View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αυτο και τελος απο εμενα...το ματς δεν κριθηκε στην διαιτησια...η καρτα ηταν γιατι δεν του γυρισε η μπαλλα αλλα την κλωτσησε δυνατα και μακρυα 3-4? μετρα αφου ειχε βγει πλαγιο αουτ...εκει μπηκαν στο παιχνιδι τι λενε οι κανονισμοι...το τι ελεγε ο Βασια μπορει να σου ηταν αδιαφορο (αν καταλαβα καλα) αλλα το σχολιασες (αφου εγραψες) και μαλιστα με ειρωνικο τροπο...εγω το μονο που ανεφερα και τονισα ηταν οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο κρατικο καναλι με φιλογαυρους σπικερς και σχολιαστες βαλανε καποιον αντικειμενικο που ελεγε οτι εβλεπε χωρις να εχει αμφιβολιες...ναι ηταν αλλα ισως μπορει κλπ κλπ...καποιον που με το που γινοταν μια φαση η ενα μαρκαρισμα απο τα επιφωνηματα του καταλαβαινες οτι δεν ειναι με κανεναν...καμμια σχεση με Μιχους και σια δηλαδη...εσυ πηγες να το βγαλεις οτι δεν ηταν...αυτο γινετε οταν δεν ακους αυτα που θελεις (δεν μειλαω για εσενα)...δεν φανταζομαι ποτε κατι...απλα αναφερω και αναπαραγω αυτα που θεωρω λαθος τονιζοντας το σωστο...αυτα...
:beer:
:wave2:
Η απαντηση μου στα πρωτα λεγομενα σου ( καλα θεμα διαιτησιας σιγουρα δεν τιθετε..) δεν αφορουσε τα λεγομενα του Βασια ως προς τις παρατηρησεις του στην κιτρινη του ντουντου...
Αφορουσε την φανερη απογοητευση του σε καποια κοψιματα ( για τον οποιοδηποτε λογο ) σε επιθεσεις του παο...
Αυτο εννοουσα οταν ειπα....
Και κατι κριμα.....κριμα ..... Του ξεφυγαν σε κομμενες επιθεσεις του βαζελου.......Αλλα δεν το κανουμε θεμα..........Τωρα αν χαριστικε στον Ντουντου εγω λεω οχι αλλα τεσπα.......
( Ασχετα με την διαφωνια μας στο θεμα ντου-ντου που ημουν σιγουρος οτι θα εξελιχθει για αυτο τονισα και το τεσπα...:winka: )
:beer: :beer:
kalgeorge
29/11/2009, 23:01
μαλακα εχεις μεγαλο προβλημα λεμε...αντε να κανεις μοκο για το σημερινο τσιμπουκι καθεσε και κανεις πλακα στον Βαγγελη (και σε εμενα ενοιοτε) για την Αεκ που δεν ασχολουμαστε βαζοντας βαθμολογιες...
:
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΤΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ;) ;) και οχι οταν μας νικαει ο γαυρος
el_hymador
29/11/2009, 23:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Τζιμπρίλ....
o Tζιμπριλ ηταν ο μονος που προσπαθησε παντως...
kalgeorge
29/11/2009, 23:02
Άσε μωρή κουφάλα που δε σ' ενδιαφέρει.Αλλά ναι...επειδή δεν πάει καλά η ΑΕΚ ε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αφου το ξερεις οτι δνε ασχολουμαι....γιατι λες παπαριες ;)
blackbusa
29/11/2009, 23:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΤΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ;) ;) και οχι οταν μας νικαει ο γαυρος
ψιτ...αν λες για εμενα...ξερεις οτι κανω πλακα για ολους...και δεν εκανα καθολου πλακα για το ντερμπυ...οταν εισαι για ΓΤΠ δεν χρειαζετε να κανεις....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vangelis 64
29/11/2009, 23:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
o Tζιμπριλ ηταν ο μονος που προσπαθησε παντως... Ναι ρε Κώστα,δεν διαφωνώ.Το έχω ξαναπεί.Δεν επιτρέπεται φορ τέτοιας κλάσης να χάνει την ψυχραιμία του στα κρίσιμα ματς.Και το έχει κάνει κι άλλες φορές αυτό.
Δεν κλείνεις τα μάτια και πυροβολάς όταν έχεις σηκώσει γκοτζάμ ευρωπαϊκή κούπα.
kalgeorge
29/11/2009, 23:07
ψιτ...αν λες για εμενα...ξερεις οτι κανω πλακα για ολους...και δεν εκανα καθολου πλακα για το ντερμπυ...οταν εισαι για ΓΤΠ δεν χρειαζετε να κανεις....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για ολους και για ολα παει...τι παει να πει να μην γελαω με την αεκ???
υπαρχουν συγκεκριμενες στιγμες που πρεπει???
αφου γενικα για γελια ειστε :rotflmao:
vangelis 64
29/11/2009, 23:08
αφου γενικα για γελια ειστε :rotflmao: Ενώ η τριφυλλάρα ναμ'...γαμεί.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
29/11/2009, 23:09
Ναι ρε Κώστα,δεν διαφωνώ.Το έχω ξαναπεί.Δεν επιτρέπεται φορ τέτοιας κλάσης να χάνει την ψυχραιμία του στα κρίσιμα ματς.Και το έχει κάνει κι άλλες φορές αυτό.
Δεν κλείνεις τα μάτια και πυροβολάς όταν έχεις σηκώσει γκοτζάμ ευρωπαϊκή κούπα.
και τι να κανει ρε συ Βαγγελη; να παρει τη μπαλα απο την αμυνα, να τη κατεβασει και να βαλει και γκολ;
αφου στο β τον ψαχνανε με γιομες παλι...
kalgeorge
29/11/2009, 23:09
Ενώ η τριφυλλάρα ναμ'...γαμεί.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εσας παντως σας :a021: :a021:
να μην πω για τους 11 ποντους διαφορα...
kalgeorge
29/11/2009, 23:10
και τι να κανει ρε συ Βαγγελη; να παρει τη μπαλα απο την αμυνα, να τη κατεβασει και να βαλει και γκολ;
αφου στο β τον ψαχνανε με γιομες παλι...
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙ....ειπαμε δεν τραβαει....αφου δεν εβαλε γκολ και δεν νικησε τον γαυρο μονος του....
ετσι βαγγελη?
vangelis 64
29/11/2009, 23:10
αφου στο β τον ψαχνανε με γιομες παλι... Μιλάω για τη φάση που τού στρώθηκε η μπάλα 10 μέτρα από το τέρμα και την έστειλε στο διάολο.Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιδράει σαν πρωτάρης.
vangelis 64
29/11/2009, 23:13
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙ....ειπαμε δεν τραβαει....αφου δεν εβαλε γκολ και δεν νικησε τον γαυρο μονος του....
ετσι βαγγελη? Έτσι έτσι.Πού'σαι....ο Πετρόπουλος είναι άχρηστος ρε συ,ένα καλό κεφάλι έχει μόνο.:bawl: :lol: :rotflmao:
la_villa
29/11/2009, 23:14
γαυρακο...εισαι πολυ μικρος (και οχι μονο ηλικιακα) να μειλας για τον ισως καλυτερο ελληνα ποδοσφαιριστη που περασε απο τα ελληνικα γηπεδα...
άλλο ποδοσφαιριστής άλλο σχολιαστης.....
μικρός φίλε για πιο λόγο???τέτοια κομπλεξ δεν εχω...
ποδοσφαιριστης ήταν....και τίποτα παραπάνω ;)
kalgeorge
29/11/2009, 23:16
Έτσι έτσι.Πού'σαι....ο Πετρόπουλος είναι άχρηστος ρε συ,ένα καλό κεφάλι έχει μόνο.:bawl: :lol: :rotflmao:
το ξερω
blackbusa
29/11/2009, 23:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αφορουσε την φανερη απογοητευση του σε καποια κοψιματα ( για τον οποιοδηποτε λογο ) σε επιθεσεις του παο...
λες για την ιδια απογοητευση στην φαση που ο Μητρογλου αντι να δωσει την μπαλλα αριστερα στον μονο του Oscar? εκανε σουτ...???η το χαλαρο πλασεδακι του Oscar για το 3-0...???η στα σκληρα μαρκαρισματα σε παιχτες του ολυμπιακου...???
γιατι εγω σαν ουδετερος ολες τις φασεις τις ακουσα να τις σχολιαζει με τον ιδιο τονο φωνης...εδω κοτζαμ φαση του Σισε την ειπε offside χωρις δευτερη κουβεντα...δεν εχω δει το ripley με την γραμμη να πω αν ηταν σιγουρα...
και ξαναλεω...στην δευτερη φαση για καρτα που την λεει καπακι ακουγετε γελακι του(σαν να του ειπε ο αλλος μην το λες συνεχεια ρε παιδι μου) και μετα ο Βερνικος πηγε να δικαιοληγει τον Ντουντου...
τεσπα...πολυ μελανι χυθηκε...
:beer:
el_hymador
29/11/2009, 23:17
Μιλάω για τη φάση που τού στρώθηκε η μπάλα 10 μέτρα από το τέρμα και την έστειλε στο διάολο.Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιδράει σαν πρωτάρης.
εγω ειδα οτι εκανε φασεις και μαλιστα απο το πουθενα...μη κοιτας που ο κηπουρος ξεκολοθηκε παλι
la_villa
29/11/2009, 23:18
...δεν ξερω αν ειδατε τα στατιστικα του ματς...τα λεει ολα :rolleyes:
...
τι ακριβως λενε τα στατιστικά...
γιατι εγω απο αυτα καταλαβα ότι δεν πατάγατε περιοχη ούτε με Θεο παρέα....
σουτ εξω απο την περιοχη και τέλος..
vangelis 64
29/11/2009, 23:18
το ξερω Α ρε γίγαντα...μόνο εσύ και ο Τεν Κάτε σακουλευόσαστε από μπάλα.:rotflmao:
kalgeorge
29/11/2009, 23:19
Α ρε γίγαντα...μόνο εσύ και ο Τεν Κάτε σακουλευόσαστε από μπάλα.:rotflmao:
ε και εσυ ρε που εχεις ματι.....
μεγαλος παικτης ο μπορμποκης , ο ταχτσιδης, ο γεωργεας, ο κασαπης :lol:
vangelis 64
29/11/2009, 23:20
εγω ειδα οτι εκανε φασεις και μαλιστα απο το πουθενα...μη κοιτας που ο κηπουρος ξεκολοθηκε παλι Ρε φίλε,δεν έκανε κάτι που να σε πηγαίνει στην κλάση του,στρωτά πράγματα έκανε.
Αλλά αυτό το γκολ το είχε.Και τού καταλογίζω λάθος που το έχασε έτσι.
Ρε σεις......
Για την νικη στο μπασκετ να πω καμμια μ@λ2κι@ η θα με παρετε με τα γιαουρτια.....??? :look:
Αντε καληνυχτα....
:evil: :evil: :evil: :evil:
vangelis 64
29/11/2009, 23:21
ε και εσυ ρε που εχεις ματι.....
μεγαλος παικτης ο μπορμποκης , ο ταχτσιδης, ο γεωργεας, ο κασαπης :lol: Ο Βάϊος,ο Ιλούγκα,ο Βαΐτσης,ο Χαλιαμπάλιας...
τι μλκς:rotflmao:
la_villa
29/11/2009, 23:22
τελικα νικλησαμε και στο μπάσκετ....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
φανταζομαι μαυρα εξώφυλλα αύριο...πάω να βρω τα σημερινα σας :lol: :lol: :lol:
vangelis 64
29/11/2009, 23:22
Ρε σεις......
Για την νικη στο μπασκετ να πω καμμια μ@λ2κι@ η θα με παρετε με τα γιαουρτια.....??? :look:
Αντε καληνυχτα....
:wave2: Θα σού έλεγε ο kalgeorge αλλά δεν ασχολείται.:bigcry:
kalgeorge
29/11/2009, 23:24
Ο Βάϊος,ο Ιλούγκα,ο Βαΐτσης,ο Χαλιαμπάλιας...
τι μλκς:rotflmao:
ο ιλουγκα φιλε ηταν παικτουρα....
και ο ντικουμε :rotflmao:
kalgeorge
29/11/2009, 23:25
Ρε σεις......
Αντε καληνυχτα....
το καλο για τον παναθηναικο ειναι οτι ετσι κρατατε τον μπαναωτη :lol:
vangelis 64
29/11/2009, 23:26
ο ιλουγκα φιλε ηταν παικτουρα....
και ο ντικουμε :rotflmao: χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχ
:bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
29/11/2009, 23:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
άλλο ποδοσφαιριστής άλλο σχολιαστης.....
μικρός φίλε για πιο λόγο???τέτοια κομπλεξ δεν εχω...
ποδοσφαιριστης ήταν....και τίποτα παραπάνω ;)
λοιπον...σχολιαστης σημαινει να σχολιασεις φασεις...απο το ποσο δυσκολη ειναι μια τριπλα μεχρι ποσο επικυνδινο ειναι ενα μαρκαρισμα...και αυτο μονο καποιος που εχει παιξει μπαλλα μπορει να το κανει...ιδιος για περιτεχνες τριπλες μονο ενας κορυφαιος παιδοσφαιριστης μπορει να πει ποσο δυσκολες ειναι...αν σε ολα αυτα βαλεις οτι σε καθε φαση (και για τις 2 ομαδες ) ελεγε οτι εβλεπε και ηταν και σωστος τι αλλο θελεις???βεβαια μειλαμε σε real time...ο Μιχος ολο μαλακιες ελεγε πχ...
μικρος για να λες @@ εναν τετοιο ποδοσφαιριστη και ανθρωπο...που δεν εδωσε ποτε δικαιωμα μεσα η εξω απο το γηπεδο...ΠΟΤΕ...
υ.γ. το γραφω σε εσενα επειδη τωρα το ειδα...ο φιλοβαζελος Βασια ειπε offside την φαση που εβγαινε καθαρα (τελικα) μονος του ο Σισε...τοσο βαζελος λεμε...
vangelis 64
29/11/2009, 23:29
.και αυτο μονο καποιος που εχει παιξει μπαλλα μπορει να το κανει...ιδιος για περιτεχνες τριπλες μονο ενας κορυφαιος παιδοσφαιριστης μπορει να πει ποσο δυσκολες ειναι... Όπως ό Γκώνιας,ο Καρούλιας,ο Καραγκιοζόπουλος,ο Τσαλουχίδης,ο Μίχος....:bawl: :bawl: :bawl:
la_villa
29/11/2009, 23:31
:wave2: :yuck:
ακούγαμε τις αντιδράσεις του μια χαρά....απο κει και περα....
δεν πήγαινε στον παγκο τους καλύτερα....το κρυφοβαζέλι
blackbusa
29/11/2009, 23:33
Όπως ό Γκώνιας,ο Καρούλιας,ο Καραγκιοζόπουλος,ο Τσαλουχίδης,ο Μίχος....
ρε μαλακα μου γαμας τις απαντησεις???εστω ο Βασια αν ακουσες το παιχνιδι ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ...respect λεμε...δεν ειναι βαμμενος ρε...ειναι απλα μπαλλαδορος...:beer: :beer: :beer:
blackbusa
29/11/2009, 23:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
:wave2: :yuck:
ακούγαμε τις αντιδράσεις του μια χαρά....απο κει και περα....
δεν πήγαινε στον παγκο τους καλύτερα....το κρυφοβαζέλι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν θα ξανασχοληθω με γαυρο...τελος....
vangelis 64
29/11/2009, 23:36
ρε μαλακα μου γαμας τις απαντησεις???εστω ο Βασια αν ακουσες το παιχνιδι ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ...respect λεμε...δεν ειναι βαμμενος ρε...ειναι απλα μπαλλαδορος...:beer: :beer: :beer: Τι λε ρε χαμένε εκεί!Συμφωνώ απόλυτα για τον Βάσια,πλάκα μού κάνεις;
Απλά λέω για τούς σχολιαστές που μάς τα κάνουν τσουρέκια στην ελληνική τηλεόραση,:bigcry:
o_gavros
29/11/2009, 23:36
Πελαααατες μου!μόλις ήρθε η Κυριακή,καλώς τους....καλώς τα παιδιά!
μπάλα,μπάσκετ,βόλλευ,πόλο,τσούνα παντού.
δε λέει να είσαι βάζελος σήμερα,χο χο χο
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
επειδη νικησε ο γαυρος εμας σημερα....
Δεν νίκησε ο γαύρος σήμερα.
γ@μησε όλα τα γατάκια που βγάλανε γλωσσίτσα
Τωρα για τους γαυρους που πανηγυριζουν εχουν καθε δικαιωμα, αφου με μιση ομαδα καταφεραν να κερδισουν...να κερδισουν τροπος του λεγειν...ας οψεται η μαλακια μας που τους δωσαμε αλλο ενα παιχνιδι και η κολοφαρδια τους...δεν ξερω αν ειδατε τα στατιστικα του ματς...τα λεει ολα :rolleyes:
φιλαράκι,όχι μόνο σε κέρδισα,αλλά σου έκανα και πλακα κιόλας,με τον Οσκαρ,το Ντομί,το Γκαλίτσιο και τον Τάσο τον Πάντο (ο οποίος πήγε να με στείλει στα νοσοκομεία ο αλήτης με τη σουτάρα του)
να λες πάλι καλά που δεν έφυγες με κανα 5-0 να μην ξέρετε σε ποιο λαγούμι να κρυφτείτε.
το λέω γιατί παντού βλέπω/ακούω το δήθεν καραμελάκι της στατιστικής.
περπατουσαν εκει στην σεντρα μπροστα και δειχνει προφιλ τον νινη και λεει....
πουστηδες..καριοληδες ολοι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δειτε το ..χωρις πλακα
μπουκιατσι ο τίγρης,με σήμα το Σωτήρη :lol: :lol:
ας περάσουν τα παιδιά να πάρουν τη στολή της μπαλαρίνας αύριο.
Θα την έχουμε πάει καθαριστήριο και θα μοσχοβολάει
kalgeorge
29/11/2009, 23:42
βαγγο
http://www.youtube.com/watch?v=w0hf_OcvF2w
:bawl:
la_villa
29/11/2009, 23:45
και για το καληνύχτα....
επιτέλους είδαμε τους ποδοσφαιριστες να συμπεριφέρονται όπως πρέπει...επαγγελματικά
ούτε αλητείες ούτε παπατζιλίκια που βλέπαμε παλιότερα....
και με το σκορ αυτο που μπορεί να είχε προκαλέσει εκνευρισμό....;)
vangelis 64
29/11/2009, 23:49
βαγγο
http://www.youtube.com/watch?v=w0hf_OcvF2w
:bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
29/11/2009, 23:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Δεν νίκησε ο γαύρος σήμερα.
γ@μησε όλα τα γατάκια που βγάλανε γλωσσίτσα
:eek: :eek: :eek:
καλε αυτος εγινε πολυ αντρας:bigcry: :bigcry: :bigcry:
ειναι και αυτος της κατηγοριας, μαμαω την κυριακη(αν ειναι τυχερη η ομαδα):rotflmao: :rotflmao:
o_gavros
29/11/2009, 23:55
δεν φταις...
181914
Akatanomastos
29/11/2009, 23:59
δεν φταις...
αααααα
θες να παιξουμε με εικονουλες:rotflmao:
εσενα σου χω πει:lol: :bigcry:
181915
o_gavros
30/11/2009, 00:06
οτι πεις πασά μου.
απο τη στιγμή που σήμερα ρουφηξατε το τρομπόνι εκεί που μετράει,μπορείτε να λέτε ότι θέλετε στα φόρα.
ο πελάτης άλλωστε έχει πάντα δίκιο.
Akatanomastos
30/11/2009, 00:10
οτι πεις πασά μου.
απο τη στιγμή που σήμερα ρουφηξατε το τρομπόνι εκεί που μετράει,μπορείτε να λέτε ότι θέλετε στα φόρα.
ο πελάτης άλλωστε έχει πάντα δίκιο.
ναι ρε παιδι μου εχεις δικιο..
εσυ βεβαια ετρεξες να μου πεις για γατακια και γλωσσιτσες και τσιμεντα..:rotflmao: :rotflmao:
πες τα να ξεχαρμανιασεις
doctor x
30/11/2009, 00:23
:D
181916
doctor x
30/11/2009, 00:23
ke gia...ebedosi....
http://www.youtube.com/watch?v=8OHi23jz12s
Η Ντορίτσα άραγε να είναι βαζελάκι???
Λευκάδιος
30/11/2009, 01:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Η Ντορίτσα άραγε να είναι βαζελάκι??? μαλλον ναι ...... http://www.greektube.org/content/view/74022/2/
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
μαλλον ναι ...... http://www.greektube.org/content/view/74022/2/
ωχ η κακομοίρα....
Βάζελος και Μητσοτακικός...
ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ!!!!!!
Gandalf dr685sm
30/11/2009, 08:32
Γεγονός 1.... Η πρώτη θέση δεν έχει καπαρωθεί απο κανέναν ακόμα.. με τα χάλια που δείχνουν και οι δύο (ΠΑΟ=ΟΣΦΠ) μπορεί να χάσουν κανά βαθμό σε Λεβαδειακό , Εργοτέλη, Ηρακλή, κοκ...
Γεγονός 2. .. Στο ντέρμπυ όταν ο ΠΑΟ κατεβαίνει όπως κατέβηκε και λίγα έφαγε... ειδικά στο Β ημίχρονο ο μισός γαύρος έκανε πλάκα με την 11αδα του ΠΑΟ που κατέβασε ο ΤενΚάτε.
Γεγονός 3... Basket. Κατραπακιά μεγάλη που άρπαξε ο ΠΑΟ εντός του ΣΕΦ καθώς δεν είναι οτι κέρδισε ο ΟΣΦΠ, αλλά το οτι τον είχε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ακόμα και όταν έπαιξαν για λίγο πόντο-πόντο. Σίγουρα απουσίαζε ο Γιασικεβίτσιους , αλλά ακόμα και αν είναι πρώτο βιολί , το σίγουρο είναι οτι θα έπρεπε να είχε προβλεφθεί μια πιθανή απουσία του.
Παπαλουκάς παίκτης βαρόμετρο που έδινε ρυθμό... και Σχορτσιανίτης... πολύυυυυυ βελτιωμένος.
Γεγονός 4.... Ο ΤενΚάτε θα προλάβει Χριστούγεννα;
Gandalf
Cpt. Haddock
30/11/2009, 08:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
:D
Κανει επιθετικό φάουλ στο Μπουρούση; :p
SnakeMJK
30/11/2009, 09:00
τσο & λο...
:rotflmao: :rotflmao:
Με τους καλύτερους μας παίχτες έξω (τοροσίδη-γκαλέτι)
Με άλλους σημαντικούς τραυματισμούς (ντιόγκο, ντέρμπισιρ, λεντεσμα, κλπ)
Με 3 αναγκαστικές αλλαγές.
ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ 11ΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ
Και λίγα φάγατε :lol:
Από το 75' κ μετά κάθε κατεβασιά μας μπορούσε να ήταν κ γκολ, αλλά ήθελαν να την δουν όλοι ήρωες.
αχού το μωρέ το τζόρβα... του ρίξανε μπαμ-μπουμ κ του πονάνε τα αυτάκια του...!
πιθανός διάλογος τζόρβα-κάκου:
Κ: Τι έγινε; Έχουμε τίποτα;
Τ: Να εδώ, μου ρίξανε βαρελότα... (κάνει την κίνηση που κλείνει τα αυτιά)
Κ: Καλά... Να συνεχίσουμε;
:rotflmao:
miscelano
30/11/2009, 09:08
eimai gayros kai mwlis teleiwsa..........aaaaaaaaaaaxaxaxxaxax:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ας οψεται το ταμα που χω κανει στη παναγια τη γρηγορογκαζιαρα να μη ξαναγραψω εδω μεσα βαζελινες.........
SnakeMJK
30/11/2009, 09:10
οι περιβόητοι bodyguards!
181921
la_villa
30/11/2009, 09:44
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
που να κατεβαζαμε την βασική εντεκαδα....
να είναι καλά εκει που είναι,τραυματιας δηλ, ο Ντιόγκος και παίζει ο Μητρογκολ γιατι πάλι 0-0 θα είχε πάει με τον βλάκα τον βραζιλιάνο....
αντε να γυρίσει και ο Νταρμπυ που το έχει το γκολ άνετα....Μητρο-Νταρμπυ μπροστα θα κανουν κόντρα ποιος θα βαλει περισσοτετρα
καλο καλο..
ειπαμε, τοτε στο γρασιδι κερδισατε..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να σαι καλά
Πόσο πονννάειιιιι οταν ο Θρυλος Μαμάει, πόσο πονννάειιιιι:smokin:
kalgeorge
30/11/2009, 09:49
re pousti......enas mlk proponitis paizei me ton panathinaiko kai oi alloi ton koitane kai ton stirizoun kiolas.....
kai den boreis na peis kai tipota...oti kai na poun oi gauroi dikio tha exoun....
to mono pou leme.....pali kala pou den fugame me kamia 4ara stin plati.....:bigcry:
kalgeorge
30/11/2009, 09:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
πιθανός διάλογος τζόρβα-κάκου:
Κ: Καλά... Να συνεχίσουμε;
η αλλιως...
Κ: Καλά...και για αυτο με φωναξες ρε????;
Τωρα για τους γαυρους που πανηγυριζουν εχουν καθε δικαιωμα, αφου με μιση ομαδα καταφεραν να κερδισουν...
i rest my case
kalgeorge
30/11/2009, 09:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
eimai gayros kai mwlis teleiwsa..........aaaaaaaaaaaxaxaxxaxax:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εσυ τι εισια παλι αγορι μου??? :confused:
κομμήτης?
τι έγινε ρε παιδιά από χθες μόνο 3 βάζελοι έχουν @@ και έχουν γράψει οι υπόλοιποι που είναι, θέλω να μάθω τι έφταιξε αυτή τη φορά???
κάποιος να τους βγάλει από τα λαγούμια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
o Tζιμπριλ ηταν ο μονος που προσπαθησε παντως...
αυτό σωστό, ο μόνος που διακρίθηκε από τον ΠΑΟ
αλλά πιστεύω ότι έλειψε πολύ ο Καραγκούνης σε αυτό το ματς γι' αυτό χάσατε, είχατε σημαντική απουσία ρε γαμώτο, μισοί παίζατε και εμείς πλήρεις:lol: :lol: :lol:
kalgeorge
30/11/2009, 10:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
τι έγινε ρε παιδιά από χθες μόνο 3 βάζελοι έχουν @@ και έχουν γράψει οι υπόλοιποι που είναι, θέλω να μάθω τι έφταιξε αυτή τη φορά???
κάποιος να τους βγάλει από τα λαγούμια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
φιλε ειπαμε φταει η καθυστερηση του πουλμαν...
επισης φταινε οι τυροπιτες στο κυλικιο πυο ηταν ληγμενες.....
παντως ΔΔΔΕΕΕΝΝΝΝΝ ΦΤΑΙΕΙ ο τεν κατε και οι παικτες λεμε....
Cpt. Haddock
30/11/2009, 10:05
Τι να 'φταιξε ρε συ;
Η ομάδα που έπαιξε καλύτερα, νίκησε. Απλά πράγματα. Το καλό ειναι οτι έχει ακόμα πολύ δρόμο το ζήτημα, το +1 είναι διαχειρίσιμη διαφορά.
Εδώ ρε νίκησε το αεκάκι, τι νά λέμε :bigcry:
εσυ τι εισια παλι αγορι μου??? :confused:
κομμήτης?
είναι καινούργιος συνγαυρος ρε συ, μόλις τώρα τον πήραμε μεταγραφή να σας λέει τι καιρό κάνει έξω από τα λαγούμια που είστε κρυμμένοι
σε σένα θα ξεσπάσω, τι να κάνω ρε συ οι άλλοι εξαφανίζονται:lol: :lol: :lol:
μην είσαι μλκς και γράφεις για τον Τεν Κατε και ό,τι και να πούμε έχουμε δίκιο, γράψε για Παράγκα, Ψυχολογία, Θερμαντικές βρες κάτι τελωσπάντων, με ξενερώνεις που γράφεις την πραγματικότητα και κόβεις τον οίστρο στους υπόλοιπους βαζελάκους:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τι να 'φταιξε ρε συ;
Η ομάδα που έπαιξε καλύτερα, νίκησε. Απλά πράγματα. Το καλό ειναι οτι έχει ακόμα πολύ δρόμο το ζήτημα, το +1 είναι διαχειρίσιμη διαφορά.
Εδώ ρε νίκησε το αεκάκι, τι νά λέμε :bigcry:
ρε συ τίποτα δεν έχει τελιώσει στο πρωτάθλημα αλίμονο να το έλεγα αυτό ακόμα όλα γίνονται 1πόντος διαφορά δεν είναι τίποτα, απλά ψοφάω να ακούω δικαιολογίες τόσα χρόνια και το έχω συνιθίσει:lol: :lol: :lol:
μην γίνεσαι κακός με το αεκάκι ρε συ, άστους ήσυχους μέχρι και εγώ το λυπάμαι :lol:
o_gavros
30/11/2009, 11:27
...
όταν του λες του άλλου,τον προειδοποιείς,ότι :
όσο νυχτώνει η τσούνα μεγαλώνει,
αλλάχτε κανάλι η τσούνα είναι μεγάλη,
οι γαύροι...γλεντάνε και οι λαγοί πονάνε,
και αυτός δε λέει να καταλάβει,ε τότε ρε φίλε (και με το μπαρδό πάντα) τα θέλει το κωλαράκι του.:lol:
ρε τα βαζελια,όλοι μου οι φίλοι έχουν εξαφανιστεί.κανείς δε βγαίνει στο τηλέφωνο (τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει)
τα πύρινα στάτους που διάβαζα όλη τη βδομάδα στο φέιςμπουκ,σα να έσβησαν ξαφνικά και με κοιτάς σε κοιτώ και μετά σιωπή.
ρε βγείτε έξω λέμε,εμείς σας...αγαπάμε.δνε είδατε πόση...αγάπη σας δώσαμε χθες?:lol: :lol:
εντιτ: κρίμα είναι να κράζετε το αεκ και ας δηλώναν και πάλι ότι πάνε για πρωτάθλημα:bawl:
giobazolias
30/11/2009, 11:51
Μοναδικος ο Τεν Κατε!!!
Εχοντας καλυτερο ροστερ και παικτες με καλυτερη φυσικη κατασταση αντι να βαλει την ομαδα να παιξει και να παρει τον αγωνα στα ισια (μιας και ειχε πλεονεκτημα)................κατεβασε την ομαδα για το 0-0...........0-0 με Βυντρα Σαριεγκι στην αμυνα?????
Μπραβο μαλακα Τεν Κατε..................εκανες μαγκες τους πεθαμενους!!!!
Αλλος μαλακας ο Αντωνιου!!!!
40.000.000 μεταγραφες ..............και ακομα με Βυντρα Σαριεγκι στην αμυνα ειμαστε!!!!!!!
.....................και η διοικηση ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Μπραβο μαλακα Τεν Κατε..................εκανες μαγκες τους πεθαμενους!!!!
ρε παιδιά όταν οι ζωντανοί μαμάνε τους πεθαμένους λέγεται νεκρολαγνεία
όταν οι πεθαμένοι μαμάνε τους ζωντανούς όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση πως λέγεται??? :confused: :confused: :confused:
edit: αφήστε το, εντάξει το googlara και πήρα την απάντηση μου, ΛΑΓΟΛΑΓΝΕΙΑ λέγεται για όσους δεν ξέρουν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
30/11/2009, 12:20
η μαλάκία είναι ότι τους τον σκίσαμε τόσο άνετα...που βλέπεις τα βαζέλια εξω τόσο πεθαμενα που δεν σου κάνει καρδιά να κοροιδέψεις....
όύτε τα γυαλιά ηλίου δεν βγαζουν σήμερα
:lol: :lol:
kalgeorge
30/11/2009, 13:00
ρε παιδιά όταν οι ζωντανοί μαμάνε τους πεθαμένους λέγεται νεκρολαγνεία
όταν οι πεθαμένοι μαμάνε τους ζωντανούς όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση πως λέγεται??? :confused: :confused: :confused:
edit: αφήστε το, εντάξει το googlara και πήρα την απάντηση μου, ΛΑΓΟΛΑΓΝΕΙΑ λέγεται για όσους δεν ξέρουν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βασιλη να σου πω ρε....θα ερθεις για μπαλα την τεταρτη????
να ξερω να βαλω τις σιδερενιες ταπες :mad: :mad: :mad: :mad:
:rotflmao: :rotflmao:
SnakeMJK
30/11/2009, 13:09
Πονέσαμε! Το που δεν μπορώ να το πω όμως :p
(εμένα σίγουρα με πονάει ο λαιμός πάντως... :lol: )
181941
SnakeMJK
30/11/2009, 13:15
Πατέρας:
«Κατέβηκα μαζί σας για να αισθάνεστε ότι η διοίκηση είναι δίπλα σας για να σας ανεβάσω και αν χρειαστεί να σας προστατεύσω. Είστε απαράδεκτοι. Μετά το γκολ ήσασταν ανύπαρκτοι. Τα Γιάννενα έχαναν 2-0 στο 80΄ και γύρισαν το ματς γιατί είχαν πάθος και καρδιά που εσείς δεν είχατε», τόνισε αρχικά εξαιρώντας τους Σισέ, Σιμάο και Τζόρβα.
Akatanomastos
30/11/2009, 14:32
καλα, δεν του πεταγαν μονο κροτιδες του τζορβα(που και αυτο βεβαια, γιατι το θεωρουμε φυσιολογικο ειναι μια απορια)
σουγιαδες ακουγεται οτι πεσανε, και αεροβολο που ριχναν στον τζορβα
Cpt. Haddock
30/11/2009, 15:14
:lol: :lol: :lol:
181947
la_villa
30/11/2009, 15:22
σουγιαδες ακουγεται οτι πεσανε, και αεροβολο που ριχναν στον τζορβα
:lol: :lol: :lol: :lol:
ναι και αντιαεροπορικα άκουσα εγω....
και που είναι οι σουγιάδες???κρυφτεικαν στα λαγούμια???
τα του αεροβόλου???σε ενα νοσοκομείο να παει για μια γνωμάτευση και φαίνεται
;)
Από την μεριά των 2 πετάλων υπάρχει δίχτυ για να μην πετάνε αντικείμενα οι οπαδοί, δυστηχώς αυτό το δίχτυ μετά το πέταγμα πολλών αντικειμένων έπεσε με αποτέλεσμα κάποιοι πανίβλακες να μπορούν να πετάνε ελεύθερα ό,τι γουστάρουν στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα φάει πρόστιμο για αυτό. Ελπίζω όταν θα αποκαταστήσουν το δίχτυ να το κάνουν πιο γερό την επόμενη φορά.
Αυτό για το αεροβόλο εφόσον είναι αλήθεια είναι πολύ σοβαρό, πως σκατά πέρασαν αεροβόλο μέσα στο γήπεδο???? ωραίους ελέγχους κάνουν οι αστυνομικοί, και πάει στο δια τα καπνογόνα και τα βαρελότα έχουν γίνει συνείθεια να τα βλέπουμε σε όλα τα γήπεδα αλλά αεροβόλο πρώτη φορά ακούω. Αυτά είναι ντροπής πράγματα τι να πεις άμα κάποιοι είναι ζώα, είναι ζώα, ντρέπομαι που ανήκουν στην ομάδα μου. Τέλος ακόμα και αυτό με τα lazer είναι εκνευριστικό που έχει καταντήσει αηδία σε κάθε γήπεδο να υπάρχουν 500 lazer και να ενοχλούν τους αντιπάλους. Δυστυχώς αυτούς τους οπαδούς έχουμε σε όλο το Ελλάντα σε όλες τις ομάδες και δεν αλλάζει εύκολα.
Τέλος να πω για το Τζιόρβα ότι έδειξε ψυχραιμία παρά τις βλακείες που έγιναν και έπαιξε κανονικά. Το μόνο λάθος που έκανε ήταν να δηλώσει οτι αυτά γίνονται μόνο στο συγκεκριμένο σύλλογο που θα μπορούσε να το έχει αποφύγει γιατί είναι λίγο γελοίο διότι αυτά δυστυχώς γίνονται σε όλους τους συλλόγους γιατί όλοι έχουν τέτοια καλόπαιδα, έχουμε δει από κομμάτια τσιμέντα να πετάγονται, καθίσματα να καίγονται, συμπλοκές και τραυματισμούς οπαδών μέχρι και να μπουκάρουν οπαδοί και να τα βάζουν με παίκτες (και σίγουρα τα έχουμε δει σε πολλά γήπεδα μην πεταχτείτε να πείτε ότι γίνονται μόνο από Ολυμπιακούς θα είστε το λιγότερο γελοίοι). Τουλάχιστον χθες δεν είχαμε τόσο ακραία πράγματα, αλλά θα μπορούσε να ήταν και καλύτερα.
edit: ουπς λάθος το έβαλα 2 φορές
Και τι πειράζει το αεροβόλο;;
Είναι ο λαγός προστατευόμενο είδος;;:look:
la_villa
30/11/2009, 16:50
"Δύο ώρες μετά ανακαλύψαμε αεροβόλα. Είναι απαράδεκτο να λέει ότι δόθηκε εντολή να περάσει αεροβόλο στο γήπεδο. Από ποιον δόθηκε εντολή; Να μας πει από ποιον δόθηκε εντολή, διαφορετικά θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις», δήλωσε στον «Σέντρα»."
ετσι
να τον γ@μησουν τον π@σταρα τον λαγό....
αν δεν δωσει εξηγησεις και αποδειχτικά στοιχεια να του τον ξανασκίσουν.....μια μυνησουλα ότι πρέπει
kalgeorge
30/11/2009, 17:00
Αυτό για το αεροβόλο εφόσον είναι αλήθεια είναι πολύ σοβαρό, πως σκατά πέρασαν αεροβόλο μέσα στο γήπεδο???? ωραίους ελέγχους κάνουν οι αστυνομικοί, και πάει στο δια τα καπνογόνα και τα βαρελότα έχουν γίνει συνείθεια να τα βλέπουμε σε όλα τα γήπεδα αλλά αεροβόλο πρώτη φορά ακούω. .
τουλαχιστον απο σενα περιμενα ΠΙΟ σοβαρη απαντηση...χωρις πλακα...
α) πως περασαν τα αεροβολα??? πλακα μου κανεις ρε βασιλη???μηπως υπαρχει ελεγχος της αστυνομιας?? ή μηπως πιστευεις οτι περιμενουν εκεινη την μερα να τα βαλουν?? χθεσινος εισαι ρε γαμωτο? αυτα πας στο γηπεδο και τα βαζεις αγορι μου κατω απο το καθισμα 2-3 μερες πριν....
β) φυσικα και τα ειπε μια χαρα το παιδι....μονο σε αυτον τον συλλογο γινονται....μονο οι γαυροι τα κανουν αυτα σε τετοιο βαθμο......αν δεν θελεις να το δεις δεν μπορω να σε βοηθησω....και μιας και ησουν γηπεδο και ακουσες το ""χενκ τεν κατε οεοεοε"" οπως λες...το..."1.2.3...αποψε η ριζουπολη θα μοιαζει εκκλησια"" το ακουσες??
kalgeorge
30/11/2009, 17:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Και τι πειράζει το αεροβόλο;;
Είναι ο λαγός προστατευόμενο είδος;;:look:
απλα ειναι εκτεθιμενος...και οχι σαν εσας που φορατε κρανη ;)
la_villa
30/11/2009, 17:18
θυμαμαι και τότε που είχαμε σπάσει τον Ευθυμιαδη στο ξύλο ΜΕΣΑ στο γήπεδο....
ε ρε τι κανουμε ΜΟΝΟ εμείς...
" Ακολουθεί επίθεση στον διαιτητή από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟ Αγγελο Φιλιππίδη που συνεπικουρούμενος από τη μισή εξέδρα των επισήμων κυνηγάει τον διαιτητή ο οποίος γρονθοκοπείται σε απευθείας πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση"
τουλαχιστον απο σενα περιμενα ΠΙΟ σοβαρη απαντηση...χωρις πλακα...
α) πως περασαν τα αεροβολα??? πλακα μου κανεις ρε βασιλη???μηπως υπαρχει ελεγχος της αστυνομιας?? ή μηπως πιστευεις οτι περιμενουν εκεινη την μερα να τα βαλουν?? χθεσινος εισαι ρε γαμωτο? αυτα πας στο γηπεδο και τα βαζεις αγορι μου κατω απο το καθισμα 2-3 μερες πριν....
β) φυσικα και τα ειπε μια χαρα το παιδι....μονο σε αυτον τον συλλογο γινονται....μονο οι γαυροι τα κανουν αυτα σε τετοιο βαθμο......αν δεν θελεις να το δεις δεν μπορω να σε βοηθησω....και μιας και ησουν γηπεδο και ακουσες το ""χενκ τεν κατε οεοεοε"" οπως λες...το..."1.2.3...αποψε η ριζουπολη θα μοιαζει εκκλησια"" το ακουσες??
Αν καποιος γνωστος σου εχει αεροβολο ..... Δες σε παρακαλω τι ζημια μπορει να κανει.....
Θα εκπλαγεις...
Και επειδη τελος παντων μονο ενας ηλιθιος θα καθοταν επι 45 λεπτα σταθερος σε ενα σημειο (με αμμεσο κινδυνο επιεικος να μεινει τυφλος ανα πασα στιγμη ) να τον πυροβολανε με αεροβολο οσα εκκατομυρια και να παιρνει και οσο ψηλα και να εχει την φανελα του ......
Επιτρεψε μου να αμφιβαλω......
Οπως μαλλον αμφιβαλει και ο υπολοιπος παναθηναικος για αυτο δεν εχει κανει τιποτα περετερω ακομα ( αν κανω λαθος με διορθωνεις.........)
Νισάφι πια με την καραμέλα:yuck:
Αν ο παο είναι τόσο ευαίσθητος με τους ταραξίες να πάει να παίξει στο ελβετικό πρωτάθλημα μήπως και πάρει κανα τίτλο
Ανεγκέφαλους έχουν όλες οι ομάδες χωρίς αυτό να τους νομιμοποιεί
Στο μπάσκετ του παο δεν έχουν γίνει τα ίδια;
στη λεωφόρο;
στην τούμπα;
στη ν.φιλαδέλφεια δεν πέφταν πιστολιές;
τον ευθυμιάδη τον σαπίσανε 50 επίσημοι
ο καπετάνιος δεν γύρναγε στα αποδυτήρια οπλισμένος;
στη λάρισα σκοτώθηκε άνθρωπος
στο χαριλάου φίλαθλος έμεινε ανάπηρος
το αυτοκίνητο του βαζέχα δεν το σπάσαν ολυμπιακοί
τον καρκίνο του ποδοσφαίρου τώρα τον έχει μόνο ο ολυμπιακός;
Είναι γελοίο να λέμε ότι μόνο οι ολυμπιακοί τα κάνουν αυτά για να αμαυρώσουμε και να υποβαθμίσουμε νίκες και τίτλους
Akatanomastos
30/11/2009, 20:18
Αν καποιος γνωστος σου εχει αεροβολο ..... Δες σε παρακαλω τι ζημια μπορει να κανει.....
Θα εκπλαγεις...
Και επειδη τελος παντων μονο ενας ηλιθιος θα καθοταν επι 45 λεπτα σταθερος σε ενα σημειο (με αμμεσο κινδυνο επιεικος να μεινει τυφλος ανα πασα στιγμη ) να τον πυροβολανε με αεροβολο οσα εκκατομυρια και να παιρνει και οσο ψηλα και να εχει την φανελα του ......
Οπως μαλλον αμφιβαλει και ο υπολοιπος παναθηναικος για αυτο δεν εχει κανει τιποτα περετερω ακομα ( αν κανω λαθος με διορθωνεις.........)
καθηστε ρε γαυροι,
οταν δεν καθοντε να παιξουν ειναι κοτες και λαγοι,
τωρα που εκατσε και επαιξε σαν αντρας ειναι ηλιθιος?
πειτε μας τελικα ποιος ειναι ο κωδικας του ΜΑΓΚΑ και του ΑΝΤΡΑ στο ελληνικο ποδοσφαιρο
Πρεπει να εισαι John Rambo η οχι?
Γραφει καποιος ποιο πανω, πονεσανε τα αυτακια του..
ναι ρε μαν, τρομερο σχολιο, αυτα που πετανε που οντως μπορει να σου κανουν ζημια τα αυτια, αμα σκασει διπλα σου ή και πανω σου φανταζομαι ξερεις τι παθαινεις..
μαγκες οκ, κερδισατε μπραβο,
αλλα μην προωθειτε τετοιες τακτικες ουτε μεσα απο δηθεν αστειακια, γινεστε σαν και αυτους που τα κανουν..
αφου ετσι παιρνετε τα ματσακια, καποιους δεν σας χαλαει και τοσο το τι γινετε..
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΖΟΥΝ, στον πειραια ομως ειπαμε,
το αθλημα παιζετε αλλιως..εξω απο το χορτο.
o_gavros
30/11/2009, 20:20
υποθέτω πως απο τις μη αναφορές σας (πριν και μετά το ντέρμπυ) κανείς δεν είχε κάτι να αναφέρει για το κατηχητικό παύλα ησυχαστήριο της Τούμπας ανά τις δεκαετίες (ειδικά όταν παίζει εκει ο Θρύλος) :rolleyes:
για την μαγευτική ατμόσφαιρα -την οποία οι κοντοί φαρμακοτρίφτες επαίνεσαν με όλο τους το είναι- στο μπασκετικό ΟΑΚΑ πέρσι και πρόπερσι μήπως???
Αλλα ναι,οι γαύροι είμαστε οι μόνοι τραμπούκοι...
Νισάφι πια με την καραμέλα:yuck:
κάτι πρέπει να αντιπαρατάξουν μέσα στη στεναχώρια τους φίλε.
δε γίνεται να το παίζεις κονιόρδος και υπεράνω 3 μήνες τωρα και να φτάνει η Κυριακή που σε γλέντησε ο Ζαϊρί,ο Μπράβο,ο Γκαλίτσιος,ο Λεονάρντο και ο Πάντος!!!
αχ ρε Τασουλη τι αλλο πρέπει να γίνει για να σε δω σκόρερ και να χάσω όσο μυαλό μου'χει απομείνει.
Εμένα μου κάνει εντύπωση που δε βρέθηκε κανείς τους να πει ένα μπράβο στον αντίπαλο!!!
να παραδεχτεί αντρίκεια την ήττα και να αφήσει τις δικαιολογίες κατα μέρους.
όπως αντρίκεια έκανε ο Ομπράντοβιτς στο μπάσκετ ας πούμε.
εκείνος όμως ξέρει ότι είναι δυνατός και δεν αναλώνεται σε δηλώσεις εντυπωσιασμού :winka:
el_hymador
30/11/2009, 20:21
O Τζορβας οντως καλεσε δυο φορε τον Κακο και του εδειξε τη πλατη του...στον αγκωνα ειχε σημαδι απο κροτιδα...ξερετε ποια ηταν η μαλακια του; οτι εμεινε στο παιχνιδι....θα επρεπε να παει στον τεταρτο και να του πει οτι δεν γινεται να συνεχισει να παιζει κατω απο αυτες τις συνθηκες...
o_gavros
30/11/2009, 20:23
καθηστε ρε γαυροι,
πειτε μας τελικα ποιος ειναι ο κωδικας του ΜΑΓΚΑ και του ΑΝΤΡΑ στο ελληνικο ποδοσφαιρο
έχεις θέμα με την κατανόηση των γραπτών τελικά,δεν εξηγείται αλλιώς.
Ξαναδιάβασε τι σου έγραψε ο άνθρωπος.ούτε για ράμπο είπε ούτε τίποτα.
Akatanomastos
30/11/2009, 20:26
έχεις θέμα με την κατανόηση των γραπτών τελικά,δεν εξηγείται αλλιώς.
ρε μαν ασε τις κρισεις με την παρτι μου
ξερω πολυ καλα τι εννοει και ο στουμπις,
και ξερω τι εννοουν οι αλλοι, οι <<πολλα βαρυς και οχι>> γαυροι
el_hymador
30/11/2009, 20:27
υποθέτω πως απο τις μη αναφορές σας (πριν και μετά το ντέρμπυ) κανείς δεν είχε κάτι να αναφέρει για το κατηχητικό παύλα ησυχαστήριο της Τούμπας ανά τις δεκαετίες (ειδικά όταν παίζει εκει ο Θρύλος) :rolleyes:
για την μαγευτική ατμόσφαιρα -την οποία οι κοντοί φαρμακοτρίφτες επαίνεσαν με όλο τους το είναι- στο μπασκετικό ΟΑΚΑ πέρσι και πρόπερσι μήπως???
Αλλα ναι,οι γαύροι είμαστε οι μόνοι τραμπούκοι...
κάτι πρέπει να αντιπαρατάξουν μέσα στη στεναχώρια τους φίλε.
δε γίνεται να το παίζεις κονιόρδος και υπεράνω 3 μήνες τωρα και να φτάνει η Κυριακή που σε γλέντησε ο Ζαϊρί,ο Μπράβο,ο Γκαλίτσιος,ο Λεονάρντο και ο Πάντος!!!
αχ ρε Τασουλη τι αλλο πρέπει να γίνει για να σε δω σκόρερ και να χάσω όσο μυαλό μου'χει απομείνει.
Εμένα μου κάνει εντύπωση που δε βρέθηκε κανείς τους να πει ένα μπράβο στον αντίπαλο!!!
όπως αντρίκεια έκανε ο Ομπράντοβιτς στο μπάσκετ ας πούμε.
εκείνος όμως ξέρει ότι είναι δυνατός και δεν αναλώνεται σε δηλώσεις εντυπωσιασμού :winka:
Εγω παραδεχτηκα οτι εχετε καθε δικαιωμα να πανηγυριζετε αφου με αυτη την ομαδα καταφερατε να κερδισετε τον Παναθηναϊκο...
αλλα μην παραμυθιαζεστε οτι εισασταν καλυτεροι...τυχεροι ναι, καλυτεροι οχι...οπως εχει ειπωθει πολλες φορες, τα ντερμπυ κρινονται απο μια φαση...θυμηθειτε λιγο το 0-1 στο καραϊσκακη με το γκολ του Παπαδοπουλου....ηταν καλυτερος ο Παναθηναϊκος σε εκεινο το παιχνιδι;...οχι! πηρε τη νικη απο μια και μονο φαση;...ναι!
kalgeorge
30/11/2009, 20:32
Θα εκπλαγεις...
euxaristws na se diorthwsw.....to eipe kai stin sinenteuxi...oti enoiwthe kapsimo stin plati...kai an eides ton eipe kai ston diaititi...
eipe episis oti borouse na kanei ton karagiozi an pesei katw kai tetoia....alla dne to ekane....
aerovolo apo tetoia apostasi....kai me lastixenies sfaires...den sou kanei treli zimia....para kalous molopes opws eixe kai o tzorvas...
ektos kai an tous ekane monos tou gia na sas katigorisei
kalgeorge
30/11/2009, 20:33
des to prwto mou postaki....kai tin apantisi mou ston vasili
o_gavros
30/11/2009, 20:41
Εγω παραδεχτηκα οτι εχετε καθε δικαιωμα να πανηγυριζετε αφου με αυτη την ομαδα καταφερατε να κερδισετε τον Παναθηναϊκο...
αλλα μην παραμυθιαζεστε οτι εισασταν καλυτεροι...τυχεροι ναι, καλυτεροι οχι...οπως εχει ειπωθει πολλες φορες, τα ντερμπυ κρινονται απο μια φαση...θυμηθειτε λιγο το 0-1 στο καραϊσκακη με το γκολ του Παπαδοπουλου....ηταν καλυτερος ο Παναθηναϊκος σε εκεινο το παιχνιδι;...οχι! πηρε τη νικη απο μια και μονο φαση;...ναι!
αρχηγέ μου εννοούσα κάποιον απο την ομάδα του βάζελου,όχι εμένα κι εσένα.
δε θεωρείς πως όταν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να ξέρεις και να χάνεις και να συγχαίρεις τον αντίπαλο σου?
Παραμυθιαζόμαστε ε???καινούριο φρούτο είναι τούτο?
ποια τύχη ρε φιλαράκι?κάνατε ευκαιρία όσο κλασική αυτή του Οσκαρ ή του Ντουντού???
η καλύτερη σαςευκαιρία ήταν το σουτ του Βύντρα!!!θες κι άλλη αποδειξη?
Ξέρεις πόσο σε μικραίνει αυτό που λες?τυχερός αλλά όχι καλύτερος ε???
σου έκανα πλάκα με σακατεμένη ομάδα και με τα δευτερότριτα,αν δε το κατάλαβες.
'Η μήπως υπήρχες πουθενά στο γηπεδο στο δεύτερο ημίχρονο και δε το πήρα είδηση???
επειδή είχες καλύτερα πατήματα για 25 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο ήσουν αυτομάτως και καλύτερος??τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν?
το παιχνίδι που αναφέρεις δεν είχε καμία σχέση σε εξέλιξη με το χθεσινό.εκείνοήταν ψιλοσούπα.το χθεσινό ήταν γλεντι απο τα λίγα
Μην τρελαθούμε κιόλας
Αν ήταν κάποιος τυχερός εχθές ήταν ο πάο που έφυγε με το τιμητικό 2-0
γιατί ο ολυμπιακός δεν νίκησε με μία φάση
καθηστε ρε γαυροι,
Γραφει καποιος ποιο πανω, πονεσανε τα αυτακια του..
ναι ρε μαν, τρομερο σχολιο, αυτα που πετανε που οντως μπορει να σου κανουν ζημια τα αυτια, αμα σκασει διπλα σου ή και πανω σου φανταζομαι ξερεις τι παθαινεις..
μαγκες οκ, κερδισατε μπραβο,
αλλα μην προωθειτε τετοιες τακτικες ουτε μεσα απο δηθεν αστειακια, γινεστε σαν και αυτους που τα κανουν..
αφου ετσι παιρνετε τα ματσακια, καποιους δεν σας χαλαει και τοσο το τι γινετε..
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΖΟΥΝ, στον πειραια ομως ειπαμε,
το αθλημα παιζετε αλλιως..εξω απο το χορτο.
Tωρα τι να κατσω να σου εξηγησω......???
Την διαφορα με το να σε βριζουν η να σου πετανε μπουκαλακια και δεν ξερω εγω τι....
Με το να καθεσε ΣΤΑΘΕΡΟΣ σε ενα σημειο και να σε πυροβολανε με αεροβολο και να μην κανεις τιποτα .....
Το να θες να πιστευεις εσυ οτι πηρε ο Ολυμπιακος τον αγωνα με το αεροβολο ειναι δικαιωμα σου....
Αν οντως ειχε γινει ετσι εγω θα ντρεπομουν περισσοτερο απο εσενα....
Αλλα επειδη δεν πιστευω οτι ενα αεροβολο θα σου κανει μονο μια μελανια......
Επειδη ΕΙΔΙΚΑ δεν πιστευω οτι ο τρομερος σκοπευτης αναμεσα σε εναν οχλο πιθηκων που χοροπηδαγαν θα μπορουσε να τον πυροβολαει συνεχεια και να τον πετυχαινει μονο.... Στην πλατη..... ( Θα εκανε καποια στιγμη την στραβη θα τον επιρνε σε κανενα κεφαλι και η ζημια θα ηταν απειρως μεγαλυτερη..)
Και επειδη ( για εσενα ειδικα αυτο ) μεχρι και ο προεδρος σου σημερα στην ομιλια του ειχε μαλλον αλλη αποψη για τα αιτια της ηττας σας.......
Ας μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα....
Μην τρελαθούμε κιόλας
Αν ήταν κάποιος τυχερός εχθές ήταν ο πάο που έφυγε με το τιμητικό 2-0
γιατί ο ολυμπιακός δεν νίκησε με μία φάση
τυχεροί με 3 αναγκαστικές αλλαγές;
o_gavros
30/11/2009, 20:45
ρε μαν ασε τις κρισεις με την παρτι μου
ξερω πολυ καλα τι εννοει και ο στουμπις,
και ξερω τι εννοουν οι αλλοι, οι <<πολλα βαρυς και οχι>> γαυροι
Αφού λοιπόν ξέρεις πολύ καλά τι εννοεί ο στούμπις,τότε με οδηγείς να καταλάβω ότι εσκεμμένα γράφεις άλλα αντι άλλων (ο δάσκαλος Τερενς αφήνει έργο τελικά πίσω του) και αυτό είναι ακόμα χειρότερο
o_gavros
30/11/2009, 20:47
τυχεροί με 3 αναγκαστικές αλλαγές;
τυχερός ήταν ο βαζέλας που δεν έφυγε με καμιά 4αρα να'χαμε τώρα πανηγύρι.
όσοι δε το βλέπουν ή δε θέλουν να το δουν,τους προσκαλούμε στην καθιερωμένη συνεστίαση μας κάθε Μάη στην πλατεία Ταμπουρίων.
κερνάμε αρνάκι και κρασί να πάνεκάτω τα φαρμάκια :lol: :lol:
εντιτ:
des to prwto mou postaki....kai tin apantisi mou ston vasili
δες τι λεω στο χυμαδορ