Σύνδεση

View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

kalgeorge
26/10/2009, 11:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ME ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ.....................ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

πράσινος.......
Όσο κί άν μάς τό παίζεις.........cool-άτος...!!!

Πολύ καλά τά είπε τό παλικαράκι...........πού δέν είναι καραγκιόζης,τύπου ..........
μέ σωστή νοοτροπία..........
Καί τόσα πού είπε γιά έναν παίκτη πού ίσως μελλοντικά βρεθεί στόν ΠΑΟ άν παίξει μπάλλα........ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ....
Έλπίζω νά τό έπιασες αύτό τό τελευταίο...!!!
:wave2:

αν αυτην ειναι γνωμη ενος ανθρωπου που ενω οι προπονητες μιας ομαδας ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΦΑΓΗ...και την βλεπει μονο ο υγιης φιλαθλος(εσυ δηλαδη) τοτε η γνωμη σου περασε και δεν ακουμπησε.

αυτα που εχω γραψει κατα καιρους εναντιον του παναθηναικου φανερωνουν αν ειμαι βαμμενος η οχι...

σου ξαναλεω....σαντος,κωστικος,παικτες του παοκ (εκτος κουτσιανικουλη και αυτος κατοπιν εορτης) ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΥΝΟΗΣΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.

αλλα αφου το λες εσυ...ετσι θα ειναι΄

kalgeorge
26/10/2009, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...στη τελικη εννια μηνες εχει να ηττηθει ο Πανθηναϊκος, πες το τυχη, πες το οπως θες, συμβαινει παντως!

τοτε γιατι κραζατε τον σουμ που ειχε την ομαδα αητητη ενα χρονο και πηρε και νταμπλ ? ;)

kalgeorge
26/10/2009, 11:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros

ποιος ήταν που έκραζε και ήταν έτοιμος να εκραγεί όταν οι επιλογές (για ακόμα μια φορά) του θείου Σωκράτη κόντεψαν να μας βγάλουμε καρκίνο ενώ δεν είχε αρχίσει καλά καλά η χρονιά?
μήπως,λέω εγώ τώρα,ήταν ο κόσμος που δεν άντεχε το χάλι του μυρωδιά Κετσμπάϊα?

Φιλε μου δεν ξερω απο ποτε παρακολουθεις τον γαυρο (και δεν το λεω ειρωνικα ) αλλα εχετε μεγαλη ιστορια κουτοχορτου.μην με κανεις να ανατρεξω τωρα σε οτι σας εχουν ταισει ολα αυτα τα χρονια

Ντάξει μπορεί με τον τρισμέγιστο Αλμπέρτο να γελάσαμε όλοι λόγω του εκεντρικού της όλης εμφάνισης αλλα δεν είχε άδικο.
Η απαξίωση & ο μη σεβασμός σε αυτή τη χώρα δίνει ρέστα!ο κάθε πουθενάς,ο κάθε αποτυχημένος που πιάνει μια πένα,κράζει κατα το δοκούν.

το ιδιο λεμε φιλε μου εδω, γιατι φωναζεις ? :)

τι συστημα είναι αυτό με τη δημιουργία εντυπώσεων ρε σεις???

ρε φιλε σε ποιον θα δημιουργησουμε εντυπωσεις? σε τιποτα 8χρονια που γραφουν εδω?? οτι να ναι...

idi
26/10/2009, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

178353

idi
26/10/2009, 11:49
Στις 12/01/2001, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 107,4 ο Στέλιος Μανωλάς "τα έχωσε" στο Στάθη αλλά "κάρφωσε" και το... Μελισσανίδη! "Αν τα έχει πει αυτά ο Στάθης (εννοεί αν έχει δώσει εντολή να κάνουν τους "τραυματίες") είναι εγκληματίας, πρέπει από σήμερα να φύγει από την ΑΕΚ, να εξαφανιστεί, διότι είναι επικίνδυνος και είναι λυπηρό για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να τους λένε παράγοντες τι να κάνουν. Γιατί αν εμένα μου έλεγε κάτι τέτοιο ο Στάθης, θα τον πλάκωνα στις κλοτσιές. Θα τον πετούσα έξω, όπως έχω κάνει στο παρελθόν, όταν έσβησε τα φώτα ο Μελισσανίδης, που πήγα να φύγω από το γήπεδο!"

:nono:

178354

o_gavros
26/10/2009, 11:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
Φιλε μου δεν ξερω απο ποτε παρακολουθεις τον γαυρο (και δεν το λεω ειρωνικα ) αλλα εχετε μεγαλη ιστορια κουτοχορτου.μην με κανεις να ανατρεξω τωρα σε οτι σας εχουν ταισει ολα αυτα τα χρονια

απο τα μέσα της δεκαετίας του 90.
αυτό με το κουτόχορτο έχει πολλές αποφύσεις.
μια που -ίσως- δεν την βλέπετε/δεχεστε και λέει ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού όχι μόνο κάνει (στο πλαίσιο της αερολογίας) αλλά ασκεί κιολας ενεργή κριτική.
Να σου θυμήσω επιγραμματικά καναδυο περιστάσεις όπου όταν ο κόσμος "μίλησε",τα γρανάζια κύλησαν.
το πρόσφατο με το μαλάκα τον Τιμούρ. θα μου πεις τι σου φταίει ο Τιμούρ?ο θείος Σωκράτης τον έφερε εκείνον κατηγορησε.τον θείο Σωκράτη σε πληροφορώ ότι (επιτέλους) τον κατηγορεί η πλειοψηφία.
οσο για τον Κετσμπάϊα,φταίει κι αυτός γιατί εκτός του ότι ήταν άμπαλος & μυρωδιάς μεγαλομαλακας σαν προπονητής ομάδας πρωταθλητισμού,το έπαιζε ο γαμών και δέρνων στην ομάδα.στη δε επική συνέντευξη μετά την Καβάλα,εγώ απόρησα πως δνε έφυγε το ίδιο βράδυ με τις πίπες που αμόλαγε.

πριν 3-4 χρόνια επι μεταλ γκιαρ.
πρώτο άκουσμα του "εεε οοο αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό" & "Σωκράτη ξύπνα και άκου την 7,ομάδα για να φτιάξεις χρειάζονται λεφτά".τότε που ο θείος τα πήρε άσχημα στην κράνα και δήλωνε ότι δε θα δεχτεί υποδείξεις απο κανέναν.
όταν όμως ο κόσμος τον έφερε στα προθυρα του ανοιχτού πολέμου,μάλλον αναθεώρησε την αδιάλλακτη στάση του και ήρθε στα ίσα του.την επόμενη χρονια,είδαμε πλάνο,προγραμματισμό,τεχνικό διευθυντή (κάτι που ζητούσαμε χρονια),μεταγραφές βάση σχεδίου,αρκετό χρήμα να πέφτει σητν ομάδα κλπ.

Θα γυρίσεις και θα μου πεις ότι στηρίξαμε τον Κόκκαλη στην κοντρα του με την κυβερνηση.
δίκιο έχεις.όταν έγινε όμως αυτό,οι μνήμες απο τα πέτρινα χρονια μας δεν είχαν σβήσει ακόμα.
τώρα πλέον είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αν επαναλαμβανόταν το σκηνικό ,ο θείος θα έπαιρνε τα αρχίδια του.

και επιτέλους πότε θα πείτε να καταλάβετε ότι επειδή οι εφημερίδες γράφουν τα δικά τους,δε σημαίνει ότι ο κόσμος το δέχεται αβλεπί!
ναι ο πρωταθλητής πουλάει ξερω γω 10000 (δεν ξέρω ακριβώς,τυχαίο το νουμερο) φύλλα ημερησίως.ο Ολυμπιακός όμως είναι και η πιο λαοφιλής ομαδα.λογικό δεν είναι να υπάρχουν και ανθρώποι που δεν νιώθουν και πολύ?

Ντάξει μπορεί με τον τρισμέγιστο Αλμπέρτο να γελάσαμε όλοι λόγω του εκεντρικού της όλης εμφάνισης αλλα δεν είχε άδικο.
Η απαξίωση & ο μη σεβασμός σε αυτή τη χώρα δίνει ρέστα!ο κάθε πουθενάς,ο κάθε αποτυχημένος που πιάνει μια πένα,κράζει κατα το δοκούν.

το ιδιο λεμε φιλε μου εδω, γιατι φωναζεις ? :)

ποιος φωνάζει??απλά συμφώνησα.

τι συστημα είναι αυτό με τη δημιουργία εντυπώσεων ρε σεις???

ρε φιλε σε ποιον θα δημιουργησουμε εντυπωσεις? σε τιποτα 8χρονια που γραφουν εδω?? οτι να ναι... [/B][/QUOTE]

αυτή την αίσθηση αφήνουν τα γραπτά σας ρε μαν.και δε μπορώ να καταλάβω το γιατί διαλέγετε αυτό τον τρόπο.
δες λίγο τι εβαλα ως παραθέσεις στο προηγουμενο σεντόνι.

idi
26/10/2009, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
απο το 93 μεχρι το 04 ειναι 11 χρονια.

απο το 04 μεχρι σημερα ειναι 5 χρονια

αρα εχετε να παρετε 16 χρονια πρωταθλημα
και εμεις 5

αντε γεια μας

:wacko:

το 94 το πρωταθλημα το πηρε η ΑΕΚ(και επισημα):D

το ιδιο και το '08(οπως θες παρ'το)

la_villa
26/10/2009, 11:51
έλα ρε φίλε,σιγά που θα τα ρίξουμε και στη διαιτησία.
το πρώτο του μήτρογλα ήταν τσίτα οριακό.και στο ριπλέυ ακόμα δεν ήσουν σίγουρος.
και του Ντουντού έκανε μαλακία ο βοηθός.
να'χαμε να λέγαμε πάντως,δεν είναι καν αξια αναφοράς αυτά.μόνο ομάδες με δικέφαλους κάθονται και κλαίγονται και ψυρίζουν τέτοιες φάσεις.

+1000 μαζι σου

απλά στο τέλος της χρονιάς δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την γνωστη καραμέλα...για τιποτα αλλο

+ ότι ΑΝ αυτα δίνοταν στην ομάδα του Εργοτέλη φαντάζεσαι τι θα γραφαν και θα λέγαν τωρα...περι ευνοιας ;)

idi
26/10/2009, 11:53
oxi re megalos termatofulakaras o sorentino re....gia auto kai kanei kariera sto ekswteriko.xaxaxaxxaxax

o lube file AN thymasai, pige aek, otan den tou ekane sumbolaio o panathinaikos.....alliws oute me sfaires...ksereis kala oti sto aekaki erxontai oloi san teleutaia epilogi...
rivaldo
basinas.
klp.

οπως εχω ξαναγραψει... 3-4 καλοι παιχτες παιξαν με τη φανελα του βαζελα ολοι και ολοι.... οι 2 ηρθαν στην ΑΕΚ(Λυμπε-Κυργιακος) δε πα να τους πεταξες... να τους εφτυσες και οτι θες.... δεν εχω κανενα προβλημα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
26/10/2009, 11:54
kaneis lahtos , den sugkrinw pote paiktes tis omados mou me paiktes mikroteris omadas....o vagelis to ekane....

alliws tha tous evaza dipla dipla me tous paiktes tis aek...tou ari...tou paok....klp klp

:rotflmao: :rotflmao:

και παλι θα σου θυμισω οτι η "μεγαλη" σου ομαδα δεν εχει κανει ΤΙΠΟΤΑ καλυτερο απο τη "μικρη" δικη μου, τα τελευταια χρονια....:lol: :lol: :lol: :lol:

o_gavros
26/10/2009, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
+1000 μαζι σου

απλά στο τέλος της χρονιάς δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την γνωστη καραμέλα...για τιποτα αλλο

+ ότι ΑΝ αυτα δίνοταν στην ομάδα του Εργοτέλη φαντάζεσαι τι θα γραφαν και θα λέγαν τωρα...περι ευνοιας ;)

δε χρειάζεται να φαντάζομαι,ξέρω.
εγώ δεν ασχολούμαι με τέτοια όμως.μας έδωσε 2 κόρνερ & 2 οφφσάιτ εναντίον μας και κάτι τρέχει στα γύφτικα να πούμε.
δεν έχει νόημα να μπαίνεις στο τρυπάκι του τι θα πουνε οι αλλοι ρε φίλε.για όλη την κλάψα τους και τα βιντεάκια που ανεβαινουν κατα καιρούς,θα μπορούσε να αντιπαρατεθούν αντιστοιχα δικά μας.
μόνο που δεν ξέρω κάποιον νοήμων ανθρωπο να κάτσει να ψυρίζει κάθε παιχνίδι για να βρει φάσεις και να τις κάνει το "καμάρι" των γιουτουμπ φανς.

ήμαρτον με τους πουθενάδες

idi
26/10/2009, 11:58
ερωτηση προς....:

βαγγεληηηηη.......

σε αυτην την παικτουρα....
αυτον τον σκορερ...το μπλανκο ντε....

του εξηγησε κανεις οτι σκοπος του παιχνιδιου ειναι απο το μισο μετρο να στελνει την μπαλα ΑΝΑΜΕΣΑ στα δυο δοκαρια; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υγ. (φανταζομαι η μαγικη πασα του σισε στον κατσουρανη εγινε κατα λαθος ε; )

ερωτηση προς αεκρουλες.....

α ) τι σημαινει νίκη;;;, οποιος ξερει (λεμε τωρα ) ας απαντησει....:lol: :lol: :lol:
β ) θα σωθει φετος η αεκρουλα;; :lol: :lol: :lol: :lol:
γ ) πως ειναι να ειναι ακομα οκτωβρης και να ξερεις οτι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΛΙ δεν υπαρχεις στο πρωταθλημα;;;
δ) πως το λεει ο γνωστης ο ιντι..... κανει πολυ κρυο εκει στους μείον γαμισέ τα;;

αλλος ενας παιχτης της ΑΕΚ που βγηκε αχρηστος απο τον καλτζορτζ... ο πρωτος σκορερ της σουφραλιγκ 2 συνεχομενες χρονιες....:lol: :lol: :lol:

α. η νικη ειναι σχετικο πραμα... άλλοτε την αξιζεις και άλλοτε οχι... στην ελλαδα δε ειναι παραμετρος πολλων παραγόντων περα απο την ποδοσφαιρικη αξια
β. θα σωθει ο βαζελος? :confused:
γ. δε μασαμε ατσαλωμα και υπομονη.
το πρωταθλημα δε θα το ξαναπω το πηραμε και το 2008 για οσους ξεχνανε ευκολα αυτα που γραφαν οι ιδιοι το μαη του ιδιου χρονου ...
δ. πολυ κρυο αλλα φοραω καλα παλτα (σαν τους παιχτες σας)
:smokin:

kalgeorge
26/10/2009, 12:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
και παλι θα σου θυμισω οτι η "μεγαλη" σου ομαδα δεν εχει κανει ΤΙΠΟΤΑ καλυτερο απο τη "μικρη" δικη μου, τα τελευταια χρονια....:lol: :lol: :lol: :lol:

βασικα δυο διαφορες..

α ) νταμπλ ( τι σου λεω τωρα :rotflmao: )

β)

178358

kalgeorge
26/10/2009, 12:17
αλλος ενας παιχτης της ΑΕΚ που βγηκε αχρηστος απο τον καλτζορτζ... ο πρωτος σκορερ της σουφραλιγκ 2 συνεχομενες χρονιες....:lol: :lol: :lol:

α. η νικη ειναι σχετικο πραμα... άλλοτε την αξιζεις και άλλοτε οχι... στην ελλαδα δε ειναι παραμετρος πολλων παραγόντων περα απο την ποδοσφαιρικη αξια
β. θα σωθει ο βαζελος? :confused:
γ. δε μασαμε ατσαλωμα και υπομονη.
το πρωταθλημα δε θα το ξαναπω το πηραμε και το 2008 για οσους ξεχνανε ευκολα αυτα που γραφαν οι ιδιοι το μαη του ιδιου χρονου ...
δ. πολυ κρυο αλλα φοραω καλα παλτα (σαν τους παιχτες σας)
:smokin:

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxxaaxaxxaxaaxaxxaaxxaxaax
εχεις φοβερο γέλιο για αυτο γουσταρω να απαντας.
τον μπλανκο τον βγαζει αχρηστο ο βαγγελης με την ιδια λογικη που βγαζει και τον σισε, οχι εγω.

α) παλι δεν εδωσες σαφη ορισμο της λεξης ΝΙΚΗ...αλλα τι σου λεω τωρα που να ξερεις και εσυ
β) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...μαλλον...ριξε μια ματια στην βαθμολογια και θα καταλαβεις.εκτος πια και αν εχεις σταματησει να κοιτας την βαθμολογια βεβαια χχχααχαχχαχα
γ) ε σου εχει γινιει συνηθειο πια....τοσα χρονια αυτο κανεις :rotflmao: :rotflmao:
δ) βαλε και τον καραμπελα ρε...ειναι χοντρο κραταει καλα :bigcry: :lol: :bigcry:

kalgeorge
26/10/2009, 12:20
τερενςςςςςςςςςς????

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/253575.html

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/253569.html

ΑΛΛΑ ΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.....:wave2:

irinia
26/10/2009, 12:41
δε χρειάζεται να φαντάζομαι,ξέρω.
εγώ δεν ασχολούμαι με τέτοια όμως.μας έδωσε 2 κόρνερ & 2 οφφσάιτ εναντίον μας και κάτι τρέχει στα γύφτικα να πούμε.
δεν έχει νόημα να μπαίνεις στο τρυπάκι του τι θα πουνε οι αλλοι ρε φίλε.για όλη την κλάψα τους και τα βιντεάκια που ανεβαινουν κατα καιρούς,θα μπορούσε να αντιπαρατεθούν αντιστοιχα δικά μας.
μόνο που δεν ξέρω κάποιον νοήμων ανθρωπο να κάτσει να ψυρίζει κάθε παιχνίδι για να βρει φάσεις και να τις κάνει το "καμάρι" των γιουτουμπ φανς.

ήμαρτον με τους πουθενάδες

ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ ΜΕ ΑΕΚ...........ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ

έδωσε...??..............καί τί ΔΕΝ.........έδωσε...??
όταν ήταν τό σκόρ 0-0...??

Μή κάνεις τό χαζό...........είπαμε ....ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...........τότε μόνον.....!!

irinia
26/10/2009, 12:45
αν αυτην ειναι γνωμη ενος ανθρωπου που ενω οι προπονητες μιας ομαδας ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΦΑΓΗ...και την βλεπει μονο ο υγιης φιλαθλος(εσυ δηλαδη) τοτε η γνωμη σου περασε και δεν ακουμπησε.

αυτα που εχω γραψει κατα καιρους εναντιον του παναθηναικου φανερωνουν αν ειμαι βαμμενος η οχι...

σου ξαναλεω....σαντος,κωστικος,παικτες του παοκ (εκτος κουτσιανικουλη και αυτος κατοπιν εορτης) ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΥΝΟΗΣΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.

αλλα αφου το λες εσυ...ετσι θα ειναι΄

ΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΡΕ...........ΑΝΘΡΩΠΕ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΑΟΚ....???

έσύ πού ζείς.........??

Θά μάς πείς καί πότε είδες νά τό κάνει αύτό ό Σάντος άπό τόν καιρό πού ήταν
στήν ΑΕΚ...??

vangelis 64
26/10/2009, 12:59
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxxaaxaxxaxaaxaxxaaxxaxaax
εχεις φοβερο γέλιο για αυτο γουσταρω να απαντας.
τον μπλανκο τον βγαζει αχρηστο ο βαγγελης με την ιδια λογικη που βγαζει και τον σισε, οχι εγω.
Ποιά λογική ρε κατσίκι;:bawl: :bawl: :lol: :lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Θα ρωτήσω τον ηθοποιό τον Τζιμπρίλ και θα σού πω.:bawl: :bawl: Προς το παρόν ο Μπλάνκο έχει βγει πρώτος σκόρερ.Ο Σισέ έχει χάσει μία μπάλα μέχρι στιγμής...(από τίς καλές,τού τσουλού.

kalgeorge
26/10/2009, 13:03
ΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΡΕ...........ΑΝΘΡΩΠΕ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΑΟΚ....???

έσύ πού ζείς.........??

Θά μάς πείς καί πότε είδες νά τό κάνει αύτό ό Σάντος άπό τόν καιρό πού ήταν ΑΕΚ...??

ο σαντος ειναι μονο ο παοκ???

τιποτα αλλο δεν υπαρχει??

kalgeorge
26/10/2009, 13:04
Ποιά λογική ρε κατσίκι;:bawl: :bawl: :lol: :lol:

του οτι δεν το εβαλε...η εχασε μια φαση...ή δεν εχει βαλει πολλα.
με αυτην την λογικη δεν τον κρινεις??

vangelis 64
26/10/2009, 13:14
του οτι δεν το εβαλε...η εχασε μια φαση...ή δεν εχει βαλει πολλα.
με αυτην την λογικη δεν τον κρινεις?? Μία;Μίαααα;;;;:eek: :eek: :eek:

Ο Τζιμπρίλ;Η μεταγραφή αεροδρομίου;Που έχει λυσσάξει να βάλει γκολ και χάνει τ' άχαστα;Τι λες τώρα.....
Αλλά νταξ,βγάζει ασσίστ.:rotflmao: :rotflmao:

Πού'σαι...Ο Μπλάνκο ήρθε άσημος και βγήκε πρώτος.Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα,τότε θα δούμε και τα κουκιά τού Σισέ.

Προς το παρόν....

178360

kalgeorge
26/10/2009, 13:15
.Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα,τότε θα δούμε και τα κουκιά τού Σισέ.

Προς το παρόν....

τωρα μιλας σωστα ;)

o_gavros
26/10/2009, 13:20
ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ ΜΕ ΑΕΚ...........ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ

έδωσε...??..............καί τί ΔΕΝ.........έδωσε...??
όταν ήταν τό σκόρ 0-0...??

Μή κάνεις τό χαζό...........είπαμε ....ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...........τότε μόνον.....!!

ξέρεις εσύ καμιά μεγάλη ομάδα παγκοσμίως,να μην ευνοείται απο τη διαιτησία???
κάνα ξένο πρωτάθλημα λογικά θαπαρακολουθείς. βλέπεις ότι κι εκεί γίνονται σφαγές αλλα δε το κάνουν καραμέλα.
εγώ δεν αρνούμαι ότι έχουμε την εύνοια της.
εχω όμως και σφαλτσοσφυρίγματα εναντίον μου.δεν είδα κανέναν σαν και σένα όμως να διαρρηγνύει τα ιμάτια του για αυτά.
το ψύρισμα και η μίρλα που βγάζετε κάθε φορά που ο διαιτητή δίνει ένας λάθος αράουτ υπέρ του Ολυμπιακού δεν αντέχω.
και σε αυτό οι δικέφαλοι,ανω & κάτω,είστε πρωτα μαστόρια.
και δώστου κλάμα η κυρία.

Sferopetadhn
26/10/2009, 13:55
Κοίτα να δεις ανωτερότητα οι γαύροι! Με 12 στα 13 πρωταθλήματα!!!

Μια και είσαι μικρός όμως δικαιολογείσαι να μη θυμάσαι τί κάνατε κατά τα "πέτρινα χρόνια" σας. Ρώτα τους μεγαλύτερους να σου τα πουν.

ΜΙΑ κούπα χάσατε τα τελευταία χρόνια και ακόμα για το κοράκι μας λέτε.

Τελικά με τον βάζελο με αδίκησαν ή όχι; Δεν είδα τίποτα από αμφισβητούμενα, μόνο τα γκολ (ωραία ήταν όλα).

kalgeorge
26/10/2009, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Τελικά με τον βάζελο με αδίκησαν ή όχι; Δεν είδα τίποτα από αμφισβητούμενα, μόνο τα γκολ (ωραία ήταν όλα).

κοιτα να δεις....οι σαντος-κωστικος-παικτες του παοκ δεν ειπαν κατι.

αλλα το λεει ο τερενς.
οποτε ναι....σας αδικησαν

:rotflmao:

sakisdani750
26/10/2009, 14:09

οχι πρεπει να βγαζει ο ΠΑΟΚ ανακοινωσεις δλδ συνεχεια τυπου

Ο Πάμπλο Γκαρσία βλέπει ανύπαρκτη κίτρινη νωρίς στο παιχνίδι, όταν δεν έχει καν ακουμπήσει τον γνωστό προκλητικό βουτηχτή του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργο Καραγκούνη. Ύποπτο σφύριγμα τουλάχιστον.

Η πρώτη κάρτα στον Βλάνταν Ίβιτς βγήκε γιατί ο Σέρβος του είπε πως «δεν μπορεί να δίνει συνεχώς φάουλ, όταν στο ζητάνε».

Όταν το τοίχος στήνεται αντί για εννέα μέτρα, στα δώδεκα.

Όταν δεν δίνεται καθαρό πέναλτι στον Κουτσιανικούλη, που ξεκάθαρα τον ρίχνει κάτω ο Σαριέγκι με το χερι του.

Όταν ο Ίβιτς δέχεται κίτρινη κάρτα για χέρι, ενώ η μπάλα βρίσκει τον ώμο του και καταλήγει στον Βιεϊρίνια ο οποίος ή θα βάλει γκολ ή θα κερδίσει πέναλτι από τον Μπιέσμιρ που τον έχει χάσει. Καθαρίζοντάς σε και στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Όταν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου σε κλείνει με ανύπαρκτα φάουλ έξω από την περιοχή και αυτό συνεχίζεται μέχρι τουλάχιστον το 80΄.

Όταν σε κάθε επαφή στον αντίπαλο, σφυρίζεται φάουλ.

Όταν ο Κατσουράνης, παίρνει τα πόδια του Ίβιτς με μαρκάρισμα από πίσω και δεν βγαίνει ποτέ η κάρτα.

δεν θελω να σταθω αν ητανε η οχι απλα θελω να σταθω οτι αλλοι, αναποδα τα περνουνε...να μην ανεβαζω βιντεο τζαμπα!

kalgeorge
26/10/2009, 14:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750

Ο Πάμπλο Γκαρσία βλέπει ανύπαρκτη κίτρινη νωρίς στο παιχνίδι, όταν δεν έχει καν ακουμπήσει τον γνωστό προκλητικό βουτηχτή του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργο Καραγκούνη. Ύποπτο σφύριγμα τουλάχιστον.

υποπτο- υποπτο....ο κακομοιρος ο παμπλο.....

Η πρώτη κάρτα στον Βλάνταν Ίβιτς βγήκε γιατί ο Σέρβος του είπε πως «δεν μπορεί να δίνει συνεχώς φάουλ, όταν στο ζητάνε».

ε πες μας ρε φιλε οτι ησουν διπλα στον ιβιτς και το ακουσες....

νομιζω στηθηκε στα 13 και οχι στα 12..ΣΦΑΓΗ....

Όταν δεν δίνεται καθαρό πέναλτι στον Κουτσιανικούλη, που ξεκάθαρα τον ρίχνει κάτω ο Σαριέγκι με το χερι του.

ετσι.....γινατε δυο αυτοι που ειδαν πεναλτυ...εσυ και ο τερενς...ξαναλεω οτι φανταζομαι ΔΕΝ ΧΡΙΖΕΙ σχολιασμου το ΓΙΑΤΙ ο κουτσιανικουλης ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....

Όταν ο Ίβιτς δέχεται κίτρινη κάρτα για χέρι, ενώ η μπάλα βρίσκει τον ώμο του και καταλήγει στον Βιεϊρίνια ο οποίος ή θα βάλει γκολ ή θα κερδίσει πέναλτι από τον Μπιέσμιρ που τον έχει χάσει. Καθαρίζοντάς σε και στο τελευταίο δεκάλεπτο.

ε πες μας ρε φιλε οτι εισαι μαντης και ξερεις την καταληξη της φασης...λοιπν..η θα μας τα λες νωριτερα να πιασουμε κανα φραγκο στο Live bet..ή δωσε μας 6 νουμερα για το λοττο τωρα....

Όταν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου σε κλείνει με ανύπαρκτα φάουλ έξω από την περιοχή και αυτό συνεχίζεται μέχρι τουλάχιστον το 80΄.

βασικα στην περιοχη σας ειχατε κλειστει μονοι σας...μιας και παιζατε ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ..οπως ειπε και ο κωστικος....

κοιτα να δεις...τα στατιστικα του παιχνιδιου εχτες εδειξαν οτι ηταν απο τα ΛΙΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ οπου ΔΕΝ σφυριχτηκαν πολλα φαουλ...οποτε μαλλον εβλεπες αλλο παιχνιδι

Όταν ο Κατσουράνης, παίρνει τα πόδια του Ίβιτς με μαρκάρισμα από πίσω και δεν βγαίνει ποτέ η κάρτα.

σε αυτο μπορει να εχεις δικιο, δεν θυμαμαι την φαση δεν θα σου πω ψεμματα....

sakisdani750
26/10/2009, 14:39

υποπτο- υποπτο....ο κακομοιρος ο παμπλο.....

confused:υποπτα ειναι και του καραγκουνη.....

ε πες μας ρε φιλε οτι ησουν διπλα στον ιβιτς και το ακουσες....

confused:τον πηρα τηλεφωνο μετα....

νομιζω στηθηκε στα 13 και οχι στα 12..ΣΦΑΓΗ....

confused:μιλησε κανεις για σφαγη σου λεω τι γινοτανε...

ετσι.....γινατε δυο αυτοι που ειδαν πεναλτυ...εσυ και ο τερενς...ξαναλεω οτι φανταζομαι ΔΕΝ ΧΡΙΖΕΙ σχολιασμου το ΓΙΑΤΙ ο κουτσιανικουλης ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....

confused:ωραια δεν τον εσπρωξε με το χερι κατω αφου αυτο ειδες...

ε πες μας ρε φιλε οτι εισαι μαντης και ξερεις την καταληξη της φασης...λοιπν..η θα μας τα λες νωριτερα να πιασουμε κανα φραγκο στο Live bet..ή δωσε μας 6 νουμερα για το λοττο τωρα....

confused:για το αν ητανε χερι δεν μας ειπες......?

βασικα στην περιοχη σας ειχατε κλειστει μονοι σας...μιας και παιζατε ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ..οπως ειπε και ο κωστικος....

confused:διαβαζε λιγο και τι λεει ο δομαζος.......

κοιτα να δεις...τα στατιστικα του παιχνιδιου εχτες εδειξαν οτι ηταν απο τα ΛΙΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ οπου ΔΕΝ σφυριχτηκαν πολλα φαουλ...οποτε μαλλον εβλεπες αλλο παιχνιδι

confused:δες τα στατιστικα την αναλογια του φαουλ......

σε αυτο μπορει να εχεις δικιο, δεν θυμαμαι την φαση δεν θα σου πω ψεμματα....

confused:εεεε αυτο δεν το ειδα δεν τον εδωσε καρτα ααααα

Cpt. Haddock
26/10/2009, 14:40
[...]διαβαζε λιγο και τι λεει ο δομαζος.......[...]

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
26/10/2009, 14:51

....

confused:για το αν ητανε χερι δεν μας ειπες......?

confused:διαβαζε λιγο και τι λεει ο δομαζος.......

confused:δες τα στατιστικα την αναλογια του φαουλ......

confused:εεεε αυτο δεν το ειδα δεν τον εδωσε καρτα ααααα

θα σου πω οτι οταν ο ιβιτς τρεχει και εκτεινει το χερι με τον τροπο που το εκανε...και ο σαντος θα εδινε χερι...δεν μπορει ΚΑΝΕΙΣ να πει με σιγουρια αν ειναι χερι η ωμος...αν κια ο ωμος δεν ξεκιναει απο χαμηλα χχαχχαχχα

ε αφου δεν ειδα ρε μαστορα τι να σου πω..ψεμματα<??

οκ ηταν ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΛΗ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ.
αλλα αυτο εφταιγε και χασατε....οκ τωρα? :lol:

οσο για αυτο με τον δομαζο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

να σαι καλα ρε φιλε

εντιτ!! για τα φαουλ που λες...εγιναν συνολικα αν θυμαμαι καλα γυρω στα 25 φαουλ
οποτε και τα περισσοτερα εμεις να κερδισαμε (να πουμε 15???) ειναι πολυ λιιιιγα γαι ενα παιχνιδι.

ποσο μαλλον για να κλεισει μια ομαδα στην περιοχη της

blackbusa
26/10/2009, 16:04

εντιτ!! για τα φαουλ που λες...εγιναν συνολικα αν θυμαμαι καλα γυρω στα 25 φαουλ
οποτε και τα περισσοτερα εμεις να κερδισαμε (να πουμε 15???) ειναι πολυ λιιιιγα γαι ενα παιχνιδι.

ποσο μαλλον για να κλεισει μια ομαδα στην περιοχη της

ψιτ....νεαρε....αυτο δεν το ειδες πουθενα???

http://www.sport-fm.gr/article/201293 :winka:

υ.γ....11 εσεις...24 ο Παοκ...τα περισσοτερα στο δευτερο ημιχρονο...γυρω γυρω απο την περιοχη του...
υ.γ.2...απο το βιντεο θεωρω οτι δεν ηταν πεναλντυ...αλλα ο πιτσιρικας δεν εχει διξει δειγματα βουτηχτη....και ειμαι 50-50 τωρα...βεβαια το πουλακι πεταξε...
υ.γ.3 μην μου πεις παλι για τα χαλια μου...γιατι το ξερω οτι τα εχω....αλλα δεν με βοηθαει κανεις...οτι δικαιουμαι περνω οατν δεν παιζω καλα....και καποιες φορες μου εκλεψαν κιολλας....μαζι το βλεπαμε θυμασε???και εσυ ειχες σιχαθει....

blackbusa
26/10/2009, 16:10

εχω όμως και σφαλτσοσφυρίγματα εναντίον μου.δεν είδα κανέναν σαν και σένα όμως να διαρρηγνύει τα ιμάτια του για αυτά.

βρες μου ενα σφυριγμα που να σου εχει στερισει βαθμους και υπαρχει στο Youtube....για να μην πουμε για πρωταθλημα....αλλα λογια να αγαπιομαστε....:winka:

υ.γ. μην μου πεις του Δουρου...αυτο το ξερουμε ολοι και ας ηταν μια δυσκολη και πονηρη φαση...λενε για καταργηση κανονισμων...η εφαρμογη οπως μας βολευει....

irinia
26/10/2009, 17:20

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.........

Όπως ό Σάκης Γκίκας πού μάς παρέθεσες...

http://www.sport24.gr/svc/npc/

irinia
26/10/2009, 17:34
οχι πρεπει να βγαζει ο ΠΑΟΚ ανακοινωσεις δλδ συνεχεια τυπου

δεν θελω να σταθω αν ητανε η οχι απλα θελω να σταθω οτι αλλοι, αναποδα τα περνουνε...να μην ανεβαζω βιντεο τζαμπα!

TZAΜΠΑ..............ΓΡΑΦΕΙΣ

αύτοί έμαθαν νά κλέβουν καί όλα τώρα τούς φαίνονται.......
φυσιολογικά...

θά κάνουν μεγάλη πορεία καί οί δύο μεγάλες όμάδες φέτος.
Τό είπαμε αύτό άπό τόν Αύγουστο...!!!
Οί ύπόλοιποι όλοι,άπλά θά συμπληρώνουμε γιά νά κερδίζουν αύτοί...
Κάποιον πρέπει νά κερδίζουν έτσι δέν είναι...??

ΓΙΑΥΤΟ...........ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙΣ
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ............ΒΡΕΧΕΙ....!!!

idi
26/10/2009, 18:23
ξέρεις εσύ καμιά μεγάλη ομάδα παγκοσμίως,να μην ευνοείται απο τη διαιτησία???
κάνα ξένο πρωτάθλημα λογικά θαπαρακολουθείς. βλέπεις ότι κι εκεί γίνονται σφαγές αλλα δε το κάνουν καραμέλα.
το ψύρισμα και η μίρλα που βγάζετε κάθε φορά που ο διαιτητή δίνει ένας λάθος αράουτ υπέρ του Ολυμπιακού δεν αντέχω.
και σε αυτό οι δικέφαλοι,ανω & κάτω,είστε πρωτα μαστόρια.
και δώστου κλάμα η κυρία.

οταν στα μεταξυ μας παιχνιδια θα κερδιζω ...που και που...(καποτε... αμα λαχει... 1 ΦΟΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΣΤΩ!!!) κανα πεναλτακυ, κανα φαλτσοσφυρυγμα... κατι ρε παιδι μου... θα σταματησω!

kalgeorge
26/10/2009, 18:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

υ.γ....11 εσεις...24 ο Παοκ...τα περισσοτερα στο δευτερο ημιχρονο...γυρω γυρω απο την περιοχη του...
υ.γ.2...απο το βιντεο θεωρω οτι δεν ηταν πεναλντυ...αλλα ο πιτσιρικας δεν εχει διξει δειγματα βουτηχτη....και ειμαι 50-50 τωρα...βεβαια το πουλακι πεταξε...
υ.γ.3 μην μου πεις παλι για τα χαλια μου...γιατι το ξερω οτι τα εχω....αλλα δεν με βοηθαει κανεις...οτι δικαιουμαι περνω οατν δεν παιζω καλα....και καποιες φορες μου εκλεψαν κιολλας....μαζι το βλεπαμε θυμασε???και εσυ ειχες σιχαθει....

mazi sou sto oti dikaiousai na perneis..

alla mou paratheteis mia dilwsi tou koutsianikouli ws epixirima?????
sovarepsou re mlk...
thes na sou valw sunenteuxi galeti pou elege oti axizan na nikisoun mesa sto bernabeou???

ela na sovareuomaste...

kalgeorge
26/10/2009, 18:37
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.........

Όπως ό Σάκης Γκίκας πού μάς παρέθεσες...

http://www.sport24.gr/svc/npc/

στο λεω με ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ.....

αν βαζεις πρωτοσελιδα εφημεριδων θεσ/κης σαν επιχειρημα....

ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

kalgeorge
26/10/2009, 18:38
TZAΜΠΑ..............ΓΡΑΦΕΙΣ

αύτοί έμαθαν νά κλέβουν καί όλα τώρα τούς φαίνονται.......
φυσιολογικά...

θά κάνουν μεγάλη πορεία καί οί δύο μεγάλες όμάδες φέτος.
Τό είπαμε αύτό άπό τόν Αύγουστο...!!!
Οί ύπόλοιποι όλοι,άπλά θά συμπληρώνουμε γιά νά κερδίζουν αύτοί...
Κάποιον πρέπει νά κερδίζουν έτσι δέν είναι...??

ΓΙΑΥΤΟ...........ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙΣ
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ............ΒΡΕΧΕΙ....!!!

το γέλιο ειναι οτι δεν ξερεις και δεν εχεις κατι να γραψεις και γραφεις οτι σου κατεβει....

φαντασου οτι εβαλες σαν επιχειρημα αυτων που λες....τις εφημεριδες του βορρα....

after that...i rest my case

STOYBI
26/10/2009, 18:48
οταν στα μεταξυ μας παιχνιδια θα κερδιζω ...που και που...(καποτε... αμα λαχει... 1 ΦΟΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΣΤΩ!!!) κανα πεναλτακυ, κανα φαλτσοσφυρυγμα... κατι ρε παιδι μου... θα σταματησω!

Eχεις παραπονο οτι δεν κερδιζατε στα μεταξυ μας παιχνιδια...???? :lol: :lol: :lol:

( Ασε τα αλλα....)

Τον προπονητη σας γιατι δεν τον ρωτας ποσα παιχνιδια σας πηρε οταν ηταν σε εμας...?????

Γιατι πρωταθληματα επαιρνε...!!!

irinia
26/10/2009, 19:07
στο λεω με ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ.....

αν βαζεις πρωτοσελιδα εφημεριδων θεσ/κης σαν επιχειρημα....

ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

ENΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ..............ΤΟ ΣΑΚΗ ΓΚΙΚΑ

δέν έχεις...........

Καί όμως μάγκα βράζει όλη ή πόλη..........γιά τό Σπάθα.........άλλά είπαμε έσύ
διαβάζεις τό εύαγγέλιο.........Γκίκα....
Αύτό είναι άλαζονεία.........οί δημοσιογράφοι τών Άθηνών είναι οί σούπερ-ουάου
καί οί Θεσσαλονικείς κομπλεξικοί καί προβληματικοί.
Κί όλοι έμείς πού είδαμε τόν ώμο τού Ίβιτς καί τού τράβηγμα τού Ίσπανού τυφλοί...
Έσύ όλως τυχαίως έκεί δέν είδες τό δεύτερο πέναλτυ....

ΑΡΗΣ...............ΚΑΒΑΛΑ.............ΠΑΟΚ.............μή βάλω τήν ΑΕΚ καί τήν Κομοτηνή..!!

Φέτος ό γαύρος μπροστά σας, είναι μαθητούδι....!!!!
Αύτοί τουλάχιστον παίζουν καί λίγη μπάλλα,έσάς σάς πάνε.........
ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ.........!!!!

Καί τό άπόλυτο καί άλάθητο κριτήριο ξέρεις πολύ καλά πιό είναι.......αύτό πού χρόνια
τώρα έχετε καραμέλλα στά χείλη όλοι οί βάζελοι.
Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ..........

ΚΛΑΡΙΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΑΤΛΕΤΙΚΟ........πού τρώει πεντάρες καί παραπαίει στή χώρα της

ΚΛΑΡΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...........

Άγκομαχώντας...........μέ μιά άνύπαρκτη Στούρμ.......!!!!

ΠΡΑΣΙΝΟΣ.........ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΒΑΖΕΛΑΣ....

ΠΕΤΑ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ.......!!!!

irinia
26/10/2009, 19:09

OXI ΡΕ............ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟ

Σάκη Γκίκα.........

idi
26/10/2009, 19:16
Eχεις παραπονο οτι δεν κερδιζατε στα μεταξυ μας παιχνιδια...???? :lol: :lol: :lol:

( Ασε τα αλλα....)

Τον προπονητη σας γιατι δεν τον ρωτας ποσα παιχνιδια σας πηρε οταν ηταν σε εμας...?????

Γιατι πρωταθληματα επαιρνε...!!!

με προπονητη τον βατραχο εχουμε παιξει μονο? Με Σαντος, Φερερ... για να μη πω και παλιοτερα...

9 στα 10 παιχνιδια ΒΡΩΜΑΓΑΝ !!!

irinia
26/10/2009, 19:17
το γέλιο ειναι οτι δεν ξερεις και δεν εχεις κατι να γραψεις και γραφεις οτι σου κατεβει....

φαντασου οτι εβαλες σαν επιχειρημα αυτων που λες....τις εφημεριδες του βορρα....

after that...i rest my case

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ...........ΟΤΙ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙΣ ΣΑ ΠΑΓΩΝΙ

Έσύ τί μάς έβαλες δηλαδή............γιά έπιχείρημα

ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ..........ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...??

Τί νά λέμε τώρα........τό κέντρο τής γής είναι στήν Άθήνα καί μόνο έκεί έχουν άποψη.
Όλοι οί άλλοι σέ όλη τή χώρα είναι μαλάκες,μεροληπτούν, καί έπιβουλεύονται
τή χρυσή πορεία τού ΠΑΟ....!!!
Άντε τώρα πάνε νά έπικοινωνήσεις μέ τέτοιο.........βρωμοβάζελο....!!!!
Έ ρέ τρελλίτσα πού πουλάτε.......

kalgeorge
26/10/2009, 19:17
ENΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ..............ΤΟ ΣΑΚΗ ΓΚΙΚΑ
δέν έχεις...........
Καί όμως μάγκα βράζει όλη ή πόλη..........γιά τό Σπάθα.........άλλά είπαμε έσύ
διαβάζεις τό εύαγγέλιο.........Γκίκα....

εγω φιλε μου δεν ξερω ΚΑΝ ποιος ειναι ο γκικας ουτε διαβαζω ρεπορταζ του καθε δημοσιογραφου..αλλα ειρωνευομαι αυτα που λες για το παιχνιδι παραθετωντας τετοια απαραδεκτα αρθρα :)

Αύτό είναι άλαζονεία.........οί δημοσιογράφοι τών Άθηνών είναι οί σούπερ-ουάου
καί οί Θεσσαλονικείς κομπλεξικοί καί προβληματικοί.

εκθετεις πολυ τον εαυτο σου...εχω δηλωσει απειρες φορες οτι δνε πρεπει να διαβαζετε ΚΑΜΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ....
ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ....οταν μου βαζεις σαν επιχειρημα πρωτοσελιδο εφημεριδας....ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..:)

Κί όλοι έμείς πού είδαμε τόν ώμο τού Ίβιτς καί τού τράβηγμα τού Ίσπανού τυφλοί...
Έσύ όλως τυχαίως έκεί δέν είδες τό δεύτερο πέναλτυ....
ΑΡΗΣ...............ΚΑΒΑΛΑ.............ΠΑΟΚ.............μή βάλω τήν ΑΕΚ καί τήν Κομοτηνή..!!

σου ξαναλεω....σφαξιμο της διαιτησιας ειδες μονο ΕΣΥ..Ο ΜΙΝΟΣ....ΚΑΙ Ο ΣΑΚΗΣΝΤΑΝΙ :rotflmao: :rotflmao: )

ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ.........!!!!

ΓΑΥΡΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....σας κανει δωρο τωρα....λεει οτι ο γαυρος παιζει και λιγη μπαλα.....κρατηστε το αυτο για την επομενη κολοτουμπα του....αυτες δηλαδη που εχει κανει και λιγα ποστακια πιο πριν λεγοντας αλλα για τον γαυρο...
και εσυ τι εισαι ρε τερενς;;;; μαγκας με ξένα αρχ@@@axaxaxaxxax
για να καταλαβω δηλαδη...τι σε νοιαζει τι θα μας κανει ο γαυρος;;; εσυ κοιτα την ομαδα σου

Καί τό άπόλυτο καί άλάθητο κριτήριο ξέρεις πολύ καλά πιό είναι.......αύτό πού χρόνια

ΚΛΑΡΙΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΑΤΛΕΤΙΚΟ........πού τρώει πεντάρες καί παραπαίει στή χώρα της

ρε αμπαλε...γιαιτ σου αρεσει να γινεσαι ρεζιλι;;; μου λες; αυτο δεν λεω και εγω για τον παναθηναικο; οτι στην ευρωπη δεν παμε βημα και οτι στο πρωταθλημα σερνομαστε. ΑΡΑ;;; λεμε τα ιδια. ΑΡΑ;; εισαι και εσυ πρασινος;; χαχχχαχ

ρε τερενς προσεξε το λιγο ρε συ...φιλικά στο λεω....
δεν ξερεις τι να γραψεις πολλες φορες ρε συ...και γραφεις κυριολεκτικα ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....
και γινεσαι πολυ..
μα πολυ ρεζιλι ρε φιλε...

κριμα

irinia
26/10/2009, 19:35

ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΙΚΑΣ.........

μή τόν βάζεις γιά νά μάς δείξεις τί...??

Κί αύτός σέ φυλλάδες τής Άθήνας δέ γράφει...??

Τό ποιός γίνεται ρεζίλι...........ΑΣ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ........

ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ...........ΕΣΥ

Δέν είναι δυνατόν νά έπικαλείσαι τόν Άθηναίο δημοσιογράφο σάν έπιχείρημα........
καί μετά νά λές ό Θεσσαλονικιός έχει πρόβλημα..........

ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΦΙΛΕ.............ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ.........!!!

Δέν κατάλαβα ό Άθηναίος είναι ό Πάππας.....???

Γιά τήν Καβάλα καί τόν Άρη...............ΜΟΥΓΚΑ...??

ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ...............ΜΟΥΓΚΑ.......???

ΜΟΥΓΚΑ...........ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ....???

Ή σού ξέφυγαν κί αύτά..???

Έλάτε συμφορμίτες καί διαβάστε...........

Καί ΝΑΙ ΡΕ..............οί γαύροι είναι καλύτεροι άπό σάς.

Έσάς δέ σάς σπρώχνουν πιά........

ΜΕ ΚΑΤΕΡΠΙΛΑΡ ΣΑΣ ΠΑΝΕ........

kalgeorge
26/10/2009, 19:40
ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΙΚΑΣ.........
μή τόν βάζεις γιά νά μάς δείξεις τί...??
Κί αύτός σέ φυλλάδες τής Άθήνας δέ γράφει...??
Τό ποιός γίνεται ρεζίλι...........ΑΣ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ........
ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ...........ΕΣΥ
Δέν είναι δυνατόν νά έπικαλείσαι τόν Άθηναίο δημοσιογράφο σάν έπιχείρημα........
καί μετά νά λές ό Θεσσαλονικιός έχει πρόβλημα..........
ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΦΙΛΕ.............ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ.........!!!
Δέν κατάλαβα ό Άθηναίος είναι ό Πάππας.....???
Γιά τήν Καβάλα καί τόν Άρη...............ΜΟΥΓΚΑ...??ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ...............ΜΟΥΓΚΑ.......???
ΜΟΥΓΚΑ...........ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ....???
Ή σού ξέφυγαν κί αύτά..???
Έλάτε συμφορμίτες καί διαβάστε...........
Καί ΝΑΙ ΡΕ..............οί γαύροι είναι καλύτεροι άπό σάς.
wave2:

παππου...βαλε τα γυαλακια σου και διαβασε.....

τυπωσε το και καντο αφισα...μπας και μπορεσεις επιτελους να καταλαβεις.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΙΚΑΣ...ουτε καν ηξερα το ονομα του πριν το γραψεις εσυ....ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΤΕΙ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΤΙ.....ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ;;;
ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....

δευτερον....εχω ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΑΝΗΛΗΜΕΝΑ....ΟΤΙ....
το παιχνιδι με την καβαλα ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ.
οτι η φαση του ΑΡΗ στο 90 τοσο ηταν ΠΕΝΑΛΤΥ.

πες μου αληθεια....Ή ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ...ή απλα σου αρεσει να λες κοτσανες.
πες ποιο απο τα δυο ειναι να ξερουμε πως θα σου απανταμε.

οσο για τον γαυρο..μαγκια του να παιζει μπαλα , να μας παει γαμιωντας ή οτι αλλο θελεις...

το θεμα ειναι οτι το δικο σου μπουρδελο τον ρουφαει συνεχεια.

:wave2: :wave2:

STOYBI
26/10/2009, 19:49
με προπονητη τον βατραχο εχουμε παιξει μονο? Με Σαντος, Φερερ... για να μη πω και παλιοτερα...

9 στα 10 παιχνιδια ΒΡΩΜΑΓΑΝ !!!

Mπερδευεσε......

Μιλαω για παιχνιδια που πηρατε ( και ηταν αρκετα..) εκτος εαν αυτα τα παιχνιδια εξαιρουντε :lol: απο αυτα που προαναφερες....

Ξαναδιαβασε τι σου ειπα και απαντησε μου....

STOYBI
26/10/2009, 20:34

Η καταληξη αυτουνου του¨"κυριου " ποια ηταν ...????

Ξερεις...????

:confused:

STOYBI
26/10/2009, 20:37
:nono:

Κατι θες να πεις του Στελακι τωρα αλλα δυσκολευεσε..... :confused:

sakisdani750
26/10/2009, 21:28
παππου...βαλε τα γυαλακια σου και διαβασε.....

τυπωσε το και καντο αφισα...μπας και μπορεσεις επιτελους να καταλαβεις.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΙΚΑΣ...ουτε καν ηξερα το ονομα του πριν το γραψεις εσυ....ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΤΕΙ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΤΙ.....ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ;;;
ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....

:wave2: :wave2:

παρε και ενα λινκ απο αθηναικη εφημεριδα..

http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp?dtmDate=26/10/2009&cid=3

και μην με αρχισεις οτι αυτοι ειναι αλλιως.... γιατι ειναι απο αθηνα η εφημεριδα!

και αν τα βλεπουν στραβα τοτε τα βλεπετε ολοι στραβα εκει κατω!:hypnotize :hypnotize

οπως θελετε να τα δειτε εσεις δεν γινετε ρε παιδια!:hypnotize :hypnotize

o_gavros
26/10/2009, 21:29
βρες μου ενα σφυριγμα που να σου εχει στερισει βαθμους και υπαρχει στο Youtube....για να μην πουμε για πρωταθλημα....αλλα λογια να αγαπιομαστε....:winka:

υ.γ. μην μου πεις του Δουρου...αυτο το ξερουμε ολοι και ας ηταν μια δυσκολη και πονηρη φαση...λενε για καταργηση κανονισμων...η εφαρμογη οπως μας βολευει....

ετσι στα γρήγορα μου'ρχεται στο μυαλό εκείνο το πολύ έντιμο γκολ πριν λίγα χρονια του Αλεξόπουλα με το χεράκι ενώ έκανε το μπλονζόν του.
δε θυμάμαι να είχατε και τόσες πολλές ενστάσεις τότε.

ότι καραμελάκι είχατε,έχει λιώσει και τώρα έχετε μείνει να πιπιλάτε το ξυλάκι,καταλαβετε το.
ΔΕΝ γίνεται 15 χρόνια να τα ρίχνεις όλα στη διαιτησία ρε φίλε!!!απλά δεν γίνεται.
μόνοι σας μικρύνατε την ομάδα σας και την κάνατε -άκι

o_gavros
26/10/2009, 21:31

και μην με αρχισεις οτι αυτοι ειναι αλλιως.... γιατι ειναι απο αθηνα η εφημεριδα!

και αν τα βλεπουν στραβα τοτε τα βλεπετε ολοι στραβα εκει κατω!:hypnotize :hypnotize

πότε θα σταματήσετε να έχετε σαν κριτήρο τις γαμωφυλλάδες ρε σεις????

ο άλλος ο τσουπα τσουπ,είχε δεν είχε το έκανε Αθήνα - Θεσσαλονίκη το στόρυ.ότι να'ναι

sakisdani750
26/10/2009, 21:34
αφου σχολιασε οτι οι εφημεριδες της θεσσαλονικης ειναι μπουρδελα του εδειξα και εγω μια αναλογη της αθηνας....

STOYBI
26/10/2009, 21:34

και αν τα βλεπουν στραβα τοτε τα βλεπετε ολοι στραβα εκει κατω!:hypnotize

οπως θελετε να τα δειτε εσεις δεν γινετε ρε παιδια!:hypnotize

:lol: :lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol: :lol:

Βρε Σακι τσαν.......

Αν ερθω αυριο να αγορασω στο περιπτερο απο την πολη σου το ΦΩΣ...........

Υπαρχει....????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε τι τραβαμε...... :bawl: :bawl:

o_gavros
26/10/2009, 21:38
αφου σχολιασε οτι οι εφημεριδες της θεσσαλονικης ειναι μπουρδελα του εδειξα και εγω μια αναλογη της αθηνας....

καιποιος σου είπε ότι οι Αθηναϊκές πάνε πίσω???
ότι λάχει λέμε...

kalgeorge
26/10/2009, 21:40

ρε μαστορα...δεν ειανι οπως τα βλεπουμε εμεις...ουτε εσεις...ουτε οι αλλοι.
αυτο το κομπλεξ με το εμεις και εσεις μονο εσεις το εχετε.

μην καθεστε να ασχολειστε με τα πρωτοσελιδα...απο τα 100 τα 200 ειναι ψεμματα :rotflmao:

STOYBI
26/10/2009, 21:41
καιποιος σου είπε ότι οι Αθηναϊκές πάνε πίσω???
ότι λάχει λέμε...

Πεταξε του εξωφυλλο της ιδιας φυλαδας μετα απο τον αγωνα Ολυμπιακου Παοκ να δεις τι εχεις να ακουσεις.... :winka:

:bigcry: :bigcry:

kalgeorge
ΔΕΝ γίνεται 15 χρόνια να τα ρίχνεις όλα στη διαιτησία ρε φίλε!!!απλά δεν γίνεται.

+1

sakisdani750
:lol: :lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol: :lol:

Βρε Σακι τσαν.......

Αν ερθω αυριο να αγορασω στο περιπτερο απο την πολη σου το ΦΩΣ...........

Υπαρχει....????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε τι τραβαμε...... :bawl: :bawl:

ηρθες και ειδες οτι δεν υπαρχει....?

η ειδες μηπως εδω πανω να ερχονται με αλλα πρωτοσελιδα και με αλλα να βγαινουνε εκει κατω πρωτοτυπια και αυτο....

STOYBI
26/10/2009, 21:45
ρε μαστορα...δεν ειανι οπως τα βλεπουμε εμεις...ουτε εσεις...ουτε οι αλλοι.
αυτο το κομπλεξ με το εμεις και εσεις μονο εσεις το εχετε.

:

Ρε ποτε θα συναντηθουμε για κανενα καλαμακι...????? :winka:

Θα ειναι και ο Γκικας παρεα.... :D ( Σε πεθυμησε μου ειπε...)

:D

kalgeorge
26/10/2009, 21:46
Ρε ποτε θα συναντηθουμε για κανενα καλαμακι...????? :winka:

Θα ειναι και ο Γκικας παρεα.... :D ( Σε πεθυμησε μου ειπε...)

:D

χαχαχαχχ......εσυ κρατα ιππο...και βατηρα....

θα αρχισει σε λιγο ο τερενς μετα το επομενο παιχνιδι σας :rotflmao:

STOYBI
26/10/2009, 21:49
ηρθες και ειδες οτι δεν υπαρχει....?

η ειδες μηπως εδω πανω να ερχονται με αλλα πρωτοσελιδα και με αλλα να βγαινουνε εκει κατω πρωτοτυπια και αυτο....

Ειδα οτι επικαλησε μια εφημεριδα καθαρα ΦΙΛΟΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ αισθηματων μονο και μονο για να ισχυροποιησεις αυτα που υποστηριζεις.....Μια εφημεριδα που αμα βαλεις το εξωφυλλο της μετα τον αγωνα παοκ -ολυμπιακου αμφιβαλω πολυ με το ποσο θα συμφωνησεις μαζι της....

( Συγχωρεσε με αλλα το βρηκα τρομερα αστειο και συναμα υποκριτικο...)

kalgeorge
26/10/2009, 21:51
Ειδα οτι επικαλησε μια εφημεριδα καθαρα ΦΙΛΟΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ αισθηματων μονο και μονο για να ισχυροποιησεις αυτα που υποστηριζεις.....Μια εφημεριδα που αμα βαλεις το εξωφυλλο της μετα τον αγωνα παοκ -ολυμπιακου αμφιβαλω πολυ με το ποσο θα συμφωνησεις μαζι της....

( Συγχωρεσε με αλλα το βρηκα τρομερα αστειο και συναμα υποκριτικο...)

εδω ο αλλος για να πει ντε και καλα οτι εχει δικιο εβαλε εφημεριδα του παοκ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τί πιο αστείο :rotflmao: :rotflmao:

sakisdani750
26/10/2009, 21:52
λοιπον επειδη η συζητηση ξεφυγε εγω ξεκινησα το θεμα και εγω θα το κλεισω....

δεν μιλησα για σφαγη του ΠΑΟΚ στο χθεσινο ματς απλα εθιξα καποια σημεια του χθεσινου αγωνα και τιποτα παραπανω

ειτε θελουμε να το πιστευουμε ειτε οχι

περνετε καποια σφυριγματα

αλλες φορες ειναι πιο σοβαρα αλλοτε πιο μικρα το θεμα ειναι οτι πρεπει να ανεβει το επιπεδο του παιχνιδιου γιατι μπαλα δεν ειναι αυτο που βλεπουμε απο τον ΠΑΟ αλλα ουτε και απο τον ΠΑΟΚ

αυτα τα ολιγα παω να δω ταινια:beer:

kalgeorge
26/10/2009, 21:58
λοιπον επειδη η συζητηση ξεφυγε εγω ξεκινησα το θεμα και εγω θα το κλεισω....

δεν μιλησα για σφαγη του ΠΑΟΚ στο χθεσινο ματς απλα εθιξα καποια σημεια του χθεσινου αγωνα και τιποτα παραπανω

ειτε θελουμε να το πιστευουμε ειτε οχι

περνετε καποια σφυριγματα

αλλες φορες ειναι πιο σοβαρα αλλοτε πιο μικρα το θεμα ειναι οτι πρεπει να ανεβει το επιπεδο του παιχνιδιου γιατι μπαλα δεν ειναι αυτο που βλεπουμε απο τον ΠΑΟ αλλα ουτε και απο τον ΠΑΟΚ

αυτα τα ολιγα παω να δω ταινια:beer:

τωρα μιλας σωστα......

αρα τελικα το συμπερασμα ειναι ......οτι.....σφαγη......ΕΙΔΕ ΜΟΝΟ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΤΕΛΙΚΑ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

του το χαλασες ρε φιλε, και ειχε καποιες ελπιδες να τον υποστηριξει καποιος.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οντως ΔΕΝ βλεπουμε μπαλα απο κανενα φιλε, και ουτε προκειται να δουμε
γιατι κανεις δεν θελει να προκοψει το ελληνικο ποδοσφαιρο....ολα γινονται για την κονομα.

το αν πηραμε καποια σφυριγματα μην κολλας εκει....ετσι παει.
εγω τα παιρνω εδω, εσυ τα παιρνεις στην τουμπα.

το θεμα ειναι οτι δεν διαμορφωσαν αποτελεσμα οπως λεει ο τερενς

Sferopetadhn
26/10/2009, 23:19
το αν πηραμε καποια σφυριγματα μην κολλας εκει....ετσι παει.
εγω τα παιρνω εδω, εσυ τα παιρνεις στην τουμπα.

Εδώ κάπου το χάνεις λίγο, αλλά δεν πειράζει. Σφύριγμα έχω να πάρω πολλάαααα χρόνια εναντίον πράσινου και κόκκινου.

Κατά τα άλλα οι λεπτομέρειες καμιά φορά είναι σημαντικότερες από ένα χοντρό φαλτσοσφύριγμα. Αυτό είναι που λέμε με το βαμβάκι!

Δεν αναφέρομαι στα προχτεσινά γιατί τελικά δεν τα είδα άρα δεν εκφέρω γνώμη. Γενικά μιλάω.

ΥΓ Γιατί ο Αβραάμ Ανατ... εεεε... Παπαδόπουλος είδε κίτρινη, όταν σε ίδιο μαρκάρισμα στη Νέα Σμύρνη ο Παπάζογλου είδε απ' ευθείας κόκκινη; Λάθος χρώμα φανέλας ή κόμπλεξ κι αυτό; Είναι κι αυτή μια από τις λεπτομέρειες που λένε πολλά και ενίοτε κρίνουν και πολύ περισσότερα.

la_villa
26/10/2009, 23:37
thes na sou valw sunenteuxi galeti pou elege oti axizan na nikisoun mesa sto bernabeou???

ela na sovareuomaste...

στο 4-2 λες???

γιατι ψέματα έλεγε????
γιατι χασαμε απίστευτες ευκαιριες και για το 2-3 και για το 3-3 (αυτο ακριβως πριν την αντεπίθεση τους και το 2-4)

αστο Καλ_ ΟΤΑΝ και ΑΝ κανεις ποτε τέτοια εμφάνιση ,και με 10 παίκτες, το ξανασυζητάμε

la_villa
26/10/2009, 23:40
Φέτος ό γαύρος μπροστά σας, είναι μαθητούδι....!!!!
ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ.........!!!!

και αν βαζελοι τα λέει αυτα ο φανατιλας αντιολυμπιακος terens φαντασου τι εχετε κανει φετος
ότι καθε χρόνο αλλα σας κάθεται φέτος ...τα λεγαμε και παλιότερα αυτα

αλλα οι παρωπίδες βλέπεις...και παλιά καλά κρυβόσασταν αλλα φετος οι παρωπίδες κανουν ΚΡΑ

y.g και ο Μπαοκ προχθες πήγε χειρουργειο στεγνο...μην λεμε μαλακιες τώρα
αλλά οκ παράρτημα είναι και ανακοίνωση γιοκ ;)

Akatanomastos
26/10/2009, 23:41

ελα παπαγαλε (http://www.youtube.com/watch?v=ze9kkm5zfYQ), ξεκινα
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

la_villa
26/10/2009, 23:45
ελα παπαγαλε (http://www.youtube.com/watch?v=ze9kkm5zfYQ), ξεκινα
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

μικρούλη ακόμα ξύπνιος???

δεν γαμηθ....ε κουράστηκες απο την δουλειά??? :smokin:

μπα παράξενο :lol: :lol: :lol:

ε ρε δούλεμα

υ.γ επειδή είσαι μικρούλης ακόμα και θα αρχίζεις την κλαψα καταλαβαίνεις ότι δεν μπορουμε να σε πειράζουμε εσένα...
μην σου αφήσουμε και κανα ψυχολογικό τραύμα

Akatanomastos
26/10/2009, 23:47
μικρούλη ακόμα ξύπνιος???

δεν γαμηθ....ε κουράστηκες απο την δουλειά??? :smokin:

μπα παράξενο :lol: :lol: :lol:

ε ρε δούλεμα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

α ρε γαυρακο..εισαι οντως γαυρος με αποδεικτικα στοιχεια νοημοσυνης

la_villa
26/10/2009, 23:50

α ρε γαυρακο..εισαι οντως γαυρος με αποδεικτικα στοιχεια νοημοσυνης

χαλαρά μικρε

αλλά που να φτάσεις εσύ σε τέτοια επίπεδα...ίσως οταν μεγαλώσεις....ελα καλόοοο καλόοοοοοο

απορώ αν καταλαβαίνεις και τα νοηματα των λέξεων που γραφεις...

γιατι πάντα είχες ενα θεμα με την αντίληψη και την κατανοηση κειμένων
:rolleyes:

υ.γ αντε και τωρα ασε τους μεγάλους να μαλώσουν ανετα....

Akatanomastos
27/10/2009, 00:00
χαλαρά μικρε

αλλά που να φτάσεις εσύ σε τέτοια επίπεδα...ίσως οταν μεγαλώσεις....ελα καλόοοο καλόοοοοοο

απορώ αν καταλαβαίνεις και τα νοηματα των λέξεων που γραφεις...
γιατι πάντα είχες ενα θεμα με την αντίληψη και την κατανοηση κειμένων
:rolleyes:
υ.γ αντε και τωρα ασε τους μεγάλους να μαλώσουν ανετα....

ποσο χρονων εισαι?

γιατι αν η νοημοσυνη σου ειναι αναλογη της ηλικιας σου οπως εσυ βαυκαλιζεσαι
εισαι κατω απο 15 σιγουρα

Υ.Γ. αν εχεις καμια αγνωστη λεξη ρωτα αδερφε, μην ντρεπεσαι:rotflmao: :rotflmao:
δεν σας τα μαθαινουν και ολα στο καραισκακη και στις φυλλαδες που διαβαζεις:bigcry: :bawl: :rotflmao:

blackbusa
27/10/2009, 03:19
ετσι στα γρήγορα μου'ρχεται στο μυαλό εκείνο το πολύ έντιμο γκολ πριν λίγα χρονια του Αλεξόπουλα με το χεράκι ενώ έκανε το μπλονζόν του.

ότι καραμελάκι είχατε,έχει λιώσει και τώρα έχετε μείνει να πιπιλάτε το ξυλάκι,καταλαβετε το.

εκεινον τον αγωνα τον εχασε η Αεκ δικαια...και βεβαια μπηκε με το χερι...μετα επαιξε ο ολυμπιακος μπαλλα και ως καλυτερος που ηταν εκεινη την ημερα καταφερε και κερδισε....ποιος να κανει ενσταση και γιατι???παραπονα κανεις οταν χανεις πχ στο Καραισκακι και σου ακυρωνουν γκολ ως offside που δεν υπηρχε ποτε....φαουλ για κοντρολ με το χερι ενω πας να σκοραρεις που παλι δεν υπηρχε....και με τους πλαγιους ανα πασα στιγμη να σηκωνουν τις σημαιες και να κοβουν τις φασεις με ασχετα οffside... θες και αλλα???μπορω να σου πω ποσες φορες εχεις ευνοηθει...ενω οι αλλοι οτι αξιζανε περνανε...εκει γινονται οι διαφορες που οδηγουν σε πρωταθληματα και σε απ'ευθειας εισοδο στους ομιλους του CL.....οπου τα λεφτα ειναι πολλα...και ετσι ο ενας γινετε -αρα και ο αλλος -ακι...τα βλεπουμε και φετος...τι σημαινει αυτο για να μην βγει και πει κανεις καμμια μαλακια...ο φετινος πρωταθλητης παει απευθειας σε ομιλους....ο βαζελος ειναι για τον μπουτσο αλλα οτι και να γινει δεν φαινετε οτι θα στραβωπατησει και οταν θα χρειαστει θα παρει το σφυριγμα η δεν θα του δωθει το εναντιον....ο γαυρος τα ιδια με 50-50 διαιτησια να αγκωμαχαει να κερδισει Εργοτελη και να γκελαρει με Καβαλα...μονο σε ενα ματς ευνοηθηκε φετος....με την Αεκ...ωστε σε περιπτωση που θα παιξει Play off να εχει οσο μεγαλυτερη διαφορα υπερ του...η Αεκ φετος ειναι για τον μπουτσο τελειως και οτι δικαιουτε παιρνει...θα ελεγα οτι εχει και αρκετες ασχημες διαιτησιες (ελπιζω οχι εσκεμμενες) εναντιον τις....αυτο βεβαια δεν ειναι δικαιολογια οτι καποιες φορες σερνετε στο γηπεδο....αν εσεις αυτο το λετε ποδοσφαιρο και το γουσταρετε μαγκια σας...εμενα δεν μου κανει...οχι επειδη δεν κερδιζω...αλλα επειδη δεν με γεμιζει....και δεν περναω καλα το λιγο ελευθερο χρονο μου....

υ.γ. και βεβαια εχω δηλωσει εδω οτι δεν ειναι ολα μουφα τα πρωταθληματα του ολυμπιακου αυτα τα 15 χρονια...αλλα καποια ειταν με τοσο εξοφθαλαμα σφυριγματα υπερ του που σε καποιους προκαλει....μην κανεις και εσυ την κλασσικη γαυροικη προπαγανδα να μου τα βαζεις ολα σε ενα Mixer...το οτι η Αεκ φετος και περισυ ηταν για τον μπουτσο δεν σημαινει οτι δεν επρεπε να παρει (τις το εκλεψαν) το πρωταθλημα πριν απο 2 χρονια....γιατι περισυ διαβαζα οτι με τετοια ομαδα πως θελαμε να παρουμε πρωταθλημα προπερσι....οτι ναναι δηλαδη...

blackbusa
27/10/2009, 03:45
mazi sou sto oti dikaiousai na perneis..

alla mou paratheteis mia dilwsi tou koutsianikouli ws epixirima?????
sovarepsou re mlk...

ela na sovareuomaste...

μαλακα αρχιζεις να βλεπεις πρωταθλημα και μου γαυριζεις και εσυ???και λες να ειμαι εγω σοβαρος???εγραψες η δεν εγραψες οτι κανενας απο τους Παοκτζηδες δεν ειπαν τιποτα???και μολις σου παραθετω τις δηλωσεις του ιδιου που ειχε αμεση σχεση με το πεναλντυ και λεει οτι δεν συνηθειζει να πεφτει και οτι ηταν πεναλντυ μου λες γιατι σου την εβαλα σαν επιχειρημα???και που ειδες οτι ειπε ο Κουτσιανικουλης οτι αξιζε να κερδισουν....ειπε δεν ειναι δικαιο αποτελεσμα γιατι ο διαιτητης τους εκλεινε στην περιοχη τους με τα σφυριγματα που εκανε ενω σε αντιστοιχες φασεις του Παοκ εδειχνε παιζετε...καμμια σχεση με την συνεντευξη του Γκαλλετι που ελεγε οτι αξιζαν να κερδισουν λογω αποδοσης και οχι γιατι τους εκλεψε κατι ο διαιτητης....

και δηλαδη εσυ μεχρι τωρα εχεις παρει οτι δικαιουσαι???η μηπως κατι λιγο παραπανω???για πε να δουμε....

υ.γ. κοροιδα ειναι να μιλισουν στον Παοκ και τον καθε Παοκ...εχουν παρει χαμπαρι τι παιζει φετος...και γιατι χωρις τα λεφτα του Europa League του χρονου θα ειναι δυσκολα...κανε την παπια...κανε την παπια λεμε...:winka:

irinia
27/10/2009, 06:00
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ........

50 χρόνια γκόμενες όλη τήν Έλλάδα έχετε.......καί μόνο ΑΕΚ καί ΠΑΟΚ έχουν σταθεί
άπέναντι σας....
Όταν οί Δικέφαλοι είχαν όμάδα τό έδειξαν έκεί πού έπρεπε.
Λίγες οί εύκαιρίες γιά τήν ΑΕΚ άκόμα λιγότερες γιά ΠΑΟΚ.....
Γιατί γιά νά κάνεις όμάδα,πρέπει καί νά σέ άφήσουν.
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟ........ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ

ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...

Καί ή στραβωμάρα σας είναι τόσο μεγάλη ,πιό μεγάλη άπό τή φανατίλα σας,
έπειδή κάποιοι σάς έκπαίδευσαν νά βλέπετε........ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

Πολλοί δέ, συμβιβαστήκατε έχοντας συνείδηση λάστιχο μέ τό .......
είμαστε οί δυνατοί άρα μάς σπρώχνουν....!!!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΟΡΡΑ.........ΚΑΙ ΤΟΝ ........... ΝΟΤΟ ΠΟΥ

ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ..........ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΑΛΙΑ.!!!

Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΣΤΟ ΝΟΤΟ ΕΠΙΣΗΣ....

Έμένα μού έλαχε νά είμαι άπό τό Βορρά καί νά άγαπάω μιά όμάδα πού έχει έδρα τό Νότο.
Εύτυχώς όμως δέν είναι αύτή πού ....
ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ.....!!!

Όσο περήφανος είμαι γιαυτήν γιά τίς νίκες της.........άλλο τόσο ντρέπομαι γιά κάθε φορά
πού έτυχε νά άδικήσουμε κάποιον.

Άντε ρέ γαυροβάζελοι........ή μόνη χαρά πλέον γιά μάς είναι νά σάς βλέπουμε
νά σφάζεστε γιατί ένας θά πάρει τά 15 μύρρια.

Είστε ήδη 10 βαθμούς μπροστά ,άήττητοι καί άλάνθαστοι.........

ΜΑ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ....???

ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ..........ΚΑΛΟ ΣΦΑΞΙΜΟ

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΓΛΥΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΤΣΙΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ

ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΕΣ.......

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΡΕΣ ΣΑΣ.....!!!

Γιατί οί έπιδόσεις σας έδώ στή Μπανανία.........κάπου στό βάθος όσο κουτόχορτο
καί νά σάς έχουν ταίσει,κάπου βαθιά ίσως μέσα σας,......
δέ σάς γεμίζουν καί τό δείχνετε.
Οί μισοί ζείτε μέ τίς τέως Εύρωπαικές άναμνήσεις κι οί άλλοι μισοί μέ τό όραμα
τού CH.L. καί τού κυπέλλου Ούέφα πού όλο σάς ξεφεύγει κάθε χρόνο
άπό άτυχία.......

ΜΑΣΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ...........ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΕΙΦΘΗΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ

ΟΠΟΙΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ ΤΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΕΣ,

ΤΟΤΕ........

ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ

ΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΣ Ή Ο ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΣ..........

ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ........!!!!

Μέχρι τότε θάστε άναξιόπιστοι μικροί βρωμιάρηδες πρώτοι στό χωριό καί ........
τελευταίοι στήν πόλη καί ποτέ δέν θάχετε τήν άναγνώριση τού κοινού
άλλά θά είσπράττετε μόνο τό χλευασμό τήν άπέχθεια καί τήν άηδία μας....!!!

http://sports.granma.gr/livetv/videoomadon/50-videotisaek/69073--vs----9-video.html

giobazolias
27/10/2009, 08:03
Φετος η διαιτησια μας παει πολυ καλα και παιρνουμε τα σφυριγματα.........
Γι αυτο αλλωστε ειμαστε στην κορυφη.........

Περσυ που μας ειχε κοντρα, τετοια εποχη ειμασταν στο -9.

ο Πατερας εχει δουλεψει πολυ στο παρασκηνιο.........κατι που ο Τζιγγερ ολα αυτα τα χρονια δεν εκανε ποτε!

Το μονο που μενει να δουμε ειναι αν στο τελος του πρωταθληματος τα σημαντικα ψηχουλα/σφυριγματα, θα τα παρει ο γαυρος η εμεις!

Αυτο ειναι και αυτο ηταν το ελληνικο πρωταθλημα!!!!

οση αξιοκρατεια υπηρχε και υπαρχει στην ελληνικη κοινωνια:lol: :lol: :lol: (εδω γελαμε) .......αλλη τοση υπαρχει και στο ελληνικο ποδοσφαιρο!

el_hymador
27/10/2009, 08:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Φετος η διαιτησια μας παει πολυ καλα και παιρνουμε τα σφυριγματα.........
Γι αυτο αλλωστε ειμαστε στην κορυφη.........

Περσυ που μας ειχε κοντρα, τετοια εποχη ειμασταν στο -9.

ο Πατερας εχει δουλεψει πολυ στο παρασκηνιο.........κατι που ο Τζιγγερ ολα αυτα τα χρονια δεν εκανε ποτε!

Το μονο που μενει να δουμε ειναι αν στο τελος του πρωταθληματος τα σημαντικα ψηχουλα/σφυριγματα, θα τα παρει ο γαυρος η εμεις!

Αυτο ειναι και αυτο ηταν το ελληνικο πρωταθλημα!!!!

οση αξιοκρατεια υπηρχε και υπαρχει στην ελληνικη κοινωνια:lol: :lol: :lol: (εδω γελαμε) .......αλλη τοση υπαρχει και στο ελληνικο ποδοσφαιρο!

Συμφωνω με αυτα που εγραψες με τη διαφορα οτι ειμαστε ακομα πολυ μακρυα απο τα χειρουργεια που εκαναν επι σειρα ετων οι προσκειμενοι στο γαυρο διαιτητες...

...οχι οτι θελω να φτασουμε εκει παντως, ουτε οτι μου αρεσει η παρουσα κατασταση...

στο φουτσο μου το πρωταθλημα αν ειναι να το παρουμε με σφυριγματα!

kalgeorge
27/10/2009, 08:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Εδώ κάπου το χάνεις λίγο, αλλά δεν πειράζει. Σφύριγμα έχω να πάρω πολλάαααα χρόνια εναντίον πράσινου και κόκκινου.

Κατά τα άλλα οι λεπτομέρειες καμιά φορά είναι σημαντικότερες από ένα χοντρό φαλτσοσφύριγμα. Αυτό είναι που λέμε με το βαμβάκι!

Δεν αναφέρομαι στα προχτεσινά γιατί τελικά δεν τα είδα άρα δεν εκφέρω γνώμη. Γενικά μιλάω.

ΥΓ Γιατί ο Αβραάμ Ανατ... εεεε... Παπαδόπουλος είδε κίτρινη, όταν σε ίδιο μαρκάρισμα στη Νέα Σμύρνη ο Παπάζογλου είδε απ' ευθείας κόκκινη; Λάθος χρώμα φανέλας ή κόμπλεξ κι αυτό; Είναι κι αυτή μια από τις λεπτομέρειες που λένε πολλά και ενίοτε κρίνουν και πολύ περισσότερα.

δεν μιλαω για τοσο κραυγαλεα παραδειγματα....

για τον ιδιο λογο που ο αβρααμ στον αρη επαιρνε ολο κοκκινες αλλα στον γαυρο καθολου

kalgeorge
27/10/2009, 08:24

ποσο χρονων εισαι?

γιατι αν η νοημοσυνη σου ειναι αναλογη της ηλικιας σου οπως εσυ βαυκαλιζεσαι
εισαι κατω απο 15 σιγουρα

Υ.Γ. αν εχεις καμια αγνωστη λεξη ρωτα αδερφε, μην ντρεπεσαι:rotflmao: :rotflmao:
δεν σας τα μαθαινουν και ολα στο καραισκακη και στις φυλλαδες που διαβαζεις:bigcry: :bawl: :rotflmao:
ρε φιλε ημαρτον...εισαι ο μονος που συνεχιζει ακομα και απαντα στον λαβιλα

kalgeorge
27/10/2009, 08:26
μαλακα αρχιζεις να βλεπεις πρωταθλημα και μου γαυριζεις και εσυ???και λες να ειμαι εγω σοβαρος???εγραψες η δεν εγραψες οτι κανενας απο τους Παοκτζηδες δεν ειπαν τιποτα???και μολις σου παραθετω τις δηλωσεις του ιδιου που ειχε αμεση σχεση με το πεναλντυ και λεει οτι δεν συνηθειζει να πεφτει και οτι ηταν πεναλντυ μου λες γιατι σου την εβαλα σαν επιχειρημα???και που ειδες οτι ειπε ο Κουτσιανικουλης οτι αξιζε να κερδισουν....ειπε δεν ειναι δικαιο αποτελεσμα γιατι ο διαιτητης τους εκλεινε στην περιοχη τους με τα σφυριγματα που εκανε ενω σε αντιστοιχες φασεις του Παοκ εδειχνε παιζετε...καμμια σχεση με την συνεντευξη του Γκαλλετι που ελεγε οτι αξιζαν να κερδισουν λογω αποδοσης και οχι γιατι τους εκλεψε κατι ο διαιτητης....

και δηλαδη εσυ μεχρι τωρα εχεις παρει οτι δικαιουσαι???η μηπως κατι λιγο παραπανω???για πε να δουμε....

υ.γ. κοροιδα ειναι να μιλισουν στον Παοκ και τον καθε Παοκ...εχουν παρει χαμπαρι τι παιζει φετος...και γιατι χωρις τα λεφτα του Europa League του χρονου θα ειναι δυσκολα...κανε την παπια...κανε την παπια λεμε...:winka:

μα εγω ρε μλκ στο ειπα απο την αρχη.
φετος εμας και τον γαυρο θα μας πανε καροτσακι μπροστα, στανταρ..

αλλα παλι δεν καταλαβες τι ειπα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ επιχειρημα να πεισεις καποιον οτι ειναι πεναλτυ μια φαση, επειδη το ειπε ο εμπλεκομενος παικτης..
ημαρτον

kalgeorge
27/10/2009, 08:32

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟ........ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ

ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...

λες κατι που εχουμε ΤΟΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ σε ΤΟΟΟΣΑ ποστακια

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΟΡΡΑ.........ΚΑΙ ΤΟΝ ........... ΝΟΤΟ ΠΟΥ

ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ..........ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΑΛΙΑ.!!!

καλα...πηγαινε ανοιξε ενα θρεντακι να αντιπαρατεθεις με τον νοτο

Είστε ήδη 10 βαθμούς μπροστά ,άήττητοι καί άλάνθαστοι.........

ΜΑ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ....???

δηλαδη χωρις πλακα τωρα...λες οτι η διαφορα που υπαρχει ειναι φτιαγμενη απο την διαιτησια????ειναι δηλαδη ΤΟΟΟΣΟΟΟ καλες οι ομαδες που ακολουθουν που απλα τις εχουν σφαξει ολες? δηλαδη ο αρης ειναι τοοοοσο καλη ομαδα που στα παιχνιδια της ολα εχει σφαχτει και για αυτο εχει μεινει τοσο πισω????? ρε τι διαβαζουμε....

Gandalf dr685sm
27/10/2009, 09:14
οση αξιοκρατεια υπηρχε και υπαρχει στην ελληνικη κοινωνια (εδω γελαμε) .......αλλη τοση υπαρχει και στο ελληνικο ποδοσφαιρο!

Μια κουβέντα τα είπε όλα... γιατί το ποδόσφαιρο να μην είναι καθρέφτης της Ελληνικής κοινωνίας αφού απο αυτήν πηγάζει και αυτήν διασκεδάζει. Ώς άρτος και θεάματα επί Ρώμης δίνονται ισχυρότερα όπλα σε εκείνους που έχουν και κατέχουν... και πιο αδύνατα οπλα σε εκείνους που θα γίνουν τα θύματα-σημάδια-επιτυχίες στο παλμαρέ των "νικητών".

Και δεν είναι μόνο η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο ΑΡΗΣ... αλλά και κάτι ομάδες όπως η Λάρισσα, ο Εργοτέλης, ο Λεβαδιακός, η Ξάνθη (καλά μας έκαναν ... τους σφάξαμε εμείς πέρισυ, αυτοι φέτος).

Μόνο οι δύο της κορυφής όλως τυχαίως δεν έχουν σφαγιαστεί ακόμα απο τα "ανθρώπινα λάθη" των διαιτητών. Αναμένω με ενδιαφέρον το ντέρμπυ ώς θεατής σε αρένα όπου πλέον οι δύο επικρατέστεροι θα πρέπει να τα δώσουν όλα μέσα και εξω για να κερδίσουν. Εκεί να δούμε ποιός θα φωνάζει πάλι.

Για την ΑΕΚ .... αυτό απο του χρόνου θα δούμε πάλι, έχει κουράσει αφάνταστα. Οι παίκτες αυτοί δεν μπορούν τελεία και παύλα... Ο Σέρβος δεν μπορεί να τους μαζέψει (δεν είναι δα και νέο οτι με τους Λατίνους δεν μπορεί να κάνει ομάδα... υπάρχει ιστορία πίσω απο αυτό)... και η διαχείριση (οχι διοίκηση) έχει βγάλει εκπτωτικό πωλητήριο στην ομάδα! Αν δεν το έχουμε καταλάβει οχι πέτρινα χρόνια αλλά λίθινη εποχή πλέον για τον δικέφαλο.

Όσο για τον καινούριο πιθανό αγοραστή... εδώ είμαστε... θα δούμε αν , πως και ποιός είναι. Money talks, BS walks για να μιλήσουμε και την γλώσσα της αγοράς που προέρχεται.

Gandalf

idi
27/10/2009, 09:24
Η καταληξη αυτουνου του¨"κυριου " ποια ηταν ...????

Ξερεις...????

:confused:

κρεμασμα στην ομονοια? :confused: και παλι λιγο θα ηταν... δε ξερω και δε με νοιαζει. αυτος ειναι ο Ποντικης ... τον μπερδεψες με τον Μπακα τον κοκκινοκυλοτακια που ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ στη Λ. Αλιμου μια βραδια.... :smokin::smokin: :smokin:

idi
27/10/2009, 09:26
Κατι θες να πεις του Στελακι τωρα αλλα δυσκολευεσε..... :confused:

οχι, το 6-1 ειναι ο επαναλληπτικος αγωνας του 0-3 (στα χαρτια) αντι ...3-0 του Ποντικη. να μη ξεχναμε ...

idi
27/10/2009, 09:29

το χερι του Αλεξοπουλου δεν εκρινε κανενα αγωνα. αμα θες ομως να σου πω για Δημητροπουλους, Μπριακους και αλλους καμια 10ρια που κριναν παιχνιδια υπερ σας... λες και δε ξερεις...

αυτο που δε ξερεις σιγουρα ειναι οτι τα παιχνιδια ΑΕΚ-ΟΣΦΠ πριν το '96 ηταν σχεδον ισια σε συνολο νικες-ηττες-ισοπαλιες....

μετα το '96.... ξαφνικα γινατε "υπερομαδα"(παραγκα κτλ)

idi
27/10/2009, 09:32
+1

μονοι μας κλεψαμε το πρωταθλημα του 2008..... αυτο που εμελε να ειναι και το τελευταιο με Προεδρο τον Ντεμη Νικολαιδη.... ναι ολα μονοι μας τα καναμε....

εχεις φανταστει πως θα ηταν τα πραματα τωρα αν το 2008 το πρωταθλημα ηταν στη τροπαιοθηκη στο γραφειο του Ντεμη?????

για κατι τετοιες "λεπτομεριες" μιλαω....

Akatanomastos
27/10/2009, 10:00
ρε φιλε ημαρτον...εισαι ο μονος που συνεχιζει ακομα και απαντα στον λαβιλα

μονο οταν θελω να γελασω:D

irinia
27/10/2009, 10:42
Συμφωνω με αυτα που εγραψες με τη διαφορα οτι ειμαστε ακομα πολυ μακρυα απο τα χειρουργεια που εκαναν επι σειρα ετων οι προσκειμενοι στο γαυρο διαιτητες...

...οχι οτι θελω να φτασουμε εκει παντως, ουτε οτι μου αρεσει η παρουσα κατασταση...

ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΥΓΙΕΙΣ...........

σκεπτόμενους,μέ ήθος καί άξιοπρέπεια άνθρώπους.....

Είμαι στήν ίδια κατηγορία....

Έπιτέλους............Ο ΣΚΟΠΟΣ...............ΔΕΝ............ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ....!!!

:a18: :a18: :a18:

blackbusa
27/10/2009, 12:22
μα εγω ρε μλκ στο ειπα απο την αρχη.
φετος εμας και τον γαυρο θα μας πανε καροτσακι μπροστα, στανταρ..

αλλα παλι δεν καταλαβες τι ειπα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ επιχειρημα να πεισεις καποιον οτι ειναι πεναλτυ μια φαση, επειδη το ειπε ο εμπλεκομενος παικτης..
ημαρτον

ρεεεεεεεε θα με τρελλανεις???πριν σου βαλω τις δηλωσεις του Κουτσιανικουλι μου εβαλες ολες τις δηλωσεις απο πλευρας Παοκ ζητοντας να δουμε που διαμαρτυρονται...ναι η οχι...???ξαναλεω...απο την tv που το ειδα δεν μου φανηκε για πεναλντυ...ο μικρος λεει οτι ειναι....δεν ξερω αν εκρινε τον αγωνα...σπρωξιμο τρελλο υπερ σας δεν ειδα (γιατι μαλλον δεν το χρειαστικατε)...απο την στιγμη που λες οτι θα σας πανε καροτσακι αναρωτιεμε γιατι παθιαζεσε και ασχολησε ακομα μαζι τους...εγω για εναν πιο απλο λογο εχω παψει να ασχολουμαι ενεργα...ποσο μαλλον αν μου εκαναν αυτο που σιχενομαι...να πρεπει ντε και καλα να κερδισω...

βαζελια προς τιμην σας διαβαζω οτι δεν γουσταρετε αυτο το σπρωξιμο που γινετε...ποσο μαλλον οταν καποιοι αλλοι στην θεση σας κρυβοντουσαν πισω απο το δαχτυλο τους λεγοντας για πετρινα χρονια και λοιπες παπαριες...στο τελος και να μην πανυγυρισετε το φετινο πρωταθλημα θα αλλαξει κατι???μια απο τα ιδια...ευτυχως που υπαρχει και η Nova....

kalgeorge
27/10/2009, 12:58
ρεεεεεεεε θα με τρελλανεις???πριν σου βαλω τις δηλωσεις του Κουτσιανικουλι μου εβαλες ολες τις δηλωσεις απο πλευρας Παοκ ζητοντας να δουμε που διαμαρτυρονται...ναι η οχι...???ξαναλεω...απο την tv που το ειδα δεν μου φανηκε για πεναλντυ...ο μικρος λεει οτι ειναι....δεν ξερω αν εκρινε τον αγωνα...σπρωξιμο τρελλο υπερ σας δεν ειδα (γιατι μαλλον δεν το χρειαστικατε)...απο την στιγμη που λες οτι θα σας πανε καροτσακι αναρωτιεμε γιατι παθιαζεσε και ασχολησε ακομα μαζι τους...εγω για εναν πιο απλο λογο εχω παψει να ασχολουμαι ενεργα...ποσο μαλλον αν μου εκαναν αυτο που σιχενομαι...να πρεπει ντε και καλα να κερδισω...

βαζελια προς τιμην σας διαβαζω οτι δεν γουσταρετε αυτο το σπρωξιμο που γινετε...ποσο μαλλον οταν καποιοι αλλοι στην θεση σας κρυβοντουσαν πισω απο το δαχτυλο τους λεγοντας για πετρινα χρονια και λοιπες παπαριες...στο τελος και να μην πανυγυρισετε το φετινο πρωταθλημα θα αλλαξει κατι???μια απο τα ιδια...ευτυχως που υπαρχει και η Nova....

re ΠΑΠΑΡΑ...την τελευταια φορα που ειδαμε τον παναθηναικο μαζι ειδες να παθιαζομαι? αφου ξερεις οτι απο περυσι δεν πολυ ασχολουμαι...οταν φυγει ο τενκατε βλεπουμε :rotflmao:

οι δηλωσεις που σου εβαλα εγω εχουν να κανουν με το οτι παραγοντες-προπονητες μιας ομαδος ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ οτι αδικηθηκαν.
και εσυ μου παραθετεις δηλωση ενος ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ σε ανατροπη παικτη....ακομα δεν καταλαβαινεις την διαφορα??

το ειπαμε μια να το πουμε παλι.
δυστηχως!!!! δεν υπαρχει γιατρεια για το ελληνικο ποδοσφαιρο....και αν υπαρξει θα ειναι σε πολλα χρονια απο τωρα.

οποτε απλα δεχομαστε αυτο που γινεται και χαβαλεδιαζουμε.
θα ""πανηγυρισουμε"" καποια πρωταθληματα εμεις, καποια ο γαυρος (εσεις ετσι και αλλιως δεν προκειται να παρετε :lol: :lol: ) και παει λεγοντας.

kalgeorge
27/10/2009, 12:58
μια απο τα ιδια...ευτυχως που υπαρχει και η Nova....

ποια νοβα ρε...εγω εμαθα οτι πας και γηπεδο τελευταια ;) :D :lol:

STOYBI
27/10/2009, 14:24
οχι, το 6-1 ειναι ο επαναλληπτικος αγωνας του 0-3 (στα χαρτια) αντι ...3-0 του Ποντικη. να μη ξεχναμε ...

Παλι δεν απαντησες...... :nono:

STOYBI
27/10/2009, 14:30
...

αυτο που δε ξερεις σιγουρα ειναι οτι τα παιχνιδια ΑΕΚ-ΟΣΦΠ πριν το '96 ηταν σχεδον ισια σε συνολο νικες-ηττες-ισοπαλιες....

μετα το '96.... ξαφνικα γινατε "υπερομαδα"(παραγκα κτλ)

Απο το 96 και μετα.....

Ποτε ξαναειχατε ομαδα σαν του 93-94-96 ....?????

Ποτε ξαναειδατε ΑΕΚ σαν του Μελισσανιδη...??? :confused:

( Τα φυντανια τους προεδρους που ειχε η αεκ ειδικα απο το 96 και μετα τα αφηνω ασχολιαστα..:winka: )

blackbusa
27/10/2009, 14:34
ποια νοβα ρε...εγω εμαθα οτι πας και γηπεδο τελευταια

:sad: :sad: :sad:

αυτο το μοτογρ εχει παλιοπαιδα που παρασερνουν σε αμαρτωλα μονοπατια...

νταξ...καλα ηταν....χαβαλε ειχε...και ηταν η παρεα....και το ματσακι ντερμπυ...

υ.γ. εγω τι να πω που ''εμαθα'' βλεποντας γιο γνωστου συμφωρουμιτη μουσικοβιου που μενει στην Καλλιθεα και το ονομα του ξεκιναει απο Βαγγ και τελειωνει σε ελης να βλεπει τον σκατογαυρο με παθος???:eyepop: και δεν τον εχει πεταξει ακομα εξω απο το σπιτι....:sad:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
27/10/2009, 14:35
Είναι γνωστό οτι η νέα γενιά ωριμάζει και δεν επαναλαμβάνει τα λάθη των γονέων... :evil:

Οπότε ο εγγονός θα ειναι γκαταντί βαζελος :lol:

STOYBI
27/10/2009, 14:40
κρεμασμα στην ομονοια? :confused: και παλι λιγο θα ηταν... δε ξερω και δε με νοιαζει. αυτος ειναι ο Ποντικης ... τον μπερδεψες με τον Μπακα τον κοκκινοκυλοτακια που ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ στη Λ. Αλιμου μια βραδια.... :smokin::smokin: :smokin:

Δεν ξερω τι αξιζε του Μπακα ( και δεν σας αδικω σε αυτο που μου λες..)

Αλλα......

Αν αυτο γινοταν σε οποιαδηποτε αλλη χωρα......

Α ΕΘΝΙΚΗ.... Καπου απο περυσι-προπερσυ θα ξαναπαιζατε..... :rolleyes:

Για τον Ποντικη.....

Ουτε τις ομαδες σας ενοιαξε να στειλουν κανενα εισαγγελεα μπας και εξαιτιας της ομολογιας του τον κυνηγησει καμμια εστω για απωλεια εσοδων....... Γιατι αραγε...???

Μπορεις να μου λυσεις αυτην την απορια...???

( Αρκει να σου πω οτι αμα εσυ πας να μπεις στο γηπεδο χωρις ειστηριο....

Χειροποδαρα αυτοφορο θα σε πανε... Αμφιβαλεις..??? )

:yuck:

la_villa
27/10/2009, 14:43
μονο οταν θελω να γελασω:D

τους καθρέπτες τους εχετε αφαιρέσει απο το σπίτι???
:lol: :lol: :lol: :lol:

idi
27/10/2009, 14:46
Απο το 96 και μετα.....

Ποτε ξαναειχατε ομαδα σαν του 93-94-96 ....?????

Ποτε ξαναειδατε ΑΕΚ σαν του Μελισσανιδη...??? :confused:

( Τα φυντανια τους προεδρους που ειχε η αεκ ειδικα απο το 96 και μετα τα αφηνω ασχολιαστα..:winka: )

σα του 96 ομαδα δεν ξαναειχαμε εχεις δικιο. μονο που η ομαδαρα του 96... ΔΕ πηρε πρωταθλημα στη χωρα της παραγκας..... απο τα ανεξηγητα του παγκοσμιου ποδοσφαιρου....

και την ομαδα οι Μελισσανιδης-Καρρας την πηραν ετοιμη, στρωμενη, με παιχταραδες και πρωταθλητρια.... σιγα τον Μελισσανιδη τον σωτηρα!!!:yuck:

STOYBI
27/10/2009, 14:47

:confused: Παρολα αυτα ομως απεφυγες να μας πεις εαν ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΕ ο παοκ στο προχθεσινο παιχνιδι σας....:confused: