View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread
kalgeorge
13/11/2009, 19:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
:D http://www.youtube.com/watch?v=BV9XwgqzvjQ :D
:wave2:
τωρα εσυ πας γυρευοντας να σε κραξω :lol:
o_gavros
13/11/2009, 20:11
ωχ αμάν αμάν...χικ... (http://www.youtube.com/watch?v=MVKVpDI-oDM)
180468
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
τωρα εσυ πας γυρευοντας να σε κραξω :lol:
Αλλααααααααα..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=z-vy0qYVq4U
:beer: :beer: :beer: :beer:
:D
kalgeorge
13/11/2009, 21:16
Αλλααααααααα..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=z-vy0qYVq4U
:beer: :beer: :beer: :beer:
:D
και τωρα βγαινει ο τερενς και λεει: ε βεβαια..που θα πιανοταν;;;;μηπως το αφηνετε να ανεβει πανω να το πιασουμε εμεις;;;;;;;;;;ΟΧΙ!! εσεις να παρετε την δοξα .....να το πιασετε εσεις....που νομιζετε οτι ειστε το κεντρο του κοσμου:mad: αλλα ετσι ειναι....ξεχνατε οτι το 1968 δεν τα πιανατε τα καραβια...και ουτε ανεβαινατε πανω....τωρα ξεψαρωσατε ολοι ...
.....
......
...
:rotflmao: :rotflmao:
και τωρα βγαινει ο τερενς και λεει: ε βεβαια..που θα πιανοταν;;;;μηπως το αφηνετε να ανεβει πανω να το πιασουμε εμεις;;;;;;;;;;ΟΧΙ!! εσεις να παρετε την δοξα .....να το πιασετε εσεις....που νομιζετε οτι ειστε το κεντρο του κοσμου:mad: αλλα ετσι ειναι....ξεχνατε οτι το 1968 δεν τα πιανατε τα καραβια...και ουτε ανεβαινατε πανω....τωρα ξεψαρωσατε ολοι ...
.....
......
...
:lol: :lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol: :lol:
Σιγουρα παντως αυτη η εβδομαδα δεν ειναι των γκολκηπερ.... :(
http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=8384&subid=2&pubid=6283603
ΦΟΒΕΡΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ.........ΜΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ.....
Ή πλάκα είναι πώς νομίζετε...........ΟΤΙ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ........!!!
Τί νά ζηλέψουμε...........άπό σάς ρέ κορόιδα.....
ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ...........ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.....??
Πού όταν πιάνει μπόρα γίνεστε λιμνοθάλασσα τού Μεσολογγίου....??
Πού όταν βγαίνετε άπό τήν πόλη τή Μεγάλη Παρασκευή, φτάνετε στά χωριά σας
τήν Κυριακή στό ψήσιμο..??
Πού πάτε τό καλοκαιράκι γιά μπάνιο στούς βόθρους....τού Σουνίου..??
Μήπως πού βγαίνετε τά Σαββατοκύριακα καί κάθεστε 2 ώρες στά διόδια..??
Μήπως πού έχετε κάψει 7 φορές τήν Πάρνηθα καί παρακαλάτε μή βρέξει
καί πνιγείτε...??
Μήπως τή φοβερή ποιότητα ζωής σας..??
ΟΝΤΩΣ ΡΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ..............ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΑΝΩ
ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΟΧΟΥΜΕ........
ΑΚΟΥ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.......ποιός μαλάκας τόβγαλε αύτό..??
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ............ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ
ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ....!!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.........ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ....
Άφήστε έμάς έδώ..............νά λιώνουμε στό ..........ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΑΣ.........:lol: :lol: :lol:
o_gavros
13/11/2009, 23:39
σταμάτα μπάρμπα,δε θα μείνει νεφρό για νεφρό στο τέλος απ'τα γέλια και θα μας τρέχουνε στις αιμοκαθάρσεις.
εγώ πονάω ήδη
Ασε τον άνθρωπο να τα πει. Θέλει να τα βγάλει από μέσα του. Ψυχοθεραπεία κάνει εδώ μέσα είπαμε.
Με την ΑΕΚ δεν βλέπει προκοπή, για τον κόκκαλη τα έχει πει 1000άδες φορές, τον Παναθηναϊκό δεν καταδέχεται να τον πιάσει καν στο στόμα του,τους Αυστραλούς τους έκραξε, έ τί άλλο έμεινε?
:wave2: :wave2:
o_gavros
13/11/2009, 23:58
εγώ να τον αφήσω.
τα έξοδα όμως εμένα μετά ποιος θα μου τα κάνει για να τρέχω στους γιατρούς για τα ταλαιπωρημένα νεφράκια μου?
ΠΡΟΣΟΧΗ.............ΣΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Δέν έχω καί όζα νά τό πιάσω..........ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΙΣΤΕΙ....!!!
http://www.youtube.com/watch?v=P7TDDwvzXWg
Νά τή χαίρεστε ρέ...........κουτσουπλούκια.....!!!
Κί αύτός πού τό τράβηξε...........κομπλέξας σάν έμένα ήτανε.....
Όλες , μά όλες ...........βρέ κορίτσια στό Καστρί μέ τίς βίλες τών 2 στρεμμάτων ζείτε.....??
Τί στό διάλο.........σέ γιάφκα τής μπουρζουαζίας πέσαμε...??
Ρέ Τζώρτζ........παραπάνω άπό 2 μύρρια είμαστε μέ τό σύνδρομο, δέν έβαλες
Θεσσαλία,Ήπειρο,Θράκη.........κάτι άγονες γραμμές......γύρω στά 4 τό κόβω....!!
Καί γιά νά τό κλείνουμε τό θέμα..........μιά καί ....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ.........
άντε γεμίστε σήμερα τήν Καλογρέζα..........ΑΘΗΝΑΙΟΙ............
νά σπρώξουμε τήν Έθνική.....!!!
Νά μήν ξεχνιώμαστε κιόλας.......μέ τό Λουξεμβούργο πάμε Κρήτη......έπαρχία κ.λ.π...
άλλά ό μεγάλος άγώνας.........ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ........ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ....
Γιατί άραγε δέν άνεβαίνει έδώ πάνω ή Έθνική ..??
Καί προτιμάει τήν άδεια Καλογρέζα....??
Για νά δώ κανένας μέ χαλασμένο νεφρό θά άπαντήσει...??
Ποιός τάχασε άγόρι μου τά καρύδια,γιά νά τά βρείς έσύ......!!!
ΟΛΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ............ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ
Άντε...........Άθηναιομάχοι, πάρτε φόρα πάλι...!!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..................ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.....!!!
la_villa
14/11/2009, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Ρέ Τζώρτζ........παραπάνω άπό 2 μύρρια είμαστε μέ τό σύνδρομο, δέν έβαλες
Ήπειρο,κάτι άγονες γραμμές......γύρω στά 4 τό κόβω....!!
χαλάρωσε μεγαλε και μην γενικολογείς για να την βγεις απο πανω....
το κομπλεξ που εχετε εσεις δεν υπάρχει πουθενα αλλού...σχετικά με την Αθηνα...
μα ΠΟΥΘΕΝΑ
χαλίφηδες στην θεση του χαλίφη δεν είναι το όνειρο μας να γίνουμε....
ορθολογική ανάπτυξη θέλουμε και μόνο...
la_villa
14/11/2009, 10:43
και είστε οι ΜΟΝΟΙ που δεν μιλάτε για ανάπτυξη της Ελλάδας...περιφερειακή
αλλα ανάπτυξη ΜΟΝΟ της Θεσσαλονίκης...με την κλάψα σας μα τα έχετε κανει Κρουαζιερόπλοια..
παντου και πάντα...."χαλίφηδες"
κλάνει η ΑΘηνα....θέλετε να κλάσετε και εσείς για να νοιώσετε ίσοι...ξεκολλάτε ρε...το πούλο τον εχουμε παρει όλοι...ο τρόπος διαφέρει
o_gavros
14/11/2009, 10:59
Πάμε μωρή μπουρζουαζιά!
όλοι το βράδυ Κολωνάκι μάγκες! :bawl: :lol:
σιγά μπάρμπα σιγά,βάλε το παπάρι στη θέση του μη μας βγάλεις κάνα μάτι.
το έχεις πυρώσει το πληκτρολόγιο να πούμε.μπάστα λίγο,θα το ματώσεις στο τέλος.και μια και σ'αρέσουν τα βίντεα... (http://www.youtube.com/watch?v=iRBF7KmYTPg)
το'χεις χάσει πάρα πολύ φοβάμαι.
o_gavros
14/11/2009, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
και είστε οι ΜΟΝΟΙ που δεν μιλάτε για ανάπτυξη της Ελλάδας...περιφερειακή
αλλα ανάπτυξη ΜΟΝΟ της Θεσσαλονίκης...με την κλάψα σας μα τα έχετε κανει Κρουαζιερόπλοια..
παντου και πάντα...."χαλίφηδες"
κλάνει η ΑΘηνα....θέλετε να κλάσετε και εσείς για να νοιώσετε ίσοι...ξεκολλάτε ρε...το πούλο τον εχουμε παρει όλοι...ο τρόπος διαφέρει
τι κάθεσαι και κάνεις???τσιμπάς το τυράκι???
αφού 6 εκατομμύρια στη χαβούζα και άλλα...4 εκατομμύρια στη βόρεια ελλάδα=10 και κλείσαμε!
αλήθεια οι υπόλοιπες περιοχές απο ποιον κατοικούνται,απο τα νεφελίμ?
Gandalf dr685sm
14/11/2009, 11:29
Λυπάμαι φίλε μάγε.......... ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΛΕΣ...........ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ 2 ΜΥΡΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ....!!!! Γιατί όποιον καί νά ρωτήσεις έδώ πάνω θά σού πεί ότι τά έγραψα ΛΙΑΝ........ΕΠΙΕΙΚΩΣ.....!!! Προφανώς κανείς σας δέ βλέπει τόν κόσμο άπό τήν περιφέρεια πού φωνάζει γιά έγκατάλειψη σέ όλα τά μέσα ένημέρωσης όταν γίνονται συγκεντρώσεις, άπεργίες,διαμαρτυρίες....!! Όλοι αύτοί πού μιλάνε .......ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΘΑΝΑΙ.....!!
Μου αρέσει που εκπροσωπείς το σύνολο της Β.Ελλάδος.
Για την ιστορία , δεν έχω κανένα πρόβλημα με Θεσσαλονικείς, με Θρακιώτες.. με οποιοδήποτε Έλληνα που εννοεί οτι το πρόβλημα είναι Ελληνικό και οχι Αθηναϊκό.
Και μου αρέσει που λέμε και Αθηναϊκό όταν στην ουσία οι κάτοικοι Αθήνας είναι και ΒορειοΕλλαδίτες.
Ακόμα και αυτό το ΒορειοΕλλαδίτες μου χτυπάει άσχημα, καθώς για μένα ούτε Βόρεια ούτε Νότια υπάρχει. Μόνο κάτοικοι Ελλάδος. Κάθε τι άλλο δηλώνει κόμπλες και διαχωρισμό απο μόνο του.
Θυμάμαι ενα παπάρα που είχα πάει στο Πανόραμα για φαγητό και καθόμασταν παρέα ανάμικτη τόσο απο κάτοικους Θεσσαλονίκης όσο και απο Κρήτη , απο Αθήνα, απο Πάτρα καθώς μετά τα TD όσο να είναι πεινάει κάποιος... έρχεται ο παπάρας λοιπόν και λέει το αθάνατο..
"Ελπίζω να σας αρέσει το φαγητό αν και με αυτά που τρώτε εκεί κάτω μάλλον θα σας κάνει εντύπωση αυτό".
Το τι άκουσε στα Κρητικά, Πατρινά, Αθηναϊκά και ντόπια δεν λέγεται... Τέτοια μαλακία έχω ακούσει ΔΥΣΤΥΧΩΣ μόνο στην Θεσσαλονίκη απο ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ παπάρες που θεωρούν πως για όλα τα κακά της μοίρας τους , φταίνει οι άλλοι πάντα.
Ούτε στην Θράκη, ούτε στα επτάνησα, ούτε καν στην Κρήτη στα χωριά δεν το έχω ακούσει που ζούνε για μένα και οι πιο υπερήφανοι άνθρωποι του τόπου (ειδικά αν μελετήσουμε την ιστορία θα καταλάβουμε το γιατί) μαζί με τους Μανιάτες. Να λένε δηλαδή οτι εσείς οι Αθηναίοι.. μπλα μπλα.. μπλα...
Και μετά μου λές οτι δεν βγάζει κόμπλεξ το κείμενο... σε εκτιμώ.. σε ακούω... αλλά αυτό φίλε να πας να το κοιτάξεις όπως λένε και τα άλλα παιδιά... δεν είναι τυχαίο απο όσο βλέπεις οτι κανείς δεν συμμερίζεται αυτό που λες. Να σε βάλει σε υποψίες τουλάχιστον.
Gandalf
kalgeorge
14/11/2009, 11:45
re σας παρακαλω.....αφηστε τον να παραληρει......
πρωτον εχει τρελο γελιο....εχω λιωσει λεμε....ο ΜΗ κομπλεξικος :lol: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
δευτερον επειδη ΔΕΝ την παλευει ο παππους....ΔΕν θα μετατρεψουμε το θρεντακι σε βορα, νοτο,δυση ανατολη και αλλες βλακιες επειδη καποιος δεν την παλευει καστανο...
μην τσιμπατε....για κοντρες και βλακιες...
αφηστε τον......μιλαμε για τρελο γελιο.....:lol: :lol: :lol:
για την καταντια της αεκ και του παοκ φταιει η αθηνα....η χαβουζα....ο τροπος ζωης μας...το οτι πηζουμε στα διοδια..κλπ κλπ κλπ
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: μιλαμε εχω λιωσει
o_gavros
14/11/2009, 11:48
ρε καλγιώργη άσε μας να πούμε που μπήκες να κάνεις το κομμάτι σου παλιοτεντιμπόυ.
έμαθα ότι κάνουν έκπτωση στις αιμοκαθάρσεις αν γίνει ομαδική παραγγελία.εγώ μετά τους πόνους τους χθεσινούς,ψήνομαι να κλείσω ραντεβού
και ετσι για το καυλάντισμα,τι βλέπετε σήμερα?
γιατί μου μυρίζει χινάρι απο δω μέχρι το Κίεβο?
kalgeorge
14/11/2009, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
γιατί μου μυρίζει χινάρι απο δω μέχρι το Κίεβο?
X2 :wave2:
o_gavros
14/11/2009, 11:55
ακόμα ένας αχάριστος?:bawl: :lol: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μου αρέσει που εκπροσωπείς το σύνολο της Β.Ελλάδος.
Για την ιστορία , δεν έχω κανένα πρόβλημα με Θεσσαλονικείς, με Θρακιώτες.. με οποιοδήποτε Έλληνα που εννοεί οτι το πρόβλημα είναι Ελληνικό και οχι Αθηναϊκό.
Και μου αρέσει που λέμε και Αθηναϊκό όταν στην ουσία οι κάτοικοι Αθήνας είναι και ΒορειοΕλλαδίτες.
Ακόμα και αυτό το ΒορειοΕλλαδίτες μου χτυπάει άσχημα, καθώς για μένα ούτε Βόρεια ούτε Νότια υπάρχει. Μόνο κάτοικοι Ελλάδος. Κάθε τι άλλο δηλώνει κόμπλες και διαχωρισμό απο μόνο του.
Θυμάμαι ενα παπάρα που είχα πάει στο Πανόραμα για φαγητό και καθόμασταν παρέα ανάμικτη τόσο απο κάτοικους Θεσσαλονίκης όσο και απο Κρήτη , απο Αθήνα, απο Πάτρα καθώς μετά τα TD όσο να είναι πεινάει κάποιος... έρχεται ο παπάρας λοιπόν και λέει το αθάνατο..
"Ελπίζω να σας αρέσει το φαγητό αν και με αυτά που τρώτε εκεί κάτω μάλλον θα σας κάνει εντύπωση αυτό".
Το τι άκουσε στα Κρητικά, Πατρινά, Αθηναϊκά και ντόπια δεν λέγεται... Τέτοια μαλακία έχω ακούσει ΔΥΣΤΥΧΩΣ μόνο στην Θεσσαλονίκη απο ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ παπάρες που θεωρούν πως για όλα τα κακά της μοίρας τους , φταίνει οι άλλοι πάντα.
Ούτε στην Θράκη, ούτε στα επτάνησα, ούτε καν στην Κρήτη στα χωριά δεν το έχω ακούσει που ζούνε για μένα και οι πιο υπερήφανοι άνθρωποι του τόπου (ειδικά αν μελετήσουμε την ιστορία θα καταλάβουμε το γιατί) μαζί με τους Μανιάτες. Να λένε δηλαδή οτι εσείς οι Αθηναίοι.. μπλα μπλα.. μπλα...
Και μετά μου λές οτι δεν βγάζει κόμπλεξ το κείμενο... σε εκτιμώ.. σε ακούω... αλλά αυτό φίλε να πας να το κοιτάξεις όπως λένε και τα άλλα παιδιά... δεν είναι τυχαίο απο όσο βλέπεις οτι κανείς δεν συμμερίζεται αυτό που λες. Να σε βάλει σε υποψίες τουλάχιστον.
Gandalf
EIXA ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ....
Κρίμα.......τουλάχιστον άς άντιλαμβανόσουν αύτό τό ΑΘΗΝΑΙΟΙ....
Οί άνθρωποι έπειδή δέν έχουν άντίλογο..............διαστρεβλώνουν τήν άλήθεια......νά μή
χαρακτηρίσω πώς......
Έσένα όμως πού σ'έχω γιά άνθρωπο σκεπτόμενο............θάπρεπε νά δείς τά πράγματα
διαφορετικά..........
Δέν έχω τυχαία φίλους Άθηναίους έδώ καί 30 χρόνια......ούτε διακατέχομαι άπό κάτι.
Μιά πραγματικότητα περιγράφω πού ξεκίνησε τήν έποχή τής χούντας......
Δέν διαχώρισα τήν Έλλάδα,τό ότι κάποιοι τή χωρίζουν στά δύο........
έμείς φταίμε..??
Κάποια άπάντηση σοβαρή γιά τό πώς λειτουργεί τό κράτος....??
Πού έδρεύει αύτό τό κράτος....??
Δέν είναι προσωπική άποψη αύτή φίλε............είναι όλης τής ύπόλοιπης χώρας....
Άνοιξε ή Έγνατία Θεσσαλονίκη Γιάννενα,κάθε Σάββατο τούς άφήνουμε χρήμα.
Έ άνέβα μιά φορά καί ρώτα τή γνώμη τους χωρίς νά πείς ότι είσαι άπό Άθήνα....
Τό ότι βγήκαν τρία παλικαράκια σέ ένα φόρουμ καί βάζουν τραγουδάκια καί
μπυρίτσες χωρίς νά άντέχουν νά κάνουν διάλογο......
δέ σημαίνει ότι..............ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ.......!!!
Δυστυχώς 'ο κομπασμός έκεί κάτω έφτασε τόσο ψηλά πού ούτε κάν μπορείτε
νά άφουγκραστείτε τήν ύπόλοιπη Έλλάδα....
Καί άντε σέ ότι άφορά αύτούς πού έχουν μαζεμένο χρήμα καί έξουσία τό καταλαβαίνω,
αύτοί όμως πού ζούνε μεροδούλι ,μεροφάι........είναι πολύ άστείοι όταν
φέρονται μέ τόση έπαρση.....!!!
Άν σού σβήσω τή λέξη Άθηναικό καί βάλω Έλληνικό θά σέ καλύψω...??
Έ......άπό σένα είχα τήν άπαίτηση νά τό καταλάβεις.......
Τί νά μού φταίει ή Άθήνα....??
Τά στενά της ,ή βρώμα της καί ή Άκρόπολη...??
ΒΕΒΑΙΩΣ...............ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ......μέ τά 6 μύρρια
μού φταίει...........!!!
Δέν τά ξαναγράφω.......
ΑΛΛΑ...............ΑΠΟ ΣΕΝΑ............ΗΛΠΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ......
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ....
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ............ΣΤΙΣ 30-4-1997..........
ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΜΑΤΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ......!!
Είναι ένα άπόσπασμα άπό τό Ριζοσπάστη.........
Το ματς με την Κροατία
Η εξιστόρηση των γεγονότων μας έφερε ξανά στο πρόσφατο παρελθόν. Θέτουμε υπόψη του Κ. Πολυχρονίου την αρκετά βάσιμη άποψη πολλών πως όλα χάθηκαν στον αγώνα με την Κροατία στη Θεσσαλονίκη. "Η πρόκριση χάθηκε με τη Δανία. Αν πάντως με την Κροατία ήταν καλύτερο τ' αποτέλεσμα, θα μας έδινε άλλη μια ευκαιρία. Θα είχαμε σιγουρέψει την 2η θέση και τα πράγματα στο ΟΑΚΑ θα ήταν διαφορετικά. Η ψυχολογία μας θα ήταν άλλη, γιατί θα είχαμε την "πολυτέλεια" δύο αποτελεσμάτων. Απ' αυτή την πλευρά ήταν καθοριστικό παιχνίδι".
Να γιατί οι περισσότεροι μέμφονται την ΕΠΟ που υπολόγισε μικροπολιτικά συμφέροντα και όχι την Εθνική. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μάλλον για προφανείς λόγους, δεν το αποδέχεται ευθέως, θυμάται όμως: "Πριν από το παιχνίδι κόντεψα να βγω εθνικός μειοδότης. Εγώ ζητούσα γήπεδο που θα έδινε στην ομάδα περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.
Οι άλλοι μιλούσαν για πόλεις. Εγώ αυτή τη φιλοσοφία την ξεπερνούσα με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον της ομάδας. Τη Θεσσαλονίκη την αγαπώ περισσότερο από πολλούς και έχω πραγματικούς φίλους εκεί. Αλλά όσα έγιναν είναι πρωτοφανή. Πήγαμε στο γήπεδο με αστυνομική προστασία. Μας κυνηγούσαν στο ξενοδοχείο "φίλαθλοι" που ήθελαν να μας δείρουν, λες και είχαμε κάνει κάποιο έγκλημα".
Ένα κομμάτι άπό τίς φαντασιώσεις μου.......
Άς βγεί τώρα κάποιος καί άς μού άπαντήσει..............ΓΙΑΤΙ...??
Άν θέλεις μπορώ νά σού βρώ άπειρα πράμματα πού άφορούν...........πολιτικά,
κοινωνικά...........ή ότι άλλο θέματα πού κινούνται στό ίδιο μοτίβο.....!!
14 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΓΩΝΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....!!
Ποιός χωρίζει...........Νότιους καί Βόρειους...??
o_gavros
14/11/2009, 14:33
Μη σταματάς,μη σταματάς να...τραγουδάς
sakisdani750
14/11/2009, 14:44
Ειστε ολοι ΠΑΠΑΡΕΣ....!!!!
το προβλημα στην ελλαδα ειναι οι κυβερνησεις και ολοι αυτοι που μας κυβερνανε ειτε πολιτικοι ειτε ΛΕΦΤΑΔΕΣ
απλα η πρωτευουσα ειναι η ΑΘΗΝΑ η βουλη βρισκεται στην ΑΘΗΝΑ και ολοι μενουνε στην ΑΘΗΝΑ οποτε το βρυσιδι θα το τρωει η αθηνα!!!
μπορει το αντιστροφο να γινοτανε με την θεσσαλονικη και να ητανε αυτη πρωτευουσα και να ετρωγε αυτη το βρυσιδι
απλα ετυχε και εγινε ΕΚΕΙ το κεντρο της ελλαδας στην ΑΘΗΝΑ
συνηθως οταν ειμαστε απο πανω
δεν μας νοιαζει για τους απο κατω
και στην προκειμένη περιπτωση απο πανω βρισκεται η ΑΘΗΝΑ
αν το δειτε παντου γινετε αυτο στην κοινωνια μας
ο αλλος γινετε μπατσος η ειδικος φρουρος και την αλλη μερα νομιζει οτι θα τους γαμησει ολους
μεχρι προχτες τους εβριζε ολους για τα τσεκ που ετρωγε στον κολο και τωρα μας το παιζει...(περιπτωση φιλου μου)
μετα στον στρατο ειμαι και απο κομοτηνη και εχω γνωρισει πολλους καραβαναδες εδω περα εξω στην κοινωνια μπορει να μην ειναι τιποτα αλλα εκει μεσα αν τους τυχεις θα σε ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ!
ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΜΕ στους οπαδους μας......ολοι ειναι κοτες
μονο οταν ειναι σε ευνοϊκη θεση και ειναι παραπανω και τους περνει....
κανουνε τους τσαμπουκαδες
βλεπουνε κανα παιδακι και βγαζουνε την μαγκια
γενικα βλεπουμε οτι εδω στην ελλαδα οταν μας περνει μονο γαμαμε.....
και το ξαναγραφω
στην προκειμένη περιπτωση μας εχει γαμησει η ΑΘΗΝΑ:evil:
οταν φωναζω εγω το συνθημα #$μιεται ο ταδε και η αθηνα δεν εννοω εσενα kalogrea η δεν ξερω εγω ποιον αλλον
εννοω τους πολιτικους τους λεφταδες πισω απο της ομαδες σας και και και ......
αντε και κοψτε αυτην την συζητηση γιατι μου την εχει δωσει!!!:smokin:
o_gavros
14/11/2009, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
άλλος για τη βάρκα μας?
το προβλημα στην ελλαδα ειναι οι κυβερνησεις και ολοι αυτοι που μας κυβερνανε ειτε πολιτικοι ειτε ΛΕΦΤΑΔΕΣ
απλα η πρωτευουσα ειναι η ΑΘΗΝΑ η βουλη βρισκεται στην ΑΘΗΝΑ και ολοι μενουνε στην ΑΘΗΝΑ οποτε το βρυσιδι θα το τρωει η αθηνα!!!
μπορει το αντιστροφο να γινοτανε με την θεσσαλονικη και να ητανε αυτη πρωτευουσα και να ετρωγε αυτη το βρυσιδι
συνηθως οταν ειμαστε απο πανω
δεν μας νοιαζει για τους απο κατω
και στην προκειμένη περιπτωση απο πανω βρισκεται η ΑΘΗΝΑ
αν το δειτε παντου γινετε αυτο στην κοινωνια μας
ο αλλος γινετε μπατσος η ειδικος φρουρος και την αλλη μερα νομιζει οτι θα τους γαμησει ολους
μεχρι προχτες τους εβριζε ολους για τα τσεκ που ετρωγε στον κολο και τωρα μας το παιζει...(περιπτωση φιλου μου)
μετα στον στρατο ειμαι και απο κομοτηνη και εχω γνωρισει πολλους καραβαναδες εδω περα εξω στην κοινωνια μπορει να μην ειναι τιποτα αλλα εκει μεσα αν τους τυχεις θα σε ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ!
ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΜΕ στους οπαδους μας......ολοι ειναι κοτες
μονο οταν ειναι σε ευνοϊκη θεση και ειναι παραπανω και τους περνει....
κανουνε τους τσαμπουκαδες
βλεπουνε κανα παιδακι και βγαζουνε την μαγκια
γενικα βλεπουμε οτι εδω στην ελλαδα οταν μας περνει μονο γαμαμε.....
και το ξαναγραφω
στην προκειμένη περιπτωση μας εχει γαμησει η ΑΘΗΝΑ:evil:
οταν φωναζω εγω το συνθημα #$μιεται ο ταδε και η αθηνα δεν εννοω εσενα kalogrea η δεν ξερω εγω ποιον αλλον
εννοω τους πολιτικους τους λεφταδες πισω απο της ομαδες σας και και και ......
αντε και κοψτε αυτην την συζητηση γιατι μου την εχει δωσει!!!:smokin:
ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ.........
Ή Ρώμη είναι πρωτεύουσα.........??
Σκέψου...........Τορίνο, Μιλάνο..........
Γαλλία............Λυών..............Μασσαλία..............
Ίσπανία...............Βαρκελώνη,............Βαλένθια............Σεβίλλ η..........
Γερμανία...................Μόναχο..................Άμβούργο............Στο τγάρδη.......
Άγγλία..................Λίβερπουλ.............Μάντσεστερ................
κ.λ.π.......κ.λ.π.....
Όλη ή Εύρώπη.............έχει πρωτεύουσες καί πόλεις............άλλά πόλεις,
γιά σκέψου......
ΕΙΣΑΙ.............ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ, ΕΩΣ............
άνύπαρκτος...........καί δυστυχώς γιά σένα φαίνεται, άφού τό μόνο πού μπορείς νά πείς....
είναι..............ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ.........!!!!
Άρκεί πού μέ διαβάζεις.........τό ότι ......ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..........
δέν είναι καί κάτι καινούργιο......
Οί σωματοφύλακες ήταν τέσσερεις άν δέν τό ξέρεις............έσείς, μόνο τρείς.....
Πολλοί διαβάζουν καί προβληματίζονται..........αύτό θέλω.
Ή δικιά σου τιμωρία είναι ότι μέ διαβάζεις.........
ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ..............ΑΓΝΟΗΣΕ ΜΕ......!!!
Φιλάκια......:wave2:
:a46: :a46: :a46: :a46:
Μαζέψτε τον παιδιά. Παραλογίζεται.
o_gavros
14/11/2009, 17:40
ΕΙΣΑΙ.............ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ, ΕΩΣ............
άνύπαρκτος...........καί δυστυχώς γιά σένα φαίνεται, άφού τό μόνο πού μπορείς νά πείς....
είναι..............ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ.........!!!!
Άρκεί πού μέ διαβάζεις.........τό ότι ......ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..........
δέν είναι καί κάτι καινούργιο......
Οί σωματοφύλακες ήταν τέσσερεις άν δέν τό ξέρεις............έσείς, μόνο τρείς.....
Πολλοί διαβάζουν καί προβληματίζονται..........αύτό θέλω.
Ή δικιά σου τιμωρία είναι ότι μέ διαβάζεις.........
ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ..............ΑΓΝΟΗΣΕ ΜΕ......!!!
Φιλάκια......:wave2:
μάλιστα...να σου αποδείξω δηλαδή το αν είμαι μάγκας ή πουθενάς,απο τα πλήκτρα???
σε γελάσανε μπάρμπα.
Επιλέγω να μην σου απαντάω πλέον στα σοβαρά.
γιατί όσες φορές το έκανα,στάθηκες λίγος και ακόμα χειρότερα,ανέντιμα απέναντι μου.
όταν όμως το γύρισες στην ανελέητη κόμπλα,εμπλουτίζοντας το χώρο με την μαλακία που δείχνει να αφθονεί στη σκέψη σου, ήταν που κατάλαβα ότι δεν υπήρχε νόημα να αντιπαρατεθεί κανείς μαζί σου.
σου έγραψα πριν κάτι σελίδες ότι στο ίδιο καζάνι με σκατά βράζουμε όλοι.αυτό ήταν και το τελευταίο μου σχόλιο ως απάντηση στο παραλλήρημα σου.
Αν στα 54 σου δεν έμαθες να νιώθεις τι σου λένε και να ξεχωρίζεις που σταματά η αλήθεια και που ξεκινά το παραμύθι,συμπάθα με αλλά δεν έχω καμία ορεξη να κάνω τον προφέσσορα (πράγμα που δείχνεις να αρέσκεσαι τα μάλα) και να στο μάθω εγώ.
Γεμίσαμε φωστήρες μάστορα.γεμίσαμε.φτάνει.
Τιμωρία?χο χο χο,πόσο λάθος είσαι.απόλαυση θα έλεγα.γελάω βλέπωντας σε να εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις.
Αυτό που ξέρω,είναι ότι σάπια μυαλά σα το δικό σου,φέρανε τον κατάπτυστο φανατισμό μεταξύ "βορρά & νότου" στα επίπεδα που βρίσκεται.
υγ: άκου σωματοφύλακες :lol: ,ρε ήμαρτον
konsttanttinos
14/11/2009, 17:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
:a46: :a46: :a46: :a46:
Μαζέψτε τον παιδιά. Παραλογίζεται.
Καλα τρελος εισαι?
Τωρα αρχιζει το κεφι!!
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Καλα τρελος εισαι?
Τωρα αρχιζει το κεφι!!
ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ.............
Στό μπαμπά σου......
kalgeorge
14/11/2009, 18:38
:
:beer: :beer:
τωρα εσυ γιατι του το χαλας ρε σακη......
και βασιζοταν σε σενα ...να τον σιγονταρεις....
εφαγε ακυρο απο τον σφαιροπεταδην...τρωει ακυρο και απο σενα.......ε τι θα κανει ο κακομοιρης;;;;
θα παραληρει μονος του;;;;;;:mad: :mad: :beer: :beer:
konsttanttinos
14/11/2009, 18:57
ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ.............
Στό μπαμπά σου......
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
.
.
.
.
.
.
.
:beer: :beer:
τωρα εσυ γιατι του το χαλας ρε σακη......
και βασιζοταν σε σενα ...να τον σιγονταρεις....
εφαγε ακυρο απο τον σφαιροπεταδην...τρωει ακυρο και απο σενα.......ε τι θα κανει ο κακομοιρης;;;;
θα παραληρει μονος του;;;;;;:mad: :mad: :beer: :beer:
ΣΚΕΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ............ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ
Δέ χρειάζεται νά σιγοντάρει κανένας..........σάς ....ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ....!!
Όταν πήγαινες έσύ μωρό μου.........
έγώ γύριζα......!!
Κίτρινη κάρτα.............γιατί θάπρεπε νάσαι στήν Καλογρέζα.....!!!!
Ά ρέ καμμένα σπίρτα είστε όλοι...........μόνο ό Πάντσο μέ πιάνει άλλά κί αύτόν
ώρες -ώρες τόν συνεπαίρνει τό όπαδικό του καί μού τά κάνει μουνί....!!!
blackbusa
14/11/2009, 20:55
παει το πουλακι...πεταξε...αμαν με αυτον τον Χαριστεα κολλημα ο Ρεχαγκελ...και βεβαια η Καραγκουνα εκανε οτι μπορουσε να καθυστερει το παιχνιδι...περιμενα πως και πως να μπει ο Νινης (εστω για 15 λεπτα) μπας και βγει καμμια καθετη....αρχιδια...και να πει καποιος στον Σαμαρα οτι το ποδοσφαιρο ειναι ομαδικο αθλημα...και υπαρχει κατι που λεγετε πασα...και το κλου της βραδυας οι Γκεκας/Σαλπιγγιδης εναντιον του Κατσαβιδι (η καπως ετσι)....μονο 8 κεφαλια τους εριχνε...και η ελλαδα επαιζε με σεντρες...οτι ναναι...
υ.γ. η σουταρα του Μητρογλου που βγηκε τελικα πλαγιο αουτ δεν μας το εδειξαν απο καμμια καλη καμερα...απλα ασχολιαστο...
Akatanomastos
14/11/2009, 21:02
πλακα καναν οι ουκρανοι και πηραν το Χ
καλα οι αλλαγες ολες ακυρες..
Γιατί άραγε δέν άνεβαίνει έδώ πάνω ή Έθνική ..??
Καί προτιμάει τήν άδεια Καλογρέζα....??
ΟΛΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ............ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ
Άντε...........Άθηναιομάχοι, πάρτε φόρα πάλι...!!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..................ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.....!!!
Γιατι οτι καραγκιοζιλικια θελεις με την Εθνικη.....
Εκει πανω τα εχετε κανει....!!!!!
Ποιος παιχτης αθηναικης ομαδας εχει φυγει αλωβητος οταν παιζει με την εθνικη στην θεσσαλονικη....
Ειδικα.... Μα ειδικα.....
Δεν θα ξεχασω ποτε το το μπουκαλι το μπινελικη και την ροχαλα που ειχε φαει σε ενα παιχνιδι ο Σαραβακος οταν πηγαινε στο κορνερ....
180615
kalgeorge
14/11/2009, 23:45
ΣΚΕΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ............ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ
Δέ χρειάζεται νά σιγοντάρει κανένας..........σάς ....ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ....!!
Όταν πήγαινες έσύ μωρό μου.........
έγώ γύριζα......!!
Κίτρινη κάρτα.............γιατί θάπρεπε νάσαι στήν Καλογρέζα.....!!!!
Ά ρέ καμμένα σπίρτα είστε όλοι...........μόνο ό Πάντσο μέ πιάνει άλλά κί αύτόν
ώρες -ώρες τόν συνεπαίρνει τό όπαδικό του καί μού τά κάνει μουνί....!!!
ναι μωρε γυρνα το στην τρελιτσα τωρα.....εξαλου τακτικη σου καιρο τωρα....
εχεις γινει τοσο ρομπα που δεν το σωζεις με τιποτα...
οσο για την καλογρεζα....ακυρο....
εχω καλυτερα πραγματα να κανω απο το να πηγαινω να βλεπω καποιους ανοιωθους....καποιους που τσεπωνουν....να κοροιδευουν την εθνικη φανελα
kalgeorge
14/11/2009, 23:47
gayre δεν ακουγες.....
ταμειο θα ησουν με εναν καλο συνδυασμο
Akatanomastos
14/11/2009, 23:48
εχω καλυτερα πραγματα να κανω απο το να πηγαινω να βλεπω καποιους ανοιωθους....καποιους που τσεπωνουν....να κοροιδευουν την εθνικη φανελα
εισαι πολυ αυστηρως..
πως μπορεις να το λες αυτο για τον χαριστεα:rolleyes:
αν και αυτος πρεπει να πληρωνει για να παιζει, οταν παιζει..
ναι μωρε γυρνα το στην τρελιτσα τωρα.....εξαλου τακτικη σου καιρο τωρα....
εχεις γινει τοσο ρομπα που δεν το σωζεις με τιποτα...
οσο για την καλογρεζα....ακυρο....
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΕΛΛΙΤΣΑ.........
Αύτό πού πεισματικά άρνείσαι σά μουλάρι νά παραδεχτείς,καί πού ό άπό πάνω σύμμαχος σου
έπιτέλους...........σταματάει νά κάνει πώς δέν τό βλέπει,
αύτό γιά τό όποίο μού προσάψατε χίλιους χαρακτηρισμούς.......
καί προσποιείστε...........ΠΟΥΣΤΙΚΑ.........ότι δέν ύπάρχει..........
ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ............ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..........ΓΙΑΥΤΟ
ΓΙΑΤΙ.....??
Δέν θάθελα μέ τίποτε νά τό μεταφέρω σέ πολιτικά κοινωνικά θέματα,είναι γνωστό
σέ όλους..........
Εσύ πουλάς τρελλίτσα όταν σέ ρωτάω ...........
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΑΡΘΕΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΠΑΝΩ.....??
ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ.....ΤΟ 1997...??
ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ, ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΚΙΑ....??
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΡΟΜΠΕΣ............ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ......!!!
Ντροπή νά μιλάς μέ τόση άπαξίωση γιά άνθρώπους πού σ'έστειλαν στά ούράνια
μόλις πρίν 5 χρόνια.........
Άλλο πάω στό γήπεδο καί άλλο είναι όλοι σκάρτοι......ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΑΡΑ....!!!
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.........ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ........ΟΤΑΝ ΟΛΗ Η
ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΑΖΕΙ............ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.....!!!
ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΖΕΙΤΕ....
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΒΑΛΛΗΜΑ.....!!!
Αύτό πού κάποιος ξεστώμισε βλακωδώς..........πώς άνθρωποι σάν έμένα καλλιέργησαν
αύτόν τόν φανατισμό καί σιγοντάρουν αύτή τήν έχθρα τού άπαντώ....
ΤΙ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ...........τό πρόβλημα πού ύπάρχει σού παραθέτω...
Μέ τό νά κάνεις πώς δέν ύπάρχει...........ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ.....!!!
Ή προσωπική μου ζωή ήταν πάντα δεμένη μέ τήν Άθήνα,ή ομάδα πού άγαπάω
έχει έδρα στήν Άθήνα καί πάντα άντιμετώπιζα τό στραβομουτσούνιασμα
τών συμπατριωτών μου όταν άκουγαν τή λέξη ......ΑΕΚ....
Ή πρώτη δέ άντίδραση όλων...??
Τί θές έσύ μέ τούς χαμουτζήδες....??
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ...........ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ
ΑΝΘΡΩΠΟ...........ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΜΥΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΕΛΛΑΔΑ......!!!
Δέ θά μπορούσα έτσι κί άλλιώς νά μή τό κάνω.........έχοντας έπαφή μέ τήν
Άθήνα καί στηρίζοντας μιά όμάδα πού έχει έδρα αύτή τήν πόλη....
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ.......ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.......ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ
ΠΟΥ ΑΜΑ ΛΕΙΠΕΙ........δύσκολα τά πράμματα,άπό Φ άρχίζει...!!!
Έχω ζήσει 2,5 χρόνια άπό τή ζωή μου στήν Άθήνα,καί πέρασα ύπέροχα.........
ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΤΕ..............ΧΑΒΟΥΖΑ..........καί άπό τό 1965 θυμάμαι τή λέξη
ΒΟΡΡΑΣ..................ΝΟΤΟΣ.......!!!
Όποιος λοιπόν προσποιείται...............ότι δέν ύπάρχει αύτός ό
διαχωρισμός σέ όλα τά πολιτικοκοινωνικά έπίπεδα
πού εύτυχώς περιορίζετα φανερά τουλάχιστον σέ έκδηλώσεις μόνο ποδοσφαιρικού
έπιπέδου........Η ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ..........Η ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΑΖΟΝΑΣ...........
Ή ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ..........ΛΟΓΩ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.............
ΔΙΑΛΕΞΤΕ.......!!!!
ΣΤΟΥΜΠΙ..........
Έπειδή έχεις τό θάρρος νά παραδεχτείς αύτό πού κάνει νιάου-νιάου στά κεραμίδια
σέ ρωτάω ,άφού πλέον δέχεσαι ότι ναί κάτι.........ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ.......??
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΕΔΩ , ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ...??
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ.........??
ΟΛΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ....??
ΜΗΠΩΣ.......ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ........???
lostmember
15/11/2009, 07:50
ημουν χθες στο γηπεδο
ειδα μια ομαδα με παικτες κορεσμενους που δεν καιγοταν να κερδισουν (γιατι να χασουν το καλοκαιρι τους;)
ξερω οτι εχουν περιορισμενες δυνατοτητες αλλα τουλαχιστον ας ετρεχαν
ναι ο σαμαρας ειναι ατομισταρος αλλα που να δωσει κ τη μπαλα; πισω;
κομενη στα δυο, πιο αργη απ το ρεπλει, ατεχνη χωρις κινητρο με μοναδικο προσον τη δυναμη ηταν η εθνικη μας
επιτελους ας κανουμε ενα αγαλμα στον οτο, ας γινει συμβουλος η οτι αλλο (αχαριστος δεν ειμαι) αλλα πρεπει να γινει ανανεωση προπονητη μπας κ παιξουμε κ λιγο μπαλιτσα
ελπιζω στη ρεβανς να παμε καλυτερα μετρια ομαδα η ουκρανια
ΣΤΟΥΜΠΙ..........
Έπειδή έχεις τό θάρρος νά παραδεχτείς αύτό πού κάνει νιάου-νιάου στά κεραμίδια
σέ ρωτάω ,άφού πλέον δέχεσαι ότι ναί κάτι.........ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ.......??
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΕΔΩ , ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ...??
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ.........??
ΟΛΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΣΣΟΡΟΠΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ....??
ΜΗΠΩΣ.......ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ........???
Κατ αρχην να μας πεις γιατι πρεπει ντε και καλα να θεωρειστε τοσο απαξιωμενοι οσο μας γραφεις.....
Και να μας διεκρινισεις γιατι ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ απο εσενα προσωπικα για την Αθηνα....???
Μηπως υπαρχουν λογοι προσωπικοι και δεν το ξεκαθαριζεις...???
Αν Ναι... Πεστο μας... Θα καταλαβουμε ολοι πιστευω.......
Γιατι οι μονοι ΚΑΘΑΡΟΙ λογοι που εχω κατανοησει απο ολα αυτα που εχεις γραψει ειναι ενα μεγαλυτερο λιμανι... ( Που Πειραιας δεν μπορει να γινει λογο γεωγραφικης θεσης ...)
Ενα μετρο που σας το φτιαχνουν αν δεν κανω λαθος... ( αφου στην ουσια μεχρι το 02 μια Πειραιας -Κηφισια ειχαμε και εμεις.....)
Και μια Εγνατια ( που σας την εχουν ετοιμη.....)
Το εντελως γελοιο του πραγματος οτι τα υποργεια πρπει να μοιραστουν 500χιλμ μακρυα το αφηνω για τα ανεκδοτα....
Κατα τα αλλα...
Τα 14 χρονια που εχει η Εθνικη να παιξει εκει πανω ... Που τα ειδες...????
Το οτι οταν θα παιξει ομως καποιοι απο εσας (και ειδικα αυτοι που εχουν ιδιες αποψεις με εσενα) ειναι ικανοι να δημιουργησουν προβληματα πχ γιατι.....
Γεμισε ψοφια ποντικια ο Θερμαικος....Η οτι το κεφαλοπουλο την εκανε για πιο καθαρα νερα και δεν τσιμπαει και να αρχισετε τα μπουκαλακια και τις ροχαλες τον Καραγκουνη και τον Τοροσιδη....
Ειναι γεγονος...!!!
Και παρε και μια μπουμερανγκ ερωτηση για το ΑΜΑ.... ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....
Γιατι η εθνικη δεν εχει το παραμικρο προβλημα οπου αλλου ( εκτος Αθηνων---Θεσσαλονικης ) εχει παιξει....????
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ εκει...... Δεν εχουν προβληματα απο το "Αθηναικο κρατος..." ???
Ευελπιστω για ξεκαθαρες απαντησεις......:winka:
Εδώ οι παίκτες δεν θέλουν να παίζουν στο Καραϊσκάκης γιατί οι περισσότεροι οπαδοί βρίζουν τους παίκτες του ΠΑΟ. Εκεί που βρίζουν όλους όσους παίζουν στις Αθηναϊκές ομάδες, γιατί να παίζουν?
Δεν λέω ότι καλώς δεν παίζουν. Κακώς δεν παίζει η Εθνική στην Θεσ/νίκη, παρόλα αυτά έχει επιλέξει η ΕΠΟ ένα γήπεδο το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί ουδέτερο από οπαδικής άποψης.
Ας ερχόντουσαν ξανά στο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ !!!
Εδώ ΔΕΝ τους γιουχάρει ο κόσμος ........... το αντίθετο μάλιστα ΚΑΙ το γήπεδο είναι πάντα ΓΕΜΑΤΟ με φίλους της Εθνικής από ΟΛΟ το νησί .......
Καλά εννοείται ότι το παγκρήτιο είναι το αγαπημένο τους γήπεδο. Το έχουν πει σε δηλώσεις τους αρκετοί παίκτες.
Ναι, αλλά κάποιοι προτιμούν να τους στέλνουνε σε μια μισοάδεια Καλογρέζα ή ακόμη χειρότερα στο τηγάνι που δεν πάει κανείς εκτός των γαύρων ........ :sick:
Εδώ οι παίκτες δεν θέλουν να παίζουν στο Καραϊσκάκης γιατί οι περισσότεροι οπαδοί βρίζουν τους παίκτες του ΠΑΟ. Εκεί που βρίζουν όλους όσους παίζουν στις Αθηναϊκές ομάδες, γιατί να παίζουν?
Δεν λέω ότι καλώς δεν παίζουν. Κακώς δεν παίζει η Εθνική στην Θεσ/νίκη, παρόλα αυτά έχει επιλέξει η ΕΠΟ ένα γήπεδο το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί ουδέτερο από οπαδικής άποψης.
Η εισαι ασχετος η λες ψεματα......
Στο καραισκακη δεν εχει γινει ποτε το παραμικρο και φυσικα οτι πανε μονο γαυροι οταν παιζει η εθνικη .......Ανηκει στην σφαιρα της ΒΛΑΚΕΙΑΣ....!!!!
Σορρυ παιδες πιο κομψη απαντηση δεν μπορω να δωσω......
kalgeorge
15/11/2009, 11:26
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΑΡΘΕΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΠΑΝΩ.....??
ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ.....ΤΟ 1997...??
ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ, ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΚΙΑ....??
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΡΟΜΠΕΣ............ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ......!!!
τρελιτσα στην τρελιτσα.....αυτο που σου εχουν πει και ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
οταν βρεις τα σκουρα .....κολοτουμπες ή παραληρημα ή αλλα αντι άλλων απο διαλογο και επιχειρηματα.
ρε εισαι πραγματικα χαζος....ή φταινε τα γηρατεια....δνε ξερω εσυ θα μας πεις...
αν και ειναι καταντια να σου απαντησει καποιος μετα απο τετοιο παραληρημα...κανω μια προσπαθεια.
Ζεις σε δικο σου κοσμο...οπου απαντας και παραθετεις ΜΟΝΟ οτι σε συμφερει...
κανεις δεν ειπε οτι η ποιοτητα ζωης ειτε στην αθηνα ειτε στην σαλονικη ειναι καλη...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΓΚΕ ΓΚΕ;;;; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 19ΧΡΟΝΟ ΑΝΗΨΑΚΙ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ.
ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΑΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ....λες και λες και ξαναλες για την αθηνα...και μετα λες οτι κανεις δεν υπεραμυνεται της ελλαδος οσο εσυ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και μετα λες οτι κανεις δεν αγαπαει την ελλαδα οσο εσυ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χεστηκα για το τι δηλωσε ο πολυχρονιου το 99, ή ο 90 ή το 70 που εσυ επαιζες ποδοσφαιρο.
το διαχωρισμο τον δημιουργουν κατι πανυβλακες σαν εσενα.....στον οποιον ομως ευτυχως δεν δινει κανεις σημασια...
ειτε σε λυπουνται..ειτε γελανε...το ιδιο κανει....
οσο για το επιχειρημα....μας εκαναν υπερηφανους το 2004 αρα πρεπει να τους εχουμε για παντα στα ωπα ωπα....ειναι τουλαχιστον........αντε να το πω ...παιδικο!!!!
περαστικα σου....
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
kalgeorge
15/11/2009, 11:28
Καλά εννοείται ότι το παγκρήτιο είναι το αγαπημένο τους γήπεδο. Το έχουν πει σε δηλώσεις τους αρκετοί παίκτες.
εχουν παιξει και παγκρητιο και καυτατζογλειο και πανθεσσαλικο αν θυμαμαι καλα....
αφηστε τον παππου να παραληρει :beer:
kalgeorge
15/11/2009, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ναι, αλλά κάποιοι προτιμούν να τους στέλνουνε σε μια μισοάδεια Καλογρέζα ή ακόμη χειρότερα στο τηγάνι που δεν πάει κανείς εκτός των γαύρων ........ :sick:
εκει ειναι τα λεφτα φιλε μου......
εχτες η καλογρεζα ειχε πολυ κοσμο....
βαλε για τί κονομα μιλαμε...:wave2:
Ακούω στοιχήματα, για το πόση ζωή έχει το thread. :wave2:
vangelis 64
15/11/2009, 11:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ακούω στοιχήματα, για το πόση ζωή έχει το thread. :wave2: 4...3...2...1...
kalgeorge
15/11/2009, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
4...3...2...1...
αστειάκια;;
vangelis 64
15/11/2009, 12:12
αστειάκια;;
:wave2: Γιατί όχι;Ωραία χειμωνιάτικη λιακάδα έχει,ξύπνησα αισιόδοξος.Δεν μού κλέψανε και κανα μηχανάκι σήμερα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sakisdani750
15/11/2009, 12:19
Στο καραισκακη δεν εχει γινει ποτε το παραμικρο και φυσικα οτι πανε μονο γαυροι οταν παιζει η εθνικη .......Ανηκει στην σφαιρα της ΒΛΑΚΕΙΑΣ....!!!!
stoubi εδω κανεις λαθος σε ματς εθνικης στο καραισκακη επεσαν σουτια με κατι παοκτσηδες που ειχανε παει....ο τασος με την τρομπετα και ο μασκοφορος ο γνωστος....και κατι αλλοι....
ενω στο οακα τους εχουμε δει ποσες φορες στην κεντρικη θυρα απεναντι απο τα δημιοσογραφικα και δεν εχει γινει τπτ
οποτε σιγουρα γαυροι τους την επεσαν....και ξερω και για αλλα βρυσιδια που εχουνε φαει παιχτες του παναθηναικου....
και κατι αλλο μας εσφαξαν χτες cool: cool: cool: cool:
http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp?dtmDate=15/11/2009&cid=0:
kalgeorge
15/11/2009, 12:32
παιδια μη το γενικευετε.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κανενας λογος...
ναι εινια γεγονος....στο καραισκακι πανε ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ολυμπιακοι.
ναι και στο οακα ΠΕΦΤΕΙ ΞΥΛΟ....
εδω θυμαμαι μεχρι και το 2002 οι θυρες στο οακα ηταν ‘‘ χωρισμενες¨¨ ....
σε συγκεκριμενες πηγαιναν οι παναθηναικοι....σε συγκεκριμενες οι ολυμπιακοι...οι αεκτζηδες κλπ κλπ κλπ...
και επρεπε μεχρι το 80 να εχεις φυγει γιατι μετα πλακωνοντουσαν εξω απο το οακα...
παντου γινονται αυτα....
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ θελουν να πλακωθουν...θα πλακωθουν...ειτε λεγεται οακα...ειτε τουμπα..ειτε παγκρητιο.....κλπ κλπ
μηπως δεν θυμαστε τι εγινε στο τελευταιο παιχνιδι της εθνικης στον πανθεσαλικο μετα;; ή αυτα τα ξεχνάμε γρηγορα;
λοιπον παντου γινοντι αυτα.....και δνευπαρχει λογος να λετε τωρα...σε εκεινο το γηπεδο γινεται ετσι....σε εκεινο αλλιως κλπ κλπ κλπ
Αλήθεια ε? Εχεις πάει πολλές φορές σε ματς της εθνικής? Τα πανό της θύρας 7 δεν τα έχεις δει?
Τα βρισίδια στον Κυργιάκο πχ δεν τα έχεις ακούσει ποτέ? Με τους Παοκτσήδες σου θυμίζει τίποτα?
Δεν είπα ότι πάνε μόνο γαύροι. Αυτό μόνο εσύ το κατάλαβες. Γιατί άραγε? Μήπως αυτό ήθελες να καταλάβεις ή απλά δεν μπορείς να καταλάβεις? Είπα ότι οι περισσότεροι (άντε να το διορθώσω και να πώ αρκετοί) αποδοκιμάζουν κάποιους παίκτες . Πέφτεις από τα σύνεφα ή απλά επειδή σου έθιξαν το γηπεδάκι σας κάνεις έτσι?
Για τη βλακεία δεν έχω να πω κάτι. Ασε που το γράψιμο θυμίζει κάποιον άλλον και δεν έχω όρεξη για βρισίδια.:wave2: :wave2:
vangelis 64
15/11/2009, 12:40
δεν έχω όρεξη για βρισίδια.:wave2: :wave2: Σωστά,έτσι γράφεται.Γιατί αυτό εδώ...
και ξερω και για αλλα βρυσιδια ..μού θυμίζει το ανέκδοτο.:rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
15/11/2009, 12:41
Αλήθεια ε? Εχεις πάει πολλές φορές σε ματς της εθνικής? Τα πανό της θύρας 7 δεν τα έχεις δει?
Τα βρισίδια στον Κυργιάκο πχ δεν τα έχεις ακούσει ποτέ? Με τους Παοκτσήδες σου θυμίζει τίποτα?
Δεν είπα ότι πάνε μόνο γαύροι. Αυτό μόνο εσύ το κατάλαβες. Γιατί άραγε? Μήπως αυτό ήθελες να καταλάβεις ή απλά δεν μπορείς να καταλάβεις? Είπα ότι οι περισσότεροι (άντε να το διορθώσω και να πώ αρκετοί) αποδοκιμάζουν κάποιους παίκτες . Πέφτεις από τα σύνεφα ή απλά επειδή σου έθιξαν το γηπεδάκι σας κάνεις έτσι?
Για τη βλακεία δεν έχω να πω κάτι. Ασε που το γράψιμο θυμίζει κάποιον άλλον και δεν έχω όρεξη για βρισίδια.:wave2: :wave2:
ρε σεις τι σκαλωμα εχετε φαει ολοι ρε...
ετοιμοι να αρπαχτειτε ολοι.....:sick:
vangelis 64
15/11/2009, 12:43
ρε σεις τι σκαλωμα εχετε φαει ολοι ρε...
ετοιμοι να αρπαχτειτε ολοι.....:sick: Ε,δεν έχει αγωνιστική σήμερα και κάτι πρέπει να γίνει.:p
kalgeorge
15/11/2009, 12:45
Ε,δεν έχει αγωνιστική σήμερα και κάτι πρέπει να γίνει.:p
βουλωσε το και εσυ ρε :mad:
:sick: χμ..σορρυ παρασυρθηκα
sakisdani750
15/11/2009, 13:00
Σωστά,έτσι γράφεται.Γιατί αυτό εδώ... ..μού θυμίζει το ανέκδοτο.:rotflmao: :rotflmao:
εσυ αυτο ειχες να γραψεις αν γραφετε
με ι η
με υ
τελικα εισαι εξυπνος....σε παρεξηγησαμε εδω μεσα....!!!
vangelis 64
15/11/2009, 13:03
τελικα εισαι εξυπνος....σε παρεξηγησαμε εδω μεσα....!!! Ευχαριστώ πολύ!
Akatanomastos
15/11/2009, 13:08
μπορω να στησω αμεσως ενα καβγαδακι μεχρι αηδιας με τον λαβιλλα να περασει η μερα:lol:
ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ (αυτό να δεις σε ποιά σφαίρα ανήκει ...) και πιάνεσαι από μια φράση που έγραψα χάριν έμφασης και χάνεις το νόημα !!!
Στα έγραψαν και οι άλλοι παρακάτω ........
o_gavros
15/11/2009, 14:19
με συγχωρείς αλλά το τσουβάλιασμα σε αυτό το ποστ πάει σύννεφο,φίλε.
όπως είπε και κάποιος άλλος,σε όλα τα γήπεδα,υπάρχουν ορισμένοι που θα την κάνουν τη μαλακία.
και ξεκολλήστε λίγο ρε σεις.επειδή πεταει ο μπάρμπας τις θεωρείες για αγρίους,δε σημαίνει ότι πρέπει να τσιμπάμε.
καλά αυτό κι αν ξεχειλίζει απο αλήθεια & ακρίβεια....:rolleyes:
νομίζω κιόλας,ότι στις θύρες βάζουνε μέλη της Θύρας 7 να ζητάνε πιστοποιητικό οπαδικών φρονημάτων μη τυχόν και μπει κάνας βάζελος και το μαγαρίσει το γηπεδάκι μας.
"μας" είπα? χμμμ,ναι...θα το εμπνεύστηκα από κάποιον που έγραψε ότι φοβόμαστε μη μας το χαλάσουν!!!:eyepop:
ότι να'ναι...
ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ (αυτό να δεις σε ποιά σφαίρα ανήκει ...) και πιάνεσαι από μια φράση που έγραψα χάριν έμφασης και χάνεις το νόημα !!!
Στα έγραψαν και οι άλλοι παρακάτω ........
ποιο είναι το νόημα φίλε?θα μπορούσες να το κάνεις τάλαρα και για μας τους βλάκες?
γιατί τελευταία διαβάζουμε μαργαριτάρια εδώ μέσα
......
και ξεκολλήστε λίγο ρε σεις.επειδή πεταει ο μπάρμπας τις θεωρείες για αγρίους,δε σημαίνει ότι πρέπει να τσιμπάμε.
:rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:
Akatanomastos
15/11/2009, 16:52
τα καταφερνετε και μονοι σας, χωρις εμενα και λα βιλλα:D
ασε που λεω να τον αφησω λιγο ησυχο μερικες μερες μην πηγαινει και για μπανακι χειμωνιατικα:lol:
REDPLANET
Ποδόσφαιρο
Οι μύθοι ζουν και βασιλεύουν
Δημοσίευση: 15 Νοεμβρίου 2009 17:12
Το RedPlanet.gr κάνει μια απογραφή της κόκκινης κυριαρχίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 13 χρόνια και καταρρίπτει τα παραμύθια των αντιπάλων του περί στημένων τίτλων.
Δεν υπάρχει παιδί που να "σέβεται" τον εαυτό του και το οποίο να μην έχει στην βιβλιοθήκη του ένα βιβλίο του Αισώπου... Όλοι αγαπούν τα παραμύθια και τα μυθιστορήματα, το κακό είναι όμως να πιστεύουν σε αυτά μεγαλώνοντας, σα να πρόκειται για πραγματικότητα.
Άλλοι την ονόμασαν "παράγκα", άλλοι μίλησαν για "διορισμένο πρωταθλητή", άλλοι έκαναν παραλλαγή με το "ψευτοπρωταθλητής" και κάθε λογής χαρακτηρισμούς προκειμένου να βρουν εξήγηση στο γιατί ο Ολυμπιακός κατακτάει το πρωτάθλημα Ελλάδας τα 12 από τα 13 τελευταία χρόνια.
Ο στόχος για τους "άλλους" ήταν ένας και είχε ονοματεπώνυμο: Σωκράτης Κόκκαλης. Αυτός που έφταιγε και φταίει για κάθετί που συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία στο σύνολό της και μάλιστα ακούγεται ότι σκέφτεται να κληθεί από το δικαστήριο της Χάγης προκειμένου να δικαστεί για τον πόλεμο του Ιράκ και την πείνα στις χώρες του τρίτου κόσμου. Μην φοβάστε, δεν θα έχουν πρόβλημα να του προσάψουν και αυτά...
Το RedPlanet.gr σκέφτηκε να δει μήπως και έχουν δίκιο όλοι αυτοί και φταίνε τα... κόκκινα γυαλιά και οι "παρωπίδες" μας που θεωρούμε ότι ο Θρύλος είναι άξιος πρωταθλητής όλα αυτά τα χρόνια. Μήπως εντέλει είχε δίκιο ο Νικόλας ο Πατέρας, όταν έλεγε ότι "στο σπίτι στο κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί".
Έτσι, λοιπόν, έγινε μια αναδρομή στα προηγούμενα 13 πρωταθλήματα και κοιτάξαμε λίγο τις διαφορές της ομάδας του Πειραιά με τους έτερους συναγωνιστές του και το τι συνέβη στα πρωταθλήματα εκείνα που η διαφορά ήταν οριακή και άλλοτε μηδενική. Άλλωστε, εκείνοι διατρανώνουν ότι ΟΛΟΙ οι τίτλοι μηδενός εξαιρουμένου είναι "πέτσινοι", εν ολίγοις υποστηρίζουν ότι άλλος έπρεπε να σηκώσει το "μπρίκι" και όχι ο Ολυμπιακός.
Ακολουθεί η αναδρομή...
1996-97
Πόσες και πόσες φορές δεν έχουν κάνει το λάθος να συμμετάσχουν σε συζητήσεις οι φίλοι του Ολυμπιακού με τους "αντιφρονούντες" και δεν έχουν ακούσει για το "Παπουτσέλειο πρωτάθλημα"; Ναι, η αναφορά γίνεται για το πρώτο πρωτάθλημα της ομάδας του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Εκείνο που οι Πειραιώτες το κατέκτησαν, διότι... ευνοήθηκαν στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη με τον Παναθηναϊκό (1-0) και στο ματς με την Καβάλα στο "Ανθή Καραγιάννη". Λοιπόν, η τελική βαθμολογία εκείνης της περιόδου έφερε τον Ολυμπιακό πρώτο με 84 βαθμούς, ακολούθησε η ΑΕΚ με 72 (ναι, με 12!!! λιγότερους), ενώ ο Παναθηναϊκός δεν βγήκε καν στην Ευρώπη, μαζεύοντας 62 βαθμούς.
Η ομάδα του Βέλιμιρ Ζάετς δεν μπορούσε να νικήσει ούτε καν τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και μιλάει για αλλοίωση πρωταθλήματος. Όσο για την ΑΕΚ, ήρθε στο Καραϊσκάκη, έχασε με 2-0 και σε εκείνη την αγωνιστική το πανηγυράκι τελείωσε. Αυτό φίλοι μου αναγνώστες, ήταν το πρώτο κλεμμένο από τους άλλους. Με λίγα λόγια, δεν έπρεπε να το πάρει ο Ολυμπιακός, αλλά κάποια άλλη ομάδα σύμφωνα με τους αντικειμενικούς. Δεν θα θέλατε να μάθετε και εσείς; Α, για την ιστορία ο Ολυμπιακός είχε νικήσει 0-2 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (Γεωργάτος και Καραπιάλης τα γκολ).
1997-98
Την επόμενη σεζόν, το πρωτάθλημα ήταν σαφώς πιο ανταγωνιστικό και οι διαφορές μικρότερες μεταξύ των δυο αιωνίων. Η ΑΕΚ νίκησε μεν δυο φορές τον Ολυμπιακό, αλλά τερμάτισε 14 ολόκληρους πόντους μακριά από την κορυφή, επομένως δεν λογαριάζεται για υποψήφια πρωταθλήτρια. Ο Ολυμπιακός συγκέντρωσε 88 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός 85. Αν θυμάστε, την 2η αγωνιστική εκείνης της σεζόν ο Ολυμπιακός είχε υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τον Πανελευσινιακό (1-1 το τελικό σκορ) και του δόθηκε ένα πέναλτι από τον "δικό του" (τι διάολο, όλοι πιασμένοι δεν ήταν στο σύστημα Κόκκαλη;) Κύρο Βασσάρα. Παρόλα αυτά, αποφάσισε να το πάρει πίσω, διότι έτσι του είχε πει ο επόπτης. Μη ρωτάτε τον λόγο και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες... Έτσι, είπαμε να το αναφέρουμε εκείνο το περιστατικό!
Κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Θρύλος είχε επικρατήσει δυο φορές. Την πρώτη με 3-1 ως τυπικά γηπεδούχος και την άλλη με 0-2 ως φιλοξενούμενους με γκολάρες του Γιαννακόπουλου και του Μαυρογενίδη. Η διαφορά των δυο μεγάλων αντιπάλων ήταν τεράστια σε αγωνιστικό επίπεδο, όμως για τους ίδιους ήταν και αυτό πουλημένο και το χάρισαν στον Ολυμπιακό. Τι λένε δηλαδή; Ξεκάθαρα ότι έπρεπε να το πάρουν αυτοί. Τι ώρα;;;;
1998-99
Η ομάδα του Μπάγεβιτς έπαιζε μακράν την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα, κατέκτησε το νταμπλ και έφτασε στους "8" του Champions League. Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν δημιουργήσει ένα απίστευτο σύνολο, το οποίο απέδιδε καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Οι ερυθρόλευκοι συγκέντρωσαν 85 βαθμούς, η ΑΕΚ 10 λιγότερους και ο Παναθηναϊκός μάζεψε 74. Διαφωνεί κανείς ότι εκείνος ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια τον τίτλο; Μάλιστα, έπαιξε με τους πράσινους στον τελικό του Κυπέλλου και με το σκορ στο 0-0 έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αμανατίδη από το μισάωρο, αλλά έβαλε δυο γκολ στην συνέχεια και πήρε την Κούπα μαγκιόρικα και πειραιώτικα.
Οι άνθρωποι αμφισβητούν και αυτό το πρωτάθλημα, αφού υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι διορισμένος πρωταθλητής εδώ και 13 χρόνια. Γιατί να αποτελεί εξαίρεση εκείνη η σεζόν; Είναι πολύ απλό. Όταν θέλεις να "τσουβαλιάσεις", λες ό,τι να ναι και όλο και κάποιοι θα τσιμπήσουν και θα ξεχάσουν τα πάντα. Η διαφορά ήταν άνω των 10 πόντων και γίνεται αναφορά για κλεμμένο τίτλο, αν έχουν τον Θεό τους.
1999-00
Πάμε και σε εκείνη την σεζόν του Μπάγεβιτς, του Μπιγκόν και του Ματζουράκη. Ναι, είναι η χρονιά εκείνη που στον πάγκο του Παναθηναϊκού βρισκόταν ο αείμνηστος Γιάννης Κυράστας και έχει παρουσιαστεί εκείνη η ομάδα τους λες και πρόκειται για τη Μάντσεστερ Γ. του Φέργκιουσον. Είναι η σεζόν, που η προπαγάνδα κατά του Ολυμπιακού ξεκίνησε με τον Δημητρόπουλο και το ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-2. Η Ένωση διαμαρτυρήθηκε για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε με το Μαλαδένη και μάλιστα έπεσαν και πιστολιές στην αίθουσα VIP. Την επόμενη ημέρα, κυκλοφόρησε ο "Πρωταθλητής" με πρωτοσέλιδο "Ιδού το πέναλτι" και δείχνει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να παίρνει πεντακάθαρα την μπάλα με το χέρι στο ξεκίνημα της προσπάθειάς του. Ε ναι φίλοι αναγνώστες, αυτό ήταν το σκάνδαλο της σεζόν και είχε για ηθικό αυτουργό τον Ολυμπιακό και την παράγκα του!
Ας μην πάμε σε φάσεις εκείνου του παιχνιδιού και στο αν και κατά πόσο αδικήθηκε ο Ολυμπιακός από τον πειθαρχικό έλεγχο του Δημητρόπουλου, διότι θα μας πουν και "προκλητικούς". Κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός έχασε το πρώτο ματς με 2-0, παίζοντας πολύ χειρότερα από τον αντίπαλό του. Ε και; Θυμάται κανείς τα γκολ των πράσινων; Το πρώτο με κεφαλιά του Ολιβάρες από ανύπαρκτο κόρνερ και το δεύτερο με κεφαλιά του Βαζέχα, ο οποίος ήταν εμφανώς σε θέση οφσάιντ.
Όσο για τον δεύτερο γύρο, το 1-2 με το Λυμπερόπουλο δεν έπρεπε να γίνει ποτέ, καθώς ο Καλαματιανός είναι ακάλυπτος την ώρα που παίρνει την πάσα και πλασάρει τον Ελευθερόπουλο. Ο Αλεξανδρής στην επόμενη φάση έκοψε τα πανηγυράκια και τις χαρούλες στις εξέδρες. Τελικά, η διαφορά των δυο ομάδων ήταν τέσσερις βαθμοί (92 έναντι 88), ενώ η μονίμως αδικημένη ΑΕΚ έμεινε στους 66. Μη νομίζετε, αν δεν ήταν ο Δημητρόπουλος θα το είχε πάρει...
2000-01
Την σεζόν 2000-01, η ΑΕΚ έχανε από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό τον νικούσε ο Θρύλος παντού (ήταν και το περιβόητο 1-4 του Κυπέλλου τότε...) και στο πρωτάθλημα οι παίκτες του Λεμονή συγκέντρωσαν 78 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός 66 και η ΑΕΚ 61. Ποιος μπορεί να μιλήσει για άδικο πρωτάθλημα εκείνης της περιόδου; Οι διαφορές ήταν τεράστιες και δεν μπορεί να οφείλονται σε διαιτησίες μόνο. Και όμως, το αμφισβητούν και αυτό.
Α, εκείνη την περίοδο με την Ένωση είχαμε ωραία σκορ (4-1, 6-1 στο Κύπελλο και πάει λέγοντας), ενώ με τον επίσης αδικημένο Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ο Κύρος Βασσάρας αρνήθηκε πέναλτι του Νικοπολίδης στον Γκάμπριελ Άλβες, Σόρρυ Αντώναρε, αλλά το έκανες... Το τελικό 0-0 δεν θα υφίστατο εντέλει, αλλά ποιος ασχολείται, ε; Για υπενθύμιση, το ντέρμπι εκείνο ήταν λίγες ημέρες μετά το "χειρουργείο" του Μπένκο στο Λιόν και την πρόκριση του Παναθηναϊκού με τους εννέα της Γιουβέντους.
2001-02
Ο Ολυμπιακός του Λεμονή, νικάει με μπαλάρα 2-3 την ΑΕΚ στο "Ν. Γκούμας", η οποία πήγαινε σπρωχτή όλη εκείνη την σεζόν. Με τον Παναθηναϊκό, τα σκορ ήταν 2-2 στο ΟΑΚΑ και 1-1 στη Λεωφόρο. Πρόκειται για την χρονιά του Ευθυμιάδη και τα όσα αποκρουστικά ακολούθησαν. Ο διαιτητής έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι στον Βενετίδη στο 93' οι Πειραιώτες ισοφάρισαν και οι πράσινοι δεν πίστευαν ότι έχασαν ένα τέτοιο ματς. Μετά το τελευταίο σφύριγμα, έκαναν μπαούλο στο ξύλο τον διαιτητή για την φάση και επειδή εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα εξαιτίας του ότι ήταν ξακάθαρη απλά δεν το γνώριζαν εκείνη την στιγμή μέσα στα νεύρα τους, μίλησαν μετά για σπρώξιμο στο τελευταίο τέταρτο με συνεχή φάουλ. Δηλαδή, θέλουν να πείσουν τον κόσμο ότι έδειραν τον ρέφερι για τα φάουλ έξω από την περιοχή...
Όσο για την ΑΕΚ, ήρθε προτελευταία αγωνιστική για δυο αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ. Πήρε δυο πέναλτι (το πρώτο μούφα...), ο "κορυφαίος" (ναι, ο Βασσάρας) κράτησε 7 λεπτά καθυστερήσεων στο τέλος, αλλά και πάλι έχασε με 4-3. Ποιος αμφισβήτησε τη νίκη του Θρύλου; Ουδείς, αλλά ποιος θυμάται ύστερα από τόσα χρόνια. Βάλτε το μωρέ μέσα στα κλεμμένα, έτσι για να έχουμε να λέμε... Μάλιστα, στην Ένωση μίλησαν για περίεργο 1-5 την τελευταία αγωνιστική στο Άρης-Ολυμπιακός, ενώ η ίδια είχε επικρατήσει με 6-2 του ΠΑΟΚ του Ντούσαν Μπάγεβιτς!!! Ο Ολυμπιακός συγκέντρωσε 58 βαθμούς, τους ίδιους και η ΑΕΚ, ενώ δυο λιγότερους είχε ο Παναθηναϊκός.
2002-03
Το έβδομο κρίθηκε στο ντέρμπι της Ριζούπολης. Η ΑΕΚ του Μπάγεβιτς (πρώτη επιστροφή...) ήταν από νωρίς πίσω στη βαθμολογία, αλλά με ένα 14 στα 14 κατάφερε να μαζέψει την διαφορά, δίχως όμως να φτάσει σε σημείο να θέλει και πρωτάθλημα. Οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έφτασαν στο κρίσιμο ματς της Ριζούπολης δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε και οι πράσινοι ήταν μπροστά με τρεις πόντους και έπαιζαν για δυο αποτελέσματα. Μάλιστα, αν έχαναν ακόμα και με 1-0, οι αιώνιοι πήγαιναν σε μπαράζ. Ουδείς είχε αφήσει υπονοούμενα για την διαιτησία εκείνης της περιόδου. Ο Παναθηναϊκός του Μαρκαριάν ήταν μπροστά και βρισκόταν κοντά στον τίτλο. Ε, ήρθε στην τότε έδρα του Ολυμπιακού, έχασε με 3-0 στο χαλαρό και η κούπα κατέληξε στο λιμάνι.
Στο τριφύλλι μίλησαν για τρομοκρατία και άλλα τέτοια. Για το αγωνιστικό, γιατί δεν μίλησαν ποτέ; Έχασαν δίκαια στο ματς-τίτλος; Μήπως, θέλουν ακόμα και οι ίδιοι να ανατρέξουν στα πρωτοσέλιδα προσκείμενων στους ίδιους εφημερίδων την επόμενη ημέρα; Απλά, έπρεπε με κάποιο τρόπο να δικαιολογηθεί η ήττα και βρέθηκε η τρομοκρατία της Ριζούπολης. Ενώ, όταν άνοιγε το μάγουλο του Γεωργίου στη Λεωφόρο ή όταν έτρωγε μπούκαλι στα μούτρα ο Μαυρογενίδης σε προσπάθεια για τάκλιν, όλα ήταν καλά και άγια, σωστά; Ενόχλησε το 7ο, πολύ απλά... Οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μάζεψαν από 70 βαθμούς και 68 η ΑΕΚ.
Ερώτηση: Έγινε τίποτα στην Παιανία μετά το τέλος του αγώνα της Ριζούπολης; Αν η ήττα και η απώλεια του τίτλου οφειλόταν στην ζούγκλα του γηπέδου, τότε γιατί έγιναν "ωραία πράγματα" στις εγκαταστάσεις μετά το ματς; Γιατί κάποιοι μέσα στα αποδυτήρια μίλησαν για κότες;
2003-04
Την χρονιά εκείνη, ο Παναθηναϊκός πήρε απόλυτα δίκαια το Κύπελλο, νικώντας 3-1 τον Ολυμπιακό στη Ν. Σμύρνη, ενώ το πρωτάθλημα κρίθηκε ουσιαστικά στο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με εκτέλεση πέναλτι του Έκι Γκονζάλες, ο Στολτίδης ισοφάρισε με κεφαλιά, το 1-2 έγινε με τον Τζόρτζεβιτς και η ισοφάριση ήρθε με τον Γκούμα στο 81'. Νωρίτερα, είχε γίνει η περιβόητη φάση μεταξύ Κυργιάκου και Τζιοβάνι (στο 1-2...), η οποία έκρινε και την τελική έκβαση του ματς. Με το διπλό, ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε και εκείνο το πρωτάθλημα...
2004-05
Ο Μπάγεβιτς έχει γυρίσει στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ υπάρχει πλέον η περίοδος Ντέμη. Η τελική βαθμολογία είναι η εξής: Ολυμπιακός 65, Παναθηναϊκός 64 και ΑΕΚ 62. Εκείνη την χρονιά, το "κατεστημένο Κόκκαλη" άφησε τους ερυθρόλευκους να παίξουν επτά φορές κεκλεισμένων των Θυρών στο Καραϊσκάκη, τους τιμώρησε με 300.000 ευρώ και -3 βαθμούς για τα επεισόδια με τον Πανιώνιομ αν και οι βαθμοί πάρθηκαν πίσω με παρέμβαση και του ίδιου του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, τότε προέδρου της ΕΠΑΕ και γνωστού φίλου των πρασίνων.
Εκείνη η περίοδος, έχει μείνει για το ΑΕΚ-Ιωνικός 0-1 και για το μη καταλογισμό πέναλτι του Μπούρμπου στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 0-0, που στέρησε από την Ένωση την δεύτερη θέση και το Champions League. Έχει να προσάψει κάτι ο οποιοσδήποτε στον Ολυμπιακό για εκείνη την σεζόν; Το μόνο που κατάφεραν οι Πειραιώτες, ήταν ότι πήγαν να χάσουν το πιο εύκολο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, αλλά ο Ριβάλντο χάρισε τη νίκη-τίτλος στο Καυταντζόγλειο με τον Ηρακλή κάτω από καταρρακτώδη βροχή. Μέχρι και ο καιρός, κόντρα στον Θρύλο ήταν...
2005-06
Η πρώτη χρονιά του Τροντ Σόλιντ στον Πειραιά και η ομάδα παίρνει όλα τα ντέρμπι. Νίκησε 0-2 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και 3-2 στο Καραϊσκάκη (Καλόπουλος ο ρέφερι για όποιον θυμάται), ενώ επικράτησε 1-3 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και 3-0 στο Φάληρο. Εκείνη την σεζόν, είχαμε και το 3-0 στον τελικό του Κυπέλλου με την Ένωση στο Ηράκλειο. Η τελική βαθμολογία έγραψε: Ολυμπιακός 70, ΑΕΚ 67 και Παναθηναϊκός 67. Έχουμε την εντύπωση ότι ήταν κομματάκι καλύτερο το συγκρότημα του Σόλιντ, δε νομίζετε;
2006-07
Το πιο ανιαρό και εύκολο πρωτάθλημα απ' όλα. Ο Ολυμπιακός των Σόλιντ και Λεμονή τερμάτισε πρώτος με 71 βαθμούς, η ΑΕΚ είχε εννέα λιγότερους και ο Παναθηναϊκός 17 λιγότερους. Μιλάμε, έγιναν τα εγκλήματα του αιώνα για να καταλήξει ο τίτλος στο λιμάνι. Ήταν τόσο καλοί οι αντίπαλοι, που δεν μπορούσε ο Θρύλος να πάρει την Κούπα, παρά μόνο με την διαιτησία. Τι; Ήταν τεράστια η διαφορά; Έλα μωρέ τώρα με τον "διορισμένο"...
2007-08
Η σεζόν που μάθαμε όλοι ότι ο νόμος πρέπει να ισχύει για όλους, αρκεί να μην αφορά τον Ολυμπιακό. Η Καλαμαριά νίκησε 1-0 τους Πειραιώτες, αλλά έκανε "πατατιά" και χρησιμοποίησε τον Βάλνερ δίχως να έχει το δικαίωμα. Οι Πειραιώτες έκαναν ένσταση ως είχαν δικαίωμα, το CAS (του Κόκκαλη και αυτό;) τούς δικαίωσε, αλλά μάθαμε ότι η καταπάτηση των νόμων δεν ισχύει, αν έχεις χάσει το ματς... Αλήθεια, αυτό ειπώθηκε από πολλούς! Πράγματι, αν δεν είχε γίνει εκείνη η χαζομάρα από τους "Πόντιους", ο τίτλος θα είχε πάει στην ΑΕΚ, επομένως καμία διαιτησία δεν θα είχε επηρεάσει τον τελικό πρωταθλητή. Η κούπα κρίθηκε χάρη σε εκείνο το ματς, ο Ολυμπιακός είχε δίκιο, επομένως κακώς μπήκε στη λογική να πρέπει να απολογείται...
Η ομάδα του Χοσέ Σεγκούρα διασύρθηκε από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και η Ένωση θα έπαιρνε τον τίτλο. Αντί, λοιπόν, να τα βάλει με την Καλαμαριά για την βλακεία της, θέλησε να γίνουν τα "στραβά μάτια" και να μην ισχύσουν τα αυτονόητα. Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο... Εντέλει, ο Ολυμπιακός συγκέντρωσε 70 βαθμούς, η ΑΕΚ 68 και ο ΠΑΟ 66. Εν πολλοίς, η Κούπα οφείλεται και στο γκολ-λύτρωση του Μήτρογλου με τη Λάρισα (2-1 στο 93').
2008-09
Ο... διορισμένος πρωταθλητής (το είπαμε σωστά;), πέρσι μάζεψε 71 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ 63, ο ΠΑΟ 61 και η ΑΕΚ 55. Έχει μήπως να ειπωθεί κάτι γι' αυτό το πρωτάθλημα; Έπρεπε να καταλήξει σε άλλα χέρια; Όποιος το πιστεύει, ας βγει να το πει. Μάλλον θα ξεπεράσει σε γραφικότητα και τον "Βας Βας ο Παρασκευάς"...
2009-10
Ας μην σχολιάσουμε καλύτερα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ακούω στοιχήματα, για το πόση ζωή έχει το thread. :wave2:
15 σελίδες, τα ρέστα μου :smokin:
ο terens δεν αποψη, άποψη έχουν όλοι οι άλλοι, ο terens απλά καθοδηγεί τη σκέψη προς το σωστό.........
όταν όλοι οι άλλοι νόμιζαν πως ο Chuck Norris είχε τις λύσεις για όλα τα προβλήματα ο terens γέλαγε σε μια γωνιά ξέροντας πως εκείνος του έμαθε την στριφογυριστή κλωτσιά........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kalgeorge
15/11/2009, 20:35
http://www.gazzetta.gr/content/view/54844/2/
grdaemon
15/11/2009, 20:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
2009-10
Ας σχολιάσουμε καλύτερα...
Όταν το χάνετε όπως τα παίρνατε τόσα χρόνια πονάει πρισσότερο ε?
Ούτε εσύ δεν τα πιστεύεις αυτά που γράφεις φίλε..Εδώ μέσα είναι και άνθρωποι μεγάλοι σε ηλικία που δεν τρώνε την παραιστορία σου.Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε για ώρες αλλά πρέπει πρώτα να αποβάλλεις αυτά που σας ταίζει ο Τάκης και ο κάθε Τάκης που ποντάρει στο 30κάτι% του ελληνικού οπαδικού κόσμου. Θυμηθήτε ότι το υπόλοιπο 60κάτι σας συχαίνεται και μόνο που τολμάτε να τα λέτε αυτά.Τράβα λοιπόν σε κανα γαυροπηγαδάκι στο olympico να τα πεις αυτά που περνάνε.Όχι τίποτε άλλο αλλά γεράσαμε στα γήπεδα και προσβάλλεις την νοημοσύνη μας.
με συγχωρείς αλλά το τσουβάλιασμα σε αυτό το ποστ πάει σύννεφο,φίλε.
όπως είπε και κάποιος άλλος,σε όλα τα γήπεδα,υπάρχουν ορισμένοι που θα την κάνουν τη μαλακία.
Σωστος και τελος εδω....!!!! :beer: :beer:
Τι προσβάλλει τη νοημοσύνη σου;Μάλλον προσβάλλεται ο οπαδικός σου εγωισμός
Δεν έβαλα προσωπικές εκτιμήσεις αλλά επίσημα καταγεγραμμένα αποτελέσματα αγώνων, σκορ βαθμολογίες πρωταθλημάτων και πραγματικά γεγονότα
Προφανώς δεν είναι παραιστορία και σίγουρα δεν είναι δικιά μου
Δεν με πονάει τίποτα γιατί είμαι πολύ μπροστά, δεν σιχαίνομαι κανέναν γιατί η μπάλα είναι παιχνίδι:wave2:
vangelis 64
15/11/2009, 21:41
REDPLANET
Ποδόσφαιρο
Οι μύθοι ζουν και βασιλεύουν
Δημοσίευση: 15 Νοεμβρίου 2009 17:12
Το RedPlanet.gr κάνει μια απογραφή της κόκκινης κυριαρχίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 13 χρόνια και καταρρίπτει τα παραμύθια των αντιπάλων του περί στημένων τίτλων.
Πωω ρε φίλε,τρομερό!Μέχρι εκεί διάβασα κι έβγαλα καινούργιους κοιλιακούς.Νά'σαι καλά.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
15/11/2009, 21:54
Πωω ρε φίλε,τρομερό!Μέχρι εκεί διάβασα κι έβγαλα καινούργιους κοιλιακούς.Νά'σαι καλά.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
giati re afou einai apo antikimeniki pigi.....
red planet leme
:bawl:
vangelis 64
15/11/2009, 21:58
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
giati re afou einai apo antikimeniki pigi.....
red planet leme
:bawl: Ασ'τα,δε μπορώ άλλο σού λέω...αύριο θα προσπαθήσω να διαβάσω και παρακάτω.:bigcry: :bigcry:
kalgeorge
15/11/2009, 22:04
...αύριο θα προσπαθήσω να διαβάσω και παρακάτω.:bigcry: :bigcry:
ΗΡΩΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :a23: :a23: :a23:
blackbusa
15/11/2009, 22:33
red planet leme
τι γελατε ρε και κοροιδευετε???Αριανοι δεν το εγραψαν???τι φταινε οι γαυροι???
υ.γ.
2007-08
Η σεζόν που μάθαμε όλοι ότι ο νόμος πρέπει να ισχύει για όλους, αρκεί να μην αφορά τον Ολυμπιακό. Η Καλαμαριά νίκησε 1-0 τους Πειραιώτες, αλλά έκανε "πατατιά" και χρησιμοποίησε τον Βάλνερ δίχως να έχει το δικαίωμα. Οι Πειραιώτες έκαναν ένσταση ως είχαν δικαίωμα, το CAS (του Κόκκαλη και αυτό;) τούς δικαίωσε, αλλά μάθαμε ότι η καταπάτηση των νόμων δεν ισχύει, αν έχεις χάσει το ματς... Αλήθεια, αυτό ειπώθηκε από πολλούς! Πράγματι, αν δεν είχε γίνει εκείνη η χαζομάρα από τους "Πόντιους", ο τίτλος θα είχε πάει στην ΑΕΚ, επομένως καμία διαιτησία δεν θα είχε επηρεάσει τον τελικό πρωταθλητή. Η κούπα κρίθηκε χάρη σε εκείνο το ματς, ο Ολυμπιακός είχε δίκιο, επομένως κακώς μπήκε στη λογική να πρέπει να απολογείται...
Η ομάδα του Χοσέ Σεγκούρα διασύρθηκε από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και η Ένωση θα έπαιρνε τον τίτλο. Αντί, λοιπόν, να τα βάλει με την Καλαμαριά για την βλακεία της, θέλησε να γίνουν τα "στραβά μάτια" και να μην ισχύσουν τα αυτονόητα. Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο... Εντέλει, ο Ολυμπιακός συγκέντρωσε 70 βαθμούς, η ΑΕΚ 68 και ο ΠΑΟ 66. Εν πολλοίς, η Κούπα οφείλεται και στο γκολ-λύτρωση του Μήτρογλου με τη Λάρισα (2-1 στο 93').
το ξαναβαζω μπας και δεν το ειδες...http://www.youtube.com/watch?v=e6JfHtH_mGw&feature=related ...ολα τα λεφτα....''σωστα η κιτρινη γιατι ο Πολωνος ηταν σε ΠΡΟΦΑΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ''...
για το CAS ακομα δεν ξερετε τι εχει παιξει και βαριεμε να το εξηγησω....με 2 λογια... δεν εκδικαστηκε αν επαιξε σωστα η οχι ο Βαλνερ...εγινε η επικυρωση της τελικης βαθμολογιας που παρουσιασε η ΕΠΟ...και ξεχασαν να πουν για την αλλαγη του νομου και δηλωσεις περι ''Οι αγωνες κερδιζονται στο γηπεδο'' για την περιοδο 2004-2005...
αποτελεσμα???τα σπαει ο Ντεμης με τον Νοτια για τα play off (με ποια ομαδα πρεπει να κατεβασουν)....δηλωνει παραιτηση....φευγει ο Ριμπο Δελλας Λυμπεροπουλος....και στην μεση της επομενης χρονιας μας φορτωνετε και ο βατραχος....και ειναι η ΑΕΚ οπως ειναι τωρα...διαλυμενη και στις διαθεσεις καθε Μακαρου/λαμογιου...ειναι και πολλα ακομα αλλα βαριεμε να τα ξαναγραφω...
vangelis 64
15/11/2009, 22:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ειναι και πολλα ακομα αλλα βαριεμε να τα ξαναγραφω... Το ανησυχητικό είναι ότι δεν βαριέσαι να διαβάζεις.:rotflmao: :rotflmao:
la_villa
15/11/2009, 23:55
πρέπει να εχω χάσει πολλα...
:smokin:
la_villa
15/11/2009, 23:57
τι έγινε..να τα διαβασω όλα ΑΠΟ+ΚΛΕΙΕΤΑΙ
φταίμε και για τις καφρίλες στα ματς την εθνικης τώρα???:lol: :lol: :lol: :lol:
τι εχουμε φτιάξει οι πούστηδες...:lol: :lol: :lol: :lol:
για την οικονομική κρίση δεν τολμώ να ρωτησω ποιος φταιει.....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
υ.γ και επειδη με την εθνική δεν ασχολούμαι....φωναξτε με όταν γυρισουμε στα των ομαδων...καλή κυριακή δηλ...
Κατ αρχην να μας πεις γιατι πρεπει ντε και καλα να θεωρειστε τοσο απαξιωμενοι οσο μας γραφεις.....
Και να μας διεκρινισεις γιατι ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ απο εσενα προσωπικα για την Αθηνα....???
Μηπως υπαρχουν λογοι προσωπικοι και δεν το ξεκαθαριζεις...???
Αν Ναι... Πεστο μας... Θα καταλαβουμε ολοι πιστευω.......
Γιατι οι μονοι ΚΑΘΑΡΟΙ λογοι που εχω κατανοησει απο ολα αυτα που εχεις γραψει ειναι ενα μεγαλυτερο λιμανι... ( Που Πειραιας δεν μπορει να γινει λογο γεωγραφικης θεσης ...)
Ενα μετρο που σας το φτιαχνουν αν δεν κανω λαθος... ( αφου στην ουσια μεχρι το 02 μια Πειραιας -Κηφισια ειχαμε και εμεις.....)
Και μια Εγνατια ( που σας την εχουν ετοιμη.....)
Το εντελως γελοιο του πραγματος οτι τα υποργεια πρπει να μοιραστουν 500χιλμ μακρυα το αφηνω για τα ανεκδοτα....
Κατα τα αλλα...
Τα 14 χρονια που εχει η Εθνικη να παιξει εκει πανω ... Που τα ειδες...????
Το οτι οταν θα παιξει ομως καποιοι απο εσας (και ειδικα αυτοι που εχουν ιδιες αποψεις με εσενα) ειναι ικανοι να δημιουργησουν προβληματα πχ γιατι.....
Γεμισε ψοφια ποντικια ο Θερμαικος....Η οτι το κεφαλοπουλο την εκανε για πιο καθαρα νερα και δεν τσιμπαει και να αρχισετε τα μπουκαλακια και τις ροχαλες τον Καραγκουνη και τον Τοροσιδη....
Ειναι γεγονος...!!!
Και παρε και μια μπουμερανγκ ερωτηση για το ΑΜΑ.... ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....
Γιατι η εθνικη δεν εχει το παραμικρο προβλημα οπου αλλου ( εκτος Αθηνων---Θεσσαλονικης ) εχει παιξει....????
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ εκει...... Δεν εχουν προβληματα απο το "Αθηναικο κρατος..." ???
Ευελπιστω για ξεκαθαρες απαντησεις......:winka:
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΓΝΟΩ.....
Δέν είναι δυνατόν νά μιλήσουμε όταν γράφω τόσο ξεκάθαρα καί βγάζεις τόσο........
ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....!!
Γράφω ένα όλόκληρο κατεβατό γιά τήν ........ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΣΗ..........καί
γράφω έπίσης τό ποιά είναι ή θέση όλης τής Βόρειας Έλλάδας........
Καί σύ τά συγχέεις καί μού προσάπτεις πράγματα πού ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ..........τή στιγμή
πού σού περιγράφω πώς μέ άντιμετωπίζουν όταν λέω ότι είμαι Άεκτσής.....!!!
ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΤΣΙ......???
ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ......??
Άν κάποιος περιγράψει μιά πραγματικότητα,πάει νά πεί ότι τήν άσπάζεται κιόλας....??
ΣΑΡΑΝΤΑ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ...........κανείς δέ μπήκε στόν κόπο ή.........
δέν μπόρεσε νά τό σκεφτεί.....!!!
Ό τρόπος πού μιλάς........ένα μετρό καί μιά Έγνατία............ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ.....
Έδώ μιλάμε γιά μιά ίστορία μέ τό πώς διαχειρίζεται .......ΑΠΕΙΡΟ ΧΡΗΜΑ.....
καί πού διοχετεύεται.....,ποιός τό τρώει,πού είναι συγκεντρωμένη ή έξουσία καί
τά κέντρα άποφάσεων....!!!
Όλη ή Έλλάδα περνάει άπό τήν Άθήνα γιά τό παραμικρό.........ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ...??
Τί είναι αύτό....??
Προφανώς δέ γνωρίζεις ότι τό λιμάνι τού Πειραιά άρχίζει νά παρακάμπτεται γιά πολλές
Βαλκανικές χώρες πού βγαίνουν άπό τό λήθαργο τού Άνατολικού μπλόκ.
Όλες αύτές προσπαθούν νά έξυπηρετηθούν άπό Θεσσαλονίκη.
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ......??
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ....??
Έπιτρέπεται τό 2010 νά μήν μπορεί νά κατεβεί άεροπλάνο στή δεύτερη πόλη
τής χώρας όταν έχει όμίχλη...??
Ξέρεις ότι ή σύνδεση τής Θεσσαλονίκης μέ τά νησιά είναι άπό μηδαμινή..........
ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ...........???
Γιατί ...??
Πρέπει νά περάσουμε όλοι άπό τή χαβούζα...??
Ή Έγνατία πού άνέφερες,μιά άναγκαιότητα τής έποχής ,ξέρεις πόσο καιρό τραβιότανε
γιά νά γίνει...??
Ένας δρόμος πού διασχίζει κάθετα όλη τή Βόρεια Έλλάδα καί δίνει φιλί τής ζωής
στήν ξεχασμένη Ήπειρο....??
Μιά Ήγουμενίτσα..........πού πλέον άνοίγει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΡΤΑ.............μέ τήν Εύρώπη...!!!
Ξέρεις πόσοι έρημοι δρόμοι τελείωσαν στήν Πελοπόννησο μέχρι νά γίνει αύτή ή
ρημάδα ή Έγνατία...??
Ένας Άθηνών - Πατρών έμεινε...........καί δέν ξέρω τούς λόγους...
ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....??
Πές μου άν κάνω λάθος,πού καί πότε.
Πότε έπαιξε τελευταία φορά ή Εθνική σέ Λάρισσα,Κατερίνη,Ξάνθη..........Γιάννενα....Βέροια
Άλεξανδρούπολή ,Σέρρες...........Καβάλα....Τρίκαλα...??
ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΦΙΛΕ.............ΑΦΟΥ ΟΛΗ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΗ.......
ΚΑΙ Η ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 1960.....!!!
ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ.......!!!!
ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.........ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...??
Καμμιά Έθνική έλπίδων ......Νέων γιά νά νοιώθουμε κί έμείς οί ύπόλοιποι Έλλάδα....!!!
ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ.............ΕΝΑ ΡΕ ............ά ναί βάλανε καρέκλες
στού Χαριλάου.........!!!
Οί άλλες χώρες όταν έκαναν Όλυμπιάδα,άξιοποίησαν καί άλλες πόλεις.
Έμείς...........όλο τό μαλλί κάτω.........
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.............ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ......!!!!
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ.............ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ.....??
Νά άνεβαίνουν γιά ύπογραφές οί Λαρισσαίοι μέ τά τρακτέρ....??
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ......!!!
Διάβασε φίλε πώς κυβερνώνται άλλες χώρες καί γιατί.....
Άποκέντρωση τό λένε..........κί έμείς άκόμα
ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ.....!!!
Αύτά πού σού έγραψα είναι πολύ λίγα..........σέ σχέση μέ τήν κρατούσα κατάσταση...
ΕΣΕΙΣ..............ΖΕΙΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ....!!!
Βλέπεις τελικά πόσο άπαξιωτικά μιλάς καί είρωνεύεσαι έκεί μέ τό Θερμαικό καί τά ψάρια..??
Τουλάχιστον έσύ άπαντάς..........κάτι άλλοι βάζουνε τραγουδάκια,βρισίδια,
καί εύκολους χαρακτηρισμούς άπό τό πληκτρολόγιο.....!!!
Τουλάχιστον έλπίζω νά κατάλαβες ότι άλλο περιγράφω μιά κατάσταση καί άλλο ή
προσωπική θέση ............
Δέν έχω κανένα μίσος, περνάω ύπέροχα έδώ πού ζώ ,δέ μέ άγγίζει τίποτε προσωπικά
άπό όλα αύτά πού περιέγραψα οίκονομικά.............καί κατεβαίνω
στήν Άθήνα όταν έχω κέφι ,βλέπω τά άξιοθέατα καί τήν Άεκάρα μου.....!!!!
Μιά - δυό μέρες τό πολύ..........ΤΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΣΤΕ.....!!!
kalgeorge
16/11/2009, 06:22
Έδώ μιλάμε γιά μιά ίστορία μέ τό πώς διαχειρίζεται .......ΑΠΕΙΡΟ ΧΡΗΜΑ.....
καί πού διοχετεύεται.....,ποιός τό τρώει?
xm......ρε κωστα???
για πες μου ρε μαν μιας και δεν τα ξερω καλα....
και επειδη οι ""βορειοι"" οπως λεει ο τερενς ερχονται σε δευτερη μοιρα.....
ποιος πληρωσε τα χρεη του παοκ???
που επρεπε να παιζει ο παοκ τωρα??
ποιος πληρωσε την ανακατασκευη του χαριλαου??
την πυλαια ποιος την πληρωσε να χτιστει??
ποιος πληρωσε το καυταντζογλειο??
xm......ρε κωστα???
για πες μου ρε μαν μιας και δεν τα ξερω καλα....
και επειδη οι ""βορειοι"" οπως λεει ο τερενς ερχονται σε δευτερη μοιρα.....
ποιος πληρωσε τα χρεη του παοκ???
που επρεπε να παιζει ο παοκ τωρα??
ποιος πληρωσε την ανακατασκευη του χαριλαου??
την πυλαια ποιος την πληρωσε να χτιστει??
ποιος πληρωσε το καυταντζογλειο??
ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ............ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑΠΡΕΠΕ
Γιά όλους αύτούς τούς χαρακτηρισμούς πού χρησιμοποιείς συνέχεια...
ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.............ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΟΣΦΠ..........ΤΗΣ ΑΕΚ
ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ...!!
ΠΟΥ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ......??
Έκεί πού θάπρεπε νά παίζει ό Θρύλος τού Κοσκωτά ,ή ΑΕΚ , ό Νέος Πανιώνιος, ή Χαλκηδώνα.....!!!
ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ............
Ξέρεις πόσο κόστισαν τά καρεκλάκια τού Χαριλάου καί τό MATRIX τού Καυταντζογλείου........
ΚΑΙ ΠΟΣΟ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ...??
Ξέρεις πότε κτίστηκε ή Πυλαία...??
Ποιός δώρισε τό οίκόπεδο............ΚΑΙ ΠΟΤΕ...??
Γιά νά βουλώσουν στόματα κτίστηκε ή Πυλαία όταν τό μπάσκετ...........ΕΙΠΕ ΑΝΤΙΟ ΣΑΛΟΝΙΚΗ....!!
Καί τό οίκόπεδο προσφορά τού Παοκτσή Δεδέογλου...!!
Όταν έχεις μιά όμάδα 10 χρόνια πρωταθλήτρια συνέχεια μέ παρουσία σέ 4 ΤΕΛΙΚΟΥΣ.....
καί τήν έχεις νά παίζει σέ μιά τρύπα πού έχτισε ό ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 1960........
τολμάς καί μιλάς πού μόλις έκανες μπάσκετ...........
ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ 15000 ΘΕΣΕΩΝ...........
ΚΑΙ .......... ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΩΝ 20000....!!!??
Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.......??
Θά μάς πείς τίποτε γιαυτήν...??
Ή προηγείται ή Άράχωβα......!!!
ΑΣΤΟ............ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ..........προσπάθησαν
κι άλλοι πολλοί πρίν άπό σένα,καί πολύ πιό έξυπνοι...!!
Γύρνα έκεί πού ήσουνα,στά παππού, βλάκα,κομπλεξικέ καί στόν Καζαντζίδη......
Άν όμως άλλάξεις γνώμη καί έχεις διάθεση γιά είλικρινή κουβέντα μέ έπιχειρήματα καί σκέψη,...........
γιατί τό πράμμα σοβάρεψε ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ.........,
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.....
Cpt. Haddock
16/11/2009, 09:35
Τη βλέπω τη δουλειά, πάει το θρεντ και τέρμα τα αθηλητικά στο μοτο.
Αυτή τη φορά θα φταίει 80% ο παππούς :sick:
Gandalf dr685sm
16/11/2009, 11:45
Δείχνοντας πλήρη αδιαφορία στο εντελώς ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΘΕΜΑ (ΞΕΚΟΛΑ ΡΕ ΤΕΡΕΝΣ... ΕΛΕΟΣ! )που έχει ανοιχτεί , ας πάω σε αυτά που έβαλε ο toyar και απλά να κρατήσω αυτό που έγραφε το ίδιο το άρθρο..
Δεν υπάρχει παιδί που να "σέβεται" τον εαυτό του και το οποίο να μην έχει στην βιβλιοθήκη του ένα βιβλίο του Αισώπου... Όλοι αγαπούν τα παραμύθια και τα μυθιστορήματα, το κακό είναι όμως να πιστεύουν σε αυτά μεγαλώνοντας, σα να πρόκειται για πραγματικότητα.
Μου αρέσει που μέσα απο τις γραμμές ο αρθρογράφος έχει το γνώθις αυτόν.
Με επίσημες καταγγελίες, με εικόνες απο Ριζούπολη (ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ).. με δηλώσεις του τύπου "αυτούς έχουμε , τι να κάνουμε; ".. κτλ... η κατά τα άλλα "αξιόπιστη πηγή" ( :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol: ) red planet, στηρίζει σε 2-3 αποτελέσματα και σε ΕΙΚΑΣΙΕΣ του συγγραφέα οτι ..δεν τους φτύνουν αλλά βρέχει!!!
ήθελα να ήξερα... υπάρχει κανείς σκεπτόμενος φίλαθλος που να πιστεύει αυτά τα γραφόμενα;
Gandalf
kalgeorge
16/11/2009, 12:55
Έκεί πού θάπρεπε νά παίζει ό Θρύλος τού Κοσκωτά ,ή ΑΕΚ , ό Νέος Πανιώνιος, ή Χαλκηδώνα.....!!!
ARA TELIKA AUTA TA PLHRWSE TO KRATOS?????
;H OXI??????
εγω ξερω πολυ καλα τι λεω....και αυτα τα περι ψυχουλα που πληρωσε το κρατος για το χαριλαου ειναι κουραφεξαλα....
το κλειστο της πυλαιας χτιστηκε και ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ στον παοκ
Ο ΠΑΟΚ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Δ ΑΛΛΑ ΔΙΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ.....2ΦΟΡΕΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ
το καυταντζογλειο ανακατασκευαστηκα ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ.....ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ τουαλετες μπηκαν....( το θυμαμαι γιατι επαιξε και σχετικο ρεπορταζ)
ασε λοιπον τις κλαψες περι περιθωριοποιησης και τετοια....
σε κανεναν που δεν ξερει...:wave2:
Δείχνοντας πλήρη αδιαφορία στο εντελώς ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΘΕΜΑ (ΞΕΚΟΛΑ ΡΕ ΤΕΡΕΝΣ... ΕΛΕΟΣ! )που έχει ανοιχτεί , ας πάω σε αυτά που έβαλε ο toyar και απλά να κρατήσω αυτό που έγραφε το ίδιο το άρθρο..
Μου αρέσει που μέσα απο τις γραμμές ο αρθρογράφος έχει το γνώθις αυτόν.
Με επίσημες καταγγελίες, με εικόνες απο Ριζούπολη (ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ).. με δηλώσεις του τύπου "αυτούς έχουμε , τι να κάνουμε; ".. κτλ... η κατά τα άλλα "αξιόπιστη πηγή" ( :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol: ) red planet, στηρίζει σε 2-3 αποτελέσματα και σε ΕΙΚΑΣΙΕΣ του συγγραφέα οτι ..δεν τους φτύνουν αλλά βρέχει!!!
ήθελα να ήξερα... υπάρχει κανείς σκεπτόμενος φίλαθλος που να πιστεύει αυτά τα γραφόμενα;
Gandalf
ΕΙΚΑΣΙΕΣ αδελφέ είναι να χάνεις το πρωτάθλημα πάνω από 10 χρόνια συνήθως από τα Χριστούγεννα και αφού ξηλώνεις την ομάδα σου κάθε χρόνο σαν αποτυχημένη μετά να τα ρίχνεις στους διαιτητές για να μη σε πάρουν με τις πέτρες οι <<σκεπτόμενοι>> φίλαθλοι
Ο συγγραφέας σίγουρα δεν είναι αντικειμενικός αλλά απλώς παραθέτει επίσημα στοιχεία (βαθμολογίες και αποτελέσματα)
sakisdani750
16/11/2009, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
υ.γ.
το ξαναβαζω μπας και δεν το ειδες...http://www.youtube.com/watch?v=e6JfHtH_mGw&feature=related ...ολα τα λεφτα....''σωστα η κιτρινη γιατι ο Πολωνος ηταν σε ΠΡΟΦΑΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ''...
xaxa τωρα που τα βλεπω.....
τι αστειοι αυτοι οι γαυροι....αν τα μαζεψεις ολα τα παιχνιδια τους σε φασεις και σφυριγματα θα γεμισουμε κανα 500αρι σκληρο δισκο σε βιντεο!!!!
μεσο youtube δικο τους ειναι....
Gandalf dr685sm
16/11/2009, 15:09
toyar...
Οι αριθμοί αλλοιώνονται... παλιό Αραβικό, λογιστικό αλλά και πλέον και Ολυμπιακό ρητό.
Σου αντιπαραθέτω γεγονότα και δεδομένα που κανείς δεν έχει αρνηθεί.
- Ο ΟΣΦΠ και το Αιγάλεω να κερδίζουν και οι άλλοι να πάνε να γαμ...
- Παράγκα , μπαρμπά Θωμάς,
- Καταγγελίες Ποντίκη.
- Αυτούς έχουμε, τι να κάνουμε;... δήλωση Κόκκαλη για χούλιγκανς ΟΣΦΠ.
- Καραϊσκάκης ΑΕ... και το στάδιο που έγινε γήπεδο..
- Υπόθεση Βάλνερ (πρωτάθλημα σε πασιέτζα)
Και για να μιλήσουμε και για Ευρώπη , έχοντας κατακτήσει το πιο ντροπιαστικό ρεκόρ ήττας απο την Γιουβέντους με 7 τεμμάχια σε περίοδο μάλιστα που είχε κατακτήσει σερί τα πρωταθλήματα ... τι συζητάμε ακόμα;
Είπαμε... δεν βρέχει... φτύνουν κανονικότατα.
Όσο για τους αριθμούς... έλα να παίξουμε μπάλα μαζί και να έχω εγώ τρία κοράκια να σφυράνε 2 απο τα 3 goal μου offside-foul και όταν φυσάει βοριάς και είσαι 3 μέτρα απο την περιοχή και πέφτεις να δίνουν πέναλτυ και κόκκινη... να δούμε τότε αριθμούς και πάλι.
Είπαμε.. μόνο οι κόκκινοι έχουν αυτά τα είδους γυαλιά που τα βλέπουν με τον μοναδικό αυτό τρόπο. Αν σου αρέσει να τα βλέπεις έτσι... δεστα... αλλά μην μας πουλάς οτι είναι και αλήθεια. Όπως ειπώθηκε και πριν, κάποιοι απο εμάς βλέπουν πολλαααααα χρόνια Ελληνικό πρωτάθλημα και τέτοια άρθρα είναι καλά για να γελάς όταν σφίγγεσαι πάνω στον "Βασιλικό θρόνο" για να σου φύγουν ευκολότερα.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τη βλέπω τη δουλειά, πάει το θρεντ και τέρμα τα αθηλητικά στο μοτο.
Αυτή τη φορά θα φταίει 80% ο παππούς :sick:
ΣΚΕΤΤΟ ΠΑΠΠΟΥΣ.................Μ ΆΡΕΣΕΙ...!!
Έπειδή δέ θέλω νάχω τύψεις καί νά κοιμάμαι ήσυχος τά βράδια......
ΑΠΟ ΜΕΝΑ..........ΤΕΛΟΣ
Άλλά ρέ πούστη αύτό τό 80% πώς τόβγαλες...?? μέ κούφανε.....!!
Δυστυχώς στα γραφόμενά σου δεν διακρίνω σοβαρά και συγκεκριμένα επιχειρήματα παρά μόνο συνθήματα άσχετα μεταξύ τους και πεταμένα χωρίς σειρα
Τα πρώτα 3 που αναφέρεις είναι καταγγελίες προ 10ετίας που δεν στηρίχθηκαν και δεν αποδείχθηκαν ποτέ
Μόνο ο Ολυμπιακός έχει χούλιγκανς;
Η δημιουργία γηπέδου τι σχέση έχει με τη διαιτησία; Όλοι αυτό δεν προσπαθούν να πετύχουν;
Για τον βάλνερ ο ολυμπιακός είχε νομικά δίκιο. Κι εγώ προτιμούσα να το έπερνε το πρωτάθλημα με 15β διαφορά αλλά και τότε που το έκανε δεν του το αναγνώρισε κανείς
Για το παιχνίδι με τη γιουβέντους αφού λες ότι βλέπεις πολλά χρόνια μπάλα σίγουρα θα έχεις δει πολύ χειρότερα παιχνίδια ελληνικών ομάδων στην ευρώπη αλλά στέκεσαι στα γκολ που ήταν 7 και όχι 5
Cpt. Haddock
16/11/2009, 16:00
Άλλά ρέ πούστη αύτό τό 80% πώς τόβγαλες...?? μέ κούφανε.....!!
Είπα να δώσω κι ένα 20% στους άλλους :lol:
o_gavros
16/11/2009, 16:08
toyar...
Οι αριθμοί αλλοιώνονται... παλιό Αραβικό, λογιστικό αλλά και πλέον και Ολυμπιακό ρητό.
Σου αντιπαραθέτω γεγονότα και δεδομένα που κανείς δεν έχει αρνηθεί.
- Ο ΟΣΦΠ και το Αιγάλεω να κερδίζουν και οι άλλοι να πάνε να γαμ...
- Παράγκα , μπαρμπά Θωμάς,
- Καταγγελίες Ποντίκη.
- Αυτούς έχουμε, τι να κάνουμε;... δήλωση Κόκκαλη για χούλιγκανς ΟΣΦΠ.
- Καραϊσκάκης ΑΕ... και το στάδιο που έγινε γήπεδο..
- Υπόθεση Βάλνερ (πρωτάθλημα σε πασιέτζα)
Και για να μιλήσουμε και για Ευρώπη , έχοντας κατακτήσει το πιο ντροπιαστικό ρεκόρ ήττας απο την Γιουβέντους με 7 τεμμάχια σε περίοδο μάλιστα που είχε κατακτήσει σερί τα πρωταθλήματα ... τι συζητάμε ακόμα;
Είπαμε... δεν βρέχει... φτύνουν κανονικότατα.
Όσο για τους αριθμούς... έλα να παίξουμε μπάλα μαζί και να έχω εγώ τρία κοράκια να σφυράνε 2 απο τα 3 goal μου offside-foul και όταν φυσάει βοριάς και είσαι 3 μέτρα απο την περιοχή και πέφτεις να δίνουν πέναλτυ και κόκκινη... να δούμε τότε αριθμούς και πάλι.
Είπαμε.. μόνο οι κόκκινοι έχουν αυτά τα είδους γυαλιά που τα βλέπουν με τον μοναδικό αυτό τρόπο. Αν σου αρέσει να τα βλέπεις έτσι... δεστα... αλλά μην μας πουλάς οτι είναι και αλήθεια. Όπως ειπώθηκε και πριν, κάποιοι απο εμάς βλέπουν πολλαααααα χρόνια Ελληνικό πρωτάθλημα και τέτοια άρθρα είναι καλά για να γελάς όταν σφίγγεσαι πάνω στον "Βασιλικό θρόνο" για να σου φύγουν ευκολότερα.
Gandalf
το παλεύεις για αντικειμενική & ήπεια προσέγγιση αλλα καταλήγεις να πιπιλάς την καραμέλα του μονίμως δεύτερου (σητν περίπτωση του αεκ,3ου και βάλε)
15 χρονια στην πείνα,και να φταίνε πάντα οι άλλοι,απλά δεν...
Η δήλωση του θείου έγινε πολύ πριν τη φημολογούμενη παράγκα και για γεγονότα σε διαφορετικό άθλημα (αυτό φαντάζομαι θα το ξέρεις...).
τι ακριβώς αποδεικνύει όμως σχετικά με το "επιχείρημα" σου?
ότι ο θείος είναι περίπτωση?χαίρω πολύ.
ότι στην Ελλάδα καλλιεργήθηκε οπαδική βία?ουάου λέμε,φοβερές ανακαλύψεις.
εξάλλου είναι γνωστό ότι μόνο οι Ολυμπιακοί πλακώνονται...(ότι να'ναι )
γελάω όταν βλέπω πως "δέχεστε" τις φοβερές και τρομερές καταγγελίες Ποντίκη.
το γεγονός ότι όλα αυτά τα είπε κατόπιν εορτής,διόλου δε σας κολλάει ή/και προβληματίζει.
κάτσε να δεις έχουμε μια έκφραση για αυτό,τζάμπα μάγκας θαρρώ το λέμε.
Το στόρυ με τ Καραϊσκάκη,μας θίγει όλους σαν πολίτες της χώρας προτίστως.
κατ'επέκτασην εμάς τους ολυμπιακούς,γιατί δεν πρόκειται ποτέ να μας αδειάζει τη γωνιά ο θείος.
και πάλι όμως,το ιδιοκτησιακό στάτους του Καραϊσκάκη "σου" στέρησε πρωταθλημα(τα)????
η παράγκα κράτησε 15 χρόνια?βρε τι μαθαίνουμε...για λέει για λέει.
την υπόθεση Βάλνερ ειδικά εσείς αεκάκια την κάνατε παντιέρα.μέχρι και ότι φταίμε για τη διάλυση σας διαβάσαμε.
όσο κι αν δεν μου άρεσε προσωπικά η απόφαση,πείτε μου ποια Ποδοσφαιρική Ανωνυμη Εταιρεία δεν θα διεκδικούσε το έννομο συμφέρον της στην ίδια περίπτωση???
βγαίνατε όλοι και το παίζατε ακριβοδίκαιες παρθένες (ξανατονίζω ότι η απόφαση δε μου άρεσε)
το γεγονός παραμένει όμως ότι έγινε παρατυπία και είμαι σίγουρος ότι κανείς σας δεν θα έπραττε διαφορετικά αν ήταν στη θέση μας και κρινόταν ένα πρωτάθλημα.
και μιας και βλέπω ότι το ντροπιαστικο 7-0 με τη Γιουβέντους το δουλεύεις αρκετά,τι ακριβώς αποδεικνύει δηλαδή αυτο το αποτέλεσμα για την ομάδα σου?
ότι δεν ήμουν αναλογικά μετρήσιμο μέγεθος με τη Γιουβέντους στην Ευρώπη?χαίρω πολύ.
ότι με ξεκώλιασε μια ομάδα αυτού του επιπέδου?και πάλι χαίρω πολύ.
ξέρεις και οι (χοντρές) στραβές μέσα στο παιχνίδι είναι.
ότι δεν ήμουν τόσο καλός στην Ευρώπη όσο στην Ελλάδα?ουαου,ανακαλύψαμε την Αμερική!
είναι άλλωστε τόσο μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο...
και πάλι όμως δε βλέπω τι αποδεικνύει αυτό για το "συνειρμό" σου.
πως το δικό ΜΟΥ άσχημο/βαρύ/οπωςθεςπεςτο αποτέλεσμα κάνει ΕΣΕΝΑ καλύτερο???
εσένα ειδικά,το αεκακι ντε,που σε έχουνε γλεντήσει (στο ΟΥΕΦΑ κυρίως,γιατί τσαμπιο ληκ παρακολουθείτε κυρίως απο την τηλεόραση) οι κάθε λογής απίθανοι ευρωπαίοι πουθενάδες,με 5αρες δεξιά και αριστερα!!!
ε όχι διάολε να μιλάει και το αεκάκι για Ευρώπη,πάει πολύ!
αν είναι ντροπιαστικο το 7-0 απο μια ομάδα του μεγέθους της γιουβεντους(που είναι φυσικά),τότε θα έπρεπε να εφεύρουν καινούριους όρους για τα κλαρίνα απο κάτι ζενίτ (όταν ακόμα ήταν ανύπαρκτοι),κάτι Α.Ι.Κ.,κλπ κλπ
υγ:παραβγήκε μεγάλο το σεντόνι.σε παρακαλώ ας μην συνεχίσουμε στοίδιο μοτίβο.
υγ2: μη δίνετε σημασία στο βασιλιά της κωλοτούμπας.δε χρειάζεται να κλείσει το θρεντ.
la_villa
16/11/2009, 16:42
Δυστυχώς στα γραφόμενά σου δεν διακρίνω σοβαρά και συγκεκριμένα επιχειρήματα παρά μόνο συνθήματα άσχετα μεταξύ τους και πεταμένα χωρίς σειρα
τι ψαχνεις και εσυ τωρα...ότι να ναι είναι
full παρωπίδες είναι...
μ αρεσει που για τον Βαλνερ αρχικα λέγαν ότι πει το δικαστηριο (επειδη νομιζαν θα δικαιωθουν) και τωρα τουμπες ολικης
la_villa
16/11/2009, 16:46
όταν είμαι π ΜΟΝΟΣ που εχει δει αυτα
http://www.youtube.com/watch?v=suDzec22ly4&feature=related
την περιμενεις να πουν οι υπόλοιποι....όσα δεν φτανει η αλεπου
http://www.youtube.com/watch?v=Um6eRwXpVJc&feature=fvw
οταν ο Θρύλος έπαιζε με Τζιοβανι,Καρεμπε,Ζε ελιας,Ριβαλντο,Ζετεμπεργκ,Καραπιάλη,Στολτιδη,Τουρε,Γε ωργατο,Τζορτζεβιτς,Γιαννακόπουλο,Αλεξανδρη,Ιβιτς κλπ κλπ και οι υπόλοιποι με γκουμομπασιναδες και 2~3 επίπεδα κάτω ποδοσφαιριστών αυτα κάνεις...
kalgeorge
16/11/2009, 17:23
.
συ σαι καλος ρε.....
ο μαγος απλα αναφερει οτι αυτα που εγραψες εσυ...δεν τα λεει αλλος γαυρος...οποτε μη λες τα ξερουμΕ....γιατι μονο απο σενα το ακουσαμε ;)
οσο για το αεκακι....του τα λεω και εγω αλλα δεν με πιστευει :rotflmao: