Σύνδεση

View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

Akatanomastos
27/11/2009, 16:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
όσες φορες και να το βάλεις το ίδιο χαζό ακούγεται σαν δικαιολογία που έφαγες γκολ στο 3ο λεπτό, για να μην γίνεσαι εσύ γραφικός στο λέω, βάλτο όσες φορές θες.

κανετε τους χαζους ρε πουστη γιαυτο εκνευριζομαι..

επειδη ακριβως ειναι 3 λεπτο παιζει ρολο, αμα ηταν στο 15 δεν θα σου λεγα τιποτα..

τελος ειπαμε..

irinia
27/11/2009, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ναι με ενα σπριντ ειναι ετοιμοι:rolleyes:

για να δικαιολογησεις κατι που ξεκινησεις αστοχα να υποστηριζεις θα πεις πολλα..

anyway, απο την αρχη δεν ειπα οτι αυτο ηταν το καθοριστικο σημειο, αλλα ειναι αλλο ενα κομματι που συμπληρωνει το παζλ..

μαζι με ολα τα αλλα συνησφερει και αυτο στο να φας ενα γκολ στο 3 ή 6 λεπτο(δεν θυμαμαι ακριβως) και μετα αντε κρατησε την ολη αυτην την κατασταση..

ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.........ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ....!!!

Μερικοί όταν έπαιζαν μπάλλα,έκαναν ζέσταμα μέ τή φωτιά άπό τίς έφημερίδες
όπως στά ντέρμπυ............
Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός....!!!

ΠΕΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ...........ΟΤΙ ΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ

κρατάει πάνω άπό μισή ώρα + τό μασσάζ μέ θερμαντικές άλοιφές.....!!

ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΖΕΣΤΑΜΑ.............

έκτός άπό τό ότι κινδυνεύεις μέ μυικό τραυματισμό,
δέν μπορείς μέ τίποτε νά άποδώσεις
σέ ότι άφορά.........
ΔΥΝΑΜΗ...........ΕΚΡΗΞΗ...........ΤΑΧΥΤΗΤΑ...........ΑΝΤΟΧΗ.......

Αύτά γιά τούς μπαλλαδόρους πού κάνουν ζέσταμα στό ........ΤΖΑΚΙ.....!!!!

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ...........ΟΣΟ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ

τό νά μπείς στό χόρτο,χωρίς άναγνώριση τού άγωνιστικού χώρου καί χωρίς προθέρμανση..!!
Άλλά ............

Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ...........ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ...........άπό τήν άσχετίλα...!!

:wave2:

irinia
27/11/2009, 16:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Λοιοπόν ακατονόμαστε,το κουράσαμε πάλι.Κανείς δεν είπε ότι δεν χρειάζονται ζέσταμα οι μύες πριν τον αγώνα.

Εγώ ατό που σε ρώτησα και δεν απάντησες,είναι το ΠΩΣ γίνεται.Όπως σωστά σού είπε ο κολλητός μου ο Γιώργος,το ζέσταμα γίνεται για να μην τραυματιζόμαστε.
Σίγουρα ένα σωστό ζέσταμα περιλαμβάνει λίγο τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις.
Ο ΠΑΟ δεν έχασε το ματς από κρύους μύες.Το στρέτσινγκ τού λέει τίποτα;:wave2:

ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ..........ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑΤΙΚΟ ΖΕΣΤΑΜΑ...??

Πάθαμε πλάκα......
Παρόλα αύτά όμως μόλις σηκώθηκαν πλακώθηκαν στά σπρίντ...
Καί παίζαν βόλλευ...!!!

irinia
27/11/2009, 16:32
ΖΩΡΖ............

όταν ζορίζεσαι..........πάντα έτσι κάνεις...??

Akatanomastos
27/11/2009, 16:34
εμενα μαγκες δεν με φοβιζει να κανω λαθος, και εχω βγει και εχο παραδεχτει τα λαθη μου..

Οσοι λοιπον βαυκαλιζεστε οτι ειμαι κολλημενος και δεν ακουω κανεναν, σας παραπεμπω σε ποστ μου που παραδεχομαι το λαθος μου..

ΑΛΛΟΙ, που κατηγορουν εμενα ΔΕΝ παραδεχοντε ποτε το λαθος τους, και προτιμουν κανουν το ασπρο μαυρο και τη νυχτα μερα για να μη βγουν λαθος..

Και ειστε και μεγαλοι ανθρωποι ρε πουστη μου και μπαλαδοροι:bigcry: :bawl: :bigcry:

kalgeorge
27/11/2009, 17:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.........ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ....!!!

πες τα ρε τερενς...που να το βρει,,,,

αφου κολλανε στα διοδια....γινεται χαμος στους δρομους, φασαρια , χαβουζα κλπ κλπ κλπ

αντε με τους αλητες :lol: :lol: :bawl: :bawl:

vangelis 64
27/11/2009, 17:11
ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ..........ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑΤΙΚΟ ΖΕΣΤΑΜΑ...??

Πάθαμε πλάκα......
Παρόλα αύτά όμως μόλις σηκώθηκαν πλακώθηκαν στά σπρίντ...
Καί παίζαν βόλλευ...!!!

:wave2: Έχω δει ποδοσφαιριστές να μην κάνουν ούτε μισό σπριντ.Μόνο διατάσεις και ξανά μανά διατάσεις.Και παίζαν άφοβα.

Όταν το πρωτοέκανα,περίμενα πότε θα έρθει το τράβηγμα.Και μιας και δεν ήρθε πείστηκα.

Αργότερα,σε μεγαλύτερη ηλικία και εκτός πρωταθλήματος φυσικά,δεν ξανάτρεξα για να ζεσταθώ.Όπως τότε που παίξαμε στον Πόρο.:winka:

STOYBI
27/11/2009, 17:28
Έχω δει ποδοσφαιριστές να μην κάνουν ούτε μισό σπριντ.Μόνο διατάσεις και ξανά μανά διατάσεις.Και παίζαν άφοβα.

Όταν το πρωτοέκανα,περίμενα πότε θα έρθει το τράβηγμα.Και μιας και δεν ήρθε πείστηκα.

Αργότερα,σε μεγαλύτερη ηλικία και εκτός πρωταθλήματος φυσικά,δεν ξανάτρεξα για να ζεσταθώ.Όπως τότε που παίξαμε στον Πόρο.:winka:

+ 10000 ! Ποδοσφαιριστες και οχι μονο......

Διατασεις για πληρες "ξεδιπλωμα" των μυων και οι θερμαντικες θα παιξουν τον ρολο τους μεχρι να ερθει ο μυς σε σωστη θερμοκρασια....

Η στραβη μπορει να μην αποκλειστει αλλα μειωνετε τρομερα το ποσοστο της......

ΥΓ... Ασε που στην ριζουπολη

Ετρεχαν απο το πουλμαν....

Προς τα αποδυτηρια.....

Ετρεχαν απο τα αποδυτηρια....

Προς την φυσουνα .....

Ξαναετρεχαν να βγουν απο την φυσουνα.....

Ξαναετρεχαν να μπουν στην φυσουνα....

Εισαστε κακοι οσοι λετε οτι δεν εκαναν ζεσταμα..... :(

( Πλακα κανω...)

kalgeorge
27/11/2009, 17:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
+ 10000 ! Ποδοσφαιριστες και οχι μονο......

Διατασεις για πληρες "ξεδιπλωμα" των μυων και οι θερμαντικες θα παιξουν τον ρολο τους μεχρι να ερθει ο μυς σε σωστη θερμοκρασια....

λοιπον...ή εισαι ασχετος
ή εισαι παρεακι....
ή και εσυ ειρωνευεσαι
διαλεξε

:rotflmao: :rotflmao:

o_gavros
27/11/2009, 17:34
κοίτα που απο το πουθενά,γενίκαμε και κλικαδόροι.
άντε να δω τι άλλο θα διαβάσουμε εδω πέρα μέσα.

Ακατανόμαστε μη σταματάς!!!
ο Τέρενς χρειάζεται ένα παραγιο, και συν τοις άλλοις κάποιος πρέπει να μας βάζει και στο δρόμο της αλήθειας εμάς τα απολολόντα πρόβατα.
Αν αυτό γίνεται και με το γέλιο που ρίχνω διαβάζοντας ορισμένους,τότε βάνω τζίφρα και κλείνω δωμάτιο με πρώτη θέα τα σκουπίδια.

Στον φίλτατο Χυμάδι (εσύ είσαι μέλος της κλίκας ρε?να ξέρουμε,μην εκτεθούμε κιόλας) να του πω ότι συμφωνώ με το τσο & λο.
ανα τους καιρούς έχετε φάει τόσο τσο και τόσο λο που έχετε γίνει ωσάν τους ουρακοτάγκοι τους κοκκινόκωλοι!χο χο χο σε καλό μου.

οκ. παραθεσαμε τις αποψεις μας, οταν σου λεω κατι πασιφανες και σου βαζω και αποδειξεις για να μην μπορεις να το αμφισβητησεις και συ παρολαυτα πουλας τρελα, δεν μπορουμε να πουμε κατι αλλο

πριν κάμποσες σελίδες εσύ δεν έλεγες το μνημειώδες "δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απόψεις,απλά απόψεις"????σα να αντιφάσκεις κομματάκι θαρρώ.
Λεβέντη πάρτο λίγο αλλιώς γιατί βρίσκει στη στροφή.φιλικά στο λέω.

el_hymador
27/11/2009, 17:42
Εγω παντως για ζεσταμα κανω διαιρεσεις

τσο και λο :wave2:

Akatanomastos
27/11/2009, 17:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
κοίτα που απο το πουθενά,γενίκαμε και κλικαδόροι.
άντε να δω τι άλλο θα διαβάσουμε εδω πέρα μέσα.

Ακατανόμαστε μη σταματάς!!!
ο Τέρενς χρειάζεται ένα παραγιο, και συν τοις άλλοις κάποιος πρέπει να μας βάζει και στο δρόμο της αλήθειας εμάς τα απολολόντα πρόβατα.
Αν αυτό γίνεται και με το γέλιο που ρίχνω διαβάζοντας ορισμένους,τότε βάνω τζίφρα και κλείνω δωμάτιο με πρώτη θέα τα σκουπίδια.

πριν κάμποσες σελίδες εσύ δεν έλεγες το μνημειώδες "δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απόψεις,απλά απόψεις"????σα να αντιφάσκεις κομματάκι θαρρώ.
Λεβέντη πάρτο λίγο αλλιώς γιατί βρίσκει στη στροφή.φιλικά στο λέω.

δεν θα σου απαντησω στα περι παραγιου κλπ κλπ, γιατι εγω εχω το θαρρος της γνωμης μου, και δεν βγαινω μετα απο δηλωσεις αλλων να πεταξω την σποντουλα μου οπως εκανες και συνεχιζεις να κανεις εσυ..εσυ κανε τον εξυπνο με ποστ αλλων, μεχρι εκει σε παιρνει..

Παμε παρακατω..

θα σου απαντησω για το αποψεις,

ΑΥΤΟ που συζηταμε εδω ειναι ΙΑΤΡΙΚΗ διαολε που λες και εσυ:lol: εχουν κατσει λοιπον οι γιατροι και ειδαν οτι οταν θερμαινετε ο μυς αποδιδει καλυτερα, δεν ειναι και τοσο δυσκολο να το φανταστει κανεις..

εσεις εδω λετε τα δικα σας και τα πιστευτε..

Το τι ειναι πεναλντι και τι οχι ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ και δεν υπαρχει σωστο και λαθος, αφου εμεις οι ανθρωπο φτιαχνουμε τους κανονες..

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΓΑΥΡΟΥς
1) Το ενα ειναι ιατρικη και υπαρχει σωστο και λαθος, και το καταλαβαινεις εκ του αποτελεσματος, τραυματισμοι μειωμενη αποδοση
2) Το αλλο ειναι κανονες που ερχοντε και παρερχοντε..

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ,
και γω βαγγελη μου εχω δει ποδοσφαιριστη να σβηνει το ΜΑΛΜΠΟΡΟ το κοκκινο, να κανει 25 γυρους σε σταδιο και μετα να παιζει και μπαλα.. Εχει ετσι την καλητερη αποδοση?

Αλλοι εχουν δει και εξωγηινους..

Το σωστο ειναι να κανεις ζεσταμα στα αποδυτηρια με τραβηγματα και κρεμες δηλαδη..

συνεχιστε αυτα που λετε, εχει πλακα να συνεχιζετε μεγαλοι ανθρωποι να επιμενετε στην βλακεια για να μην παραδεχτητε το λαθος..

Υ.Γ. Τα φιλικα σου μαν, δεν τα θελω, γιατι δαγκωνουν..πες τα αλλου

CIRUS
27/11/2009, 17:45
κανετε τους χαζους ρε πουστη γιαυτο εκνευριζομαι..

επειδη ακριβως ειναι 3 λεπτο παιζει ρολο, αμα ηταν στο 15 δεν θα σου λεγα τιποτα..

τελος ειπαμε..

εσύ κάνεις το χαζό ρε φίλε και το αποδεικνύεις σε κάθε ευκαιρία δυστυχώς, δεν πιστεύω ότι είσαι αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ και εγώ άλλο μαζί σου, οκ θα σεβαστώ τη γνώμη σου αν και δεν απάντησες σε αυτό που σε παρέπεμψα.

τέλος και από μένα, δεν θα προσπαθήσω άλλο φτάνει.

CIRUS
27/11/2009, 17:47

Προς τα αποδυτηρια.....

Προς την φυσουνα .....

αυτό που το βάζεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
27/11/2009, 17:48
εσύ κάνεις το χαζό ρε φίλε και το αποδεικνύεις σε κάθε ευκαιρία δυστυχώς, δεν πιστεύω ότι είσαι αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ και εγώ άλλο μαζί σου, οκ θα σεβαστώ τη γνώμη σου αν και δεν απάντησες σε αυτό που σε παρέπεμψα.

τέλος και από μένα, δεν θα προσπαθήσω άλλο φτάνει.

δεν καταλαβα γιατι κανω το χαζο, σου απαντησα ξεκαθαρα,

ΑΝ ΦΑΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΜΗ ΖΕΣΤΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ, ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΓΚΟΛ.
μπορω και να στο ζωγραφισω..

τα περι ριζουπολης τα χουμε γραψει 30 φορες..

STOYBI
27/11/2009, 17:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
λοιπον...ή εισαι ασχετος
ή εισαι παρεακι....
ή και εσυ ειρωνευεσαι
διαλεξε

:rotflmao: :rotflmao:

Ela re... Τι ειπα λαθος...????

( Απο τα προχειρα που ξερω ....???)

:confused:

o_gavros
27/11/2009, 17:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

τσο και λο :wave2:
σας πάω ρε βαζέλια.έξω καρδιά ανθρώποι να πούμε.
γλέντα τη ζωή ένα πράμα,κι ας τον τρώτε ενίοτε (κυριολεκτικά & μεταφορικά. τα μεταφορικά είναι τα οχήματα που σας μαζεύουν όταν σταματήσει το τρέξιμο,χο χο χο)

μουμπλε μουμπλε

Υ.Γ. Τα φιλικα σου μαν, δεν τα θελω, γιατι δαγκωνουν..πες τα αλλου

Κομπλέ,εσύ ότι πεις αρχηγέ μου.
αν ένιωθες έστω και στο ελάχιστο,θα καταλάβαινες ότι οι απαντήσεις που δέχεσαι είναι στο ίδιο κλίμα με αυτές που έπαιρνε και ο Τερενς.
κανείς δε σου είπε ότι αυτό που κάνεις τιτάνια προσπάθεια να αποδείξεις,λες και είμαστε δικαστήριο, είναι λάθος.άλλο σου είπαν όλοι όσοι μπήκαν στον κόπο.
εσύ όμως το χαβά σου...δε τερενς γουέι.

όσο για το υστερόγραφο σου,μην γίνεσαι μαλάκας.χαβαλέ κάνουμε έστω και αν ενίοτε ξεφεύγουμε.Αυτό δε σημαίνει ότι αμα σε πετύχω στο δρόμο και θες βοήθεια,θα σε γράψω στα αλειμμένα καουντερπέιν παπάρια μου και θα φύγω.

o_gavros
27/11/2009, 17:53

Προς τα αποδυτηρια.....

Προς την φυσουνα .....

( Πλακα κανω...)

το κοινώς,και ευρέως αποδεκτά,λεγόμενο τσο & λο σα να λέμε!στα λόγια του χυμαδορ έρχεσαι φίλος!:lol: :lol: :lol:

Akatanomastos
27/11/2009, 17:56

Κομπλέ,εσύ ότι πεις αρχηγέ μου.
αν ένιωθες έστω και στο ελάχιστο,θα καταλάβαινες ότι οι απαντήσεις που δέχεσαι είναι στο ίδιο κλίμα με αυτές που έπαιρνε και ο Τερενς.
κανείς δε σου είπε ότι αυτό που κάνεις τιτάνια προσπάθεια να αποδείξεις,λες και είμαστε δικαστήριο, είναι λάθος.άλλο σου είπαν όλοι όσοι μπήκαν στον κόπο.
εσύ όμως το χαβά σου...δε τερενς γουέι.

όσο για το υστερόγραφο σου,μην γίνεσαι μαλάκας.χαβαλέ κάνουμε έστω και αν ενίοτε ξεφεύγουμε.Αυτό δε σημαίνει ότι αμα σε πετύχω στο δρόμο και θες βοήθεια,θα σε γράψω στα αλειμμένα καουντερπέιν παπάρια μου και θα φύγω.

μαν εμενα ξερεις τι με ενοχλει, το στυλακι μερικων, που ξερουν οτι εχουν λαθος και το παιζουν αυθεντιες..

ολα ξεκινησαν απο ενα ποστ μου περι ζεσταματος και την απαντηση του καλγιωργη οτι αυτα δεν θα τα λεγαν ουτε 10χρονα..

η συζητηση εξελτιχτηκε και εμπλουτιστηκε με διαφορες παπαριες που λεγοντε μονο και μονο για να ακουστουν και να δημιουργησουν εντυπωσεις. Δεν προσπαθω να αποδειξω τιποτα, την βλακεια δεν μπορω να υπομενω και την τρελα..

Επισης θελω οταν μιλαμε εδω μεσα, να κανουμε χαβαλε, και να ειμαστε αντικειμενικοι, να μην λεμε παπαριες για να στηριξουμε τους φιλους μας, ουτε να αντιδραμε για να αντιδρασουμε..

Και φυσικα μην κανουμε κωλοτουμπες,λεγοντας τωρα αυτο και μετα απο λιγο το αλλο..

δεν ειπα εγω οτι δεν θα σε βοηθησω αν σε πετυχω στο δρομο και χρειαζεσαι κατι...

CIRUS
27/11/2009, 17:58
δεν καταλαβα γιατι κανω το χαζο, σου απαντησα ξεκαθαρα,

τα περι ριζουπολης τα χουμε γραψει 30 φορες..

νομίζω σου απάντησα ότι ως προς το ιατρικό έχεις δίκιο παίζει ρόλο

αλλά είναι σαν να μου λες
στους 1000000000 αθλητές που θα παίξουν στα πρώτα λεπτά

ο ένας θα κάνει 0,00002 δευτερόλεπτα χειρότερο χρόνο στα σπριντ από αυτά που μπορεί επειδή δεν ζεστάθηκε σωστά ο μυς γιατί για τέτοια διαφορά μιλάμε

άρα φυσικά και έπαιξε ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ρόλο στο πρώτο γκολ και τολμώ να πω ότι ήταν και ο κύριος λόγος που χάσατε

και στο δεύτερο γκολ σε ένα σπριντ του του Γιαννακόπουλου ο Μπασινάς τον πρόλαβε και τον έκοψε γιατί έκλασε και έτσι πήρε μεγαλύτερη ώθηση στο δικό του σπριντ και έτσι του πήρε την μπάλα

αν δεν μπορείς να κλάσεις δυνατά δεν παίζεις ποδόσφαιρο

kalgeorge
27/11/2009, 17:59
Ela re... Τι ειπα λαθος...????

( Απο τα προχειρα που ξερω ....???)

:confused:

τιποτα ρε, απλα οποιος απανταει κοντρα σοτν ακατανομαστο ειναι ενα απο τα παραπανω....

και ας ειναι ενας και οι αλλοι τοσοι :rotflmao:

kalgeorge
27/11/2009, 18:00
Αυτό δε σημαίνει ότι αμα σε πετύχω στο δρόμο και θες βοήθεια,θα σε γράψω στα αλειμμένα καουντερπέιν παπάρια μου και θα φύγω.

που σαι ρε....αν τον πετυχεις να κανεις πρωτα ζεσταμα και μετα να τον βοηθησεις για να αποδωσεις καλυτερα

:bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao:

Akatanomastos
27/11/2009, 18:01
νομίζω σου απάντησα ότι ως προς το ιατρικό έχεις δίκιο παίζει ρόλο

αλλά είναι σαν να μου λες
στους 1000000000 αθλητές που θα παίξουν στα πρώτα λεπτά

ο ένας θα κάνει 0,00002 δευτερόλεπτα χειρότερο χρόνο στα σπριντ από αυτά που μπορεί επειδή δεν ζεστάθηκε σωστά ο μυς γιατί για τέτοια διαφορά μιλάμε

άρα φυσικά και έπαιξε ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ρόλο στο πρώτο γκολ και τολμώ να πω ότι ήταν και ο κύριος λόγος που χάσατε

και στο δεύτερο γκολ σε ένα σπριντ του του Γιαννακόπουλου ο Μπασινάς τον πρόλαβε και τον έκοψε γιατί έκλασε και έτσι πήρε μεγαλύτερη ώθηση στο δικό του σπριντ και έτσι του πήρε την μπάλα

αν δεν μπορείς να κλάσεις δυνατά δεν παίζεις ποδόσφαιρο

χαριτωμενο δεν μπορω να πω..

τουλαχιστον τωρα απαντας ειλικρινα σαν γαυρος που κατα βαθος χαρηκε οτι εγινε στην ριζουπολη εντος και ΕΚΤΟς του αγωνιστικου χωρου..

vangelis 64
27/11/2009, 18:03
Τι είχες Γιάννη,τι είχα πάντα.(όχι εσύ ρε γαύρε)

Λάστιχο λέμε!:bawl: :cry:

o_gavros
27/11/2009, 18:04
που σαι ρε....αν τον πετυχεις να κανεις πρωτα ζεσταμα και μετα να τον βοηθησεις για να αποδωσεις καλυτερα

:bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao:
τι μλκς,πνίγηκα :bigcry: :bigcry:

Akatanomastos
27/11/2009, 18:04

Βαγγελη, στειλε μια επιστολη στην FIFA με τις προτασεις ολων σας, να καταργηθει το ζεσταμα, κρεμουλες μονο..:rotflmao: :lol: :bigcry:

o_gavros
27/11/2009, 18:05

έλα καημένε τώρα κι εσύ,δεν έχεις ακούσει που λένε ότι σαν πετύχει...,τύφλα να'χει... :bigcry: :bigcry:

CIRUS
27/11/2009, 18:08
χαριτωμενο δεν μπορω να πω..

τουλαχιστον τωρα απαντας ειλικρινα σαν γαυρος που κατα βαθος χαρηκε οτι εγινε στην ριζουπολη εντος και ΕΚΤΟς του αγωνιστικου χωρου..

Για πες αυτό το συμπέρασμα που το έβγαλες πάλι επειδή αστειεύτηκα, τι θες να κάνω αφού θέλεις να μας πεις ότι χάσατε επειδή δεν κάνατε καλό ζέσταμα ???????

τεςπα όταν τσαντίζεσαι λες διάφορα οπότε δεν τρέχει τίποτα πίστευε το δεν με νοιάζει κιόλας, αλλά πραγματικά τα Εκτός του αγωνιστικού χώρου ΠΟΤΕ δεν τα χαίρομαι, ποτέ στη ζωή μου δεν θεώρησα μαγκιά τα καφριλίκια δεν θα αρχίσω τώρα!!!!

Akatanomastos
27/11/2009, 18:15
Για πες αυτό το συμπέρασμα που το έβγαλες πάλι επειδή αστειεύτηκα, τι θες να κάνω αφού θέλεις να μας πεις ότι χάσατε επειδή δεν κάνατε καλό ζέσταμα ???????

τεςπα όταν τσαντίζεσαι λες διάφορα οπότε δεν τρέχει τίποτα πίστευε το δεν με νοιάζει κιόλας, αλλά πραγματικά τα Εκτός του αγωνιστικού χώρου ΠΟΤΕ δεν τα χαίρομαι, ποτέ στη ζωή μου δεν θεώρησα μαγκιά τα καφριλίκια δεν θα αρχίσω τώρα!!!!

1ον) δεν κανανε καθολου ζεσταμα

2ον) στο γραψα και καποιες σελιδες πριν,

οταν καταδικαζεις γεγονοτα, αλλα μετα χαιρεσαι που νικησες θεωροντας οτι δεν επηρεασαν τα γεγονοτα τους παικτες και παιξαν σαν κοτες,
ειναι σαν να τα επιβραβευεις ή τουλαχιστον να μην θεωρεις ότι πληξανε τον υγιη ανταγωνισμο..

δεν ειναι ανεξαρτητο το ενα με το αλλο..

διαλεξε, η καταδικαζεις τα γεγονοτα και παραδεχεσαι οτι η νικη σου ηταν εν μεσω κλιματος τρομοκρατιας,
ή ζεις στον κοσμο σου και υποστηριζεις οτι το πηρατε με το σπαθι σας

irinia
27/11/2009, 18:18
Έχω δει ποδοσφαιριστές να μην κάνουν ούτε μισό σπριντ.Μόνο διατάσεις και ξανά μανά διατάσεις.Και παίζαν άφοβα.

ΑΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΖΕΣΤΑΜΑ..........

Γιά παράδειγμα,κάνοντας δίπλωση φέρνεις τό μέτωπο στά γόνατα μέ
τεντωμένα πόδια,κάτι κάνεις......
Όσο λυμένος όμως καί νάναι κάποιος πρέπει νά ξέρεις ότι....
ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ..........
ένοργοποιεί διαφορετικές μυικές ίνες καί μάζες,όπότε
τά σπρίντ καί οί ποδοσφαιρικές κινήσεις μέ καί χωρίς μπάλλα είναι
άπαραίτητες...!!
Έννοείται ότι πρώτα βγαίνεις μέ άπλά παπούτσια καί μετά μέ τάπες...!!!
ΖΕΣΤΑΜΑ............ΜΕ ΤΑΠΕΣ.....???........ΘΑΝΑΤΟΣ.....!!!
Τό νά βγείς μέ τάπες καί νά άρχίσεις νά κάνεις τήν Κομανέτσι......είναι γιά γέλια....!!!
Τό ότι δέν πάθαμε τίποτε..??
Θέμα μάλλον άγυμνασιάς καί τύχης.
Όπως είπε καί ό φίλος μας ...........
λιανικά όσο πιό δυνατό καί γυμνασμένο μυικό σύστημα διαθέτει κάποιος ,
τόσο περισσότερο κινδυνεύει άπό μυικό τραυματισμό λόγω τής έντασης
πού άναπτύσσεται στίς μυικές μάζες.....
Φαντάσου τόν μύ σάν ένα λάστιχο πού συνέχεια τεντώνει....!!!
Τραβάει άπό τήν έκφυση,τραβάει άπό τήν κατάφυση καί όσο πιό δυνατό είναι
τό λάστιχο,τόσο τραβάει.....!!!

ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ.........

Όσο πιό γιουβαρλάκι είναι κανείς,τόσο λιγότερο κινδυνεύει άπό
μυικό τραυματισμό....χωρίς ζέσταμα
Καί μικρότερης ίσχύος φυσικά..!!!

Όσο άπίστευτο άκούγεται τόσο πραγματικό είναι....!!

Ποτέ δέν θά μπορούσε μόνο τό στατικό ζέσταμα νάναι όλοκληρωμένο,
άπό τότε πού ξεκίνησε στήν Έλλάδα περίπου στά μέσα τού 70 βοηθούσε
τούς άθλητές νά κρατήσουν δυνάμεις,άλατα , ίχνοστοιχεία,κ.λ.π....
ίδρώνοντας λιγότερο στήν προθέρμανση.
Τό πρωτοείδαμε στό ΠΑΛΑΙ.......όταν ήρθαν οί Κινέζοι,Έθνική βόλλευ ,κάπου
τό 74.
Έκατσαν κάτω,άρχισαν τά σπαγγάτα καί μείς ξεραθήκαμε στά γέλια.
Μετά όμως σηκώθηκαν ,άρχισαν τά άλματα καί τά σπριντάκια....
καί πάθαμε πλάκα όταν τούς είδαμε νά βγαίνουν μισό μέτρο πάνω
άπό τό φιλέ...!!
Τήν άλλη μέρα κράζαμε τούς καθηγητές...!!!
ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....!!

ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ................ΟΜΩΣ
Μόνον οί συγκεκριμμένες κινήσεις τού κάθε άθλήματος ένεργοποιούν
τίς άντίστοιχες μυικές μάζες.
Γιαυτό ένα όλοκληρωμένο ζέσταμα,πάντα περιλαμβάνει καί τίς άνάλογες
κινήσεις τού άθλήματος.
Τώρα πλέον έδώ καί χρόνια ή έργοφυσιολογία έπιβάλει πλέον σέ προθέρμανση,
προετοιμασία,άγώνα..........τή χρησιμοποίηση ......ΚΑΙ ΜΠΑΛΛΑΣ........άνά άθλημα...!!

Έναν μόνο μύ δέν μπόρεσαν νά έλέγξουν καλά...............ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΑΚΟ....!!

Γιαυτό σήμερα πέφτουν κάτω σάν τά κοτόπουλα...!!!
Τό τελευταίο θύμα...???
Γνωστό......κρίμα

CIRUS
27/11/2009, 18:22
1ον) δεν κανανε καθολου ζεσταμα

2ον) στο γραψα και καποιες σελιδες πριν,

οταν καταδικαζεις γεγονοτα, αλλα μετα χαιρεσαι που νικησες θεωροντας οτι δεν επηρεασαν τα γεγονοτα τους παικτες και παιξαν σαν κοτες,
ειναι σαν να τα επιβραβευεις ή τουλαχιστον να μην θεωρεις ότι πληξανε τον υγιη ανταγωνισμο..

δεν ειναι ανεξαρτητο το ενα με το αλλο..

διαλεξε, η καταδικαζεις τα γεγονοτα και παραδεχεσαι οτι η νικη σου ηταν εν μεσω κλιματος τρομοκρατιας,
ή ζεις στον κοσμο σου και υποστηριζεις οτι το πηρατε με το σπαθι σας

επανέρχεσαι πάλι στην αρχή που κάναμε αυτή τη συζήτηση σου έχω απαντήσει με επιχειρήματα και δεν τα έχεις αντικρούσει ποτέ γύρνα πίσω αντέκρουσε τα και ξαναέλα δεν θα γράφω συνέχεια τα ίδια επειδή ότι θες το διαβάζεις και ότι δεν θες το προσπερνάς.

vangelis 64
27/11/2009, 18:25
Ανακεφαλαιώνοντας-έτσι για να γουστάρω.:p

1.Ο ΠΑΟ δεν έχασε λόγω ελλειπούς προθέρμανσης

2.Είναι ΛΑΘΟΣ να μην κάνεις σωστό ζέσταμα πριν τον αγώνα,αλλά το στρέτσιν βοηθάει πολύ.

3.Όσοι πιστεύετε ότι οι παίκτες τού ΠΑΟ,που ΔΕΝ μασάγαν σίδερα σ' αυτό το ματς,είναι κότες και αρσακειάδες...
καταδικάστε και τον Ζιντάν για την κουτουλιά που έριξε στο Ματεράτσι.Κότα κι αυτός,επηρεάστηκε ψυχολογικά.

Μήπως οι παίχτες τής Λίβερπουλ και τής Γιούβε ήταν πολύ άντρες,όταν βγήκαν να παίξουν μπάλα στο Χέιζελ,μετά την ανακοίνωση νεκρών;

Akatanomastos
27/11/2009, 18:27
επανέρχεσαι πάλι στην αρχή που κάναμε αυτή τη συζήτηση σου έχω απαντήσει με επιχειρήματα και δεν τα έχεις αντικρούσει ποτέ γύρνα πίσω αντέκρουσε τα και ξαναέλα δεν θα γράφω συνέχεια τα ίδια επειδή ότι θες το διαβάζεις και ότι δεν θες το προσπερνάς.

φιλαρακο, εδω αντικρουετε κειμενα γιατρων και γυμναστων για να το παιξετε αυθεντιες μερικοι και συ να το παιξεις οτι πηρες πρωταθλημα με το σπαθι σου..

δεν θα παιξω αυτο το ηλιθιο παιχνιδι αλλο βαρεθηκα..

ο καθενας ας πιστευει οτι θελει..

Το ηλιθιο πραγμα ξερεις ποιο ειναι,
Να προσπαθεις να πεισεις καποιον που ΔΕΝ θελει να πειστει.

Και το ακομα ποιο ηλιθιο ειναι να προσπαθεις να πεισεις πολλους συγχρονος που δεν θελουν πειστουν.Τοτε οχι μονο δεν τους πειθεις, αλλα γινεσαι και περιγελος γιατι η ομαδικη βλακεια ειναι ανικητη..

Ξαναλεω λοιπον, μην πιστευτε γυμναστες και ολες τις ομαδες παγκοσμιως που κανουν ζεσταμα, πιστεψτε τους γιωργηδες τους γιαννηδες και τους βαγγεληδες με παραδειγματα απο τον πορο και λοιπους γαυρους..

Και το πρωταθλημα το πηρατε στην ριζουπολη με το σπαθι σας γιατι οι παικτες μας ηταν κοτες..

μαζι σας και γω, αν ειναι να μπω στην χαβαλο παρεα και δουλευουμε ολοι μαζι τον τερενς να το κανω ρε αδερφια
:beer:

vangelis 64
27/11/2009, 18:28
Με πρόλαβες και τα έγραψες πολύ αναλυτικά.Ωραίος!:beer: :beer: :beer: :wave2:

kalgeorge
27/11/2009, 18:31
3.Όσοι πιστεύετε ότι οι παίκτες τού ΠΑΟ,που ΔΕΝ μασάγαν σίδερα σ' αυτό το ματς,είναι κότες και αρσακειάδες...
καταδικάστε και τον Ζιντάν για την κουτουλιά που έριξε στο Ματεράτσι.Κότα κι αυτός,επηρεάστηκε ψυχολογικά.

κλαιω απο τα γελια μλκ :bawl: :bawl:

τελειως ΑΚΥΡΟ παραδειγμα......χααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχααχαχαχ

ελιωσα ρε να ασι καλα
α....και για να απαντησω....ο ζινταν ιεναι μαγκας που εριξε την κουτουλια, δνε τον καταδικαζουμε
αυτο περιμεναμε και απο τους δικους μας :wave2:

irinia
27/11/2009, 18:32
ΠΟΥΣΑΙ.............ΚΑΠΤΑΙΝ

ΒΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ 20%.....!!!

Νά τό κλείσω τώρα...??
Θά μάς πείς ποιός
θά φταίει...??
Έτσι κί άλλιώς.........ούτε γιά ψυχοθεραπεία δέν κάνει πιά...

ΜΕ ΤΟΣΗ............ΜΑΛΑΚΙΑ......!!

ΑΝΤΕ...............ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΙ

ΜΑΟ - ΜΑΟ έναντίον ΖΟΥΛΟΥ......

Πόσες προσκλήσεις είπαμε.........δικαούνται...?? 10......?:rotflmao: :rotflmao:

irinia
27/11/2009, 18:36
Ανακεφαλαιώνοντας-έτσι για να γουστάρω.:p

1.Ο ΠΑΟ δεν έχασε λόγω ελλειπούς προθέρμανσης

2.Είναι ΛΑΘΟΣ να μην κάνεις σωστό ζέσταμα πριν τον αγώνα,αλλά το στρέτσιν βοηθάει πολύ.

Μήπως οι παίχτες τής Λίβερπουλ και τής Γιούβε ήταν πολύ άντρες,όταν βγήκαν να παίξουν μπάλα στο Χέιζελ,μετά την ανακοίνωση νεκρών;

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΟ ΕΧΑΣΕ............ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΑΜΑΤΟΣ

Έχασε γιατί άν δέν έχανε δέν θάφευγαν ζωντανοί.....!!!!

Τό Λίβερπουλ Γιούβε........ήταν μιά τραγωδία,καί τό άποτέλεσμα μιά
άπάτη ............
Τό μάτς έγινε γιά νά μή σκοτωθεί κι άλλος κόσμος...!!

vangelis 64
27/11/2009, 18:37

α....και για να απαντησω....ο ζινταν ιεναι μαγκας που εριξε την κουτουλια, δνε τον καταδικαζουμε
αυτο περιμεναμε και απο τους δικους μας :wave2: Και μετά θα τούς βρίζατε γιατί άφησαν την ομάδα με 7 παίχτες.

Ίσα ρε Αντρεεεεεςςςς!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
27/11/2009, 18:39
Και μετά θα τούς βρίζατε γιατί άφησαν την ομάδα με 7 παίχτες.

Ίσα ρε Αντρεεεεεςςςς!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ναι ρε φιλε....γιατι θα εδειχναν οτι ειναι μαγκες......

και οχι....ας πουμε....λεω εγω τωρα....να πεσουν κατω ;) ;)

vangelis 64
27/11/2009, 18:42

Τό μάτς έγινε γιά νά μή σκοτωθεί κι άλλος κόσμος...!!

:wave2: Σωστά,αλλά δεν μπορώ ν' ακούω για τόση βαρβατίλα και τα ρέστα πια!Ρώτησε κανείς αυτούς τούς ανθρώπους πώς ένοιωθαν;

Όποιος δεν επηρεάζεται από τα καδρόνια και τίς πέτρες που τού έρχονται στο κεφάλι είναι άντρας κι όποιος επηρεάζεται,κότα;

Τι διάολο ρε....ποδοσφαιριστές παίζουν μπάλα ή καταδρομείς; :bigcry: :bigcry:

kalgeorge
27/11/2009, 18:45
Ρώτησε κανείς αυτούς τούς ανθρώπους πώς ένοιωθαν;

αχου τα μωρε τα παιδια :blush:

πως λες να ενιωσαν? πω πωω.....τα παιδακια :blush:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ασε μας ρε βαγγελη....

επρεπε να σε εχω οταν παιξαμε με τον ηροδοτο στην κρητη ρε μλκ και πλακωνομασταν ΚΑΙ με τους παικτες ΚΑΙ με τους μουστακαληδες που εβρισκαν εμας τα παιδια για να βγαλουν την μαγκια τους...
αλλα τα τσιμπησαν τα γκολακια :wave2:

CIRUS
φιλαρακο, εδω αντικρουετε κειμενα γιατρων και γυμναστων για να το παιξετε αυθεντιες μερικοι και συ να το παιξεις οτι πηρες πρωταθλημα με το σπαθι σου..

δεν θα παιξω αυτο το ηλιθιο παιχνιδι αλλο βαρεθηκα..

ο καθενας ας πιστευει οτι θελει..

Το ηλιθιο πραγμα ξερεις ποιο ειναι,
Να προσπαθεις να πεισεις καποιον που ΔΕΝ θελει να πειστει.

Και το ακομα ποιο ηλιθιο ειναι να προσπαθεις να πεισεις πολλους συγχρονος που δεν θελουν πειστουν.Τοτε οχι μονο δεν τους πειθεις, αλλα γινεσαι και περιγελος γιατι η ομαδικη βλακεια ειναι ανικητη..

Ξαναλεω λοιπον, μην πιστευτε γυμναστες και ολες τις ομαδες παγκοσμιως που κανουν ζεσταμα, πιστεψτε τους γιωργηδες τους γιαννηδες και τους βαγγεληδες με παραδειγματα απο τον πορο και λοιπους γαυρους..

Και το πρωταθλημα το πηρατε στην ριζουπολη με το σπαθι σας γιατι οι παικτες μας ηταν κοτες..

μαζι σας και γω, αν ειναι να μπω στην χαβαλο παρεα και δουλευουμε ολοι μαζι τον τερενς να το κανω ρε αδερφια

αφού δεν θες να απαντήσεις (δεν μπορείς μάλλον??? δεν θα μάθω ποτέ:lol: :lol: :lol: ) και πουλάς ειρωνεία κανένα πρόβλημα, θα συνεχίσω και εγώ στο δικό σου ρυθμό όταν μπορώ και έχω όρεξη.

προς το παρόν δεν έχω και επειδή το κουράσαμε το θέμα αν δεν έχεις και συ αντίρρηση σταματάμε οι 2 μας εδώ

συμφωνούμε ότι διαφωνούμε και συνέχισε με τους άλλους :wave2:

vangelis 64
ναι ρε φιλε....γιατι θα εδειχναν οτι ειναι μαγκες......

και οχι....ας πουμε....λεω εγω τωρα....να πεσουν κατω ;) ;) Ε τότε καλά σάς λένε κότες και πελάτες και λαγούς ρε συ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλά ε,τρομερό το χιούμορ σου,πέθανα.:bawl: :bawl: :lol: :lol: :bawl: :bawl:

kalgeorge
27/11/2009, 18:46
!Ρώτησε κανείς αυτούς τούς ανθρώπους πώς ένοιωθαν;

:

ΕΕΕΕΕ??????? ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΡΕ!!! ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ????? :mad: :mad:

ΑΛΗΤΕΣ....Ε ΑΛΗΤΕΣ.... :mad: :mad: :mad:

:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
27/11/2009, 18:47
Ε τότε καλά σάς λένε κότες και πελάτες και λαγούς ρε συ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλά ε,τρομερό το χιούμορ σου,πέθανα.:bawl: :bawl: :lol: :lol: :bawl: :bawl:

ΟΧΙ ΡΕ ΔΝΕ ΗΤΑΝ ΧΙΟΥΜΟΡ....ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΤΩ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
27/11/2009, 18:49

επρεπε να σε εχω οταν παιξαμε με τον ηροδοτο στην κρητη ρε μλκ και πλακωνομασταν ΚΑΙ με τους παικτες ΚΑΙ με τους μουστακαληδες που εβρισκαν εμας τα παιδια για να βγαλουν την μαγκια τους...
αλλα τα τσιμπησαν τα γκολακια :wave2: ΟΚ.Βλέπεις εσύ δηλαδή στην εξέδρα νεκρούς και λες.."Τα μουνόπανα,σκοτώσαν τούς δικούς μας,θα τούς βάλουμε 5 γκολ σήμερα,θα τούς ξεσκίσουμε."

Σκεπάσου να μην κρυώσεις μόνο.:rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
27/11/2009, 18:50
ΟΚ.Βλέπεις εσύ δηλαδή στην εξέδρα νεκρούς και λες.."Τα μουνόπανα,σκοτώσαν τούς δικούς μας,θα τούς βάλουμε 5 γκολ σήμερα,θα τούς ξεσκίσουμε."

Σκεπάσου να μην κρυώσεις μόνο.:rotflmao: :rotflmao:

ρε καραγκιοζη ειδες κανεναν να χτυπαει στη ριζουπολη??

οχι γαιτι αν το ειδες πες το και σε εμας τους υπολοιπους

vangelis 64
27/11/2009, 18:52
ρε καραγκιοζη ειδες κανεναν να χτυπαει στη ριζουπολη??

οχι γαιτι αν το ειδες πες το και σε εμας τους υπολοιπους Μιλάω για το Χέιζελ ρε γίδι.Και λέω ότι άνθρωποι παίζουν μπάλα, όχι μηχανήματα.

Δε μού λες,ποιός είναι ο αγαπημένος σου παίχτης,ο Μητρόπουλος;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
27/11/2009, 18:53
Μιλάω για το Χέιζελ ρε γίδι.Και λέω ότι άνθρωποι παίζουν μπάλα, όχι μηχανήματα.

Δε μού λες,ποιός είναι ο αγαπημένος σου παίχτης,ο Μητρόπουλος;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν κολαει αυτο τωρα, μιλαμε για ριζουπολη

ο καλιτζακης ειναι :smokin:

vangelis 64
27/11/2009, 19:15
δεν κολαει αυτο τωρα, μιλαμε για ριζουπολη
Κολλάει γιατί μιλάμε για ψυχολογία και ιδιοσυγκρασία και προηγουμένως έβαλες γελάκια,όταν είπα για το πώς ένοιωθαν αυτοί οι παίχτες τότε.

Επίσης...

ο καλιτζακης ειναι :smokin: ...τίποτα,ξέχασέ το.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
27/11/2009, 19:17
Κολλάει γιατί μιλάμε για ψυχολογία και ιδιοσυγκρασία και προηγουμένως έβαλες γελάκια,όταν είπα για το πώς ένοιωθαν αυτοί οι παίχτες τότε.

Επίσης... ...τίποτα,ξέχασέ το.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αι ρε.....καλιτζακης :a23: :a23: :a23:

Gia
27/11/2009, 19:26
Ιστορία απο Σωτηρακοπουλο..

Εχει στο τέλος ενα κουφό με τον Πουσκας και τον Εθνικο που δεν το είχα ξανακούσει. Για όποιον γουστάρει..
http://www.sport-fm.gr/article/206320

:beer: :wave2:

blackbusa
27/11/2009, 21:03
εγώ είδα κάποιους παίχτες του Παναθηναικού να προσπαθούν και να μη μασάνε και άλλους (τους περισσότερους) να παίζουνε σαν κότες και επείδη έχω εξηγήσει με πολλά ποστ πριν από αυτό γιατί το θεωρώ απαράδεκτο αυτό για επαγγελματία ποδοσφαιριστή που έχει μπει στο γήπεδο άσε με να έχω αντίθετη γνώμη :wave2:

edit: και οι διαιτητές άνθρωποι είναι δεν έχω δει κανένα να κόπτεται για τη δική τους ψυχολογία που τη μάνα τους την έχουν πάρει εκατομμύρια φίλαθλοι και η ζωή τους μέχρι να παίξουν Α εθνική έχει κινδυνέψει άπειρες φορές. Ούτε καν έχουν το δικαίωμα να κάνουν ένα σοβαρό λάθος, εκεί έχουμε όλοι απαίτηση να είναι επαγγελματίες και να σφυράνε δίκαια, δεν είδα ποτέ κανένα να δικαιολογεί διαιτητή γιατί φοβάται μήπως φάει ξύλο μετά το ματς. Αλλά για τα μοσχαναθρεμένα μας παλικάρια της ομάδος μας τα παιδιά αν έχουν άνγχος ή στρες και δεν μπορούν να αποδώσουν αν ασκείται ψυχολογική βία επάνω τους είναι λογικό να μην παίζουν και ας παίρνουν του κόσμου τα εκατομμύρια για να κλωτσήσουν μια μπάλα. Ρε ουστ όποιος δεν μπορεί να αλλάξει επάγγελμα

και σε πολλούς εργαζόμενους ασκείται ψυχολογική βία από τα αφεντικά τους και υποφέρουν σε πολλά θέματα με δάνεια και ένα σωρό πράγματα που έχουν στο κεφάλι τους αλλά στην δουλειά τους κοιτάνε και είναι άψογοι, δεν επικαλούνται ψυχολογική βία και προβλήματα για να μην την κάνουν σωστά. Μην δικαιολογείται τα πάντα για να καλύψετε τους παίχτες

ημαρτον και παλι ρε μαλακα....ελεος λεμε...οι διαιτητες δεν ειναι επαγγελματιες...για την πλακα/καβλα/ψωνιο τους το κανουν...αν ειναι μαζοχες να ακουν για την μανουλα τους ειναι δικο τους θεμα...βεβαια παιζουν και αλλα κολπα απο πισω για να φτασουν σε επιπεδο Α εθνικης...:winka: δικαιωμα για σοβαρο λαθος εχουν...αλλα στα ποσα λαθη καιγονται...???αν κανεις ενα λαθος οκ...νατε και δυο...οταν ομως ειναι συνεχωμενα παυουν να ειναι λαθη...και λεμε για δυσκολες φασεις κρισης (ειναι δεν ειναι πεναλντυ αν χτυπησει η μπαλλα στο χερι)...και οχι πχ τραβηγμα φανελας/μαρκαρισμα με τα 2 ποδια/καθαροτατο φραγμα...(ακομα θυμαμαι τον διαιτητη στο Αρης-Ολυμπιακος που χαρισε στον Γεωργατο 3 φορες την δευτερη κιτρινη και τελικα δεν αντεξε και ειπε στον παγκο του γαυρου...''κανε τον αλλαγη γιατι στην επομενη θα τον βγαλω εγω...:lol: )...και για να τελειωνει και να καταλαβεις πια η διαφορα τα μπινελικια απο το ξυλο ειναι ο Μπακας...τον θυμασε???εκανε μαλακιες στον τελικο κυπελλου...τον κανανε ασηκωτο...σταματησε να σφυραει...ε ρε και ποσοι αλλοι θελουν μπας και χαρουμε επιτελους λιγο μπαλλα...

la_villa
27/11/2009, 22:42

Προς τα αποδυτηρια.....

Προς την φυσουνα .....

:lol: :lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

3 σελίδες για το ... ζεσταμα???:lol: :lol: :bawl:

la_villa
27/11/2009, 22:46

δηλ αν δεν είχε μπει το γκολ θα είχε γίνει ζέσταμα?????:sick: :alien:

ελεος ρε....

σε ΣΤΑΤΙΚΗ φαση κιόλας....ίδια φαση και το 3-0.....που του π@στη...λιγακι θα είχαν ζεσταθει

la_villa
27/11/2009, 22:57
τελικα το ξανασκέφτηκα....

πρεπει να εφταιγε το ζεσταμα 100%.....δεν μπορούσαμε

.....

.......

...............

να σας ανοίξουμε τα ποδια με τίποτα.....πολύ δυσκαμψία βρε παιδι μου

υ.γ καουμποιδες χαβαλε κανουμε ε...μην παει απατο...το "ριχνουμε" το θρεντ κυριακη μεσανυχτα

irinia
27/11/2009, 23:04
Σωστά,αλλά δεν μπορώ ν' ακούω για τόση βαρβατίλα και τα ρέστα πια!Ρώτησε κανείς αυτούς τούς ανθρώπους πώς ένοιωθαν;

Όποιος δεν επηρεάζεται από τα καδρόνια και τίς πέτρες που τού έρχονται στο κεφάλι είναι άντρας κι όποιος επηρεάζεται,κότα;

Τι διάολο ρε....ποδοσφαιριστές παίζουν μπάλα ή καταδρομείς; :bigcry: :bigcry:

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ..........ΑΠΟΛΥΤΑ

τό ποδόσφαιρο........είναι παιχνίδι.

Γιά νά παίξεις πρέπει νάχεις όρεξη καί διάθεση......!!!!!

ΓΙΑΤΙ...........ΛΕΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...??

:wave2: :wave2:

Akatanomastos
27/11/2009, 23:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
δηλ αν δεν είχε μπει το γκολ θα είχε γίνει ζέσταμα?????:sick: :alien:

πες μου οτι κανεις πλακα ρε φιλε, ελεος, αν εσυ μετα απο 3 σελιδες με εξηγησεις και ξανα εξηγησεις οδηγεισαι στο παραπανω συμπερασμα, εισαι τουλαχιστον στοκος..

αν κανεις πλακα οκ, αλλιως κοιταξε το..

la_villa
27/11/2009, 23:18
ρε φίλε

μην απαντας σαν δεκαχρονο....ελεος
με τις παπαριες που γραφεις τι περιμένεις να ακούσεις

σοβαρεψου...στο ξαναλεω

la_villa
27/11/2009, 23:23
ξεμπερδεψε τις περιπτωσεις που μεσα σε 12" θελεις το απόλυτο απο εναν αγώνα ποδοσφαιρου
και πόσο μαλλον απο μια στημενη φαση και βλέπουμε...

τα εχεις μπερδέψει όλα και τα μεταφραζεις αναλόγως με το τι σε βολεύει για να καλυφθεις....

τελικά λες ο Μπράβο που στα γιαννενα δεν πήδηξε σωστα στο 2-2 να μην είχε κανει καλό ζέσταμα???
:lol: :lol: :lol: :lol: :beer:
και του είπα του μαλάκα τρέξε για 2 ωρες πριν τον αγωνα....
ξερεις εχει παίξει και Ρεαλ...εχει κατι μυς...ΝΑ :lol: :lol: :lol:

υ.γ καλή συνεχεια...θα μπω το πρωι να διαβασω τις επομενες 5 σελιδες....κ για να μην τραυματισω κανα ματι θα κανω καμια διάταση....κανα 30'

Akatanomastos
27/11/2009, 23:30
ρε φίλε

μην απαντας σαν δεκαχρονο....ελεος
με τις παπαριες που γραφεις τι περιμένεις να ακούσεις

σοβαρεψου...στο ξαναλεω

Με αυτα που γραφεις δεν μπορω να απαντησω αλλιως..

πουλα λιγη τρελα ακομα..

επειδη ξερεις πολυ μπαλα και συ, στατικη φαση,

1) πρεπει να πηδηξουν τα μπακ

2) ο νικοπολιδης το τρωει ορθιος..

ΤΕΛΟςΠΑΝΤΩΝ δεν ειπα οτι ειναι ο μονος λογος αυτος, εσυ και καποιοι αλλοι τα λετε οπως θελετε για να ξεφυγετε απο τις ασχετοσυνες που λετε..

εγω ειπα (1000στη φορα) οτι ισως και αυτο επαιξε τον ρολο του..

εσυ κοιμησου ησυχος αγορι μου, με το σπαθι σου το πηρες το παιχνιδι τοτε, ΜΕΣΑ στο γηπεδο

Akatanomastos
27/11/2009, 23:46

τα εχεις μπερδέψει όλα και τα μεταφραζεις αναλόγως με το τι σε βολεύει για να καλυφθεις....

εγω να καλυφθω?

απο τι?

αλλοι κανουν τις κολωτουμπες..

giobazolias
28/11/2009, 02:29

και οι δυο ξενοι του παναθηναικου επαγγελματιες ηταν....οικογενειες ειχαν....ΚΑΜΜΙΑ ορεξη για αντιπαραθεση ή για να τιμησουν την φανελα δεν ειχαν....ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΙΞΑΝ ΜΠΑΛΑ.

ποιοι ρε????
ο Κολκα επαιξε μπαλλα?????????????????
που στα αποδυτηρια επαιρνε απ το κινητο την Φινλανδικη Πρεσβεια να παει να τον παρει απ τη Ριζουπολη????

υ.γ οτι θελει λεει ο καθενας!!!!!!

Akatanomastos
28/11/2009, 03:03
ΓΙΑΤΙ...........ΛΕΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...??
:wave2: :wave2:

γιατι οι ολοι οι γαυροι, και ενας βαζελος:look:

θεωρουν πως οταν κερδιζεις οπως στην ριζουπολη σημαινει οτι κερδισες στο γρασιδι..

CIRUS
28/11/2009, 06:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ημαρτον και παλι ρε μαλακα....ελεος λεμε...οι διαιτητες δεν ειναι επαγγελματιες...για την πλακα/καβλα/ψωνιο τους το κανουν...αν ειναι μαζοχες να ακουν για την μανουλα τους ειναι δικο τους θεμα...βεβαια παιζουν και αλλα κολπα απο πισω για να φτασουν σε επιπεδο Α εθνικης...:winka: δικαιωμα για σοβαρο λαθος εχουν...αλλα στα ποσα λαθη καιγονται...???αν κανεις ενα λαθος οκ...νατε και δυο...οταν ομως ειναι συνεχωμενα παυουν να ειναι λαθη...και λεμε για δυσκολες φασεις κρισης (ειναι δεν ειναι πεναλντυ αν χτυπησει η μπαλλα στο χερι)...και οχι πχ τραβηγμα φανελας/μαρκαρισμα με τα 2 ποδια/καθαροτατο φραγμα...(ακομα θυμαμαι τον διαιτητη στο Αρης-Ολυμπιακος που χαρισε στον Γεωργατο 3 φορες την δευτερη κιτρινη και τελικα δεν αντεξε και ειπε στον παγκο του γαυρου...''κανε τον αλλαγη γιατι στην επομενη θα τον βγαλω εγω...:lol: )...και για να τελειωνει και να καταλαβεις πια η διαφορα τα μπινελικια απο το ξυλο ειναι ο Μπακας...τον θυμασε???εκανε μαλακιες στον τελικο κυπελλου...τον κανανε ασηκωτο...σταματησε να σφυραει...ε ρε και ποσοι αλλοι θελουν μπας και χαρουμε επιτελους λιγο μπαλλα...

ημαρτον εσύ ρε Παναγιώτη, επειδή δεν είναι εππαγγελματίες δεν είναι και ανθρώποι μήπως? Ναι είναι μαζόχες και θέλουν να ακούνε για τη μάνα τους, τώρα θελεις να απαντήσω σοβαρά? ποιο δικαίωμα για σοβαρό λάθος έχουν όποτε κάνουν λάθος πέφτουμε να τους φάμε ζωντανούς. Δεν υπερασπίζομαι ρε π@π@ράκο τους διαιτητές απλά μια σύκριση έκανα και εσύ μου λες τώρα ότι όποιος κάνει μ@λ@κία σε ματς πρέπει να τον κάνουμε ασήκωτο για να βάλει μυαλό και να χαρούμε λίγη μπάλα.

ξεκίνησα να σου απαντήσω και σοβαρά π@π@ράκο, να σου πω θέλω ρεβάνς στο τάβλι τι θα γίνει??

la_villa
28/11/2009, 09:07
πφφφφφ....4 απαντησεις μόνο????

φλώροι....
:lol: :lol: :lol: :lol: :beer:

toyar
28/11/2009, 09:28
Επειδή το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα όποιος κι αν κερδίσει σήμερα και επειδή προσωπικά δεν θυμάμαι ξανά ντέρμπυ με τη μια ομάδα με -5 βασικούς και χωρίς πάγκο θα θεωρήσω μεγάλη επιτυχία του ολυμπιακού το Χ:rolleyes:
Αν ο παο με στρωμένη ομάδα από τον ίδιο προπονητή εδώ και δυο χρόνια και χωρίς τραυματισμούς δεν κερδίσει ούτε τώρα θα αποδείξει για άλλη μια φορά πόσο κόμπλεξ έχει

kalgeorge
28/11/2009, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ποιοι ρε????
ο Κολκα επαιξε μπαλλα?????????????????
που στα αποδυτηρια επαιρνε απ το κινητο την Φινλανδικη Πρεσβεια να παει να τον παρει απ τη Ριζουπολη????

υ.γ οτι θελει λεει ο καθενας!!!!!!

θυμασαι μηπως καποιον ΜΙΚΑΕΛΣΕΝ?????

μηπως θυμασαι πως επαιξε ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ οταν μπηκε????

αν οχι βαλε το παχνιδι δες το μια παλι...και μιλας.

kalgeorge
28/11/2009, 09:53
ημαρτον εσύ ρε Παναγιώτη, επειδή δεν είναι εππαγγελματίες δεν είναι και ανθρώποι μήπως?

εχει δικιο ρε πανο....δηλαδη αυτοι δεν κινδυνευουν καθε φορα???
λιγα τα παραδειγματα?

giobazolias
28/11/2009, 11:33
θυμασαι μηπως καποιον ΜΙΚΑΕΛΣΕΝ?????

μηπως θυμασαι πως επαιξε ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ οταν μπηκε????

αν οχι βαλε το παχνιδι δες το μια παλι...και μιλας.

ειπες οτι οι ξενοι μπηκαν και παιξαν Μπαλλα!!!!!

Σου ξαναλεω οτι ......................ο Κολκα πριν τον αγωνα καλουσε απτο κινητο την Φινλανδικη πρεσβεια να πανε να τον παρουν απ τη Ριζουπολη!!!

Λες ανακριβειες!!!

ο προεδρος (ο ανυπαρκτος) επρεπε να εχει παρει την ομαδα να φυγει!!!!
μονο αυτος φταιει .......και κανεις αλλος!!!

Μιλαμε για γαυρους με προεδρο τον Κοκκαλη!
Οταν δεν τους επαιρνε αγωνιστικα...............μεχρι και τους Ρωσους ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ για να παρουν τη νικη!

Και για να δεις ποσο αντιφασκεις........................

οταν σε προηγουμενο ποστ σε ειχα ρωτησει ποα ομαδα του ΠΑΟ των τελευταιων χρονων παραδεχεσαι............ειχες πει αυτη του 2004!!!!
Την ιδια κατα 9/11 δηλαδη........... με αυτη της Ριζουπολης!!!!

kalgeorge
28/11/2009, 11:43
ειπες οτι οι ξενοι μπηκαν και παιξαν Μπαλλα!!!!!

Σου ξαναλεω οτι ......................ο Κολκα πριν τον αγωνα καλουσε απτο κινητο την Φινλανδικη πρεσβεια να πανε να τον παρουν απ τη Ριζουπολη!!!

Λες ανακριβειες!!!
ο προεδρος (ο ανυπαρκτος) επρεπε να εχει παρει την ομαδα να φυγει!!!!
μονο αυτος φταιει .......και κανεις αλλος!!!

Μιλαμε για γαυρους με προεδρο τον Κοκκαλη!
Οταν δεν τους επαιρνε αγωνιστικα...............μεχρι και τους Ρωσους ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ για να παρουν τη νικη!

αι για να δεις ποσο αντιφασκεις........................

οταν σε προηγουμενο ποστ σε ειχα ρωτησει ποα ομαδα του ΠΑΟ των τελευταιων χρονων παραδεχεσαι............ειχες πει αυτη του 2004!!!!
Την ιδια κατα 9/11 δηλαδη........... με αυτη της Ριζουπολης!!!!

μαθε να ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ και οχι να λες οτι θες..... ειπα οτι δυο ξενοι επαιξαν μπαλα ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΑ.....τωρα γιατι επιμενεις να λες για κολκα.....δεν καταλαβαινω...χωρις πλακα.

ΚΑΙ ο μικαελσεν ΚΑΙ ο μανωλης επαιξαν και μπαλα και με τσαμπουκα.....

οσο για την ομαδα του 2004....ΙΔΙΑ???...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

αμολατε οτι να ναι και οπου κατσει λεμε...

για να δουμε....
καραγκουνης, παπαδοπουλος, εκι γκονζαλες, μαρκους μινχ , σαπανης, λουτσιαν σανμαρτεαν, λυμπεροπουλος, βλαοβιτς.....ειανι καποιοι απο αυτους που ειτε εφυγαν ειτε ηρθαν.....

ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑ 9/11.....ΚΑΤΑ 9/11......
ΟΤΑΝ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....

ΡΕ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΠΡΙΝ ΑΜΟΛΥΣΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

CIRUS
28/11/2009, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Επειδή το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα όποιος κι αν κερδίσει σήμερα και επειδή προσωπικά δεν θυμάμαι ξανά ντέρμπυ με τη μια ομάδα με -5 βασικούς και χωρίς πάγκο θα θεωρήσω μεγάλη επιτυχία του ολυμπιακού το Χ:rolleyes:
Αν ο παο με στρωμένη ομάδα από τον ίδιο προπονητή εδώ και δυο χρόνια και χωρίς τραυματισμούς δεν κερδίσει ούτε τώρα θα αποδείξει για άλλη μια φορά πόσο κόμπλεξ έχει

δεν διαφωνώ και τελείως μαζί σου αλλά αυτά τα ματς είναι ντέρμπι άσχετα ποιοι παίζουν και σε τι κατάσταση είναι και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Μπορεί να μην παίξουν πολλοί παίχτες του Ολυμπιακού και να είναι αποδυναμωμένος αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα το παλέψει για τη νίκη, μην ξεχνάμε ότι παίζουμε και στην έδρα μας

γενικά όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτα, (εγώ κλείνω προς το Χ αλλά ελπίζω για τον άσσο, είδωμεν)

Akatanomastos
28/11/2009, 12:00
λοιπον, με αυτα και με αυτα και με τις κουλομαριες που λετε:lol: , εχουμε ξεχαστει και δεν μιλαμε για το ντερμπι

ακουω προγνωστικα..και σκορ

κανω την αρχη βλεποντας το στο 0-1 ή 1-2 αντε 1 -1

με λιγα λογια, διπλο και λιγο στο Χ

giobazolias
28/11/2009, 12:05
μαθε να ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ και οχι να λες οτι θες..... ειπα οτι δυο ξενοι επαιξαν μπαλα ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΑ.....τωρα γιατι επιμενεις να λες για κολκα.....δεν καταλαβαινω...χωρις πλακα.

ΚΑΙ ο μικαελσεν ΚΑΙ ο μανωλης επαιξαν και μπαλα και με τσαμπουκα.....

οσο για την ομαδα του 2004....ΙΔΙΑ???...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

αμολατε οτι να ναι και οπου κατσει λεμε...

για να δουμε....
καραγκουνης, παπαδοπουλος, εκι γκονζαλες, μαρκους μινχ , σαπανης, λουτσιαν σανμαρτεαν, λυμπεροπουλος, βλαοβιτς.....ειανι καποιοι απο αυτους που ειτε εφυγαν ειτε ηρθαν.....

ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑ 9/11.....ΚΑΤΑ 9/11......
ΟΤΑΝ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....

ΡΕ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΠΡΙΝ ΑΜΟΛΥΣΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

Νικοπολιδης, Σειταριδης, Κυριακος, Γκουμας, Κωνσταντινου, Μπασινας, Χενριξεν, Μικαελσεν, Ολιζαντεμπε................ΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 2004!!!!!!

Δυστηχως ομως η ομαδα διαλυθηκε σταδιακα χαρη στην ανυπαρξια του προεδρου και την υπαρξη κατι τυπων σαν και εσενα που ζητησαν τη φυγη των παικτων!!!!

kalgeorge
28/11/2009, 12:08
Νικοπολιδης, Σειταριδης, Κυριακος, Γκουμας, Κωνσταντινου, Μπασινας, Χενριξεν, Μικαελσεν, Ολιζαντεμπε................ΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 2004!!!!!!

Δυστηχως ομως η ομαδα διαλυθηκε σταδιακα χαρη στην ανυπαρξια του προεδρου και την υπαρξη κατι τυπων σαν και εσενα που ζητησαν τη φυγη των παικτων!!!!

ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΔΝΕ ΕΠΑΙΞΕ....και μαλιστα για πολλαααα παιχνιδια.

γκουμας ΟΥΤΕ τριτη αλλαγη.
σειταριδης στα περισσοτερα τραυματιας και την θεση του ο βυντρα...απο ιανουαριο.

οταν μαθεις την ομαδα σου και αποκτησεις και λιγο χαρακτηρα...μιλαμε παλι...

εσυ φανταζομαι εισαι απο αυτους που στον δρομο αν κανενα νταμαρι πειραξει την γκομενα σου...θα της πεις...ελα μωρε που να τσακωνομαι τωρα...αφου θα της φαω ετσι και αλλιως....

περαστικα σου

εντιτ! για να μη λες λοιπον οτι σου κατεβει και δημιουργιες εντυπωσεις...το νταμπλ του 2004 το πηραν κατα ΠΟΛΥ...οι... Εκι, λουτσιαν, μανωλης, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, μινχ και αρκετα παιχνιδια ο γκοραν

παικτες που δεν ειχες πριν

CIRUS
28/11/2009, 12:11
λοιπον, με αυτα και με αυτα και με τις κουλομαριες που λετε:lol: , εχουμε ξεχαστει και δεν μιλαμε για το ντερμπι

ακουω προγνωστικα..και σκορ

κανω την αρχη βλεποντας το στο 0-1 ή 1-2 αντε 1 -1

με λιγα λογια, διπλο και λιγο στο Χ

μετά τις κουλομαριές που λες και εσύ, όντως ας μιλήσουμε για το ντέρμι

1-1 ή 1-0 πιστεύω εγώ

giobazolias
28/11/2009, 12:12
ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΔΝΕ ΕΠΑΙΞΕ....και μαλιστα για πολλαααα παιχνιδια.

γκουμας ΟΥΤΕ τριτη αλλαγη.
σειταριδης στα περισσοτερα τραυματιας και την θεση του ο βυντρα...απο ιανουαριο.

οταν μαθεις την ομαδα σου και αποκτησεις και λιγο χαρακτηρα...μιλαμε παλι...

εσυ φανταζομαι εισαι απο αυτους που στον δρομο αν κανενα νταμαρι πειραξει την γκομενα σου...θα της πεις...ελα μωρε που να τσακωνομαι τωρα...αφου θα της φαω ετσι και αλλιως....

περαστικα σου

Για να μην φανταζεσαι τι τυπος ειμαι και εφοσον μενεις αθηνα..............μπορεις να μαθεις και απο κοντα!

o_gavros
28/11/2009, 12:13
άντε και για το Μικάελσεν να συμφωνήσω ότι το πάλεψε.
ο Μανώλης που λες,άκου Μανώλης(!!!),μπορεί να μη λέρωσε βρακάκι αλλά όχι ότι έπαιξε και καλά.
τα περιστέρια της περιοχής ακόμα αιτήσεις αποζημιώσεις ζητάνε στο δικαστήριο της Χάγης.

όοοοολα τα λοιπά παιδάκια του βάζελου,κο κο κο και πάλι χέσιμο!!!

και επιτέλους ξεκολήστε απο την καινούρια καραμέλα ορισμένοι που πάτε να κάνετε παντιέρα αδικίας τη Ριζούπολη.

κότες και μάλιστα λυράτες φάνηκαν τα βλαστάρια σας.
ναι τους φοβέρισαν οι Ολυμπιακοί πριν ξεκινήσει το ματς.
ξεχνάτε ότι υπήρχαν και οπαδοί του ΠΑΟ στο ματς και αυτοί,μόνο κόσμιοι δεν ήταν.
δεν είδα όμως κανένα παίχτη του Θρύλου να αφήνει τα κακάκια του στο χορτάρι όταν οι βάζελοι έσπαγαν,πέταγαν και έκαιγαν καθίσματα.
Μια χαρά κανονκά πήγαιναν στο κόρνερ και παίζαν τη μπάλα τους.
Σας είχαμε για 90λεπτά σε mode ρούφα το τρομπόνι και το σκορ θα μπορούσε εύκολα να φτάσει ακόμα και τα 6 γκολ αν ο Πίπης (άκου Πίπης) είχε το μυαλό του εκεί που έπρεπε,και ακόμα λέτε λέτε λέτε...

Α και ένα σχολιάκι για τον μπούλη σας γιατί το πολύ το κυριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς.
Τι πιστεύει ότι θα καταφέρει,ερχόμενος με μισή ντουζίνα μπράβους στο Καραϊσκάκη???
όλος ο κοσμος θα τον βρίζει,θα φανατιστούν όλοι περισσότερο,θα τσιτώσουν οι παίκτες μας και τα τεμάχια θα αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο.
και μιλάτε μετά για τζάμπα μάγκες.

θες ρε άνθρωπε να έρθεις?ωραία.πάρε τους ανθρώπους της ομάδας σου και έλα.
στο επίσημα του νέου Καραϊσκάκη,εκτός απο 2-3 νούμερα Παοκτζήδες που αρπάξαν μπούφλες πριν κανα δυο χρόνια,κανένας παράγοντας φιλοξενούμενος δεν είχε παράπονο απο τη φιλοξενία.
στις σουίτες ούτως ή άλλως,η φάση είναι όσο φλώρικη γίνεται.φόβο δε διατρέχεις.

kalgeorge
28/11/2009, 12:14
Για να μην φανταζεσαι τι τυπος ειμαι και εφοσον μενεις αθηνα..............μπορεις να μαθεις και απο κοντα!

ωωωωωωωωωω.........ρε μην με τρομαζετε ετσι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

CIRUS
28/11/2009, 12:15
giobazolia και kalgeorge εγώ προτείνω να σταματήσουμε να συζητάμε για την ριζούπολη, εντάξει εγώ το άρχισα, μετάνιωσα που το άρχισα δεν πίστευα ότι θα εξελιχθεί έτσι να τρωγόμαστε έτσι για κάτι που έγινε πριν χρόνια και δεν αλλάζουμε απόψεις για αυτό. ας μιλήσουμε λίγο για το σήμερα προτείνω και ας το αφήσουμε

αν είναι να φαγωνόμαστε ας φαγωθούμε τουλάχιστον για τα τωρινα εξάλου το εξαντλήσαμε πιστεύω:wave2:

edit: Γαύρε το λέω και για εμάς, ας αφήσουμε τη ριζούπολη

kalgeorge
28/11/2009, 12:17
άντε και για το Μικάελσεν να συμφωνήσω ότι το πάλεψε.
ο Μανώλης που λες,άκου Μανώλης(!!!),μπορεί να μη λέρωσε βρακάκι αλλά όχι ότι έπαιξε και καλά.

.

θες ρε άνθρωπε να έρθεις?ωραία.πάρε τους ανθρώπους της ομάδας σου και έλα.
.

ο μανωλης οπως λεμε...παλεψε σε αρκετες φασεις...και μαλιστα αν θυμαμαι καλα εκανε και ενα τσαμπουκα πανω σε μια κοντρα με καποιους.
ο μικαελσεν και παλεψε και τσαμπουκαλευτηκε....καλα λες.

οσο για τον προεδρο, ρε μαν...αν κανει την κοτα, μας την λετε...αν τσαμπουκαλευεται...μας την λετε.....ε αποφασιστε και εσεις :rotflmao:

CIRUS
28/11/2009, 12:21
οσο για τον προεδρο, ρε μαν...αν κανει την κοτα, μας την λετε...αν τσαμπουκαλευεται...μας την λετε.....ε αποφασιστε και εσεις :rotflmao:

όχι ρε ίσα ίσα να έρθει λέμε

o_gavros
28/11/2009, 12:24

να έρθει ρε,είπε κανείς να μην έρθει?
ξέρεις τι γλύκα θα'χει να πέφτει τσούνα και να'χουμε τον πρόεδρο της βαζέλας στο οπτικό μας πεδίο?μεγάλο γλέντι λέμε :lol: :lol:

μισή ντουζίνα μπράβους τι τους θέλει???εκτός απο το προφανές που είναι να προκαλέσει.
ή μήπως πιστεύει ότι θα πάει κανένας πατατάκιας απο τα επισημα να του την παίξει όταν πίνει το 150 ετών ουίσκυ του?

kalgeorge
28/11/2009, 12:26
να έρθει ρε,είπε κανείς να μην έρθει?
ξέρεις τι γλύκα θα'χει να πέφτει τσούνα και να'χουμε τον πρόεδρο της βαζέλας στο οπτικό μας πεδίο?μεγάλο γλέντι λέμε :lol: :lol:

μισή ντουζίνα μπράβους τι τους θέλει???εκτός απο το προφανές που είναι να προκαλέσει.
ή μήπως πιστεύει ότι θα πάει κανένας πατατάκιας απο τα επισημα να του την παίξει όταν πίνει το 150 ετών ουίσκυ του?

ε τωρα ρε λετε οτι να ναι....
ενταξει ρε...ας ερθει και στη θυρα σας τοτε :rotflmao: :rotflmao:

o_gavros
28/11/2009, 12:28
σε 5στερη σουίτα θα σας βάλουμε ρε λαμόγια,τι άλλο θέτε δηλαδή?τς τς τς ,ρε τι'ν'τουτοι...

CIRUS
28/11/2009, 12:31
σε 5στερη σουίτα θα σας βάλουμε ρε λαμόγια,τι άλλο θέτε δηλαδή?τς τς τς ,ρε τι'ν'τουτοι...

αχάριστοι άνθρωποι,

παλιό το ουίσκι, μαύρο το χαβιάρι, ψόφιος ο αστακός, καταραμένη φτώχεια

ας το δια τι άλλο θες ρε kalgeorge να πάρει και σένα μαζί μήπως :lol: :lol: :lol:

kalgeorge
28/11/2009, 12:34
αχάριστοι άνθρωποι,

παλιό το ουίσκι, μαύρο το χαβιάρι, ψόφιος ο αστακός, καταραμένη φτώχεια

ας το δια τι άλλο θες ρε kalgeorge να πάρει και σένα μαζί μήπως :lol: :lol: :lol:

ελα ασε το σπαμ και παμε χαλκιδα για καφε και φαγακι...
ξεκιναω σε λιγο, σε περιμενω :wave2:

CIRUS
28/11/2009, 12:39
ελα ασε το σπαμ και παμε χαλκιδα για καφε και φαγακι...
ξεκιναω σε λιγο, σε περιμενω :wave2:

δε πας στο δια κ@ργ@@λη που κοροιδεύεις κιόλας που δουλεύουμε :a29: :a015: :a016: :a017: :a57:

αντε καλά να περάσετε, θέλω και γω βόλτα ελπίζω σε 2 ΣΚ από τώρα που δεν θα δουλεύω

Akatanomastos
28/11/2009, 12:41
οπως ειπα και πολλες σελιδες ποιο πριν(και καποιος μου ειπε οτι δεν εχει νοημα ολο αυτο)
ο πατερας ειναι μαγκας και παει να χτυπησει τον ΑΛΗΤΗΡΙΟ κοκκαλη με το ιδιο νομισμα..

αν δεν χρησιμοποιεις τουλαχιστον τα ιδια οπλα δεν μπορεις να κερδισεις εναν πολεμο

ετσι λοιπον και ο πατερας εχει μπει μπροστα και καλα κανει.

δηλωσεις επι δηλωσεων, εντυπωσεις, και πολεμο διοικησεων, κατι που παλια οι κοτες δεν καναν..

Ετσι πρεπει, να σπασει τα @@ του κοκκαλη και των γαυρων..

Και αφηστε οι γαυροι τα προκαλει και τι θα καταφερει..Δασκαλοι που διδασκατε..

Καλα κανει και παιρνει μπραβους μονο και μονο για να δημιουργησει αντιπαθεια και να τσιτωσει τους γαυρους..και επισης σας την λεει πολυ ωραια ετσι..
Λες και αμα δεν επαιρνε μπραβους δεν θα βρισκατε λογο για να τον βρισετε:lol:

Αφου αυτο το ποδοσφαιρο θελετε αυτο θα εχετε..

kalgeorge
28/11/2009, 12:41
δε πας στο δια κ@ργ@@λη που κοροιδεύεις κιόλας που δουλεύουμε :a29: :a015: :a016: :a017: :a57:

αντε καλά να περάσετε, θέλω και γω βόλτα ελπίζω σε 2 ΣΚ από τώρα που δεν θα δουλεύω

ψιτ.....ασε τις μαλακιες...ειπαμε......σε δυο απο τωρα...το σου κου 12-13 δηλαδη..θα παμε βολο

CIRUS
28/11/2009, 12:46
ψιτ.....ασε τις μαλακιες...ειπαμε......σε δυο απο τωρα...το σου κου 12-13 δηλαδη..θα παμε βολο

αν δεν τύχει κάτι απρόοπτο, είπα ότι είμαι μέσα :beer: :beer:

toyar
28/11/2009, 13:03
Για τη ριζούπολη κύριοι ούτε επεισόδια ούτε κότες ούτε τίποτα:nono:
Καθαρά ποδοσφαιρικά ο βάζελος ήταν ομάδα του 1-0. Ετσι έβγαλε όλη τη χρονιά και με αυτό το σύστημα έκανε τις πορείες στην ευρώπη γιατί είχε τη ρέντα να προηγείται και μετά δεν έτρωγε γκολ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι που έφαγε γκολ στο 3 είχε κατέβει για να κρατήσει το 0 και ο πιγκουίνος δεν είχε σχέδιο αντίδρασης.
Μέχρι να το καταλάβουν φάγανε κι άλλο στο 20 και τελειώσανε. Μετά στα υπόλοιπα 70 μιλήσανε με το θεο και φάγανε άλλο 1 αντί για άλλα 4. Ότι έγινε από επεισόδια έγινε στην αρχή. Μετά κανείς δεν τους εμπόδισε να παίξουν μπάλα. Με 3-2 παίρναν πρωτάθλημα και δεν κάναν ούτε ευκαιρία

CIRUS
28/11/2009, 13:13
οπως ειπα και πολλες σελιδες ποιο πριν(και καποιος μου ειπε οτι δεν εχει νοημα ολο αυτο)
ο πατερας ειναι μαγκας και παει να χτυπησει τον ΑΛΗΤΗΡΙΟ κοκκαλη με το ιδιο νομισμα..

αν δεν χρησιμοποιεις τουλαχιστον τα ιδια οπλα δεν μπορεις να κερδισεις εναν πολεμο

ετσι λοιπον και ο πατερας εχει μπει μπροστα και καλα κανει.

δηλωσεις επι δηλωσεων, εντυπωσεις, και πολεμο διοικησεων, κατι που παλια οι κοτες δεν καναν..

Ετσι πρεπει, να σπασει τα @@ του κοκκαλη και των γαυρων..

Και αφηστε οι γαυροι τα προκαλει και τι θα καταφερει..Δασκαλοι που διδασκατε..

Καλα κανει και παιρνει μπραβους μονο και μονο για να δημιουργησει αντιπαθεια και να τσιτωσει τους γαυρους..και επισης σας την λεει πολυ ωραια ετσι..
Λες και αμα δεν επαιρνε μπραβους δεν θα βρισκατε λογο για να τον βρισετε:lol:

Αλητήριοι είναι και οι δύο που φανατίζουν κόσμο, σε αυτό δεν μπορώ να πω κάτι εφόσον κάνει ο Κώκκαλης τα ίδια τόσα χρόνια με δηλώσεις και πόλεμο σε δηλώσεις κτλ, τα κάνει τώρα και ο δικός σας

Το σωστό θα ήταν να μην προκαλούν και οι 2 και να μη δημιουργούν τέτοιο κλίμα, από τη στιγμή όμως που το κάνει ο ένας θα το κάνει και ο άλλος είναι λογική συνέπεια.

Δυστηχώς χαμένο πάντα σε τέτοιο πόλεμο βγαίνει το ποδόσφαιρο γιατί κάποιοι ηλίθιοι φανατίζονται λες και πρόκειται όντως για πόλεμο πραγματικό.

ένα Μ@μημένο παιχνίδι είναι ρε φούστη μου, τίποτα παραπάνω

το πιο αποπιαστρικό δυστηχώς είναι οι κωλοφυλλάδες όλης της εβδομάδας που πέρασε πραγματικά εμετικές Πρασινη, Πρωταθλητής, Ντέρμπι κτλ, κτλ, τι ωραία που θα ήταν να το κλείνανε το μαγαζί μόνιμα.

Ακατανόμαστε μην φανατίζεσαι με τον Πατέρα τα ίδια σκ@τ@ είναι και αυτός με τον Κόκκαλη δεν διαφέρουν σε πολλά, μάγκες θα είστε αν κερδίσετε στο γήπεδο, αυτά που κάνουν οι προέδροι για να προκαλέσουν δεν είναι μαγκιές

Akatanomastos
28/11/2009, 13:17

μάγκες θα είστε αν κερδίσετε στο γήπεδο, αυτά που κάνουν οι προέδροι για να προκαλέσουν δεν είναι μαγκιές

σαν την ριζουπολη :bigcry: :rotflmao: :bigcry::rotflmao:

κοιτα δεν φανατιζομαι με κανεναν πατερα,

απλα προτιμω ο προεδρας να μην μασαει, μονο ετσι θεωρω οτι θα δωσει περισσοτερη σιγουρια στην ομαδα, με ενα τετοιο προφιλ

Υ.Γ. γιατι οπως ειπαμε, τελικα στην ελλαδα η μπαλα δεν παιζετε στο χορτο, αλλα στις δηλωσεις, στις ΚΕΔ, στις ΕΠΟ, και σε οτι αλλη μαΛ@κια θελεις, εκτος απο το τοπι..

αυτην την μπαλα θελουμε, αυτην την κυβερνηση κλπ κλπ λκπ

la_villa
28/11/2009, 13:27

ναι...πολυ σπάσιμο...δεν κοιμομαστε το βραδυ με τα καραγκιοζιλίκια του

ρε δεν ημαστε μικρά παιδάκια να μας κανουν σπασίματια με τέτοια...

ξερεις τι άλλα προβλήματα μπορεί να έχουμε?λες να ασχολούμαστε με τα του Πατέρα...
ότι κανει δεν τα κανει για τον κόκκαλη...τα κανει για τους οπαδους της ομαδας της ζωοτροφής...
και μονο που γραφεις αυτα που γραφεις για μενα...ΑΞΙΟΣ ;)

υ.γ και φυσικα καταλυτικο ρόλο παίζουν τα ΜΜΕ....

el_hymador
28/11/2009, 13:28
Εγω γουσταρω και επικροτω τη σταση του Πατερα...το ποιος ειναι προκλητικος και φανατιζει αφηστε το καλυτερα...δηλωσεις μνημειωδεις που δεν ειχαν προηγουμενο μονο απο το βοθρο που εχει για στομα ο κατασκοπος εχουν βγει...

Για τη Ριζουπολη εγω το ξαναλεω...θελω να γινουν ακριβως τα ιδια εναντιον του γαυρου...απλα και μονο αυτο, τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο....τοτε να δουμε κολοτουμπες...

...ΤΣΟ και ΛΟ γαυρακια

Akatanomastos
28/11/2009, 13:32
Εγω γουσταρω και επικροτω τη σταση του Πατερα...το ποιος ειναι προκλητικος και φανατιζει αφηστε το καλυτερα...δηλωσεις μνημειωδεις που δεν ειχαν προηγουμενο μονο απο το βοθρο που εχει για στομα ο κατασκοπος εχουν βγει...
:winka:

CIRUS
28/11/2009, 13:33
σαν την ριζουπολη :bigcry: :rotflmao: :bigcry::rotflmao:

κοιτα δεν φανατιζομαι με κανεναν πατερα,

απλα προτιμω ο προεδρας να μην μασαει, μονο ετσι θεωρω οτι θα δωσει περισσοτερη σιγουρια στην ομαδα, με ενα τετοιο προφιλ

βλέπεις ότι προσπαθώ να μην το συνεχίσω για την ριζούπολη και προέτρεψα και τους άλλους να μην το κάνουν παρόλο που ακόμα θεωρω γελείες τις δικαιολογίες του ότι χάσατε γιατί δεν κάνατε ζέσταμα. Μόνο και μόνο γιατί χάσαμε κάθε μέτρο πάνω στο θέμα και δεν γούσταρα γιατί εγώ το ξεκίνησα, τώρα τι προσπαθείς να κάνεις, να ξανααρχίσουμε να λέμε τα ίδια και στο τέλος να ξεφύγει κάποιος και να κλείσει το thread ολόκληρο ο Βυρων με το δίκιο του, γράφουν και άλλοι ας τους σεβαστούμε και ας πούμε απλά ότι διαφωνούμε, μην με ωθείς να ξαναξεφύγω, ελπίζω οτί αυτό τουλάχιστον μπορείς να το καταλάβεις......................

είπα ότι τον δικαιολογώ τον Πρόεδρό σας που προκαλεί γιατί προκαλεί και ο Κόκκαλης απλά θα προτιμούσα να μην προκαλεί κανένας από τους δύο.

Akatanomastos
28/11/2009, 13:35
βλέπεις ότι προσπαθώ να μην το συνεχίσω για την ριζούπολη και προέτρεψα και τους άλλους να μην το κάνουν παρόλο που ακόμα θεωρω γελείες τις δικαιολογίες του ότι χάσατε γιατί δεν κάνατε ζέσταμα

φιλε εχεις δικιο ειπαμε να το κοψουμε,

αλλα οταν λες τοσο αβίαστα ατακες τυπου

μάγκες θα είστε αν κερδίσετε στο γήπεδο, αυτά που κάνουν οι προέδροι για να προκαλέσουν δεν είναι μαγκιές

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ε δεν κρατιεμαι ρε μαν..

Υ.Γ. τεσπα συγχωρεστε με, και παμε για μπαλα:lol:

CIRUS
28/11/2009, 13:39

δεν διαφωνώ μαζί σου καθόλου για τον Κόκκαλη και καταλαβαίνω οτί είναι λογικό να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα και ο Πατέρας απλά είπα ότι θα προτιμούσα να μην το κάνει κανένας από τους 2

αλλά αυτά βέβαια σε έναν ιδανικό κόσμο που τα σουβλάκια αδυνατίζουν :lol: :lol: :lol: