View Full Version : Βόλτα 15/5 - Απολογισμός !
Pokermon
16/05/2005, 10:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΤΙ ΓΕΛΑΩ.
Εμείς ξέρουμε όμως……πως τον λένε πως τον λένε???? Από Α ξεκινάει :evil: :evil: :evil:
Ρε θα την βάλω την Φώτο σου είτε το θες είτε όχι….φαταούλα…:wave2:
maintenance
16/05/2005, 10:16
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟ. ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΤΙ ΓΕΛΑΩ.
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ
Γινε πιο σαφης.:(
με ποιον, και με τι;;;
ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ, ΓΕΜΑΤΑ ΜΥΣ, ΔΑΣΥΤΡΙΧΑ, ΚΑΤΑΓΥΜΝΑΣΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΩΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΘΕΙΑ ΚΟΡΜΙΑ ΜΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:bawl: :bawl: :bawl:
blackpit
16/05/2005, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από angel-m
Ρε Παναγιώτη δεν νύσταζες εσύ αλλά ο φωτογράφος:lol: :lol: :wave2:
:rotflmao: :rotflmao:
Pokermon
16/05/2005, 12:07
Κύριοι…..οι photos από την δικιά μου φωτογραφική σε full ανάλυση βρίσκονται εδώ για download……προς το παρόν υπάρχουνε 20 και για να τις δείτε απλά Προσθέστε στο όνομα τις διεύθυνσης :
http://nrg14.150m.com/15052005/
1.jpg
2.jpg
και πάει λέγοντας μέχρι το 20.jpg
klik to start (http://nrg14.150m.com/15052005/)
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
NA ΣΕ ΑΦΗΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ:cry:
latris mixanis
16/05/2005, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Εμείς ξέρουμε όμως……πως τον λένε πως τον λένε???? Από Α ξεκινάει :evil: :evil: :evil:
Ρε θα την βάλω την Φώτο σου είτε το θες είτε όχι….φαταούλα…:wave2:
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΛΕΝΕ;; ΑΠΟ Π ΣΙΓΟΥΡΑ.
ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΩΤΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ;;
:dizzy:
Pokermon
16/05/2005, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
NA ΣΕ ΑΦΗΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ:cry:
Οκ τώρα….είχα κάνει ένα μικρό λαθάκι…..ακολούθα τις οδηγίες από το link
Pokermon
16/05/2005, 12:18
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΛΕΝΕ;; ΑΠΟ Π ΣΙΓΟΥΡΑ.
ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΩΤΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ;;
:dizzy:
Όχι όχι….ενός αλλουνού από την παρέα μας….που δεν θέλει να μπαίνουνε οι fotos του….και για η συγκεκριμένη που λέω είναι κορυφή…..
Pokermon
16/05/2005, 12:19
Κύριοι…..οι photos από την δικιά μου φωτογραφική σε full ανάλυση βρίσκονται εδώ για download……προς το παρόν υπάρχουνε 20 και για να τις δείτε απλά Προσθέστε στο όνομα τις διεύθυνσης :
1.jpg
2.jpg
latris mixanis
16/05/2005, 12:19
Όχι όχι….ενός αλλουνού από την παρέα μας….που δεν θέλει να μπαίνουνε οι fotos του….και για η συγκεκριμένη που λέω είναι κορυφή…..
ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ:lol:
Pokermon
16/05/2005, 12:27
Μα σε εσένα απάντησα…..γέλαγες με της Φώτο…..γέλασες πιο πολύ όμως με την φάτσα του Α…… ο οποίος δεν με αφήνει να βάλω μια Φώτο του από την εκδρομή η οποία είναι φανταστική….anyway θα την βρείτε όπως και να έχει μέσα στις Φώτο που έχω για dwld…..
latris mixanis
16/05/2005, 12:28
ΜΕ ΟΛΑ ΓΕΛΑΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
maintenance
16/05/2005, 12:29
1.jpg
2.jpg
ΚΑΛΑ...... ΑΜΑ ΔΩ ΕΓΩ ΦΩΤΟ, ΝΑ ΜΕ ΧESETAI!!!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑ!
maintenance
16/05/2005, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAINTENANCE
ΚΑΛΑ...... ΑΜΑ ΔΩ ΕΓΩ ΦΩΤΟ, ΝΑ ΜΕ ΧESETAI!!!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑ!
ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ.
Pokermon
16/05/2005, 12:33
Αν είναι να ανεβάσουμε και τις δικές σας……η σας δίνω info για upload η τις φέρνετε σε κανένα cdακι και τις ανεβάζω εγώ…..απλά για να υπάρχουνε σε καλή ανάλυση…..:wave2: :wave2:
ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΒΛΕΠΩ.
ΑΡΝΗΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΙ:sad: :sad:
maintenance
16/05/2005, 12:56
ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΙΔΑ, ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΙΔΑ.:lol: :lol: :lol:
14207
Pokermon
16/05/2005, 12:58
Γράψε εσύ εκεί το όνομα τις κάθε Φώτο και άστο να λέει ότι θέλει….πρόχειρο είναι μέχρι να φτιάξουμε καμία σελίδα……
14208
maintenance
16/05/2005, 13:12
:lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :lol: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
ΠΕΤΑΧΤΕΤΑ ΟΛΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
ουτε εγω μπορω να δω!!!:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Pokermon
16/05/2005, 13:14
Και εμένα ρε gmt …..:( :( :(
θα βρούμε άκρη wait
Pokermon
16/05/2005, 13:15
Λοιπόν θα φτιάξω κανονική σελίδα…….με τσάντισε η μαλακιααααααα
Το έχουνε μαμηση λέμε……δεν μπορείς να δεις τίποτα αν βλέπει κάποιος άλλος….τι μαμακιες είναι αυτές ρε? Άκυρο παιδάκια….. θα βρούμε άλλη άκρη για τις Φώτος….
ανεβασε τις εδω>
http://www.imagehigh.com/
maintenance
16/05/2005, 13:18
Λοιπόν θα φτιάξω κανονική σελίδα…….με τσάντισε η μαλακιααααααα
KATΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ..... ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΙΔΑ;;;
ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ;)
powerphot
16/05/2005, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAINTENANCE
KATΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ..... ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΙΔΑ;;;
Μήπως ενώ τις ΕΒΛΕΠΕΣ τις....ΕΠΕΡΝΕΣ κιόλλας???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
maintenance
16/05/2005, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Μήπως ενώ τις ΕΒΛΕΠΕΣ τις....ΕΠΕΡΝΕΣ κιόλλας???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TO 80% TΩΝ ΦΩΤΟ, ΑΠΟ ΟΣΟΙ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΕΣ.........................
ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ:blush:
kalgeorge
16/05/2005, 14:15
ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕ, Η ΞΑΝΘΙΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΩΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΓΑΜΟ, Η ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΝΟΜΙΖΩ.
ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ
ΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΑΝΕΝΑΣ) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:beer:
wolfman13
16/05/2005, 14:16
μια χαρα περασαμε υπεροχη διαδρομη τα ονοφ ειχαν την τιμητικης τους καθος και εμεις η μονοκυλιδρη δεν κουραστηκαμε απο την βαρετη εθνικη!!:beer: :beer:
πολυ φαι (πρεπει να κανω διαιτα με παχενη ο φακος):rotflmao: :rotflmao:
ρε χρηστο τη το ηθελες το gps αφου οπου εβλεπες παπα ρωταγες προς τα που να παμε!
ρε adam δεν ειδες το πανο οταν σε περναγε απο τη εσωτερικη!:eyepop:
εκεινο το ζητα εψηνε πριζολες στον αερα κακος που δεν πειρα με μαζι μας.
το φιλαρακι με το cb ηταν απο πισω οταν εφτυνε φωτια παλι καλα που δεν τον εκαψε!!
ρε μια φωτο του παπιου δεν βγαλατε!παει παντου και συμφερει 12 ευρο μου στιχισε η βενζινα!!:beer: :beer: :beer:
Καλές οι φωτό αλλά ας πούμε και δύο λόγια…
Δύσκολο και καθυστερημένο ξύπνημα και αρχίζω να ετοιμάζομαι με ταχύτητα ρεκόρ…Ότι και να έκανα όμως, τελικά όταν έβαλα πρώτη στο κιβώτιο η ώρα ήταν 08.24 …Δύσκολα τα πράγματα – ποντάρω στην συνηθισμένη καθυστέρηση – ανοχή.
Μαλλιοκούβαρα στον δρόμο με την τσίμπλα ακόμα στο μάτι μπας και κερδίσω μερικά λεπτά … 08.47 βλέπω τα διόδια …23 λεπτά Ηλιούπολη – διόδια Ελευσίνας και όχι από Αττική Οδό… Καθόλου άσχημα ..
Ευτυχώς το έθιμο της καθυστέρησης τηρήθηκε για ακόμα μια φορά και ο κόσμος δεν είχε αναχωρήσει ακόμα. Τελικά μαζεύτηκαν αρκετοί. Ένα τσιγαράκι για να ηρεμήσω από την πρωινή τρεχάλα και σιγά – σιγά πέφτει το σύνθημα για αναχώρηση.
Μουντός ο καιρός δεν φαίνεται να μας κάνει το χατίρι. Που και που μας απειλεί και με μερικές ψιχάλες…Με ταχύτητα γύρω στα 130-140 περνάμε την Αθηνών-Κορίνθου και παρά τον αρχικό σχεδιασμό για έξοδο από την Εθνική προς τον παλιό, βλέπω τους μπροστινούς μου να συνεχίζουν ευθεία. Κάποια αλλαγή θα έγινε σκέφτομαι. Ανασυγκρότηση στα διόδια και αποφασίζουμε για πρωινό καφέ στην παραλία του Κιάτου.
Τα μαγαζιά ακόμα δεν είχαν ανοίξει καλά-καλά. Με το ζόρι βρίσκουμε σερβιτόρα πρόθυμη να ετοιμάσει καφεδάκια, και μετά από λίγο καταφθάνουν και κάτι τυρόπιτες. Ότι έπρεπε…
Η παρέα όλο και μεγαλώνει και κάποια στιγμή εδέησε ο Κύριος να αναχωρήσουμε.
Ανεβαίνουμε προς Στυμφαλία, στρίβουμε στο Σούλι και αρχίζουμε να περνάμε από διάφορα χωριά. Στενή άσφαλτος χωρίς περιθώριο για πολλά-πολλά και ο ρυθμός χαλαρός. Σταματάμε σε διασταυρώσεις για να βεβαιωθούμε ότι πάμε καλά, ξέρετε τώρα το γνωστό…«ρωτώντας πας στην Πόλη» . Και μετά σου λέει χάρτες και GPS… Μπούρδες, τσοπάνηδες και πάλι τσοπάνηδες…
Λίγα μέτρα πριν το μοναστήρι έχουμε και την πρώτη επαφή με το χώμα. Μην τρομάζετε, τίποτα το ιδιαίτερο – βατό χωματάκι ήταν, αλλά οι στρητάδες της παρέας είναι κακομαθημένοι και δεν ανέχονται ούτε χαλικάκι.
Στάση έξω από το μοναστήρι. Όμορφο μέρος με πράσινο και δεκάδες χωματόδρομους να διακρίνονται ολόγυρα…Ο παράδεισος για τους χωμάτινους ! Κάτι τέτοιες στιγμές μετανιώνω που δεν έχω ένα καθαρό να εξαφανιστώ… Ο Χρήστος ανακαλύπτει 100 μέτρα πιο πέρα ένα ξέφωτο με ξύλινους πάγκους ιδανικό για άραγμα και τσιγάρο. Μετακομίζουμε προς τα εκεί με γκρίνια πάλι από τους ασφάλτινους…
Τσιγάρο, φωτογραφίες και τα γνωστά. Ψησταριά αν είχαμε θα είχαμε μείνει εκεί.… Δυστυχώς κανείς δεν κουβαλούσε μαζί του και μέχρι εκείνη την ώρα το Ζ δούλευε ρολόι…. Ο ουρανός βαραίνει και αρχίζουν κάτι σεβαστές ψιχάλες. Σκατά, καλύτερα βροχή παρά αυτό. Ο δρόμος έγινε γλίτσα και κατεβαίνουμε με ρυθμό χελώνας. Όσο κατεβαίνουμε τόσο όμως στεγνώνει και κάποια στιγμή έγινε πάλι όπως πριν - με ήλιο μάλιστα αυτή την φορά.
Αρχίζουμε να διασχίζουμε κάτι χωριά. Ο Χρήστος μπροστά το πήρε πατριωτικά και δεν καταδέχθηκε τους γνωστούς τσοπάνηδες με αποτέλεσμα να χαθούμε κανα-δυό φορές αλλά τέσπα...Τελικά το κονβόι εντοπίζει στο Κεφαλάρι την πολυπόθητη ταβέρνα και στρωνόμαστε στην μάσα. Ποιος σηκώνεται μετά να οδηγήσει… Ευτυχώς ο Κων/νος άρχισε κάτι φιλολογικά περί καταγωγής λέξεων- εννοιών και αποφασίσαμε ότι προτιμούμε να οδηγήσουμε !
Έξω από την ταβέρνα το Ζ αρνείται να πάρει μπρος και όταν τελικά το αποφασίζει δείχνει την δυσαρέσκειά του με αρρυθμίες, διακοπές κλπ, ενώ ταυτόχρονα γεμίζει όλο τον κόσμο με την μυρουδιά της άκαυστης βενζίνης…Ανεφοδιασμός και το γκρούπ σπάει . Κάποια ακολουθούν άλλο δρόμο για το Κιάτο και οι περισσότεροι αρχίζουν την κατηφόρα της κλασσικής διαδρομής.
Κατηφορίζοντας με τον ήλιο χαμηλά βλέπω μπροστά μου κάτι λάμψεις…Μπά λέω δεν μπορεί, θα με πείραξε το φαΐ…Νάτες όμως πάλι - και διαρκείας αυτή την φορά !
Κοιτάζοντας καλύτερα πίσω από τις φλόγες βλέπω ένα Ζ που ο οδηγός του δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα και κατηφορίζει απτόητος… Μπαίνοντας πια στο Κιάτο σταματάμε να δούμε τι γίνεται. Μιλάμε ότι η εξάτμιση του Ζ έχει ροδοκοκκινίσει εσωτερικά και εξωτερικά ζήλεψε το χρώμα των εξατμίσεων του 1000…Φωτιά και λαύρα…
Στάση στην παραλία του Κιάτου για παγωτό και ταυτόχρονα για να βρεθεί τρόπος να φτάσει το Ζ στην Αθήνα γιατί αν συνέχιζε λίγο ακόμα θα είχε γίνει πυροτέχνημα. Κάποιο κακεντρεχείς λέγανε και για κάποια σερβιτόρα βόρεια καταγωγής. Βγάζανε και φωτό μάλιστα μαζί της. Τι να πώ τώρα ….Εγώ δεν είδα τίποτα – δεν ξέρω τίποτα….(το τηλ είπαμε… διαθέσιμο με πμ κατόπιν αμοιβής βεβαίως-βεβαίως).
Αφού τελικά αποφασίστηκε το Ζ να γυρίσει οδικώς, ξεκινάμε την κλασσική Εθνική φροντίζοντας για καλό και για κακό να κρατάω απόσταση ασφαλείας από τον Αδαμάντιο…Ζ έχει-ποτέ δεν ξέρεις…
Τελευταία επαφή στα διόδια της Κορίνθου και μετά χαθήκαμε μέσα στην κίνηση.
Σπίτι κατά τις 6.30 και ευτυχώς μαθαίνω ότι όλοι γυρίσανε καλά.
Να ευχαριστήσω τους διοργανωτές και όλη την παρέα. Άντε παλικάρια, σχεδιάστε την επόμενη !!!
:beer:
afrotwin
16/05/2005, 15:11
Τελικά θα μάθει κανένας πως λέγεται αυτό το σκαθάρι?????
gedemeneon alevizopoulos
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γιάννο το άλλο Σ/Κ θα φάμε το χοιρινό της Κατερίνας:lol: :lol: :wave2:
Δέχομαι και άλλες παραγγελίες!!! Αρκεί να το ξέρω μέχρι Πέμπτη....
Α, και μιας και την Κυριακή είναι της Αγ. Φαγάνας, μπορούμε να κανονίσουμε καμιά βολτούλα για Σάββατο που έχω λυσσάξει από τη ζήλια μου με αυτά που βλέπω ????
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Απλως για να φαινεται καποια συνεχεια (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=9043) ... :D
adam_tsouk
16/05/2005, 17:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
gedemeneon alevizopoulos
Έχεις και το κινητό του;
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕ, Η ΞΑΝΘΙΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΩΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΓΑΜΟ, Η ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΝΟΜΙΖΩ.
ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ
ΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΑΝΕΝΑΣ) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:beer: Έτσι έτσι
Προέρχεται από το πρώην USSR και είναι δεσμευμένη
Αλγεινές εντυπώσεις
ο χώρος δίπλα στο μοναστήρι ήταν ακάθαρτος και με σκουπίδια
Η παρακείμενη βρύση δεν έβγαζε νερό ούτε με τρομπάρισμα
Και όλα αυτά οφείλονται σε συνομωσία των καλογριών για να πηγαίνουν οι χριστιανοί και οι κουρασμένοι καβαλάρηδες μέσα στο μοναστήρι για να αφήνουν τον οβολό τους
Το εστιατόριο του μάγκα στο κεφαλάρι
Απαράδεκτος ο τύπος
Ήθελε να κουβαλήσουμε εμείς τα τραπέζια στην σκιά
Και τα ψητά του σκληρά
Πρώτη φορά βλέπω σε τραπέζι εκδρομέων- επιδρομέων- καταδρομέων του μότο .γρ, να μένουν αφάγωτα μπριζόλες και κοψίδια
Τέλος το ροζέ κρασί που παραγγείλαμε είχε χρώμα ΒΑΘΥ ΡΟΖΕ kai ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ταυτόχρονα και ο ταβερνιάρης αχρωματοψία
Επίσης θέλω να καταγγείλω την σφίγγα ασπροκαμπου που με τσίμπησε και τους συμφουριτες
Που με το που άρχισα λίγο να μιλάω ο καημένος, ζήτησαν όλοι τον λογαριασμό ταυτόχρονα και προσφέρθηκαν και να μου δώσουν και τα ρέστα πριν προλάβω να πω κουβέντα
:beer: :beer: :beer:
maintenance
19/05/2005, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
Αλγεινές εντυπώσεις
ο χώρο δίπλα στο μοναστήρι ήταν ακάθαρτος και με σκουπίδια
Η παρακείμενη βρύση δεν έβγαζε νερό ούτε με τρομπάρισμα
Και όλα αυτά οφείλονται σε συνομωσία των καλογριών για να πηγαίνουν οι χριστιανοί και οι κουρασμένοι καβαλάρηδες μέσα στο μοναστήρι για να αφήνουν τον οβολό τους
Το εστιατόριο του μάγκα στο κεφαλάρι
Απαράδεκτος ο τύπος
Ήθελε να κουβαλήσουμε εμείς τα τραπέζια στην σκιά
Και τα ψητά του σκληρά
Πρώτη φορά βλέπω σε τραπέζι εκδρομέων- επιδρομέων- καταδρομέων του μότο .γρ, να μένουν αφάγωτα μπριζόλες και κοψίδια
Τέλος το ροζέ κρασί που παραγγείλαμε είχε χρώμα ΒΑΘΥ ΡΟΖΕ kai ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ταυτόχρονα και ο ταβερνιάρης αχρωματοψία
Επίσης θέλω να καταγγείλω την σφίγγα ασπροκαμπου που με τσίμπησε και τους συμφουριτες
Που με το που άρχισα λίγο να μιλάω ο καημένος, ζήτησαν όλοι τον
λογαριασμό ταυτόχρονα και προσφέρθηκαν και να μου δώσουν και τα ρέστα πριν προλάβω να πω κουβέντα
:beer: :beer: :beer:
ΡΕ ΦΙΛΕ, ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΠΙΑΜΕ ΚΡΑΣΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΒΗ.........................
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.....................:lol:
Η ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΙΣΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ, ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΜΑΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΩ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΠΤΗΡΕΣ, ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΙ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΟ, ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ rsp, ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ........:eyepop:
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ, ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ, "ΑΝΑΛΥΣΗ"
:lol: :lol: :bawl: :bawl: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΡΕ ΦΙΛΕ, ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΠΙΑΜΕ ΚΡΑΣΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΒΗ.........................
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.....................:lol:
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ, ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ, "ΑΝΑΛΥΣΗ"
:lol: :lol: :bawl: :bawl: :lol: :lol: Η αλήθεια είναι ότι ανησυχούσα , μην πάθω αναφυλαξία από την ασπροκαμπισια σφήγκα που με τσίμπησε Και δεν μίλαγα
Όταν ξαφνικά συνειδητοποίησα -μετά το δεύτερο μισοκιλο αντιβιοτικού- ότι δεν κινδυνεύω από κανένα δηλητήριο, με έπιασε ο οίστρος μου και σας η αναφυλαξία
Και δεν φταιω εγώ κύριε πρόεδρε, ο λυκάνθρωπος δέκα τρία φταιει που είδε την ταινία του μέγα Αλέξανδρου και ήταν ανάγκη να μας το πει
Επίσης θέλω να καταγγείλω τον κρι-κρι, ότι όταν άρχισα να μιλάω και πριν καν ακούσει τι λεω, έκλεισε τα αυτιά της κόρης του, με ειδικό βουλοκέρι και ταυτόχρονα, της αποσπούσε την προσοχή, προσπαθώντας να την πείσει (μάταια όμως ), ότι δεν φταιει ο δεινόσαυρος που είναι σκληρός ,ότι έτσι είναι τα ζώα ελευθέρας βοσκής και ότι τάχα τα μαχαίρια δεν κόβουν καλά και να κοίτα, πέντε έχω πετάξει στον κανένα και αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτα
:beer: :lol: :beer:
οποιος δεν ειδε τον φιλο maintenance να παλευει με δοντια, χερια, αλυσοπριονα να κοψει τη μπριζολα δεν εχει δει τιποτα...Ηρωας, πραγματικος Ηρωας..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
οποιος δεν ειδε τον φιλο maintenance να παλευει με δοντια, χερια, αλυσοπριονα να κοψει τη μπριζολα δεν εχει δει τιποτα...Ηρωας, πραγματικος Ηρωας..!!!!
Και δεν ήταν ο μόνος…..ωχ η μασέλα μου.....:bawl: :lol: :lol:
maintenance
19/05/2005, 13:03
Και δεν ήταν ο μόνος…..ωχ η μασέλα μου.....:bawl: :lol: :lol:
ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΟΙ ΜΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΓΝΑΘΟΥ, ΕΙΧΑΝ ΣΦΙΞΕΙ, ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΕΙ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΜΟΥ:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΟΙ ΜΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΓΝΑΘΟΥ, ΕΙΧΑΝ ΣΦΙΞΕΙ, ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΕΙ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΜΟΥ:lol: :lol: :lol:
Το πρόσεξες και εσύ βρε Αντώνη:eek: :lol: :lol: :lol:
ΟΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΙΣΤΕ.
ΤΙ ΕΙΧΕ ΒΡΕ ΤΟ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ :eyepop: ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΦΡΕΣΚΟΣΦΑΓΜΕΝΟ
Ρεεεεεεεε τι θα γίνει με το σκαθάρι μου??????????
:confused: :confused: :confused: :confused:
Το συγκεκριμένο σκαθάρι σου, λέγεται πια, scarabeus kapsoanaptirakious της συνομοταξίας
motogratyxisantous
Να ξανα παμε .Σιγουρα....Μονο μπριζολα ομως που ηταν καλη, οχι παιδακια και μαλακειες...Δεν θα μπαινει το κρανος μετα...:rotflmao: :rotflmao:
maintenance
19/05/2005, 13:12
Το συγκεκριμένο σκαθάρι σου, λέγεται πια, scrabeus kapsoanaptirakious της συνομοταξίας
motogratyxisantous
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!..............................................................
Τώρα να σου πω ….καλύτερα να βοσκάγαμε εκεί που μας πήγε Χρήστος, παρά αυτό που φάγαμε:lol: :rotflmao: :rotflmao:
Και ξανά μανά …..ωχ η μασέλα μου :bawl: :lol: :lol:
Νομιζω οτι ο Χρηστος αλλου μας πηγαινε και απο λαθος καταληξαμε εκει....
Ο Καννενας απο την αλλη μας ειπε οτι ερχοντε ακομα και με ελικοπτερα για να φανε εκει...Προφανως για την γρηγορη μεταφορα στο νοσοκομειο μετα.....:lol:
Ο Καννενας απο την αλλη μας ειπε οτι ερχοντε ακομα και με ελικοπτερα για να φανε εκει...Προφανως για την γρηγορη μεταφορα στο νοσοκομειο μετα.....:lol:
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
maintenance
19/05/2005, 13:20
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,,,,,,, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ.
ΡΕ ΤΟΝ Π@LIOPPOYST@ ΤΟΝ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ.........................
:mad: :mad: :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΟΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΙΣΤΕ.
ΤΙ ΕΙΧΕ ΒΡΕ ΤΟ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ :eyepop: ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΦΡΕΣΚΟΣΦΑΓΜΕΝΟ
η αλήθεια είναι, ότι μετά από σκληρή ανάκριση, με χρήση ορού της αλήθειας, έμαθα από τον ιδιοκτήτη του μπιστρό (που ήπιατε καφέ και εγώ χυμό λε ι μόνι)
ότι το μοσχάρι το έσφαξε ο μάγκας πριν 10 μέρες …
χρειάστηκε να πληρώσω κάτι παραπάνω σε ορό της αλήθειας, αλλά του απέσπασα τελικά την πληροφορία, ότι το μοσχάρι δεν ήταν μοσχάρι, αλλά βόδι
χρειάστηκε να πληρώσω κάτι παραπάνω σε ορό της αλήθειας, αλλά του απέσπασα τελικά την πληροφορία, ότι το μοσχάρι δεν ήταν μοσχάρι, αλλά βόδι
και εμείς ακόμα πιο βόδια που το φάγαμε.....:p :lol: :lol:
maintenance
19/05/2005, 13:27
και εμείς ακόμα πιο βόδια που το φάγαμε.....:p :lol: :lol:
ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ, BIG VALTOS TOP ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ......
:wave2:
Pokermon
19/05/2005, 13:32
Το συγκεκριμένο σκαθάρι σου, λέγεται πια, scrabeus kapsoanaptirakious της συνομοταξίας
motogratyxisantous
:lol: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol:
Ο Καννενας απο την αλλη μας ειπε οτι ερχοντε ακομα και με ελικοπτερα για να φανε εκει...Προφανως για την γρηγορη μεταφορα στο νοσοκομειο μετα.....:lol: Δεν καταλήξαμε από λάθος εκεί
Στο χωριό μέσα δεν είχε ταβέρνα , αλλά μόνο τσιπούρα και ο Χρήστος έχει αλάνθαστο ένστικτο στην σωστή ανεύρεση, του σωστού δρόμου
Το μόνο ψητοπωλείο ήταν εκείνο που φάγαμε, γιατί το άλλο απέναντι που πουλούσε τσιγάρα, δεν άντεξε στον ανταγωνισμό και έκλεισε (πριν έψηνε και αυτό )
Εγώ από την αρχή είπα, να φαμε αλλού
Τέλος, για το ελικόπτερο έχεις δίκιο
Και εγώ σκεφτόμουν αν με πιάσει αναφυλαξία μόνο με ελικόπτερο σώζομαι
Έτσι εξηγείται, γιατί μερικοί φύγανε με τα αεροπλάνα τους από τον κεντρικό δρόμο και όλη την ώρα ρωτάγανε πόση ώρα είναι το Κιάτο, πόση ώρα είναι το Κιάτο
Άμα είναι έτσι παιδια, να κινδυνεύετε από αναφυλαξία, εγώ δεν ξαναμιλάω
:bawl: :bawl: :bawl:
Θα τα έχω γραμμένα από πριν, να σας τα μοιράσω :sun:
powerphot
28/05/2005, 12:05
....τις συγκέντρωσα ΟΛΕΣ τις photos της βόλτας,
και έγινε μια απίστευτα μεγάλη database αυτής της εκδρομής:lol: :lol: , ευχαριστώ όλους που μπήκαν στον κόπο
να μου τις στείλουν.
Πάμε γι' άλλες:)
adam_tsouk
25/04/2012, 21:20
δεν ειμαι νεκροθαφτης αλλα αυτος ο αλητης στο φατσοβιβλιο εβαλε μια φωτο και ο αλλος ο αλητης ποπσταρε το θρεντακι αυτο που ηταν της βολτας
ρε δεν υπαρχει ρε λεμεεεεεεε lol lol
δεν ειμαι νεκροθαφτης αλλα αυτος ο αλητης στο φατσοβιβλιο εβαλε μια φωτο και ο αλλος ο αλητης ποπσταρε το θρεντακι αυτο που ηταν της βολτας
ρε δεν υπαρχει ρε λεμεεεεεεε lol lol
:a21:
adam_tsouk
26/04/2012, 14:32
:a21:
αμ δεν τους τα πα νομιζεις? :lol::lol:
Αδαμάντια σκατόφατσα, τοκαψες παντελώς ...??:uplate: