View Full Version : Κλασικά πράγματα...
γνωριζουμε όλοι τον άγραφο κανόνα που λέει
"αν μπορείς να αποφύγεις την οδήγηση της μοτο σου στην βροχή απόφυγε την! "
μας το ειχε πει ο CD (κωστας Δαλλας) στο πρώτο σεμιναριο που ειχα παρακολουθησει για οδηγηση στο βρεγμενο στον "Ανεμο" )
εχουν δικιο τα παιδιά... ανοιχτη βολτα σε επαρχακους δρομους με καταιγιδα και βροχη ειναι κάπως :sick:
μεταξυ μας ολοι μπορουμε να κανονισουμε να βγουμε αλλα ανοιχτη;
δε πειραζει μαγκες...η προθεση μετραει.οπως και να χει χαρηκα που ειδα ανθρωπους να θελουνε να ερθουν και εχουν καιρο να εμφανιστουν.στην επομενη λοιπον.
+1 στον ται
υ.γ.ω ρε υπνος που χει να πεσει !!!!!!!!!!!!!!
υ.γ.2 σιγα μη ξυπνησουμε να παμε με αυτοκινητα για να δουμε χωμα :a14:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δε πειραζει μαγκες...η προθεση μετραει.οπως και να χει χαρηκα που ειδα ανθρωπους να θελουνε να ερθουν και εχουν καιρο να εμφανιστουν.στην επομενη λοιπον.
Άντε γ@μήσου κι εσύ τώρα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Άντε γ@μήσου κι εσύ τώρα...
τρεχω-τρεχω!!!!
harris_x
23/10/2009, 08:46
Δηλ πάει για την επόμενη Κυριακή;
Cpt. Haddock
23/10/2009, 08:46
:a023: :a023: :a023: :a023: :a023: :a023:
Cpt. Haddock
23/10/2009, 08:49
Ναι, την επόμενη. Αλλα τότε μπορεί να έχει ομίχλη, οπότε είναι πάλι επίφοβο. Μετά θα έχει υγρασία, μετά καύσωνα... του πουστη, μια Κυριακή στις 52 του χρόνου με ιδανικές συνθήκες* θα βρούμε.
*
Θερμοκρασία: 18-25
Υγρασία: 45%
Ηλιοφάνεια: 85%
Άνεμοι: Ασθενείς 2-3
Έμμηνος ρύσις: <> 15 μέρες
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι, την επόμενη. Αλλα τότε μπορεί να έχει ομίχλη, οπότε είναι πάλι επίφοβο. Μετά θα έχει υγρασία, μετά καύσωνα... του πουστη, μια Κυριακή στις 52 του χρόνου με ιδανικές συνθήκες* θα βρούμε.
*
Δε θα κλείσει ο δρόμος ρε, άμα γουστάρεις πήγαινε...
Ώχου, παπαροζαλάδα...
υ.γ.2 σιγα μη ξυπνησουμε να παμε με αυτοκινητα για να δουμε χωμα :a14:
εκκινηση εχει στις 11.00 μεσιέ!
μοτο τζι πι δεν θα δουμε ποτε στην χωρα μας... τουλαχιστον πορωθειτε με το χωμα που ειναι πιο προσβάσιμο! :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
εκκινηση εχει στις 11.00 μεσιέ!
μοτο τζι πι δεν θα δουμε ποτε στην χωρα μας... τουλαχιστον πορωθειτε με το χωμα που ειναι πιο προσβάσιμο! :p
εχει κολλησει η βελονα...:rolleyes:
:lol: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μοτο τζι πι δεν θα δουμε ποτε στην χωρα μας...
Γιατί, δεν πιάνεις ΣΚΑΪ;
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Δηλ πάει για την επόμενη Κυριακή;
την αλλη κυριακη εχει επιστροφη απο τα σερρας!!!
:a43:
.......μοτο τζι πι δεν θα δουμε ποτε στην χωρα μας... :p
γι αυτο παμε σε αλλες χωρες και στα @@ μας το χωμα :winka:
:wave2:
*
ηλια ανοιχτη εγω δε θα πηγαινα με σκατοσυνθηκες.
αν ητανε κατι πριβε αλλαζε το πραμα.ξαναλεω εχει δικιο ο ται.σκεψου το :wave2:
harris_x
23/10/2009, 09:32
την αλλη κυριακη εχει επιστροφη απο τα σερρας!!!
:a43:
Ε τότε να πάμε το άλλο Σάββατο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
γι αυτο παμε σε αλλες χωρες και στα @@ μας το χωμα :winka:
καλυτερα...:winka:
:lol: :lol: :lol: :lol: :wave2:
blackbusa
23/10/2009, 09:59
o καιρος δειχνει να φτιαχνει...και βασει freemeteo που το θεωρω αρκετα αξιοπιστο δειχνει ισως βροχες τις ωρες που θα ειμαστε εκει...οι καταιγιδες θα ειναι αργα το βραδυ και αν....εγω παντως ειμαι μεσα και καπου θα παω...cpt???κανεις αλλος???επιβεβεωστε αν ειναι ποιοι θελουμε να γινει η βολτα...
Cpt. Haddock
23/10/2009, 10:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
o καιρος δειχνει να φτιαχνει...και βασει freemeteo που το θεωρω αρκετα αξιοπιστο δειχνει ισως βροχες τις ωρες που θα ειμαστε εκει...οι καταιγιδες θα ειναι αργα το βραδυ και αν....εγω παντως ειμαι μεσα και καπου θα παω...cpt???κανεις αλλος???επιβεβεωστε αν ειναι ποιοι θελουμε να γινει η βολτα...
Εγώ μέσα. Ξυπνάμε Κυριακή, βρισκόμαστε περίπτερο κ βλέπουμε :wave2: :beer: :wave2:
road spirit
23/10/2009, 10:31
:eyepop: μλκες, καθήστε σπίτια σας! κοιτάξτε τι θα γίνει το ΣΚ! μοναδικό φαινόμενο! κατακρήμνιση! τις πουτάνας θα γίνει!
:lol: :lol:
178109
Cpt. Haddock
23/10/2009, 10:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
:eyepop: μλκες, καθήστε σπίτια σας! κοιτάξτε τι θα γίνει το ΣΚ! μοναδικό φαινόμενο! κατακρήμνιση! τις πουτάνας θα γίνει!
ε, τι θα κάτσουμε να χάσουμε το μοναδικό φαινόμενο; :lol:
blackbusa
23/10/2009, 11:08
εσυ μωρη λουλου αλλα ελεγες χτες το βραδυ....παλιοφλωρακο....
road spirit
23/10/2009, 11:11
εσυ μωρη λουλου αλλα ελεγες χτες το βραδυ....παλιοφλωρακο....
:wave2: χθες το βράδυ μωρή λέσβο σου είπα ότι θα ξαναδούμε το καιρό σήμερα... χθες το βράδυ δεν έλεγε για ... weather breakdown :lol:
και εκτός αυτού, για τους άλλους λέω να κάτσουν σπίτια τους ρεεεε! είδες να γράφω οτι εγώ θα μείνω μέσα ?
:smokin: :smokin:
Cpt. Haddock
23/10/2009, 11:14
και εκτός αυτού, για τους άλλους λέω να κάτσουν σπίτια τους ρεεεε! είδες να γράφω οτι εγώ θα μείνω μέσα ?
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
Costas KLE
23/10/2009, 11:17
Έλα μωρέ, για λίγο νεράκι που θα πέσει θα κάτσουμε σπίτια μας;
(Που είναι τα καλά με τον Lantz να σκουπίζει τα χίονια από την ζελατίνα του κράνους του :rolleyes: )
blackbusa
23/10/2009, 11:18
χθες το βράδυ μωρή λέσβο σου είπα ότι θα ξαναδούμε το καιρό σήμερα... χθες το βράδυ δεν έλεγε για ... weather breakdown :lol:
αλλα δεν γραφεις οτι θα ερθεις κιολλας....δεν εχεις πια πηγασο ρεεεεεεεεε....βεβαια τωρα η προπελα δεν ξερω πως θα την παλεψει...και αυτο μαλακια μηχανακι ειναι....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και κοψε το τσιγαρο και αρχισε τις πιπες....ξερεις εσυ....:evil: :winka:
road spirit
23/10/2009, 11:23
αλλα δεν γραφεις οτι θα ερθεις κιολλας....δεν εχεις πια πηγασο ρεεεεεεεεε....βεβαια τωρα η προπελα δεν ξερω πως θα την παλεψει...και αυτο μαλακια μηχανακι ειναι....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και κοψε το τσιγαρο και αρχισε τις πιπες....ξερεις εσυ....:evil: :winka: η προπέλα θα είναι στο στοιχείο της, θα κάνει και αφρό
4 πίπες, καλά είναι ? :
178112
blackbusa
23/10/2009, 11:29
ωραια...σε ψησαμε και εσενα...καποιος αλλος ευρωπαιος τελικα θα ερθει???η θα μας το παιζει μαγκια/κλανια για δηθεν βροχη που εφαγε και μονο αυτος κυκλοφορουσε ενω ολα τα αλλα οχηματα (μεχρι και οι βαρκες) ειχαν δεσει...:evil: :smokin:
ωραια...σε ψησαμε και εσενα...καποιος αλλος ευρωπαιος τελικα θα ερθει???
Πανούλη εκλεισε η συμφωνία ε;
θα μου τους φερεις στο βουνο ε;
Πού'σαι, τον τρουπερ να τον περάσεις ΜΕΣΑ απο τις λάσπες! (επιτελους να βουτηξει και τα @@ στο χωμα) γιατι όλο λόγια είναι :lol: :lol: :lol:
BILLY FILTH
23/10/2009, 11:36
Παίδες εγώ λέω να περιμένουμε μέχρι Σάββατο απόγευμα αργά και βλέπουμε. Στην τελική πάμε καμιά βόλτα προς Κιάτο Ξυλόκαστρο από την Π.Ε.Ο. που ο καιρός δείχνει απλά συννεφιασμένος.
Εγώ με τα λάστιχα που έχω τώρα δε ρισκάρω καταιγίδα.
Αλλά είναι μαλακία αφού μαζευτήκαμε τόσοι, μετά από πολύ καιρό, να μην πάμε έστω και σε μέρη που έχουμε χιλιοπάει. Στην τελική ένα καφεδάκι στο Κιάτο ή στο Ξυλόκαστρο, και μια μάσα σε όσους ψήνονται, στο Λουτράκι, δεν είναι και άσχημα. Σκεφτείτε το. :beer:
Operater
23/10/2009, 11:40
η προπέλα θα είναι στο στοιχείο της, θα κάνει και αφρό
4 πίπες, καλά είναι ? :
όλο μοστρα θες να κανεις....:winka: :lol:
blackbusa
23/10/2009, 11:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
Παίδες εγώ λέω να περιμένουμε μέχρι Σάββατο απόγευμα αργά και βλέπουμε. Στην τελική πάμε καμιά βόλτα προς Κιάτο Ξυλόκαστρο από την Π.Ε.Ο. που ο καιρός δείχνει απλά συννεφιασμένος.
Εγώ με τα λάστιχα που έχω τώρα δε ρισκάρω καταιγίδα.
Αλλά είναι μαλακία αφού μαζευτήκαμε τόσοι, μετά από πολύ καιρό, να μην πάμε έστω και σε μέρη που έχουμε χιλιοπάει. Στην τελική ένα καφεδάκι στο Κιάτο ή στο Ξυλόκαστρο, και μια μάσα σε όσους ψήνονται, στο Λουτράκι, δεν είναι και άσχημα. Σκεφτείτε το. :beer:
Βillako καπως ετσι θα γινοτανε ετσι και αλλιως...για εμενα δεν ειναι αυτοσκοπος ο προορισμος αλλα η βολτα και η παρεα...ειδωμεν...
Cpt. Haddock
23/10/2009, 12:00
Βillako καπως ετσι θα γινοτανε ετσι και αλλιως...για εμενα δεν ειναι αυτοσκοπος ο προορισμος αλλα η βολτα και η παρεα...ειδωμεν...
Είπαμε.
9 το πρωί ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΩΡΑ στο Περίπτερο
κ βλέπουμε..
Εκτός αν θετε να βρεθουμε Mcdonalds μια και πάμε βόρεια και να μην παμε απο Μανδρα :wave2:
blackbusa
23/10/2009, 12:11
Είπαμε.
κ βλέπουμε..
Εκτός αν θετε να βρεθουμε Mcdonalds μια και πάμε βόρεια και να μην παμε απο Μανδρα :wave2:
κυριε κυριε....το Α ειναι το σωστο...γιατι αν ειναι να γινει αλλαγη πορειας μαλλον προς τα κατω ειναι καλυτερα να παμε...ακουει ο φλωρακος με τις πιπες???:smilea:
Cpt. Haddock
23/10/2009, 12:13
Μια λίμνη Δόξας ας πούμε :D
road spirit
23/10/2009, 12:15
κυριε κυριε....το Α ειναι το σωστο...γιατι αν ειναι να γινει αλλαγη πορειας μαλλον προς τα κατω ειναι καλυτερα να παμε...ακουει ο φλωρακος με τις πιπες???:smilea: θα στις βουλώσω όλες τις τρύπες :evil:
αυτό δεν σου είπα χτες, σε περίπτωση αλλαγής ? Φενεός κλπ ... ? δίπλα είναι η λίμνη δόξας :smokin:
Στυμφαλία να πάτε....
Και να φάτε στην Σκοτεινή :D
Αφου θα βρέχει θα είναι ωραία..... την τελευταία φορά που είχαμε πάει κάτι κατεστραμμένοι (περκλεας, ιντις, θανος, πορνετ κλπ) έβρεχε.... (στην Αθηνα είχε λιακάδα) :lol:
θα στις βουλώσω όλες τις τρύπες :evil:
αυτό δεν σου είπα χτες, σε περίπτωση αλλαγής ? Φενεός κλπ ... ? δίπλα είναι η λίμνη δόξας :smokin:
τα ίδια σκ@τα και στην Πελοπόννησο απο τις βροχές :(
πάλι καλά που θα πάω με το κουτί και οχι με την μηχανή
blackbusa
23/10/2009, 12:20
ωωωωωωωωωωωω....οπως τοτε...παλια...στην πρωτη μου ετησια μοτο....και θα λειπει εκεινος που με προσεχε???βεβαια απο τοτε εχει περασει πολυς καιρος....και μετα απο τις πολλες του προσπαθιες καταλαβα οτι δεν ηταν απλα μοτοσυκλετιστικη συναδελφικοτητα....:evil:
ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λεωνίδας
23/10/2009, 12:22
ήμαρτον ρε κατάνα με το χώμα
ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΛΕΜΕ !!!
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
kalgeorge
23/10/2009, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΛΕΜΕ !!!
ρε αστον, παιρνει μίζα για καθε προσυλητισμο λεμε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Χωμάτινος
23/10/2009, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΛΕΜΕ !!!
Μα γιατί είσαι τόσο αρνητικός;
:lol:
Cpt. Haddock
23/10/2009, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
Μα γιατί είσαι τόσο αρνητικός;
Γιατί σε λίγο θα ρωτησουμε που είναι η τάδε αντιπροσωπία και θα μας πεί "ελα την Κυριακή στο Μαυροβούνι που έχει scrambletrairallyraid να σου πω" :mad:
Δεν παλεύεται :bigcry:
Σκέψου να κολλησει έτσι και με το σερφ :rotflmao:
Λεωνίδας
23/10/2009, 13:32
Γιατί σε λίγο θα ρωτησουμε που είναι η τάδε αντιπροσωπία και θα μας πεί "ελα την Κυριακή στο Μαυροβούνι που έχει scrambletrairallyraid να σου πω" :mad:
Δεν παλεύεται :bigcry:
Σκέψου να κολλησει έτσι και με το σερφ :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
alximistis
23/10/2009, 13:50
Τελικά... τι αποφασίστηκε;;;
Μπορεί κάποιος συμφορουμίτης καλός και ευγενικός να ποστάρει ξεκάθαρα ΑΝ θα γίνει κάτι εννοώ εκδρομή και ΑΝ ναι προς τα που;;;
Για Πελοπόννησο δεν ψήνομαι προσωπικά βαριέμαι φρικτά ειδικά Δόξα κλπ. Οπότε για κάτι τέτοιο δηλώνω εκτός.
Εάν η εκδρομή είναι να γίνει προς τα πάνω όπως είχε βάλει ο Θωμάς τότε είμαι σχεδόν 100% μέσα.
Αλλιώς ας το κάνουμε ρε παιδιά το επόμενο Σάββατο ή Κυριακή ότι αποφασισθεί :) Αλλά κάντε το σαφές γιατί... χάθηκα (τι πρωτότυπο) :lol: :lol:
Σκέψου να κολλησει έτσι και με το σερφ :rotflmao:
ναι και να σου λεει τον Ιανουαριο :
''ελατε 8α βουτηξουμε ολοι!!!''
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
23/10/2009, 14:19
Να το ξαναποστάρω....
Είπαμε.
κ βλέπουμε..
Cpt. Haddock
23/10/2009, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
ναι και να σου λεει τον Ιανουαριο :
''ελατε 8α βουτηξουμε ολοι!!!''
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οξωωωωω :rotflmao:
h_m_akis
23/10/2009, 14:24
:beer:
178147
Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
:lol: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :lol:
Cpt. Haddock
23/10/2009, 14:34
Τώρα καταλάβατε τι θα είναι όποιος δε σκάσει μυτη στο Περίπτερο στις 9 το πρωί της Κυριακής...
:D
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΩΡΑ :rotflmao:
Χωμάτινος
23/10/2009, 14:46
. . και που ακριβώς είπαμε είναι αυτό το περίπτερο;
road spirit
23/10/2009, 14:47
Τώρα καταλάβατε τι θα είναι όποιος δε σκάσει μυτη στο Περίπτερο στις 9 το πρωί της Κυριακής...
:D
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΩΡΑ :rotflmao: μάστορα αυτό μου είχε διαφύγει
:uplate:
εγώ θα έρθω με την παλιά
Cpt. Haddock
23/10/2009, 14:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
. . και που ακριβώς είπαμε είναι αυτό το περίπτερο;
εδω φιλαράκι κι έχει κι ενα μονοπάτι για Δαφνί απο εκεί (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=61366)
:rotflmao:
blackbusa
23/10/2009, 14:52
ρε φιλαρακι τα ερυθρολευκα τυχαια τα εβαλες???
h_m_akis
23/10/2009, 15:00
ρε φιλαρακι τα ερυθρολευκα τυχαια τα εβαλες???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μαλλον υποσυνειδητα!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
23/10/2009, 15:00
για να μη μπερδευτούμε
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=90006
:beer: :beer:
178212
h_m_akis
24/10/2009, 15:53
φιρι φιρι το πας.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
φιρι φιρι το πας.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να μη το ξεκινουσες!:lol: :lol: :lol: :lol:
h_m_akis
24/10/2009, 16:00
να μη το ξεκινουσες!:lol: :lol: :lol: :lol:
εγω ρε ή η αλλη η κοτα που ειναι και δικεφαλη??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οντως υποσυνειδητα εγινε η δουλεια! :p
εγω ρε ή η αλλη η κοτα που ειναι και δικεφαλη??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οντως υποσυνειδητα εγινε η δουλεια! :p
δε ξερω βρειτε τα οι χανουμοβαζελοι μεταξυ σας.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΤΕΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΔΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΠΥΡΕΣ?????????????????
h_m_akis
24/10/2009, 16:06
δε ξερω βρειτε τα οι χανουμοβαζελοι μεταξυ σας.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΤΕΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΔΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΠΥΡΕΣ?????????????????
ημουνα ειδη εξω ρε απο πιο νωρις...