View Full Version : Μπραβο Χρηστο
Γυρισα σπιτι και αφου πηρα το Νικος τηλεφωνο να τον βρισω για τις προβλεψεις του για το καιρο....Αραξα στο καναπε και ασθανθηκα ο ποιο τυχερος ανθρωπος. Τυχερος που αγαπω τη μοτοσυκλετα σαν ιδεα και τροπο ζωης, τυχερος που βρηκα αυτο το φορουμ, τυχερος που γνωρισα και κανω παρεα με ολους εσας. Ειμαστε τελειως διαφορετικη ανθρωποι και παρολαυτα περναμε τοσο ωραια..Πριν καποια χρονια επεσα ασχημα με τη μηχανη και σκεφτηκα να σταματησω να καβαλαω, τωρα ευχαριστω τον οποιο Θεο που εχω αυτο το δωρο.Χρηστο αληθεια με εσενα πλοηγο παταω και χωμα, παω οπου θελεις(ας ρωταμε συνεχεια πως πανε). Μακαρι να ελειπαν σχολειασμοι οπως αυτα στη συζητηση bikenet vs Moto απο παιδακια γιατι ειναι κριμα..Να ειστε ολοι καλα και συγχωριστε με που γινομαι συναισθηματικος..
Χρηστο και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω..!!!
Κυριε moderator μαλλον αυτο ταιριαζει στο σκεψεις-προβληματιζμοι αλλα επειδη ξερω οτι πολυ δεν διαβαζουν εκειτο εβαλα εδω..
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Εγώ δεν θα κάνω σχόλια για τις διαδρομές και την ΑΣΦΑΛΤΟ που επιλέξαμε αλλά θα πω ότι περάσαμε γαμώ και ..... νυστάζω πάλι!:lol: :lol:
Μία φώτο χίλιες λέξεις.........
Ρε χαμένο …….την ημερομηνία στη φωτογραφία την έχεις βάλει ανάποδα:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
adam_tsouk
15/05/2005, 19:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από angel-m
Ρε χαμένο …….την ημερομηνία στη φωτογραφία την έχεις βάλει ανάποδα:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
Καλά εσύ ακόμα ταξιδεύεις...
Έτσι την είχα βάλει να εμφανίζεται!
το άλλο σταμάταγε στο 12!
Ήταν οι μήνες!:uplate:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Εγώ δεν θα κάνω σχόλια για τις διαδρομές και την ΑΣΦΑΛΤΟ που επιλέξαμε αλλά θα πω ότι περάσαμε γαμώ και ..... νυστάζω πάλι!:lol: :lol:
Μία φώτο χίλιες λέξεις.........
Ρε χαμενα .... :lol:
Σας ελεγα οτι μια σταλια ηταν ... :wacko:
Ουτε εγω δεν θα πηγαινα δικαβαλος απο 'κει (λεεεμε τωρα), αλλα ηταν μονο 300-400 μ και θα γλυτωναμε τον γυρο του βουνου μεχρι την Γονούσα ... :winka:
Αλλα ΔΕΝ ακολουθησε ουτε ΕΝΑ ονοφ ...
:lol: :rotflmao: :lol:
Κι αφηστε τις παπαριες και με κανετε και κοκκινιζω ... :blush:
Τωρα μπορω να το πω ... :p
ΟΥΤΕ εγω ειχα ξανακανει την συγκεκριμενη διαδρομη (α' & β' σκελος) ... :evil:
:lol: :rotflmao: :lol:
Ισως πρεπει να ανακαλεσω λιγα πραγματα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να εισαι καλα Χρησταρα αντε κανονισε την επομενη!!!!
adam_tsouk
15/05/2005, 20:14
Αρκεί αν μου την στείλει σε βίντεο πρώτα να τσεκάρω.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2:
Pokermon
15/05/2005, 20:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Κι αφηστε τις παπαριες και με κανετε και κοκκινιζω ... :blush:
14083
wolfman13
16/05/2005, 20:51
μια χαρα διαδρομη ηταν κατι τετιες διαδρομες με κανουν και αναπολο το καλου ελεφαντα!!
ireneepi
18/05/2005, 10:07
Μπραβο ρε παιδια...
και που εισαι rsp τις σκεψεις -προβληματισμους τις διαβαζει πολυς κοσμος...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ireneepi
Μπραβο ρε παιδια...
και που εισαι rsp τις σκεψεις -προβληματισμους τις διαβαζει πολυς κοσμος...
Ναι δεν αμφιβαλω απλα επειδη στη βολτα τις Κυριακης καποιοι στη παρεα αναφεραν οτι δεν διαβαζουν το συγκεκριμενο κομματι, ηθελα να το δουν και γι αυτο το εβαλα εδω..:ninja:
ireneepi
18/05/2005, 10:39
Κακως ολα τα κομματια
και ιδιαιατερα τα
συναισθηματικα ,
θα πρεπει να
τα διαβαζουμε ολοι λεμε....
:wave2: