PDA

View Full Version : Remote Desktop

Ktm.Prestige
27/10/2009, 09:15
Καλημέραααααα......
Παλιά θυμάμαι ενα πρόγραμμα το οποίο μπορούσες να συνδεθείς σε άλλον υπολογιστή απο τον δικό σου και να έχεις full control.
Εχω βρεί κάποια που κάνουν αυτή την δουλειά αλλά δεν θέλω να φαίνεται το πρόγραμμα στο remote pc.
Μηπως έχει κανείς καμιά ιδέα??
:beer:

McGyver
27/10/2009, 09:17
Για τι χρήση το θέλεις;

Gandalf dr685sm
27/10/2009, 09:25
καταρχάς τι εννοείς να μην φαίνεται;

Κάποιος που γνωρίζει ενα τέτοιο "agent" μπορεί να τον εντοπίσει ανά πάσα στιγμή. Αν εννοείς να μην έχει κάποια ένδειξη σύνδεσης το απλό remote desktop των windows σου φτάνει.

Αν θέλεις να μπορεί και ο άλλος να έχει σύνδεση (εφόσον δεν μιλάμε για server αλλά για προσωπικό υπολογιστή) κατά την διάρκεια της απομακρυσμένης πρόσβασης μπορείς να κάνεις χρήση προγραμματων όπως το RealVNC , το TeamViewer που είναι και δωρεάν.

Οπότε

1. τι εννοείς να μην φαίνεται και..
2. όντως τι θέλεις να κάνεις όπως ρώτησε και ο McGyver.

Gandalf

Ktm.Prestige
27/10/2009, 09:47
Κατ'αρχάς ευχαριστώ.
Χρησιμοποιώ το teamviewer το οποίο είναι και καλό αλλά οταν συνδέομαι , εμφανίζει στο desktop οτι έγινε σύνδεση και ενα popup window το επιβεβαιώνει.
Αυτο θέλω να μην φαίνεται.
Νομίζω ότι ήταν το vnc αυτο που έψαχνα , εαν θυμάμαι καλά τρέχει μόνο το service στο remote pc και έτσι δεν εμφανίζεται κάποιο παράθυρο που να λέει ότι έχει γίνει σύνδεση.
Να είστε καλά.

camen
27/10/2009, 09:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
Κατ'αρχάς ευχαριστώ.
Χρησιμοποιώ το teamviewer το οποίο είναι και καλό αλλά οταν συνδέομαι , εμφανίζει στο desktop οτι έγινε σύνδεση και ενα popup window το επιβεβαιώνει.
Αυτο θέλω να μην φαίνεται.
Νομίζω ότι ήταν το vnc αυτο που έψαχνα , εαν θυμάμαι καλά τρέχει μόνο το service στο remote pc και έτσι δεν εμφανίζεται κάποιο παράθυρο που να λέει ότι έχει γίνει σύνδεση.
Να είστε καλά.

Να κατασκοπευσεις την γυναικα θες βρε???:smokin: :lol:

Εχετλαίος
27/10/2009, 10:17
+1 στο TeamViewer και από εμένα

GIXXERAKIAS
27/10/2009, 11:14
Για να κανω αυτη την συνδεςση τι χρειαζεται ρε παιδια?:confused:

Ο λογος ειναι οτι στην δουλεια δεν παιζει νετ ελευθερο και μπλοκαρουν ολα τα φορουμ κτλ κτλ (ουτε τσοντες σαν ανθρωποι δεν μπορουμε να δουμε γμτ:mad: :rotflmao: ).Θα μπορουσα να συνδεθω με το δικο μου pc για να εχω access σε νετ η μονο για αρχεια ειναι αυτο το προγραμμα??:look:

ps:Εχουν δοκιμαστει τα παντα για bypassing του websense μεσω proxy server κτλ κτλ αλλα ολα ειναι κλειδωμενα.:sad:

McGyver
27/10/2009, 11:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Για να κανω αυτη την συνδεςση τι χρειαζεται ρε παιδια?:confused:

Ο λογος ειναι οτι στην δουλεια δεν παιζει νετ ελευθερο και μπλοκαρουν ολα τα φορουμ κτλ κτλ (ουτε τσοντες σαν ανθρωποι δεν μπορουμε να δουμε γμτ:mad: :rotflmao: ).Θα μπορουσα να συνδεθω με το δικο μου pc για να εχω access σε νετ η μονο για αρχεια ειναι αυτο το προγραμμα??:look:

ps:Εχουν δοκιμαστει τα παντα για bypassing του websense μεσω proxy server κτλ κτλ αλλα ολα ειναι κλειδωμενα.:sad:

99% τότε σου έχουν μπλοκάρει και το remote desktop.

GIXXERAKIAS
27/10/2009, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
99% τότε σου έχουν μπλοκάρει και το remote desktop. Το remote desktop ανοιγει κανονικα απο τηγν δουλεια.Απλα μου ζηταει να συνδεθω και καποιο pc αλλα δεν ξερω τι να βαλω εκει.Πως θα μπορεσω να συνδεθω με το pc μου?Μεσω της i.p. adress μου?:confused:

Λεωνίδας
27/10/2009, 11:30
Το remote desktop ανοιγει κανονικα απο τηγν δουλεια.Απλα μου ζηταει να συνδεθω και καποιο pc αλλα δεν ξερω τι να βαλω εκει.Πως θα μπορεσω να συνδεθω με το pc μου?Μεσω της i.p. adress μου?:confused: ναι, αφού έχεις ανοίξει και το pc σου να δέχεται remote desktop connection και το router σου να "προωθεί" στο pc σου
αν δεν είναι σταθερή (static) η IP σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι σαν το dyndns.com :wave2:

nickald
27/10/2009, 11:39
Εμενα που μου εχουν μπλοκαρει καποια sites οι παλιοαντμινιστρατορες στη δουλεια τα ανοιγω με το ultrasurf 9.5

Δουλευει σχετικα καλα

Αν δεν καταφερεις να το βρεις και να το δοκιμασεις στειλε μου πμ να στο στειλω

ειναι ενα μικρο exe που δεν χρειαζεται εγκατασταση (γιατι μου εχουν κλειδωσει και αυτο:D ) και τρεχει με απλο κλικ

Ktm.Prestige
27/10/2009, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Να κατασκοπευσεις την γυναικα θες βρε???:smokin: :lol:

Της γυναίκας παρακολουθείται ήδη!!!!!:lol: :lol:

GIXXERAKIAS
27/10/2009, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
Εμενα που μου εχουν μπλοκαρει καποια sites οι παλιοαντμινιστρατορες στη δουλεια τα ανοιγω με το ultrasurf 9.5

Δουλευει σχετικα καλα

Αν δεν καταφερεις να το βρεις και να το δοκιμασεις στειλε μου πμ να στο στειλω

ειναι ενα μικρο exe που δεν χρειαζεται εγκατασταση (γιατι μου εχουν κλειδωσει και αυτο:D ) και τρεχει με απλο κλικ

Το κατεβασα τωρα και θα το δοκιμασω απο την δουλεια.Για να δουμε...thanks!:beer:

PortisHead
27/10/2009, 12:56
Πλεον ουτε τα Ultrasurf παιζει εδω σε μας.
Αν και εχω πολυ παλια version
Μπορεις να μου στειλεις το 9.5 στο mail μου ?

massivetdm850@gmail.com

(απλα βαλτο σε zip ή αλλαξε την καταληξη σε .χχχ γιατι δεν δεχεται exe το gmail)

Οσο για τον φιλο πιο πανω...το pop up σε ενοχλει μονο ?
Το οτι στο remote pc θα ανοιγοκλεινουν παραθυρα και θα κουνιεται ενα mouse pointer μονο του
δεν θα το παρατηρησει κανεις ?

Χωμάτινος
27/10/2009, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
...
Οσο για τον φιλο πιο πανω...το pop up σε ενοχλει μονο ?
Το οτι στο remote pc θα ανοιγοκλεινουν παραθυρα και θα κουνιεται ενα mouse pointer μονο του
δεν θα το παρατηρησει κανεις ?

Θα πει στην γυναίκα του ότι το pc είναι δαιμονισμένο!

:rotflmao:

GIXXERAKIAS
27/10/2009, 16:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Πλεον ουτε τα Ultrasurf παιζει εδω σε μας.
Αν και εχω πολυ παλια version
Μπορεις να μου στειλεις το 9.5 στο mail μου?

Ουτε και σε μενα δουλεψε γμτ το ultrasurf...απλα εγραφε connection failed....προσπαθουσε να συνδεθει του εκανα και retry αρκετες φορες αλλα δεν...:sad:

700_Thespieis
27/10/2009, 16:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
Θα πει στην γυναίκα του ότι το pc είναι δαιμονισμένο!

:rotflmao:

:lol:

nickald
27/10/2009, 16:33
Καποιες φορες δεν δουλευει γιατι πεφτουν οι σερβερς του...

Ετσι μου κανει και μενα

συνηθως δουλευει ομως...

megatim
28/10/2009, 10:38
logmein.com

παίζει πάνω από Port 80 και είναι και https

;)

Ktm.Prestige
28/10/2009, 19:24
Λοιπόν , το δοκίμασα το logmein!
Καλό μου φαίνεται , αλλά με προβληματίζει κατά πόσο ασφαλές είναι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
logmein.com

παίζει πάνω από Port 80 και είναι και https

;)

kalgeorge
28/10/2009, 20:19
Λοιπόν , το δοκίμασα το logmein!
Καλό μου φαίνεται , αλλά με προβληματίζει κατά πόσο ασφαλές είναι.

το free μπορεις να το χρησιμοποιησεις για δουλειες του τυπου support σε φιλους και τετοια.

το pro...πρεπει να το πληρωσεις καλα...αλλα ψαξτο πολυ για το security του πριν τα σκασεις

PortisHead
29/10/2009, 08:27
Ουτε και σε μενα δουλεψε γμτ το ultrasurf...απλα εγραφε connection failed....προσπαθουσε να συνδεθει του εκανα και retry αρκετες φορες αλλα δεν...:sad:

Και μενα τα ιδια :(

megatim
29/10/2009, 09:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
το free μπορεις να το χρησιμοποιησεις για δουλειες του τυπου support σε φιλους και τετοια.

το pro...πρεπει να το πληρωσεις καλα...αλλα ψαξτο πολυ για το security του πριν τα σκασεις

Είναι καραασφαλές, είναι https, 256-bit encryption. ΔΕΝ σπάει με τίποτα

kalgeorge
29/10/2009, 09:45
Είναι καραασφαλές, είναι https, 256-bit encryption. ΔΕΝ σπάει με τίποτα

εισαι σιγουρος οτι θα το χρησιμοποιουσες σε επιχειρηση με data of high importance?

fantacid
29/10/2009, 10:46
subSEVEN !!!

lol που το θυμήθηκα?!!
:lol:

megatim
29/10/2009, 15:35
εισαι σιγουρος οτι θα το χρησιμοποιουσες σε επιχειρηση με data of high importance?

Χαλαρά, στο κάτω κάτω remote desktop είναι, εδώ οι τράπεζες έχουν μικρότερο encryption

kalgeorge
29/10/2009, 21:31
Χαλαρά, στο κάτω κάτω remote desktop είναι, εδώ οι τράπεζες έχουν μικρότερο encryption

REMOTE DESKTOP που αν εχεις γνωσεις και εργαλεια μπορεις να το παρακολουθησεις και να τσιμπησεις οτι θες απο το πι σι

megatim
02/11/2009, 09:28
REMOTE DESKTOP που αν εχεις γνωσεις και εργαλεια μπορεις να το παρακολουθησεις και να τσιμπησεις οτι θες απο το πι σι

Πώς θα το παρακολουθήσεις; :confused:

Δεν μπορεί να σπάσει αυτό το encryption. Με τίποτα όμως.

Αν γνωρίζεις κάτι, πες μας για να μη κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου! Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κλείδωμα χωρίς ξεκλείδωμα, οπότε μπορεί να μου διαφεύγει κάτι.

:wave2:

kalgeorge
02/11/2009, 10:09
Πώς θα το παρακολουθήσεις; :confused:

Δεν μπορεί να σπάσει αυτό το encryption. Με τίποτα όμως.

Αν γνωρίζεις κάτι, πες μας για να μη κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου! Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κλείδωμα χωρίς ξεκλείδωμα, οπότε μπορεί να μου διαφεύγει κάτι.

με τον ιδιο τροπο που μπορεις ¨ευκολα¨ να σπασεις το wpa ή το ενος wi fi ιντερνετ

Ktm.Prestige
02/11/2009, 10:21
Κατ'αρχήν ευχαριστώ τους Admin που "καθάρισαν" το θέμα.
Κατα δεύτερο για wifi το καλύτερο που υπάρχει είναι η Backtrack σε έκδοση USB Boot που κάνει τα πάντα!!
Βέβαια για σπάσιμο wifi φιλε μου kalgeorge υπάρχουν προυποθέσεις...
Το πρώτο και βασικότερο είναι να εκπέμπει και να τραβά ο ιδιοκτήτης με wifi και όχι με eth...

με τον ιδιο τροπο που μπορεις ¨ευκολα¨ να σπασεις το wpa ή το ενος wi fi ιντερνετ

Operater
02/11/2009, 10:48
Κατα δεύτερο για wifi το καλύτερο που υπάρχει είναι η Backtrack σε έκδοση USB Boot που κάνει τα πάντα!!
Το πρώτο και βασικότερο είναι να εκπέμπει και να τραβά ο ιδιοκτήτης με wifi και όχι με eth...

Backtrack 4 Beta (2.6.28.1) the best! :beer:

kalgeorge
02/11/2009, 10:57
αυτο εννοειται....απο την στιγμη που μιλαμε για wi fi....

σιγα να μην το σπασεις και οταν το εχει κλειστο...

megatim
02/11/2009, 14:28
αυτο εννοειται....απο την στιγμη που μιλαμε για wi fi....

σιγα να μην το σπασεις και οταν το εχει κλειστο...

Μα δεν μιλάγαμε για wifi (νομίζω), για remote desktop security δε λέγαμε; Αλλά και στο δίκτυό μου να μπεις, πως θα σπάσεις το https που έχει ανοιξει με το IP μου;

Εν ολίγοις, με δεδομένο ότι το μηχάνημά σου είναι ασφαλισμένο (όσο γίνεται) από τους έξω, το logmein είναι πολύ καλή λύση για τους φίλους. Δεν μπλοκάρεται από τους firewalls, γιατί καμία εταιρία δεν επιλέγει να μπλοκάρει το http. Και είναι και τζάμπα πράμα.

kalgeorge
02/11/2009, 15:26
Μα δεν μιλάγαμε για wifi (νομίζω), για remote desktop security δε λέγαμε; Αλλά και στο δίκτυό μου να μπεις, πως θα σπάσεις το https που έχει ανοιξει με το IP μου;

Εν ολίγοις, με δεδομένο ότι το μηχάνημά σου είναι ασφαλισμένο (όσο γίνεται) από τους έξω, το logmein είναι πολύ καλή λύση για τους φίλους. Δεν μπλοκάρεται από τους firewalls, γιατί καμία εταιρία δεν επιλέγει να μπλοκάρει το http. Και είναι και τζάμπα πράμα.

το wi fi δνε πηγαινε σε σενα....στον φιλο που ηθελε να διευκρινησει οτι ειναι ανοιχτο.

σου ειπα ειναι πολυ καλη λυση για support σε φιλους και τετοια.
δεν θα το εμπιστευομουν για επαγγελματικη χρηση

avlihos
02/11/2009, 15:27
Για την αρχική ερώτηση... για κοιτα αυτό http://anon.inf.tu-dresden.de/download_de.html

Έχει και java ;)

edit: κοίτα κι εδώ http://www.makeuseof.com/tag/5-methods-to-bypass-blocked-sites/

Ktm.Prestige
02/11/2009, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
Για την αρχική ερώτηση... για κοιτα αυτό http://anon.inf.tu-dresden.de/download_de.html

Έχει και java ;)

edit: κοίτα κι εδώ http://www.makeuseof.com/tag/5-methods-to-bypass-blocked-sites/
Ευχαριστώ πολύ.
Θα τα μελετήσω και θα σου πω.