Σύνδεση

View Full Version : Χρονομηχανή

Εχετλαίος
21/10/2009, 10:51
Το σκέφτομαι πολλά χρόνια τώρα. Και έχω μιλήσει με πολλούς ανθρώπους σχετικά και έχω ακούσει ΤΑ απίστευτα!
Έστω ότι βρίσκετε στο υπόγειό σας μια χρονομηχανή. Μπορεί να σας πάει πίσω ή μπροστά στο χρόνο και να παραμείνετε εκεί που θα πάτε για 2-3 ημέρες. Μπορείτε να μετέχετε στα εκεί δρώμενα αλλά δεν μπορείτε να αλλάξετε τη ροή των γεγονότων ή την έκβαση της ιστορίας (μελλοντικής ή παρελθοντικής). Απλά μπορείτε να παρακολουθήσετε live και να μετέχετε σε κάτι που πολλοί ίσως να ζήλευαν ενώ άλλοι θα απευχόντουσαν.
Ποιά είναι η δική σας επιλογή;

Cpt. Haddock
21/10/2009, 10:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Το σκέφτομαι πολλά χρόνια τώρα. Και έχω μιλήσει με πολλούς ανθρώπους σχετικά και έχω ακούσει ΤΑ απίστευτα!
Έστω ότι βρίσκετε στο υπόγειό σας μια χρονομηχανή. Μπορεί να σας πάει πίσω ή μπροστά στο χρόνο και να παραμείνετε εκεί που θα πάτε για 2-3 ημέρες. Μπορείτε να μετέχετε στα εκεί δρώμενα αλλά δεν μπορείτε να αλλάξετε τη ροή των γεγονότων ή την έκβαση της ιστορίας (μελλοντικής ή παρελθοντικής). Απλά μπορείτε να παρακολουθήσετε live και να μετέχετε σε κάτι που πολλοί ίσως να ζήλευαν ενώ άλλοι θα απευχόντουσαν.
Ποιά είναι η δική σας επιλογή;

Έτος 29-33 Σ.Ε. (σύγχρονης εποχής), στην Ιουδαία, κάπου έξω απο τα τείχη της Ιερουσαλήμ εκεί που οι Ρωμαίοι σταυρώναν κατα δεκάδες τον κόσμο...

Να ξεκαθαρίσουμε οριστικά κάποια πράγματα :evil: :lol: :lol: :evil:

Δεύτερη επιλογή, 480 ΠΣΕ, σε ενα λόφο της Σαλαμίνας, να δω απο κοντά τη μάχη

Τρίτη επιλογή, 21/4/1967, 4 το πρωί στην κρεβατοκάμαρα του Κων/νου Β'... Να δω πως σκ@τά αντέδρασε όταν άκουσε τα εμβατήρια στο ραδιόφωνο :lol:

vangelis 64
21/10/2009, 11:00
Δύσκολα μάς βάζεις.:D

Το πρώτο πράγμα που μού πέρασε από το μυαλό,είναι να βρισκόμουν στην εποχή τού Χριστού,για να δω τι πράγμα ήταν επιτέλους αυτό για το οποίο τόσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί.

vangelis 64
21/10/2009, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Τρίτη επιλογή, 21/4/1967, 4 το πρωί στην κρεβατοκάμαρα του Κων/νου Β'... Να δω πως σκ@τά αντέδρασε όταν άκουσε τα εμβατήρια στο ραδιόφωνο :lol: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
21/10/2009, 11:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δύσκολα μάς βάζεις.:D

Το πρώτο πράγμα που μού πέρασε από το μυαλό,είναι να βρισκόμουν στην εποχή τού Χριστού,για να δω τι πράγμα ήταν επιτέλους αυτό για το οποίο τόσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί.

Μουφες...ολα μουφες....http://www.youtube.com/watch?v=VXz1Qx01mQQ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

makis206
21/10/2009, 11:18
Αγώνας MotoGP στην Catalunya, Iούνης 2009... εγώ μέσα στο κράνος του Λορένθου να κοιτώ τα μούτρα του για μερικά δευτερόλεπτα.. απ'το σημείο λίγο πριν της τελευταίας στροφής μέχρι ελάχιστα πριν τη γραμμή του τερματισμού...:a39:

:a9:

Θα έκανα κι αρκετά rewind :lol:

Gandalf dr685sm
21/10/2009, 11:38
Λίγο πριν την αρχή της μέτρησης του χρόνου απο Ανθρώπους ώς μονάδα. Λίγο πριν το Big Bang...αν υπήρξε ποτέ.

Σε αυτό το σημείο θα έλυνα σωρρηδόν κάθε απορία μου.

- Ποιοί είμαστε, τι κάνουμε εδώ και γιατί είμαστε εδώ.
- Τι είναι το Cosmos.
- Υπάρχει Θεός με όποιο όνομα;
- Τι υπήρχε πριν το Cosmos.

Και μετά θα έπαιρνα το Nobel φυσικής, θα τσίμπαγα ενα εκατομμυριάκι ευρώ και θα την έκανα για Βραζιλία , να διασκεδάσω με μελαχροινά πιπίνια που χορεύουν σάμπα.

Gandalf

Εχετλαίος
21/10/2009, 11:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

- Ποιοί είμαστε, τι κάνουμε εδώ και γιατί είμαστε εδώ.
- Τι είναι το Cosmos.
- Υπάρχει Θεός με όποιο όνομα;
- Τι υπήρχε πριν το Cosmos.

Καλά, Μάγε μου, αυτά στα απαντάω και εγώ τεκμηριωμένα μετά το 4ο καραφάκι τσικουδιάς.

LOUKILOUK
21/10/2009, 12:35
Καλά, Μάγε μου, αυτά στα απαντάω και εγώ τεκμηριωμένα μετά το 4ο καραφάκι τσικουδιάς.

εεεετσιιι...βασιλιας, δικτατορας, ΘΕΟΣ και παντοκρατορας...

Σχετικα με το ερωτημα νομιζω οτι ο "καπετανιος" στοχευσε πολυ καλους "στοχους"...
Παραυτα για την ναυμαχια στη Σαλαμινα θα μπορουσα να αντιπροτεινω κατι σχετικο, οπως Θερμοπυλες, μαχες Αλεξανδρου στη Περσια, Μαραθωνας...
Το "Κωστακι" ισως να τον αλλαζα με μια αρχαια ολυμπιαδα...:winka:
:beer: :wave2:

LiakosVstrom
21/10/2009, 12:46
1. Μια τυχαία μέρα στην εποχή των δεινοσαύρων.
2. Στο καταφύγιο του Χίτλερ τις τελευταίες ώρες του.
3. Μια τυχαία μέρα στην Αρχαία Ελλάδα.

reinmeister
21/10/2009, 12:49
μια μερα μεσα στην βιβλιοθηκη της αλεξανδρειας...

παρθενωνας την μερα παραδοσης απο ικτινο καλλικρατη...

να δω οτι σκατα ειχαν δει οι αζτεκοι και ζωγραφιζαν τυπους με μπουκαλες στην πλατη και στολες...

α...να εβλεπα τον πραξιτελη απο κοντα οταν εφτιαχνε τον ερμη...

επισης τον μικελ αντζελο οταν ζωγραφιζε καπελα σιστινα...

να ημουν παρον οταν γραφτηκε το corpus hermeticum και να μπορουσα να διαβασω και τους 18 τομους στην πρωτοτυπη εκδοση...

το αυτον για τον σμαραγδινο πινακα...

να ημουν παρον οταν ο κωνσταντινος πηρε χαμπαρι οτι ο γιος του πηδηξε την ελενη και τον εσφαξε στο γονα...

εχω αλλες μερες?

ωραιο θρεντ εχετλαιε...:beer: :beer: :beer:

byron
21/10/2009, 12:56
4/1/1995 16:15 κάπου στο 119χλμ Αθηνών-Λαμίας να σταματήσω τον Κωστάκη να κάνουμε ένα τσιγάρο μέχρι να περάσει η κακιά η ώρα..:(

p@nos
21/10/2009, 12:56
σε πολλα μερη του πολιτισμου...σχεδον σε ολα που εχουν ειπωθει ηδη...

βασικα θα ηταν οι ιδανικες διακοπες...αντι σε καποιο σημειο του πλανητη τωρα, να μπορουσαμε να βρεθουμε στο ιδιο σημειο σε οποιοδηποτε σημειο της γραμμης του χρονου

:look:

επισης θα ηθελα να πηγαινα στην αρχη...το big bang...να υπηρχε καποιος τροπος να δω απ'εξω τι συνεβει...

η για ακομα πιο ψαγμενους...λιγο πιο πριν το big bang...αλλα εκει μπλεκουμε με θεωρια των μεμβρανων και αλλες αρρωστημενες θεωριες της συγχρονης φυσικης, που ομως εινια πραγματικα μαγευτικες

:beer:

Xrider
21/10/2009, 13:01
1,Αρχαια Αθηνα,αραχτος στου Φιλοππαπου η στην Πνυκα να δω πως ηταν η Αθηνα και οι γνωστοι φιλοσοφοι..
2,Στην Αιγυπτο για τις Πυραμιδες
3,Ορος Σινα την ωρα που επαιρνε ο Μουσης τις εντολες
4,Ομηρος να διηγειται την Οδυσσεια
5,Ιησους να διηγειται παραβολες
6,Αρχαια Ολυμπια και Ολυμπιακοι αγωνες
και αλλα..παρα παρα παρα πολλα....
Η ιδεα και μονο με εξιταρει....ωραι να γινοταν πραγματικοτητα

LOUKILOUK
21/10/2009, 13:08
ατελειωτα τελικα ειναι τα ιστορικα τριημερα που χριζουν επιτοπιας παρουσιας...
καλες ιδεες απο ολους... :a18: :beer: :wave2:

Εχετλαίος
21/10/2009, 13:11
Ένα μόνο χρονικό σημείο!
Μάχη του Μαραθώνα, κεντρική παράταξη, πρώτη γραμμή, βαριά οπλισμένος!

Cpt. Haddock
21/10/2009, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
1,Αρχαια Αθηνα,αραχτος στου Φιλοππαπου η στην Πνυκα να δω πως ηταν η Αθηνα και οι γνωστοι φιλοσοφοι..
2,Στην Αιγυπτο για τις Πυραμιδες
3,Ορος Σινα την ωρα που επαιρνε ο Μουσης τις εντολες
4,Ομηρος να διηγειται την Οδυσσεια
5,Ιησους να διηγειται παραβολες
6,Αρχαια Ολυμπια και Ολυμπιακοι αγωνες
και αλλα..παρα παρα παρα πολλα....
Η ιδεα και μονο με εξιταρει....ωραι να γινοταν πραγματικοτητα

Τα 3 και 5 χλωμό να τα δεις :lol: :lol: :lol:

sober
21/10/2009, 13:25
Στο woodstock!! ->....:a33: :a51: :a49: :a47: :a47:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εδιτ:

σοβαρα τωρα...1915 Ζυριχη, στο μικρο μαγαζακι με τον Μπαλ και την παρεα του...:p

vangelis 64
21/10/2009, 13:38
Τι έγινε ρε,όλοι προς τα πίσω πάμε;Δεν πάει κανένας 38 μήνους μπροστά να μάς πει αν οι Μάγια είχαν δίκηο;:D

LsKostas
21/10/2009, 13:39
Περισυ τον Δεκεβρη να προλαβω μια δολοφονια

Εχετλαίος
21/10/2009, 13:39
Τι έγινε ρε,όλοι προς τα πίσω πάμε;Δεν πάει κανένας 38 μήνους μπροστά να μάς πει αν οι Μάγια είχαν δίκηο;:D

σορτ πσαλμ :D

vangelis 64
21/10/2009, 13:40
σορτ πσαλμ :D Σωστά.26 ήθελα να πω.:blush:

o_gavros
21/10/2009, 13:51
αμα το μηχανάκι μπόραγε να κάμει και προβλέψεις,τότε θα του ζηταγα να με πάει στη μέρα που ο θρύλος θα'παιρνε τον τσαμπιο λη!!!
ναι μωρή αρρώστεια!:lol: :lol: :lol:

vangelis 64
21/10/2009, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
αμα το μηχανάκι μπόραγε να κάμει και προβλέψεις,τότε θα του ζηταγα να με πάει στη μέρα που ο θρύλος θα'παιρνε τον τσαμπιο λη!!!
ναι μωρή αρρώστεια!:lol: :lol: :lol: TILT!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

o_gavros
21/10/2009, 13:57
TILT!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μμμ...κρύε!:lol:

TheFace
21/10/2009, 14:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αγώνας MotoGP στην Catalunya, Iούνης 2009... εγώ μέσα στο κράνος του Λορένθου να κοιτώ τα μούτρα του για μερικά δευτερόλεπτα.. απ'το σημείο λίγο πριν της τελευταίας στροφής μέχρι ελάχιστα πριν τη γραμμή του τερματισμού...:a39:

:a9:

Θα έκανα κι αρκετά rewind :lol:

:beer: :beer: :beer:

byron
21/10/2009, 14:03
Ένα μόνο χρονικό σημείο!
Μάχη του Μαραθώνα, κεντρική παράταξη, πρώτη γραμμή!

Χλωμό το κόβω να αντάλλασες χειραψία με τον Εχετλαίο πριν αρπάξεις καμμιά σπάθα, αλλα η πίστη σώζει. :p

Εχετλαίος
21/10/2009, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Χλωμό το κόβω να αντάλλασες χειραψία με τον Εχετλαίο πριν αρπάξεις καμμιά σπάθα, αλλα η πίστη σώζει. :p

Μα...εγώ ΕΙΜΑΙ ο Εχετλαίος! Απλά θα γύριζα στην απόλυτα φυσική μου θέση! :D

Cpt. Haddock
21/10/2009, 14:14
Μα...εγώ ΕΙΜΑΙ ο Εχετλαίος! Απλά θα γύριζα στην απόλυτα φυσική μου θέση! :D

:uplate:

Άσε ήσυχα-ήσυχα το πληκτρολόγιο και έλα μαζί μας.... :look:

Allst@rf
21/10/2009, 14:37
Ένα μόνο χρονικό σημείο!
Μάχη του Μαραθώνα, κεντρική παράταξη, πρώτη γραμμή!

πριν ακομα δω την απαντηση σου ηθελα να γραψω...

μαχη των Θερμοπυλων
μεσα στους τριακοσιους του βασιλια Λεωνιδα...

sniper
21/10/2009, 14:38
Πόσο ατάλαντοι και πεζοί είστε.....

Αν είχα μια χρονομηχανή θα ήθελα να γυρίζω πίσω κάθε Πέμπτη και Κυριακή απόγευμα....

Με τα νουμερα του τζόκερ..... :D

Εχετλαίος, Λεωνίδας, Πραξιτέλης κι άλλες μαλακίες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

makis206
21/10/2009, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν είχα μια χρονομηχανή θα ήθελα να γυρίζω πίσω κάθε Πέμπτη και Κυριακή απόγευμα....
Με τα νουμερα του τζόκερ..... :D

Είπαμε ότι "Μπορείτε να μετέχετε στα εκεί δρώμενα αλλά δεν μπορείτε να αλλάξετε τη ροή των γεγονότων ή την έκβαση της ιστορίας"

Άρα; Θα έβαζες τα ίδια νούμερα που έβαλες και πριν...:lol: :rotflmao: :bigcry:

Allst@rf
21/10/2009, 14:42
επισης ...
φεουδαρχικη ιαπωνια σε ενα απο τα κρυφα χωρια των ninja ,να ημουν και γω shinobi...

LiakosVstrom
21/10/2009, 14:49
κάτι διάβασα κάποιος να πάει στο μέλλον να δει το γάβρο να παίρνει τσάμπιονς λιγκ....
σορρυ αλλά με το που θα βάζατε στο μηχάνημα αυτή τη χρονολογία θα σας έβγαζε "ΖΟΝΚ" :cry: :cry:

blackbusa
21/10/2009, 14:51
ναι μωρή αρρώστεια!:lol: :lol: :lol:

αυτο μονο με μηχανη play station προκεται να γινει...τι χρονομηχανες και μαλακιες....:lol: :lol: :lol:

sniper
21/10/2009, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Είπαμε ότι "Μπορείτε να μετέχετε στα εκεί δρώμενα αλλά δεν μπορείτε να αλλάξετε τη ροή των γεγονότων ή την έκβαση της ιστορίας"

Άρα; Θα έβαζες τα ίδια νούμερα που έβαλες και πριν...:lol: :rotflmao: :bigcry:

Χέσε μας ρε φίλε.... :rotflmao: :rotflmao: :lol:

o_gavros
21/10/2009, 15:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
κάτι διάβασα κάποιος να πάει στο μέλλον να δει το γάβρο να παίρνει τσάμπιονς λιγκ....
σορρυ αλλά με το που θα βάζατε στο μηχάνημα αυτή τη χρονολογία θα σας έβγαζε "ΖΟΝΚ" :cry: :cry:

χμμμ...καλά,άμαν είναι έτσι ντότε θα ντου λεγα να με πάει στην ημέρα που θα διαπιστωνόταν απο κάποιονα η τελική του βεστρώμ :lol: :lol: :lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αυτο μονο με μηχανη play station προκεται να γινει...τι χρονομηχανες και μαλακιες....:lol: :lol: :lol:

βρε σώπαινε καημένε τώρα ώχου λέμε :lol: :lol:

sniper
21/10/2009, 15:07
Πάει κι αυτό το....

Όπου μπλέκει ο γαύρος γ@μιέται το σύμπαν....

LiakosVstrom
21/10/2009, 15:10
χμμμ...καλά,άμαν είναι έτσι ντότε θα ντου λεγα να με πάει στην ημέρα που θα διαπιστωνόταν απο κάποιονα η τελική του βεστρώμ :lol: :lol: :lol:

δεν χρειάζεται στο λέω εγώ που τα έχω πιάσει! 350χλμ σε ανηφορικό δρόμο 47,5 μοιρων!

o_gavros
21/10/2009, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
δεν χρειάζεται στο λέω εγώ που τα έχω πιάσει! 350χλμ σε ανηφορικό δρόμο 47,5 μοιρων!

δικάβαλος?:lol:

o_gavros
21/10/2009, 15:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πάει κι αυτό το....

Όπου μπλέκει ο γαύρος γ@μιέται το σύμπαν....

υπάρχει και συμπαντικό τουρνουά?
Θρύλος θρησκεία και στο γαλαξία!!!:lol: :lol:

τι τα θες ρε φίλε...ταβάνι στα όνειρα θα βάνουμε?

Ζεύκας
21/10/2009, 16:12
Να πήγαινα στο μέλλον να παρακολουθούσα τις τελευταίες μέρες της ζωής μου.

Εύχομαι να αντικρύσω ένα κωλόγερο που θα "φύγει" από καρδιακή ανακοπή την ώρα που θα του παίρνει πίπα μια 25άρα νοσοκόμα...

tai
21/10/2009, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τα 3 και 5 χλωμό να τα δεις :lol: :lol: :lol:
εχεις παει και το ξέρεις μωρή Πολυξένη?:lol:

σίγουρα στο χρονικό σημείο που έκανε τον άνθρωπο να αλλάξει τον τρόπο μέτρησης του χρόνου 29-33μχ

απο εκεί και πέρα στα διάφορα συμπόσια των μεγάλων ανδρών της ιστορίας.
Για να δω τι παπαρδέλες λέγανε ψιλοσουρωμένοι:lol: :lol:

motzin
21/10/2009, 17:14
κάποιος έχει πάει ήδη... 1821+ (http://video.google.com/videoplay?docid=-6856977272766061929#docid=-2272053846794190388)

λίγο πριν... λίγο μετά... (http://www.youtube.com/watch?v=z5xW2tF0AHY&feature=player_embedded)

menelaos46
21/10/2009, 17:29
Εγω θα πηγαινα σε εναν μηχανικο που ετυχε να μου κανει αλλαγη φλαντζας καυσεως στο drz 400e που ειχα τοτε την ωρα της επισκευης και θα τον ρωταγα.

Ρε φιλε για κοιτα λιγο μηπως ξεχασες πανω στην καδενα το συρματακι που την εδεσες???????? για να μη το βρω αργοτερα μεσα στο μοτερ μου με το πιστονι αγκαλια με τις βαλβιδες μου....

byron
21/10/2009, 17:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Εγω θα πηγαινα σε εναν μηχανικο που ετυχε να μου κανει αλλαγη φλαντζας καυσεως στο drz 400e που ειχα τοτε την ωρα της επισκευης και θα τον ρωταγα.

Ρε φιλε για κοιτα λιγο μηπως ξεχασες πανω στην καδενα το συρματακι που την εδεσες???????? για να μη το βρω αργοτερα μεσα στο μοτερ μου με το πιστονι αγκαλια με τις βαλβιδες μου....

:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :lol:

apatewnas
21/10/2009, 18:26
1 μήνα νωρίτερα...για να αποφύγω την 3μηνη ταλαιπωρία που θα ακολουθήσει....snif :(

Tpap
21/10/2009, 21:19
One word for y'all: John Titor

...επέστρεψε για ΤΟΝ υπολογιστή, έκανε και μιά στάση να δεί τους δικούς του, περιγράφει και τον 3ο...

:sun: :beer: :wave2:

el_hymador
21/10/2009, 22:05
Θα γυρνουσα το χρονο στη πρωτη ημερα του πρωτου μ.χ. ετους στη Βηθλεεμ, και θα επαιρνα μαζι μου ενα μπαλονι "its a boy!"

alximistis
21/10/2009, 22:50
1). και το σημαντικότερο... στην Ιουδαία να δω πως στην ευχή δημιουργήθηκε αυτή η ιστορία... η μεγαλύτερη και ωραιότερη του κόσμου...

όλα τα άλλα... έπονται :)

Xrider
22/10/2009, 19:18
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11386&subid=2&pubid=7194815

Χωμάτινος
23/10/2009, 01:08
Πουθενά . . ό γέγονε γέγονε και από δω και πέρα αυτοσχεδιάζουμε :smilea:

mikros boudas
23/10/2009, 03:21
Να ακουσω ζωντανα τον Σωκρατη...αν γινεται σε περισσοτερες απο 1 φορες...

Να παω να δω πραγματικα τι επαιξε με τον Χριστο...

Να παω να δω δεινοσαυρους...

Να παω στο μελλον να δω τι παιζει σχετικα με τον ανθρωπο και το ζωο μεσα του...

el_hymador
23/10/2009, 07:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas

Να παω να δω δεινοσαυρους...

http://www.varaderoclub.gr
http://www.bmwforum.gr

byron
23/10/2009, 07:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

:bawl: :rotflmao: :bawl: :lol:

notakos600
23/10/2009, 07:38
Ξεχάσατε όλοι κάτι.
Θα πεθαίνατε σε λίγα λεπτά από ασφυξία, λόγω της καθαρότητας του αέρα....

Αν το τολμούσα, ξέροντας τις συνέπειες, θα ήθελα να βρεθώ για λίγο στην Κωνσταντινούπολη όταν το Βυζάντιο βρισκόταν στην ακμή του.

Εχετλαίος
23/10/2009, 10:08

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
23/10/2009, 10:19

:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

mikros boudas
23/10/2009, 13:19
χαχχα:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Giorgos19
23/10/2009, 23:38
Ενα κλικ πριν τον αφανισμο των δεινοσαυρων, να δω τον αστεροειδη να μπαινει στην ατμοσφαιρα της γης....
Να δω την εμφανιση του πρωτου ανθρωπου....
Ροζγουελ 1940κατι για να μου λυθει ετσι για το γαμωτο και αυτη η απορια...
Μια βολτα κατω απο την Ακροπολη την περιοδο του χρυσου αιωνα...
Να γινω και γω μαρτυρας της πρωτης πτησης του ανθρωπου..
Πριν 18 χρονια, να δω την φατσα ενος πιτσιρικου, που ο πατερας του τον ανεβασε στο βεσπακι του, για να πανε στο Πανι να δουνε τα αεροπλανα να απο-προσγειωνονται...
Να δω πως στο καλο βρεθηκε αυτη η χρονομηχανη στο υπογειο μου :lol:

Απο το μελλον τωρα... σιγουρα θα ηθελα να παω καμια χιλιαρα χρονια μπροστα και να δω που θα εχουμε φτασει...Αν υπαρχει βεβαια αυτος ο πλανητης, και αν θα ειμαστε εδω.

Tpap
24/10/2009, 00:01
Ρε, δεν έψαξε κανείς το όνομα που έγραψα παραπάνω...? όλα μασημένα τα θέτε, διάολε..?

http://www.johntitor.com/

Πατήστε ''story'' και ρίχτε μια ματιά. Αυτό που εσείς ονειρεύεστε στο παρόν τόπικ, εκείνου είναι η δουλειά του.

Ηρθε από το 2036 πίσω στο '75 να πάρει στο μέλλον ενα υπολογιστή, σταμάτησε στο 2000-2001 και έκανε μερικά ποστς σε κάποια φόρουμς.
Επισυνάπτει φωτό της χρονομηχανής, εξηγεί πως δουλεύει -από όσα μπορεί να καταλάβει, δεν είναι φυσικός ο ίδιος-.

Κάνει και κάποιες προβλέψεις και μιλάει για τον 3οΠΠ.

Η αρχή λειτουργίας της μηχανής του -όπως την περιέγραψε- επαληθεύεται από τον Χώκιν και άλλους φυσικούς...

Και μετά ξαναμιλάμε...:wave2: :beer:

mikros boudas
24/10/2009, 08:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ρε, δεν έψαξε κανείς το όνομα που έγραψα παραπάνω...? όλα μασημένα τα θέτε, διάολε..?

Πατήστε ''story'' και ρίχτε μια ματιά. Αυτό που εσείς ονειρεύεστε στο παρόν τόπικ, εκείνου είναι η δουλειά του.

Ηρθε από το 2036 πίσω στο '75 να πάρει στο μέλλον ενα υπολογιστή, σταμάτησε στο 2000-2001 και έκανε μερικά ποστς σε κάποια φόρουμς.
Επισυνάπτει φωτό της χρονομηχανής, εξηγεί πως δουλεύει -από όσα μπορεί να καταλάβει, δεν είναι φυσικός ο ίδιος-.

Η αρχή λειτουργίας της μηχανής του -όπως την περιέγραψε- επαληθεύεται από τον Χώκιν και άλλους φυσικούς...

Και μετά ξαναμιλάμε...:wave2: :beer: το δα εγω ρε φιλε αλλα δεν υπαρχουν και τοσα στοιχεια...:sad: αν οντως συνεβει κατι τετοιο ειναι το σημαντικοτερο θεμα της ανθρωποτητας μεχρι τωρα αλλα αυτα που διαβασα σε αιρεση με οδηγουν...

Εχετλαίος
24/10/2009, 12:03
Πολλά απ τα λεγόμενά του ήδη έχουν διαψευστεί / δεν έχουν συμβεί. Οπότε...ας ονειρευόμαστε εμείς...
(και τα περί Hawking και τα σια, λίγο Πυθαγόρειους λίγο Δημόκριτο και λίγο Πλάτωνα να έχεις διαβάσει φτάνει!)
:wave2:

Χωμάτινος
24/10/2009, 12:44
Μα ακόμη κι αν ισχύει so what, δεν εντυπωσιάζομαι. Πως το ταξίδι στον χρόνο θα κάνει εμένα κι εσένα καλύτερους και γιά τους εαυτούς μας και γιά τους άλλους;

tai
24/10/2009, 12:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
Μα ακόμη κι αν ισχύει so what, δεν εντυπωσιάζομαι. Πως το ταξίδι στον χρόνο θα κάνει εμένα κι εσένα καλύτερους και γιά τους εαυτούς μας και γιά τους άλλους;
ίσως αμα δω, να παραδειγματιστώ- μιμηθώ περισσότερο

Πολλά απ τα λεγόμενά του ήδη έχουν διαψευστεί / δεν έχουν συμβεί.
:beer: :beer:

Χωμάτινος
24/10/2009, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ίσως αμα δω, να παραδειγματιστώ- μιμηθώ περισσότερο
...

Αυτό είναι που δεν μου αρέσει. Αν είμαι μίμος-παπαγαλάκι (δεν αναφέρομαι σ' εσένα) τότε εξαρτάται απόλυτα από αυτό που έχω μπροστά μου αν θα είμαι καλύτερος ή χειρότερος. Το θέμα είναι να το βιώνεις σαν εσωτερική ανάγκη και επιθυμία.

super_toto
24/10/2009, 16:41

Ενδιαφέρον μεν, αλλά πολυ μουφα δε.
Έξυπνος ο μπαγάσας πάντως. Έπεισε τόσο κόσμο και συζητιέται ακόμα μέχρι σήμερα.

jimmy10
24/10/2009, 19:00
Φιλε Εχετλαιε,

:a23: :a23: :a23:

γ@μ@το το threadακι που ανοιξες.

Λοιπον:

1. Θα πηγαινα στα Ιεροσολυμα για να παρακολουθησω απο κοντα τις τελευταιες στιγμες του Ιησου.
2. Αποβαση των Αμερικανων στην Νορμανδια
3. Στο Apollo 11 και να δω αν εγιναν ετσι τα πραγματα
4. Την στιγμη της ανακαλυψης της φωτιας

μπορω να κρατησω λιγο παραπανω την μηχανη? Please, Please, Please......:bawl: :bawl: :bawl:

mikros boudas
24/10/2009, 19:27
εμενα μου φανηκε εντελως μουφα εκει που δεν μπορουσε να πει ποσο ισχυ εχουν οι επεξεργαστες στην εποχη του.και ειναι και στρατιωτικος ας πουμε με τετοια υπηρεσια...εδω μια κοπελα ρωτας σημερα και ξερει να σου πει στα ποσα τρεχει το λαπτοπ της...επισης ειναι πολυ χριστιανικο το ολο κονσεπτ...

jimmy10
24/10/2009, 20:34
εκτος απο τον κ. Titor, υπαρχει και το CHRONOVISOR.

χαμενο σε αλλα "υπογεια"

sprint
26/10/2009, 16:11
Πράγματι, πολύ ωραίο thread Εχετλαίε!!!!

Το έχω σκεφτεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Λοιπόν…..

1 Θα πήγαινα στην αρχαία Ελλάδα κάπου σε ένα νησί, κοντά στην Αττική να κάτσω και να βλέπω τις τριήρεις να περνάνε και να «ακούω» τον ήχο της σιωπής..
Να δω πως είναι να ζεις σε ένα κόσμο χωρίς μηχανικούς θορύβους.
Να ακούσω μουσική από τα χέρια και το στόμα του Σιμωνίδη…

2 Στην Τροία, να δω την εποχή που όλα κρίνονταν από την σωματική ρώμη και όχι από επιτελικά σχέδια…

3 Να δω από κοντά το πολιτισμό των Ίνκας στο Μάτσου πίτσου.

Την Βαβυλώνα με τους κρεμαστούς κήπους και τα υπόλοιπα 6 θαύματα, την Βαγδάτη των χαλίφηδων…..

Θα μπορούσα να γράφω σελίδες….

Gia
26/10/2009, 18:28
Εκείνο το live των Floyd στη Πομπηια και το live των Stones στο Altamo. Είμαι πεζός το ξέρω αλλά κολλήματα είναι αυτά....:D :beer:

Πολύ καλό θέμα ανοίξες φίλε...:beer:

Xrider
26/10/2009, 20:22

Κατι ειχα ακουσει στην τηλεοραση πριν πολυ καιρο αλλα δεν ειχα δωσει σημασια...τωρα διαβασα το λινκ που εδωσες και ειναι διασκεδαστικο το πως καποιος μπορει να παιξει και να δημιουργησει τασεις παγκοσμιως αφου εχει επεκταθει και εκτος Αμερικης.
Γνωμη μου ειναι οτι ο τυπος σιγουρα πρεπει να εχει καποιες γνωσεις περι φυσικης και μηχανικης αλλα οχι οτι ειναι ταξιδιωτης του χρονου...εππηρεασμενος απο την ταινια "Επιστροφη στο μελλον" ειναι μαλλον και ισως βρηκε εναν εξυπνο τροπο να κινητοποιησει αρκετο κοσμο.

Πολλα απο αυτα που γραφει δεν εγιναν οπως ο 3οςΠΠ που επρεπε να γινει το 2005.
Το πειραμα στο CERN δεν εγινε και το πιθανοτερο ειναι να μην γινει ποτε για καποιο λογω αγνωστο...το ιδιο ειχαν επιχειρησει οι Αμερικανοι πριν αρκετες δεκαετιες και με πολλα λεφτα για την εποχη αλλα στο τελος "το εκλεισαν" για λογους που δεν ειπαν.Φανταζομαι οτι στην Ελβετια ο επιταγχυντης ειναι κατα πολυ μεγαλυτερος απο αυτον στις ΗΠΑ...αλλα και αυτος δεν θα λειτουργησει

Σχετικα με τον John Titor αν ειχε βαλει και μονο εναν τυπο φυσικης που εδειχνε οτι γινεται δεν θα υπηρχαν αμφιβολιες...αν καποιος απο εμας σημερα γυρηζε πισω 70-80χρονια και εβρησκε τον Τεσλα η τον Αινσταιν η οποιονδηποτε Φυσικο (γιατι ιντερνετ δεν υπηρχε) και απλα εγραφε την περιφημη εξισωση(τι πιο απλο) πριν την συλλαβει ο οποιοσδηποτε θα ηταν ενας ακραδαντος τροπος αποδειξης.
Παντως εχει πολυ ενδιαφερουσες αποψεις.

Σχετικα με την τεχνολογια εβαλα ενα λινκ αλλα μαλλον επειδη δεν εβαλα τιτλο περασε απαρατηρητο...ειναι απο το Εθνος με τιτλο
> Για πρώτη φορά στον κόσμο, κινέζοι επιστήμονες δημιούργησαν πάνω στη Γη μια ηλεκτρομαγνητική "μαύρη τρύπα τσέπης", διαμέτρου μόλις 22 εκατοστών, η οποία ρουφά το γύρω της φως και το μετατρέπει σε θερμότητα...
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11386&subid=2&pubid=7194815

orizontas
27/10/2009, 21:23
1ον στην τροια την ωρα που γ@μιωταν η ωραια ελενε να δω τι στο διαολο ειχε το μ@υνι

της και τραβηξε τοσους στολους ......

την μερα που πηγε πρωτη φορα με γυναικα ο tai

στο μελλον .... την μερα που θα παω με αντρα να μαθω αν θα μου αρεσει

:beer: :beer: καλισπερα σας