View Full Version : Αν βγαλω το μπροστινο φτερο?
Ξερω οτι το fmx650 δεν ενδιαφερει κ πολυ κοσμο.Ομως επειδη εκτιμω την αξιοπιστια , τελικα θα το κρατησω εστω κ για δευτερο.Σε λιγο θα μου ερθει στα χερια κ δεν θα ειναι πια μαμισιο μηχανικα.Οποτε δεν θελω ναναι μαμισιο κ εμφανισιακα.Φοραει aftermarket maskaki κ τωρα σκεφτομαι να βγαλω το μπροστα φτερο.
Θελω να μαθω αν θα φαω κανενα πακετο με την αεροδυναμικη κ γενικα σε τι χρησημευει το μεγαλο μπροστινο φτερο.....????????
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Ξερω οτι το fmx650 δεν ενδιαφερει κ πολυ κοσμο.Ομως επειδη εκτιμω την αξιοπιστια , τελικα θα το κρατησω εστω κ για δευτερο.Σε λιγο θα μου ερθει στα χερια κ δεν θα ειναι πια μαμισιο μηχανικα.Οποτε δεν θελω ναναι μαμισιο κ εμφανισιακα.Φοραει aftermarket maskaki κ τωρα σκεφτομαι να βγαλω το μπροστα φτερο.
Θελω να μαθω αν θα φαω κανενα πακετο με την αεροδυναμικη κ γενικα σε τι χρησημευει το μεγαλο μπροστινο φτερο.....???????? bgalto k kane mia volta tora poy vrexei...
rockobok
01/11/2009, 18:32
θα φας πολύ νερό φίλε μου!!!
Κ τωρα βρεχομαι....ΤΟ κατω φτερακι , δεν κανει δουλεια.Οποτε θα το πλεινω τομεγαλο φτερο κ θα δω τι μπηχλα μαζευει σε μια βδομαδα , γιατι ψιλοκαθαρο το θυμαμαι γενικα.
Δηλαδη το mt-03 k to duke 1 2 3 που δενεχουν μεγαλο φτερο, τι γινεται? κ εχουν μονο το μικρο φτερο χαμηλα , οπως κ εγω.........
rockobok
01/11/2009, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Δηλαδη το mt-03 k to duke 1 2 3 που δενεχουν μεγαλο φτερο, τι γινεται? κ εχουν μονο το μικρο φτερο χαμηλα , οπως κ εγω......... Αν κοιτάξεις καλύτερα σε αυτά τα μηχανάκια θα δεις ότι το φτερό συνεχίζει κ μετά τα καλάμια.Έτσι εμποδίζει το νερό να φύγει προς τα πάνω.Στο FMX απλά το έχει ψηλά.Αν το βγάλεις όλο το νερό που θα σηκώνει η ρόδα θα έρχετε στα μούτρα σου!!:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
Αν κοιτάξεις καλύτερα σε αυτά τα μηχανάκια θα δεις ότι το φτερό συνεχίζει κ μετά τα καλάμια.Έτσι εμποδίζει το νερό να φύγει προς τα πάνω.Στο FMX απλά το έχει ψηλά.Αν το βγάλεις όλο το νερό που θα σηκώνει η ρόδα θα έρχετε στα μούτρα σου!!:beer:
+ 640..
Εμενα το κατω μικρο φτερο ειναι μεγαλο , δεν ειναι σαν του xtx poy εχει μισο.Χμμμμμμ...?????:confused:
rockobok
01/11/2009, 19:02
Και εγώ FMX έχω φίλε, ακόμα και με το φτερό πετάει αρκετό νερό ευτυχώς όχι αρκετά ψηλά και έτσι δε φτάνει πάνω μου αλλά πάει μπόλικο στο μασκάκι και στο φως.Χωρίς το φτερό το νερό θα πηγαίνει πολύ ψηλά και θα καταλήγει πάνω σου.Αν θες οπωσδοίποτε να το βγάλεις πρέπει να βάλεις ένα άλλο φτερό μεγαλύτερο χαμηλά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
bgalto k kane mia volta tora poy vrexei...
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: