View Full Version : καλο το ktm950?βοηθεια.........
παιδια μπορει καποιος να με δωσει συγκεκριμενες πληροφοριες για το ktn950?αν εχει βγαλει προβληματα ή ποσο κοστιζουν τα σερβις ή αν ειναι μηχανακι εμπιστοσυνης για μακρυνα ταξιδια κλπ
kalgeorge
13/01/2004, 12:50
μπορω να σου πω εγω ειναι οτι σε ενα τευχος 0-300 σε συγκριτικο τεst 7 μεγαλων on-off ειχε βγει σχεδον σε ολα καλυτερο.Δεν ξερω αν σου λεει κατι. Παντως ........ειναι πανεμορφο!!!!!!!!!!!
αυτα που εχουν γραψει τα περιοδικα τα ξερω ολα.εγω θελω αν καποιος το εχει και εχει βγαλει καποια συμπερασματα απο ταξιδια η αν του εβγαλε καποια προβληματα.γιατι τα 14000 δεν ειναι και λιγα.τ'αξιζει τα λεφτα?η θα ξεκινησεις καποιο ταξιδι με πολλα χλμ και αρχιζει να βγαζει προβληματα στο δρομο??με καταλαβατε?εδω πανω παντως ολοι λενε ναι ειναι καλο αλλα αν το παρεις το παντρευεσαι και με τιποτα δεν παιρνεις τα λεφτα σου πισω σε περιπτωση που αποφασισεις να το δωσεις μετα απο 1-2 χρονια.
Φίλε lagel δεν ξέρω αν παρακολουθείς το paris-dakar γιατί αν το παρακολουθήσεις θα καταλάβεις τί είναι η συγκεκριμένη μηχανή και γενικά η ΚΤΜ. Το 80% (ίσως και παραπάνω) των συμετοχών είναι ΚΤΜ και δή 950. Πάντως απο μεταπωλητικη αξία τουλάχιστον σήμερα μια αγορά ΚΤΜ είναι επένδυση, με εξασφαλισμένη μεταπωλητική αξία. Κατά την άποψη μου η ΚΤΜ δεν παίζεται. Εγώ έχω ένα EXC450 και ένα Tranlalp και τα δύο καινούργια, βέβαια είναι μή συγκρίσιμες μηχανές αλλά η ποίότητα κατασκευής φαίνεται χωρίς να υποτιμώ την Honda, έκαστος στο είδος του...
apantisi gia to ktm 950 . ton septembrio egine ena test ride me to ktm 950 ston bolo. poli kalo to mixanaki apo thema gkazioun kai genika aisthisis . opos kseris se kathe test ride oloi ta skizoyn ta mixanakia , ayto omos den dikaiologei na piraktothei i mia eksatmisi kai telika na doyleyei me ena kilintro to ktm 950 . oloi ekei sto test epathan plaka .
SeNNinhA
14/01/2004, 07:35
1ον
Στο Dakar το 80% που ειπώθηκε πιο πάνω είναι ΚΤΜ 640 και όχι 950 γιατί είναι βαρύ και δύσκολο ακόμη και για τους experts στην έρημο. Δες και την κατάταξη των πρώτων. Μονο 1 950 είναι εκεί.
2ον
Πές μας τι θέλεις να κάνεις με την μηχανή για να σου πούμε αν είναι καλή ή όχι σ'αυτό. Γιατί είναι πολύ καλή γενικά αλλά αν θέλεις άνεση ταξιδιού πχ είναι πολύ μέτρια ας πούμε.
εμένα μου έκανε εντύπωση το τεστ CapoNord Raid, BMW R1150GS, 950S του 0-300
ναι ναι τους άρεσε, ναι είναι αστέρι, αλλά βγήκε τελευταίο overall
"μπορεί" αλλά δεν σε κάνει να "μπορείς"
μεγάλο πράγμα
να πρέπει να γίνω ο Μεόνι για να είμαι άνετος μαζί του (και να είμαι και 1.90 που δεν είμαι)... χμμμ... έχω second thoughts αν και είναι ένα από τα δυο υποψήφια μου
εγώ θέλω το μηχανάκι να συγχωρεί και να διορθώνει τη μαλακία μου, όχι να με σπρώχνει πιο βαθιά στο λάθος
είμαι 30 χρονών, το να "είμαι γαμάτος" και να πάω τάπα κάθε μέρα στη δουλειά (που τελικά και ο ανταγωνισμός μπορεί να το κάνει, απλά δεν δίνει έμφαση σε αυτό) δεν είναι ο κανόνας μου από εδώ και πέρα, έρχεται δεύτερο
επίσης θέλω να μπορώ να πάω Θεσ/νίκη και να μην θέλω μετά μαξιλαράκια στον κώλο... (δικύλινδρος με αίσθηση μονοκύλινδρου)
επίσης με 14000 έπρεπε να μου έχουν μαζί μέχρι και τον μηχανικό που θα μου το βιδώνει, όχι να είναι σκέτο από γιουβέτσι
ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
ΓΕΝΙΚΑ αν το πάρεις θα είσαι από τα καλύτερα εμπορικά δίτροχα στο δρόμο (και στη Γη)
ΑΛΛΑ αν θα έχεις πάρει το καλύτερο του είδους (που είναι και υποκειμενικό) παίζεται και δεν είναι όσο απόλυτο φάνταζε πριν 1-2 μήνες (δες και άλλο thread εδώ μέσα)
EXHGHSTE MOY TI SHMENEI ...''TO KALYTERO''
GIA MENA TO KALYTERO EINAI AYTO POY MOY ARESEI..ME BOLEYEI..ME KAYL....EI
ME EXEI STH TSITA KAI OLA AYTA!
KOINOS AYTO POY MOY TAIRIAZEI EMENA....EINAI TO KALYTERO!
AN MOY PEI KANAS MALIAS ALHTHS OTI H HARLEY EINAI H KALHTERH ....EGO THA PAO NA TH PARO...??????
MHN KATALHGETE GENIKOS APO TA PERIODIKA GIA MIA MHXANH AN DEN EXETE DOKIMASEI-KATALHXEI SE TI AKRIBOS THELETE!
KANTE KANA TEST DRIVE KAI META PARTE THN APOFASH GIA NA XODEPSETE ENA TOSO MEGALO POSO GIA AYTA TA MASTODONTA!
KAI MH MOY PEI KANEIS GIATI TA LEO MASTODONTA...GIATI EMPLEXA TO PROI PISO APO ENA VARADERO KAI EBRIZA SE OLH TH KIFISIAS!!KAI AN AYTA EINAI ON-OFF...EGO TO BRADY EIMAI O BATMAN!!!ANTE ME TA KAIKIA!
σωστά μίλησες
αλλά πολύ απόλυτα
με "χέρια" ακόμα και το... varadero λέγεται on-off
οστόσο τώρα έπιασες μια ευαίσθητη χορδή μου μια και δεν το πάω μια (πως μπορεί από τόσο λεπτό μοτέρ -του VTR1000- να βγάλεις τόσο χοντρή μηχανή; )... είναι το ULTIMATE "ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΚΟΙΤΑ ΜΕ" μηχανάκι (γι'αυτό πήγε τόσο καλά)... σαν να λέμε η δίτροχη έκδοση της πάλε-ποτέ BMW 316 ("είμαι γαμάτος") ή αργότερα των διαφόρων 106rally ("είμαι γρήγορος") κλπ. αλλά οκ... απόψεις
δεν ειναι για μενα το ktm,για ενα φιλο.εγω με τιποτα δε θα το επαιρνα.τοσα λεφτα δε δινω.και το κτμ εδω πανω το παιρνεις 14000 χωρις τεστ ντραιβ και μετα απο 5000χλμ το δινεις 9000ευρω.αυτη ειναι η αξια η μεταπωλητικη του?ειμαστε λιγο χωριο ακομα εδω πανω.καποιος ειπε για gs1150.κατσε σε λιγο να δεις και το 1200 με 35 κιλα πιο ελαφρυ και με 100 αλογα και εξελιγμενο telever(καλα δε το ειπα?).εγω τα περιοδικα επαψα να τα πιστευω.οτι θελουν να πουλησουν αυτο γραφουν.οι καλυτερες γνωμες ειναι οι δικες σας μεσα απο εμπειριες.αυτο που εγραψε καποιος οτι αν δωσουμε 14000ευρα,θα εχω και την απαιτησει να μ'ακολουθει και ο μηχανικος για να μου σφιγγει τις βιδες.παντως επειδη το multistrada to εχει ενας φιλος,τρελαθηκα με τις φοτο.πρεπει να ειναι τρελος ο τυπος.
το 1200GS δείχνει (και μένει να αποδειχθεί) ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
αλλά τέσπα, άλλο thread αυτό
αν βγει ετσι οπως λενε,θα ειναι καλο.100 αλιγακια,208 τελικη,199 κιλα DRY,θα δεχεται φορτιο μεχρι 425 κιλα,πιο ελαφρυ paralever και telever,6 ταχυτητες.τι τα γραφω?μπειτε στο bikenet forum και διαβαστετα.αλλα το μεγαλο ερωτημα ειναι ΠΟΣΟ?????για καποιους που κουραστηκανε τα γρηγορα και θελουν κανα τουρισμου,καλο ειναι.
ποτε θα μας κανει καλο καιρο να παμε κανα ταξιδακι?σκυλοβαρεθηκα
ΑΝ ΘΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ CALL 6942980909 ΔΗΜΗΤΡΗΣ.
afrotwin
14/01/2004, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
EXHGHSTE MOY TI SHMENEI ...''TO KALYTERO''
GIA MENA TO KALYTERO EINAI AYTO POY MOY ARESEI..ME BOLEYEI..ME KAYL....EI
ME EXEI STH TSITA KAI OLA AYTA!
KOINOS AYTO POY MOY TAIRIAZEI EMENA....EINAI TO KALYTERO!
AN MOY PEI KANAS MALIAS ALHTHS OTI H HARLEY EINAI H KALHTERH ....EGO THA PAO NA TH PARO...??????
MHN KATALHGETE GENIKOS APO TA PERIODIKA GIA MIA MHXANH AN DEN EXETE DOKIMASEI-KATALHXEI SE TI AKRIBOS THELETE!
KANTE KANA TEST DRIVE KAI META PARTE THN APOFASH GIA NA XODEPSETE ENA TOSO MEGALO POSO GIA AYTA TA MASTODONTA!
KAI MH MOY PEI KANEIS GIATI TA LEO MASTODONTA...GIATI EMPLEXA TO PROI PISO APO ENA VARADERO KAI EBRIZA SE OLH TH KIFISIAS!!KAI AN AYTA EINAI ON-OFF...EGO TO BRADY EIMAI O BATMAN!!!ANTE ME TA KAIKIA!
TO KALITERO MIAXANAKI TOU KOSMOU INE AFTO POU MPORIS NA AGORASIS