PDA

View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

Akatanomastos
30/11/2009, 20:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Αφού λοιπόν ξέρεις πολύ καλά τι εννοεί ο στούμπις,τότε με οδηγείς να καταλάβω ότι εσκεμμένα γράφεις άλλα αντι άλλων (ο δάσκαλος Τερενς αφήνει έργο τελικά πίσω του) και αυτό είναι ακόμα χειρότερο

ασε μας ρε παλικαρι..

πραγματικα, βλακωδως εχω ασχοληθει παρα πολυ με την παρτι σου..

ελπιζω να καταφερω να σταματησω απο δω και περα να χανω τον χρονο μου..

kalgeorge
30/11/2009, 20:54

δες τι λεω στο χυμαδορ

o tzorvas nomizw eipe oti dikaia nikise o gauros, mias kai den eixame pathos kai tuxi sto gipedo

nomizw....dne thumamai sigoura

STOYBI
30/11/2009, 20:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
euxaristws na se diorthwsw.....to eipe kai stin sinenteuxi...oti enoiwthe kapsimo stin plati...kai an eides ton eipe kai ston diaititi...
eipe episis oti borouse na kanei ton karagiozi an pesei katw kai tetoia....alla dne to ekane....
aerovolo apo tetoia apostasi....kai me lastixenies sfaires...den sou kanei treli zimia....para kalous molopes opws eixe kai o tzorvas...

ektos kai an tous ekane monos tou gia na sas katigorisei

Το θεμα ειναι....

Οτι μονο ο Τζορβας ισχυριζετε αυτα που ισχυριζετε και κανεις αλλος.....

Εσυ θα καθοσουν στο τερμα αν ηξερες ανα πασα στιγμη οτι θα σου ερθει βολη απο αεροβολο στο προσωπο, λαιμο,ματι...????

Η θα ειχες εμπιστοσυνη στον σκοπευτη οτι θα σου πετυχαινει μονο πλατη...????

Ρε Γιωργο... Δεν μιλαμε για την καρεκλα που την βλεπεις θα κανεις δυο βηματα δεξια και τελειωσε το θεμα.....

Ουτε για το δυναμιτακι που θα πεσει μπροστα σου θα κανει 3-4 δευτ. να σκασε και θα το χαιρετησεις με την ησυχια σου.....

Μου φαινετε πολυ παραξενο και αυτο ειναι ολο.....

Akatanomastos
30/11/2009, 21:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Tωρα τι να κατσω να σου εξηγησω......???

Την διαφορα με το να σε βριζουν η να σου πετανε μπουκαλακια και δεν ξερω εγω τι....

Με το να καθεσε ΣΤΑΘΕΡΟΣ σε ενα σημειο και να σε πυροβολανε με αεροβολο και να μην κανεις τιποτα .....

Το να θες να πιστευεις εσυ οτι πηρε ο Ολυμπιακος τον αγωνα με το αεροβολο ειναι δικαιωμα σου....

Αν οντως ειχε γινει ετσι εγω θα ντρεπομουν περισσοτερο απο εσενα....

Αλλα επειδη δεν πιστευω οτι ενα αεροβολο θα σου κανει μονο μια μελανια......

Επειδη ΕΙΔΙΚΑ δεν πιστευω οτι ο τρομερος σκοπευτης αναμεσα σε εναν οχλο πιθηκων που χοροπηδαγαν θα μπορουσε να τον πυροβολαει συνεχεια και να τον πετυχαινει μονο.... Στην πλατη..... ( Θα εκανε καποια στιγμη την στραβη θα τον επιρνε σε κανενα κεφαλι και η ζημια θα ηταν απειρως μεγαλυτερη..)

Και επειδη ( για εσενα ειδικα αυτο ) μεχρι και ο προεδρος σου σημερα στην ομιλια του ειχε μαλλον αλλη αποψη για τα αιτια της ηττας σας.......

Ας μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα....

:wave2:

δεν ειπα πουθενα οτι χασαμε λογω αεροβολου..μην πας να μου φορτωσεις πραγματα που δεν ειπα!!!

εγω αυτο που εγραψα πριν ειναι οτι,

οι οπαδοι του ολυμπιακου, επανειλημενως εδω μεσα, και κυριως την τελευταια εβδομαδα εχουν γραψει πως αν εισαι μαγκας, δεν μασας και παιζεις οποιες και να ειναι οι συνθηκες, και συ γραφεις οτι θα πρεπε να ειχε φυγει αν δεχοταν τετοια αντιαθλητικα χτυπηματα..

γιαυτο εκφραστηκε η απορια μου, τελικα πρεπει να εισαι ο John Rambo για να παιζεις μπαλα στην εδρα του γαυρου ή οχι?

για την ζημια που λες, δεν πιστευω οτι του ριχναν με αεροβολα που πανε για κυνηγι,δηλαδη τοσο δυνατα οπλα κλπ κλπ..

ελεος αν φτασουμε και σε αυτο το σημειο ενταξυ θα σκοτωνομαστε..

και δεν χρειαζετε να σου μπει στο δερμα η σφαιρα για να ειναι ενοχλητικη, αρκει να κανει μελανια για να σου σπαει τα παπαρια..

Τελος παντων, δεν ξερουμε ακομα αν συνεβει οτιδηποτε απο ολα αυτα.(σουγιαδες αεροβολα)
εγω δεν το δεχομαι ετσι απλα γιατι το πε ο τζορβας, αλλα οπως και να το κανουμε ειναι ενα θεμα που εκκρεμει και με ενδιαφερει πολυ να δω τι εγινε..

σιγουρα αυτο απο μονο του δεν αρκει για να χασεις εναν αγωνα, αλλα αν εγινε, περιλαμβανετε σε ενα γενικοτερο πλαισιο ΤΑΚΤΙΚΩΝ, μεσω των οποιων ο γαυρος παιρνει τα ματσακια..

o_gavros
30/11/2009, 21:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ασε μας ρε παλικαρι..

πραγματικα, βλακωδως εχω ασχοληθει παρα πολυ με την παρτι σου..

ελπιζω να καταφερω να σταματησω απο δω και περα να χανω τον χρονο μου..

Ω!!!τι τιμή!!!
ασχολήθηκες μαζί μου ε?

ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε νούμερο?
πετάς το ένα τούβλο μετά το άλλο και περιμένεις να μην σε σχολιάσει κανείς?

o tzorvas nomizw eipe oti dikaia nikise o gauros, mias kai den eixame pathos kai tuxi sto gipedo

nomizw....dne thumamai sigoura

δεν τα είπε έτσι ακριβώς.αφού έκλεισε την πυρινη ομιλία του κατά του Ολυμπιακού,δεν έδωσε μπράβο σε μας.
είπε μάλιστα (χοντρικά ότ θυμάμαι) ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα και θα τα πούμε το Μάη.

el_hymador
30/11/2009, 21:03
αρχηγέ μου εννοούσα κάποιον απο την ομάδα του βάζελου,όχι εμένα κι εσένα.
δε θεωρείς πως όταν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να ξέρεις και να χάνεις και να συγχαίρεις τον αντίπαλο σου?

Παραμυθιαζόμαστε ε???καινούριο φρούτο είναι τούτο?
ποια τύχη ρε φιλαράκι?κάνατε ευκαιρία όσο κλασική αυτή του Οσκαρ ή του Ντουντού???
η καλύτερη σαςευκαιρία ήταν το σουτ του Βύντρα!!!θες κι άλλη αποδειξη?

Ξέρεις πόσο σε μικραίνει αυτό που λες?τυχερός αλλά όχι καλύτερος ε???
σου έκανα πλάκα με σακατεμένη ομάδα και με τα δευτερότριτα,αν δε το κατάλαβες.
'Η μήπως υπήρχες πουθενά στο γηπεδο στο δεύτερο ημίχρονο και δε το πήρα είδηση???
επειδή είχες καλύτερα πατήματα για 25 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο ήσουν αυτομάτως και καλύτερος??τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν?
το παιχνίδι που αναφέρεις δεν είχε καμία σχέση σε εξέλιξη με το χθεσινό.εκείνοήταν ψιλοσούπα.το χθεσινό ήταν γλεντι απο τα λίγα

Τρεις φασεις (η μια δοκαρι) που ξεκολοθηκε ο αντωνακης...η μια με φαουλ και προβολη του Σαλπι, η αλλη το σουτ - λομπα του Σισε που χτυπησε στο δοκαρι και εδιωξε σε κορνερ ο κηπουρος και η τριτη το τακουνακι του Σισε που παλι κατα τυχη απεκρουσε ο αντωνακης και ακολουθως της ιδιας φασης το πλασε που κατεληξε αουτ για λιγο...

επιμενεις οτι η καλυτερη φαση ηταν το σουτ του Βυντρα;

στο εγραψα και πριν...οι ισορροπιες σε ενα ντερμπυ ειναι πολυ λεπτες...το πως εμφανιστηκε ο Παναθηναϊκος στο β ημιχρονο (απαραδεκτος) το αιτιολογω δεν το δικαιολογω...οταν εχεις το πληρη ελεγχο -ακομα και αν δεν εισαι αποτελεσματικος- και δεχεσαι γκολ στα τελευταια δευτερολεπτα του ημιχρονου ε, ειναι σπασιμο στη ψυχολογια οσο και να πεις...η εικονα του α ημιχρονου δεν ηταν σε καμμια περιπτωση για 1-0 εκτος και αν διαφωνεις....

Akatanomastos
30/11/2009, 21:07

σου πα ρε

δεν ασχολουμε αλλο με την παρτι σου..

συνεχισε να μας δειχνεις το επιπεδο σου..

ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε νούμερο?

αυτο του νταμαριου..

kalgeorge
30/11/2009, 21:08
Το θεμα ειναι....

Οτι μονο ο Τζορβας ισχυριζετε αυτα που ισχυριζετε και κανεις αλλος.....

Εσυ θα καθοσουν στο τερμα αν ηξερες ανα πασα στιγμη οτι θα σου ερθει βολη απο αεροβολο στο προσωπο, λαιμο,ματι...????

Η θα ειχες εμπιστοσυνη στον σκοπευτη οτι θα σου πετυχαινει μονο πλατη...????

Ρε Γιωργο... Δεν μιλαμε για την καρεκλα που την βλεπεις θα κανεις δυο βηματα δεξια και τελειωσε το θεμα.....

Ουτε για το δυναμιτακι που θα πεσει μπροστα σου θα κανει 3-4 δευτ. να σκασε και θα το χαιρετησεις με την ησυχια σου.....

Μου φαινετε πολυ παραξενο και αυτο ειναι ολο.....

ntax re man....alla des kai tous molopes....
eksalou pisteuw vasizetai sot oti den einai toso vlakas o allos na simadepsei kefali..xtupas xamila kai opou paei....

STOYBI
30/11/2009, 21:11
δεν ειπα πουθενα οτι χασαμε λογω αεροβολου..μην πας να μου φορτωσεις πραγματα που δεν ειπα!!!

εγω αυτο που εγραψα πριν ειναι οτι,

οι οπαδοι του ολυμπιακου, επανειλημενως εδω μεσα, και κυριως την τελευταια εβδομαδα εχουν γραψει πως αν εισαι μαγκας, δεν μασας και παιζεις οποιες και να ειναι οι συνθηκες, και συ γραφεις οτι θα πρεπε να ειχε φυγει αν δεχοταν τετοια αντιαθλητικα χτυπηματα..

γιαυτο εκφραστηκε η απορια μου, τελικα πρεπει να εισαι ο John Rambo για να παιζεις μπαλα στην εδρα του γαυρου ή οχι?

για την ζημια που λες, δεν πιστευω οτι του ριχναν με αεροβολα που πανε για κυνηγι,δηλαδη τοσο δυνατα οπλα κλπ κλπ..

ελεος αν φτασουμε και σε αυτο το σημειο ενταξυ θα σκοτωνομαστε..

και δεν χρειαζετε να σου μπει στο δερμα η σφαιρα για να ειναι ενοχλητικη, αρκει να κανει μελανια για να σου σπαει τα παπαρια..

Τελος παντων, δεν ξερουμε ακομα αν συνεβει οτιδηποτε απο ολα αυτα.(σουγιαδες αεροβολα)
εγω δεν το δεχομαι ετσι απλα γιατι το πε ο τζορβας, αλλα οπως και να το κανουμε ειναι ενα θεμα που εκκρεμει και με ενδιαφερει πολυ να δω τι εγινε..

σιγουρα αυτο απο μονο του δεν αρκει για να χασεις εναν αγωνα, αλλα αν εγινε, περιλαμβανετε σε ενα γενικοτερο πλαισιο ΤΑΚΤΙΚΩΝ, μεσω των οποιων ο γαυρος παιρνει τα ματσακια..

Ο καθενας με την αποψη του.... Εγω απλα τονισα (μαζι με τις αποριες μου) οτι στο θεμα αεροβολο μονο ο Τζορβας συνεχιζει να υποστηριζει αυτα που υποστηριζει....

Και.....Γιατι εβαλα λογια που δεν ειπες....??? Για το αεροβολο δεν μιλαγαμε λιγο παραπανω...???

μαγκες οκ, κερδισατε μπραβο,
αλλα μην προωθειτε τετοιες τακτικες ουτε μεσα απο δηθεν αστειακια, γινεστε σαν και αυτους που τα κανουν..
αφου ετσι παιρνετε τα ματσακια, καποιους δεν σας χαλαει και τοσο το τι γινετε..

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΖΟΥΝ, στον πειραια ομως ειπαμε,

το αθλημα παιζετε αλλιως..εξω απο το χορτο.

toyar
30/11/2009, 21:12
Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε! Ο Νικόλας Πατέρας βρέθηκε στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους για την ήττα από τον Ολυμπιακό.

«Κατέβηκα μαζί σας για να αισθάνεστε ότι η διοίκηση είναι δίπλα σας, για να σας ανεβάσω και αν χρειαστεί να σας προστατεύσω. Είστε απαράδεκτοι. Μετά το γκολ ήσασταν ανύπαρκτοι. Τα Γιάννενα έχαναν 2-0 στο 80΄ και γύρισαν το ματς γιατί είχαν πάθος και καρδιά που εσείς δεν είχατε»,

Αυτό είναι το πρόβλημά σου φίλε
Ούτε επεισόδια, ούτε διαιτησία, ούτε ατυχία ούτε τίποτα:wave2:

o_gavros
30/11/2009, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Τρεις φασεις (η μια δοκαρι) που ξεκολοθηκε ο αντωνακης...η μια με φαουλ και προβολη του Σαλπι, η αλλη το σουτ - λομπα του Σισε που χτυπησε στο δοκαρι και εδιωξε σε κορνερ ο κηπουρος και η τριτη το τακουνακι του Σισε που παλι κατα τυχη απεκρουσε ο αντωνακης και ακολουθως της ιδιας φασης το πλασε που κατεληξε αουτ για λιγο...

επιμενεις οτι η καλυτερη φαση ηταν το σουτ του Βυντρα;

στο εγραψα και πριν...οι ισορροπιες σε ενα ντερμπυ ειναι πολυ λεπτες...το πως εμφανιστηκε ο Παναθηναϊκος στο β ημιχρονο (απαραδεκτος) το αιτιολογω δεν το δικαιολογω...οταν εχεις το πληρη ελεγχο -ακομα και αν δεν εισαι αποτελεσματικος- και δεχεσαι γκολ στα τελευταια δευτερολεπτα του ημιχρονου ε, ειναι σπασιμο στη ψυχολογια οσο και να πεις...η εικονα του α ημιχρονου δεν ηταν σε καμμια περιπτωση για 1-0 εκτος και αν διαφωνεις....

δε μπορώ να μη γελάω με το τι θεωρείς ευκαιριάρες.

Αν εννοείς τη σεντρα-σουτ του Σισε,το ότι ακούμπησε στο δοκάρι (μετά την παρεμβολή του Νικοπολίδη) στην τύχη οφειλόταν μάλλον και όχι στην ικανότητα.
αλλο δοκάρι σας εγώ δε θυμάμαι,εκτός και αν ανακαλύψες νέες φάσεις μετά εσύ.

του κοντού δε το θυμάμαι να σου πω την αλήθεια.

και όσο για το τακουνάκι,να σου θυμίσω ότι ο αμυντικός μας κρεμόταν σχεδόν πάνω απο τον Σισέ και ότι η μπάλα πήγε κατευεθείαν πάνω στον τερματοφύλακα???

Αντισταθμίζεις όποια αυτές τις απλά καλές φάσεις σας με την ευκαιρία του Οσκαρ???

Δε διαφωνώ για την εικόνα του Α' αλλά ποδόσφαιρο είναι και ξέρεις ότι συμβαίνουν αυτά.και τι να λέει?
σπάσιμο ξεσπάσιμο,και σου ξανατονίζω εδω ότι σε έπαιζα με Μπράβο,Γκαλίτσιο,Ζαϊρί,Λεονάρντο, οποιος θέλει να λέγεται μεγάλη ομάδα μπαίνει μέσα και παίζει μπάλα!
ή αν είναι μικρή ομάδα,έχει την πίστη ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά.

παραδειγμα καλύτερο απο το 2-2 με τα Γιαννενα δε μπορώ να σου φέρω.

vangelis 64
30/11/2009, 21:14
xtupas xamila kai opou paei.... Αυτό να το πεις τού Σισέ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
30/11/2009, 21:18
ρε παιδια, ενας παραγοντας(αεροβολο) δεν ειναι ποτε αρκετο για να χασεις παιχνιδι..δεν ισχυριστηκε κανεις κατι τετοιο..

οπως ηταν η ομαδα προχτες το τελευταιο που της εφταιγε ηταν το αεροβολο

τα χουμε γραψει αυτα ολοι οι βαζελοι, μην αναλλωνομαστε στα ιδια και τα ιδια..

κουβεντουλα κανουμε, λεμε τις παπαριες μας,

αυτο που γραφω για προχτες (οπως και με την ριζουπολη)
ειναι οτι,

λιγο οι καθυστερησεις, λιγο τα αεροβολα, λιγο οι κροτιδες, λιγο το αγχος του εκτος εδρας παιχνιδιου, ε μαζευοντε σιγα σιγα αρκετα που κανουν ενα παιχνιδι να παρει μια τροπή

να γινετε η ατμοσφαιρα της εδρας, με φωνες βρισιδια και ολα τα σχετικα, αλλα στα πλαισια του αθλητισμου..

δεν μπορω να διανοηθω πχ, οτι μια διοικηση αφηνει να περνανε βαρελοτα, αεροβολα σουγιαδες και αλλα, επειδη το προστιμο που θα φαει ειναι πολυ ποιο μικρο μπροστα στα οφελη της νικης..

ελεος, ας νικησει ο καλυτερος, αυτη ειναι η ευχη μου, ωστε να γουσταρουμε με τις ομαδες μας,
χωρις τα γυρω γυρω..

o_gavros
30/11/2009, 21:19
σου πα ρε

δεν ασχολουμε αλλο με την παρτι σου..

συνεχισε να μας δειχνεις το επιπεδο σου..

αυτο του νταμαριου..

Δεν πειράζει ρε διανοούμενε της φακής,μένουμε να θαυμάζουμε όλοι το δικό σου επίπεδο που ούτε καν να ορθογραφεί δε μπορεί.
όσο γράφεις μαλακίες (κάτι που δε βλέπω να μειώνεται) θα ασχολούμαι εγώ μαζί σου και ας μην είμαι του "γαλλικά & πιάνο".

vangelis 64
30/11/2009, 21:19

ελεος, ας νικησει ο καλυτερος, αυτη ειναι η ευχη μου, ωστε να γουσταρουμε με τις ομαδες μας,
εεεε ξέρεις,αυτό έγινε χθες.:D

kalgeorge
30/11/2009, 21:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Αυτό να το πεις τού Σισέ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

tha to pw ston blanco re....bas kai valei kana gol

AN katevei na paiksei me tin everton :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:

Akatanomastos
30/11/2009, 21:21
και ας μην είμαι του "γαλλικά & πιάνο".

εισαι ομως ορθογραφος

να τα λες τα καλα σου, μην εισαι τοσο μετριοφρων..:bigcry: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao: :lol:

ε ρε που μπλεξαμε..:bigcry: :bigcry: :bigcry:

o_gavros
30/11/2009, 21:22

ότι θα πέρναμε στήριξη απο το αεκτζίδικο κλιμάκιο του φόρουμ,τολμώ να πω ότι δε το περίμενα :lol: :lol:

άκου "αυτό πες το του Σισέ" ...:bigcry:

Akatanomastos
30/11/2009, 21:22

ναι οκ, το παμε αυτο (σιγανογαυρινα:lol: )

αλλα μαλλον γιναν και διαφορα αλλα που ΔΕΝ τα χρειαζοταν ο γαυρος για να νικησει χτες:wave2:

STOYBI
30/11/2009, 21:24
ntax re man....alla des kai tous molopes....
eksalou pisteuw vasizetai sot oti den einai toso vlakas o allos na simadepsei kefali..xtupas xamila kai opou paei....

Αρκει να μην κανει βουτια ο τερματοφυλακας η να σκυψει να φτιαξει καμμια καλτσα.... :winka:

Εγω παντως δεν θα μπορουσα να πετυχω μπετονιερα και ας μου εστυνε ωμο ο μπροστινος μου και ας καθοντουσαν ολοι οι μπροστινοι μου στα καθισματα τους......

Λεω τωρα....

kalgeorge
30/11/2009, 21:24
:

Εγω παντως δεν θα μπορουσα να πετυχω μπετονιερα και ας μου εστυνε ωμο ο μπροστινος μου και ας καθοντουσαν ολοι οι μπροστινοι μου στα καθισματα τους......

Λεω τωρα....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
30/11/2009, 21:25
Αυτό να το πεις τού Σισέ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

vangelis 64
30/11/2009, 21:26
ότι θα πέρναμε στήριξη απο το αεκτζίδικο κλιμάκιο του φόρουμ,τολμώ να πω ότι δε το περίμενα :lol: :lol:
Ε νταξ,είπαμε...στη Ριζούπολη έγιναν τα τελώνια,νικήσαστε πούστικα.Χθες όμως μια χαρά το πήρατε το ματσάκι και οι βάζελοι πρέπει να κάνουν μόκολα οσονούπω.:p

άκου "αυτό πες το του Σισέ" ...:bigcry: Ε τι,ψέμματα;Είναι η δεύτερη μπάλα που χάνει φέτος.:rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
30/11/2009, 21:35
TWRA ALEFANTOS TV MAKEDONIA :rotflmao:

o_gavros
30/11/2009, 21:41
κάτω τα χέρια απ'το Νικόλα και πείτε αυτού του παιδιού του Γαβρίλου ότι οι μπάλες κάνουν ακριβά και τα παιδιά στην Αφρική πεινάνε!

kalgeorge
30/11/2009, 21:50
stiltona gia merokamato sta beta...na ksexasei ti nbala

mlkkkkkkk eliwsaaaaaaaaaaaa

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

CIRUS
30/11/2009, 22:17
τουλαχιστον απο σενα περιμενα ΠΙΟ σοβαρη απαντηση...χωρις πλακα...

α) πως περασαν τα αεροβολα??? πλακα μου κανεις ρε βασιλη???μηπως υπαρχει ελεγχος της αστυνομιας?? ή μηπως πιστευεις οτι περιμενουν εκεινη την μερα να τα βαλουν?? χθεσινος εισαι ρε γαμωτο? αυτα πας στο γηπεδο και τα βαζεις αγορι μου κατω απο το καθισμα 2-3 μερες πριν....

β) φυσικα και τα ειπε μια χαρα το παιδι....μονο σε αυτον τον συλλογο γινονται....μονο οι γαυροι τα κανουν αυτα σε τετοιο βαθμο......αν δεν θελεις να το δεις δεν μπορω να σε βοηθησω....και μιας και ησουν γηπεδο και ακουσες το ""χενκ τεν κατε οεοεοε"" οπως λες...το..."1.2.3...αποψε η ριζουπολη θα μοιαζει εκκλησια"" το ακουσες??

α) ρε γιώργο δεν έχω εμπειρία σε αυτά τα πράγματα (δεν είχα ποτέ καπνογόνο ή κάτι να κρύψω όταν πάω γήπεδο) αλλά ρε συ λίγο δύσκολο να ήταν αεροβόλο, ξαφνικά θα πεταγόταν σαν ηλεκτρισμένος αν ήταν αεροβόλο όταν τον χτύπαγαν τα σφαιρίδια, δεν είναι ότι δεν το πιστεύω απλά διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις άσε που μπορεί να του φάνηκε από τα βαρελότα που έπεφταν και τέλος σε εκείνες τις θύρες οι αστυνομικοί κάνουν μεγαλύτερο έλεγχο. Τεσπα δεν ξέρω αν έγινε απλά είπα τι ισχυρίστηκε ο τερματοφύλακας σας.

β) τώρα λες χαζά πράγματα, δεν χρειάζεται να αναφέρω καν περιπτώσεις, χούλιγκανς υπάρχουν σε όλες τις ομάδες δεν είναι προνόμιο του Ολυμπιακού αυτό. Τόσα χρόνια έχουν δει πολλά τα μάτια μας και δυστυχώς θα δούνε και άλλα, όχι δεν μπορείς να με βοηθήσεις, τα ζώα είναι ζώα δεν τους κατατάξω σε Ολυμπιακούς, Παναθηναικούς, Παοκτζήδες κτλ ούτε μπαίνω σε λεπτομέρειες ποιους έχει τους περισσότερους (που όντως πρέπει να τους έχουμε εμείς αλλά πάει και αναλογικά, η μισή Ελλάδα Ολυμπιακός είναι λογικό είναι να έχουμε αναλογικά και τους περισσότερους π@π@ρες, τι σημαίνει αυτό ότι οι υπόλοιποι μας είμαστε στην ίδια κατηγορία με αυτούς, ε όχι ρε φίλε δεν το δέχομαι αυτό, είναι τελείως χαζό σαν σκεπτικό)

το άκουσα αλλά πραγματικά χθες ήταν πολύ πολύ πιο ήρεμα από την ριζούπολη έτσι, απλά έπεσε το δίχτυ γιαυτο έπεσαν τόσα καπνογόνα και βαρελότα πίσω από το τέρμα και αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

ΣΤΟΠ για τα εξωαγωνιστικά, δεν γράφω λέξη παραπάνω όποιος κατάλαβε κατάλαβε

με μισή ομάδα ΤΣΟ και ΤΣΟ και ΤΣΟ και ΤΣΟ, ρε γαμώτο κρίμα που δεν ήμασταν πλήρεις να φεύγατε με μια ξεγυρισμένη 6ρα

είμαι ΛΑΓΟΛΑΓΝΟΣ τι να κάνω :lol: :lol: :lol:

kalgeorge
30/11/2009, 22:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
το άκουσα αλλά πραγματικά χθες ήταν πολύ πολύ πιο ήρεμα από την ριζούπολη έτσι, απλά έπεσε το δίχτυ γιαυτο έπεσαν τόσα καπνογόνα και βαρελότα πίσω από το τέρμα και αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

:

oxi to eipa kai prin...kammia sxesi kai kammia dikaiologia...
alla oxi oti den ginontai

CIRUS
30/11/2009, 22:25
ελεος, ας νικησει ο καλυτερος, αυτη ειναι η ευχη μου

η ευχή σου πραγματοποιήθηκε τέκνον μου τι άλλο επιθυμείς????

ΤΙ?? ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΜΠΑΛΑ???????????

Εντάξει θαύματα κάνω, δεν είμαι και ο Τσακ Νορις ρε φίλε

Akatanomastos
30/11/2009, 22:41
η ευχή σου πραγματοποιήθηκε τέκνον μου τι άλλο επιθυμείς????

ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΜΠΑΛΑ???????????

Εντάξει θαύματα κάνω, δεν είμαι και ο Τσακ Νορις ρε φίλε
:lol: :lol: :lol:

ρε δεν επαιξε η καραγκουνα, αλλα θα μου πεις, ψιλοαδυνατο να καταλαβεις ποιος επαιζει και που χτες..:bawl:

το γραψα και χτες, μεχρι το 1-0 ο καρα δεν στοιχησε που δεν ηταν εξω..

Αν παιζαν λιγο σαν αντρες και με τσαμπουκα και μπαιναν δυνατα στις φασεις επιδιωκοντας ΟΝΤΩς το γκολ, και οχι να κανουμε ενα σουτακι και παμε πισω, θα χαμε σκοραρει στο α'.

ΟΜΩς απο το ΞΕΚΙΝΗΜΑ του β' ημιχρονου, το παιχνιδι ηταν παιχνιδι ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑ.
επρεπε να μπει ο ΚΑΡΑ,
1) να παρει την μπαλα απο το κεντρο, να γυριζει γυρω γυρω, μεχρι να ανοιχτουν δρομοι να βγει καμια πασα,
2) να παρει κανα φαουλ κεντρο, και ποιο μπροστα ωστε να ανεβει η πιεση,
3) να μεταδωσει το παθος του
4) να παρει την μπαλα και να την φτασει μεχρι την μεγαλη περιοχη και απο κει να δωσει πασα, ΟΧΙ σαν ολους τους αλλους που φτανανε μεχρι εκει και καναν σουτ απελπισιας.

Παιδες αν δεν ειναι ο καρα ή ο νινης μεσα, δεν υπαρχει συνδεση γραμμων, η μπαλα δεν μπορει να παει σωστα απο το κεντρο μπροστα. Ο νινης το κανει ποιο περιτεχνα, και οντως με καλυτερες μπαλιες, αλλα χτες χρειαζοταν η εμπειρια και η ψυχη του παλιου

Ο γκαμπριελ που και καλα κανει αυτη τη δουλεια ειναι για τον πεο εντελως..

Ο λετο, ειναι παικτης που θα παρει την μπαλα, και θα χτυπησει γρηγορα, θα κανει ντριπλα, το ενα δυο να περασει το μπακ, και θα βγαλει σεντρα φονικη, δεν θα κρατησει μπαλα να φτιαξει και καλα οργανωμενη επιθεση

καρα λοιπον, και ο μικρος, χτες ο ενας ΑΝΑΙΤΙΑ δεν ηταν στην 18αδα και ο μικρος δεν ειναι ετοιμος να κανει την υπερβαση σε τετοια παιχνιδια..

la_villa
30/11/2009, 22:51
Τρεις φασεις (η μια δοκαρι) που ξεκολοθηκε ο αντωνακης...
η αλλη το σουτ - λομπα του Σισε

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εδω δεν κρατηθηκα....δακρυσα.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

δοκαρι λεει....:lol: :lol: :lol: :bawl:
πιο σκατα είναι το 1ο δοκάρι

και το 2ο ήρθε μετα απο κοντρα στο πόδι του μπράβο και παρεμβολη μετα του Αντωνακη;)

la_villa
30/11/2009, 22:56
ειναι οτι,

λιγο οι καθυστερησεις,

εξαιτίας των οποίων χασαμε 3 παίκτες ε ;)

δεν νομίζω να επηρεαστηατε εσείς περισσότερο

υ.γ οι σφαιρες του αεροβόλου (εστω ότι υπήρχε :lol: :lol: ) παει στο διάολο δεν μπορείς να τις βρεις...

αλλά οι ΣΟΥΓΙΑΔΕΣ μπορεί να μου απαντησει καποιος πως εξαφανιστηκαν απο το χορταρι???
γιατι αν ΠΡΑΓΜΑΤΙ υπήρχαν σουγιαδες που πεταξαν οι φίλαθλοι ο καλός ο Τζόρβας τους έκρυψε και δεν τους εδωσε στον Κακο μην μας εκθέσει :lol: :lol:
ρε πραγματικα τα πιστευετε αυτα που λέτε...:lol: :lol:

la_villa
30/11/2009, 23:03
εγω έχω ολη την καλή προθεση ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ τον τζορβα

αλλα μεχρι να μας δείξει τον σουγια που επεσε στο γηπεδο

είναι ενα κλασσικός νεοβαζελικος μουνοπανο της λάσπης και τπτ παραπάνω.....
και να του θυμησετε να σηκώσει τα παντελόνια του

και αν δεν τον γ@μησει ο κοκκαλης τρεχοντας τον στον εισαγγελέα είναι 2 φορες μαλάκας απο ότι είναι

Akatanomastos
30/11/2009, 23:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
εξαιτίας των οποίων χασαμε 3 παίκτες ε ;)

δεν νομίζω να επηρεαστηατε εσείς περισσότερο

υ.γ οι σφαιρες του αεροβόλου (εστω ότι υπήρχε :lol: :lol: ) παει στο διάολο δεν μπορείς να τις βρεις...

αλλά οι ΣΟΥΓΙΑΔΕΣ μπορεί να μου απαντησει καποιος πως εξαφανιστηκαν απο το χορταρι???
γιατι αν ΠΡΑΓΜΑΤΙ υπήρχαν σουγιαδες που πεταξαν οι φίλαθλοι ο καλός ο Τζόρβας τους έκρυψε και δεν τους εδωσε στον Κακο μην μας εκθέσει :lol: :lol:
ρε πραγματικα τα πιστευετε αυτα που λέτε...:lol: :lol:

ρε, ο τζορβας ΤΡΩΕΙ ΣΙΔΕΡΑ, γιαυτο δεν υπαρχουν αποδεικτικα στοιχεια:lol:

Akatanomastos
01/12/2009, 02:40
εγω έχω ολη την καλή προθεση ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ τον τζορβα..

είναι ενα κλασσικός νεοβαζελικος μουνοπανο της λάσπης και τπτ παραπάνω.....
και να του θυμησετε να σηκώσει τα παντελόνια του
και αν δεν τον γ@μησει ο κοκκαλης..

αμα εχεις καλη προθεση ρε παιδι μου..:lol: :lol:

la_villa
01/12/2009, 09:23
ε το δείχνω δεν το δείχνω...ότι εχω εχω...:smokin:

ετσι απο ΄μικρά να μπαίνουν στο νόημα

"Το παράδειγμα της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού που κατάφερε να επικρατήσει του Παναθηναϊκού με 2-0 ήθελαν να ακολουθήσουν και οι παίκτες του Αλέκου Αλεξανδρή. Το «σύνολο» του παλαίμαχου επιθετικού των ερυθρολεύκων επικράτησε με 1-0 της ομάδας του Χουάν Ραμόν Ρότσα στο «Καραϊσκάκη» για τη 12η αγωνιστική της Super League Κ21. «Ένιωθαν ότι ήταν χρέος τους», τόνισε μετά το ματς "
:lol: :lol:

SnakeMJK
01/12/2009, 09:32
για να μην λέμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι (είτε ολυμπιακοί είτε όχι)

ο σουγιάς ΒΡΕΘΗΚΕ κοντά κ πίσω απ το τέρμα του τζόρβα και παραδόθηκε στον διατητή. τώρα έπεσε από κάποιον, τον έριξε κάποιος, άγνωστο. το θέμα είναι ότι βρέθηκε κ κρατήθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού (προσοχή, όχι στο ημίχρονο που ήταν προς στους οργανωμένους ο τζόρβας).

το να περάσεις οτιδήποτε μέσα στο γήπεδο δεν είναι και πυρηνική φυσική (για το αεροβόλο)... φυσικά είναι κ καταδικαστέα τέτοια γεγονότα, αλλά την ιδέα για το αεροβόλο εντός γηπέδου δεν την ξεκίνησαν οι δικοί μας επιστήμονες... όταν τις έτρωγε ο γκέρσον στο οάκα κ στο ημίχρονο δίναμε στην γραμματεία τις μεταλλικές σφαιρούλες δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα.

Akatanomastos
01/12/2009, 11:20
Δομαζος: μεχρι την παρασκευη να δουλευει ο τεν κατε
μετα να καθετε αλλος στον παγκο
:bigcry: :bawl: :bigcry:

kalgeorge
01/12/2009, 11:39

poses fores tha ta poume gia ton domazo re paidia.....poses......

SnakeMJK
01/12/2009, 11:49

182013

o_gavros
01/12/2009, 12:26
stiltona gia merokamato sta beta...na ksexasei ti nbala

mlkkkkkkk eliwsaaaaaaaaaaaa

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Νικόλα Νικόλα, γάμησε τα (πάντα) ΟΛΑ!!!
ατελείωτο ρησπέκ στο μικρό θεούλη Νίκο Αλέφαντο!
Ας του δώσει ρε κιρίζια κάποιος μια ώρα να κάνει εκπομπή να μη μας μείνει άντερο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
για να μην λέμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι (είτε ολυμπιακοί είτε όχι)

το να περάσεις οτιδήποτε μέσα στο γήπεδο δεν είναι και πυρηνική φυσική (για το αεροβόλο)... φυσικά είναι κ καταδικαστέα τέτοια γεγονότα, αλλά την ιδέα για το αεροβόλο εντός γηπέδου δεν την ξεκίνησαν οι δικοί μας επιστήμονες... όταν τις έτρωγε ο γκέρσον στο οάκα κ στο ημίχρονο δίναμε στην γραμματεία τις μεταλλικές σφαιρούλες δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα.

έλα ρε φίλε κάνε μας τη χάρη τώρα σε παρακαλώ,αφού είπαμε ότι οι γαύροι είμαστε οι μεγαλύτεροι τραμπούκοι.
Τσο & λο δε ζητάγανε?
δε χαλάμε χατήρια εμείς όποτε τα πετυχαίνουμε τα βαζέλια.

και τσακώστε και συνθηματάκι που συνάδει και με το πνεύμα του φόρα:

με το μήχανακι πουθενά δεν πας
με το μήχανακι πουθενά δεν πας
λες πως είναι συνεργείο*,
ότι έχει πολύ κρύο,
είσαι φλώρος και βαζέλας π@@σταράς

(*)φήμες ότι οι βάζελοι οδηγούν ΚΤΜ ελέγχονται ως αναληθείς :D :D :D

o_gavros
01/12/2009, 12:27
poses fores tha ta poume gia ton domazo re paidia.....poses......

για το στρατηγό ρε?ντροπής :bawl: :bawl: :bawl:

STOYBI
01/12/2009, 13:57
:lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.kontra.gr/Columns/Paparazzi/256901.html

Cpt. Haddock
01/12/2009, 14:46

Ρε δεν του δίνουν κανενα ποστο στην παιανία; να κουβαλάει πετσέτες, να καθαρίζει, κάτι τέτοιο τελος παντων...

Φαινεται δεν πηγαινει καλά η καφετέρια στην Πλ. Βικτωρίας και το 'χει ρίξει στη γκρίνια...

Akatanomastos
01/12/2009, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε δεν του δίνουν κανενα ποστο στην παιανία;

αυτο καταλαβαινω οτι ειναι το προβλημα του..

kalgeorge
01/12/2009, 14:58
αυτο καταλαβαινω οτι ειναι το προβλημα του..

δεν ειναι αυτο το προβλημα του...και ουτε υπαρχει περιπτωση να ησυχασει η να δεχτει ποτε.

τα θεματα του ειναι δυο.....

α) παντα θα λεει κατι κακο για τον προπονητη της ομαδος, οποιος και αν ειναι αυτος, μεχρι να φερει τον αγαπημενο του μπαγεβιτς.

β) ακομα θυμαται τον τροπο με τον οποιο εφυγε απο την παιανια....

γενικα ο δομαζος ΕΙΝΑΙ μορφη του παναθηναικου και ΔΕΝ εχουμε δικαιωμα να τον βριζουμε κλπ κλπ...

καλα θα κανει ομως να σταματησει τις βλακιες...γιατι πρωτον χαλαει ΜΟΝΟΣ του την υστεροφημια του και πεφτει πολυ στα ματια πολλων.

ας αφησει τα σχολια αυτα για αλλους.

CIRUS
01/12/2009, 15:16
Δεν ξέρω για σας εγώ πάντως στηρίζω Τεν Κάτε, πιστεύω πρέπει να κάτσει μερικά χρόνια ακόμη

πέσατε όλοι να τον φάτε, ο άνθρωπος ξέρει καντάρια μπάλα ρε σεις, αφήστε τον ήσυχο να κάνει τη δουλειά του.

Πιστεύω ότι έχει 8ετές πλάνο για το πρωτάθλημα δεν κινείται τυχαία, απλά με τις καθυστερήσεις που έχουν τα έργα στην Ελλάδα μπορεί να το κάνει 10τες, λίγη υπομονή χρειάζεται μόνο.

Υπομονή, υπομονή, υπομονή κάντε υπομονή μια λεμονιά ανθίζει στη γειτονιά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Χενκ Τεν Κάτε οεοεοεοεοεοεοεοεοεοε

Akatanomastos
01/12/2009, 15:18
ρε μαν, ειπαμε..

:smokin: 2 - 4 :smokin:

:bawl: :bawl: :bawl:

CIRUS
01/12/2009, 15:23
ρε μαν, ειπαμε..

:smokin: 2 - 4 :smokin:

:bawl: :bawl: :bawl:

κάτσε ρε συ το ένα το έπιασε, το άλλο έχασε, μην τα θες όλα και συ

τώρα που το σκέπτομαι καλύτερα 3 έπιασε :lol: :lol:

SnakeMJK
01/12/2009, 20:04
ΡΕΖΙΛΙΚΙ απ τον τεραστιο τζορβα!

H MEΛΑΝΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ

"Βγήκε ο Τζόρβας μετά το ματς και έκανε καταγγελία ότι χτυπήθηκε από αεροβόλο. Κατά την διάρκεια του αγώνα ο γκολκίπερ του ΠΑΟ έδειχνε στον Κάκο μία μελανιά που είχε στο δεξί του χέρι. Αυτή σύμφωνα με τον Τζόρβα προκλήθηκε από τους πυροβολισμούς που δεχόταν από την Θύρα 7.
Για να μπουν κάποια πράγματα σε τάξη και να μην λέει ο καθένας ότι θέλει, θα σας ...

δείξουμε φωτογραφίες που η μελανιά στο δεξί χέρι του Τζόρβα υπήρχε από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης!!! Το ίδιο σημείο που έδειξε στον Κάκο, αλλά και στην τηλεόραση ήταν μελανιασμένο πριν καν αρχίσει το παιχνίδι με τους Αρκάδες!!! "

http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_7569.html

182072

kalgeorge
01/12/2009, 20:08
ΡΕΖΙΛΙΚΙ απ τον τεραστιο τζορβα!

H MEΛΑΝΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ

"Βγήκε ο Τζόρβας μετά το ματς και έκανε καταγγελία ότι χτυπήθηκε από αεροβόλο. Κατά την διάρκεια του αγώνα ο γκολκίπερ του ΠΑΟ έδειχνε στον Κάκο μία μελανιά που είχε στο δεξί του χέρι. Αυτή σύμφωνα με τον Τζόρβα προκλήθηκε από τους πυροβολισμούς που δεχόταν από την Θύρα 7.
Για να μπουν κάποια πράγματα σε τάξη και να μην λέει ο καθένας ότι θέλει, θα σας ...

δείξουμε φωτογραφίες που η μελανιά στο δεξί χέρι του Τζόρβα υπήρχε από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης!!! Το ίδιο σημείο που έδειξε στον Κάκο, αλλά και στην τηλεόραση ήταν μελανιασμένο πριν καν αρχίσει το παιχνίδι με τους Αρκάδες!!! "

http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_7569.html

re sy imarton twra, entaxei....
o tzorvas DEN eiani tetoios tupos.....
eksalou leei oti o giatros eide kai ta simadia stin plati...
ntax min ta isopedwnoume ola

Akatanomastos
01/12/2009, 20:25
εκει στο τροκτικο εχουν κανει τη μαμακια επιστημη..

toyar
01/12/2009, 21:10
Τα πράγματα είναι απλά. Η υπόθεση πρέπει να ξεκαθαριστεί. Αν ο τζορβας είπε ψέματα να τιμωρηθεί παραδειγματικά γιατί με τις δηλώσεις του προκαλεί βία. Αν λέει αλήθεια να κλείσει το καραισκάκη μέχρι να μπουν στην άκρη οι αλητάμπουρες που αμαυρώνουν την εικόνα της λαοφιλέστερης ομάδας της χώρας:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

el_hymador
01/12/2009, 21:23
Ρε σεις δεν νομιζω οτι θα εβγαινε ο οποιοσδηποτε να κανει τετοιες δηλωσεις αν δεν ηταν αληθινες...ακριβως επειδη ακουγεται τραβηγμενο και ακραιο...

π.χ. αν θες να μην πας στη δουλεια σου μια μερα λες οτι εισαι αρρωστος, δεν λες οτι σε απηγαγαν εξωγηϊνοι...με την ιδια λογικη αν ο Τζορβας και ο οποιοσδηποτε Τζορβας ελεγε μουφες για να βλαψει τον γαυρο ειχε ενα καρο αλλα επιχειρηματα να χρησιμοποιησει...

Akatanomastos
01/12/2009, 21:25
οτι και να γινε με το αεροβολο, στο φυλλο αγωνος εχει καταγραφει ο σουγιας, που απο οσα διαβασα, βρηκε και εδωσε ο γιουρκας στον τεταρτο

kalgeorge
01/12/2009, 21:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Τα πράγματα είναι απλά. Η υπόθεση πρέπει να ξεκαθαριστεί. Αν ο τζορβας είπε ψέματα να τιμωρηθεί παραδειγματικά γιατί με τις δηλώσεις του προκαλεί βία. :

kai panw pou to ksekinas kala.....

την εικόνα της λαοφιλέστερης ομάδας της χώρας:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

petas auto kai liwnoume :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

o_gavros
01/12/2009, 21:56
Τα πράγματα είναι απλά. Η υπόθεση πρέπει να ξεκαθαριστεί. Αν ο τζορβας είπε ψέματα να τιμωρηθεί παραδειγματικά γιατί με τις δηλώσεις του προκαλεί βία. Αν λέει αλήθεια να κλείσει το καραισκάκη μέχρι να μπουν στην άκρη οι αλητάμπουρες που αμαυρώνουν την εικόνα της λαοφιλέστερης ομάδας της χώρας:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Αν λέει ψέματα τότε ναι να τιμωρηθεί.
Αν λέει αλήθεια,δεν χρειάζεται να κοπεί το γήπεδο για 33 χιλιάδες ανθρώπους επειδή βρέθηκε ένας πειραγμένος με αεροβόλο.

Η λύση υπάρχει.το γήπεδο είναι γεμάτο κάμερες ασφαλείας!
τις κασέτες στην αστυνομία και απο κει και έπειτα να κάνουν τη δουλειά τους,να βρουν δηλαδή αυτον που εγκλημάτησε!!!

kalgeorge
01/12/2009, 21:58
!
τις κασέτες στην αστυνομία και απο κει και έπειτα να κάνουν τη δουλειά τους,να βρουν δηλαδή αυτον που εγκλημάτησε!!!

axaxaxxxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxax
axaxxaaxaxaxxaaxxax

se kalo sou re.....

kai milaw gia opoiodipote gipedo

la_villa
01/12/2009, 22:44
καταρχαςο μωλωπας του τζόρβα (αυτος που έδειξε) ήταν "ψημενος"...αρα καποιων ημερων και όχι 2 ωρων που θα επρεπε να είναι ερεθισμένο και φρέσκο αρα κοκκινο

και δευτερον....φοτο απο σφαίρα αεροβόλου

τωρα ο Τζόρβας είπε 2 μαλακίες για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να στρεψει αλλού τα βλέμματα...

182083

Akatanomastos
01/12/2009, 22:47
καταρχαςο μωλωπας του τζόρβα (αυτος που έδειξε) ήταν "ψημενος"...αρα καποιων ημερων και όχι 2 ωρων που θα επρεπε να είναι ερεθισμένο και φρέσκο αρα κοκκινο

και δευτερον....φοτο απο σφαίρα αεροβόλου

ο γιατρος λα βιλλα εβγαλε γνωματευση..

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

αυτες τις παπαρο αερολογιες που τις πιστευετε κιολας να μην λεγατε οι γαυροι και ολα καλα θα ταν
:bigcry:

la_villa
01/12/2009, 22:49
ahahhahahaha
που είναι????και πόσες ώρες μετα.....

μεταξυ μας αν είσαι νοήμων άνθρωπος γιατρος υπήρχε και στο γήπεδο και ΕΚΕΙ έπρεπε να βγει η γνωμάτευση......

θελεις να σου στειλω και εγω μια γνωμάτευση????όπως τα χαρτια των γιατρων στα τοπικά.....
μην λεμε μαλακίες

και επειδη μονο σε αυτον τον σύλλογο γινονται αυτα...ετσι δεν είπε???

http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp?dtmDate=8/6/2006&cid=7
http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp?dtmDate=8/6/2006&cid=3

"μαυρισμενη" μελανιά θέλει μερες...αν εχεις βγει ποτε απο το σπίτι και έχεις χτυπησει εστω και λίγο θα έπρεπε να το ξερεις....

la_villa
01/12/2009, 22:54
και πες μου τωρα οτι ΑΝ υπηρχαν οι μωλωπες πραγματικα δεν θα ήταν στα πρωτοσελιδα των πρασινων φυλλάδων της δευτερας....

΄πως τα αντιστοιχα που υπήρχαν στον κόκκινων....

ανακατευουν την μαρμιτα μπας και τον σωσουν....αλλα να ξερεις...θα θαφτει το θεμα ;)

Akatanomastos
01/12/2009, 22:58
και πες μου τωρα οτι ΑΝ υπηρχαν οι μωλωπες πραγματικα δεν θα ήταν στα πρωτοσελιδα των πρασινων φυλλάδων της δευτερας....

΄πως τα αντιστοιχα που υπήρχαν στον κόκκινων....

ανακατευουν την μαρμιτα μπας και τον σωσουν....αλλα να ξερεις...θα θαφτει το θεμα ;)

θα δουμε μαν, και γω μεταξυ μας το κοβω λιγο χλαπατσα την ιστορια, αν και δεν μου φαινοταν για τοσο παπαρας ο μικρος και γιαυτο εχω καποιες "ελπιδες" ακομα να λεει αληθεια

ισως επειδη ειναι μικρος, ψιλοφρικαρε με την τσοντα της κυριακης και ειπε ενα παραμυθι..

θα δουμε..

faraway
01/12/2009, 23:01
εγω επειδη εχω φαει απο αεροβολο στη γαμπα ( απο καμμια 10αρια μετρα) ειχα ξαπλωσει απο το πονο 10λεπτα κατω!!!:eyepop: :eyepop:

τωρα πως ο Τζορβας εφαγε 2-3 και μαλιστα στα πλευρα και συνεχισε να παιζει .....πραγματικα δε ξερω!!!:confused:

αλλα αμα λεει την αληθεια , κατευθειαν κοβει τη μπαλα και τον βαζουν στο υπουργειο αμυνας να δοκιμαζει της νεες σφαιρες ....ο ΑΤΡΩΤΟΣ...!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Akatanomastos
01/12/2009, 23:04
νταξ ρε, ο τζορβας τις εφαγε απο μεγαλυτερη αποσταση, ειναι ποιο γυμνασμενος, εχει την συγκεντρωση του απολυτα στο παιχνιδι..

και αλλα πολλα..

εγω πιστευω οτι απο τιποτα κροτιδες επαθε διαφορα, γιατι μιλησε και για καψιμο

faraway
01/12/2009, 23:07
απο κροτιδα το δεχομαι ..αεροβολο με τιποτα!!!:beer:

kalgeorge
01/12/2009, 23:07
tin sfairitsa tin efage apo makrini apostasi...kai oxi deka metra..

o tzorvas den ienai palikari pou leei oti tou katevei sto mualo.
apla isws panw sta neura tou na edwse emfasi...oxi oti SIGOURA dn sunevi omws.

la_villa
01/12/2009, 23:09
και τελος.....σουγια οκ τον πετας....δεν θελει σημαδι και να είσαι ακινητος

αλλα αν ειχατε ποτε αεροβόλο ειδικά στην θυρα 7 που γινεται της πόπης δεν μπορώ να φανταστω καποιον να μπορεί να στοχεύσει....

τελος ας κανουν ενα ελεγχο στις καμερες.....αν υπήρχε πρεπει να φαινεαι πεντακαθαρα...αλλιως δεν θα μπορουσε να ρίξει....

αν τον βρουν να τον γ@μησουν....αν δεν τον βρουν να γ@μησουν τον τζορβα

la_villa
01/12/2009, 23:12
αν τον πέτυχε με αεροβολο απο μακριά εν μεσω ανθρωπωθυελλας που όλοι χοροπηδαν σαν τρελοί (θυρα 7) μιλάμε για ΟΥΚα...

αλλιως πρεπει να καθοταν μπροστα μπροστα...οπότε στις καμερες θα φαινεται για πλάκα...απο πιο πίσω δεν παίζει να εριξε

κροτιδα ναι...αεροβόλο με την καμία....

και ειδικά όταν δείχνει υπάρχων απο μερες μώλωπα

τωρα τι παληκαρι είναι ή δεν είναι ο Τζόρβας πως μπορείς να ξερεις....οι δηλώσεις του αλλα εδειξαν

faraway
01/12/2009, 23:17
ποσο μακρυα ρε παιδια ??

δηλαδη αυτοι που καθονται κατω κατω στην 7 δεν ειναι καμμια 10αρια μετρα περιπου ??

αυτοι που ειναι ψηλα ποσα μετρα ειναι??

γιατι στη τελικη αεροβολο ειναι οχι sniper !!!:lol:

το να πετυχεις απο 40,50,60 μετρα και πανω με αεροβολο μεσα απο μια θυρα 7 που φλεγεται και σε κατηφορικη κλιση αυτο ειναι θαυμα ....και τρεις φορες!!!!:lol:

αμα δηλαδη ισχυει αυτο δεν πρεπει να τον βαλουν φυλακη αλλα στο ρεκορ Guiness!!!:rotflmao:

Akatanomastos
02/12/2009, 02:43
http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_851.html

SnakeMJK
02/12/2009, 08:11
Όταν όμως έδειχνε στον Κάκο αυτή την μελανιά ήταν καλά; :p

http://www.youtube.com/watch?v=nCu4AWegY8U (~ στο 0:54)

όπως φαίνεται απ τις φωτογραφίες παραπάνω, λογικά τις έφαγε τις 2 σφαιρούλες του, αλλά μέσα στο παιχνίδι την μελανιά στον αγκώνα έδειξε κ μπαμ-μπουμ τα αυτάκια μου πονάνε.

kalgeorge
02/12/2009, 08:37

όπως φαίνεται απ τις φωτογραφίες παραπάνω, λογικά τις έφαγε τις 2 σφαιρούλες του, αλλά μέσα στο παιχνίδι την μελανιά στον αγκώνα έδειξε κ μπαμ-μπουμ τα αυτάκια μου πονάνε.
oxi an thumasai kala eipe oti kati ton kaiei stin plati....kai to edixe ston kako, stin fasi pou ekane tin apokrousi sto sout apo makrua...
edixne tin plati tou kai elege ston kako

la_villa
02/12/2009, 09:06
http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_851.html

πολύ αργησαν να βγαλουν φωτός ;) ;)

και απορώ γιατι όταν ο ρεπορτερ της ΝΕΤ του είπε να δείξει τα σημάδια στην πλάτη ...την εκανε με ελαφρά ;)

όταν εδειξε το παλιο μελάνωμα του αγκώνα του είπε ο ρεπορτερ να δείξει και αυτα της πλάτης....τι καλύτερο απο το να τους εκθέσει όλους δείχνοντας το Live ΑΚΡΙΒΩΣ μετα τον αγωνα.....
αντ'αυτού εκανε πως δεν ακουσε και έφυγε τρεχοντας...ουτε καν απαντησε ;) :lol: :lol:

la_villa
02/12/2009, 09:10

και οι πράσινες φυλλάδες μιλάνε για φωτομονταζ..... :lol: :lol: :lol:

παλι καλά που υπάρχει και live και δεν μπορουν αυτο να το αμφισβητησουν

ουτε σφαιρες εφαγε ούτε τπτ.....τωρα για να τον καλύψουν είναι ικανοί να τον πυροβολισαν οι ίδιοι

γιατι αν δεν δείξει τπτ και του ρίξει καμια μύνηση η ΠΑΕ Ολυμπιακός τον βλέπω να ξαναπαίζει μπάλα.....μετα το μουντιαλ του 2014

φτασαμε Τεταρτη για να βγαλουν φωτο....απο την Κυριακή.....κανει μπαμ ότι ειναι μούφα....

υ.γ στα πλευρα πως καταφεραν και τον χ΄τύπησαν απο πίσω και όχι ξυστα αλλα μετωπικά????σε εκτιναξη των βρηκαν.... :lol: :lol:
ελεος ρεεεε...οτε παιδια δημοτικού δεν τα χαφτουν αυτα

la_villa
02/12/2009, 09:17
οχι ότι δεν γινονται αυτα

εδω εγιναν στο μπασκετ στο ΟΑΚΑ απο τους καφρους βαζελους

http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp?dtmDate=8/6/2006&cid=7
http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp?dtmDate=8/6/2006&cid=3

o_gavros
02/12/2009, 10:55
Έλεος με αυτό το τροκτικό πια!
πρέπει δηλαδή να κιτρινίζουμε ακόμα και τις συζητήσεις μας???

Καλγιώργη έχεις ένα δικιο να γελάς,γιατί είναι κατάντια αυτό.
Εγώ αν έβλεπα άνθρωπο να βγάζει αεροβόλο δίπλα μου στο γήπεδο,θα τον φάπωνα (όποτε βρίσκομαι στο Καραϊσκάκη στο πέταλο της 7 καθομαι).
Αν υποθέσουμε ότι ο Τζόρβας λέει αλήθεια,δεν γίνεται να μην έχει καταγραφεί σε κάποια κάμερα ο χιτμαν.Ας τον βρούνε και να λάβει ότι του αξίζει.
Κρατάω όμως τις επιφυλάξεις μου γιατί ο Τζόρβας είναι κλασικό παράδειγμα εριστικού βαζέλα και δε θα μου έκανε εντύπωση αν το στόρυ ήταν σικέ.

Απλά το παραμύθι για τους κακούς Ολυμπιακούς,προκαλεί γέλιο απο μόνο του.
όλες οι ομάδες έχουν πειραγμένους και κάποιοι δε λέτε να το καταλάβετε.
ο Παυλάρας και ο Θανάσης βγαίνανε και δίναν συγχαρίκια στον κόσμο πριν λίγα χρόνια στο ΟΑΚΑ παρά τα "κατορθώματα" τους εναντίον όλης της αποστολής μας.
στην Τούμπα τα ντου στον αγωνιστικό χώρο απο εκατοντάδες Παοκτζήδες είναι σύστημα απο τότε που θυμάμαι.για να μην πω για τα σπασμένα μπουκάλια ρετσίνας,για κομμάτια τσιμέντο,,κλπ κλπ.

που ήταν η ευθιξία ορισμένων απο σας τότε?
Η υποκρισία σε ολο της το μεγαλείο

kalgeorge
02/12/2009, 11:08
Έλεος με αυτό το τροκτικό πια!
πρέπει δηλαδή να κιτρινίζουμε ακόμα και τις συζητήσεις μας???

Καλγιώργη έχεις ένα δικιο να γελάς,γιατί είναι κατάντια αυτό.
Εγώ αν έβλεπα άνθρωπο να βγάζει αεροβόλο δίπλα μου στο γήπεδο,θα τον φάπωνα (όποτε βρίσκομαι στο Καραϊσκάκη στο πέταλο της 7 καθομαι).
Αν υποθέσουμε ότι ο Τζόρβας λέει αλήθεια,δεν γίνεται να μην έχει καταγραφεί σε κάποια κάμερα ο χιτμαν.Ας τον βρούνε και να λάβει ότι του αξίζει.
Κρατάω όμως τις επιφυλάξεις μου γιατί ο Τζόρβας είναι κλασικό παράδειγμα εριστικού βαζέλα και δε θα μου έκανε εντύπωση αν το στόρυ ήταν σικέ.

Απλά το παραμύθι για τους κακούς Ολυμπιακούς,προκαλεί γέλιο απο μόνο του.
όλες οι ομάδες έχουν πειραγμένους και κάποιοι δε λέτε να το καταλάβετε.
ο Παυλάρας και ο Θανάσης βγαίνανε και δίναν συγχαρίκια στον κόσμο πριν λίγα χρόνια στο ΟΑΚΑ παρά τα "κατορθώματα" τους εναντίον όλης της αποστολής μας.
στην Τούμπα τα ντου στον αγωνιστικό χώρο απο εκατοντάδες Παοκτζήδες είναι σύστημα απο τότε που θυμάμαι.για να μην πω για τα σπασμένα μπουκάλια ρετσίνας,για κομμάτια τσιμέντο,,κλπ κλπ.

που ήταν η ευθιξία ορισμένων απο σας τότε?
Η υποκρισία σε ολο της το μεγαλείο
re eipame oloi exoun ta funtania tous....apla twra sxoliazoume ta dika sas :lol:

o tzorvas DEN EINAI eristikos kai anisoropos, einai mia xara palikari....kai sou ksanalew..an goustre...borouse na pesei katw kai na ginei xamos....alla den....

vazelos einai! oxi kolopaido omws.
anyway...auta ta peri cameras gelaei o kosmos...

kai milaw genika..:wave2:

CIRUS
02/12/2009, 11:09
ισως επειδη ειναι μικρος, ψιλοφρικαρε με την τσοντα της κυριακης και ειπε ενα παραμυθι..

θα δουμε..

εγω πιστευω οτι απο τιποτα κροτιδες επαθε διαφορα, γιατι μιλησε και για καψιμο

δεν το πιστεύω αυτό, κάποιος έχει πάρει τη θέση του ακατανόμαστου και γράφει γιαυτόν, μετά θα έρθει ο σωστός και θα φρικάρει:lol: :lol: :lol:

πέρα από την πλάκα

+1000

o_gavros
02/12/2009, 11:18
re eipame oloi exoun ta funtania tous....apla twra sxoliazoume ta dika sas :lol:

o tzorvas DEN EINAI eristikos kai anisoropos, einai mia xara palikari....kai sou ksanalew..an goustre...borouse na pesei katw kai na ginei xamos....alla den....

vazelos einai! oxi kolopaido omws.
anyway...auta ta peri cameras gelaei o kosmos...

kai milaw genika..:wave2:

α άμαν είναι έτσι γουστάρω κι εγω.τα δικά μας τα παλικάρια είναι και λιμανίσιοι ρε,μπρουτ φάση,η αλήθεια βρίσκεται στους σεξ πιστολς και τα τοιαύτα αμα λάχει να'ουμ. :lol:

Τίγκα εριστικος είναι αμα σου λέω.τονάκουσα να μιλάει του Μπραουδάκη(αλλος ΑΡΔ αυτός,τεσπα) και μου'ρχοταν να κάνω εμετό απο το πόσο στημένα και επιτηδευμένα ξύλινα μίλαγε.
Κωλόπαιδο μπορεί να μην είναι όντως.αλλά μιας και δε τον ξέρουμε μάλλον δε μπορεί να'μαστε και σίγουροι.

Μη το γελάς αυτό με την κάμερα,αν και καταλαβαίνω πόσο τραβηγμένο ακούγεται.
Αλλά αν στέκει αυτή η καταγγελία,τότε επιβάλλεται να γίνει χρήση των κασετών ασφαλείας.

Akatanomastos
02/12/2009, 11:19
δεν το πιστεύω αυτό, κάποιος έχει πάρει τη θέση του ακατανόμαστου και γράφει γιαυτόν, μετά θα έρθει ο σωστός και θα φρικάρει:lol: :lol: :lol:

πέρα από την πλάκα

+1000

mind control:alien:

:lol:

πραγματικα δεν ξερω, ειπα ποιο πριν επισης οτι ειναι πολυ πιθανο και να τις εφαγε, και πανω στην ενταση του ματς δεν εδωσε σημασια,

Καταρχας ρε παιδια, υπαρχει το βιντεο που, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ που βγαζει ενα σουτ σε κορνερ, και σηκωνετε και τρεχει στον κακο.

Μπορει να του ριξαν την ωρα που ηταν κατω ή λιγο πριν πηδηδει.
Εκεινη την ωρα ΔΕΝ τον ενδιαφερει και μαχαιρι να φαει, το μονο που τον νοιαζει ειναι να πιασει την μπαλα.

Και οκ, δεν του ριξαν χειροβομβιδα, κατι που σε ποναει.

Για μενα επρεπε να βγαλει μπλουζα επιτοπου, να δειξει τα σημαδια στον τεταρτο και να σταματησει το παιχνιδι μεχρι να εγγυηθουν την ασφαλεια του.

Δεν λεω οτι ειναι ψεφτης, ή οτι λεει αληθεια, θα δουμε,
Εχει παντως ιατρικη γνωματευση, που απο τι φαινετε για να την καταθεσε θα επιβεβαιωνει το γεγονος.

Ας δεχτουμε οτι ο γιατρος ειναι αντικειμενικος, γιατι αλλιως δεν παμε πουθενα..

CIRUS
02/12/2009, 11:20

Μη το γελάς αυτό με την κάμερα,αν και καταλαβαίνω πόσο τραβηγμένο ακούγεται.

όντως αν θέλουν μπορούν άλλο που δεν θέλουν και μας ακούγεται τραβηγμένο

μόνο για φιγούρα τις έβαλαν τις κάμερες, να τις χρησιμοποιήσουν και μία φορά

el_hymador
02/12/2009, 11:33
Μισο λεπτο ρε σεις...

πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση μια στο τρισεκατομμυριο να μπει ο γαυρος στη διαδικασια του να εξετασει τα video απο τις καμερες για να διαπιστωσει αν όντως καποιος χρησιμοποιουσε αεροβολο οπλο;

...και αντε να πουμε οτι το κανει και διαπιστωνουν πως πραγματι υπηρχε ενα καφρος με οπλο...πιστευτε μια στο πεντακις τρισεκατομμυριο τετρακις δισεκατομμυριο οτι θα βγουν και θα πουν, "ναι υπηρχε ενας με οπλο, εχει δικιο ο Τζορβας..."

δηλαδη ελεος!!!

μην ειμαστε τοσο αφελεις!!!!

CIRUS
02/12/2009, 11:35
Μισο λεπτο ρε σεις...

πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση μια στο τρισεκατομμυριο να μπει ο γαυρος στη διαδικασια του να εξετασει τα video απο τις καμερες για να διαπιστωσει αν όντως καποιος χρησιμοποιουσε αεροβολο οπλο;

...και αντε να πουμε οτι το κανει και διαπιστωνουν πως πραγματι υπηρχε ενα καφρος με οπλο...πιστευτε μια στο πεντακις τρισεκατομμυριο τετρακις δισεκατομμυριο οτι θα βγουν και θα πουν, "ναι υπηρχε ενας με οπλο, εχει δικιο ο Τζορβας..."

δηλαδη ελεος!!!

μην ειμαστε τοσο αφελεις!!!!

δεν είπαμε ότι θα το κάνει

είπαμε ότι αν ήθελε θα μπορούσε να το κάνει, τεράστια διαφορά :wave2:

la_villa
02/12/2009, 11:38
βασικα λέμε τι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να γίνει....

αλλα στην ελλάδα αυτα δεν γίνονται ΠΟΤΕ....ούτε και σε πιο σημαντικά γεγονότα....

οπότε να εχουμε εμεις να ασχολούμαστε...:beer:

Sferopetadhn
02/12/2009, 12:30
Γίνανε επί Ντέμη και όλοι θυμάστε τί έγινε.

Της πουτ@ν@ς είναι επιεικής έκφραση.

Καταδότης, Αρτέμης Μάτσας, ρουφιάνος κλπ!

Πιστεύετε ότι ο θείος (κι ο Πατέρας, ο Ζήσης κλπ) θα κάνουν ποτέ κάτι τέτοιο; Για μαλάκες ψάχνετε, να γκρεμίσουν ότι χτίζουν τόσα χρόνια (υποστήριξη από τον κόσμο);

kalgeorge
02/12/2009, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Γίνανε επί Ντέμη και όλοι θυμάστε τί έγινε.

Της πουτ@ν@ς είναι επιεικής έκφραση.

Καταδότης, Αρτέμης Μάτσας, ρουφιάνος κλπ!

Πιστεύετε ότι ο θείος (κι ο Πατέρας, ο Ζήσης κλπ) θα κάνουν ποτέ κάτι τέτοιο; Για μαλάκες ψάχνετε, να γκρεμίσουν ότι χτίζουν τόσα χρόνια (υποστήριξη από τον κόσμο);

eixan ginei kai pio palia sto oaka...kai opws bikan etsi ksilwthikan

kalgeorge
02/12/2009, 13:15
kai gia na boume sto klima.....

poios tha faei ta perisotera???

i aek simera i o pao aurio? :rotflmao:

Akatanomastos
02/12/2009, 13:52
τουλαχιστον ρε, αμα φαμε καμια 5αρα θα φυγει ο διδακτωρ της προπονητικης(ακα Τεν Κατε)
η θα γινουμε παλι ρομπα χωρις αποτελεσμα?

kalgeorge
02/12/2009, 18:55
goustarw na vlepw kolotoubitses gia ton tenkate :rotflmao:

autos tha mini, tha parei prwtathlima kai tha leme...pw pw gamwto stamatise tin proponitiki:sick:

Akatanomastos
02/12/2009, 19:20
goustarw na vlepw kolotoubitses gia ton tenkate :rotflmao:

ρε μαν, δεν ειναι θεμα κολοτομπας..

τον ειδα περσι, ειδα τα καλα του, ειδα τα κακα του,

εδωσα μια πιστωση χρονου, και βλεποντας τα φιλικα, ΠΡΙΝ αρχισουν οι επισημες υποχρεωσεις αρχισα να λεω οτι δεν παλευεται αλλο γιατι κανεις τις ιδιες βλακειες

στην "ευκαιρια" που του δωσα και γω και αλλοι δεν εδειξε κατι καλυτερο

απο την προετοιμασια φανηκε αυτο, και σε λιγο καιρο κλεινουμε 2 χρονια με τον Ολλανδο, και φως δεν εχουμε δει..

Υ.Γ. 1 Πεταει η Αεκαρα σημερα..
Υ.Γ. 2 Θα φαμε καλα και μεις μετα..

kalgeorge
02/12/2009, 19:34
ρε μαν, δεν ειναι θεμα κολοτομπας..

τον ειδα περσι, ειδα τα καλα του, ειδα τα κακα του,

ta kala tou poia itan? :sick:

el_hymador
02/12/2009, 19:47
ta kala tou poia itan? :sick:

καπνιζει και δερνει...:lol: :lol: :lol:

kalgeorge
02/12/2009, 20:06
http://www.fromsport.com/video-125774.html
twra gia osous endiaferontai

kapoios to zitise me pm..alla isws to ithele kai allos

Akatanomastos
02/12/2009, 20:10
καλ ξερεις λινκ και για την μπαλα, που να μην κοβεται ολη την ωρα?

kalgeorge
02/12/2009, 20:11
καλ ξερεις λινκ και για την μπαλα, που να μην κοβεται ολη την ωρα?

nai...ola stin wra tous omws

Akatanomastos
02/12/2009, 20:16
you know

edit: νομιζα οτι παιζουμε σημερα μετα την αεκ..

kalgeorge
02/12/2009, 20:45
vageliiiiiiiiiii......ante pali ta kataferate re :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ante epikentrwtheite twra sto......xm....e.....na swtheite :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
02/12/2009, 20:52
na xame kai stin ellada tetoious epoptes :P
http://www.sport24.gr/html/ent/736/ent.330736.asp

vangelis 64
02/12/2009, 21:00
vageliiiiiiiiiii......ante pali ta kataferate re :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ante epikentrwtheite twra sto......xm....e.....na swtheite :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Μάς επηρέασε η βροχή ρε συ.:bigcry:

τι σε πιάνει και γράφεις γκρίκλις ρε μπάμια; :ninja: