πολύ μεγαλύτερες δυνατοτητες απο το BEVERLY ,θα σε ταξιδέψει εντός και εκτός ελλάδας σε ασφαλτο και χώμα με 2 ατομα και αποσκευές ,είναι πολύ οικονομικό στην κατανάλωση και στα service και ειναι αξιόπιστο.Νομίζω οτι αν πάρεις BEVERLY θα το βαρεθείς σύντομα.Οποια και να ειναι η επιλογή σου ευχομαι καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιος :wave2: :beer:
Καλημέρα φίλε μου , προσωπική μου αποψη είναι να πάρεις το BMW γιατί εχει πολύ μεγαλύτερες δυνατοτητες απο το BEVERLY ,θα σε ταξιδέψει εντός και εκτός ελλάδας σε ασφαλτο και χώμα με 2 ατομα και αποσκευές ,είναι πολύ οικονομικό στην κατανάλωση και στα service και ειναι αξιόπιστο.Νομίζω οτι αν πάρεις BEVERLY θα το βαρεθείς σύντομα.Οποια και να ειναι η επιλογή σου ευχομαι καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιος :wave2: :beer:
+1000:smilea:
Γιατί αγόρασα BMW;
Πριν ξεκινήσω να πω ότι κ για μένα είναι η πρώτη μεγάλη μηχανή. Όλο scooter-άκια, 125άρια
κ λίγο 250 οδηγούσα.
Η ιδέα μου ήταν να κινηθώ στα 600cc κ αμφιταλαντευόμουνα μεταξύ Street κ On-Off.
Οι φίλοι μου με τα street επένεναν να πάρω street κ αντίστοιχα το ίδιο συνέβαινε με τα
On-Off. Μόνο ένας μου είπε : "Σε βλέπω με κανα F650 Dakar"
:rotflmao: :rotflmao: (γέλια, πολλά γέλια από όλους, αν κ αυτός το εννοούσε).
Πέρα από τις απλές βόλτες-γνωριμίες με τα μηχανάκια των φίλων-γνωστών άρχισα να πηγαίνω
κ να δοκιμάζω διάφορα κ από τις 2 κατηγορίες για να καταλήξω. Πολύ σημαντικό για μένα
ήταν τα χρήματα μιας κ ήθελα τη μηχανή μου καινούρια (αρκετά με τα μεταχειρισμένα, τα
δανεικά κ τα νοικιασμένα..... επιτέλους ένα ολοκαίνουριο, δικό μου μηχανάκι). :a54:
Δοκίμασα πολλά, αλλά κανένα δε μου έκανε εκείνο το κλικ. :confused:
Κ πάνω στην απογοήτευση μου λέει ο αδερφός μου (street-άκιας) γιατί δε δοκιμάζεις κ
καμιά μπέμπα ;;;;
Άμεση αντίδρασή μου : σιγά μη πάρω BMW, άσε που είναι κ πανάκριβες.... :a06:
Τέλος πάντων, δεν είχα να χάσω τίποτα, οπότε πήγα στην αντιπροσωπεία....
1η άσχημη εντύπωση τα παράξενα φώτα, που δε μ' άρεσαν ποτέ όταν τα έβλεπα στο δρόμο
κ η ακόμα πιο παράξενη τοποθέτηση των διακοπτών των φλας. :eek:
Από χαρακτηριστικά όμως με κάλυπταν κ με το παραπάνω (μιλάω για τα F650GS(2 κύλινδρο)
κ F800GS)). Λίγο όμως η εμφάνιση, λίγο η τιμή, άστα.
Κ πάνω που κάνω τη στροφή να φύγω, βλέπω σε μια γωνιά ένα κόκκινο G650GS........
Γυρίζω να το περιεργαστώ καλύτερα....
Μάσκα όμορφη, φως κανονικό, διακόπτης των φλας στη σωστή θέση.... μωρέ, λέω, είναι BMW;;;
Ναι μου απαντάνε, 650cc, μονοκύλινδρο, η νεότερη έκδοση του F650GS του μονοκύλινδρου.
Ρωταω την τιμή... Κοντά στα 7 χιλιάρικα.
Και πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει ; ....... 0,0 ! Καινούριο είναι !
Δεν είναι δυνατόν, κάνω. :nono:
Να μην πολυλογώ, κάθομαι πάνω..... τέλεια αίσθηση.... :a8:
Στο σπίτι, τις επόμενες ώρες, μέρες αρχίζω κ το σκέφτομαι σοβαρά. Ψαχνόμαστε με τα φιλαράκια
για πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα, χρηστικότητα, αξιοπιστία, το πόσο θα με βολέψει κ
αν είναι το κατάλληλο για μένα κλπ κλπ.
Τελικά κατέληξα ότι θα πάρω αυτό! :a013: :a09:
Το ψάχνω κ περισσότερο με τις τιμές (από άλλες αντιπροσωπείες) κ τελικά μου κόστισε
λιγότερο σε χρήματα απ' όσο είχα υπολογίσει, συν την προσφορά της BMW με το 10% σε
δώρα. Ξεκινώ τις διαδικασίες κ μέσα σε 1 βδομάδα είχα τη δικιά μου, ολοκαίνουρια μπέμπα !!!!
:a07: :a01:
Ποιος να το φανταζόταν!
(Το οδηγώ κοντά ένα χρόνο τώρα κ είμαι πολύ ευχαριστημένος.)
siraxanz
10/05/2010, 09:32
Πήρα BMW 1150gs γιά να ταξιδεύω πιό άνετα και πιό ασφαλώς
με δυό λόγια σαν μιά αναβάθμιση από το αξιοπρεπέστατο αφρικα που είχα.
Ξαναπήρα πρόσφατα adv1200, γιατί πέρασα 9 όμορφα χρόνια με το 1150
και ελπίζω τα ίδια κ καλύτερα με το νέο μοτό!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από foogr01
[B]Γιατί αγόρασα BMW;
Να ειναι παντα καλοταξιδη φιλε μου και να εχεις καλα χιλιομετρα:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
Πήρα BMW 1150gs γιά να ταξιδεύω πιό άνετα και πιό ασφαλώς
με δυό λόγια σαν μιά αναβάθμιση από το αξιοπρεπέστατο αφρικα που είχα.
Ξαναπήρα πρόσφατα adv1200, γιατί πέρασα 9 όμορφα χρόνια με το 1150
και ελπίζω τα ίδια κ καλύτερα με το νέο μοτό!
Εύχομαι με το νέο σου BMW να εχεις ακόμα πιο όμορφα χρόνια και χιλιόμετρα :a46: :beer::beer:
siraxanz
11/05/2010, 16:55
Εύχομαι με το νέο σου BMW να εχεις ακόμα πιο όμορφα χρόνια και χιλιόμετρα :a46: :beer::beer:
tnx φίλε τις :beer: :beer: που θα τις πιούμε?
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από foogr01
[B]Γιατί αγόρασα BMW;
Να ειναι παντα καλοταξιδη φιλε μου και να εχεις καλα χιλιομετρα:beer:
Να' σαι καλά, ανταποδίδω τις ευχές!!! :a013: :beer:
και :a18: για το topic σου!
Tελικά έκατσα καί έμαθα νά το ρυθμίζω μόνος μου οπότε οι επισκέψεις γιά service στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο τέλος ,εκτός ειδικών ρυθμίσεων αν χρειαστεί.Ενδεικτικά αναφέρω οτι αγοράζοντας το manuαl του haynes κάθισα και ρύθμισα τίς βαλβίδες μόνος μου,αλλαξα τακάκια πίσω,λάδια καί φίλτρο λαδιού και μού στοίχησε 85 ευρώ!!!(4 λίτρα aral,1φίλτρο λαδιού τής hi-flo καί ένα σέτ τακάκια της brembo sinter ).:) Eνας ακόμα λόγος που εξηγεί γιατί πήρα bmw:beer: