View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread
Akatanomastos
25/11/2009, 15:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
μεγάλος ανθρωπας είσαι και φαίνεσαι :mad: εγώ είμαι μικρός ακόμα:p
εγώ απλά είπα τι επικαλεστήκατε και επικαλείστε ακόμα και τώρα και μη που πεις όχι, ανέτρεξε σε πιο παλιά ποστ και θα το δεις μόνος σου.
τη διαιτησία σε εκείνο το ματς φίλε ακατανόμαστε ούτε και εσείς δεν την κρίνατε κακή οπότε σε τι άλλο πράγμα αναφέρεσαι????
Αν αναφέρεσαι ότι βγήκαν όλοι πριν το ματς και φάγανε γαλακτομπούρεκο και τους έκατσε βαρύ και δεν μπόρεσαν να αποδώσουν στο γήπεδο πες το μου γιατί είναι και το μόνο που δεν έχω ακούσει σαν δικαιολογία:lol: :lol:
εγω απλα σου λεω οτι η τρομοκρατια δεν εγινε ΜΟΝΟ στην φυσουνα
και γιναν αρκετα σοβαρα πραγματα ωστε να μπορει καποιος να ισχυριστει οτι οντως υπηρχε τρομοκρατια στους παικτες..
Πιο πολύ τρομοκρατία από την επόμενη μέρα στην παιανία;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
εγω απλα σου λεω οτι η τρομοκρατια δεν εγινε ΜΟΝΟ στην φυσουνα
και γιναν αρκετα σοβαρα πραγματα ωστε να μπορει καποιος να ισχυριστει οτι οντως υπηρχε τρομοκρατια στους παικτες..
Μεγάλος άνθρωπας είσαι κατάλαβε ότι οι γελοίες δικαιολογίες δεν μπορούν να καλύψουν τα πάντα
παίξατε χάλια, χάσατε και τελείωσε
άλλες φορές έγιναν χειρότερα παίξατε κερδίσατε
τα υπόλοιπα ήταν και είναι παπάτζες
Akatanomastos
25/11/2009, 16:02
Μεγάλος άνθρωπας είσαι κατάλαβε ότι οι γελοίες δικαιολογίες δεν μπορούν να καλύψουν τα πάντα
διαφωνω, αλλα αφου σας αρεσουν τα παραμυθια των TAKIS, SOCRATES, SABBAS, PETER κλπ κλπ εγω παω πασο..
sakisdani750
25/11/2009, 16:05
οχι ρε τι τρομοκρατια λουλουδια σας πετουσανε οι γαυροι οταν πηγατε στην ριζουπολη....
διαφωνω, αλλα αφου σας αρεσουν τα παραμυθια των TAKIS, SOCRATES, SABBAS, PETER κλπ κλπ εγω παω πασο..
Το πας φιρί, φιρί. Για πες μας δηλαδή ποια ήταν τα <<σοβαρά πράγματα>> που αναφέρεις που εγίναν στους παίχτες και μπορούν να θεωρηθούν <<τρομοκρατία>> γιατί δεν έχεις αναφέρει κάτι μέχρι στιγμής
πες μας σε παρακαλώ γιατί έχω σιχαθεί τα παραμύθια που είδα στο γήπεδο με τα μάτια μου, πες μας τι είχε γίνει πριν και δεν μπορούσαν να παίξουν οι παίχτες σας
κάτι έχω ακούσει ότι ο βύντρα δεν ξεδίπλωσε το μεγαλοπρεπές ταλέντο του να περάσει όλη την ομάδα μας και να σκοράρει γιατί η Μητέρα του ήταν δεμένη χειραπόδαρα και ο SOCRATES τον είχε πάρει τηλέφωνο πιο πριν και του είχε πει
χο,χο,χο αν παίξεις σήμερα καλά your mother is gona get it, χο,χο,χο και του κλεισε το τηλέφωνο
το φαντάζομαι κιόλας θα το έκανα μια φωτοσοπιά μουρλια να το έβαζα αλλά πρέπει να φύγω από την δουλειά σε λίγο δεν προλαβαίνω ρε γαμώτο :lol: :lol: :lol:
Akatanomastos
25/11/2009, 16:21
Το πας φιρί, φιρί. Για πες μας δηλαδή ποια ήταν τα <<σοβαρά πράγματα>> που αναφέρεις που
δεν το παω φιρι φιρι ρε μαν
απλα αν θυμαμαι καλα εχουν γραφτει και εδω μεσα διαφορα..
και υπαρχουν στο ιντερνετ στοιχεια απο συνεντευξεις παικτων και μαρτυριες δημοσιογραφων
οποιος θελει τα βλεπει και τα πιστευει, οποιος θελει τα βλεπει και δεν τα πιστευει,
οποιος θελει δεν τα βλεπει καθολου και ακουει τον TAKIS:rotflmao: :rotflmao:
Υ.Γ. και οποιος ειχε δει το παιχνιδι εκεινη την μερα μετα στις δηλωσεις ειχαν ακουστει πολλα..
δεν το παω φιρι φιρι ρε μαν
απλα αν θυμαμαι καλα εχουν γραφτει και εδω μεσα διαφορα..
και υπαρχουν στο ιντερνετ στοιχεια απο συνεντευξεις παικτων και μαρτυριες δημοσιογραφων
οποιος θελει τα βλεπει και τα πιστευει, οποιος θελει τα βλεπει και δεν τα πιστευει,
οποιος θελει δεν τα βλεπει καθολου και ακουει τον TAKIS:rotflmao: :rotflmao:
με λίγα λόγια δεν έχεις να αναφέρεις κάτι, ούτε καν τις φήμες που είχαν ακουστεί στο internet
Για τον καραγκιόζη που αναφέρεις σκέψου μόνο λίγο ότι οι ασυναρτησίες που λέει γενικά μοιάζουν λίγο με αυτά που λες πιο πάνω και προβληματίσου λιγάκι για αυτό, μην γίνεσαι σαν αυτόν
ρε συ σκέψου λίγο σοβαρά έχουν γίνει πολύ χειρότερα σε πάρα πολλά ματς και δεν σου λέω τουμπα κτλ, σκέψου λίγο 2η και 3η εθνική και παρόλα αυτά οι παίχτες της αντίπαλης ομαδας μπήκαν μέσα και έπαιξαν μπάλα και κέρδισαν, είναι κουτό να επιμένεις να δικαιολογείς πράγματα που δεν δικαιολογούνται
μην γίνεσαι ο Τάκης του Παο
εντάξει καταλαβαίνω το βίτσιο σου με τον Καραγκούνη, το σέβομαι αλλά μέχρι εκεί ρε ακατανόμαστε
άντε κερνάω μπυρίτσα να φιλιώσουμε :beer: :beer:
και εύχομαι να καταλάβεις τα αυτονόητα, την κάνω τώρα :wave2:
Akatanomastos
25/11/2009, 16:38
με λίγα λόγια δεν έχεις να αναφέρεις κάτι, ούτε καν τις φήμες που είχαν ακουστεί στο internet
ρε φιλε δεν ειναι οτι δεν εχω να αναφερω κατι, απλα εχουν γραφτει πολλακις και ειναι ανουσια κουβεντα..
δεν το καταλαβαινεις αυτο? δηλαδη τι θελεις?
να σου λεω εγω βγηκαν μαχαιρια στην φυσουνα και συ να μου λες οτι ηταν αποκριατικα?
να σου λεω εγω οτι μπουκαραν στα αποδυτηρια μπραβοι και συ να μου λες οτι τους πηγαν λουλουδια απο τον κοκκαλη?
να σου λεω εγω οτι πεταγαν τουβλα και σι να μου λες οχι?
να σου λεω οτι μπηκαν για ζεσταμα, εγινε της πορνης και τελικα δεν καναν?
αμα θες ας συζητησουμε, ελα πλακα εχει..
σκέψου μόνο λίγο ότι οι ασυναρτησίες που λέει γενικά μοιάζουν λίγο με αυτά που λες πιο πάνω και προβληματίσου λιγάκι για αυτό, μην γίνεσαι σαν αυτόν
οταν λες οτι στην ριζουπολη δεν εγινε τιποτα μαλλον εσυ λες ασυναρτησιες και γινεσαι σαν και αυτον..
ρε συ σκέψου λίγο σοβαρά έχουν γίνει πολύ χειρότερα σε πάρα πολλά ματς και δεν σου λέω τουμπα κτλ, σκέψου λίγο 2η και 3η εθνική και παρόλα αυτά οι παίχτες της αντίπαλης ομαδας μπήκαν μέσα και έπαιξαν μπάλα και κέρδισαν, είναι κουτό να επιμένεις να δικαιολογείς πράγματα που δεν δικαιολογούνται
θεωριες απλα για να λεμε..
εντάξει καταλαβαίνω το βίτσιο σου με τον Καραγκούνη, το σέβομαι αλλά μέχρι εκεί ρε ακατανόμαστε
θα θελες πολυ ενα καραγκουνη στο ροστερ σου αλλα δεν..
άντε κερνάω μπυρίτσα να φιλιώσουμε :beer: :beer:
και εύχομαι να καταλάβεις τα αυτονόητα, την κάνω τώρα :wave2:
:rolleyes:
la_villa
25/11/2009, 16:59
και μετα το αγωνα της κυριακής ακολουθεί το δύσκολο πρόγραμμα
Πηγάδια και Βικελίδης....ΟΛΑ αυτα στον πρώτο γύρο....
ΕΜΕΙΣ θα τα εχουμε βγαλει...;)
υ.γ το ότι εχουμε τον βαζελο εκτος στο Β γύρο το θεωρώ καλύτερο...
Sferopetadhn
25/11/2009, 17:24
Ρε cirus αυτό με τη Ριζούπολη μη το συνεχίζεις γιατί βγαίνεις φάουλ.
Το ότι ήσουν στο γήπεδο σημαίνει ότι δεν έβλεπες τί έδειχνε live η τηλεόραση... και έδειχνε πολλά!
Άστο που σε λέω!
@ toyar: Το ότι ο Βαρδινογιάννης φέρθηκε σα κότα και αντί να μην αφήσει την ομάδα να μπει καν στο γήπεδο, την έκανε και ρόμπα διώχνοντας του μισούς δε σημαίνει ότι δεν έγινε τίποτα. Εκείνο το ματς δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει! Εκτός κι αν τα λέτε αυτά για να κάνετε πλάκα και δεν το έχω καταλάβει εγώ...
ΒΡΕ.........ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΑ ΜΑΣ
Ξαδέρφια........
Μέ αύτή τήν καφρίλα.........ξεχάσαμε καί τό ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ....
Δέ θά μάς πείς τίποτε γιά τόν γίγαντα Καλλόπουλο...??
:wave2:
Εχετε θρασος........ ετσι μια και γραφουμε για χαβαλε.....:wave2:
la_villa
25/11/2009, 18:16
συγνωμη παίδες αλλα και ο Θρυλος έχει παίξει σε τετοια γήπεδα αλλα δεν ....
χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι αυτο που έγινε ήταν σωστο....αλητεία ήταν
όπως το ίδιο λέγαμε όταν τα καναν αντιπάλοι σε εμας...αλλα δεν χασατε λόγω κερκίδας...ελεος δηλ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Το ότι ήσουν στο γήπεδο σημαίνει ότι δεν έβλεπες τί έδειχνε live η τηλεόραση... και έδειχνε πολλά!
Άστο που σε λέω!
@ toyar: Το ότι ο Βαρδινογιάννης φέρθηκε σα κότα και αντί να μην αφήσει την ομάδα να μπει καν στο γήπεδο, την έκανε και ρόμπα διώχνοντας του μισούς δε σημαίνει ότι δεν έγινε τίποτα. Εκείνο το ματς δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει! Εκτός κι αν τα λέτε αυτά για να κάνετε πλάκα και δεν το έχω καταλάβει εγώ...
Δε μιλάω για τον βαρδινογιάννη αλλά για τους οπαδούς που κάναν ντου στην παιανία και κυνήγησαν τους παίκτες
Στη ριζούπολη ο παο πήγε για 3 αποτελέσματα και έχανε 2-0 στο 20 και τα 3 γκολ που έφαγε ήταν πολύ λίγα για την εικόνα του ματς χωρίς ούτε μια αμφισβητούμενη φάση κατά. Είναι αστείο να μιλάνε ακόμα για έκτροπα
Akatanomastos
25/11/2009, 19:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Δε μιλάω για τον βαρδινογιάννη αλλά για τους οπαδούς που κάναν ντου στην παιανία και κυνήγησαν τους παίκτες
Στη ριζούπολη ο παο πήγε για 3 αποτελέσματα και έχανε 2-0 στο 20 και τα 3 γκολ που έφαγε ήταν πολύ λίγα για την εικόνα του ματς χωρίς ούτε μια αμφισβητούμενη φάση κατά. Είναι αστείο να μιλάνε ακόμα για έκτροπα
το τι καναν οι οπαδοι δεν ειναι επιχειρημα για να το συζηταμε σαν σοβαρο επιχειρημα..
οι οπαδοι χανουν τον ελεγχο οπως ξερουμε πολυ ευκολα, ποσο μαλλον τοτε που χασαμε ενα σχεδον σιγουρο πρωταθλημα..
ΑΝ θυμαστε καλα, τοτε στην παιανια την ειχαν πεσει ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΧΑ..του σπασαν κατι τζαμια στο αμαξι κλπ κλπ..δεν θυμαμαι σιγουρα και δεν θελω να πιστευω(αλλα νομιζω) οτι του ριξαν και καμια ψιλη..
απο κει καταλαβαινεις νοημοσυνη ανθρωπων..
Απολαυστε.............. http://www.youtube.com/watch?v=5VI_12UUYkE
Για να παψετε να γραφετε τις γνωστες κοκκινες ψευτιες σας οτι δηθεν δεν εγινε τιποτα ...........
Για να μη πουμε για το τι γινοταν εντος των αποδυτηριων και των γυρω χωρων......
blackbusa
25/11/2009, 19:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Απολαυστε.............. http://www.youtube.com/watch?v=5VI_12UUYkE
Για να παψετε να γραφετε τις γνωστες κοκκινες ψευτιες σας οτι δηθεν δεν εγινε τιποτα ...........
Για να μη πουμε για το τι γινοταν εντος των αποδυτηριων και των γυρω χωρων......
γιατι???εγινε κατι???πλησιαζε το Πασχα και δοκιμαζαν τις φωτοβολιδες...και επειδη επαιζαν πεντοβολα παραπονιεστε???τι να πει κανεις???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ασε τα προβοκατσια και τα πουστικα βιντεο...ακου εκει να το βαλει ο trelogavros7...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
25/11/2009, 20:05
Για πειτε μου εναν αγωνα στο οποιο μια ομαδα δεν βγηκε για ζεσταμα...οχι γιατι δεν ηθελε....αλλα γιατι δεν γινοταν λογω των συνθηκων....
ρε γαυροι μην αναπαραγετε τη καφριλα, οι περιοσσοτεροι εδω μεσα δεν ειστε τετοιου τυπου ατομα.... :wave2:
Sferopetadhn
25/11/2009, 20:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΒΡΕ.........ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΑ ΜΑΣ
Ξαδέρφια........
Μέ αύτή τήν καφρίλα.........ξεχάσαμε καί τό ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ....
Δέ θά μάς πείς τίποτε γιά τόν γίγαντα Καλλόπουλο...??
Ρίξε μια ματιά...
http://www.youtube.com/watch?v=dNa4Y2E8VRQ
Είπες τίποτα;
Είπα μήπως!
Γκουντνάιτ! :wave2:
Sferopetadhn
25/11/2009, 20:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Φίλε δεν είμαι βάζελος και πραγματικά δεν έχω και ιδιαίτερη πρεμούρα να τον υποστηρίξω, αλλά...
Το ματς το έβλεπα live και θυμάμαι πολύ καλά τί γινόταν πολύ πριν τη φυσούνα μιας και υπήρχαν κάμερες κι έξω απ' το γήπεδο. Ούτως ή άλλως ότι έγινε έγινε δεν μπορώ ν' αλλάξω κάτι, απλά λέω τί είδα ως -νομίζω- πιο ουδέτερος.
Από τη στιγμή που ο μαλάκας ο τότε πρόεδρος του βάζελου δε βγήκε να προστατέψει την ομάδα και ακόμη χειρότερα την έκραξε οι οπαδοί καλά έκαναν (ως σωστά πρόβατα). Πιστεύεις ότι αν ο Βαρδινογιάννης έπαιρνε την ομάδα απ' το γήπεδο (ακόμη κι αν σήμαινε απώλεια του πρωταθλήματος) θα έβγαινε κερδισμένος ή χαμένος;
Γνώμη μου ότι α) θα κρατούσε μία ομάδα που εκ των υστέρων αποδεικνύεται ότι θα ήταν πολύ δυνατή για τις επόμενες χρονιές και β) θα έδειχνε ότι έχει τα @@ να προστατεύσει την ομάδα κάτι που θα έδενε οπαδούς και παίκτες. Θυμήσου μόνο όταν ο Βουλινός (τραγικός ως πρόεδρος) πήρε τον ΠΑΟΚ απ' το γήπεδο σε μια σφαγή εναντίον του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Έχασε πόντους (και δε θυμάμαι τί άλλο) αλλά τουλάχιστον έδειξε ότι δεν κάθεται σα πρόβατο επί σφαγής!
Το αποτέλεσμα στη Ριζούπολη, μετά απ' όσα έγιναν, ήταν απόλυτα φυσιολογικό (και λίγα ήταν), αλλά δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο σύγκρισης εκείνων των δύο ομάδων.
Γι' αυτό λέω. Πείτε για όλα τ' άλλα πρωταθλήματα, αλλά για το συγκεκριμένο και κυρίως για το συγκεκριμένο παιχνίδι καλύτερα να μην το αναφέρετε, τουλάχιστον όχι ως επιχείρημα ανωτερότητας της ομάδας σας.
kalgeorge
25/11/2009, 20:27
:rolleyes:
ΩΩΩΩΩΩΩ Βασιλη τι σου ειπεεεεεεεεεε:hypnotize
:lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ρε γαυροι μην αναπαραγετε τη καφριλα, οι περιοσσοτεροι εδω μεσα δεν ειστε τετοιου τυπου ατομα.... :wave2: [/B]
ΕΙΣΑΙ...........ΣΙΓΟΥΡΟΣ....???
Τόσοι έπιστήμονες........καί μαιμού ΒΙΝΤΕΑ..............!!!!!
Άλλά καί σείς...........ΚΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ...........τόσοι παικταράδες καί τούς στείλατε
έπειδή δέν τράβηξαν πιστόλι νά μονομαχήσουν.....!!!
ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ.............ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..........μή δίνετε σημασία....!!!
Μ΄άρέσει όμως ρέ πούστη αύτή ή όμάδα ,έχει άνεξάντλητο ρεπερτόριο....
Πάντα κάτι βρίσκει γιά νά δείχνει τήν ύπεροχή της.....!!!
ΜΠΡΑΒΟ...........ΡΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ
vangelis 64
25/11/2009, 22:19
Εγώ ένα έχω να πω.Όσοι γαύροι δεν αισθάνεστε ντροπή γι' αυτά που έκαναν στη Ριζούπολη οι Τσουκαλάδες και το Κοκκαλέϊκο,είστε τουλάχιστον αξιοθρήνητοι.
Αλλά είπαμε...τούς πηδήξατε τούς βάζελους στο χορτάρι,συγχαρητήρια.:yuck:
181489
Ρίξε μια ματιά...
Είπες τίποτα;
Είπα μήπως!
Γκουντνάιτ! :wave2:
ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΑΚΟΣΑΡΙΑ........ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΧΕΡΙ ΚΑΙ
Δέ δόθηκαν......???
ΠΡΟΘΕΣΗ....?? φυλάγοντας τή μάπα σου,χωρίς νά βλέπεις μπάλλα...??
ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ.........
ΣΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ............ΤΑ ΧΑΛΑΜΕ.....!!!
Για τήν εύνοημένη ΑΕΚ τού ΠΟΚ.........πώς τό είδες στήν Καβάλα...??
Χαριλάου...??
Ξάνθη...??
Γαύρο...??
ΠΑΟ....??
Πανθρακικό...??
vangelis 64
25/11/2009, 22:46
Ρίξε μια ματιά...
Είπες τίποτα;
Δεν πιστεύω να μιλάς σοβαρά,ε;Λες δηλαδή ότι κακώς δόθηκε αυτό το πέναλτυ;:confused:
kalgeorge
25/11/2009, 22:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δεν πιστεύω να μιλάς σοβαρά,ε;Λες δηλαδή ότι κακώς δόθηκε αυτό το πέναλτυ;:confused:
λεει οτι καλως δοθηκε....οπως και αυτο του αρη
vangelis 64
25/11/2009, 22:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
λεει οτι καλως δοθηκε....οπως και αυτο του αρη Τού Άρη δεν το είδα αλλά αυτό βγάζει μάτια.
Sferopetadhn
25/11/2009, 23:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΑΚΟΣΑΡΙΑ........ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΧΕΡΙ ΚΑΙ
Δέ δόθηκαν......???
ΠΡΟΘΕΣΗ....?? φυλάγοντας τή μάπα σου,χωρίς νά βλέπεις μπάλλα...??
ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ.........
ΣΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ............ΤΑ ΧΑΛΑΜΕ.....!!!
Για τήν εύνοημένη ΑΕΚ τού ΠΟΚ.........πώς τό είδες στήν Καβάλα...??
Χαριλάου...??
Ξάνθη...??
Γαύρο...??
ΠΑΟ....??
Πανθρακικό...??
α) Όταν βρεις 300 βίντεα τότε θα σε παραδεχτώ.
β) Ο παίχτης της Βέρντερ είχε δηλαδή πρόθεση;
γ) Πιθανότατα ο διαιτητής του ΤΣΟΥΛΟΥ ξέρει τον κανονισμό και την ερμηνεία του πολύ καλύτερα και απ' τους δυο μας. Εγώ δεν ερμήνευσα κανένα κανονισμό. Αντιπαρέβαλα βίντεο (όπως συχνά πυκνά κάνεις κι εσύ) στα παντελώς αστήρικτα σχόλιά σου περί εύνοιας του ΠΑΟΚ.
δ) Πάντα φιλικά και στα πλαίσια της καζούρας αλλά στα @@ μου για την ΑΕΚ. Όταν δεν παίζει με τον ΠΑΟΚ δε με ενδιαφέρει πώς τη σφυρίζουν.
Sferopetadhn
25/11/2009, 23:37
Τού Άρη δεν το είδα αλλά αυτό βγάζει μάτια.
Απλά άλλαξε φανέλες στις ομάδες και θα δεις την ίδια φάση.
Φυσικά στη Μίλαν δόθηκε, αλλά -κατά τον Τέρενς- στον ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να δοθεί!
Άλλα 'ντ' άλλα τη χάσαμε τη μπάλα...
Sferopetadhn
25/11/2009, 23:38
λεει οτι καλως δοθηκε....οπως και αυτο του αρη
Δε λέω ότι καλώς δόθηκε. ΔΕΙΧΝΩ ότι δίνεται.
Καλώς, κακώς... no tengo ni puta idea! Απλά δίνεται.+-
vangelis 64
26/11/2009, 00:23
Απλά άλλαξε φανέλες στις ομάδες και θα δεις την ίδια φάση.
Φυσικά στη Μίλαν δόθηκε, αλλά -κατά τον Τέρενς- στον ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να δοθεί!
Άλλα 'ντ' άλλα τη χάσαμε τη μπάλα... Στη φάση που είδα,ο αμυντικός έκανε τη γνωστή πουστιά "και καλά δεν βλέπω" και άπλωσε το χέρι του αρκετά μακρυά από το πρόσωπό του,που ήδη είχε στρέψει για να μη φάει τη μπάλα στη μούρη.Πέναλτυ μαρς.
Αν την ίδια πουστιά έκανε κι ο Αρειανός,τότε έχει άδικο ο Τέρενς και δίκηο εσύ.
Τα λεφτά στο γνωστό λογαριασμό,έτσι; :rotflmao:
Akatanomastos
26/11/2009, 00:59
μαγκες οτι ειναι χερι που αλλοιωνει την πορεια της μπαλας πρεπει να ειναι πεναλντι
και αυτα τα ειχε προθεση δεν ειχε μ@λ@κιες..
οταν σουταρει ο επιτιθεμενος απο τα 1-2 μετρα και βρισκει στον αμυντικο οκ, δεν ειναι πεναλντι..
οτιδηποτε αλλο, πεφτω και στηριζομαι, πηδαω και χτενιζομε, χεζομε και δεν ξερω εγω τι αλλο ειναι πεναλντι..
vangelis 64
26/11/2009, 01:12
μαγκες οτι ειναι χερι που αλλοιωνει την πορεια της μπαλας πρεπει να ειναι πεναλντι
και αυτα τα ειχε προθεση δεν ειχε μ@λ@κιες..
οταν σουταρει ο επιτιθεμενος απο τα 1-2 μετρα και βρισκει στον αμυντικο οκ, δεν ειναι πεναλντι..
οτιδηποτε αλλο, πεφτω και στηριζομαι, πηδαω και χτενιζομε, χεζομε και δεν ξερω εγω τι αλλο ειναι πεναλντι.. Ωραίος!Άντε πές τα και στούς μαλάκες τής ΦΙΦΑ που δεν ξέρουν τι τούς γίνεται.:rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
26/11/2009, 01:20
Ωραίος!Άντε πές τα και στούς μαλάκες τής ΦΙΦΑ που δεν ξέρουν τι τούς γίνεται.:rotflmao: :rotflmao:
ναι η φιφα, σοβαρους ανθρωπους μου φερες σαν παραδειγμα ρε:rotflmao:
να σε παραπεμψω στο χερακι του φλωρογαλλου την περασμενη τεταρτη?:wave2:
και συ διαφωνεις με αυτο που λεω? δηλαδη απο την στιγμι που αλλαζεις την πορεια της μπαλας με χερι γιατι να μην ειναι παραβαση? επηρεαζεις την φαση με μερος του σωματος που δεν χρησιμοποιητε στο ποδοσδαιρο..
vangelis 64
26/11/2009, 01:24
ναι η φιφα, σοβαρους ανθρωπους μου φερες σαν παραδειγμα ρε:rotflmao:
να σε παραπεμψω στο χερακι του φλωρογαλλου την περασμενη τεταρτη?:wave2: Το ότι γίνονται διαιτητικά λάθη δεν σημαίνει ότι φταίει η ΦΙΦΑ.Οι κανονισμοί είναι σαφείς.
Αν εσύ τώρα έχεις άλλη άποψη,κάνε μια εισήγηση ρε παιδί μου.:smokin:
Akatanomastos
26/11/2009, 01:27
Το ότι γίνονται διαιτητικά λάθη δεν σημαίνει ότι φταίει η ΦΙΦΑ.Οι κανονισμοί είναι σαφείς.
Αν εσύ τώρα έχεις άλλη άποψη,κάνε μια εισήγηση ρε παιδί μου.:smokin:
ναι δεν φταιει η ΦΙΦΑ. το ανεφερα για να δειξω οτι η σοβαροτητα τους φαινετε στο πως αντεδρασαν μετα στην παραβαση..
δηλαδη
ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ..
αυτο δεν ξερω αν το ειδες, παρτο παλι
και συ διαφωνεις με αυτο που λεω? δηλαδη απο την στιγμι που αλλαζεις την πορεια της μπαλας με χερι γιατι να μην ειναι παραβαση? επηρεαζεις την φαση με μερος του σωματος που δεν χρησιμοποιητε στο ποδοσδαιρο..
vangelis 64
26/11/2009, 01:33
και συ διαφωνεις με αυτο που λεω? δηλαδη απο την στιγμι που αλλαζεις την πορεια της μπαλας με χερι γιατι να μην ειναι παραβαση? επηρεαζεις την φαση με μερος του σωματος που δεν χρησιμοποιητε στο ποδοσδαιρο.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ.
ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ!!
Take it or leave it.
181490
Akatanomastos
26/11/2009, 01:35
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ.
ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ!!
Take it or leave it.
εεε τωρα..
προφανως και ειναι η αποψη μας
εσενα ρωταω αμα συμφωνεις με αυτο ή με το αλλο..
το ξερουμε ποιο ειναι το αλλο μην αγχωνεσαι..
Υ.Γ. για το αν ειναι μαλακια μην εισαι τοσο σιγουρος..ΔΕΝ ειναι μαλακια επειδη η ουεφα το κανει αλλιως..και η ουεφα εχει κανονισμους που πριν δεν ειχε, και μπορει μετα απο καποια χρονια να αλλαξουν..
vangelis 64
26/11/2009, 02:07
και η ουεφα εχει κανονισμους που πριν δεν ειχε, και μπορει μετα απο καποια χρονια να αλλαξουν.. Ώσπου να εναρμονιστούν με τη δική σου σωστή άποψη.Ίδωμεν.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
26/11/2009, 02:12
Ώσπου να εναρμονιστούν με τη δική σου σωστή άποψη.Ίδωμεν.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτο που προσπαθω να σου πω αλλα εσυ κανεις οτι δεν καταλαβαινεις ειναι οτι
δεν υπαρχει σωστη αποψη
απλα αποψη..
el_hymador
26/11/2009, 05:20
Ρε σεις το θεμα με τους κανονισμους ειναι το εξης...
στα @@ δια μου....
ΤΣΟ & ΛΟ για να μην ξεχνιομαστε!!!
:lol:
Δεν συνεχίζω το θέμα τις ριζούπολης γιατί βαριέμαι να ακούω άλλες δικαιολογίες για μένα απλά αφού μπηκαν οι παίχτες το γήπεδο και έπαιξαν σαν κοτόπουλα και τους δικαιολογείτε κιολας για την εμφάνιση λέει πολλά, εγώ την δικιά μου ομάδα θα την έκραζα αν έπαιζε έτσι, εσείς δικαιολογίστε την δική σας, προβλημα σας και κακώς προσπάθησα να σου αλλάξω άποψη Βάζελοι είστε είναι η νοοτροπία σας τέτοια της δικαιολογίας.
αλλά πες μου πότε τελιώνει το συμβόλαιο του καραγκούνη γιατί καιγόμαστε να αποκτήσουμε παίκτη σαν και αυτόν :lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :lol: :lol: :lol:
Άστο που σε λέω!
είδα και τι έγινε στην τηλεόραση, τους κάφρους τους σιχαίνομαι ό,τι προέλευσης οπαδοί και να ναι δεν έχουν θέση στο γήπεδο αλλά στη φυλακή οι περισσότεροι αλλά αφού μπήκαν στο γήπεδο οι παίχτες φίλε μου τελιωσε το παραμύθι, κανένας δεν τους εμπόδισε να παίξουν. Έχω δει πολύ χειρότερα και νομίζω ότι έχεις δει και συ.
φάουλ δεν είμαι καθόλου αλλά το αφήνω γιατί δεν βγάζει πουθενα
ΑΝ θυμαστε καλα, τοτε στην παιανια την ειχαν πεσει ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΧΑ..του σπασαν κατι τζαμια στο αμαξι κλπ κλπ..δεν θυμαμαι σιγουρα και δεν θελω να πιστευω(αλλα νομιζω) οτι του ριξαν και καμια ψιλη..
απο κει καταλαβαινεις νοημοσυνη ανθρωπων..
εδώ συμφωνούμε, υπάρχουν Ζώα που δεν σέβονται τίποτα και τα κάνουν όλα σμπαράλια, έχουν θέση στη φυλακή και όχι έξω ελεύθεροι
δεν λέω προφανώς μόνο για της δικής σου ομάδα τα ζώα, δόξα το θεό έχουμε όλοι τέτοιους Μ@λ@κ@Σ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Εχετε θρασος........ ετσι μια και γραφουμε για χαβαλε.....:wave2:
Θράσος να λέω τη γνώμη μου έχω ναι και μάλιστα πολύ, σε όποιον αρέσει τη διαβάζει σε όποιον δεν αρέσει δεν την διαβάζει
Νομίζω τέλιωσα με τις απαντήσεις σε αυτά που έχασα χθες ουφ :lol: :lol:
Εγώ ένα έχω να πω.Όσοι γαύροι δεν αισθάνεστε ντροπή γι' αυτά που έκαναν στη Ριζούπολη οι Τσουκαλάδες και το Κοκκαλέϊκο,είστε τουλάχιστον αξιοθρήνητοι.
Αλλά είπαμε...τούς πηδήξατε τούς βάζελους στο χορτάρι,συγχαρητήρια.:yuck:
Ντροπή για τους Τσουκαλάδες αισθανόμαστε ούτως ή άλλος και γιαυτα που έγιναν σε ριζούπολη και σε πολλά ακόμη
στο χορτάρι ναι ρε συ Βαγγέλη αυτό ακριβώς κάναμε
kalgeorge
26/11/2009, 08:19
μλκ........ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ......
ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ..............
και εγω μαζι σου οτι απο την στιγμη που βγηκαν στο γηπεδο επρεπε να παιξουν...και μαλιστα τοτε ειχα παραθεσει και το παραδειγμα σε αγωνα Γ εθνικης, οπου μπηκαν στα αποδυτηρια, εδειραν τους παιχτες και αυτοι βγηκαν στο γηπεδο και τους γα@@@......
δεν εχει νοημα αυτη η κουβεντα μη την συνεχιζουμε αλλο....
ΑΛΛΑ αυτα που εγιναν σε οοοολη την διαρκεια μεχρι να αρχισει ο αγωνας...ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ οσο και να προσπαθεις (ή άν προσπαθεις)
υγ...μαθε μπαλα καραγκιοζη γιατι αν ξαναπαιξεις ετσι οπως εχτες θα σου σπασω τα ποδια :mad:
Αλλά είπαμε...τούς πηδήξατε τούς βάζελους στο χορτάρι,συγχαρητήρια.:yuck: \
Να πω και εγω αλλο ενα....
Οσοι συγκεκριμενοποιουν ( αφηνοντας στο απυροβλητο τα δικα τους ) σε μια ομαδα τις καφριλες ....
Αν μη τι αλλο.... Πρεπει να αισθανονται περισσοτερο ντροπη......
Γιατι υπηρχαν.... Και ασπρομαληδες γυμναστες με καμμια 10 αρια φουσκοτους στην φυσουνα που εκαναν μαυρους στο ξυλο παιχτες και προπονητες στην φυσουνα.....
Γιατι υπηρχαν επισημα με μαρμαρα που στο τελος καθε αγωνα εμεναν γιαπι....
Γιατι ετυχε παιχνιδι ( σε ολα τα γηπεδα ) που δεν μπορεσε να χτυπηθει εναν κορνερ...
Γιατι προεδροι και προπονητες τρελαναν στην φαπα διαιτητες στο κεντρο του γηπεδου....
Γιατι τουαλετες μενανε χωρις καζανακια και ρουμπινεδες και βρισκοντουσαν πεταμενα στο γηπεδο....
Γιατι καποιο παλικαρι ονοματι Μπλιωνας ( αν θυμαμαι καλα) πηγε ενα μεσημερι στο γηπεδο και δεν ξαναβγηκε....)
Γιατι....
Γιατι...
Γιατι.... Στην τελικη... Πρεπει να αισθανομαστε ολοι ντροπη...!!!
Περαστικα μας Κυριοι.... Σε ολους μας.....
μλκ........ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ......
ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ..............
και εγω μαζι σου οτι απο την στιγμη που βγηκαν στο γηπεδο επρεπε να παιξουν...και μαλιστα τοτε ειχα παραθεσει και το παραδειγμα σε αγωνα Γ εθνικης, οπου μπηκαν στα αποδυτηρια, εδειραν τους παιχτες και αυτοι βγηκαν στο γηπεδο και τους γα@@@......
δεν εχει νοημα αυτη η κουβεντα μη την συνεχιζουμε αλλο....
ΑΛΛΑ αυτα που εγιναν σε οοοολη την διαρκεια μεχρι να αρχισει ο αγωνας...ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ οσο και να προσπαθεις (ή άν προσπαθεις)
υγ...μαθε μπαλα καραγκιοζη γιατι αν ξαναπαιξεις ετσι οπως εχτες θα σου σπασω τα ποδια :mad:
Τι δεν καταλαβαίνεις ρε Γιώργο τα ίδια ακριβώς λέω που λες από πάνω δεν δικαιολογώ αυτά που έγιναν πριν, για το μετά λέω ότι δεν δικαιολογούνται οι παίχτες να παίξουν σαν κοτόπουλα δεν είπα ότι δεν έγινε και τίποτα ή ότι έγινε δεν είναι καταδικαστέο από κάθε υγιή φίλαθλο!!!!!
Υ.Γ. και οι ΜΕΓΑΛΟΙ παίχτες είναι ντεφορμέ κάποιες φορες :o , δεν με πληρώνεις και τα εκατομμύρια που αξίζω και καταλαβαίνεις αυτό επιδράει στην ψυχολογία κάθε παίχτη
είδες προς το τέλος βελτιώθηκα
:lol: :lol:
kalgeorge
26/11/2009, 08:41
Υ.Γ. και οι ΜΕΓΑΛΟΙ παίχτες είναι ντεφορμέ κάποιες φορες :o , δεν με πληρώνεις και τα εκατομμύρια που αξίζω και καταλαβαίνεις αυτό επιδράει στην ψυχολογία κάθε παίχτη
είδες προς το τέλος βελτιώθηκα
:lol: :lol:
το θεμα ειναι οτι εσυ εισαι ντεφορμε εδω και 3 χρονια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οντως στο τελος βελτιωθηκες......στο σουτ που εκανες δεν χασαμε την μπαλα.....οπως αυτη στην προθερμανση που χαθηκε στο χωραφι διπλα ;)
το θεμα ειναι οτι εσυ εισαι ντεφορμε εδω και 3 χρονια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οντως στο τελος βελτιωθηκες......στο σουτ που εκανες δεν χασαμε την μπαλα.....οπως αυτη στην προθερμανση που χαθηκε στο χωραφι διπλα ;)
κοίταξε το να με ζηλεύεις το αντέχω αλλά μην υπερβάλεις κιόλας προσπαθώντας να απαξιώσεις το αναξιοποίητο ταλέντο μου:lol: :lol: :lol:
vangelis 64
26/11/2009, 09:55
Ντροπή για τους Τσουκαλάδες αισθανόμαστε ούτως ή άλλος και γιαυτα που έγιναν σε ριζούπολη και σε πολλά ακόμη
στο χορτάρι ναι ρε συ Βαγγέλη αυτό ακριβώς κάναμε Δηλαδή ρε Μπιλάκο μού λες ότι τούς πήρατε στα ίσα;:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
\
Να πω και εγω αλλο ενα....
Οσοι συγκεκριμενοποιουν ( αφηνοντας στο απυροβλητο τα δικα τους ) σε μια ομαδα τις καφριλες ....
Αν μη τι αλλο.... Πρεπει να αισθανονται περισσοτερο ντροπη......
Γιατι υπηρχαν.... Και ασπρομαληδες γυμναστες με καμμια 10 αρια φουσκοτους στην φυσουνα που εκαναν μαυρους στο ξυλο παιχτες και προπονητες στην φυσουνα.....
Γιατι υπηρχαν επισημα με μαρμαρα που στο τελος καθε αγωνα εμεναν γιαπι....
Γιατι ετυχε παιχνιδι ( σε ολα τα γηπεδα ) που δεν μπορεσε να χτυπηθει εναν κορνερ...
Γιατι προεδροι και προπονητες τρελαναν στην φαπα διαιτητες στο κεντρο του γηπεδου....
Γιατι τουαλετες μενανε χωρις καζανακια και ρουμπινεδες και βρισκοντουσαν πεταμενα στο γηπεδο....
Γιατι καποιο παλικαρι ονοματι Μπλιωνας ( αν θυμαμαι καλα) πηγε ενα μεσημερι στο γηπεδο και δεν ξαναβγηκε....)
Γιατι....
Γιατι...
Γιατι.... Στην τελικη... Πρεπει να αισθανομαστε ολοι ντροπη...!!!
Περαστικα μας Κυριοι.... Σε ολους μας..... Κι αυτό σωστό.Όμως για τα γεγονότα αυτά οι οπαδοί τών συγκεκριμένων ομάδαων κάνανε μόκολα και βάλαν την ουρά κάτω απ' τα σκέλια.(δεν μιλάω για τούς κάφρους.)
Δεν πανηγυρίζανε ρε Κώστα!
la_villa
26/11/2009, 10:06
το τελευταίο που το είδες???
ότι θελετε γραφετε μιλάμε
σε όλα αυτα που λεει ο stoybi ο Θρύλος μπήκε στο γήπεδο και έδωσε απαντησεις (πολλά πήγαν και Χ)
αλλα δεν το γυρίσαμε στην κερκίδα....
όταν καταλαβετε τι λεμε...τα λεμε....
μεσα στο γήπεδο...ασάλιωτα...τα περι επεισοδίων είναι δικαιολογίες για την ήττα...
δεν δικαιολογούμε τα επεισόδια...λεμε δεν φταίγαν αυτα που χασαν
υ.γ εξαλλου τα λεει και η ιστορία..στα δύσκολα ο Θρύλος έριξε 4αρες...θες μεσα στην λεωφόρο θες καραισκάκη
αν κανει κατι αυτη η ομάδα είναι όταν φαινεται να τα εχει χάσει όλα να αποδίδει εκπληκτικα...
σε αγωνες χωρίς αυριο μιλάει πάντα ο Θρύλος...σε όλους τους άλλους έχουν και οι αντίπαλοι ελπίδα
sakisdani750
26/11/2009, 10:11
μακακες το ξερετε οτι τοσες σελιδες μιλατε για καφριλες των γαυρων και οι αλλοι απαντατε με τις αντιστοιχες των βαζελων....σοβαρευτειτε λιγο
χαλαρωστε να δουμε τι θα γινει την κυριακη και μετα ερχομαστε εδω και σχολιαζουμε.....αν επεσαν μπουνιες και κλωτσιες!
τι ειχε γινει πριν μερικα χρονια ολοι το ξερουμε το τωρα τι θα γινει.....να δουμε!!!!:beer: :beer:
Δηλαδή ρε Μπιλάκο μού λες ότι τούς πήρατε στα ίσα;:confused:
Βαγγέλη τα έγραψα όσο πιο αναλυτικά μπορούσα απλά έχω διαφορετική γνώμη μάλλον από σένα, για μένα άλλο οι καφρίλες και άλλο τι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Απλά επέτρεψε μου να μην συνεχίσω άλλο να μιλάω για αυτό γιατί το εξαντλήσαμε και κουράστηκα.
Τι θα γίνει με το Bob σφουγγαράκη ρε συ τελικά θα την αναστήσει την ομάδα??:lol: :lol: :lol:
el_hymador
26/11/2009, 10:38
Εγω θελω πολυ παντως να επαναληφθουν τα γεγονοτα της Ριζουπολης αλλα στο αντιστροφο και μετα να κοψω αντιδρασεις γαυρων...
θελω το πουλμαν της αποστολης να εγκλωβιστει απο καφρους και να του πετανε φωτοβολιδες και δυναμιτακια
θελω η "αποβιβαση" της ομαδας απο το πουλμαν να γινει κατω απο τις ιδιες επικινδυνες συνθηκες
θελω στα αποδυτηρια να γινονται τσαμπουκαδες και προπηλακισμοι απο διαφορους βαλτους
θελω επισης στα αποδυτηρια να μην εχει νερο
θελω να μην βγει ο γαυρος για ζεσταμα λογω των συνθηκων
θελω οταν βγει για να παιξει να σκισουμε τη φυσουνα με μαχαιρια και να πεταμε μεσα καπνογονα και φωτοβολιδες αναγκαζοντας τον να καναμπει μεσα...
θελω οι παρατηρητες του αγωνα να γραψουν ολα καλως
θελω να εχεουν μοιραστει δωρεαν πιστολια φωτοβολιδων απ τη διοικηση
θελω ο υπευθυνος ασφαλειας να διοριστει μετα στον Παναθηναϊκο και να το κανουμε γαργαρα...
και μετα τα ξαναλεμε ΚΑΦΡΟΙ!
δυστυχως ειστε ειδος που μονο ας κανουν κατ επαναληψη τα ιδια και χειροτερα ισως να καταλαβετε...
Εγω θελω πολυ παντως να επαναληφθουν τα γεγονοτα της Ριζουπολης αλλα στο αντιστροφο και μετα να κοψω αντιδρασεις γαυρων...
θελω το πουλμαν της αποστολης να εγκλωβιστει απο καφρους και να του πετανε φωτοβολιδες και δυναμιτακια
θελω η "αποβιβαση" της ομαδας απο το πουλμαν να γινει κατω απο τις ιδιες επικινδυνες συνθηκες
θελω στα αποδυτηρια να γινονται τσαμπουκαδες και προπηλακισμοι απο διαφορους βαλτους
θελω επισης στα αποδυτηρια να μην εχει νερο
θελω να μην βγει ο γαυρος για ζεσταμα λογω των συνθηκων
θελω οταν βγει για να παιξει να σκισουμε τη φυσουνα με μαχαιρια και να πεταμε μεσα καπνογονα και φωτοβολιδες αναγκαζοντας τον να καναμπει μεσα...
θελω οι παρατηρητες του αγωνα να γραψουν ολα καλως
θελω ο υπευθυνος ασφαλειας να διοριστει μετα στον Παναθηναϊκο και να το κανουμε γαργαρα...
και μετα τα ξαναλεμε ΚΑΦΡΟΙ!
δυστυχως ειστε ειδος που μονο ας κανουν κατ επαναληψη τα ιδια και χειροτερα ισως να καταλαβετε...
Τα ίδια ακριβώς θα λέω!!!! αν βγουν έξω οι παίχτες μου και παίξουν σαν κοτόπουλα θα τους κράξω και ας έχουν συμβεί αυτά που λες
όπως θα κράξω και όλους τους καραγκιοζηδες που θα κάνουν αυτά που είπες και θέλουν να λέγονται φιλάθλοι (η αλήθεια είναι βέβαια ότι το τράβηξες λίγο από τα μαλλιά αλλά ακόμα και έτσι αυτή θα είναι η αποψη μου)
Gandalf dr685sm
26/11/2009, 11:23
με εισαγγελείς , σκύλους και ελικόπτερο πάνω απο το Φάληρο το κόβω απίθανο να ανοίξει καν μύτη ... και στα δύο παιχνίδια.
Όσον αφορά τα της ΑΕΚ... κρατήστε μακριά τα κοράκια που θα χυμήξουν να αρπάξουν λεφτά απο τον νεοφερμένο "Θείο".
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=6480066
Αν τα λεφτά πρόκειται όντως να επενδυθούν στην ΑΕΚ .. μιλώ βέβαια για τα έξτρα +9 μύρια, τότε καλό είναι τα κοράκια να τα κρατήσουν μακριά... γιατί έχουμε και πολλά απο αυτά κιόλας.
Gandalf
vangelis 64
26/11/2009, 11:38
Βαγγέλη τα έγραψα όσο πιο αναλυτικά μπορούσα απλά έχω διαφορετική γνώμη μάλλον από σένα, για μένα άλλο οι καφρίλες και άλλο τι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Βρε παπάρα,μπάλα παίζεις.Την ίδια ψυχολογία έχεις όταν σού βρίζουνε μάνες,οικογένειες,όταν σε φτύνουν και σε τρομοκρατούν με κάθε τρόπο....
και την ίδια χωρίς όλα αυτά;:D
Τι θα γίνει με το Bob σφουγγαράκη ρε συ τελικά θα την αναστήσει την ομάδα??:lol: :lol: :lol: Κάτω τα χέρια από το θείο λέμε!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
26/11/2009, 11:54
Βρε παπάρα,μπάλα παίζεις.:
χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..
ρε τον χωρατατζη...:D :D
Akatanomastos
26/11/2009, 12:00
καλα ρε Cirus εχεις πλακα ρε φιλε..
χτες με ζαλιζεις να σου πω τι στο καλο εγινε η στη ριζουπολη
το απεφευγα γιατι ξερω που οδηγει η κουβεντα- εσυ να κανεις τον κινεζο
και αφου στα γραψα και γω(γιατι δεν πιστευες οτι τα ξερω:bigcry: στο δημοτικο ειμαστε?) και στα γραψαν και αλλοι η μονιμη ατακα σου ειναι
Απλά επέτρεψε μου να μην συνεχίσω άλλο να μιλάω για αυτό γιατί το εξαντλήσαμε και κουράστηκα.
:bigcry: :bawl: :bigcry:
και οτι παιξαν σαν κοτες..αφου λοιπον εισουνα στην ριζουπολη, θα θυμασαι πως ειναι αυτο το γηπεδο, ποσο ευκολα πετας οτιδηποτε στον ποδοσφαιριστη αφου η αποσταση ειναι 3 μετρα..
και σου λεω εγω οτι δεν εισαι κοτα λυρατη, και εκανες γκολ εκει μεσα(μονο ο μαραντονα θα το κανε αυτο παρεπιπτωντος που φτιαχνετε οταν τον πολεμανε)
ποσες πιθανοτητες ειχες να μην μπουν μεσα τα καλοπαιδα και να σκοτωσουν?ενα τσακ καναν 30 ατομα και ξεφευγαν απο τους μπατσους..
καλα ρε Cirus εχεις πλακα ρε φιλε..
χτες με ζαλιζεις να σου πω τι στο καλο εγινε η στη ριζουπολη
το απεφευγα γιατι ξερω που οδηγει η κουβεντα- εσυ να κανεις τον κινεζο
τι στο καλό έγινε στη ριζούπολη που να μην μπορούν να παίξουν οι παίχτες στο γήπεδο είπα και εξακολουθώ να το λέω κουράστηκα σε ακατανόμαστε, κουράστηκα πολύ να λέω τα ίδια άστο
πες απλά ότι διαφωνούμε:wave2:
Βρε παπάρα,μπάλα παίζεις.Την ίδια ψυχολογία έχεις όταν σού βρίζουνε μάνες,οικογένειες,όταν σε φτύνουν και σε τρομοκρατούν με κάθε τρόπο....
καλά δώσε μου 1 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο με εφορίες πληρωμένες σπίτια με πισίνες κτλ κτλ
και μετά βρίσε μου ότι θες και τρομοκράτησε με
άσε μας ρε συ
δεν τους υποχρέωσε κανένας να γίνουν ποδοσφαιριστές
όταν βγαίνεις στο γήπεδο παιζεις μπάλα, ΤΕΛΟΣ. αν δεν μπορεις σπιτάκι σου για μένα είναι απλά τα πράγματα
και στον καρεμπέ έλεγαν πατσαβούρα τη Σκλεναρίκοβα αλλά δεν νομίζω να μην την μπιπ το βράδυ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και σου λεω εγω οτι δεν εισαι κοτα λυρατη, και εκανες γκολ εκει μεσα(μονο ο μαραντονα θα το κανε αυτο παρεπιπτωντος που φτιαχνετε οταν τον πολεμανε)
ποσες πιθανοτητες ειχες να μην μπουν μεσα τα καλοπαιδα και να σκοτωσουν?ενα τσακ καναν 30 ατομα και ξεφευγαν απο τους μπατσους..
πρέπει να πας στο γήπεδο μία φορά σε ένα τοπικό με ορκισμένες αντίπαλες περιοχές για να καταλάβεις τι ακριβώς λες
vangelis 64
26/11/2009, 12:20
καλά δώσε μου 1 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο με εφορίες πληρωμένες σπίτια με πισίνες κτλ κτλ
και μετά βρίσε μου ότι θες και τρομοκράτησε με
άσε μας ρε συ
δεν τους υποχρέωσε κανένας να γίνουν ποδοσφαιριστές
όταν βγαίνεις στο γήπεδο παιζεις μπάλα, ΤΕΛΟΣ. αν δεν μπορεις σπιτάκι σου για μένα είναι απλά τα πράγματα
και στον καρεμπέ έλεγαν πατσαβούρα τη Σκλεναρίκοβα αλλά δεν νομίζω να μην την μπιπ το βράδυ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Είσαι μλκς:bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
26/11/2009, 12:24
πρέπει να πας στο γήπεδο μία φορά σε ένα τοπικό με ορκισμένες αντίπαλες περιοχές για να καταλάβεις τι ακριβώς λες
ρε σιρους,
εσυ πηγες ριζουπολη και τα ειδες ολα οκ.
για μενα τελιωνει εκει η κουβεντα.
ασε τα τοπικα και τα περιφερειακα, πες τα να δημιουργησεις ετσι ενα κλιμα, αλλα οκ δεν ειναι επιχειρημα αυτο..
Akatanomastos
26/11/2009, 12:27
1) Ολλανδός είχε κατά τη διάρκεια της επιστροφής από την Ολλανδία χαλαρή συζήτηση με τους φιλάθλους των Πειραιωτών, οι οποίοι του έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός θα χάσει την Κυριακή.
Ο 55χρονος προπονητής χαμογέλασε και απάντησε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είστε τόσο αισιόδοξοι, όταν έχετε να νικήσετε τον Παναθηναϊκό από το 2006. Ούτε φέτος θα με νικήσετε». Στη συνέχεια, ο Τεν Κάτε είπε χαμογελώντας: «Το πιθανότερο είναι το 4-2 υπέρ της ομάδας μου».
:bigcry: :bigcry: :bawl:
ρε τον Τεν Κατε, ριχνει και δουλεμα στους γαυρους:lol:
2) δυστηχως:
ΠΑΟ: Θετικός στη νέα γρίπη ο Καραγκούνης!
3) καλα ρε χανουμια:rotflmao: :lol: :rotflmao:
εχετε φαει χυλοπιτα απο τον ΧΑΡΙΣΤΕΑ??? :uplate:
:bigcry: :bawl: :rotflmao:
Παράλληλα, ο Αγγελος Χαριστέας αποκάλυψε και την πρόταση που είχε δεχθεί να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΚ...
είχα και μια πρόταση από την ΑΕΚ πριν από μερικά χρόνια, αλλά δεν προχώρησε.
ρε σιρους,
εσυ πηγες ριζουπολη και τα ειδες ολα οκ.
για μενα τελιωνει εκει η κουβεντα.
ασε τα τοπικα και τα περιφερειακα, πες τα να δημιουργησεις ετσι ενα κλιμα, αλλα οκ δεν ειναι επιχειρημα αυτο..
ξαναματαξαναλεω δεν τα είδα οκ ούτε στο γήπεδο ούτε στην τηλεόραση και καταδικάζω όπως όλοι οι υγειείς φίλαθλοι όλους τους κάφρους δεν τα γουστάρω αυτά και δεν είμαι περήφανος για τους χουλιγκανς που έχει ο Ολυμπιακός
αλλά ξαναματαξαναλεω αφού βγήκαν στο γήπεδο οι παιχτες ότι και να έχει συμβει πιο πριν δεν είναι δικαιολογία να παίξουν σαν κότες
τα ίδια ακριβώς θα έλεγα αν είχαν γίνει τα αντίστροφα και ήταν οι παίχτες του Ολυμπιακού που έπαιξαν έτσι
:cry: :cry: :cry: δεν την παλεύω κάστανο
Cpt. Haddock
26/11/2009, 12:29
δυστηχως:
ΠΑΟ: Θετικός στη νέα γρίπη ο Καραγκούνης!
Κάτσε να επιβεβαιωθεί. Και για τον Λέτο έλεγαν οτι τράκαρε επειδή τον είδε καποιος να περιμένει την οδική βοήθεια λογω βλάβης κ έστειλε SMS σε ραδιοφωνικό σταθμο
Akatanomastos
26/11/2009, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κάτσε να επιβεβαιωθεί. Και για τον Λέτο έλεγαν οτι τράκαρε επειδή τον είδε καποιος να περιμένει την οδική βοήθεια λογω βλάβης κ έστειλε SMS σε ραδιοφωνικό σταθμο
τωρα ακουσα τα τελευταια νεα σποτ φμ και οντως εχει Η1Ν1.
δεν εχει πυρετο βεβαια το μωρο, οποτε μπορει να προλαβει, αλλα δεν εχει κανει ολη βδομαδα προπονησεις..
αλλα δεν μασαει αυτος:lol: ειναι ραμπο.
απο φοβο για την ιωση, δεν θα τον μαρκαρει και κανεις και θα πεφτει ΕΝΤΕΛΩς μονος του τωρα
:bigcry: :lol:
kalgeorge
26/11/2009, 12:32
ρε σεις...ΜΗΝ το κουραζετε.....
τα πραγματα ειναι απλα....
τα παραθετω αναφορικα μονο...
- υπηρχε τρομοκρατια!! τελος!!
- επηρεαζεται πολυ η ψυχολογια-διαθεση ενος ποδοσφαιριστη να παιξει μπαλα (βασιλη αν
εκαναν ενα γκολ θα εμπαιναν μεσα και θα τους βαραγαν δυο μερες
- ΕΚΕΙ φαινεται η ""μαγκια"" των ποδοσφαιριστων ομως !!!! (δεν ξανα αναφερω τα
παραδειγματα των αλλων που εχουν συμβει)
- επισης ΕΚΕΙ φαινεται ο ""οπαδισμος"" ή ο "'επαγγελματισμος''" των παικτων.
αλλος λεει (χεστηκα, σιγα μην κατσω να τις φαω...εγω ειμαι απλα επαγγελματιας, και αλλος
λεει ...θα τα σκισω τα μ@@@ να μαθουν στο γηπεδο)....και εχω πει...ηταν ντροπη για
καποιους ποδοσφαιριστες τοτε...το οτι δυο ξενοι της ομαδος τους ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΑΝ και ετρωγαν
σιδερα..
ολα τα αλλα....ειναι για να ανακυκλωνεται η κουβεντα και να περναει η ωρα....
υπαρχει ΜΟΝΟ η σκοπια που το βλεπει ο καθενας...
συμφωνω ομως με τον κωστα..οτι ΠΡΕΠΕΙ να γινει ενα παρομοιο παραδειγμα αντεστραμενο.
τοτε να δω.....ΠΟΣΟΙ απο τους γαυρους θα πουν τους παικτες τους κοτες
ποσοι θα ζητησουν λυση συμβολαιου στους παικτες
ποσοι θα αναφερθουν στον παραγοντα ψυχολογια
κλπ κλπ
Cpt. Haddock
26/11/2009, 12:33
τωρα ακουσα τα τελευταια νεα σποτ φμ και οντως εχει Η1Ν1.
δεν εχει πυρετο βεβαια το μωρο, οποτε μπορει να προλαβει, αλλα δεν εχει κανει ολη βδομαδα προπονησεις..
αλλα δεν μασαει αυτος:lol: ειναι ραμπο.
απο φοβο για την ιωση, δεν θα τον μαρκαρει και κανεις και θα πεφτει ΕΝΤΕΛΩς μονος του τωρα
:bigcry: :lol:
Σατανικό σχεδιο :evil: (αλλά διέρευσσε... :sad: ) : Θα τον έστελναν στα αποδυτήρια του ολυμπιακού σαν πρέσβη φίλαθλου πνεύματος κι αυτός θ' άρχιζε το φτΑρνισμα :rotflmao:
Akatanomastos
26/11/2009, 12:35
τα ίδια ακριβώς θα έλεγα αν είχαν γίνει τα αντίστροφα και ήταν οι παίχτες του Ολυμπιακού που έπαιξαν έτσι
ασε ρε την παραμυθα, που θα ειχες χασει πρωταθλημα και θα λεγες τα ιδια:rotflmao: :rotflmao:
να βαλω και αλλα προσωπα στην κουβεντα?
αυτο το τεντοπανο ο Θεωδοριδης οποτε υπαρχει ντερμπι,
αν υπαρχουν φωνες οπαδων πανω απο το επιτρεπομενο οριο φασαριας 80decibel βγαινει στην τηλεοραση και μιλαει για τρομοκρατιες και οτι θα παρει την αποστολη να φυγει:rotflmao: :bigcry:
kalgeorge
26/11/2009, 12:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σατανικό σχεδιο :evil: (αλλά διέρευσσε... :sad: ) : Θα τον έστελναν στα αποδυτήρια του ολυμπιακού σαν πρέσβη φίλαθλου πνεύματος κι αυτός θ' άρχιζε το φτΑρνισμα :rotflmao:
εισαι μλκς :bawl: :lol: :lol: :lol:
τον φανταζομαι να φταρνιζεται και αμεσως να πεφτει κατω σφαδαζοντας και λιωνω στο γελιο
:lol: :bawl:
la_villa
26/11/2009, 12:43
φιλαράκι...εγω ξέρω ότι τα πούλησαν στην τιμη του 1,5?
λες να εχει δίκιο....γι αυτο και το "ανοιγμα" της ΠΑΕ στα οικονομικα
:lol: :lol: :lol: :lol:
la_villa
26/11/2009, 12:45
Βρε παπάρα,μπάλα παίζεις.Την ίδια ψυχολογία έχεις όταν σού βρίζουνε μάνες,οικογένειες,όταν σε φτύνουν και σε τρομοκρατούν με κάθε τρόπο....
και την ίδια χωρίς όλα αυτά;:D
φυσικά και όχι...
με όλα αυτα τα "παίρνεις" μπαινεις μεσα και τους γαμας ότι έχουν και δεν εχουν...αν μπορείς
αν δεν μπορείς ψάχνεις πως να δικαιολογηθείς....
ούτε σφαλιάρες φαγαν ούτε τπτ....ότι έγινε εγινε στην κερκίδα
εκτος αν πρώτη φορά στην ζωή τους άκουσαν βρισιες....
ο Θρυλος τα εχει συναντησει πολλάκις....αλλα μεσα στο γήπεδο δεν ήταν βαζελος
ασε ρε την παραμυθα, που θα ειχες χασει πρωταθλημα και θα λεγες τα ιδια:rotflmao: :rotflmao:
να βαλω και αλλα προσωπα στην κουβεντα?
αυτο το τεντοπανο ο Θεωδοριδης οποτε υπαρχει ντερμπι,
αν υπαρχουν φωνες οπαδων πανω απο το επιτρεπομενο οριο φασαριας 80decibel βγαινει στην τηλεοραση και μιλαει για τρομοκρατιες και οτι θα παρει την αποστολη να φυγει:rotflmao: :bigcry:
καλά δεν είσαι και υποχρεωμένος να με πιστεψεις αν θες πίστεψε το αν δεν θες όχι, από την πολύ μεγάλη στεναχώρια μου θα τσακίσω μια τυρόπιτα
Έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα ρε ακατανόμαστε
όταν βγαίνει ο Χ ή ο Υ από τον Ολυμπιακό και λέει κάποια πράγματα πρέπει ντε και καλά να συμφωνώ μαζί του και να με εκφράζει???????
la_villa
26/11/2009, 12:47
όσες και στην λεωφόρο (ή ειναι μεγαααλο γήπεδο αυτό) που ρίξαμε 4....
αυτα είναι φτηνότατεες δικαιολογίες....αν μπορούσες θα εριχνες 4 και όλοι θα ήταν μουγκα στο γήπεδο....όπως γίνεται πάντα
Akatanomastos
26/11/2009, 12:55
http://www.youtube.com/watch?v=cB9o7Zbu9Ns&feature=related
Δηλαδή ρε Μπιλάκο μού λες ότι τούς πήρατε στα ίσα;:confused: Κι αυτό σωστό.Όμως για τα γεγονότα αυτά οι οπαδοί τών συγκεκριμένων ομάδαων κάνανε μόκολα και βάλαν την ουρά κάτω απ' τα σκέλια.(δεν μιλάω για τούς κάφρους.)
Δεν πανηγυρίζανε ρε Κώστα!
Στα ισια τους πηρανε......!!!!
Ασε τα υπολοιπα ψυχολογικα κλπ....
Θα σου φερω ενα παραδειγμα για να καταλαβεις.....
Αγωνα μπασκετ παο -ολυμπιακου.....
Σε παπαστρατειο και ταφο του ινδου...
Ειχες δει ποτε σου εσυ η οποιοσδηποτε αλλος...??????
Γιατι παιχτη απο εκεινες τις ομαδες ( παο & ολυμπιακο ) χεσμενους δεν τους ειδα ποτε....
Παιζανε ... Παρολο οτι τραβαγανε εις δις συγκριτικα με τους αλλους...
Κατα τα αλλα.... Στεναχωρημενους φιλαθλους ομαδας....
Επειδη οι οπαδοι της ιδιας ομαδας εκαναν επεισοδια....
Ομολογω... Δεν μου εχει τυχε ( εξαιρουνται οι βεβαιωμενες τιμωριες της ομαδας μετα τα επισοδια...!)
kalgeorge
26/11/2009, 13:05
Σε παπαστρατειο και ταφο του ινδου...
Ειχες δει ποτε σου εσυ η οποιοσδηποτε αλλος...??????
Γιατι παιχτη απο εκεινες τις ομαδες ( παο & ολυμπιακο ) χεσμενους δεν τους ειδα ποτε....
Παιζανε ... Παρολο οτι τραβαγανε εις δις συγκριτικα με τους αλλους...
ψιτ......τα ιδια ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΑΒΑΓΑΝΕ που να χτυπιεσαι κατω ;)
εγω εχω δει τετοιους αγωνες....
οπως και στο γεωργιος μοσχος.....εκει να δεις τρομοκρατια...
να περναει ο παικτης με την μπαλα και να τον πιανεις κεφαλοκλειδωμα...
αλλα μην τα βαζουμε ολα ιδια
Φτανει με τη ριζούπολη.
Παμε στις κατα καιρούς 4ρες που έχετε φάει μέχρι την Κυριακή πρώτα από ολα προλαβαίνουμε να τις αναλύσουμε μία - μία ?????:confused: :confused:
αν είναι να μην ξεκινήσω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
26/11/2009, 13:52
http://www.sport24.gr/html/ent/876/ent.329876.asp
ψιτ......τα ιδια ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΑΒΑΓΑΝΕ που να χτυπιεσαι κατω ;)
εγω εχω δει τετοιους αγωνες....
οπως και στο γεωργιος μοσχος.....εκει να δεις τρομοκρατια...
να περναει ο παικτης με την μπαλα και να τον πιανεις κεφαλοκλειδωμα...
αλλα μην τα βαζουμε ολα ιδια
Λεγε οτι θες.....
Η ροχαλα συννεφο και η εξιστορηση του γενεολογικου τους δεντρου χωρις καν να χρειαζετε να ανεβασεις τον τονο της φωνης σου.....:winka:
Τα τρομερα γκαπα-γκουπα απο τις ξυλινες εξεδρες ( παπαστρατειο ) τα περναω σε δευτερευων μοιρα....
Και επαιζαν και για την ψυχη της μανας τους....:winka:
Ολα ιδια ...Γιατι οχι..... ?? Για τρομοκρατια δεν μιλαμε.....
Στην Ριζουπολη πιστευω οτι και γκολ να βαζανε δεν θα γινοταν τιποτα.....
Το αντιθετο.....
Μπουμερανγκ στους γαυρους θα γυρναγε....
kalgeorge
26/11/2009, 14:35
Λεγε οτι θες.....
Η ροχαλα συννεφο και η εξιστορηση του γενεολογικου τους δεντρου χωρις καν να χρειαζετε να ανεβασεις τον τονο της φωνης σου.....:winka:
Τα τρομερα γκαπα-γκουπα απο τις ξυλινες εξεδρες ( παπαστρατειο ) τα περναω σε δευτερευων μοιρα....
Και επαιζαν και για την ψυχη της μανας τους....:winka:
Ολα ιδια ...Γιατι οχι..... ?? Για τρομοκρατια δεν μιλαμε.....
Στην Ριζουπολη πιστευω οτι και γκολ να βαζανε δεν θα γινοταν τιποτα.....
Το αντιθετο.....
Μπουμερανγκ στους γαυρους θα γυρναγε....
eisai lathos edw....den sugkrinete i roxala kai i existorisi tou genealogikou dentrou, me tin swmatiki epafi...telos :)
an ebaine gkol (pragma pou simaine kataktisi prwtathlimatos ) tha ebainan oloi mesa na eisai sigouros
isxuei fusika gia oles tis omades...apla twra exoume piasei to paradeigma :wave2:
Akatanomastos
26/11/2009, 14:38
an ebaine gkol (pragma pou simaine kataktisi prwtathlimatos ) tha ebainan oloi mesa na eisai sigouros
;)
και ειναι πολυ ευκολο ο πακτης να μυρισει αυτην την μπαρουτιασμενη ατμοσφαιρα..
Να θυμήσω στους φίλους γαύρους ......... που λένε λαγούς και κότες τους παίκτες του ΠΑΟ για τη Ριζούπολη ............ ότι ο τερματοφύλακάς τους είναι ένας από αυτούς τους παίκτες .......
Άρα ......... λαγός και κότα και ο Νικοπολίδης ;;;
Ή αυτός εξαιρείται αφού έγινε ολυμπιακός ;;;
Άρα Αντώναρος και Άντρακλας !!!
Επίσης να ρωτήσω και κάτι ακόμα ......... πως θέλατε να παίξουν οι παίκτες του ΠΑΟ όταν δεν μπορούσαν ούτε να πλησιάσουν στις πλάγιες γραμμές του γηπέδου από τα κάθε λογής αντικείμενα που πέφταν ;;;
Και φυσικά οι γαύροι κάναν όλες τις επιθέσεις από εκεί ακριβώς !!!
Όλα τα άλλα περί τσαμπουκά, μαγκιές και άλλα εμπριμέ .......... όσοι τα λέτε .......... θα ήθελα να σας δω να τα εφαρμόζετε ........... όταν θα κινδυνεύει το δικό σας τομάρι !!!
Από μακριά ............. ωραία τα λέτε !!!
Η τσάμπα μαγκιά σε όλο της το μεγαλείο !!!
Έξω απ' το χορό, πολλά τραγούδια λέτε ............
la_villa
26/11/2009, 14:44
δωμου και μενα 1,000,000 ? και ανεβαινω και στις κερκιδες να πανηγυρίσω το τεμαχιο που θα έχωνα στην ομάδα με σήμα την ζωοτροφή
Akatanomastos
26/11/2009, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
οχι ρε φιλε,
αμα εισαι μαγκας συμφωνα με τους φιλους μας εδω τους γαυρους,
δεν σε τρομαζει αμα σου κοψει τον λαιμο η φωτοβολιδα, ή σου βγαλει το ματι..
παιζεις χαλαρα και ψυχραιμα..
οποιος εχει δει τον αγωνα καταλαβαινει οτι οι παικτες περιμεναν απλα να περασει η ωρα να φυγουν ζωνανοι..
αυτο το πραγμα δεν ειχε σχεση ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. τους ειχαν κοπει τα ποδια, οχι γιατι ειχε κοσμο ή τους βριζαν, ειχαν ξαναπαιξει ντερμπι ετσι δεν ειναι?
τους κοπηκαν τα ποδια γιατι ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΝ.. δεν μπορεις να παιξεις μπαλα ετσι, και τα ηρωικα ειναι δικαιολογιες για να νιωθετε οτι το πηρατε αξια..
ντροπη παντως που κανετε τις παπιες..
kalgeorge
26/11/2009, 14:45
Να θυμήσω στους φίλους γαύρους ......... που λένε λαγούς και κότες τους παίκτες του ΠΑΟ για τη Ριζούπολη ............ ότι ο τερματοφύλακάς τους είναι ένας από αυτούς τους παίκτες .......
Άρα ......... λαγός και κότα και ο Νικοπολίδης ;;;
Ή αυτός εξαιρείται αφού έγινε ολυμπιακός ;;;
Άρα Αντώναρος και Άντρακλας !!!
Επίσης να ρωτήσω και κάτι ακόμα ......... πως θέλατε να παίξουν οι παίκτες του ΠΑΟ όταν δεν μπορούσαν ούτε να πλησιάσουν στις πλάγιες γραμμές του γηπέδου από τα κάθε λογής αντικείμενα που πέφταν ;;;
Και φυσικά οι γαύροι κάναν όλες τις επιθέσεις από εκεί ακριβώς !!!
Όλα τα άλλα περί τσαμπουκά, μαγκιές και άλλα εμπριμέ .......... όσοι τα λέτε .......... θα ήθελα να σας δω να τα εφαρμόζετε ........... όταν θα κινδυνεύει το δικό σας τομάρι !!!
Από μακριά ............. ωραία τα λέτε !!!
Η τσάμπα μαγκιά σε όλο της το μεγαλείο !!!
den eides sto oaka?????dei eixe ginei tiopta kaio theodwridis elege apo ta apodutiria tha parw tin omada kai tha fugw :)
kalgeorge
26/11/2009, 14:46
..
οποιος εχει δει τον αγωνα καταλαβαινει οτι οι παικτες περιμεναν απλα να περασει η ωρα να φυγουν ζωνανοι..
den einai akrivws etsi file....
einai thema xaraktira kai proswpikotitas.....
to idio egine kai sto voley gunaikwn propersi kai perisi...mono pou den tis lintsarisan sto renti....kai autes piran to diplo ekei kai to prwtathlima mazi
:a23: :a23:
la_villa
26/11/2009, 14:48
τι κινδυνευαν ρε
εδω στα τοπικά ,που δεν υπαρχει ούτε νομος ούτε θεος και έχεις τον αμυντικο σκαρφαλωμένο στην πλάτη να σου δαγκώνει το αυτί και να μην τρέχει μια και παίζεις μπάλα
αν έβαζε το τεμαχιο ο βαζελος ολοι μουγκα θα ήταν....τα υπόλοιπα @@ μεντολες
οπως γινόταν και στην λεωφόρο...ή ο βαζελος έχει μόνο καλά παιδιά??και μπήκαν 4 οχι 1
και δείξαν και φανέλα....και όλοι μουγκα είναι
αυτα είναι νομος στα γήπεδα
den eides sto oaka?????dei eixe ginei tiopta kaio theodwridis elege apo ta apodutiria tha parw tin omada kai tha fugw :)
Και απλά σκέψου στο ΟΑΚΑ πόσο μεγαλύτερος χώρος (λόγω στίβου) παρεμβάλεται μεταξύ κερκίδων και γηπέδου !!!
Στη Ριζούπολη πηγαίναν να χτυπήσουν το πλάγιο και τους τραβάγαν από τις φανέλες σχεδόν !!!
Προσωπικα θα συνεχιζω να λεω οτι τα ιδια εκτροπα εχουν γινει πολλες φορες και σε πολλα γηπεδα.....
Το ξερουμε ολοι... Και ειναι καταδικαστεα.....
Εαν το συγκεκριμενο παιχνιδι δεν ειχε τετοια βαθμολογικη σημασια δεν θα μιλουσαμε καν για αυτο τωρα.....
den einai akrivws etsi file....
einai thema xaraktira kai proswpikotitas.....
to idio egine kai sto voley gunaikwn propersi kai perisi...mono pou den tis lintsarisan sto renti....kai autes piran to diplo ekei kai to prwtathlima mazi
:a23: :a23:
Να σε ρωτήσω ......... πόσοι ήταν οι θεατές στου Ρέντη και πόσοι στη Ριζούπολη ;;;
Έχει και αυτό κάποια σημασία .........
Προσωπικα θα συνεχιζω να λεω οτι τα ιδια εκτροπα εχουν γινει πολλες φορες και σε πολλα γηπεδα.....
Το ξερουμε ολοι... Και ειναι καταδικαστεα.....
Εαν το συγκεκριμενο παιχνιδι δεν ειχε τετοια βαθμολογικη σημασια δεν θα μιλουσαμε καν για αυτο τωρα.....
Μάλλον λάθος θυμάσαι !!!
Επίσης μέχρι τότε ........... υπήρχαν οπαδοί και από τις 2 ομάδες στα γήπεδα ........... η Ριζούπολη ήταν η ΠΡΩΤΗ φορά που ΔΕΝ δόθηκαν εισητήρια στην αντίπαλη ομάδα !!!
Για να είναι ακόμα πιό απόλυτη η τρομοκρατία .....
Akatanomastos
26/11/2009, 14:57
δεκτον,
αλλα ειναι θρασος να βγαινετε τωρα οι γαυροι και να λετε οτι το πηρατε το 7ο πρωταθλημα με το σπαθι σας και οτι ειμαστε κοτες λυρατες που το χασαμε..
μαγκες, δεν παιζανε παιδαρελια τοτε στον παο..δεν ειναι κοτες τα παιδια, και ολοι ηταν/ειναι μεγαλοι ποδοσφαιριστες.. μην λεμε οτι θελουμε, ουτε ξεχασανε σε μια μερα την μπαλα, ουτε γινανε αδελφες σε ενα απογεμα..
Akatanomastos
26/11/2009, 14:58
Μάλλον λάθος θυμάσαι !!!
Επίσης μέχρι τότε ........... υπήρχαν οπαδοί και από τις 2 ομάδες στα γήπεδα ........... η Ριζούπολη ήταν η ΠΡΩΤΗ φορά που ΔΕΝ δόθηκαν εισητήρια στην αντίπαλη ομάδα !!!
Για να είναι ακόμα πιό απόλυτη η τρομοκρατία .....
καλα κωστα, αν ειχαν και οι δυο εισητηρια εκει μεσα δεν θα εφευγε κανεις ζωντανος εκεινη την μερα..
σε εκεινο το μπουρδελο δεν γινοτανε..
και λαβιλλα δεν ειναι ακριβως ιδια η ριζουπολη με την λεωφορο..
kalgeorge
26/11/2009, 14:59
Να σε ρωτήσω ......... πόσοι ήταν οι θεατές στου Ρέντη και πόσοι στη Ριζούπολη ;;;
Έχει και αυτό κάποια σημασία .........
den nomizw oti exei simasia an se deiroun 5000 i 500 atoma