PDA

View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

o_gavros
16/11/2009, 17:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
συ σαι καλος ρε.....

ο μαγος απλα αναφερει οτι αυτα που εγραψες εσυ...δεν τα λεει αλλος γαυρος...οποτε μη λες τα ξερουμΕ....γιατι μονο απο σενα το ακουσαμε ;)

τι άκουσες μονο απο μένα ρε μαν?τι είπα δηλαδή που κανει εντύπωση?
δε νομίζω πως έγραψα κατι καινούριο ή συγκλονιστικό.
και τις συγκεκριμένες απόψεις μου,τις συμμερίζεται η πλειοψηφία των Ολυμπιακών που κατα καιρούς μιλάω.

νομίζω μάγκες ότι (ορισμένοι τουλάχιστον) δεν έχετε επαφή με την πραγματικότητα και τα όποια συμπεράσματα σας βγαίνουν βάση δημοσιευμάτων και ρεπορτάζ.
όσο πάει και ενισχύεται αυτή μου η άποψη.

οσο για το αεκακι....του τα λεω και εγω αλλα δεν με πιστευει :rotflmao:
ε δε μπόρεσα να κρατηθώ άλλο.αντε απο βαζέλα να το ακούσω το κάζο μου.αλλά και απο το αεκ?:bawl:

o_gavros
16/11/2009, 17:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Δυστυχώς στα γραφόμενά σου δεν διακρίνω σοβαρά και συγκεκριμένα επιχειρήματα παρά μόνο συνθήματα άσχετα μεταξύ τους και πεταμένα χωρίς σειρα
Τα πρώτα 3 που αναφέρεις είναι καταγγελίες προ 10ετίας που δεν στηρίχθηκαν και δεν αποδείχθηκαν ποτέ
Μόνο ο Ολυμπιακός έχει χούλιγκανς;
Η δημιουργία γηπέδου τι σχέση έχει με τη διαιτησία; Όλοι αυτό δεν προσπαθούν να πετύχουν;
Για τον βάλνερ ο ολυμπιακός είχε νομικά δίκιο. Κι εγώ προτιμούσα να το έπερνε το πρωτάθλημα με 15β διαφορά αλλά και τότε που το έκανε δεν του το αναγνώρισε κανείς
Για το παιχνίδι με τη γιουβέντους αφού λες ότι βλέπεις πολλά χρόνια μπάλα σίγουρα θα έχεις δει πολύ χειρότερα παιχνίδια ελληνικών ομάδων στην ευρώπη αλλά στέκεσαι στα γκολ που ήταν 7 και όχι 5

μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις πως ενώ λέμε ουσιαστικά τα ίδια πράγματα,εσένα σου πήρε μόλις 10 γραμμές για να τα πεις,ενώ εγώ χρειάστηκα σεντονι?:lol:

Akatanomastos
16/11/2009, 18:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
όταν είμαι π ΜΟΝΟΣ που εχει δει αυτα

http://www.youtube.com/watch?v=suDzec22ly4&feature=related

θα τον ξεφτιλησει..

τον ξεφτιλησε..:a31:

la_villa
16/11/2009, 18:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
και τις συγκεκριμένες απόψεις μου,τις συμμερίζεται η πλειοψηφία των Ολυμπιακών που κατα καιρούς μιλάω.

θα σου πω εγω...παλίος γαρ :lol: :lol:

αυτα που του 'αρεσαν και συμφωνούσε τα λέει και αυτός ;)
αυτα που δεν του άρεσαν και διαφωνεί μονο απο σένα τα ακούει

:alien:

συμφωνεί με τον μαγο σε αυτα που κατηγορεί τον Θρύλο αρα και διαφωνει μαζι σου
συμφωνει με εσενα για αυτα που λες για την Αεκ άρα την λέει και στον μαγο

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ :lol: :lol: :wave2:

la_villa
16/11/2009, 18:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
θα τον ξεφτιλησει..

τον ξεφτιλησε..:a31:

προφανως και όχι αλλα η περιγραφή είναι κορυφη...

για εσενα θα ήταν αμα φωναζε ετσι σε γκολ του σισε....και για μένα θα ηταν ..:a31:

κριμα που δεν φαίνεται και η τρίπλα που σκαει στο ΝΤε μπουρ στην αρχη της φασης

Akatanomastos
16/11/2009, 18:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
προφανως και όχι αλλα η περιγραφή είναι κορυφη...

για εσενα θα ήταν αμα φωναζε ετσι σε γκολ του σισε....και για μένα θα ηταν ..:a31:

κριμα που δεν φαίνεται και η τρίπλα που σκαει στο ΝΤε μπουρ στην αρχη της φασης

ναι ρε παιδι μου δεν συζηταμε, γκολαρα, ειχα ξαναδει και σχετικα προσφατα και φασεις απο το παιχνιδι,

το εμοτικον παει στην περιγραφη για λαικη καταναλωση του χελακη

Υ.Γ.1:winka: (http://www.youtube.com/watch?v=skSJf2gVsqk&feature=related)

Υ.Γ.2:bigcry: :lol: :bawl: :bigcry: (http://www.youtube.com/watch?v=liATNDMGOFU&feature=related)

toyar
16/11/2009, 18:36
μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις πως ενώ λέμε ουσιαστικά τα ίδια πράγματα,εσένα σου πήρε μόλις 10 γραμμές για να τα πεις,ενώ εγώ χρειάστηκα σεντονι?:lol:

Εσένα σε έπνιξε το δικιο.:lol: :lol:
Εγώ είμαι πιο ψύχραιμος:beer: :beer: :beer:

Gandalf dr685sm
16/11/2009, 18:49
Α.. καλά να πάθω που ανοίγω συζήτηση με γαύρους... λοιπόν μιας και είμαστε μιας ηλικίας όπως είπα και τα ζήσαμε απο πολύ κοντά και δεν περιμένω κανένα άρθρο να μου πεί τι έγινε.

1. Παράγκα... έχοντας ζήσει απο κοντά την πορεία του ΟΣΦΠ όπου γελάγαν και οι πέτρες με πέναλτυ που δινόντουσαν 3 μέτρα απο την περιοχή και με αδικίες (ξεχάστε το υπόλοιπο ΠΟΚ και ας μιλήσουμε για άλλες ομάδες) πάνω σε Ξάνθη , σε Λάρισσα, σε Ηρακλή , σε ΠΑΟΚ και ΑΡΗ.. εκεί όπου τα φάουλ δινόντουσαν ανάποδα την ώρα της αντεπίθεσης... με κόκκινες βγαλμένες απο καπέλο ταχυδακτυλουργού κτλ.. αφήστε το καλύτερα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ελάχιστοι διαιτητές κυρίως την πενταετία 96-01 που "αδίκησαν" τον ΟΣΦΠ τους έφαγε η Γ κατηγορία και οι αντίστοιχοι πίνακες.

Ενδεικτικά πάντως να αναφέρω οτι το ηχογραφημένο ντοκουμέντο έπαιζε για δύο χρόνια, έφτασε στα δικαστήρια αλλά εκεί είχαμε άλλα που είχαν να κάνουν με το "ξεφτιλίκι" της Ελλάδος σχετικά με τον "κατάσκοπο" της Βαλκανικής... και επειδή αυτό θα πάρει τόμο να εξηγήσω οι μικρότεροι ας το ψάξουν λίγο... και γιατί ο Κόκκαλης έβγαινε και έλεγε οτι κατηγορούν αυτόν για κατασκοπεία , γιατί θέλουν να χτυπήσουν τον ΟΣΦΠ και τον λαό του!

Με τον ΟΣΦΠ δεν έχω τίποτα για να είμαι ειλικρινής... ο ΟΣΦΠ έχει στιγμές στην ιστορία του αξιοζήλευτες.. καμία όμως απο αυτές δεν θα έλεγα οτι ανήκουν στην εποχή Κόκκαλη. Και οχι.. δεν έχει να κάνει με τις επιτυχίες που με το ζόρι πρέπει να έχει ο ΟΣΦΠ... αλλά στο οτι τότε είχε μαγκιά και πυγμή μέσα στο γήπεδο. Οχι κωλοτούμπες και γκρίνια γιατι δεν τους παίζουν 70-30 μέσα στην έδρα τους.

2. Το ετεροχρονισμένο μιας καταγγελίας δεν μου κάνει εντύπωση αν έγινε απο προσωπικό συμφέρον ή οχι.. Μου είναι παντελώς αδιάφορο το γιατί γίνονται τώρα και οχι τότε... το θέμα είναι οτι έγιναν. Και αυτό είναι πειστήριο απο μόνο του. Τώρα το αν ετοιμάζεται κάτι άλλο απο πίσω απο τον οποιοδήποτε, δεν αλλοιώνει σε τίποτε την αξία του δεδομένου.

3. Το αυτούς έχουμε μπορεί να έγινε για άλλο άθλημα , αλλά οι οπαδοι-στρατός είναι ίδιοι για όλες τις ομάδες του ΠΟΚ και γενικώς της Ελλάδος... το ξέρουμε καλά αυτό όλοι. Είναι λάθος δικαιολογία το οτι έγινε για άλλο άθλημα και έτσι δεν έχει αξία... οι ίδιοι είναι και στο ποδόσφαιρο και στο handball και στο volley και στο basket. Οι επιστήμονες της κάθε ομάδος δεν αλλάζουν αναλόγως το άθλημα.

4. Για το Καραισκάκης ... τα είπε όλα o_gauros...όντως δεν έχει να κάνει τόσο με τον ΟΣΦΠ όσο με αυτόν που τον διοικεί και δείχνει απλά ενα σημείο απο το πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση υπέρ του... είπαμε πολλαπλές συμπτώσεις με ίδιο αποτέλεσμα , οδηγούν σε μαθηματικό αξίωμα.

5. Υπόθεση Βάλνερ... οτι και να λέτε δεν πείθεται κανένας πέρα απο εκείνους που φοράνε κόκκινα γυαλιά... ενα πρωτάθλημα που χάθηκε στα γήπεδα , βρέθηκε το πάτημα σε ενα παίκτη που έπαιξε 60 λεπτά και έχασε ο ΟΣΦΠ.. ποιός ήταν αυτός ο παίκτης ρε γμτ μου... Ο Μέσι;.. ο Μαραντόνα;.. ο Πελέ;.. ποιός ήταν αυτός που κατάφερε επί 60 λεπτά και κέρδισε μόνος του τον ΟΣΦΠ έτσι ώστε να έχει πάτημα ο κόκκινος να λέει πως αδικήθηκε και στα χαρτιά είναι δίκαιο να το πάρει καθώς ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ, έκανε την διαφορά μέσα στο γήπεδο;

Είσαστε σοβαροί με αυτό το επιχείρημα τώρα;

Kalgeorge... H AEK εδώ που έχει έρθει , είναι απο μαλακίες δικές μας... αυτό που συζητώ τώρα όμως είναι γενικά το χάλι που επικρατεί στην Ελλάδα και γιατί όλοι έχουν ενα "κάτι" εχθρικό με τον ΟΣΦΠ και την νοοτροπία αυτήν.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω μπεί και έχω παραδεχτεί όλες τις ομάδες όταν παίζουν μπάλα και κερδίζουν. Αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν δηλώνει πως ο ΟΣΦΠ είναι η ανώτερη ομάδα που ντε και καλά πρέπει να κερδίζει πάντα και πάντοτε. Όσο και αν το θέλουν κάποιοι κόκκινοι.

O_gauros... η ήττα απο την Γιούβεντους έχει να κάνει με το οτι όταν μια ομάδα βγαίνει επί 4-5 συναπτά έτη στο CH.L. ώς ΔΗΘΕΝ η καλύτερη ομάδα της Ελλάδος , το σκοράρισμα 7 τεμμαχίων είναι ενδεικτικό απλά οτι δεν είναι... και οτι κακώς είναι εκεί που είναι. Διότι αν θυμάσαι δεν ήταν μόνο μια 7αρα ... που θα λέγαμε όλοι οτι ΟΚ.. κακιά στιγμή. Ήταν συνεχόμενες 4αρες και 5αρες που έπεφταν βροχή σε κάθε έξοδο του κόκκινου. Αλήθεια μήπως θυμόμαστε πότε κάνατε το πρώτο διπλό εκτός σε CH.L.;; Έτσι για να έχουμε να λέμε.

Δεν περιμένω να αλλάξω την γνώμη των κόκκινων οτι έχουν και καλά την καλυτερη ομάδα. Θα ήταν ηλίθιο εκ μέρους μου, καθώς το ίδιο θέλουμε να πιστεύουμε όλοι για την ομάδα μας. Αλλά ρε πούστη μου , μην το λαμβάνετε και σαν αποδοχή. Έλεος δηλαδή.. όπως είπα και πριν... δεν βρέχει.. φτύνουν ομαδόν.

Gandalf

Gandalf dr685sm
16/11/2009, 18:58
και μιας και με αυτή την συζήτηση θα έχουμε πάλι τον αιώνιο φαύλο κύκλο του ποιός την έχει μεγαλύτερ... εεεεε... συγνώμη... καλύτερη ομάδα ήθελα να πω... προτιμώ να συζητήσω για το παρακάτω αν θέλετε και εσείς.

http://www.sport-fm.gr/article/204657

ήξερε λένε για το πρόβλημα...

Με άλλον ενα πρωταθλητή (αθλητή πρωταθλητισμού) να καταλήγει απο καρδιακό επεισόδιο... δείχνοντας για μένα ή οτι δεν υπάρχει σωστή ιατρική εξέταση παγκοσμίως (μιας και είναι παγκόσμιο φαινόμενο) ή οτι ...

η θεωρία των "βοηθημάτων" είναι υπαρκτή και ζωντανή σήμερα, οδηγώντας πολλούς σε προβλήματα υγείας.

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=113682

Όπως το είδε αυτός ο γιατρός ... δεν μπορούσαν να το δούν και εδώ;

Gandalf

blackbusa
16/11/2009, 19:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

5. Υπόθεση Βάλνερ... οτι και να λέτε δεν πείθεται κανένας πέρα απο εκείνους που φοράνε κόκκινα γυαλιά... ενα πρωτάθλημα που χάθηκε στα γήπεδα , βρέθηκε το πάτημα σε ενα παίκτη που έπαιξε 60 λεπτά και έχασε ο ΟΣΦΠ.. ποιός ήταν αυτός ο παίκτης ρε γμτ μου... Ο Μέσι;.. ο Μαραντόνα;.. ο Πελέ;.. ποιός ήταν αυτός που κατάφερε επί 60 λεπτά και κέρδισε μόνος του τον ΟΣΦΠ έτσι ώστε να έχει πάτημα ο κόκκινος να λέει πως αδικήθηκε και στα χαρτιά είναι δίκαιο να το πάρει καθώς ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ, έκανε την διαφορά μέσα στο γήπεδο;

Ρε πουστη μου ποσες φορες θα το ξαναπουμε???
ΤΟ CAS ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΩΣΤΑ Η ΟΧΙ Ο ΒΑΛΝΕΡ...
αυτο που εκανε λογω πιεσης χρονου (μιας και μια υποθεση του Φεβρουαριου εφτασε στα γραφεια τους μετα απο 2,5 μηνες χαρις στην ΕΠΟ )να επικυρωσει την βαθμολογια του πρωταθληματος για να γινουν τα play off γιατι πλησιαζε και το EURO....και το σκεπτικο ηταν οτι η Καλαμαρια δεν ειχε αμεσο συμφερον...και τους 3 βαθμους να επερνε πισω ειχε υποβιβαστει (θυμομαστε και τι διαιτησιες εναντιον ειχε)...η Καλαμαρια αν ηθελε θα μπορουσε να ζητησει την εκδικαση της υποθεσης για ηθικο και μονο λογο...και αυτο βεβαια κοστιζε πολυ....

καποιος εγραψε οτι αυτο ηταν ''δηθεν'' δικαιολογια που διαλυθηκε η ΑΕΚ και ειναι στα σημερινα δεδομενα...και ξαναγραφω...απο αυτο το αποτελεσμα εγινε ρηξη μεταξυ Ντεμη και Νοτια για τα play off....η ομαδα δεν πηγε απευθειας στους ομιλους του CL (βασικα δεν πηγε καθολου) να παρει τα σιγουρα εκαμμυριακια ανασα...βασικοι παιχτες (Λυμπε.Ριμπο αντε και ο Δελλας) χωρις κανενα κινητρο και με μεγαλη απογοητευση την κοπανησαν....τα διαρκειας απο 25.000 επεσαν στα 17.000...και ετσι διαλυθηκε η ομαδα που εκεινη την χρονια ειχε καλυτερη επιθεση,καλυτερη αμυνα,περισσοτερες νικες,και εριξε για πλακα 4 στον Ολυμπιακο αντι για 7-8 (βασει των ευκαιριων)...

toyar ακομα περιμενω να μου σχολιασεις το βιντεακι της Λαρισσας...

Gandalf dr685sm
16/11/2009, 19:30
Πάνο... δεν διαφώνησα... το σκεπτικό του ΟΣΦΠ θίγω οτι δήθεν ο παίκτης αυτός αλλοίωσε το αποτέλεσμα και για αυτό έκαναν ένσταση. Δεν μίλησα για CAS ή οχι.

Gandalf

blackbusa
16/11/2009, 19:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Πάνο... δεν διαφώνησα... το σκεπτικό του ΟΣΦΠ θίγω οτι δήθεν ο παίκτης αυτός αλλοίωσε το αποτέλεσμα και για αυτό έκαναν ένσταση. Δεν μίλησα για CAS ή οχι.

Gandalf

o γαυρος καλα εκανε και εκανε ενσταση...γιατι οι νομοι ειναι νομοι...αλλα περιμενα και ετυμηγορια να μαθαιναμε ποιος ειχε δικειο τελικα...η κατακραυγη και το κραξιμο ειναι οτι δεν τηρουνται προς ολους το ιδιο...και οτι εκεινη την περιοδο η ΕΠΟ εκανε οτι μπορουσε και δεν μπορουσε να μην εκδικαστει η υποθεση...και ουσιαστικα το καταφερε...τωρα για ηθικη απο τον Κοκκαλη και τον καθε λαμογιο δεν περιμενω....αλλα να μην μας περνανε και για μαλακες γραφοντας και λεγοντας οτι ναναι...

toyar
16/11/2009, 20:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Ρε πουστη μου ποσες φορες θα το ξαναπουμε???
ΤΟ CAS ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΩΣΤΑ Η ΟΧΙ Ο ΒΑΛΝΕΡ...
αυτο που εκανε λογω πιεσης χρονου (μιας και μια υποθεση του Φεβρουαριου εφτασε στα γραφεια τους μετα απο 2,5 μηνες χαρις στην ΕΠΟ )να επικυρωσει την βαθμολογια του πρωταθληματος για να γινουν τα play off γιατι πλησιαζε και το EURO....και το σκεπτικο ηταν οτι η Καλαμαρια δεν ειχε αμεσο συμφερον...και τους 3 βαθμους να επερνε πισω ειχε υποβιβαστει (θυμομαστε και τι διαιτησιες εναντιον ειχε)...η Καλαμαρια αν ηθελε θα μπορουσε να ζητησει την εκδικαση της υποθεσης για ηθικο και μονο λογο...και αυτο βεβαια κοστιζε πολυ....

καποιος εγραψε οτι αυτο ηταν ''δηθεν'' δικαιολογια που διαλυθηκε η ΑΕΚ και ειναι στα σημερινα δεδομενα...και ξαναγραφω...απο αυτο το αποτελεσμα εγινε ρηξη μεταξυ Ντεμη και Νοτια για τα play off....η ομαδα δεν πηγε απευθειας στους ομιλους του CL (βασικα δεν πηγε καθολου) να παρει τα σιγουρα εκαμμυριακια ανασα...βασικοι παιχτες (Λυμπε.Ριμπο αντε και ο Δελλας) χωρις κανενα κινητρο και με μεγαλη απογοητευση την κοπανησαν....τα διαρκειας απο 25.000 επεσαν στα 17.000...και ετσι διαλυθηκε η ομαδα που εκεινη την χρονια ειχε καλυτερη επιθεση,καλυτερη αμυνα,περισσοτερες νικες,και εριξε για πλακα 4 στον Ολυμπιακο αντι για 7-8 (βασει των ευκαιριων)...

toyar ακομα περιμενω να μου σχολιασεις το βιντεακι της Λαρισσας...

Αγαπητέ για κάθε βιντεάκι που βάζεις μπορώ να σου βάλω 3 αντίστροφα αλλά αυτό δεν είναι μπάλα είναι αρρώστια. Βάλε μόνος σου ότι σχόλιο θες κι εγώ θα πάω πάσο
Επίσης αν για την τωρινή κατάσταση της αεκ που δεν έχει διοίκηση, ομάδα, παίκτες, διαρκείας, γήπεδο, προπονητικό κέντρο και ζεστό νερό στα ντουζ φταίει ο ολυμπιακός τι να πω........ΑΒΥΣΣΟΣ η ψυχή του ανθρώπου

el_hymador
16/11/2009, 20:12
Κοιταχτε τι βρηκα εγω στο green hoolingans gate 13...

Περιοδος 96-97

Ολοι οι γαυροι ειναι μαλακες

Περιοδος 97-98

Ολοι οι γυαροι ειναι μαλακες

....

.....

Περιοδος 08-09

Ολοι οι γαυροι εξακολουθουν να ειναι μαλακες....

ελατε να το συζητησουμε....

STOYBI
16/11/2009, 20:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Κοιταχτε τι βρηκα εγω στο green hoolingans gate 13...

Περιοδος 97-98

Ολοι οι γυαροι ειναι μαλακες

....

ελατε να το συζητησουμε....

Ολο μας μπερδευουν εκει στο green hoolingans gate 13...

Τωρα ποιοι ειναι μαλακες...???

Οι γαυροι....???

Οι γυαροι...???

Οι γλαροι...???

180835

STOYBI
16/11/2009, 20:25
συ σαι καλος ρε.....

ο μαγος απλα αναφερει οτι αυτα που εγραψες εσυ...δεν τα λεει αλλος γαυρος...οποτε μη λες τα ξερουμΕ....γιατι μονο απο σενα το ακουσαμε ;)

Τι δεν εχεις ακουσει απο αλλο γαυρο βρε Γιωργο γιατι και εμενα με μπερδεψες.....

:wave2:

blackbusa
16/11/2009, 20:27
Αγαπητέ για κάθε βιντεάκι που βάζεις μπορώ να σου βάλω 3 αντίστροφα αλλά αυτό δεν είναι μπάλα είναι αρρώστια. Βάλε μόνος σου ότι σχόλιο θες κι εγώ θα πάω πάσο
Επίσης αν για την τωρινή κατάσταση της αεκ που δεν έχει διοίκηση, ομάδα, παίκτες, διαρκείας, γήπεδο, προπονητικό κέντρο και ζεστό νερό στα ντουζ φταίει ο ολυμπιακός τι να πω........ΑΒΥΣΣΟΣ η ψυχή του ανθρώπου

και νομιζα οτι εισουνα απο τους σοβαρους γαυρους...τελικα λαθος μου...μονο ο Cirus δεν ειναι ''γαυρος''...να κανετε και ολυμπιακη ομαδα κολοτουμπας και γαργαρας....το χρυσο το εχετε σιγουρο....

STOYBI
16/11/2009, 20:32
και νομιζα οτι εισουνα απο τους σοβαρους γαυρους...τελικα λαθος μου...μονο ο Cirus δεν ειναι ''γαυρος''...να κανετε και ολυμπιακη ομαδα κολοτουμπας....το χρυσο το εχετε σιγουρο....

Ειχε φασεις σε αυτο το παχνιδι εναντιον του ο Ολυμπιακος.....???????

Αν Εστω μια.....!!!!!

Σε προκαλω....... ΒΑΛΤΗ ΣΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.....!!!!

Αν δεν ειχε καμμια ...... Να βγεις να το δηλωσεις.....

Μπορεις....????????

blackbusa
16/11/2009, 20:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Σε προκαλω.......?????????

τι με κανεις???:lol: :lol: :lol:

ασε μας ρε STOUBI και τραβα να κανεις καμμια προπονηση....πλησιαζουν και οι ολυμπιακοι του Λονδινου...

STOYBI
16/11/2009, 20:38
τι με κανεις???:lol: :lol: :lol:

ασε μας ρε STOUBI και τραβα να κανεις καμμια προπονηση....πλησιαζουν και οι ολυμπιακοι του Λονδινου...

Τραβα εσυ με αεκτζιδικα βιντεο της πουστιας και της ρετσινιας να πουλησεις μαθηματα σοβαροτητας καπου αλλου.......

Αν θες να διδαξεις.... Καντο με αντικειμενικα βιντεο που να δειχνει αμφισβητουμενες φασεις και απο τις δυο πλευρες........

Οχι τιποτα αλλο..... Τσαμπα θα νομιζεις..... Μια ζωη...!!

blackbusa
16/11/2009, 20:45
Τραβα εσυ με αεκτζιδικα βιντεο της πουστιας και της ρετσινιας να πουλησεις μαθηματα σοβαροτητας καπου αλλου.......

Αν θες να διδαξεις.... Καντο με αντικειμενικα βιντεο που να δειχνει αμφισβητουμενες φασεις και απο τις δυο πλευρες........

Οχι τιποτα αλλο..... Τσαμπα θα νομιζεις..... Μια ζωη...!!

τι λε ρε μαστορα???σοβαρα ε???τετοιο βιντεο ητανε ε???δηλαδη η NET ειναι καναλι πουστικο με ρετσινια????γιατι απο εκει ειναι τα πλανα...και ο εκφωνητης ειναι του κρατικου καναλιου...και επειδη τα γραπτα σχολια ειναι βασει τον δεδομενων σου πουστικα και κολλανε ρετσινιες ρωτησα ολους τους γαυρους εδω μεσα να μου πουνε την γνωμη τους για τις αμφισβητουμενες φασεις...ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ...αν εχεις να προσαψεις οτι και εσενα σε αδικησαν δειξε μου τις φασεις....και να εισαι σιγουρος οτι ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ καποιος γαυρος θα τις εβαζε...αλλα ΔΕΝ...αρα...αντε παρε να κανεις την γνωστη γαργαρα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

180836

STOYBI
16/11/2009, 21:02
τι λε ρε μαστορα???σοβαρα ε???τετοιο βιντεο ητανε ε???δηλαδη η NET ειναι καναλι πουστικο με ρετσινια????γιατι απο εκει ειναι τα πλανα...και ο εκφωνητης ειναι του κρατικου καναλιου...και επειδη τα γραπτα σχολια ειναι βασει τον δεδομενων σου πουστικα και κολλανε ρετσινιες ρωτησα ολους τους γαυρους εδω μεσα να μου πουνε την γνωμη τους για τις αμφισβητουμενες φασεις...ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ...αν εχεις να προσαψεις οτι και εσενα σε αδικησαν δειξε μου τις φασεις....και να εισαι σιγουρος οτι ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ καποιος γαυρος θα τις εβαζε...αλλα ΔΕΝ...αρα...αντε παρε να κανεις την γνωστη γαργαρα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δηλ το βιντεο.....

Ειναι το ολοκληρο της νετ...???

Χωρις κοψιματα ραψιματα...??? ( ο τιτλος φυσικα που εβαλα ειναι ο τιτλος του βιντεο που μας παραθεσες...) Σε ρωταω...??? Ευθεως...???

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ. ??? Εγω δεν πηρα ουτε απο ΕΣΕΝΑ ουτε απο τους αλλους σε 10αδες βιντεο που εχω βαλει χρονια τωρα..... Εισαστε οι Διδαξαντες εδω μεσα ( οσο αφορα για εμενα τουλαχιστον) αν και τελευταια φορα που παραδεχτηκα παλι ΚΑΤΙ....μακακια εκανα...!

Σου επιστρεφω λοιπον το ποτηρακι σε συσκευασια 4λιτρου για τις μελοντικες σου γαργαρες......

Γιατι εισαι αρκετα παλιος εδω μεσα αν δεν απατωμαι......

Αρα.... οι προυγουμενες γαργαρες.... Ηταν μπολικες και ας μην στο χτυπησα !!!

blackbusa
17/11/2009, 00:42
Δηλ το βιντεο.....

Ειναι το ολοκληρο της νετ...???

Χωρις κοψιματα ραψιματα...??? ( ο τιτλος φυσικα που εβαλα ειναι ο τιτλος του βιντεο που μας παραθεσες...) Σε ρωταω...??? Ευθεως...???

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ. ??? Εγω δεν πηρα ουτε απο ΕΣΕΝΑ ουτε απο τους αλλους σε 10αδες βιντεο που εχω βαλει χρονια τωρα..... Εισαστε οι Διδαξαντες εδω μεσα ( οσο αφορα για εμενα τουλαχιστον) αν και τελευταια φορα που παραδεχτηκα παλι ΚΑΤΙ....μακακια εκανα...!

Σου επιστρεφω λοιπον το ποτηρακι σε συσκευασια 4λιτρου για τις μελοντικες σου γαργαρες......

Γιατι εισαι αρκετα παλιος εδω μεσα αν δεν απατωμαι......

Αρα.... οι προυγουμενες γαργαρες.... Ηταν μπολικες και ας μην στο χτυπησα !!!

και εξακολουθεις να γαυριζεις και να το παιζεις τρελλιτσα....ρε φιλαρακο οκ....ας πουμε οτι καποιος εκοψε και εραψε...γιατι κανενας γαυρος δεν εφτιαξε ενα παρομοιο βιντεακι με τις φασεις που αδικηθηκε ο γαυρος στο συγκεκριμενο παιχνιδι ???γιατι δεν υπαρχει καμμια ισως???μολις βρεις και το ποσταρεις θα ειμαι ο πρωτος που θα πω τι λεει ο κανονισμος....πχ προφανης θεση για γκολ...φαουλ στον παιχτη....ΚΟΚΚΙΝΗ καρτα....

απαντηση απο γαυρο περιμενω γιατι μας τα εχετε πρηξει στο ποσο ΚΑΘΑΡΑ πηρατε το πρωταθλημα του 2007-2008...χωρις καμμια διαιτητικη ευνοια οπως ποσταρε και ενα "αρθρο"??? ο toyar...σιωπη σημαινει η συμφωνω η δεν ασχολουμε η εχω λερωμενη την φωλια μου...απο την στιγμη που γραφετε γενικα εδω μεσα ασχοληστε...αρα πιστευω οτι οταν καποιος σε βγαζει ακυρο θα πρεπει να του απαντησεις να τον βαλεις (θεωριτικα και ουσιαστικα) στην θεση του...αρα εχετε χεσμενη την φωλια σας και κανετε γαργαρες και κολοτουμπες....

προσωπικα δεν εχω δει κανενα βιντεο σου...και βασικα υπαρχουν οντως δεκαδες βιντεακια οπου αδικηθηκε ο γαυρος και αλλιωθηκε το τελικο αποτελεσμα απο αυτα τα σφυριγματα???για βαλε να δουμε και εμεις....μονο μην μου βαλεις του Δουρου....αυτο το ξερουμε...

παραδεχτηκες εσυ ποτε κατι???:eyepop: ΠΟΥ???ΠΟΤΕ???please στειλε μου να δω αυτο το ιστορικο ποστ....και απο ποτε ειναι μαλακια να παραδεχεσε αυτο που πιστευεις πραγματικα και ειναι αληθεια???αρκει να εισαι εσυ καλα με την παρτη σου οτι ειπες το σωστο...και αν καταλαβα καλα δεν παραδεχεσαι πια τιποτα ασχετα αν ξερεις ποιο ειναι το σωστο....μωρε μπραβο...μονος σου εκτηθεσε με αυτα που γραφεις...

4ΛΙΤΡΟ για της μελλοντικες μου γαργαρες????ρε δεν ειμαι γαυρος και δεν εχω κανει ΠΟΤΕ γαργαρα κατι...οταν με εχουν ρωτησει κατι απανταω αυτο που θεωρω σωστο οταν μια φαση ειναι στην κριση του καθενος....οταν ομως μειλαμε για ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ δεν υπαρχει γνωμη....ειναι δεδομενο και παπαλα....αρα για την γαργαρες απο την παρτη μου μου τσαμπουνας???παλι τις εντυπωσεις θελεις να κερδισεις εεεε???ολες δικες σου...ωχ ειναι αργα και αυριο εχεις προπονηση....το σταδιο Καραισκακη μας τελειωσε αφου εγινε γηπεδο πια αλλα υπαρχει και το ΣΕΦ...

180849

toyar
17/11/2009, 01:40
Φίλε μου μια και είσαι αεκ με ταλέντο στα βιντεάκια........
βρες το γκολ οφσάιντ του μπλάνκο στον τελικό του κυπέλλου, το πέναλντυ στον ολυμπιακό που δεν δόθηκε τη δεύτερηκίτρινη στον γκαλέτι και τον ημιτελικό στην ξάνθη που έφερε την αεκ στον τελικό και ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΑ

irinia
17/11/2009, 05:27
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΑΠΤΑΙΝ .............ΤΟ ΣΩΣΑΜΕ....??

Έχω ένα άγχος...........μά ένα άγχος....!!

Όχι τίποτε άλλο άλλά νά,νά γίνω έγώ άφορμή μέ τίς χαζομάρες πού γράφω νά κλείσει

ένα thread όπου άκούγονται τόσο σοβαρές καί ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.....??!!

ΘΑ ΤΟΧΑ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ .........!!!!!

Μιά παράκληση όμως........γιατί δέν τό βάζουμε μαζί μέ τά άνέκδοτα...??
Διότι όχι μόνο ότι έκεί ταιριάζει καί άνήκει άλλά νά,.........
καί κάποιος πού δέν ξέρει θά τά χάνει καί είναι κρίμα....!!!

Τέλος πάντων, ότι πείτε,έσείς είστε άρχηγοί έσείς άποφασίζετε........έγώ είμαι μαζί σας...!!!

STOYBI
17/11/2009, 05:52
και εξακολουθεις να γαυριζεις και να το παιζεις τρελλιτσα....ρε φιλαρακο οκ....ας πουμε οτι καποιος εκοψε και εραψε...γιατι κανενας γαυρος δεν εφτιαξε ενα παρομοιο βιντεακι με τις φασεις που αδικηθηκε ο γαυρος στο συγκεκριμενο παιχνιδι ???γιατι δεν υπαρχει καμμια ισως???μολις βρεις και το ποσταρεις θα ειμαι ο πρωτος που θα πω τι λεει ο κανονισμος....πχ προφανης θεση για γκολ...φαουλ στον παιχτη....ΚΟΚΚΙΝΗ καρτα....

απαντηση απο γαυρο περιμενω γιατι μας τα εχετε πρηξει στο ποσο ΚΑΘΑΡΑ πηρατε το πρωταθλημα του 2007-2008...χωρις καμμια διαιτητικη ευνοια οπως ποσταρε και ενα "αρθρο"??? ο toyar...σιωπη σημαινει η συμφωνω η δεν ασχολουμε η εχω λερωμενη την φωλια μου...απο την στιγμη που γραφετε γενικα εδω μεσα ασχοληστε...αρα πιστευω οτι οταν καποιος σε βγαζει ακυρο θα πρεπει να του απαντησεις να τον βαλεις (θεωριτικα και ουσιαστικα) στην θεση του...αρα εχετε χεσμενη την φωλια σας και κανετε γαργαρες και κολοτουμπες....

προσωπικα δεν εχω δει κανενα βιντεο σου...και βασικα υπαρχουν οντως δεκαδες βιντεακια οπου αδικηθηκε ο γαυρος και αλλιωθηκε το τελικο αποτελεσμα απο αυτα τα σφυριγματα???για βαλε να δουμε και εμεις....μονο μην μου βαλεις του Δουρου....αυτο το ξερουμε...

παραδεχτηκες εσυ ποτε κατι???:eyepop: ΠΟΥ???ΠΟΤΕ???please στειλε μου να δω αυτο το ιστορικο ποστ....και απο ποτε ειναι μαλακια να παραδεχεσε αυτο που πιστευεις πραγματικα και ειναι αληθεια???αρκει να εισαι εσυ καλα με την παρτη σου οτι ειπες το σωστο...και αν καταλαβα καλα δεν παραδεχεσαι πια τιποτα ασχετα αν ξερεις ποιο ειναι το σωστο....μωρε μπραβο...μονος σου εκτηθεσε με αυτα που γραφεις...

4ΛΙΤΡΟ για της μελλοντικες μου γαργαρες????ρε δεν ειμαι γαυρος και δεν εχω κανει ΠΟΤΕ γαργαρα κατι...οταν με εχουν ρωτησει κατι απανταω αυτο που θεωρω σωστο οταν μια φαση ειναι στην κριση του καθενος....οταν ομως μειλαμε για ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ δεν υπαρχει γνωμη....ειναι δεδομενο και παπαλα....αρα για την γαργαρες απο την παρτη μου μου τσαμπουνας???παλι τις εντυπωσεις θελεις να κερδισεις εεεε???ολες δικες σου...ωχ ειναι αργα και αυριο εχεις προπονηση....το σταδιο Καραισκακη μας τελειωσε αφου εγινε γηπεδο πια αλλα υπαρχει και το ΣΕΦ...

Δεν εχεις κανει ποτε γαργαρα ετσι.....:lol: Λοιπον με συνοπτικες διαδικασιες γιατι αρχιζεις και κουραζεις.....:lol:

α) blackbusa... Ποια πρωταθληματα αξιζε να παρει ο Ολυμπιακος...?????

( Εχεις δηλωσει οτι καποια πρωταθληματα αξιζε να τα παρει ο Ολυμπιακος... Σε ξαναρωταω λοιπον.... Γιατι σε ειχα ξαναρωτησει.... Αλλα γαργαρες εσυ δεν κανεις.... )

β) Σελ 59 του παροντος ποστ θα βρεις κατι που σε ενδιαφερει.... :winka: Πιθανον δεν το ειδες..

γ) Σελ 169 του προηγουμενου κλειδωμενου ποστ εχει και μια φαση να σχολιασεις......Πιθανον και αυτο δεν το ειδες......

δ) Ποσο κραταει ενα ημιχρονο ( ακομα περιμενω απαντηση σε σχετικη συζητηση μας για τον αγωνα Αρη- Αεκ...)

Περιμενω ..... blackbusa...............

blackbusa
17/11/2009, 08:06
Δεν εχεις κανει ποτε γαργαρα ετσι.....:lol: Λοιπον με συνοπτικες διαδικασιες γιατι αρχιζεις και κουραζεις.....:lol:

α) blackbusa... Ποια πρωταθληματα αξιζε να παρει ο Ολυμπιακος...?????

( Εχεις δηλωσει οτι καποια πρωταθληματα αξιζε να τα παρει ο Ολυμπιακος... Σε ξαναρωταω λοιπον.... Γιατι σε ειχα ξαναρωτησει.... Αλλα γαργαρες εσυ δεν κανεις.... )

β) Σελ 59 του παροντος ποστ θα βρεις κατι που σε ενδιαφερει.... :winka: Πιθανον δεν το ειδες..

γ) Σελ 169 του προηγουμενου κλειδωμενου ποστ εχει και μια φαση να σχολιασεις......Πιθανον και αυτο δεν το ειδες......

δ) Ποσο κραταει ενα ημιχρονο ( ακομα περιμενω απαντηση σε σχετικη συζητηση μας για τον αγωνα Αρη- Αεκ...)

Περιμενω ..... blackbusa...............

a) 1998-1999...2000-2001...2001-2003...2004-2005...2005-2006...2006-2007...2008-2009...

b) δεν ειδα κατι που με ενδιαφερει....για δειξε μου εσυ...

c) δεν μπορω να βρω το κλειδωμενο ποστ που λες....για κανε παραθεση να το δουμε και αυτο....

d) ενα ημιχρονο δεν πρεπει να υπερβαινει τα 15 λεπτα...Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ...FIFA...regulation 7...

θα μου απαντησεις και εσυ συνοπτικα αν ηταν κοκκινη καρτα στον Νικοπολιδη...και πεναλντυ υπερ της Λαρισσας που δεν δοθηκαν....???με συνοπτικες διαδικασιες θελω και απο εσενα...αλλα προσεχε να μην πνιγεις εεεεεεε....ειναι νερο με οζον...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
17/11/2009, 08:10
και τις συγκεκριμένες απόψεις μου,τις συμμερίζεται η πλειοψηφία των Ολυμπιακών που κατα καιρούς μιλάω.:

tote file eisia poly tuxeros....eisai o monadikos gauros pou exeis epistimones olybiakous gia filous kai milas :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alla kai gia edw mesa milaw...katse ligo akoma kai tha diavaseis polla kala ;)

blackbusa
17/11/2009, 08:13
Φίλε μου μια και είσαι αεκ με ταλέντο στα βιντεάκια........
βρες το γκολ οφσάιντ του μπλάνκο στον τελικό του κυπέλλου, το πέναλντυ στον ολυμπιακό που δεν δόθηκε τη δεύτερηκίτρινη στον γκαλέτι και τον ημιτελικό στην ξάνθη που έφερε την αεκ στον τελικό και ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΑ

η Αεκ εξαρχης δεν επρεπε να παιξει στον τελικο γιατι αν θυμαμαι καλα οντως με την Ξανθη της εδωσαν ενα πεναλντυ μουφα που εκρινε και την προκριση...στον τελικο οντως το γκολ του Blanco πρεπει να ηταν οριακα off side...για το πεναλντυ δεν εχω γνωμη....και οσο αφορα της καρτες δεν το θυμαμαι καν...και βεβαια να μιλατε εσεις οι γαυροι για καρτες εχοντας τον Αβρααμ να μην εχει παρει ουτε κιτρινη ειναι για γελια....το κυπελλακι το τσιμπισατε αρα δεν κανατε και ντορο...αν το χανατε ακομα εδω θα ειμασταν να λεγατε για τον Δουρο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μια και εισαι και εσυ προχειρος...τελικα ηταν κοκκινη στον Νικοπολιδη???ηταν πεναλντυ της Λαρισσας???στερησε πρωταθλημα απο την Αεκ???και CL???

ενας-ενας γιατι η τιμη του νερου εχει παει στα υψη...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
17/11/2009, 08:31
a) 1998-1999...2000-2001...2001-2003...2004-2005...2005-2006...2006-2007...2008-2009...

twra auta ta thes kai ta les??:confused:

SnakeMJK
17/11/2009, 08:57
1996-97
η τελική βαθμολογία εκείνης της περιόδου έφερε τον Ολυμπιακό πρώτο με 84 βαθμούς, ακολούθησε η ΑΕΚ με 72 (ναι, με 12!!! λιγότερους), ενώ ο Παναθηναϊκός δεν βγήκε καν στην Ευρώπη, μαζεύοντας 62 βαθμούς.
Η ομάδα του Βέλιμιρ Ζάετς δεν μπορούσε να νικήσει ούτε καν τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και μιλάει για αλλοίωση πρωταθλήματος. Όσο για την ΑΕΚ, ήρθε στο Καραϊσκάκη, έχασε με 2-0 και σε εκείνη την αγωνιστική το πανηγυράκι τελείωσε.

1997-98
Η ΑΕΚ νίκησε μεν δυο φορές τον Ολυμπιακό, αλλά τερμάτισε 14 ολόκληρους πόντους μακριά από την κορυφή, επομένως δεν λογαριάζεται για υποψήφια πρωταθλήτρια. Ο Ολυμπιακός συγκέντρωσε 88 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός 85. Κόντρα στους πράσινους, ο Θρύλος είχε επικρατήσει δυο φορές εκείνη την σεζόν.

1998-99
Η ομάδα του Μπάγεβιτς έπαιζε μακράν την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα, κατέκτησε το νταμπλ και έφτασε στους "8" του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι συγκέντρωσαν 85 βαθμούς, η ΑΕΚ 10 λιγότερους και ο Παναθηναϊκός μάζεψε 74.

1999-00
η διαφορά των δυο ομάδων ήταν τέσσερις βαθμοί (92 έναντι 88), ενώ η μονίμως αδικημένη ΑΕΚ έμεινε στους 66. Μη νομίζετε, αν δεν ήταν ο Δημητρόπουλος θα το είχε πάρει...

2000-01
η ΑΕΚ έχανε από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό τον νικούσε ο Θρύλος παντού και στο πρωτάθλημα οι παίκτες του Λεμονή συγκέντρωσαν 78 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός 66 και η ΑΕΚ 61.

2001-02
Ο Ολυμπιακός του Λεμονή, νικάει με μπαλάρα 2-3 την ΑΕΚ στο "Ν. Γκούμας", η οποία πήγαινε σπρωχτή όλη εκείνη την σεζόν. Με τον Παναθηναϊκό, τα σκορ ήταν 2-2 στο ΟΑΚΑ και 1-1 στη Λεωφόρο.
Όσο για την ΑΕΚ, ήρθε προτελευταία αγωνιστική για δυο αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ. Πήρε δυο πέναλτι (το πρώτο μούφα...), ο "κορυφαίος" (ναι, ο Βασσάρας) κράτησε 7 λεπτά καθυστερήσεων στο τέλος, αλλά και πάλι έχασε με 4-3.
Βάλτε το μωρέ μέσα στα κλεμμένα, έτσι για να έχουμε να λέμε... Μάλιστα, στην Ένωση μίλησαν για περίεργο 1-5 την τελευταία αγωνιστική στο Άρης-Ολυμπιακός, ενώ η ίδια είχε επικρατήσει με 6-2 του ΠΑΟΚ του Ντούσαν Μπάγεβιτς!!! Ο Ολυμπιακός συγκέντρωσε 58 βαθμούς, τους ίδιους και η ΑΕΚ, ενώ δυο λιγότερους είχε ο Παναθηναϊκός.

2002-03
Έγινε τίποτα στην Παιανία μετά το τέλος του αγώνα της Ριζούπολης; Αν η ήττα και η απώλεια του τίτλου οφειλόταν στην ζούγκλα του γηπέδου, τότε γιατί έγιναν "ωραία πράγματα" στις εγκαταστάσεις μετά το ματς; Γιατί κάποιοι μέσα στα αποδυτήρια μίλησαν για κότες;

2004-05
Η τελική βαθμολογία είναι η εξής: Ολυμπιακός 65, Παναθηναϊκός 64 και ΑΕΚ 62. Εκείνη την χρονιά, το "κατεστημένο Κόκκαλη" άφησε τους ερυθρόλευκους να παίξουν επτά φορές κεκλεισμένων των Θυρών στο Καραϊσκάκη.
Εκείνη η περίοδος, έχει μείνει για την γκέλα της ΑΕΚ με τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ (0-1) και για το μη καταλογισμό πέναλτι του Μπούρμπου στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 0-0, που στέρησε από την Ένωση την δεύτερη θέση και το Champions League.

2005-06
Νίκησε 0-2 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και 3-2 στο Καραϊσκάκη (Καλόπουλος ο ρέφερι για όποιον θυμάται το πέναλτι του ΠΑΟ στο ξεκίνημα), ενώ επικράτησε 1-3 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και 3-0 στο Φάληρο. Εκείνη την σεζόν, είχαμε και το 3-0 στον τελικό του Κυπέλλου με την Ένωση στο Ηράκλειο. Η τελική βαθμολογία έγραψε: Ολυμπιακός 70, ΑΕΚ 67 και Παναθηναϊκός 67.

2006-07
Ο Ολυμπιακός των Σόλιντ και Λεμονή τερμάτισε πρώτος με 71 βαθμούς, η ΑΕΚ είχε εννέα λιγότερους και ο Παναθηναϊκός 17 λιγότερους.

2008-09
Ο... διορισμένος πρωταθλητής (το είπαμε σωστά;), πέρσι μάζεψε 71 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ 63, ο ΠΑΟ 61 και η ΑΕΚ 55.

kalgeorge
17/11/2009, 09:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
..

re snake....to postaki sou einai arrwsto re file....
sovareuteite ligo re...:sick:

SnakeMJK
17/11/2009, 09:10

arrostia :p

einai post me H1N1!

apla na 8imi8oume kapoies xronies ti diafores va8mwn eixame... i poso ir8ame sta endiamesa paixnidia mas...

STOYBI
17/11/2009, 10:30

b) δεν ειδα κατι που με ενδιαφερει....για δειξε μου εσυ...

c) δεν μπορω να βρω το κλειδωμενο ποστ που λες....για κανε παραθεση να το δουμε και αυτο....

d) ενα ημιχρονο δεν πρεπει να υπερβαινει τα 15 λεπτα...Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ...FIFA...regulation 7...

θα μου απαντησεις και εσυ συνοπτικα αν ηταν κοκκινη καρτα στον Νικοπολιδη...και πεναλντυ υπερ της Λαρισσας που δεν δοθηκαν....???με συνοπτικες διαδικασιες θελω και απο εσενα...αλλα προσεχε να μην πνιγεις εεεεεεε....ειναι νερο με οζον...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Διαλεξε... Η καταπινουμε η φτυνουμε... Η ψευτογαργαριζουμε...

b) Μιλαω για την περιπτωση Κοβασεβιτς..... Ειμαι σαφεστατος.......... Δεν μπορω να σου κανω τιποτα παραπανω εαν δεν θελεις η..... δεν θελεις ( γιατι οτι μπορεις.......Μπορεις.! Πρωσοπικο το θεμα και δεν μπορει να μεινει αναπαντητο...)

c) Αν και εδω ειμαι σαφεστατος...... http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=81098&perpage=20&pagenumber=169 ( για να σε εξυπηρετησουμε......)

d) regulation 7......???:confused: Στο λεω γιατι μεχρι και ο διαιτητης μπορει μονο μεχρι 30 λεπτα να δωσει........ Μας λειπουν 60λεπτα...!

Τα υπολοιπα τα βρισκουμε..... Μετα απο αυτο ομως...!

Παμε γιατι θα μου πνιγεις στο τελος....... :lol: :lol:

STOYBI
17/11/2009, 10:41
tote file eisia poly tuxeros....eisai o monadikos gauros pou exeis epistimones olybiakous gia filous kai milas :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alla kai gia edw mesa milaw...katse ligo akoma kai tha diavaseis polla kala ;)

Παρολα αυτα δεν απαντησες σε εμενα..... Τι σου εκανε εντυπωση εδω μεσα Γιωργο...??? :confused:

STOYBI
17/11/2009, 10:45

Γιατι...???? :eyepop:

( Εχει καποια λανθασμενα στοιχεια οσο αφορα βαθμολογιες-- γεγονοτα...??? :confused: )

kalgeorge
17/11/2009, 11:20
Παρολα αυτα δεν απαντησες σε εμενα..... Τι σου εκανε εντυπωση εδω μεσα Γιωργο...??? :confused:

se ti den sou apantisa re man?:look: sorry kati mou xefuge?
gia pe...

toyar
17/11/2009, 11:22
Γιατί ο διορισμένος είχε 15 βαθμούς διαφορά και τους κέρδιζε μέσα έξω:
Αλήθεια πριν μιλήσει για κλεμένα πρωταθλήματα ο πάο μήπως να κυνηγήσει πρώτα τη δεύτερη θέση;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :smokin:

kalgeorge
17/11/2009, 11:24
Γιατι...???? :eyepop:

( Εχει καποια λανθασμενα στοιχεια οσο αφορα βαθμολογιες-- γεγονοτα...??? :confused: )

ειναι δυνατον να με ρωτας ρε συ τι εχει λαθος??

εχει ενα κειμενο γεματο σχόλια...τα οποία ΑΝΕΤΑ θα μπρουσαν να δωσουν σαφεστατη εικονα για το ειχε γινει,,,
πχ...τερματισε λέει..για παραδειγμα...4 βαθμους πιο ψηλά.....
δεν λεει ομως οτι ΜΠΟΡΕΙ στα πχ.4 τελευταια παιχνιδια να τα πηρε ολα με πεναλτυ.

καταλαβες τωρα τι εννοω???

ή άλλο παραδειγμα...δεν μπορει να δικαιολογει τα οσα εγιναν στην ριζουπολη με την φραση.....γιατι τοτε τους την πεσατε στην παιανια.....

ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ 15ΧΡΟΝΑ ....και να εχουν να απαντουν στις σχολικες διαμαχες

:wave2: :wave2:

kalgeorge
17/11/2009, 11:25
Γιατί ο διορισμένος είχε 15 βαθμούς διαφορά και τους κέρδιζε μέσα έξω:
Αλήθεια πριν μιλήσει για κλεμένα πρωταθλήματα ο πάο μήπως να κυνηγήσει πρώτα τη δεύτερη θέση;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :smokin:

αυτο δεν αναιρει καποια πραγματα που εχουμε πει εδω μεσα...

εχω πει πιο παλια...και αναφερομουν σε συγκεκριμενα παιχνιδια-χρονιες...οτι πρωτα να κοιταξουμε να φτιαξουμε ολοι ομαδα και μετα να διαμαρτυρομαστε.

ΑΛΛΑ αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να παιρνετε ολα τα παιχνιδια με διαιτησια..ειτε παιζετε είτε οχι..

STOYBI
17/11/2009, 11:36
συ σαι καλος ρε.....

Mιλαω για την παραπανω απαντηση σου στον γαυρο ( 2 σελ πριν...):rolleyes:

STOYBI
17/11/2009, 11:45
ειναι δυνατον να με ρωτας ρε συ τι εχει λαθος??

εχει ενα κειμενο γεματο σχόλια...τα οποία ΑΝΕΤΑ θα μπρουσαν να δωσουν σαφεστατη εικονα για το ειχε γινει,,,
πχ...τερματισε λέει..για παραδειγμα...4 βαθμους πιο ψηλά.....
δεν λεει ομως οτι ΜΠΟΡΕΙ στα πχ.4 τελευταια παιχνιδια να τα πηρε ολα με πεναλτυ.

καταλαβες τωρα τι εννοω???

ή άλλο παραδειγμα...δεν μπορει να δικαιολογει τα οσα εγιναν στην ριζουπολη με την φραση.....γιατι τοτε τους την πεσατε στην παιανια.....

ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ 15ΧΡΟΝΑ ....και να εχουν να απαντουν στις σχολικες διαμαχες

:wave2: :wave2:

Εγω δεχομαι το κειμενο κομμενο και ραμμενο στα μετρα μας σαν τυπου βιντεο (της πουστιας κλπ ) που βαζουν αλλοι εδω περα για να κρινουμε εμεις.....

Γεγονοτα ομως με τεραστιες βαθμολογικες διαφορες , και σε πολλες χρονιες με ηττες δικες μας στα ντερμπυ.. Ειναι κατι που δεν σηκωνει αμφισβητηση οσες φασεις και να πιασουμε με λεπτομερειες.... Ειναι κατι που το λεμε χρονια...!

Μην ξεχνας οτι μολις πριν δυο τρια χρονια εισαστε εκτος μαχης απο Δεκεμβρη μηνα και χωρις να υπαρξει το παραμικρο αγωνιστικα...Και παλι ομως....

Ποιος παραδεχτηκε πρωταθλημα τοτε...??? :confused:

kalgeorge
17/11/2009, 11:47
Mιλαω για την παραπανω απαντηση σου στον γαυρο ( 2 σελ πριν...):rolleyes:

ok τωρα σε ειδα....σορρυ....λοιπον....
αναφερομουν σε αυτα που ειπε για...

- παραδοχη ευρωπαικης ξεφτυλας.
- υποθεση βαλνερ και κατα ποσο αισθανεται υπερηφανος
- και στο κομματι που αναφερεται στην αεκ

STOYBI
17/11/2009, 12:11
ok τωρα σε ειδα....σορρυ....λοιπον....
αναφερομουν σε αυτα που ειπε για...

- παραδοχη ευρωπαικης ξεφτυλας.
- υποθεση βαλνερ και κατα ποσο αισθανεται υπερηφανος
- και στο κομματι που αναφερεται στην αεκ

Μην τα λες πονηρα..... Εχουν παιχθει πολλες απαντησεις εδω μεσα στα συγκεκριμενα εργα...

Ποιος ολυμπιακος δεν παραδεχτηκε την ξεφτυλα στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...??

Ποιος Ολυμπιακος δεν παραδεχθηκε το ποσο καιρο εκανε να παρει το διπλο στην Ευρωπη....?

Ποιος απο τους αλλους παραδεχθηκε ποτε την πιο ισχυρη ( επι τρια χρονια εδρα στην Ευρωπη..??)

Και αυτο εχει παιξει αρκετες φορες ( ενα παραδειγμα λιγες μερες πριν και σε μεταξυ μας συζητηση με την προσφατη συζητησιμη ενσταση στις Σερρες..)

kalgeorge
17/11/2009, 12:19
Εγω δεχομαι το κειμενο κομμενο και ραμμενο στα μετρα μας σαν τυπου βιντεο (της πουστιας κλπ ) που βαζουν αλλοι εδω περα για να κρινουμε εμεις.....

Γεγονοτα ομως με τεραστιες βαθμολογικες διαφορες , και σε πολλες χρονιες με ηττες δικες μας στα ντερμπυ.. Ειναι κατι που δεν σηκωνει αμφισβητηση οσες φασεις και να πιασουμε με λεπτομερειες.... Ειναι κατι που το λεμε χρονια...!

Μην ξεχνας οτι μολις πριν δυο τρια χρονια εισαστε εκτος μαχης απο Δεκεμβρη μηνα και χωρις να υπαρξει το παραμικρο αγωνιστικα...Και παλι ομως....

Ποιος παραδεχτηκε πρωταθλημα τοτε...??? :confused:

ρε μαν εγω σου λεω οτι αυτο το κειμενακι ειναι απλα γελοίο...
αν δεν συμφωνεις δικαιωμα σου....
ξερουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ποια πρωταθληματα πηρε με διαιτησια ο γαυρος....ποια οχι...κλπ κλπ

το να πεισει ο οποιοσδηποτε ενας τον οποιοδηποτε αλλον δεν εχει νοημα.

kalgeorge
17/11/2009, 12:22
Μην τα λες πονηρα..... Εχουν παιχθει πολλες απαντησεις εδω μεσα στα συγκεκριμενα εργα...

Ποιος ολυμπιακος δεν παραδεχτηκε την ξεφτυλα στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...??

Ποιος Ολυμπιακος δεν παραδεχθηκε το ποσο καιρο εκανε να παρει το διπλο στην Ευρωπη....?

Ποιος απο τους αλλους παραδεχθηκε ποτε την πιο ισχυρη ( επι τρια χρονια εδρα στην Ευρωπη..??)

Και αυτο εχει παιξει αρκετες φορες ( ενα παραδειγμα λιγες μερες πριν και σε μεταξυ μας συζητηση με την προσφατη συζητησιμη ενσταση στις Σερρες..)

τα λεω ακριβως οπως τα διαβαζω...και δεν αναφερομαι αποκλειστικα σε σενα ρε...για αυτο ειπα για το τι διαβαζουμε εδω....δεν εισαι ο μονος γαυρος που γραφει.

παραδοχη δεν εχω ακουσει....ακουγα μονο...ετσι ειναι ο νομος...ετσι επρεπε..ας μην επαιζαν λαθος οι αλλοι κλπ κλπ κλπ...

παραδοχη ευρωπαικης ξεφτυλας δεν εχω διαβασει παλι...διαβαζω μονο ...ΝΑΙ αλλα και εσεις φαγατε τοσα απο την ταδε τοτε κλ κλπ
μεχρι και οτι αδικηθηκατε (τοτε με την τσοντα της γιουβε) εχω διαβασει...γιατι ακυρωθηκε γκολ του καστιγιο οπως εγραφε και το πρωτοσελιδο.

irinia
17/11/2009, 12:43
ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ.................ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ

http://www.youtube.com/watch?v=0BfAeUk0sx4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=4uZFeUditH4&annotation_id=annotation_728546&feature=iv

http://www.youtube.com/watch?v=Js3OLbbCXww&feature=related

irinia
17/11/2009, 12:45
WHERE.................IS

kakos........ and............Daloukas...??

vangelis 64
17/11/2009, 12:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
WHERE.................IS

kakos........ and............Daloukas...??

:wave2: aaand...what about Liverroooool?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
17/11/2009, 13:12
ρε μαν εγω σου λεω οτι αυτο το κειμενακι ειναι απλα γελοίο...
αν δεν συμφωνεις δικαιωμα σου....
ξερουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ποια πρωταθληματα πηρε με διαιτησια ο γαυρος....ποια οχι...κλπ κλπ

το να πεισει ο οποιοσδηποτε ενας τον οποιοδηποτε αλλον δεν εχει νοημα.

Δεκτο...... :beer: :beer: Το ιδιο λεω και εγω για τα βιντεο ......

Η διαφορα μας ειναι στις χρονιες με τις μεγαλες διαφορες στις βαθμολογιες αλλα ας ειναι...

το να πεισει ο οποιοσδηποτε ενας τον οποιοδηποτε αλλον οπως σωστα αναφερες...δεν εχει νοημα.

kalgeorge
17/11/2009, 13:21
Δεκτο...... :beer: :beer: Το ιδιο λεω και εγω για τα βιντεο ......

Η διαφορα μας ειναι στις χρονιες με τις μεγαλες διαφορες στις βαθμολογιες αλλα ας ειναι...

το να πεισει ο οποιοσδηποτε ενας τον οποιοδηποτε αλλον οπως σωστα αναφερες...δεν εχει νοημα.

απλα....και για να δημιουργηθουν διαφορες.....καπως γινονται...
ειτε με την βοηθεια διαιτησιας....ειτε με την ικανοτητα της ομαδος, ;)
αυτο λεμε...:wave2:

STOYBI
17/11/2009, 13:43
απλα....και για να δημιουργηθουν διαφορες.....καπως γινονται...
ειτε με την βοηθεια διαιτησιας....ειτε με την ικανοτητα της ομαδος, ;)
αυτο λεμε...:wave2:

Συμπληρωνω.... Ειτε με την Ανικανοτητα τις ομαδας.....

( Αποτελεσματα με τους ουραγους τις συγκεκριμενες χρονιες θα καταλαβεις τι εννοω...)

kalgeorge
17/11/2009, 13:50
Συμπληρωνω.... Ειτε με την Ανικανοτητα τις ομαδας.....

( Αποτελεσματα με τους ουραγους τις συγκεκριμενες χρονιες θα καταλαβεις τι εννοω...)

το εγραψα και εγω...ειτε με την ικανοτητα της ομαδος....
και αναφερομαι σε ολες

sakisdani750
17/11/2009, 14:25
παρτε λιγο να διαβασετε....

http://www.sport24.gr/html/ent/030/ent.328030.asp

kalgeorge
17/11/2009, 14:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
παρτε λιγο να διαβασετε....

http://www.sport24.gr/html/ent/030/ent.328030.asp

kai ti akrivws mas leei auto to arthro????

giati egw diavasa oti panta prin apo kathe derby ginetai enas epikoinwniakos polemos....

sakisdani750
17/11/2009, 14:39
ε ναι μαλλον δεν ηθελε να πει και αλλα.....

αλλα οταν λεει ο βασαρας και ο καθε γνωστος διαιτητης τετοια....φαντασου τι παιζει απο πισω...

αλλα δεν εχεις μυαλο να το καταλαβεις αυτο kalgeorge????
η δεν θες να το καταλαβεις???

SnakeMJK
17/11/2009, 14:45
Κρατάω μόνο αυτο...

Όταν οι ομάδες δεν παίζουν μπάλα, τότε κοιτάμε τη διαιτησία.

kalgeorge
17/11/2009, 14:46
ε ναι μαλλον δεν ηθελε να πει και αλλα.....

αλλα οταν λεει ο βασαρας και ο καθε γνωστος διαιτητης τετοια....φαντασου τι παιζει απο πισω...

αλλα δεν εχεις μυαλο να το καταλαβεις αυτο kalgeorge????
η δεν θες να το καταλαβεις???

δεν ξερω ρε φιλε....πες μου εσυ που εχεις μυαλο....και καταλαβαινεις τι ΘΕΛΕΙ να πει καποιος με αυτα που ΔΕΝ λεει

sakisdani750
17/11/2009, 15:24
δεν ξερω ρε φιλε....πες μου εσυ που εχεις μυαλο....και καταλαβαινεις τι ΘΕΛΕΙ να πει καποιος με αυτα που ΔΕΝ λεει

ρε φιλε ο τιτλος λεει

Βασσάρας: "Επηρεάζουν τους διαιτητές ΟΣΦΠ, ΠΑΟ"

γιατι δεν σχολιαζεις οτι λεει μαλακιες
και οτι αυτος δεν ξερει τι λεει
οτι ειναι ασχετος στο αντικειμενο.....και και και

και οτι δεν πάιζουνε οι αλλοι μπαλα ενω παιζει ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος και το ριχνουνε στην διαιτησια οπως λεει και ο παραπανω.....

blackbusa
17/11/2009, 15:56
Διαλεξε... Η καταπινουμε η φτυνουμε... Η ψευτογαργαριζουμε...

b) Μιλαω για την περιπτωση Κοβασεβιτς..... Ειμαι σαφεστατος.......... Δεν μπορω να σου κανω τιποτα παραπανω εαν δεν θελεις η..... δεν θελεις ( γιατι οτι μπορεις.......Μπορεις.! Πρωσοπικο το θεμα και δεν μπορει να μεινει αναπαντητο...)

c) Αν και εδω ειμαι σαφεστατος...... http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=81098&perpage=20&pagenumber=169 ( για να σε εξυπηρετησουμε......)

d) regulation 7......???:confused: Στο λεω γιατι μεχρι και ο διαιτητης μπορει μονο μεχρι 30 λεπτα να δωσει........ Μας λειπουν 60λεπτα...!

Τα υπολοιπα τα βρισκουμε..... Μετα απο αυτο ομως...!

Παμε γιατι θα μου πνιγεις στο τελος....... :lol: :lol:

οπως ειδες σου ειπα πιο πρωταθληματα νομιζω οτι αξιζε να παρει ο γαυρος...

b)
σελιδα 59... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=89794&perpage=15&pagenumber=59) :confused: :confused: :confused: που λεει για Κοβασεβιτς???

c) οντως εισουνα σαφεστατος...και επειδη το ειδα τωρα...η τεκμιριωση του Kalgeorge με καλυψε απολυτα...και βεβαια οπως παντα δεν παραδεχτηκες οτι ηταν πεναλντυ αλλα αμεσως παραθεσες μια αλλη φαση που το μονο κοινο που ειχαν οτι ακουμπισε η μπαλλα σε χερι...

d) regulation/κανονας 7 της FIFA... (http://www.diaitisia.gr/kanonismoi/book/2-kanonismoi2009/1-law-books.html) σελιδα 25...

ακομα περιμενω να μου πεις οταν καποιος παιχτης ειναι σε προφανη θεση για γκολ τι καρτα παιρνει...http://www.diaitisia.gr/kanonismoi/book/2-kanonismoi2009/1-law-books.html σελιδα 33 :winka:

και βεβαια τα δεκαδες/εκατονταδες???βιντεακια οπου ο γαυρος αδικηθηκε καταφορα....:lol: :lol: :lol:

με ρωτησες και σου απαντησα...σε ρωτησα και ακομα περιμενω...για παντα μαλλον...θα σε θαυμαζω στην ολυμπιαδα...προπονηση τωρα...

bb Tακη

byron
17/11/2009, 17:11
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=91559

Akatanomastos
17/11/2009, 17:18
οσοι κανετε το τεστ καταλαβαινετε οτι απο το μοτο.γρ θα εχουμε ισσοροπια στα δυο ακρα,

δηλαδη

απο την μια στουμπις γαυρος λαβιλλας κλπ γαυροι θα λενε οτι ναναι για το κας, καλαμαριες κλπ κλπ

και απο την αλλη βαζελοχανουμοπαοκια
:lol:

voufi
17/11/2009, 17:28
Μη ξεχνάμε και το τρίτο άκρο τον Terens...

Ενα άκρο μόνος του :lol:

la_villa
17/11/2009, 18:11
επειδή είναι γαυρου/βαζελου

βλεπω και αποτελέσματα τύπου βορράς/νότος

αλλά έχω μπερδευτεί τελευταία

ποιος φταίει πιο πολύ???ο Κόκκαλης ή η Αθήνα???
:lol: :lol: :lol:

vagtav
17/11/2009, 18:58
Ας μιλήσουμε και λίγο για μπάλα.....

Οι 15 τομείς στους οποίους υπερέχει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με το δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας «Goal»:

Στα σουτ εντός της περιοχής, οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έχουν ανεβάσει ελαφρώς τις επιδόσεις τους (1,1 περισσότερα), ενώ είναι σαφώς πολύ πιο απειλητικοί και στον «αέρα» εντός κι εκτός της περιοχής, κυρίως χάρη στις μεταγραφές των Κατσουράνη και Σισέ. Στις απομακρύνσεις από την περιοχή η «πράσινη» άμυνα δείχνει πολύ πιο αποτελεσματική, καθώς «διώχνει» τους κινδύνους περίπου 14 φορές περισσότερο από πέρσι, ενώ μικρή είναι και η βελτίωση στα κλεψίματα (14,4 αντί για 14,2).

Στα φάουλ ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται πολύ πιο προσεκτικός (18,3 από 20,9 πέρσι), δείγμα του ότι οι παίκτες του «τριφυλλιού» είναι αφενός πιο συγκεντρωμένοι κι αφετέρου πολύ πιο αποτελεσματικοί στα μαρκαρίσματά τους. Πιο προσεκτικά κινούνται και οι επιθετικοί, οι οποίοι έχουν περιορίσει τα οφσάιντ από 41 σε 30, ενώ η θεαματική αύξηση των κερδισμένων κόρνερ (από 49 σε 74) καταδεικνύει ότι φέτος οι «πράσινοι» έχουν βρει το μυστικό να μεταφέρουν πολύ μεγαλύτερη πίεση στους αντιπάλους τους.

Το πλέον χαρακτηριστικό στατιστικό, ωστόσο, που «φωτογραφίζει» σχεδόν απόλυτα το ποδόσφαιρο κατοχής που έχει περάσει φέτος στο παιχνίδι της ομάδας ο Χενκ τεν Κάτε, είναι η τρομερή άνοδος στις πάσες. Από 45,7 κατά μέσο όρο ανά αγώνα οι παίκτες του «τριφυλλιού» έχουν.. εκτινάξει τις επιδόσεις τους σε 62,4 ανά αγώνα, δείχνοντας ότι καταφέρνουν να περνούν το δικό τους τέμπο σε κάθε ματς.

Σημαντική αύξηση παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός και στις ασίστ (με ή χωρίς γκολ), όπου έχει διπλασιάσει τις επιδόσεις του, από 1,1 σε 2,3 ανά αγώνα.

Οι αμυντικές βελτιώσεις

Σημαντικές βελτιώσεις, ωστόσο, έχει παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός και στην άμυνά του. Οι «πράσινοι» έχουν περιορίσει κατά πολύ τη δράση των αντιπάλων τους εντός της περιοχής και τα σουτ από 3,5 σε 2,3 ανά αγώνα.

Επιπλέον έχουν βελτιώσει πολύ τις αποκρούσεις τους (από 4,5 σε 6,3 κατά μέσο όρο), ενώ έχουν καταφέρει να περιορίσουν τα κλεψίματα των άλλων ομάδων από 15,3 σε 14,2.

Επίσης, βγάζουν περισσότερες φορές τους αντιπάλους τους σε αντικανονική θέση, ενώ εξαναγκάζουν τις άλλες ομάδες σε πολύ περισσότερα λάθη (38,2 από 34,2 πέρσι).

Χαμηλότερο είναι το ποσοστό των αντιπάλων και στις σέντρες εντός της περιοχής, όπου ο Παναθηναϊκός έχει ρίξει τη στατιστική των άλλων ομάδων από 28% σε 24,4%.

Σταθερές παραμένουν οι ασίστ των αντιπάλων (0,9 ανά αγώνα) και τα κόρνερ που κερδίζουν από τους «πράσινους» (3,3 σε κάθε ματς).

Βεβαίως, υπάρχουν και συγκεκριμένοι τομείς όπου ο Παναθηναϊκός θέλει ακόμη δουλειά. Οπως για παράδειγμα στον περιορισμό της καλής κυκλοφορίας των αντιπάλων του (αύξηση στις πάσες από 30,3 σε 44,3), αλλά και στα σουτ εκτός περιοχής (4,2 από 3,9 πέρσι).

Στο δικό του δημιουργικό κομμάτι, το «τριφύλλι» χρειάζεται βελτίωση στα λάθη (υποπίπτει φέτος σε 3,5 περισσότερα λάθη σε κάθε ματς) αλλά και στις μπούκες στην περιοχή των αντιπάλων, οι οποίες έχουν περιοριστεί αισθητά (από 4 σε 3,6).

Διαφορά 10 γκολ

Ακόμη ένα στοιχείο του φετινού Παναθηναϊκού που δεν περνάει απαρατήρητο είναι η αύξηση της επιθετικής παραγωγής του, αλλά και η εκτόξευση της διαφοράς τερμάτων μεταξύ άμυνας και επίθεσης.

Πέρυσι το ίδιο διάστημα (10η αγωνιστική) το «τριφύλλι» είχε πετύχει 15 γκολ και είχε δεχτεί 10. Δηλαδή είχε απολογισμό συν 5, «γράφοντας» σε κάθε αγώνα 1,5 υπέρ και 1 κατά.

Φέτος οι επιδόσεις του «τριφυλλιού» είναι σαφώς καλύτερες. Μετράει ήδη 20 γκολ υπέρ (2 ανά αγώνα) και μόλις 5 γκολ παθητικό (0,5 ανά αγώνα), «απογειώνοντας» τη διαφορά τερμάτων στο συν 15.

Είναι δε ενδεικτικό ότι, ενώ πέρυσι ο Παναθηναϊκός είχε μεγαλύτερο πλουραλισμό μετρώντας 10 διαφορετικούς σκόρερ στο 1/3 του πρωταθλήματος, φέτος το σκοράρισμα των «πρασίνων» είναι πολύ πιο «συγκεντρωτικό» και μοιράζεται μόλις σε 5 παίκτες (Σισέ 7, Κατσουράνης 6, Λέτο 3, Σαλπιγγίδης 1, Βύντρα 1 και 1 αυτογκόλ ο Αμπρέου).

Συν 12 βαθμούς

Το σημείο βεβαίως που κάνει την απόλυτη διαφορά στον φετινό Παναθηναϊκό είναι πάνω απ' όλα η βαθμολογική του συγκομιδή. Πέρυσι τέτοιον καιρό οι «πράσινοι» είχαν μόλις 16 βαθμούς, μετρώντας 4 νίκες (Πανθρακικός, Αρης, Λεβαδειακός, Πανιώνιος), 4 ισοπαλίες (Ηρακλής, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Λάρισα) και 2 ήττες (ΑΕΚ, Εργοτέλης).

Φέτος, όμως, το «τριφύλλι» έσπασε τα κοντέρ, ισοφαρίζοντας το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του με 9 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία (Καβάλα). Μία επίδοση που είχε πετύχει πάλι τη σεζόν 1994-95 και του απέδωσε 28 βαθμούς. Ούτε λίγο ούτε πολύ 12 περισσότερους από πέρυσι, που τον έφεραν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

kalgeorge
17/11/2009, 19:22
ρε φιλε ο τιτλος λεει

Βασσάρας: "Επηρεάζουν τους διαιτητές ΟΣΦΠ, ΠΑΟ"

γιατι δεν σχολιαζεις οτι λεει μαλακιες
και οτι αυτος δεν ξερει τι λεει
οτι ειναι ασχετος στο αντικειμενο.....και και και

και οτι δεν πάιζουνε οι αλλοι μπαλα ενω παιζει ο ολυμπιακος και ο παναθηναικος και το ριχνουνε στην διαιτησια οπως λεει και ο παραπανω.....

γιατι ΡΕ ΦΙΛΕ δεν λεει μλκες...ουτε ειναι ασχετος στο αντικειμενο...

αυτο που πρπεει να ανοιξεις τα ματια σου και να δεις ειανι οτι απλα ΔΕΝ ΛΕΕΙ καθαρα τιποτα!!!

οποτε τζαμπα η κουβεντα
γκε γκε?

STOYBI
17/11/2009, 22:25
οπως ειδες σου ειπα πιο πρωταθληματα νομιζω οτι αξιζε να παρει ο γαυρος...

b)
σελιδα 59... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=89794&perpage=15&pagenumber=59) :confused: :confused: :confused: που λεει για Κοβασεβιτς???

c) οντως εισουνα σαφεστατος...και επειδη το ειδα τωρα...η τεκμιριωση του Kalgeorge με καλυψε απολυτα...και βεβαια οπως παντα δεν παραδεχτηκες οτι ηταν πεναλντυ αλλα αμεσως παραθεσες μια αλλη φαση που το μονο κοινο που ειχαν οτι ακουμπισε η μπαλλα σε χερι...

d) regulation/κανονας 7 της FIFA... (http://www.diaitisia.gr/kanonismoi/book/2-kanonismoi2009/1-law-books.html) σελιδα 25...

ακομα περιμενω να μου πεις οταν καποιος παιχτης ειναι σε προφανη θεση για γκολ τι καρτα παιρνει...http://www.diaitisia.gr/kanonismoi/book/2-kanonismoi2009/1-law-books.html σελιδα 33 :winka:

και βεβαια τα δεκαδες/εκατονταδες???βιντεακια οπου ο γαυρος αδικηθηκε καταφορα....:lol: :lol: :lol:

με ρωτησες και σου απαντησα...σε ρωτησα και ακομα περιμενω...για παντα μαλλον...θα σε θαυμαζω στην ολυμπιαδα...προπονηση τωρα...

bb Tακη

β) http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=89794&perpage=20&pagenumber=54

γ) Σε καλυψε... Η τεκμηριωση του τζωρτζη με τα 2.3 χιλιοστα του εκατοστου διαφορα των χεριων....... ΟΚ ! :rotflmao: :rotflmao:
Και επειδη εισαι αδιαβαστος.... Υπαρχει παραδοχη μου για πεναλτυ αμμεσως μετα το τελος του συγκεκριμενου αγωνα. ( Για τον ιδιο λογο ειχα βαλει και το βιντεο... Αλλα αφου δεν ηταν οπως λες.. Τι σε πειραξε ? Το κατα της αεκ παντως ηταν και χωρις να παρατηρησω....Χιλιοστα....)

δ) Δεν μπορω να βρω κανονισμους 07-08 ....

Ακριβως στο 1'29 του βιντεο ( τσεκαρε το με παυση) υπαρχει αμυντικος του Ολυμπιακου 3-4 cm πιο πισω απο τον Νικοπολιδη.. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ τον Νικοπολιδη... Που τον ειδες...??? :eyepop:

bb xatzhxrhsto... antiproedre...!!

blackbusa
18/11/2009, 00:52
β) http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=89794&perpage=20&pagenumber=54

γ) Σε καλυψε... Η τεκμηριωση του τζωρτζη με τα 2.3 χιλιοστα του εκατοστου διαφορα των χεριων....... ΟΚ ! :rotflmao: :rotflmao:
Και επειδη εισαι αδιαβαστος.... Υπαρχει παραδοχη μου για πεναλτυ αμμεσως μετα το τελος του συγκεκριμενου αγωνα. ( Για τον ιδιο λογο ειχα βαλει και το βιντεο... Αλλα αφου δεν ηταν οπως λες.. Τι σε πειραξε ? Το κατα της αεκ παντως ηταν και χωρις να παρατηρησω....Χιλιοστα....)

δ) Δεν μπορω να βρω κανονισμους 07-08 ....

Ακριβως στο 1'29 του βιντεο ( τσεκαρε το με παυση) υπαρχει αμυντικος του Ολυμπιακου 3-4 cm πιο πισω απο τον Νικοπολιδη.. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ τον Νικοπολιδη... Που τον ειδες...??? :eyepop:

bb xatzhxrhsto... antiproedre...!!

b) αλλο σειλδα 54 αλλο 59....αποφασισε...

c) με καλυψε ο Γιωργος για το ακουσιο και για την προθεση να παει το χερι στην μπαλλα...

d) οι κανονισμοι τις FIFA οσο αφορα τον χρονο ειναι παντα ιδιες εδω και πολλααααααααααααα χρονια....

γαυρακο αυτος ο κανονισμος εχει αλλαξει εδω και χρονια...δεν υπαρχει πια τελευταιος παιχτης αλλα προφανης θεση για γκολ....μην γαυριζεις παλι...με το που περναγε τον Νικοπολιδη απο αριστερα ειχε ολο το τερμα αδειο...ο αμυντικος δεν θα μπορουσε να συμμετασχει στην φαση γιατι βρισκοταν δεξια και η μπαλλα πηγε σε αντιθετη πλευρα..μπαλλα δεν ξερεις και δεν θελεις να βλεπεις...μαθε εστω τους κανονισμους...

καλυτερα αντιπροεδρος παρα τσιρακι και φερεφωνο...:winka:

vangelis 64
18/11/2009, 01:58
Ρε κάτι ωραία...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

irinia
18/11/2009, 05:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ρε κάτι ωραία...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ANTE..............EΔΩ ΗΡΘΑΜΕ

Πάμε νά φύγουμε.........

Akatanomastos
18/11/2009, 12:27
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΕΘΝΙΚΑΡΑ!!! (http://www.youtube.com/watch?v=T94GBkA6XKM&feature=PlayList&p=0DC33E230D730086&playnext=1&playnext_from=PL&index=14)

lostmember
18/11/2009, 13:04
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΕΘΝΙΚΑΡΑ!!! (http://www.youtube.com/watch?v=T94GBkA6XKM&feature=PlayList&p=0DC33E230D730086&playnext=1&playnext_from=PL&index=14)

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

να ελπιζουμε οτι δε θα περπατανε σημερα;

Akatanomastos
18/11/2009, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από lostmember

να ελπιζουμε οτι δε θα περπατανε σημερα;

1 μαμημενο παιχνιδι ζητησαμε να παιξουν σαν ανθρωποι σε ολα τα προκριματικα..

ΕΛΕΟς, αν δεν παιξουν και σημερα..

vangelis 64
18/11/2009, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από lostmember

να ελπιζουμε οτι δε θα περπατανε σημερα; Ναι,κάνει κρύο εκεί πάνω.:bigcry:

SnakeMJK
18/11/2009, 13:20
δίνει κ 4,5 το διπλό... μήπως είναι ευκαιρία να βγάλουμε κανά φράγκο; :p

(μπααα... πάλι κουβά :p :p )

STOYBI
18/11/2009, 14:04
b) αλλο σειλδα 54 αλλο 59....αποφασισε...

c) με καλυψε ο Γιωργος για το ακουσιο και για την προθεση να παει το χερι στην μπαλλα...

d) οι κανονισμοι τις FIFA οσο αφορα τον χρονο ειναι παντα ιδιες εδω και πολλααααααααααααα χρονια....

γαυρακο αυτος ο κανονισμος εχει αλλαξει εδω και χρονια...δεν υπαρχει πια τελευταιος παιχτης αλλα προφανης θεση για γκολ....μην γαυριζεις παλι...με το που περναγε τον Νικοπολιδη απο αριστερα ειχε ολο το τερμα αδειο...ο αμυντικος δεν θα μπορουσε να συμμετασχει στην φαση γιατι βρισκοταν δεξια και η μπαλλα πηγε σε αντιθετη πλευρα..μπαλλα δεν ξερεις και δεν θελεις να βλεπεις...μαθε εστω τους κανονισμους...

καλυτερα αντιπροεδρος παρα τσιρακι και φερεφωνο...:winka:

β ) Επι του θεματος εχεις να πεις τιποτα....??? Αν οχι..!!! Την σιωπη σου η την γαργαρα σου διαλεξε... Το ιδιο ειναι...!

γ) Το ειπες.... Δεν το ειπες παραπανω...???? Ενταξει.. Το εμπεδωσαμε... :lol: :lol: :lol:

δ) Ναι ρε χανουμακο.... Μονο οι κανονισμοι "οι απο κατω που εχεις βαλει αλλαζουν.." αυτοι... που δεν μας συμφερουν... Οι αλλοι μενουν ως εχουν... Χροοοοοονια !

Παμε και επι της ουσιας ( μιας και σε θεματα που δεν σε συμφερουν την γαργαριζεις κατα λαθος φανταζομαι..Ενω σε αλλα εισαι λαλιστατος.....)

Προφανεις θεση για γκολ δεν υπαρχει... μιας και ο αμυντικος του Ολυμπιακου θα ειχε φτασει ηδη στο τερμα (εαν δεν ειχε γινει το φαουλ απο τον Νικοπολιδη ..) Αρα το τερμα δεν θα ηταν αδειο ( οπως ισχυριζεσε παραπανω ..) Στο βιντεο που εχεις βαλει φαινετε ξεκαθαρα... Αλλο αν δεν θες να το δεις...

καλυτερα αντιπροεδρος παρα τσιρακι και φερεφωνο...:

Γιατι ο αντιπροεδρος σου τι ειναι...?????

Ουτε οι χαρακτηρισμοι που βαζεις σε αυτους που εχουν αντιθετη αποψη απο εσενα δεν ξερεις τι σημαινουν ...

Τι αλλο να πω....

Τελος !!

lostmember
18/11/2009, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ναι,κάνει κρύο εκεί πάνω.:bigcry:

δεν εχει και μπουζουκια για μετα
:rotflmao:

o_gavros
18/11/2009, 16:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ.................ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ

http://www.youtube.com/watch?v=0BfAeUk0sx4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=4uZFeUditH4&annotation_id=annotation_728546&feature=iv

http://www.youtube.com/watch?v=Js3OLbbCXww&feature=related

είσαι τραγικός μέχρι εκεί που δεν πάει!!!
έκανα τη μαλακία να μπω στο τριπάκι σου και είδα τα βιντεα,μιας και έχετε γίνει ο νέος Κόπολα να πούμε.

η αποθέωση της μαλακίας!!!το 80% (για να μην πω παραπάνω) των φάσεων είναι σωστές υποδείξεις και πάτε (συνεπικουρούμενοι απο εξώφυλλα φυλλάδων,ημαρτον δηλαδή έχει εξώφυλλα του σκορλάιβ και των σπορ του βορρα) να μας το περάσετε για αδικία???
Μήπως να αρχίσουμε να πιστεύουμε και τα προπαγανδιστικά βίντεα που βάζουν Τούρκοι και Σκοπιανοί πιτσιρικάδες στο σωλήνα???δεν βλέπω καμιά διαφορά στο στυλ προπαγάνδας.μόνο το θέμα αλλάζει.η τακτική είναι ολόιδια.

Και αν θες να μιλάς για αδικία,γιατί κυρ-σκηνοθέτα μου δεν βάζεις footage με φάσεις όπου οι ξυλοκοποι στην σουπερλίγκα αφέθησαν ατιμώρητοι να κλωτσάνε,να κάνουν τάκλιν που κόβουν καριέρες και να τσαμπουκαλεύονται κι απο πάνω,εναντίον του Ολυμπιακού?
Και μαθαίνουμε ότι η παράγκα καλά κρατεί...
κόψε λέμε,...τυφλώνει!(οξύμωρο για σένα μπάρμπα,αλλά συμβαίνουν και θαύματα ξερω γω)

γεμίσαμε σκηνοθέτες ρε γαμώτο.τι καραγκιοζιλίκι είναι αυτό πια?
έχετε χάσει κάθε έννοια του μέτρου με τα βιντεάκια μάγκες,μα κάθε έννοια.

σας παίζουμε με σακατεμένη ομάδα και πάλι τα παπάρια μας παίρνετε (πλην βαζέλας,ακόμα).
ρίχτε το στις διαιτησίες,ρίχτε στον ανάδρομο Ερμή,ρίχτε το στο μάστορα που δε ρύθμισε τις βαλδίδες,ρίχτε τα όπου νομίζετε.
μόνο προς θεού,μην και γυρέψετε τίποτα ευθύνες απο τις ομάδες σας.
ο Ολυμπιακός φταίει που δεν υπάρχετε ΠΟΥΘΕΝΑ!:rolleyes:

o_gavros
18/11/2009, 16:18
Εσένα σε έπνιξε το δικιο.:lol: :lol:
Εγώ είμαι πιο ψύχραιμος:beer: :beer: :beer:

:lol: ,μόνο μ'έπνιξε? με πήρε και με σήκωσε σου λέω.
αυτό με την ψυχραιμία,που το μαθαίνουμε?

Akatanomastos
18/11/2009, 16:28
γιωργη πες αλευρι:bigcry: :lol:

1) "Το «goal.com» στέκεται στην αξία του «Κάρα» : «Μπορεί ο Γκέκας να είναι ο πρώτος σκόρερ της Ελλάδας, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από την απόδοση του μέσου του Παναθηναϊκού Γιώργου Καραγκούνη. Με το περιβραχιόνιο του αρχηγού είναι αυτός που θα επιχειρήσει να εμπνεύσει την Ελλάδα, προκειμένου να περάσει στο Μουντιάλ».:bigcry: :lol:

2) Τα εγκωμιαστικά σχόλια μάλιστα δεν περιορίζονται στους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, «Χενκ Τεν Κάτε» ":bigcry: :lol:

kalgeorge
18/11/2009, 16:33
γιωργη πες αλευρι:bigcry: :lol:

1) "Το «goal.com» στέκεται στην αξία του «Κάρα» : «Μπορεί ο Γκέκας να είναι ο πρώτος σκόρερ της Ελλάδας, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από την απόδοση του μέσου του Παναθηναϊκού Γιώργου Καραγκούνη. Με το περιβραχιόνιο του αρχηγού είναι αυτός που θα επιχειρήσει να εμπνεύσει την Ελλάδα, προκειμένου να περάσει στο Μουντιάλ».:bigcry: :lol:

2) Τα εγκωμιαστικά σχόλια μάλιστα δεν περιορίζονται στους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, «Χενκ Τεν Κάτε» ":bigcry: :lol:

:bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :bigcry:

blackbusa
18/11/2009, 17:22
β ) Επι του θεματος εχεις να πεις τιποτα....??? Αν οχι..!!! Την σιωπη σου η την γαργαρα σου διαλεξε... Το ιδιο ειναι...!

γ) Το ειπες.... Δεν το ειπες παραπανω...???? Ενταξει.. Το εμπεδωσαμε... :lol: :lol: :lol:

δ) Ναι ρε χανουμακο.... Μονο οι κανονισμοι "οι απο κατω που εχεις βαλει αλλαζουν.." αυτοι... που δεν μας συμφερουν... Οι αλλοι μενουν ως εχουν... Χροοοοοονια !

Παμε και επι της ουσιας ( μιας και σε θεματα που δεν σε συμφερουν την γαργαριζεις κατα λαθος φανταζομαι..Ενω σε αλλα εισαι λαλιστατος.....)

Προφανεις θεση για γκολ δεν υπαρχει... μιας και ο αμυντικος του Ολυμπιακου θα ειχε φτασει ηδη στο τερμα (εαν δεν ειχε γινει το φαουλ απο τον Νικοπολιδη ..) Αρα το τερμα δεν θα ηταν αδειο ( οπως ισχυριζεσε παραπανω ..) Στο βιντεο που εχεις βαλει φαινετε ξεκαθαρα... Αλλο αν δεν θες να το δεις...

Γιατι ο αντιπροεδρος σου τι ειναι...?????

Ουτε οι χαρακτηρισμοι που βαζεις σε αυτους που εχουν αντιθετη αποψη απο εσενα δεν ξερεις τι σημαινουν ...

Τι αλλο να πω....

Τελος !!

β) επι του θεματος αναφερετε μονο το ονομα του Κοβασεβιτς...δεν επιασα για ποιο περιστατικο αναφεροσουνα...αρα δεν μπορω να εκφερω και γνωμη...
γ) το εγραψα συγκεκριμενα τι εννοουσα γιατι ΔΕΝ το ειχες εμπεδωσει λεγοντας παλι τα δικα σου...
δ) ρε μαστορα....ο χρονος διαρκειας μαζι με το ημιχρονο ειναι ιδιος απο τοτε που επινοηθηκε το ποδοσφαιρο περιπου...τι μας τσαμπουνας τωρα???αν δεν ξερεις λεμε μην τις πετας ετσι...διαβασε λιγο ιστορια του ποδοσφαιρου και μετα λεγε....

η ερμηνια σου για προφανη θεση για γκολ ειναι ολα τα λεφτα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τελικα μας τελειωσε το τελευταιος παιχτης ε???:winka:

μην ανυσηχεις τις εντυπωσεις τις εχεις κερδισει...γιαυτο και εχεις βαλει τα δεκαδες βιντεακια οπου αδικηθηκε καταφορα ο γαυρος....οπως και δεν παραδεχεσε πια τιποτα γιατι μια φορα που το εκανες ειπες οτι εκανες μαλακια...:lol: :lol: :lol:

τι ειναι ο μαλακας ο ΧΧ???φερεφωνο και τσιρακι????:lol: :lol: :lol: πιανου???απο ποιον τα παιρνει για να λεει οτι λεει???με ολους πλακωμενος ειναι και δεν τον παει κανενας....ουτε καν μεσα στην original καποιοι...

οι χαρακτηρισμοι που βαζω ξερω πολυ καλα τι σημαινουν....δηλαδη ο Τσουκαλας δεν ηταν τετοιος???μονο τσιμπουκια δεν εκανε (λεμε τωρα) στον Κοκκαλη...και βασικα εκανε τα παντα να κανει το ασπρο μαυρο...γιαυτο και σε ειπα Τακη...επειδη και εσυ προσπαθεις το ιδιο...αυτος εστω πληρωνοταν και αδρα...τωρα αν εσυ το πειρες προσωπικα ειναι δικο σου θεμα...προπονηση τωρα λεμε...η ολυμπιαδα πλησιαζει...

blackbusa
18/11/2009, 20:53
παει το πουλακι...πεταξε...αμαν με αυτον τον Χαριστεα κολλημα ο Ρεχαγκελ...και βεβαια η Καραγκουνα εκανε οτι μπορουσε να καθυστερει το παιχνιδι...περιμενα πως και πως να μπει ο Νινης (εστω για 15 λεπτα) μπας και βγει καμμια καθετη....αρχιδια...και να πει καποιος στον Σαμαρα οτι το ποδοσφαιρο ειναι ομαδικο αθλημα...και υπαρχει κατι που λεγετε πασα...και το κλου της βραδυας οι Γκεκας/Σαλπιγγιδης εναντιον του Κατσαβιδι (η καπως ετσι)....μονο 8 κεφαλια τους εριχνε...και η ελλαδα επαιζε με σεντρες...οτι ναναι...

υ.γ. η σουταρα του Μητρογλου που βγηκε τελικα πλαγιο αουτ δεν μας το εδειξαν απο καμμια καλη καμερα...απλα ασχολιαστο...

Να γιατι το ποδοσφαιρο ειναι το πιο ωραιο αθλημα...μπορει να σε κανει ρομπα ευκολα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ρε κατι παλλικαρια σημερα...απιστευτη εμφανιση....χωρις να παιξουν καν τσουκου τσουκου...βεβαια χρειαστηκε και το ''αστρο'' του Οττο...τοσες ζεμπεκιες αντι για γκολ μονο στην πορεια του Euro04 ειχαμε...βρε λες??? :look:

Μπραβο σε ολους...αλλα λιγο περισσοτερο στον Μωρα που διακυνδινεψε την σωματικη του ακαιρεοτητα...

vangelis 64
18/11/2009, 21:07
Μπράβο στα παιδιά λοιπόν,Άντε να τούς δούμε και στα δύσκολα.:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Akatanomastos
18/11/2009, 21:14

ετσι:D

Sferopetadhn
18/11/2009, 21:58
ΧΕΧΕΧΕ

Κάτι από 2004 είχε το παιχνίδι. Αν δεν μαλακίζονταν και σε καναδυό αντεπιθέσεις θα είχαμε κι άλλο γκολάκι.

Πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Ελπίζω να το διαχειριστούν σωστά και να δείξουμε καλό πρόσωπο στην Ν. Αφρική.

Να είμαστε καλά να το χαρούμε. Ούτως ή άλλως δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!

1000 μπράβο σε όλους (αν και από εμφάνιση πάλι δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα).

CIRUS
19/11/2009, 00:17
Μπράβο σε όλους γιατί θα δούμε την Ελλαδάρα στο Μουντιάλ που είναι πολύ μεγάλη επιτυχία, τα καταφέρανε οπότε συγχαρητήρια.

Μεγάλο πράγμα το Μουντιάλ ασχέτως τι θέση θα φέρουν δεν έχουν να χάσουν τίποτα τα παιδιά, να ναι καλά το PRO θα το σηκώσουμε εκεί αν χρειαστεί
:lol: :lol:

Βέβαια πιο πιθανό μου φαίνεται να κατακτήσουμε το Μουντιάλ παρά να δούμε καλή μπάλα και θέαμα από την Εθνική μας αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο οπότε ας το αφήσουμε.

Akatanomastos
19/11/2009, 03:02
ρουφιανοι γαλλοι..

επρεπε να πατε τελικα, δεν γινοταν αλλιως..:sick: :rolleyes:

irinia
19/11/2009, 05:11
ΞΑΝΑΠΑΡΤΑ..........ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ.....!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=8k9CqVxAr1w&feature=fvw

http://www.youtube.com/watch?v=3JIIYCTe1ig&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=7WRVCo299RU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Y3rcpqQ7DyA&feature=related

Όλα μοντάζ καί ψέμματα είναι.....!!!

irinia
19/11/2009, 05:29
ΚΙ ΑΥΤΑ ΨΕΥΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΕΙΝΑΙ..........:rotflmao: :rotflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=Puj5es2vMg0&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=2DSwPFedP7Q&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=fvs12XS8BS0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=9PJZwAUYeCc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=3k6--TKAC0M&feature=related

Συκοφαντίες..........όλοι συνομωτούν σέ βάρος τού μεγαλείου αύτής τής όμάδας....!!
Ποιό καθίκι τάγραψε αυτά...??

STOYBI
19/11/2009, 07:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
ΧΕΧΕΧΕ

Κάτι από 2004 είχε το παιχνίδι. Αν δεν μαλακίζονταν και σε καναδυό αντεπιθέσεις θα είχαμε κι άλλο γκολάκι.

Πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Ελπίζω να το διαχειριστούν σωστά και να δείξουμε καλό πρόσωπο στην Ν. Αφρική.

Να είμαστε καλά να το χαρούμε. Ούτως ή άλλως δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!

1000 μπράβο σε όλους (αν και από εμφάνιση πάλι δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα).

+ 1000 :a013:

kalgeorge
19/11/2009, 08:27
en tw metaxu arxisame tis gnwstes mas vlakies.....:sick:

eidika to prwtoselido tou Goal nomizw...einai ola ta lefta....

Cpt. Haddock
19/11/2009, 08:32
ρουφιανοι γαλλοι..

επρεπε να πατε τελικα, δεν γινοταν αλλιως..:sick: :rolleyes:

+1050

Τι ΧΕΡΟΥΚΛΑ ήταν αυτή του Henri ρε σεις...

:sick:

υ.γ. Αγνοήστε τα βιντεο του παππου pls :cry:

Cpt. Haddock
19/11/2009, 08:36
:a31:

181005

Cpt. Haddock
19/11/2009, 08:37
:a31: :a31:

181007

Sferopetadhn
19/11/2009, 08:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
+1050

Τι ΧΕΡΟΥΚΛΑ ήταν αυτή του Henri ρε σεις...

:sick:

Τρελό κοντρόλ ο Ανρί. Παικταράς! Μιλάει στη μπάλα!!! :rotflmao: :rotflmao:

ΓΤΠ οι Γάλλοι. Να έχεις τέτοιους παίκτες και να περνάς με το ζόρι. Φανταστείτε τί θα γινόταν εδώ με τέτοια χάλια!

Θέλω, τουλάχιστον φέτος, να ξυπνήσουν τα ζωντανά και να μην τραβολογάνε τους παίκτες σε μαλακίες τύπου play-off μπας και κάνουν σοβαρή προετοιμασία. Με 10 μέρες συμμάζεμα θα πέσουν πάλι κατραπακιές.

Lazio
19/11/2009, 09:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Τρελό κοντρόλ ο Ανρί. Παικταράς! Μιλάει στη μπάλα!!! :rotflmao: :rotflmao:

ΓΤΠ οι Γάλλοι. Να έχεις τέτοιους παίκτες και να περνάς με το ζόρι. Φανταστείτε τί θα γινόταν εδώ με τέτοια χάλια!

Θέλω, τουλάχιστον φέτος, να ξυπνήσουν τα ζωντανά και να μην τραβολογάνε τους παίκτες σε μαλακίες τύπου play-off μπας και κάνουν σοβαρή προετοιμασία. Με 10 μέρες συμμάζεμα θα πέσουν πάλι κατραπακιές.

Για το Γαλλο προπονητη δεν ειπες τιποτα............. :wave2:

Gandalf dr685sm
19/11/2009, 09:15
Μπράβο στην Εθνική αλλά όπως πάντα είμαστε μέσα στην υπερβολή.... είτε άχρηστοι θα είναι , είτε ήρωες... έλεος ρε γμτ μου.

Αυτό που έκαναν είναι άξιο χειροκροτημάτων (ειδικά Μόρας, Πλιάτσικας που έπαιζαν χτυπημένοι... και Κατσουράνης που το έχω πεί οτι είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή του ΠΑΟ φέτος)... αλλά μέχρι εκεί.

Ήμασταν και τυχεροί γιατί οι Ουκρανοί δεν έκαναν λίγα σούτ, αλλά κάτι ο σταθερότατος Τζόρβας... μπράβο στο παλικάρι... κάτι τα βουντού στο τέρμα... την γλυτώσαμε και πάμε Μουντιάλ.

Τώρα όμως είναι τα δύσκολα, καθώς εκεί θα μας περιμένουν όλοι γνωρίζοντας και πως παίζουμε.. και τι είμαστε και τι θα μπορούμε να κάνουμε. Α... και εκεί δεν έχει ταμπούρια και αντεπιθέσεις. Το πρώτο μάθημα το πήραμε στο περασμένο EURO που ειδικά στο παιχνίδι με την Σουηδία , μας τον φόρμαραν κανονικά.

Καλείται ο Όττο πλέον να δείξει οτι μπορεί να αλλάξει σύστημα και τακτικές με αυτούς τους παίκτες και κάποιες προσθήκες έτσι ώστε η Ελλάδα να είναι ικανή να γυρνάει και παιχνίδια και οχι να περιμένει στην αντεπίθεση πάντα.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη τους....

Gandalf

Sferopetadhn
19/11/2009, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Για το Γαλλο προπονητη δεν ειπες τιποτα............. :wave2:

Απ' όσα ξέρω αυτός είναι μαλωμένος με τους πάντες. Πιθανότατα να φταίει κι αυτό για τα χάλια τους, πάντως είναι πολύ κακή εικόνα ομάδας (στη Γαλλία αναφέρομαι).

SnakeMJK
19/11/2009, 10:00
σαν το εξώφυλλο της πράσινης όμως... κα-νέ-να! :yuck: :yuck: