Σύνδεση

View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

SnakeMJK
04/11/2009, 14:02
για (περισσότερους) κόκκινους παιχταράδες, δείτε το 2-2 του τζόλε επί της μάντσεστερ ανάμεσα σε 5 αντιπάλους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Αναφέρομαι σε αυτό το ματς γιατί θα ήταν η μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία σου.

όχι.. τότε ήμασταν ακόμα ομίλους... (όπου βγήκαμε 3οι με 10 βαθμούς......)

η μεγαλύτερη πρόκριση ήταν με την γιουβέντους, όπου ήμασταν τους "8" και αν δεν το έπνιγε ο ελευθερόπουλος στο 85' θα πηγαίναμε στους "4" της ευρώπης.

giobazolias
04/11/2009, 14:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK

η μεγαλύτερη πρόκριση ήταν με την γιουβέντους, όπου ήμασταν τους "8" και αν δεν το έπνιγε ο ελευθερόπουλος στο 85' θα πηγαίναμε στους "4" της ευρώπης.

και αν η Γιουβεντους δεν εχανε τα αχαστα στον πρωτο αγωνα τοτε που μειωσατε σε 2-1 με πεναλτυ στο τελος...........θα ερχοταν για βολτα στην αθηνα!!!!!

la_villa
04/11/2009, 14:15
Παικταράδες, που όταν τους χρειάστηκε η ομάδα σου (στο Β ημίχρονο με Λίβερπουλ στο Άνφιλντ) και παρότι ήσασταν μπροστά στο σκορ, είχαν κλάσει μαλλί!

θα διαφωνήσω

ειδικά απο εκείνη την Λίβερπουλ που σήκωσε το κύπελλο και εχασε μόνο απο εμας...

για αλλους αγώνες μπορείς να πεις...αλλα για αυτόν με εκείνη τη Λίβερπουλ όχι

la_villa
04/11/2009, 14:21
για να δούμε σημερα τι θα κάνουμε

υ.γ τελικά το βιντεακι με το οφσαιτ το βρήκε η Nova???
:lol: :lol: :lol: :lol:
μετα τον παίκτη της Καβαλας που τον κραταγαν 10 λεπτα εκτος ανευ λόγου εχουμε ενα ακομα κόλπο....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akatanomastos
04/11/2009, 15:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

βαλε ρε τωρα τιποτα δηλωσεις του πουρσαιτηδη που εφερε η τσελσι Χ στη μαδριτη..

ειναι καλητερη και απο τσελσι το αποελ τωρα ε..

kalgeorge
04/11/2009, 17:02
Χανούμια, μόλις διάβασα στην εφημερίδα ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι μέσα στις εταιρείες που θα καταβάλουν έκτακτη εισφορά.

Πιο συγκεκριμένα έχει κέρδη προ φόρων περίπου 12εκ. € και θα πληρώσει κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ως εισφορά.

Συνεπώς, ή κάποιοι σας δουλεύουν ψιλό γαζί ή πουλάτε τρέλα ότι δεν έχετε λεφτά.

Περιμένω διευκρινίσεις από τους κατέχοντες το θέμα.

εγω νομιζω οτι θα μπουν στο νομοσχεδιο που δινει βοηθημα στους χαμηλομισθους ....οσοι εχουν εισοδημα κατω των 14000 ευρω νομιζω.....

σε λιγο που δεν θα παταει κανεις....καπου εκει τους βλεπω
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl:

la_villa
04/11/2009, 17:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
βαλε ρε τωρα τιποτα δηλωσεις του πουρσαιτηδη που εφερε η τσελσι Χ στη μαδριτη..

καμία σχέση...δες την βαθμολογία του ομίλου πρώτα

το Χ το έδωκε η Τσελσι...αν χρειαζόταν βαθμούς θα τους έπαιρνε για πλάκα....

και φυσικά ο Πουρσαιτίδης δικαιώνεται καθε φορα που παίζετε στο γήπεδο

Akatanomastos
04/11/2009, 17:49
καμία σχέση...δες την βαθμολογία του ομίλου πρώτα

το Χ το έδωκε η Τσελσι...αν χρειαζόταν βαθμούς θα τους έπαιρνε για πλάκα....

και φυσικά ο Πουρσαιτίδης δικαιώνεται καθε φορα που παίζετε στο γήπεδο

ναι ρε παιδι μου, οκ

βαλε ομως καμια υπογραφη σαν αυτες τις ωραιες που βαζεις να γελασουμε

o_gavros
04/11/2009, 19:54
Παικταράδες, που όταν τους χρειάστηκε η ομάδα σου (στο Β ημίχρονο με Λίβερπουλ στο Άνφιλντ) και παρότι ήσασταν μπροστά στο σκορ, είχαν κλάσει μαλλί!

Οι και καλά προσωπικότητες -πλην Ριβάλντο- ήταν χωμένοι κάτω απ' το γκαζόν και δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη μπάλα ούτε 5''...

Αναφέρομαι σε αυτό το ματς γιατί θα ήταν η μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία σου.

Τα πλασεδάκια με τους τούρκους και στα εντός συνόρων παιχνίδια είναι ωραία, αλλά λιγότερο ουσιαστικά. Σημασία έχει πως όταν τους χρειάστηκες ως παίκτες και κυρίως ως προσωπικότητες ήταν χεσμένοι!

επειδή το συγκεκριμένο βράδυ είναι απο τα λίγα που έχω βγει εκτός εαυτού για τα αθλητικά, να σου θυμίσω ότι δε φταίει ο Ζιοβάννι που τον ήπιαμε.εκείνος ο ταλαίπωρος ο Σούρερ ακόμα πονάει ο λαιμός του απο τις φωνές ότι δεξιά χωλένουμε.και η προπονητάρα των τίτλων (μη χέσω) πιάνει και βάζει τον τιτανοτεράστιο Ιβάν...
γαμώτο όσο τα σκέφτομαι τρελαίνομαι με το μαλακα.ποιο μαλάκα?

179418

irinia
04/11/2009, 21:56
OTI KAΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ

Είναι μέ αύτόν τόν μαλάκα.......

Βεβαίως ή δική σας μαλακία είναι έπίσης γνωστή........ΓΑΥΡΟΜΑΛΑΚΙΑ.......

ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ

ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.............ΡΙΒΑΛΝΤΟ....!!!

Είστε γιά Κόλλια,Πετράν καί Άλέφαντο.....!!!!

υγ. Ή Τσέλσυ γιά όλους τούς άσχετους στή Μαδρίτη έκανε πλάκα........

ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ...........ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΕΙ ΝΤΕΡΜΠΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ....!!!

:wave2:

kalgeorge
04/11/2009, 22:20
alli mia xrusi selida stin istoria tou olybiakou

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

toyar
04/11/2009, 22:30
Σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή:rolleyes:

kalgeorge
04/11/2009, 22:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή:rolleyes:

mpa edw eimaste panta.....esy eisai neos stin parea ;)

o_gavros
04/11/2009, 22:45
σήμερα φάνηκε για άλλη μια φορά ότι άμα δε σπάσεις αυγά,ομελέτα δε γίνεται.
και εμείς δεν είχαμε καν τα αυγά.
καλή εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών.με Οσκαρ,Γκαλίτσιο & Φετφατζίδη παίζαμε στο τσαμπιο ληκ.
παμε για αλλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
OTI KAΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ

Είναι μέ αύτόν τόν μαλάκα.......

Βεβαίως ή δική σας μαλακία είναι έπίσης γνωστή........ΓΑΥΡΟΜΑΛΑΚΙΑ.......

ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ

ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.............ΡΙΒΑΛΝΤΟ....!!!

Είστε γιά Κόλλια,Πετράν καί Άλέφαντο.....!!!!

δε γαμιέται,κάλλιο γαυρομαλακία παρά...γεροντοάννοια.
εσένα τι σε κόφτει ποιον θα συμπαθούμε?
ο μαλάκας που τον έχεις τοτέμ,είναι ο μόνος άνθρωπος που κατάφερε να διχάσει τους Ολυμπιακούς!
και γιατί θα πρέπει να τον έχω θεό ακο΄μα δηλαδή?ναι οκ με έφτιαξε όταν ήθελα φτιάξιμο.τον ευχαριστώ.ως εκεί όμως.
με χάλασε πολλές φορές όμως όταν ήμουν έτοιμος να κάνω το βήμα παραπάνω.

όσο για το Ριβάλντο,κόψε ρε μάστορα το δούλεμα με τη νουθεσία και το κύρηγμα του ιερέα,έλεος δηλαδή έχεις καταντήσει κουραστικός.
ο τύπος αποδείχτηκε σκάρτος.
δε θα μπω καν στον κόπο να το εξηγήσω σε σένα που αμπαλαέο μπαίνεις και αμολάς τσιμέντα.

Akatanomastos
04/11/2009, 22:51
Πολυ στεναχωρεθηκα αποψε..

δεν θα κοιμηθω..

λα βιλλα πες μας ρε τι λεει ο πουρσαιτηδης αποψε..

kalgeorge
04/11/2009, 22:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros

ο μαλάκας που τον έχεις τοτέμ,.

δεν τον εχει τοτεμ ρε...απλα παει οπως τον συμφερει....

την μια ρισπεκτ στον ανθρωπο που ανεβασε επιπεδο....
την αλλη ο αλητης ο ετσι ο αλλιως που παρατησε την ομαδα και εφυγε στο ξεκινημα και πριν απο σηματνικους αγωνες κλπ κλπ κλπ
:lol:

o_gavros
04/11/2009, 22:56
ω γλυκή μου κωλοτούμπα σα να λέμε.
άντε και την κωλοτουμπα να την παρεις στο χαβαλέ.
αυτό το υφάκι του ξερόλα παντογνώστη δεν αντέχεται όμως,ειδικά με τόσες μαλακίες που λέει ο άνθρωπος

πα να παρω τσιγαρα,ασταδιαλα συγχίστηκα :lol:

el_hymador
04/11/2009, 22:57
"Aντωνη μου το δοκαρι σου γιατι ειναι τρανταγμενο..."

δημωδες, φλαμανδικο...

kalgeorge
04/11/2009, 23:01
ω γλυκή μου κωλοτούμπα σα να λέμε.
άντε και την κωλοτουμπα να την παρεις στο χαβαλέ.
αυτό το υφάκι του ξερόλα παντογνώστη δεν αντέχεται όμως,ειδικά με τόσες μαλακίες που λέει ο άνθρωπος

πα να παρω τσιγαρα,ασταδιαλα συγχίστηκα :lol:

εισαι μικρος ακομα θα μαθεις..:rotflmao:

kalgeorge
04/11/2009, 23:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
"Aντωνη μου το δοκαρι σου γιατι ειναι τρανταγμενο..."

δημωδες, φλαμανδικο...

το ¨ειχε ¨ ρε το παλικαρι..:lol: :lol: ηταν μελετημενο :lol: :bawl:

el_hymador
04/11/2009, 23:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
το ¨ειχε ¨ ρε το παλικαρι..:lol: :lol: ηταν μελετημενο :lol: :bawl:

ναι, ναι...σε καρτποσταλ θα το επερνε με τη σημειωση "αναμνησεις απο το Βελγιο"...

:rotflmao:

o_gavros
04/11/2009, 23:13
ότι μαθαίνει κανείς καλό είναι.
μάθε τέχνη κι άστηνα μου έλεγε η γιαγια.του πούστη,κάτι θα'ξερε.

και δε με λέτε ρε βαζέλια που το γλεντάτε ομαδικώς σήμερα,σε ποιον όμιλο παίζατε αυτή την αγωνιστική γιατί δε σας είδα πουθενά στο πρόγραμμα

la_villa
04/11/2009, 23:14
υγ. Ή Τσέλσυ γιά όλους τούς άσχετους στή Μαδρίτη έκανε πλάκα........

ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ...........ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΕΙ ΝΤΕΡΜΠΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ....!!!

βαλε καμια υπογραφή καλή και εσύ ρε τερενς...

εδω εχουμε επισττήμονες πιτσιρικάδες που δεν καταλαβαινουν που τους παν τα 4

κατα τ'αλλα σημερα ο αγωνας μια χορηγια του Μελμπεργκ ήταν
στο Β ημιχρονο η κατοχη μπάλας έφτασε το 29-71 (%)

αλλα τα λάθη του καλοκαιριού, ειδικά μετα κι την εξοδο του Γκαλέτι, δεν μπορούν να καλυφθούν...
χασαμε και 3~4 ευκαιρίες...τι άλλο δηλ έπρεπε να ζητήσουμε

ο dudu για μια ακόμα φορά ...φορ δε πουτς

kalgeorge
04/11/2009, 23:15
ναι, ναι...σε καρτποσταλ θα το επερνε με τη σημειωση "αναμνησεις απο το Βελγιο"...

τον μλκ :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

εντιτ....memoriiiiess.....ooh ooh oh memorieeesss la la la laaa :bigcry: :bawl: :rotflmao:

la_villa
04/11/2009, 23:15
όχι και μαλακας ο Ντουσαν....

αν μας έκανε καποιος ομάδα ήταν αυτός....

kalgeorge
04/11/2009, 23:16

και δε με λέτε ρε βαζέλια που το γλεντάτε ομαδικώς σήμερα,σε ποιον όμιλο παίζατε αυτή την αγωνιστική γιατί δε σας είδα πουθενά στο πρόγραμμα

γλυτωνουμε τον κοπο ρε....αφου μαζι θα καταληξουμε στο γιουροπα τελικα :rotflmao:

el_hymador
04/11/2009, 23:16

χαχαχα...ρε μπαγασα πολυ αστειο!

να σε ρωτησω και εγω κατι; εσεις σε πιο ομιλο θα παιζετε στη επομενη φαση; :lol:

kalgeorge
04/11/2009, 23:18
χαχαχα...ρε μπαγασα πολυ αστειο!

να σε ρωτησω και εγω κατι; εσεις σε πιο ομιλο θα παιζετε στη επομενη φαση; :lol:

ΑΝ καταφερουν και βγουν τριτοι :bawl:

la_villa
04/11/2009, 23:19
Λιβερπουλ μενει εκτός
και παίζει να μεινει και μια εκ των Ιντερ, Μπάρτσα
Μπαγερν μοναχου
και Ατλετικό Μαδρίτης (αυτη χαίρεται γιατι παίζει να ξανανικησει στο europa αν περασει το πράσινο τσίρκο και συναντηθούν)

οι ανύπαρκτοι στήσαν παρτυ...σας την χάλασε όμως η εμφάνιση....79% κατοχή (με 7 απουσίες) δεν πρέπει να εχετε δει ποτε σας

o_gavros
04/11/2009, 23:19
όχι και μαλακας ο Ντουσαν....

αν μας έκανε καποιος ομάδα ήταν αυτός....
κάποτε στην Αμερική...

όταν η πατάτα έκαιγε,και η ομάδα είχε τη δυναμική για το παραπάνω,ο "ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην Ελλάδα" αποτέλεσε τροχοπέδη στα όνειρα μας με τη μαλακία του (δις).

τεσπα,δεν ψήνομαι να αρχίσω διαφωνία με Ολυμπιακό για το μπαεβιτς,πόσο μάλλον σε ένα μοτοσυκλετιστικο φόρα.

o_gavros
04/11/2009, 23:23
προς ζελια:
είχα την αίσθηση,ότι στο ταξίδι αυτό που μετράει είναι η διαδρομή...

μέχρι λοιπον να φτάσουμε να πάρουμε τον ίδιο δρόμο,αράχτε μάγκες τριτες τετάρτες στη καναπεδιά,ρίχτε τις ψαχτικές σας στα προσπέκτους των ψητοπωλείων της γειτονιάς σας και ρίχτε κόζι στον Ολυμπιακό.πότε θα νικάμε,πότε θα χάνουμε,αλλά όταν εγώ κουνάωσεντόνι και εσύ με βλέπεις απο το σαλόνι (και ζεις για να κράξεις στη στραβή μου),τότε το στοματάκι ας μένει κλειστό

la_villa
04/11/2009, 23:25
και αν δεν έκανε το χοντρο τσαφ ο Μέλμπεργκ σήμερα δεν χάναμε...

θυμήθηκε μερα και αυτός...και καπάκι έκανε και 2ο αλλά ξαφνιάστηκε και ο επιθετκός τους

General_lee
04/11/2009, 23:30
Η αληθεια ειναι οτι ο Ολυμπιακος φροντιζει παντα αυτο το ταξιδι και αυτες οι ΤριτοΤεταρτες να ειναι παντα ιδιαιτερως ευχαριστες και διασκεδαστικες για εμας τους υπολοιπους.
Και φυσικα επειδη δεν εχει τοσο σημασια ο προορισμος, συνηθως ειναι ο ιδιος καθε χρονο....Δλδ γυρναει στου Ρεντη η παει Ουεφα να παιξει δυο ματς ακομα και να ξαναποκλειστει.

Σε αυτο το ταξιδι γνωριζει μαγικα μερη, Ντε λε αλπι, Μολντε, Χερενφειν, Ροζενμποργκ, Κυπρο, και παει λεγοντας.:D

el_hymador
04/11/2009, 23:30
προς ζελια:
είχα την αίσθηση,ότι στο ταξίδι αυτό που μετράει είναι η διαδρομή...

μέχρι λοιπον να φτάσουμε να πάρουμε τον ίδιο δρόμο,αράχτε μάγκες τριτες τετάρτες στη καναπεδιά,ρίχτε τις ψαχτικές σας στα προσπέκτους των ψητοπωλείων της γειτονιάς σας και ρίχτε κόζι στον Ολυμπιακό.πότε θα νικάμε,πότε θα χάνουμε,αλλά όταν εγώ κουνάωσεντόνι και εσύ με βλέπεις απο το σαλόνι (και ζεις για να κράξεις στη στραβή μου),τότε το στοματάκι ας μένει κλειστό

καλα, αν αυτο που μετραει στο ταξιδι ειναι η διαδρομη, εχουμε κανει πολυυυυυυυυυυ μεγαλυτερες απο τις δικες σας

οποτε για ψαξτο λιγο με τους δρομους γιατι ο δικος σας ειναι υπο κατασκευη ακομα...

και επιτελους τη καραμελα ζιετε για να μας κραξετε φτυστε τη, ειδαμε ποσο αμετοχοι ειστε οταν παιζει ο Παναθηναϊκος στην Ευρωπη...

ταπα στο στοματακι πρπει να βαλει σιγουρα μονο ενας εδω μεσα, οι υπολοιποι λεμε οτι και οποτε θελουμε αντερστεντ;

la_villa
04/11/2009, 23:33
o Παπαδόπουλος μίλησε
τσοκλανια...τολμάτε και γράφετε ότι κ όποτε θέλετε.....στην εξορία ΤΩΡΑ

αντερστεντ?

πορείες????ahahhahaah...3 σε 100 χρόνια ιστορίας και 1 του προέδρου τους....

η ελπίδα των βαζελων πεθαινει τελευταια,,,
αν περασουμε βλέπω τον γιανακόπουλο ν πλουτίζει

o_gavros
04/11/2009, 23:41
καλα, αν αυτο που μετραει στο ταξιδι ειναι η διαδρομη, εχουμε κανει πολυυυυυυυυυυ μεγαλυτερες απο τις δικες σας

οποτε για ψαξτο λιγο με τους δρομους γιατι ο δικος σας ειναι υπο κατασκευη ακομα...

και επιτελους τη καραμελα ζιετε για να μας κραξετε φτυστε τη, ειδαμε ποσο αμετοχοι ειστε οταν παιζει ο Παναθηναϊκος στην Ευρωπη...

ταπα στο στοματακι πρπει να βαλει σιγουρα μονο ενας εδω μεσα, οι υπολοιποι λεμε οτι και οποτε θελουμε αντερστεντ;

καταρχάς να σου πω ότι προφανώς γράφω με ανάλαφρο ύφος όταν λέω "το στοματάκι κλειστό".αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

παμε τωρα.
ρε κλασικέ βαζέλα,δεν πρόκαμες να ακούσεις ταξίδι,και τσουπ αμέσως στο μυαλό βάζεις τις "πορείες"?:lol: δε αναφερόμουν σε αυτά προφανώς.
το σχετικό βιβλίο του Μένιου,το πήρες?:lol:

η διαδρομή,ασχέτως πόσο μεγάλη,για μένα φέτος ξεκινάει κουνώντας σεντόνι.
"εσύ" όταν παίζεις με κατι καφενεία στο γιουροπα,τέτοια εποχή,ε τότε μάλλον η σύγκριση είανι άστοχη.

η καραμέλα δυστυχώς δε λέει να λιώσει.γιατί δεν είστε μόνο οι ζελέδες που περιμένετε τη στραβή μας για να κράξετε και επίσης προφανώς δεν αναφέρομαι μόνο στα του φόρουμ τεκταινόμενα.

Akatanomastos
04/11/2009, 23:45
προσπερναω τις μπηχτες του τερενς περι ασχετων και ανταποδιδω, και φυσικα τις αιωνιες βλακειες του βιλλα, και επανερχομαι στην ταμπακιερα που λεγαμε απο την πρωτη μερα της κληρωσης σας..

ΑΝ καταφερετε να αποκλειστειτε απο αυτον τον ομιλο πραγματικα ειστε απιστευτοι..

ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΤΕ, αυτο ειναι αληθεια και πρεπει να σας το αναγνωρισουμε, αλλα ειναι τοσο μπουρδελο ο ομιλος σας, που ουτε εσεις δεν θα το κατεφερετε..

Υ.Γ. la villa αγορι μου κοιτα εδω ποιος πηρε Χ μεσα στην λιεγη

21/08/2009 20:30 Standard de Liège - S.C. Charleroi 1-1

απο βαθμολογια βελγικου..

12 θεση R. Charleroi SC 13 14

ενταξυ αγορι μου? παιξε τωρα με τις δηλωσεις του πουρσαιτηδη..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και θα βρω και γω δηλωσεις του προπονητη της σαρλερουα :bigcry: :rotflmao:

el_hymador
04/11/2009, 23:48
καταρχάς να σου πω ότι προφανώς γράφω με ανάλαφρο ύφος όταν λέω "το στοματάκι κλειστό".αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

παμε τωρα.
ρε κλασικέ βαζέλα,δεν πρόκαμες να ακούσεις ταξίδι,και τσουπ αμέσως στο μυαλό βάζεις τις "πορείες"?:lol: δε αναφερόμουν σε αυτά προφανώς.
το σχετικό βιβλίο του Μένιου,το πήρες?:lol:

η διαδρομή,ασχέτως πόσο μεγάλη,για μένα φέτος ξεκινάει κουνώντας σεντόνι.
"εσύ" όταν παίζεις με κατι καφενεία στο γιουροπα,τέτοια εποχή,ε τότε μάλλον η σύγκριση είανι άστοχη.

η καραμέλα δυστυχώς δε λέει να λιώσει.γιατί δεν είστε μόνο οι ζελέδες που περιμένετε τη στραβή μας για να κράξετε και επίσης προφανώς δεν αναφέρομαι μόνο στα του φόρουμ τεκταινόμενα.

κλασσικε γαυρε....ποτε δεν προκειται να παραδεχθεις οτι ο λογος που κουνατε και που κουναγατε σεντονια ειναι λογο του σπρωξιματος στο ελληνικο πρωταθλημα...μην το χρεωνεστε σαν επιτυχια γιατι δεν ειναι, τουλαχιστον αθλητικη...παρασκηνιακη ναι, ειστε οι αδιαμφισβητητα πρωταθλητες στο σπορ...

το να εχω τα μεσα και να στηθω στη σχαρα εκκινησης στα motogp δεν με κανει αυτοματως χερα...καταλαβαινεις φαντααζομαι την αντιστοιχια...

τωρα πως γινεται ομως επι σειρα ετων να περνετε απο τρια το μακρυτερο στην Ευρωπη δεν μπορω να το καταλαβω...στατιστικα ρε παιδι να το παρεις, μια φορα θα επρεπε να εχετε κανει κατι παραπανω απο τα χαλια σας...

κουνηστε σεντονια εσεις και μονο, αν αρκειστε σε αυτο...

o_gavros
04/11/2009, 23:50
Ακατανόμαστε λεβέντη μου,αντιλαμβάνεσαι ότι παίζω με κουτσουρεμένη ομάδα?

o_gavros
04/11/2009, 23:52
κλασσικε γαυρε....ποτε δεν προκειται να παραδεχθεις οτι ο λογος που κουνατε και που κουναγατε σεντονια ειναι λογο του σπρωξιματος στο ελληνικο πρωταθλημα...μην το χρεωνεστε σαν επιτυχια γιατι δεν ειναι, τουλαχιστον αθλητικη...παρασκηνιακη ναι, ειστε οι αδιαμφισβητητα πρωταθλητες στο σπορ...

το να εχω τα μεσα και να στηθω στη σχαρα εκκινησης στα motogp δεν με κανει αυτοματως χερα...καταλαβαινεις φαντααζομαι την αντιστοιχια...

τωρα πως γινεται ομως επι σειρα ετων να περνετε απο τρια το μακρυτερο στην Ευρωπη δεν μπορω να το καταλαβω...στατιστικα ρε παιδι να το παρεις, μια φορα θα επρεπε να εχετε κανει κατι παραπανω απο τα χαλια σας...

τώρα ποιος πιπιλάει καραμέλες?

Akatanomastos
04/11/2009, 23:53
Ακατανόμαστε λεβέντη μου,αντιλαμβάνεσαι ότι παίζω με κουτσουρεμένη ομάδα?

τα χουμε ξαναπει αυτα..

αυτα ειναι ελληνικες δικαιολογιες..

μια σοβαρη ομαδα εχει παικτεσ να καλυψει τα κενα της, αλλα εσεις δεν εχετε ουτε βασικους παικτες για καποιες θεσεις, θα χετε παγκο?

el_hymador
04/11/2009, 23:59
τώρα ποιος πιπιλάει καραμέλες?

ναι, ναι καραμελες...αξιοι ειστε βρε μπαγασες φτου σας!

:rotflmao: :wave2:

εξακολουθεις να μην μου εξηγεις πως η -και καλα- πρωταθλητρια ομαδα μιας χωρας (επι σειρα ετων) δεν εχει κανει ΠΟΤΕ τιποτα αξιολογο, οσες ευκαιριες και αν της δοθηκαν...

ποσα χρονια; 12; και κανατε το πρωτο σας διπλο περυσι η προπερσι...(δεν θυμαμαι) :lol:

Akatanomastos
05/11/2009, 00:11
το σιγουρο ειναι οτι θα χουμε και αλλα γελια στην ολλανδια:wave2:

o_gavros
05/11/2009, 00:13
ναι, ναι καραμελες...αξιοι ειστε βρε μπαγασες φτου σας!

:rotflmao: :wave2:

εξακολουθεις να μην μου εξηγεις πως η -και καλα- πρωταθλητρια ομαδα μιας χωρας (επι σειρα ετων) δεν εχει κανει ΠΟΤΕ τιποτα αξιολογο, οσες ευκαιριες και αν της δοθηκαν...

ποσα χρονια; 12; και κανατε το πρωτο σας διπλο περυσι η προπερσι...(δεν θυμαμαι) :lol:

αντε μια τελευταία απάντηση για καληνύχτες.

όταν λες αξιόλογο,εννοείς αυτό που λέτε πορείες?
έχω παει στους 16 και στους 8,αν αυτό κατ'εσέ συνιστά επιτυχία.
και χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι.
μήπως έχεις την εντύπωση ότι εσύ επειδή έφτασες λίγες φορες παραπάνω,είσαι καλύτερος?

επίσης,για να απαντήσω και ειδικοτερα στην ερώτηση σου,υπαίτιος για την, μη ανάλογη της δυναμικης του Ολυμπιακού,πορεία στο θεσμό είναι ο θείος Σωκράτης.
μια δεκαετία τώρα,με εξαίρεση μια χρονιά όπου γίνανε τα πράγματα όπως έπρεπε να γίνουν, (πρόπερσι στην οποία και ήρθαν τα διπλά που τόσο κυνηγούσαμε) ο θείος Σωκράτης παίζει με το πουλάκι του και κατα συνέπεια με την ψυχική μας υγεία.
για περισσότερη ανάλυση βραδιάτικο δεν είμαι,με εννοείς ελπίζω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
το σιγουρο ειναι οτι θα χουμε και αλλα γελια στην ολλανδια:wave2:

μεγαλύτερα απο τα γέλια που κάναμε όταν οι τούρκοι σου μάθαιναν το οθωμανικό στην έδρα σου δεν πιστεύω.

Αντε καληνύχτες

Akatanomastos
05/11/2009, 00:27

μεγαλύτερα απο τα γέλια που κάναμε όταν οι τούρκοι σου μάθαιναν το οθωμανικό στην έδρα σου δεν πιστεύω.

καλα, πουδριτσα αποψε..

irinia
05/11/2009, 03:00
ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ...............ΠΟΣΟ....???

.... '' Λέγω σοι,Πέτρε,ου φωνήσει σήμερον αλέκτωρ πριν ή τρις απαρνήση μη ειδέναι με '' ....

Τή μιά βγάζει βατράχια,καί τήν άλλη μάς λέει ότι πήγε στούς 8.....!!!
ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ..........ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Όσο γιά τό Ριβάλντο....??

ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ...........καί τά κλάμματα μπροστά στίς κάμερες καί τά γιούχα.

Ή δήλωση τού προέδρου τά λέει όλα.......

ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ.........Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ......!!!!

Έτσι γιά νά τό έμπεδώσεις.......

υγ. Κανένας Άεκτσής δέν κατηγόρησε ποτέ τόν Μπάγιεβιτς σάν κακό προπονητή.
Αύτό .........ΜΟΝΟ ΒΛΑΚΑΣ όποιασδήποτε
όμάδας όπαδός.........θά μπορούσε νά τό κάνει....!!!

toyar
05/11/2009, 05:42
Έχουνε πάρει αέρα οι βάζελοι φέτος γιατί γλυτώσανε την παραδοσιακή 4αρα στο κύπελλο λόγω πανσερραικού:o
Από το 2004 έχετε να κερδίσετε τον ολυμπιακό σε σημαντικό παιχνίδι βρε, τότε πουπήρε η ελλάδα ευρωπαικό:D :D
και η ευρώπη σας φέτος είναι δύσκολες νίκες και χαλαρές ήττες με 3αρες
στο ουεφα να μην ξεχνιόμαστε

Lazio
05/11/2009, 07:23
Έχουνε πάρει αέρα οι βάζελοι φέτος γιατί γλυτώσανε την παραδοσιακή 4αρα στο κύπελλο λόγω πανσερραικού:o
Από το 2004 έχετε να κερδίσετε τον ολυμπιακό σε σημαντικό παιχνίδι βρε, τότε πουπήρε η ελλάδα ευρωπαικό:D :D

Απο τη χθεσινη φουτσα μερικοι παραμιλανε σημερα........ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τα καλυτερα ερχονται ..........υπομονη :wave2:

el_hymador
05/11/2009, 07:56
αντε μια τελευταία απάντηση για καληνύχτες.

όταν λες αξιόλογο,εννοείς αυτό που λέτε πορείες?
έχω παει στους 16 και στους 8,αν αυτό κατ'εσέ συνιστά επιτυχία.
και χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι.
μήπως έχεις την εντύπωση ότι εσύ επειδή έφτασες λίγες φορες παραπάνω,είσαι καλύτερος?

επίσης,για να απαντήσω και ειδικοτερα στην ερώτηση σου,υπαίτιος για την, μη ανάλογη της δυναμικης του Ολυμπιακού,πορεία στο θεσμό είναι ο θείος Σωκράτης.
μια δεκαετία τώρα,με εξαίρεση μια χρονιά όπου γίνανε τα πράγματα όπως έπρεπε να γίνουν, (πρόπερσι στην οποία και ήρθαν τα διπλά που τόσο κυνηγούσαμε) ο θείος Σωκράτης παίζει με το πουλάκι του και κατα συνέπεια με την ψυχική μας υγεία.
για περισσότερη ανάλυση βραδιάτικο δεν είμαι,με εννοείς ελπίζω.

Αντε καληνύχτες

Στους 8; στους 4 παλικαρι, δυο φορες μαλιστα, να μην ξεχνιομαστε...επισης διπλα που δεν θα δειτε ποτε και επικες νικες απεναντι σε πανισχυρες ομαδες...

τωρα για αυτα που γραφεις περι Τουρκων, ειναθι που δεν ασχολειστε μωρε και κατα ατα αλλα εμεις ειμαστε αυτοι που περιμενουμε να χασετε για να σας κραξουμε....

καλημερες :wave2:

el_hymador
05/11/2009, 07:59

2006-2007 http://www.youtube.com/watch?v=CsdSCtkxiIc

για να φρεσκαρεις τη μνημη σου :wave2:

STOYBI
05/11/2009, 08:32

Αγαπητε Πελατη.......

Επειδη τοσα χρονια η ομαδουλα που υποστηριζεις δεν εχει δειξει ΤΙΠΟΤΑ καλλυτερο απο την ομαδα μου ( που οπως υποστηριζεις σπρωχνοταν στα πρωταθληματα..)

Και επειδη οπως υποστηριζεις παιρναμε απο τα τρια το μακρυτερο....

Μολις μου υποδειξεις ΤΙ......

ΚΟΝΤΥΤΕΡΟ πηρατε εσεις σε συγκριση με εμας τοσα χρονια.......

Ελα να το ξανασυζητησουμε το θεμα....

Μεχρι τοτε....

Εκει.....Εκει...... ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ.....!!!!!!

SnakeMJK
05/11/2009, 08:35

φοβερό, βρήκες νίκη...

να σου βρω και εγώ τώρα τις τεσσάρες; δεν είναι μόνο μία :p :p

έχω και απο λεωφόρο αν θες!

kalgeorge
05/11/2009, 09:02

ρε μαν....μπας και θυμασαι σε αγωνα πρωταθληματος απο ποτε εχετε να νικησετε τον παναθηναικο????

λεω γω τωρα ...

kalgeorge
05/11/2009, 09:03
Στους 8; στους 4 παλικαρι, δυο φορες μαλιστα, να μην ξεχνιομαστε
καλημερες :wave2:

και ξεχνας και οτι πηγες και .....στους δυο ...;)

la_villa
05/11/2009, 09:27
ποιες ακριβως χρονιές πήγες στους 4 του c.l τελευταία???του C.L ε...

αφήνοντας τους γνωστούς κλοουν του πράσινου τσίρκου κατα μέρος....
και βλέποντας την Θρυλάρα μας βλέπω να παίρνουμε τον π@λο το σάββατο....περαν των υπολοίπων δύσκολο να παίξουν και οι Γκαλέτι , Μαρέσκα
οπότε βλέπω την ομάδα νεων σιγα σιγα να ανεβαίνει για τους αγωνες ετσι όπως πάμε

φυσικά τα τσιρκα και οι θίασοι έχουν ένα δίκιο, μεγαλο είναι η αλήθεια, γιατι ποια σοβαρη ομάδα θα έμενε με λειψό ρόστερ (11αδα καλύτερα) ενω ειδικά τις 3 τελευταίες χρόνιες έχει το ποιοτικότερο ρόστερ που έχει δει ποτε ελληνική ομαδα και 2~3 ελλείψεις την γονατίζουν..παίξε παίξε χωρίς αλλαγη τους χάνεις και αυτούς
και ποια σοβαρη ομάδα θα έδιωχνε τον Ερνέστο για να φερει τον Τιμούρ..:bawl: :bawl:

απο την μια γουστάρω να μην περάσουμε για να πάρει τα @@ μου ο κόκκαλης
απο την άλλη όμως γουσταρεις να περάσεις για την ομαδαρα και τους 11 μ@λ@κες που σκίζονται αναγκαστικά και αυτοί στο γήπεδο

el_hymador
05/11/2009, 09:27
φοβερό, βρήκες νίκη...

να σου βρω και εγώ τώρα τις τεσσάρες; δεν είναι μόνο μία :p :p

έχω και απο λεωφόρο αν θες!

στο κυπελλο αγαπητε, στο κυπελλο, οπου σας εχουμε κανει αντιστοιχες κηδειες...

SnakeMJK
05/11/2009, 09:33
α ναι σορυ... στο κύπελλο παίζεται διαφορετικά το ποδόσφαιρο :p

el_hymador
05/11/2009, 09:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αγαπητε Πελατη.......

Επειδη τοσα χρονια η ομαδουλα που υποστηριζεις δεν εχει δειξει ΤΙΠΟΤΑ καλλυτερο απο την ομαδα μου ( που οπως υποστηριζεις σπρωχνοταν στα πρωταθληματα..)

Και επειδη οπως υποστηριζεις παιρναμε απο τα τρια το μακρυτερο....

Μολις μου υποδειξεις ΤΙ......

ΚΟΝΤΥΤΕΡΟ πηρατε εσεις σε συγκριση με εμας τοσα χρονια.......

Ελα να το ξανασυζητησουμε το θεμα....

Μεχρι τοτε....

Εκει.....Εκει...... ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ.....!!!!!!

Καλα απαντησε μου και εσυ στην ερωτηση πως γινεται να περνετε τα @@ σας τοσα χρονια στην Ευρωπη ως πρωταθλητες και τα ξεναλεμε...αν μη τι αλλο ο Παναθηναϊκος εχει κανει πολυ περφισσοτερα πραγματα απο ολες τις ελληνικες ομαδες....αν εσενα δεν σου λενε τιποτα οι πορειες, φαντασου που εχω γραμμενα τα πετσινα σου....

δεν ηξερα οτι θελετε κουπες ρε πρωταθλητες της φουτσας για να θεωρησετε επιτυχημενη μια πορεια στην Ευρωπη!!! Αν οντως ετσι ειναι, ειστε σε καλο δρομο keep walking...

...το οτι σπρωχνοσασταν στο πρωταθλημα δεν θα κατσω να σου εξηγησω ουτε να σε πεισω αν γινοταν, γινεται η θα συνεχισει να γινεται...ειναι ανωφελο, αφου η αντικειμνικη κριση εδεν απανταται σε καμμια απο τις συνομοταξιες των γαυρων...

στο εχω ξαναγραψει, εγω ειχα τα κακαλα να βγω και να πω οτι ο Παναθηναϊκος σπρωχνετε φετος και δεν το εκανα για να κερδισω τις εντυπωσεις! Αλλωστε το να λεω οτι κερδισαμε ολους τους αγωνες με το σπαθι μας θα ηταν γελοιο...ματια εχετε ολοι και βλεπετε! Οπως και το οτι επι κουμπουρια μας πηγαιναν τρενο, τι να λεμε τωρα; του μαλακες θα κανουμε;

...τη γελοιοτητα του να κατακτατε πρωταθληματα ολοκληρα επι σειρα ετων με την ευνοια της διαιτησιας και να κανετε τον Αλεκο ομως δεν την εχετε ποτε σκεφτει, αυτο ειναι κατι που σας χαρακτηριζει ολους...

οποτε ασε τους υπολοιπους στην Β Εθνικη και παρεμεινε στο κοσμο σου οπως και οι ομοϊδεατες σου...μεχρι τοτε φουτσα στην Ευρωπη

giobazolias
05/11/2009, 11:02
ποιες ακριβως χρονιές πήγες στους 4 του c.l τελευταία???του C.L ε...

τελευταια???
μιλαμε για μια επιτυχια που ο γαυρος ΔΕΝ ΕΖΗΣΕ ΠΟΤΕ!!!!
και εσυ μιλας για τελευταια???

Ποια χρονια ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ο γαυρος περασε το δευτερο γυρο ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ευρωπαικης διoργανωσης??????

η απαντηση...................
......................................το 1998!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SnakeMJK
05/11/2009, 11:20
πείτε τώρα κ για την 7άρα απ την γιούβε... έχουμε να το ακούσουμε τουλάχιστον 2 σελίδες :p

el_hymador
05/11/2009, 11:25
πείτε τώρα κ για την 7άρα απ την γιούβε... έχουμε να το ακούσουμε τουλάχιστον 2 σελίδες :p

ασε ρε φιλε τωρα....την εφταρα απο την Juve την θυμασαι;

:lol: :wave2:

Lazio
05/11/2009, 11:31

Δε το βαριεμαι με τιποτα......http://www.youtube.com/watch?v=MMlcn2M-5v4

manhunter
05/11/2009, 11:32
ότι θυμομαστε χαιρόμαστε

:lol: :lol: :lol:

kalgeorge
05/11/2009, 11:35

εγωλεω να πουμε για την επικη προκριση επι της λιβερπουλ...που νικατε ενα μηδεν στο ημιχρονο και ΜΟΝΟ με την απιστευτη περιπτωση να φατε 3 γκολακια στο δευτερο.....:lol: :lol:

doctor x
05/11/2009, 11:38
οτι να ναι...εδω την ιδια χρονια το κανε στη μιλαν και πηρε και το κυπελο....βρες αλλο....γιατι θα θυμηθω τη,,,στουρμ γκρατς(εντος εκτος εεεεε?)

kalgeorge
05/11/2009, 11:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
οτι να ναι...εδω την ιδια χρονια το κανε στη μιλαν και πηρε και το κυπελο....βρες αλλο....γιατι θα θυμηθω τη,,,στουρμ γκρατς(εντος εκτος εεεεε?)

ε αφου το εκανε και στην μιλαν δικαιολογειστε :bigcry: :bigcry:

doctor x
05/11/2009, 11:50
ε αφου το εκανε και στην μιλαν δικαιολογειστε :bigcry: :bigcry:
xmmmmm
ti stourm den ti...sxoliazoume etsi?
ala vazeli pedi mou.adikimeniki otan...simferi mono!

o_gavros
05/11/2009, 11:53
ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ...............ΠΟΣΟ....???

.... '' Λέγω σοι,Πέτρε,ου φωνήσει σήμερον αλέκτωρ πριν ή τρις απαρνήση μη ειδέναι με '' ....

Τή μιά βγάζει βατράχια,καί τήν άλλη μάς λέει ότι πήγε στούς 8.....!!!
ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ..........ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Όσο γιά τό Ριβάλντο....??

ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ...........καί τά κλάμματα μπροστά στίς κάμερες καί τά γιούχα.

Ή δήλωση τού προέδρου τά λέει όλα.......

Έτσι γιά νά τό έμπεδώσεις.......

υγ. Κανένας Άεκτσής δέν κατηγόρησε ποτέ τόν Μπάγιεβιτς σάν κακό προπονητή.
Αύτό .........ΜΟΝΟ ΒΛΑΚΑΣ όποιασδήποτε
όμάδας όπαδός.........θά μπορούσε νά τό κάνει....!!!

Που είδες να λέω ότι είναι κακός προπονητής ρέ φωστήρα του γένους???
Ανεπαρκής μέχρι αηδίας είναι ο μαλάκας σου.(αλλά τι σου λεω τώρα....το αεκάκι έχει ταυτιστεί με την έννοια της λέξης και την έκανε δευτερη φύση του)

Που'σαι,βασιλιά της κωλοτούμπας, αν δε θες να αρχίσουμε πάλι το ιντερνετικό μαλλιοτράβηγμα μίλα καλύτερα.
ξέρω κι εγώ να προσβάλω και όταν το κάνω δε το κάνω φλούφλικα με το γάντι.

για μπάλα δύσκολα θα σου ξαναπαντήσω,γιατί δεν ξέρεις ούτε να συζητάς ούτε τι σημαίνει χαβαλές.
κάτσε λοιπόν προσκύνα το τοτέμ σου (απο τον οποίο θα έπρεπε να αφαιρεθεί το "Σερβο" γιατί τόσο λαμόγιο που είναι,έχει στάνταρ Ελληνικό αίμα να κυλάει στις φλέβες του), μείνε επίσης με τις θύμησες του ανεπιτήδευτου Ριβάλντο που σας έγραψε ΚΑΙ εσας στα αρχίδια του γιατί ήταν υπεράνω χρημάτων (τι γλώσσα μιλάνε άραγε στο Ουζμπεκιστάν?) και σου εύχομαι κάθε επιτυχία στον αγώνα των εντυπώσεων.
το ότι οι περισσότεροι εδώ σε γράφουν κανονικά,μάλλον τυχαίο είναι...

o_gavros
05/11/2009, 11:56
Καλα απαντησε μου και εσυ στην ερωτηση πως γινεται να περνετε τα @@ σας τοσα χρονια στην Ευρωπη ως πρωταθλητες και τα ξεναλεμε...αν μη τι αλλο ο Παναθηναϊκος εχει κανει πολυ περφισσοτερα πραγματα απο ολες τις ελληνικες ομαδες....αν εσενα δεν σου λενε τιποτα οι πορειες, φαντασου που εχω γραμμενα τα πετσινα σου....

δεν ηξερα οτι θελετε κουπες ρε πρωταθλητες της φουτσας για να θεωρησετε επιτυχημενη μια πορεια στην Ευρωπη!!! Αν οντως ετσι ειναι, ειστε σε καλο δρομο keep walking...

...το οτι σπρωχνοσασταν στο πρωταθλημα δεν θα κατσω να σου εξηγησω ουτε να σε πεισω αν γινοταν, γινεται η θα συνεχισει να γινεται...ειναι ανωφελο, αφου η αντικειμνικη κριση εδεν απανταται σε καμμια απο τις συνομοταξιες των γαυρων...

στο εχω ξαναγραψει, εγω ειχα τα κακαλα να βγω και να πω οτι ο Παναθηναϊκος σπρωχνετε φετος και δεν το εκανα για να κερδισω τις εντυπωσεις! Αλλωστε το να λεω οτι κερδισαμε ολους τους αγωνες με το σπαθι μας θα ηταν γελοιο...ματια εχετε ολοι και βλεπετε! Οπως και το οτι επι κουμπουρια μας πηγαιναν τρενο, τι να λεμε τωρα; του μαλακες θα κανουμε;

...τη γελοιοτητα του να κατακτατε πρωταθληματα ολοκληρα επι σειρα ετων με την ευνοια της διαιτησιας και να κανετε τον Αλεκο ομως δεν την εχετε ποτε σκεφτει, αυτο ειναι κατι που σας χαρακτηριζει ολους...

οποτε ασε τους υπολοιπους στην Β Εθνικη και παρεμεινε στο κοσμο σου οπως και οι ομοϊδεατες σου...μεχρι τοτε φουτσα στην Ευρωπη

12 πρωταθλήματα, όλα πέτσινα???
πόσες καραμέλες έχετε αγοράσει διαβολε?

el_hymador
05/11/2009, 12:03
12 πρωταθλήματα, όλα πέτσινα???
πόσες καραμέλες έχετε αγοράσει διαβολε?

Εχω γραψει παλιοτερα οτι υπηρχαν χρονιες που ο γαυρος επαιζε καλυτερη μπαλα απο ολους και αξιζε βαση της αποδοσης να παρει πρωταθλημα...οχι ομως 12!! σε καμμια περιπτωση!!!

Τα πρωταθληματα που εχετε παρει κατα την αποψη μου διακαιως τα εχετε ξεφτυλισει μονοι σας, αφου ακομα και οταν εισασταν καλυτεροι σας πηγαιναν καροτσι!

τωρα για 12 πρωταθληματα αστο...

Akatanomastos
05/11/2009, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Δε το βαριεμαι με τιποτα......http://www.youtube.com/watch?v=MMlcn2M-5v4

:bigcry: :rotflmao::bigcry:

ρε σεις, αμα η Juve ειχε βαλει κουκλες προπονησης στο γηπεδο, λιγοτερα θα βαζε:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

και μιλανε καποιοι για οθωμανικα.. μετα απο αυτο ρε φιλε, και 6 χρονια μετα ΔΕΝ μπορεις να κατσεις:bigcry:

kalgeorge
05/11/2009, 12:20
xmmmmm
ti stourm den ti...sxoliazoume etsi?
ala vazeli pedi mou.adikimeniki otan...simferi mono!

oxi re eyxaristws na tin sxoliasoume....
prin i meta tin macabi xaifa....i ti nxerenfein???

doctor x
05/11/2009, 12:33
oxi re eyxaristws na tin sxoliasoume....
prin i meta tin macabi xaifa....i ti nxerenfein???
prin....:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

exalou ti milas gia mas ...esis den iste i....megali evropaiki omada?me tis pories ke tis...diadilosis?
ok exete megaliteri istoria sta evropaika gipeda ala exi perasi keros ke exete k esis ta megala pexnidia sas1:wave2:

toyar
05/11/2009, 12:42

Αγαπητέ φρεσκάρωντας τη δική σου μνήμη να πω ότι το παιχνίδι που ανέφερες ήταν κλασικό μονότερμα στο οποίο κάνατε το σταυρό σας να φύγετε με 0-0 μέχρι να σας κάνει δώρο το γκολάκι ο βουλευτής. Με τη νίκη αυτή καταφέρατε να ρίξετε τη διαφορά πόντων στο πρωτάθλημα σε μονοψήφιο νούμερο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
05/11/2009, 12:44
prin....:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

ala exi perasi keros ke exete k esis ta megala pexnidia sas1:wave2:

:( :( pali kala pou itan prosfati i inter kai exoume kati na leme....

kalgeorge
05/11/2009, 12:45
Αγαπητέ φρεσκάρωντας τη δική σου μνήμη να πω ότι το παιχνίδι που ανέφερες ήταν κλασικό μονότερμα στο οποίο κάνατε το σταυρό σας να φύγετε με 0-0 μέχρι να σας κάνει δώρο το γκολάκι ο βουλευτής. Με τη νίκη αυτή καταφέρατε να ρίξετε τη διαφορά πόντων στο πρωτάθλημα σε μονοψήφιο νούμερο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

aa wraia dikaiologia....

ara den metraei i niki,,,swsta?

toyar
05/11/2009, 12:47
στο κυπελλο αγαπητε, στο κυπελλο, οπου σας εχουμε κανει αντιστοιχες κηδειες...

Για να μη χαθούμε ας περιορίσουμε τη συζήτηση στις τελευταίες 2 δεκαετίες:look:

la_villa
05/11/2009, 14:02
Η τσόντα ήταν εδώ...μιλάμε για ξεκόλιασμα

τα γκολ?
στο 00:38"
στο 13'
στο 33'
στο 39'
στο 64'

και να φανταστείτε έχει μόνο τα γκολ....τα υπόλοιπα 13 τετ α τετ που εβγαλε ο Γκαλίνοβιτς δεν τα εχει

http://www.youtube.com/watch?v=Smu7ZS6pcns

υ.γ εχετε και ένα 4-0 με την M.U στο Α ημίχρονο...τελικό 5-0

la_villa
05/11/2009, 14:07
κάποιες ομάδες που σας "διασκέδασαν" δεν θα τις ξερετε...λογικο αλλα είναι η ευρωπαική πορεία του πράσινου τσίρκου....

θαυμαστε...

dinamo bucur. - pao 6-1,:lol: :lol:
bayern - pao 5-0,
manchester - pao 5-0,
barcelona - pao 5-0,werder - pao 5-1,

honved - pao 5-2,:lol: :lol:

juventus - pao 4-0,liverpool - pao 4-0,paris s.g. - pao 4-0,la coruna - pao 4-2,

crvena zvezda - pao 4-1,:lol: :lol:

pao - leverkusen 1-4

lech poznan - pao 3-0,:lol: :lol:

udinese - pao 3-0,

Απο Μάλτα: SLIEMA WANDERERS Παναθηναϊκός 1-0

real m - pao 3-0,

daring (b' e8niki velgiou) - pao 2-1 :lol: :lol::lol: :lol:

και πόσες ακομα που βαριέμαι να τις βάλω

Akatanomastos
05/11/2009, 14:09

daring (b' e8niki velgiou) - pao 2-1 :lol: :lol:

panseraikos (b' e8niki ellados) - olimpiakos 3 - 1 :lol: :lol: :lol:

Akatanomastos
05/11/2009, 14:11
παρε παλι να το εμπεδωσεις γιατι κανεις το παγωνι..

la villa αγορι μου κοιτα εδω ποιος πηρε Χ μεσα στην λιεγη

21/08/2009 20:30 Standard de Liège - S.C. Charleroi 1-1

απο βαθμολογια βελγικου..

12 θεση R. Charleroi SC 13 14

ενταξυ αγορι μου? παιξε τωρα με τις δηλωσεις του πουρσαιτηδη..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και θα βρω και γω δηλωσεις του προπονητη της σαρλερουα :bigcry: :rotflmao:

la_villa
05/11/2009, 14:17
απο ρουμανία
εξω ARGES PITESTI Παναθηναϊκός 3-0
μεσα Παναθηναϊκός ARGES PITESTI 1-2

ΠΑΡΤΟΥΖΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΛΕΜΕ

εχει και αλλα καλα αποτελέσματα....κατι 1-4 και δωσεεεεεεεεεεεεεε
:lol: :lol: :lol:

la_villa
05/11/2009, 14:20
δεν σας εφτανε μια...ξαναπήγατε για 2η....γλυκαθήκατε ε???

CRVENA ZVEZDA Παναθηναϊκός 4-1
CRVENA ZVEZDA Παναθηναϊκός 3-0

μετα τους καλέσατε και αθηνα,....αχόρταγοι ρεεε
Παναθηναϊκός CRVENA ZVEZDA 0-2

και τόσο σας άρεσε που ξαναπήγατε...τυφλα να εχει η jenna
CRVENA ZVEZDA Παναθηναϊκός 1-0
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ατελείωτο το παλμαρέ σας

irinia
05/11/2009, 15:55

ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΗΣΩ........

Πρόσεξε,γιατί τή.........γάμισες....!!!

la_villa
05/11/2009, 16:39
και κάπου εκεί χάνετε το νόημα

δεν είπαμε ποτε ότι δεν ευνοούμασταν εμείς...

είπαμε ότι δεν ευνοούμασταν ΜΟΝΟ εμείς...

οτι γίνετε φέτος γίνεται πάντα...λίγο το αεκακι εμεινε πίσω φετος

απλά φέτος εχετε τους ΠΑΙΚΤΕΣ (κατσουρανη δηλ) να εκμεταλλευτούν αυτην την αβαντα που πάντα υπήρχε...
και αναγκαστικά αρχίζετε τις κωλοτούμπες....δεν είδα δεν ακουσα δεν ξέρω είστε φέτος
αν δεν είχατε κατσουρ θα είχατε χάσει 2~3 αγωνες στανταρ και πάλι θα είχαμε την γνωστη καραμέλα...
οταν το εμπεδώσετε αυτό...βλέπουμε

παίκτες....πράγμα που εμείς είχαμε πάντα....ο Θρύλος εδω και 13 χρόνια έχει παίκτες κλάσης στο ρόστερ του

irinia
05/11/2009, 18:07
Που είδες να λέω ότι είναι κακός προπονητής ρέ φωστήρα του γένους???
Ανεπαρκής μέχρι αηδίας είναι ο μαλάκας σου.(αλλά τι σου λεω τώρα....το αεκάκι έχει ταυτιστεί με την έννοια της λέξης και την έκανε δευτερη φύση του)

Που'σαι,βασιλιά της κωλοτούμπας, αν δε θες να αρχίσουμε πάλι το ιντερνετικό μαλλιοτράβηγμα μίλα καλύτερα.
ξέρω κι εγώ να προσβάλω και όταν το κάνω δε το κάνω φλούφλικα με το γάντι.

για μπάλα δύσκολα θα σου ξαναπαντήσω,γιατί δεν ξέρεις ούτε να συζητάς ούτε τι σημαίνει χαβαλές.
κάτσε λοιπόν προσκύνα το τοτέμ σου (απο τον οποίο θα έπρεπε να αφαιρεθεί το "Σερβο" γιατί τόσο λαμόγιο που είναι,έχει στάνταρ Ελληνικό αίμα να κυλάει στις φλέβες του), μείνε επίσης με τις θύμησες του ανεπιτήδευτου Ριβάλντο που σας έγραψε ΚΑΙ εσας στα αρχίδια του γιατί ήταν υπεράνω χρημάτων (τι γλώσσα μιλάνε άραγε στο Ουζμπεκιστάν?) και σου εύχομαι κάθε επιτυχία στον αγώνα των εντυπώσεων.
το ότι οι περισσότεροι εδώ σε γράφουν κανονικά,μάλλον τυχαίο είναι...

ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ........ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΑΒΑΛΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.....

Δέν νοιώθω τήν άνάγκη νά μέ έπιβεβαιώσει ........ΚΑΝΕΝΑΣ........σέ ένα χώρο πού
τό έπίπεδο..........είναι UNDERGROUND...!!!είτε έσκεμμένα,είτε άκούσια...
Έχω πλήρη διάθεση γιά χαβαλέ..........δυστυχώς όμως μόνο μερικοί άντιλαμβάνονται..
Δέν έτυχε ποτέ φίλος σου,γνωστός σου νά σού πεί άστειευόμενος...
<τί άδερφή πού είσαι..??>.....
Θύμωσες...??
Νευρίασες..??
Ένα παράδειγμα έτσι.....!!

Είσαι πολύ νέος γιά μένα.........σίγουρα μέ δέρνεις,όπότε καί νάθελα δέν μπορώ νά μαλώσω
έστω καί άπό τό πληκτρολόγιο...!!
Αύτό στό ξανάπα....
Ούτε είμαι άπό τούς τύπους πού δέρνονται.
Δέ μέ βοηθάει ή σωματική μου διάπλαση,ούτε ή κουλτούρα μου.....
Μικροκαμμωμένος καί άδύναμος είμαι,μέ χοντρά γυαλιά μυωπίας,
δέ βλέπω καί καλά.....όπότε καταλαβαίνεις...
Κωλόγερος έπίσης.....πού είπε καί κάποιος....

Άν ποτέ είχες τό σθένος νά μιλήσεις σοβαρά,είμαι έδώ δημόσια.......καί άς κρίνουν
αύτοί .....ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ...!!!

Πρός τό παρόν θά κλείσω μέ αύτό.....

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΟΥ........

"Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος" - ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ (Περικλέους Επιτάφιος)

ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ.......ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ....!!!

Όσο γιά τίς κωλοτούμπες..........ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ........τί σημαίνει...?? :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Θά παίζουμε μέ τίς λέξεις......:lol: :rotflmao:
Άστεία πράμματα......:lol: :lol:

Δέν καταλαβαίνω γιατί νοιώθεις τήν άνάγκη νά άπολογηθείς γιά λογαριασμό τών....

ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ....

Όσο θά ύπεραμύνεσαι τής συμπεριφοράς τών γαύρων στό Καραισκάκη καί γενικά,
άπέναντι στό Ριβάλντο......τόσο θά πέφτεις στά μάτια όλων τών ύγιώς
σκεπτόμενων...!!

Ό Ριβάλντο ήταν έπαγγελματίας μέ τά όλα του......τίμησε τό ψωμί του στό γαύρο...
σάς άνέβασε έπίπεδο,σάς προσέδωσε αίγλη,καί σάς διαφήμισε
όπως καί τήν ΑΕΚ.....
Έσείς τόν κάνατε νά φύγει κλαίγοντας........καί ή ΑΕΚ τόν έδιωξε γιά τά άργύρια
έπίσης...!!
ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ...........ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ...!!!
Τίμησε μέ ίδρώτα τό ψωμί του ,τό παντεσπάνι του καί ότι άλλο καί στούς δύο
συλλόγους έν άντιθέσει μέ κάτι άλλους τουρίστες πού τά οίκονομάνε.....
2 χρόνια τώρα,Όσκαρ.......Μπράβο.......Γκαλλέτι........πού κρύβεται στά δύσκολα,
κ.λ.π......!!!

Γιά νάχεις τό σεβασμό τού άλλου,πρέπει νά τόν κερδίζεις......
Μέ μαγκιές καί μέ άλάνικες έκφράσεις όμως δέ γίνεται......
ΕΠΙΣΗΣ.........

ΧΥΔΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.........ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ.

Όταν ποτέ θελήσεις νά μιλήσουμε σοβαρά στή διάθεση σου.......δημόσια....

Χωρίς ίχνος μαγκιάς,άλητείας καί είρωνίας.

Τά παιδικά μου χρόνια τά πέρασα κάπου σάν τήν Τρούμπα τού 65...
Είχε καί ή Θεσσαλονίκη τέτοια....
Καί τού σαλονιού λοιπόν .........καί τού λιμανιού.
Δέ νομίζω όμως ότι χρειάζεται έδώ νά γίνουμε τού λιμανιού.
Είστε όλοι νομίζω καλά παιδιά μόνο πού τσιτώνεστε καμμιά φορά...!!
Σάν μεγαλύτερος λοιπόν..........τό σταματάω έδώ ,συνεχίζω νά γράφω τά δικά μου
καί θά σέ διαβάζω.
Μήν άπαιτείς όμως νά μήν σέ κρίνω...!!!
Πάντα σύμφωνα μέ αύτά πού βλέπω.....

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ..........ΑΛΛΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ.....

Καί τό μόνο εύκολο είναι νά γίνεις κάπου άρεστός........γεμίσαμε γλύφτες...

la_villa
05/11/2009, 18:10
Καί τό μόνο εύκολο είναι νά γίνεις κάπου άρεστός........γεμίσαμε γλύφτες...

ασχετα με το υπόλοιπο ποστ που έγραψες....και δεν με αφορά

αυτο ξαναγραψτο

irinia
05/11/2009, 18:15
ασχετα με το υπόλοιπο ποστ που έγραψες....και δεν με αφορά

αυτο ξαναγραψτο

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.........

Έχουμε καί κλίκες.....

o_gavros
05/11/2009, 18:57
@τερενς
Θα σχολιάσω μόνο 2 πράγματα γιατί εσύ κάνεις κέφι τα ψυχογραφήματα,τις διδαχές και αφού φέρεις τον άλλον στο αμήν,μετά κουνάς και το δάχτυλο επιδεικτικά και αρχίζεις την αφ'υψηλού προσέγγιση των πραγμάτων και την στάση του ειρηνιστή.

Γίνεται και παραγίνεται μάστορα.
απο μικρός έμαθα να μην αφήνω τίποτα έξω απο το χώρο της αμφισβήτησης.
γιατί λοιπόν ο Μπάεβιτς να απολμβάνει ασυλίας?
τον ευχαρίστησα όσο μου έκανε τη δουλειά για την οποία τον "είχα" προσλάβει.
όπως και άρχισα να τον κράζω όταν είδα ότι απο κάποιο σημείο και μετά ΔΕΝ μου έκανε τη δουλειά αυτή.
στη δε,δεύτερη περατζάδα του απο του Ρέντη,μου τα γάμησε όλα.αγωνιστικά και μη.
άσε με να ξέρω τα της ομάδας μου καλύτερα και σταμάτα να το παίζεις παντογνώστης.

με τη δική σου "Θουκυδίδεια" (ο Αλλάχ να την κάνει) συλλογιστική το θείο Σωκράτη θα έπρεπε να τον έχω κάδρο στο σαλόνι μου,γιατι "ευεργέτησε" την ομάδα μου.
ωπ,μα για στάσου,τότε γίνομαι "πρόβατο","υπάλληλος" και "στρατιωτάκι" του θείου,κατά το κατηγορητήριο.
αντι αυτού,εχω μια 5ετία τώρα που (εγω προσωπικά σε συζητήσεις) λέω οτι πρέπει να μας αδειάζει τη γωνιά.

και το δεύτερο.
Αν εσύ με τα χρόνια εμπειρίας στην καμπούρα που διαλαλείς πως κουβαλάς,δεν ξέρεις να αναγνωρίζεις τα κροκοδείλια απο τα ειλικρινή δάκρυα,τότε λυπάμαι δε θα κάτσω να σου κάνω μάθημα ούτε και να σου ανοίξω τα μάτια.
εγώ είδα να δακρύζουν 2 ανθρώποι απο τη Βραζιλία.
ο ένας για τα φιλάργυρα αισθήματα του και τις φουλ λαϊκισμό προθέσεις του, και ο άλλος απο αγνή αγάπη για την ομάδα και τον κόσμο που τον λάτρεψε.
άσε με να κρίνω με τα δικά μου μάτια και να κράζω όποιον πιστεύω ότι μου πουλάει φυκια.

τα υπόλοιπα είναι ένα ακόμα απο τα γνωστά σου πονήματα και αρνούμαι να ξαναμπώ στο τριπάκι.
και την προηγούμενη φορά που είχαμε πάλι διαφωνίες,το ίδιο μοτίβο είχες.
εκτός του ότι για την ταμπακιέρα δε λες κουβέντα (μια συγνώμη σου για τον τρόπο σου,θα το'χε λύσει το θέμα)
πρώτα φέρνεις τον άλλο στο αμήν με μπούρδες και μετά το παίζεις μητέρα τερεζα.

επειδή λοιπον -για την ώρα- δεν είσαι φίλος μου,δεν δέχομαι να με αποκαλείς ούτε αδερφή ούτε τίποτα.μπήκες?
α,και ξεκόλα λίγο με το ξύλο.σου είπε κανείς ότι ψάχνομαι να δείρω κόσμο?
είτε είσαι κουασιμόδος,είτε ταβλαμπέσι 2μετρος,καμία σημασία δεν έχει.

με ένα μόνο θα συμφωνήσω.
ότι ο σεβασμός,κερδίζεται...

kalgeorge
05/11/2009, 20:33
μεγαλη μπαλα η παναθα παλι σημερα...ωραια τακτικη, πολυ καλη κυκλοφορια....

πολυ καλο παιχνιδι, επαγγελματικη νικη

οσο ακριβως χρειαζεται για αυτα τα παιχνιδια με το ευρωπαικο κοστουμι...

ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΒΟΤΚΑ ΛΕΜΕ ..:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vangelis 64
05/11/2009, 20:46

Γιώργοοοοο...να σού πω ρε παιδί....

Αυτή η μηχανή τών γκολ,η κορμάρα,ο τρεις φορές υποψήφιος για όσκαρ...έπαιζε σήμερα ρε συ;:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:

STOYBI
05/11/2009, 20:47

οποτε ασε τους υπολοιπους στην Β Εθνικη και παρεμεινε στο κοσμο σου οπως και οι ομοϊδεατες σου...μεχρι τοτε φουτσα στην Ευρωπη :wave2:

Καλα μωρε.... Επι τρια χρονια.... ΤΡΙΑ ( 3) χρονια πλακωνομαστε για την Μποχα του Παναθηναικου .....

Απειρα τα ποστ σου υποστηριξης σου επι του Παναθηναικου εκεινης της εποχης απεναντι στα δικα μου κατηγορω....

Μαρτυριες ...Αποκοματα Εφημεριδων..... Ευρωπαικες Ανθοδεσμες.......

Πλακωνομασταν... Και μετα απο μερικες μερες... Τα ιδια παλι.....!!!

Μαρτυρες μου.... Ολοι οσοι ειναι εδω τα τελευταια χρονια....

Και τωρα ερχεσε να μου πεις οτι....

"Αλλωστε το να λεω οτι κερδισαμε ολους τους αγωνες με το σπαθι μας θα ηταν γελοιο...ματια εχετε ολοι και βλεπετε! Οπως και το οτι επι κουμπουρια μας πηγαιναν τρενο, τι να λεμε τωρα; του μαλακες θα κανουμε; "

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ......ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ( στα περι παναθηναικου) ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ....... :uplate:

Τι αλλο να πουμε..... Για τις αδικιες που εκανες τα υπολοιπα χρονια που κυνηγας τον Ολυμπιακο με αλλες ομαδες....????

Αυτες θα τις παραδεχτεις...????

Ποσα θρεντ να σου βαλω

Για.....

Για....

Για....

Αστο ρε φιλε.......

:yuck:

CAPPO
05/11/2009, 20:48
aφου παιξανε οι αλλοι προχθες καλη μπαλα εμεις σημερα παιξαμε διαστημικο ποδοσφαιρο!!!!
ειμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και πρεπει παντα να κερδιζουμε με καλη μπαλα η οχι δεν με νοιαζει!!!

vangelis 64
05/11/2009, 20:54
Σκάστε ρε,αρχίζει η άλλη ματσάρα.:cry:

kalgeorge
05/11/2009, 20:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Γιώργοοοοο...να σού πω ρε παιδί....

Αυτή η μηχανή τών γκολ,η κορμάρα,ο τρεις φορές υποψήφιος για όσκαρ...έπαιζε σήμερα ρε συ;:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:

οσο και οι υπολοιποι......

el_hymador
05/11/2009, 21:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Καλα μωρε.... Επι τρια χρονια.... ΤΡΙΑ ( 3) χρονια πλακωνομαστε για την Μποχα του Παναθηναικου .....

Απειρα τα ποστ σου υποστηριξης σου επι του Παναθηναικου εκεινης της εποχης απεναντι στα δικα μου κατηγορω....

Μαρτυριες ...Αποκοματα Εφημεριδων..... Ευρωπαικες Ανθοδεσμες.......

Πλακωνομασταν... Και μετα απο μερικες μερες... Τα ιδια παλι.....!!!

Μαρτυρες μου.... Ολοι οσοι ειναι εδω τα τελευταια χρονια....

Και τωρα ερχεσε να μου πεις οτι....

"Αλλωστε το να λεω οτι κερδισαμε ολους τους αγωνες με το σπαθι μας θα ηταν γελοιο...ματια εχετε ολοι και βλεπετε! Οπως και το οτι επι κουμπουρια μας πηγαιναν τρενο, τι να λεμε τωρα; του μαλακες θα κανουμε; "

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ......ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ( στα περι παναθηναικου) ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ....... :uplate:

Τι αλλο να πουμε..... Για τις αδικιες που εκανες τα υπολοιπα χρονια που κυνηγας τον Ολυμπιακο με αλλες ομαδες....????

Αυτες θα τις παραδεχτεις...????

Ποσα θρεντ να σου βαλω

Για.....

Για....

Για....

Αστο ρε φιλε.......

:yuck:

Aυτο που επιχειρεις να κανεις ειναι τουλαχιστον βλακωδες...δημιουργεις εντυπωσεις μεσα απο ενα αχταρμα αναφορων σε παλαιοτερα post και ξερεις οτι αν ανατρεξουμε σε αυτα (σε προκαλω) θα αποδειχθει πως γραφεις οτι σου κατεβει... ευελπιστω οτι ειναι απλως μια ατυχη στιγμη σου...

Αναφερθηκα στα τεκτενομενα επι εποχης Κουμπουρια (Γ.Βαρδιονογιαννη) οπως εχω αναφερθει και σε παλαιοτερα post σε αυτα...η αποψη μου ηταν και παραμενει, οπως εχει διατυπωθει πολλες φορες εδω, οτι ο Παναθηναϊκος εκεινης της εποχης ευνοηθηκε απο τη διαιτησια καργα...

Τι σχεση εχουν οι αναφορε στο Γουεμπλεϊ με τα παραπανω, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω...οπως θα διαπιστωσεις αν ανατρεξεις σε παλαιοτερα post μου (παλι σε προκαλω) η αποψη μου για τον αθλο του Παναθηναϊκου ηταν και παραμενει η ιδια...σε καμμια περιπτωση δεν ευνοηθηκε η ομαδα μεχρι που να φτασει στο τελικο, ουτε και υπηρξε στημενο η στημενα ματς...

Σε οτι αφορα στις "μαρτυριες" και στα "αποδεικτικα" που με τσαμπουκα τα ονομαζεις ετσι προσπαθωντας να πεισεις, τα θυμαμαι πολυ καλα...ενα αποκομμα απο την Daily Mirror, το Βρετανικο αντιστοιχο της δικης μας espresso δηλαδη, το οποιο φροντισες να κατεβασεις μολις επεσε το σχετικο κραξιμο και η "μαρτυρια" της χηρας του Παππαδοπουλου...και φυσικα οι γνωστες καραμελες που χρησιμοπιοιειτε ολοι οι γαυροι τοσα χρονια και απο το πολυ πες-πες κοντευτε να τις πιστεψετε...(φανταζομαι ησουν στα αποδυτηρια στη φαση με τις ανθεδεμες ετσι;)

Αυτο δε που εγραψα "Αλλωστε το να λεω οτι κερδισαμε ολους τους αγωνες με το σπαθι μας θα ηταν γελοιο...ματια εχετε ολοι και βλεπετε!" αφρορα στο πως εχουν τα πραγματα φετος για τον Παναθηναϊκο οπου εχει παρει τα σφυριγματα του....απλα το επισημαινω γιατι το απομονωσες για να δημιουργησεις παλι εντυπωσεις...

Σε ολα τα ανωτερω σε προκαλω να με διαψευσεις!!!

vangelis 64
05/11/2009, 21:57
Ρε Γιάννο να σε ρωτήσω κάτι...

Ο Μπάγεβιτς δεν σάς άρεσε.Λίγος ο Μπάγεβιτς,άτολμος ο Μπάγεβιτς,δεν κάνει για Ευρώπη ο Μπάγεβιτς,το μπούλο ο Μπάγεβιτς.

Και φέρατε τον Μπιγκόν που ήτανε πολύς και καραμπουζουκλής.Το μπούλο κι ο Μπιγκόν,το μπούλο κι όσοι άλλοι ήρθαν μετά.

Ρε συ...μπας και δε φταίν οι προπονητές και τόσα χρόνια ο θείος(που τον θυμήθηκες μετά 13 συναπτά έτη)σάς παραμυθιάζει με τούς παιχταράδες και την ομαδάρα πού'χει φτιάξει;

Και ξέρεις,δεν είναι και δύσκολο πράγμα να παραμυθιάσεις τον οπαδό.Κάνεις μια-δυο μεταγραφές αεροδρομίου,τσιμπάς δημοσιογράφους και διαιτησία και τέλος.

Στην Ελλάδα η συνταγή αυτή είναι δοκιμασμένη και λίρα εκατό λέμε.Στα ίδια χνάρια δεν βαδίζει κι ο Πατέρας άλλωστε;

Νταξ,όσοι έχουν άποψη και λίγες γνώσεις,δε μασάνε.Η πλέμπα όμως μασάει και παραμασάει.

Έλα μωρή ΑΕΚΑΡΑ φάτους δάγκες!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

doctor x
05/11/2009, 22:52

περα απο το αποτελεσμα αυτο το πραγμα δεν βλεποταν.ξεκινα το ουισκι χειμωνας ειναι:bigcry: :beer:

kalgeorge
05/11/2009, 22:53
περα απο το αποτελεσμα αυτο το πραγμα δεν βλεποταν.ξεκινα το ουισκι χειμωνας ειναι:bigcry: :beer:

den ksereis na vlepeis bala re gia auto ta les auta

:eyepop: :eyepop:

vodka re gia sigoura apotelesmata :lol:

vangelis 64
05/11/2009, 23:01

vodka re gia sigoura apotelesmata :lol: Άσε μας ρε με τούς κωλορώσους.:sad: