View Full Version : Τι να κάνω?
Anastassios
20/10/2009, 12:28
Ρε παιδιά,
Πήρα με δάνειο μια καινούργια honda. Έκανα μεγάλη μα***κία και το μαγαζί πήρε τα χρήματα στις 15 Σεπτεμβρίου.
Ακόμα μηχανή δεν έχω δει. Κάθε μέρα μου λέει "αύριο". Σήμερα μου είπε ότι λείπει ένα χαρτί (pdi) για να γίνει ο εκτελονισμός. Έτσι του είπαν από το Σαρακάκη.
Ταυτόχρονα την περασμένη εβδομάδα μου έδωσε άδεια κυκλοφορίας και σήμα τελών..
δεν βγάζω άκρη, είμαι έτοιμος να αρχίσω μηνύσεις...
τι να κάνω? σας ακούγονται νορμαλ όλα αυτά?
Cpt. Haddock
20/10/2009, 12:29
Φαντάζομαι θα πήρες χαμπάρι οτι το λιμάνι ήταν κλειστό για 15 μέρες, έτσι; :wave2:
Anastassios
20/10/2009, 12:30
καλά και την άδεια κυκλοφορίας πως την έβγαλε?
devil's animal
20/10/2009, 12:31
διαβασε αυτο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=88029&highlight=global) και ισως βρεις κοινα σημεια. (ιδιαιτερως αν ειναι το ιδιο μαγαζι)
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anastassios
Ρε παιδιά,
Πήρα με δάνειο μια καινούργια honda. Έκανα μεγάλη μα***κία και το μαγαζί πήρε τα χρήματα στις 15 Σεπτεμβρίου.
Ακόμα μηχανή δεν έχω δει. Κάθε μέρα μου λέει "αύριο". Σήμερα μου είπε ότι λείπει ένα χαρτί (pdi) για να γίνει ο εκτελονισμός. Έτσι του είπαν από το Σαρακάκη.
Ταυτόχρονα την περασμένη εβδομάδα μου έδωσε άδεια κυκλοφορίας και σήμα τελών..
δεν βγάζω άκρη, είμαι έτοιμος να αρχίσω μηνύσεις...
τι να κάνω? σας ακούγονται νορμαλ όλα αυτά?
Ρε φιλε , σου έδωσε ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΑΣ για μηχανή που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΕΙ ???
:eyepop: :eyepop:
Cpt. Haddock
20/10/2009, 12:34
καλά και την άδεια κυκλοφορίας πως την έβγαλε?
Έδωσε τα στοιχεία της μηχανής στο υπουργείο και την έβγαλε
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Έδωσε τα στοιχεία της μηχανής στο υπουργείο και την έβγαλε
Πολύ εύκολο ακούγεται …
Άρα , η μηχανή εχει ΚΑΙ πινακίδα …άρα η μηχανή είναι στο ΟΝΟΜΑ του …άρα , άμα πάει και κάνει δήλωση για ΚΛΟΠΗ τους πάνε φυλακή ???
Cpt. Haddock
20/10/2009, 12:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Πολύ εύκολο ακούγεται …
Άρα , η μηχανή εχει ΚΑΙ πινακίδα …άρα η μηχανή είναι στο ΟΝΟΜΑ του …άρα , άμα πάει και κάνει δήλωση για ΚΛΟΠΗ τους πάνε φυλακή ???
Η μηχανή έχει τα πάντα μονο που βρίσκεται σε ένα κοντέινερ στο Ν. Ικόνιο.
Υποθέτοντας οτι μιλάμε με έμπορα/αντιπρόσωπο και όχι απατεώνα.
Γιατί να κάνει δήλωση για κλοπή; :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Η μηχανή έχει τα πάντα μονο που βρίσκεται σε ένα κοντέινερ στο Ν. Ικόνιο.
Υποθέτοντας οτι μιλάμε με έμπορα/αντιπρόσωπο και όχι απατεώνα.
Γιατί να κάνει δήλωση για κλοπή; :confused:
Γιατί βρε καπετάνιο , το παλληκάρι έχει ΧΡΕΩΘΕΙ στο ΟΝΟΜΑ του μια μηχανή που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ και ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ..
Μπορεί να είναι στο κοντεινερ , μπορεί να είναι κι έξω από μια τράπεζα που γίνεται ληστεία….
Δηλαδή , είναι λογικό και συνηθισμένο ???
:confused:
Cpt. Haddock
20/10/2009, 12:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Γιατί βρε καπετάνιο , το παλληκάρι έχει ΧΡΕΩΘΕΙ στο ΟΝΟΜΑ του μια μηχανή που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ και ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ..
Μπορεί να είναι στο κοντεινερ , μπορεί να είναι κι έξω από μια τράπεζα που γίνεται ληστεία….
Δηλαδή , είναι λογικό και συνηθισμένο ???
:confused:
Λογικό και συνηθισμένο δεν είναι, όπως και το να κλείνει το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας για 15+ μέρες δεν είναι συνηθισμένο (λογικό μπορεί να είναι αλλα δεν είναι εκεί το θεμα μας).
Επι της ουσίας. Αφού έχει στα χέρια του την άδεια κυκλοφορίας σημαίνει οτι δεν του έφαγαν τα λεφτά και οτι η μηχανή υπάρχει. Ας ζητήσει μια έγγραφη βεβαίωση απο τον έμπορο οτι η μηχανή κλπ κλπ αναμένει εκτελωνισμό και ας περιμένει.
Τώρα, εάν έπεσε σε ΤΕΤΟΙΟ λαμόγιο που του πει μετά "τη μηχανή στην έδωσα" να και τα χαρτιά σου" και μηχανή να μην υπάρχει, τι να πω.... όλα γίνονται...
Απλά θέλω να πω οτι στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο με την απεργία, η καθυστέρηση έχει μια πιθανή εξήγηση.
:a014: :look: μονο στην Ελλαδα ......μονο στην Ελλαδα....
τι αλλο θ' ακουσουν τα ματια μας!!!
Ρε παιδιά,
Πήρα με δάνειο μια καινούργια honda. Έκανα μεγάλη μα***κία και το μαγαζί ......
θα μας πεις το μαγαζι πως το λενε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
θα μας πεις το μαγαζι πως το λενε?
Κάτσε να δεις, που είχα δει ποστ του Αναστάσιου... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1559298#post1559298) :confused: :confused:
Anastassios
21/10/2009, 10:19
Αυτός είναι...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=88029
πλέον το ανέλαβε ο δικηγόρος μου....
Αυτός είναι...
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ.
blackbusa
21/10/2009, 11:42
Να πω και εγω μια μαλακια...απο την στιγμη που εχει και αδεια και τελη ο φιλος μας η μηχανη δεν θα φαινετε οτι εχει φυγει και απο το μαγαζι???...λεω εγω...αρα το λαμογιο μπορει να υσχειριστει οτι την παρεδωσε και δεν εχει πια καμμια σχεση...ε?
manhunter
21/10/2009, 11:52
Πάρε ένα δικηγόρο, πήγαινε από τον έμπορο (ο Θεός να τον κάνει τον πούστη), και θα έχεις άμεση απάντηση στον προβληματισμό σου.
:winka:
Πες αυτά που σου λέει και ισχυρίζεται, να στα δώσει εγγράφως, παρουσία του δικηγόρου.
Να σου πω πως σφίγγουν τα ατίθασα κωλαράκια....
soysamias
27/10/2009, 19:08
Και καλά ρε παληκάρι, υπέγραψες το δάνειο χωρίς να έχεις μπροστά σου τη μηχανή?:confused: :confused: :confused:
DimChios
28/10/2009, 05:32
εδω καφε παιρνουμε και τον πληρωνουμε μετα...
Πως δινετε ετσι τα δεκαχιλιαρα δεν καταλαβαινω!
:rolleyes: