View Full Version : Ηπειρώτικο Μπουλούκι
kalhmera paidia auto perimenoume oloi alla etsi opos to paei edo ton 15augousto tha ftiaksei.....
πατριωτες μη μσατε μολις φτιαξει ο καιρος η πανεμορφη ηπειρος ειναι μια ατελειωτη βολτα που πειλαμβανει τα παντα απο θαλασσα κ βουνο,στροφες κ ευθειες,ανηφορες κ κατηφορες....κ δεν τελειωνει ποτε....υπομονη αδερφια σε λιγο ο καιρος θα σας κανει ολα τα χατηρια...:sun: κ μενα μαζι που εχω μπουχτησει στη σαλλονικη να κατεβω μια βολτιτσα;)
indianos950
15/03/2010, 00:28
σηκβθηκα σημερα πρωι πρωι για βολτα
εβρεχε
αντε ενα μηνα υπομονη ακομα:beer:
....άντε κάτι κάναμε σήμερα ...αφού ο μεγαλόδύναμος θυμήθηκε να μας δείξει τον ήλιο... :sun: :sun:
Άρτα - Πρέβεζα - Βόνιτσα - Αμφιλοχία - Άρτα το xt μου με ένα guzzi παρέα και πολύ αέρα ....:lol: :lol:
Είδαμε και ένα xt 550 motard στην Αμφιλοχία στη πένα ήταν ....μπράβο στο παλικάρι που το είχε και το συντηρεί έτσι...:beer: :wave2:
guzzistas
15/03/2010, 20:09
Ελα... ΘΕΜΑ γίναμε :lol: :lol: :lol:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1695453#post1695453
:beer:
την επομενη φορα να πατε μεσα στην πρεβεζα να συναντηθειτε με τα παιδια απο την λεσχη...ο indian 950 ειναι μελος θα σας υποδεχτουν θερμα...http://www.lemop.gr/ για πληροφοριες....:wave2:
Hell_Rider
18/03/2010, 16:27
Προς τους φιλους μας Ηπειρωτες...το Σαββατο το Θεσσαλικο Κλιμακιο θα βρισκετε εκτος απροοπτου στο Αθαμανιο...αν δεν εχετε κανονισει κατι αλλο και θελετε βολτιτσα...ηρθε η ΩΡΑ να γνωριστουμε :p
:wave2: :wave2:
192529
guzzistas
18/03/2010, 17:07
Μέσα, εκτός απροόπτου... τι ώρα περίπου?
Hell_Rider
18/03/2010, 21:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Μέσα, εκτός απροόπτου... τι ώρα περίπου?
φιλαρακι λεμε να φυγουμε απο Λαρισα κατα τις 9:30 το αργοτερο..
indianos950
18/03/2010, 23:54
ναι εμενα λεει:)
παρτε και κανενα τηλεφωνο να πιουμε τον καφε:beer: :beer:
PriestBecause
19/03/2010, 15:00
Αντε ρε παιδια το πασχα πλησιαζει να ανεβουμε πανω να κανονισουμε καμια βολτιτσα αν δε μας τα
χαλασει ο καιρος.Ελπιζω μονο να προλαβω να ανεβασω το διπλωμα για να μην εχω το αγχος...και για
να παρω τη μεγαλη για ταξιδακι χωρις γκρινια:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
guzzistas
19/03/2010, 17:47
Ψιτ... κανείς για Αθαμάνιο αύριο κατά τις 11 ή 11:30 αναχώρηση από Άρτα?
Για συνάντηση με Θεσσαλικό κλιμάκιο!
:wave2:
Ψιτ... κανείς για Αθαμάνιο αύριο κατά τις 11 ή 11:30 αναχώρηση από Άρτα?
Για συνάντηση με Θεσσαλικό κλιμάκιο!
το χω δει από μέρες αλλά αυριο δε μπορώ.
Έχει τα πρώτα της γενέθλια η μικρή και θα μαι σπίτι .....
....τους χαιρετισμούς μου στα μέλη των Θεσσαλών :wave2:
καλά να περάσετε...:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zpower
απο 25 εως 28 Μαρτη θα ανεβω Ζαγορι για τετραημερο .....εαν υπαρχει κανεις φιλος απο εδω Αθηνα με ιδιο προορισμο δεν το οργανωνουμε ? εαν υπαρξει ενδιαφερον ,μπορουμε να ορισουμε και Γιαννενα συναντηση με το εκει Ηπειρωτικο μπουλουκι .....θα ειναι νομιζω μια καλη ευκαιρια ............http://www.youtube.com/watch?v=kG3gWVTy5Es ............Καλημερες και καλη εβδομαδα
καλημερα στην πατριδα....:wave2:
guzzistas
24/03/2010, 08:32
Καλημέρα:wave2:
Εβρεχε χθες όλη μέρα...
και σήμερα έχει συννεφιά αλλά όχι κρύο... έχει μαλακώσει λίγο ο καιρός.
indianos950
24/03/2010, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από zisisx
καλημερα στην πατριδα....:wave2:
καλημερα ρε χρησταρα:beer: :beer:
BlackMess
24/03/2010, 09:19
Άρτα λέω και κλαίω...
Αν και μένω Πάτρα, ενημερώνετε για καμιά βολτίτσα. Θα παρακολουθώ το thread γιατί ανεβαίνω συχνά Άρτα!
Α! και αν έρθετε προς Πάτρα, εννοείται κανονίζουμε να βρεθούμε (άπαντες Ηπειρώτες, όχι μόνο Αρτινοί)
ΥΓ - " Ήπειρος λεβεντογέννα συ με γέννησες εμένα!!!"
PriestBecause
27/03/2010, 17:37
Eπιτελους ειμαι γιαννενααααα!!!!!!!:D :D :D :D :D :D :D :D
αυριο πρωι στην κυρα φροσυνη για καφε....:)
PriestBecause
28/03/2010, 01:24
χεχε Δευτερα πρωι παω να κανω το διπλωμα απεριοριστο...Θα ειμαι και νομιμος τωρα...:p :p :p
Αρα στην επομενη γιαννιωτικη βολτα αν το επιτρεψει η δουλεια ειμαι μεσα:sun: :sun:
καλημερα αδερφια!!!!!:wave2:
καλημέρες!!!
:wave2: :sun:
Από αύριο θα είμαι και εγώ στα πάτρια εδάφη για κανα 10ήμερο...Αν κανονιστεί καμία βολτίτσα κοντινή ή έχετε όρεξη για κανα καφέ σίγουρα θα είμαι μέσα.
Άντε και καλό Πάσχα να έχουμε.:beer:
θε κατεβω κ γω αλλα μονο για σαβ/κο γ@μ@το μου...δουλεια ρουφιανα...ανεστη κανονισε να εισαι ελευθερος...χρονια πολλα κ καλα σε ολους:wave2:
Ωραία πράγματα ....τώρα που λόγο του Πάσχα μαζέυεται λαός
εγώ έχω μείνει χωρίς moto.:lol: :lol:
εεεε που ειστε????!!!!!ακομα να χωνεψετε το αρνι!!!!!!?????:p :p :p :p :p
pepes1gr
08/04/2010, 07:27
Καλημέρα.
Το αρνί το χωνέψαμε και λέμε για βόλτα την κυριακή αλλά....λέει για βροχές πάλι!!!!!!!
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ
Χρονια πολλα πατριωτες!!
Οντως παλι για βροχες το παει ...αμα κανει καμμια ξαστερια ομως κανονιζουμε on line και πεταγομαστε πουθενα για κανα coffee!!!:beer: :wave2:
Spyrious
08/04/2010, 13:58
Χρονια πολλά από Γιάννενα.
Kαλημέρα !!!:sun: :sun:
Καλές βόλτες σε όλους σήμερα ....εγώ δυστηχώς δε μπορώ να ακολουθήσω μιας και δεν έχω τα χαρτιά της moto στα χέρια μου ακόμα :bigcry: :bigcry:
Καλά να περάσετε ....ραντεβού την επόμενη Κυριακη !!!!:beer: :beer: :wave2:
mourgakos
11/04/2010, 11:35
τζουμερκιωτης εδω,μενω αθηνα.κοντα στον καταρρακτη,λεπιανα,δασικο χωριο...
μικροσπηλια το χωριο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
τζουμερκιωτης εδω,μενω αθηνα.κοντα στον καταρρακτη,λεπιανα,δασικο χωριο...
μικροσπηλια το χωριο...
Έλα ρε γείτονα τη μικροσπηλιά δε ξέρουμε ....σου μιλάει εδώ το άνω Γραικικό !!!:beer: :wave2:
mourgakos
12/04/2010, 09:28
!!!!!!!!!!!!
τι πες τωρα! κουφαθηκα λεμε!:eyepop:
γειτονακι :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
καλησπερα στην πατριδα...τι λεει εκει κατω ολα καλα???!!!!!
integrale
15/04/2010, 20:12
Τι λέτε ρε παιδιά τώρα, η Πλατανούσα,το Μονολίθι και η Δαφνωτή,δεύτερα χωριά μου...:beer: :beer:
Τώρα είδα το θέμα!!!
Γιάννενα, Άσπρο Tenere!!!!
Καλησπέρα ,
αύριο θα είναι Γιάννενα τα παιδιά από το Θεσσαλικό κλιμάκιο για βόλτα.
Έχετε το νου σας οι Γιαννιώτες άμα δείτε κανά τσούρμο με Moto :winka:
:beer: :beer: :wave2:
Hell_Rider
17/04/2010, 21:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
Καλησπέρα ,
αύριο θα είναι Γιάννενα τα παιδιά από το Θεσσαλικό κλιμάκιο για βόλτα.
Έχετε το νου σας οι Γιαννιώτες άμα δείτε κανά τσούρμο με Moto :winka:
:beer: :beer: :wave2:
χεχεχε ενταξει δεν θα ειμαστε και τσουρμο...5-6 μηχανακια θα ειμαστε :D
pepes1gr
18/04/2010, 15:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hell_Rider
χεχεχε ενταξει δεν θα ειμαστε και τσουρμο...5-6 μηχανακια θα ειμαστε :D
Καλά με τόσες μηχανές που κυκλοφορούσαν σήμερα στην λίμνη των Ιωαννίνων ποιός να αναγνωρίσει ποιόν.
Εφυγα το πρωί από Αρτα για καφέ στην λίμνη και γινόταν λαικό προσκύνημα.Μετά από τον καφέ έπεσε η ιδέα για ένα ουζάκι αλλά ούζο και γλυκό νερό δεν γίνεται.Ετσι πήρα την εγνατία για Ηγουμενίτσα και μετά στάση στην Λυγιά για τα σχετικά.....
Μόλις γύρισα πάλι Αρτα και είπα να σερφάρω λιγάκι.
Πιστεύω την επόμενη φορά να είμαι ποιό τυχερός.
Τα λέμε.
Ωραία βόλτα έκανες !!!:beer:
pepes1gr
18/04/2010, 19:19
Ωραία βόλτα έκανες !!!:beer:
Αντε να κανονίσουμε τίποτε φίλε teneres.
Αφαντος και ο Φάνης!!!!
indianos950
18/04/2010, 23:48
εμεις πηγαμε γρηγορη βολτα γυρο αμβρακικου
πραγματικα απολαυστικα:)
εσυ μη χασεις καμια βολτα:lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από pepes1gr
Αντε να κανονίσουμε τίποτε φίλε teneres.
Αφαντος και ο Φάνης!!!!
Πρέπει να πήγε στο 36ωρο !!!:beer:
Φάααανηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...!!!!!!!!που είσαι ρε ??
αυτό το ΣΚ θα είμαι έτοιμος ....παίρνω τα χαρτάκια μου (άδειες κτλ) ....οπότε ρίξτε προτάσεις και φύγαμε !!!!:beer: :beer: :wave2:
guzzistas
19/04/2010, 16:22
Μάγκες... προσπαθώ να συνέρθω από τα ορεινά της Κρήτης και τις 18 ώρες οδήγησης σε ένα ΣΚ
:lol:
Θα τα πούμε!
Εμπειρία ζωής το 36ωρο... Οποιος έχει μοτοσυκλέτα πρέπει να το κάνει έστω και μια φορά!
Μπράβο στην Ελληνική Λέσχη MOTO GUZZI για την οργάνωση.... ΜΠΡΑΒΟ!!!!
indianos950
19/04/2010, 16:29
Μάγκες... προσπαθώ να συνέρθω από τα ορεινά της Κρήτης και τις 18 ώρες οδήγησης σε ένα ΣΚ
:lol:
Θα τα πούμε!
Εμπειρία ζωής το 36ωρο... Οποιος έχει μοτοσυκλέτα πρέπει να το κάνει έστω και μια φορά!
Μπράβο στην Ελληνική Λέσχη MOTO GUZZI για την οργάνωση.... ΜΠΡΑΒΟ!!!!
αμα δε παινεψεις το σπιτι σου...
Παρακαλώ, για τις βόλτες σας...
όταν καταλήγετε σε προορισμό, ημερομηνία και ώρα, να ανοίγετε ένα καινούριο θρεντάκι στις συναντήσεις-βόλτες. (Π.χ "ΗΠΕΙΡΟΣ, *εκεί* και *τότε*).
Για κουβεντούλα γενικώς, εδώ.
moto.gr moderation team
Φάνη τη καλύτερη photo σε βγάλανε .....:lol: :lol:
195907
indianos950
19/04/2010, 17:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από zisisx
εσυ μη χασεις καμια βολτα:lol: :lol: :lol: :lol:
ναι μη χαλιεσαι εσυ, σε σενα θα ρθω να μας ταισεις, και ξερεις δε τρωμε λιγο:beer:
με το καλο να ορισατε ο δρομος καθαρος κ γεματος στροφες να γουσταρετε......:wave2: :wave2: :wave2:
integrale
20/04/2010, 01:50
Γιάννενα ήμουν και εγώ αυτό το ΣΚ αλλά με το αυτοκίνητο.Πράγματι στην λίμνη γινόταν προσκύνημα.Την άλλη που θα ανέβω με motο ελπίζω σε καφέ "κυρά Φροσύνη" και τσίπουρα στου "Θωμά".:beer: :beer: :wave2:
Spyrious
21/04/2010, 16:13
Θα μεζευτουμε οι Γιαννιώτες Σάββατο ή Κυριακή για καμμια βόλτα;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spyrious
Θα μεζευτουμε οι Γιαννιώτες Σάββατο ή Κυριακή για καμμια βόλτα;
Κάτι θα κανονιστεί για Κυριακή πρωί μάλλον :winka:
Spyrious
21/04/2010, 17:37
Ωραία.Ενημερώστε για να γνωριστούμε κιόλας.
Η πρόταση για την Κυριακή, 2 Μαϊου.. εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=102399).
integrale
26/05/2010, 16:06
τι εγινε με αυτο το μπουλουκι,μαζευεται για καμμια βολτα;ειμαι Γιαννενα για κανα διημερο,εχει φοβερο καιρο,πολλες μηχανες κ κοιταω μπας κ διακρινω κανα moto-φορουμιτη....που μαζευεστε στα Γιαννενα ρε παιδια μπας κ πιουμε κανα καφε να σας γνωρισω! :beer: :wave2:
Εαν δείς ενα ασπρο Tenere (1 υπάρχει !!!) εγώ είμαι!!!:beer: :beer: :beer: :beer:
integrale
27/05/2010, 09:58
Το απογευματακι πριν φυγω θα κανω μια βολτα απο μωλο.Αν πετυχω το Tenere θα σταματησω για καφεδακι.Που αραζεις συνηθως?:wave2: :wave2:
Το γραφείο μου είναι στην Πυρσινέλλα. ( ο δρόμος πίσω απο την νομαρχία) οπότε για καφέ πάω στο Κάρμα!!!!
οεο που ειναι τα αδερφια ηπειρωτες???!!!!απο τον μαιο εχουμε να γραψουμε εστω κ μια καλημερα εδω μεσα....βρε ουστ ειμαστε ολοι απαραδεκτοι...ελα να ξυπναμε λιγο!!!!!!!!!!:D :D :D :D :D :D
tsompanis
10/07/2010, 14:17
εδώ είμαι και εγώ!
κάρμα?? ποίος είναι αυτός ο νεανίας που αράζει στο στέκι μου?:)
τενερές έ? θα σε εντοπίσω αν είσαι πυρσινέλα :wave2:
κατα τα άλλα καλά περνάμε και εμείς εδώ στα γιάννενα.βολτίτσες ένα σωρό.
stay tuned;)
integrale
11/07/2010, 07:19
Βλέπω το ΚΑΡΜΑ είναι στέκι.Τώρα ξέρω που θα πιω τον επόμενο καφέ μου μόλις ανέβω Γιάννενα.
:beer: :beer: :beer: σε όλους τους Γιαννιώτες συνοδοιπόρους και κατ'επέκταση όλους τους Ηπειρώτες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsompanis
εδώ είμαι και εγώ!
κάρμα?? ποίος είναι αυτός ο νεανίας που αράζει στο στέκι μου?:)
τενερές έ? θα σε εντοπίσω αν είσαι πυρσινέλα :wave2:
κατα τα άλλα καλά περνάμε και εμείς εδώ στα γιάννενα.βολτίτσες ένα σωρό.
stay tuned;)
Χαχαχ νεανιας?? Ωραία..Με τον Σωτηράκι στο Bar ήμασταν συμμαθητές!!!! (Στο Δημοτικό!!!!)
Tenere Ασπρο, είμαι επί της Πυρσινέλλα, και πέριξ αυτής!!!
ωρεεεεε παλικάριαααααα........που είστε ??
για δώστε σημεία ζωής μπας και τώρα που θα μαι άνεργος πάμε καμιά βόλτα να περνάει η ώρα !!
:cry:
Spyrious
21/09/2010, 21:20
Δεν κουνιέται τίποτα εδώ μέσα.Αδράνεια.
αφού το λέει και η διαφήμιση .....
ΦΕΕεεεεεεΤΑΑΑαααα :lol: :lol:
George20vt
21/09/2010, 23:05
Κοντεύει η εποχή που θα αρχίσουν να δακρύζουν τα ρακοκάζανα, τότε να δείς για πότε θα ξυπνήσουμε απότομα όλοι :wave2:
Μας έφαγαν οι γάμοι ;) , οι εγκυμοσύνες :D και η δουλειά :(
Έφτασα και στο σημείο να δίνω την μηχανή να την κάνει κανα φιλαράκι βόλτα για να μην κάθεται :bawl:
Σάββατο πρωί κάτι θα κανονίσουμε ΕΛΠΙΖΩ οι Γιαννιώτες :winka:
guzzistas
21/09/2010, 23:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από George20vt
Κοντεύει η εποχή που θα αρχίσουν να δακρύζουν τα ρακοκάζανα, τότε να δείς για πότε θα ξυπνήσουμε απότομα όλοι :wave2:
Γιώργο πότε θα κάνεις το καθιερωμένο ταξιδάκι?
ελα μια καλησπερα κ απο μενα......πωπω ειμαστε ντελως σκορποχωρι ρε παιδι μου.....αντε εσεις που ειστε πιο κοντα να πηγαινετε καμια βολτα στην λεβεντογεννα Ηπειρο γιατι εγω εδω πανω δυσκολα κατεβαινω.....πουλησα κ την μηχανη....ασε....:( :( :( :( :( :( :( :( :(
αλλα που θα παει θα παρω αλλη........:) :) :) :) :) :)
George20vt
22/09/2010, 06:28
Γιώργο πότε θα κάνεις το καθιερωμένο ταξιδάκι?
To αργότερο μέχρι των Ταξιαρχών :)
Φίλοι Ηπειρώτες και μη ,
http://www.motoepirus.gr/forum.php ,
πολύ καλή παρέα , συχνές εκδρομές , καλή οργάνωση !!!:beer:
:beer: :beer:
http://www.youtube.com/watch?v=tVFHsulxNtY&feature=player_embedded
παντα τετοια πατριωτες......:beer: :beer: :beer:
καλημερα σε ολη την ηπειρο....:wave2: :wave2:
Ηπειρώτες παντός καιρού , και στα Μετέωρα !!!!
Παγετός , θερμοκρασία από -4 ως 7 αλλά ηθικό ακμαιότατο !!!:beer:
219456
Κυριακή 9-1-2011 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=114760)
Φρέσκες photos από τη βρύση στη Ροδαυγή , :)
http://lh5.ggpht.com/_hLVzqnZdIDY/TSg9_PHwt8I/AAAAAAAAAII/lwGSX1oDsLg/s512/IMG_2862.JPG
http://lh6.ggpht.com/_hLVzqnZdIDY/TSg9-9HqwZI/AAAAAAAAAIE/hbogRPvaR-0/s512/IMG_2860.JPG
http://lh3.ggpht.com/_hLVzqnZdIDY/TSg9-64_LJI/AAAAAAAAAIA/F22Q4mMkeio/s720/IMG_2857.JPG
, και συνεχίζουμε τη Κυριακή 30/01 με Λευκάδα !!!:beer: :wave2:
guzzistas
10/01/2011, 10:35
και συνεχίζουμε τη Κυριακή 30/01 με Λευκάδα !!!:beer: :wave2:
Γιώργο πολύ μακριά δεν είναι? Να ντυθείτε καλά ρε.....
:lol: :lol:
Γιώργο πολύ μακριά δεν είναι? Να ντυθείτε καλά ρε.....
:lol: :lol:
Φάνη μετά το κρύο που φάγαμε το Δεκέμβρη τις ημέρες που έκανε το παγετό και περάσαμε το Τέροβο με -4 , ότι και να βρούμε θα είναι παιχνιδάκι .:D
Για μας κοντινή για τους φίλους από τα Γιάννενα είναι 350 + χλμ , άσε που εκεί που έχει φτάσει η βενζίνη σε λίγο θα ντυνόμαστε για να πηγαίνουμε εκδρομή στο Μενίδι .:lol:
WithoutImperium
27/01/2011, 22:28
Γεια σας παιδιά,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και αν μπορούσατε να με βοηθήσετε...μήπως ξέρετε κάποιο κατάστημα εδώ στα Γιάννενα και γύρω πόλεις που να πουλάει μηχανές χώρις την παρεμβόλη τράπεζας(με γραμμάτια, ή με ιδιωτικο συμφωνητικο και αποδειξη για τα χρήματα και παρακράτηση κυριότητας μέχρι την αποπληρωμή,...) ?
Αν ναι,μπορείτε να μου πείτε πιο κατάστημα είναι αυτό και κατ' επέκταση κάποιο link? :)
Σας ευχαριστώ εκ τον πρωτέρον...
tsompanis
28/01/2011, 00:27
ένας που γνωρίζω είναι αυτός που έχει και την αντιπροσωπεία της triumph για τα γιάννενα .
κάποιο site δεν έχει,αλλά είναι στον κεντρικό παραλίμνιο (αρχιεπισκόπου Μακαρίου).
αρκεί βέβαια να εχει το μηχανάκι που σε ενδιαφέρει!
καλό ψάξιμο :beer:
WithoutImperium
28/01/2011, 11:42
ευχαριστώ ρε φίλε....θα το κοιτάξω...κάποιο Link δεν παίζει?
WithoutImperium
30/01/2011, 19:01
bump
Μια σημερινή βόλτα από Λευκάδα υπό βροχούλα !!!!:beer:
222642
aimikass
21/04/2011, 17:01
Καλημέρα σε όλους!!!
Στα πρότυπα του Θεσσαλικού κλιμακιου , και εμπνευσμένο από τα μπουλούκια των πετράδων και χτιστάδων προηγούμενων δεκαέτιων , που ταξίδευαν την Ελλάδα για εργασία.
Ανοίγω αυτό το θέμα για να δηλώσουμε παρών όλοι οι μοτοσυκλετιστές της Ηπέιρου ( Άρτα, Γιάννενα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα κτλ) .
Σκοπός , χαλαρές βολτούλες στα όμορφα μέρη του τόπου μας με παρελκόμενα πάντα το μεζέ και το τσίπουρο.
Για πάμε να δούμε πόσοι είμαστε ????
Καλημέρα και πάλι , και καλά χλμ σε όλους!!!!!
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Άργησα λιγάκι....., εδώ είμαι
pepes1gr
22/04/2011, 15:35
http://www.youtube.com/watch?v=-J7323qtuNc
mparmpanik
29/10/2011, 21:24
εκδρομη / βολτα οργανωσαν για αυριο οι ηπειρωτες μηχανακηδες.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ!!
-Αναχώρηση για Γιαννιώτες στις 8.30 από το ΤΙΠ ΤΟΠ στα φανάρια της Πεδινής.
Προορισμός Γεφύρι Πλάκας σε απόσταση 50χιλ και άφιξη μετά από 55' περίπου! -Αρτινοί και λοιποί ''καμπίσοι'' στις 8.30 στο ΟΝ THE ROAD μετά τα φανάρια της γέφυρας
Προορισμός Γεφύρι Πλάκας σε απόσταση 47χιλ. και άφιξη μετά από 50'περίπου!
-Μετά από την συνάντηση των δύο γκρούπ,αναχώρηση στις 9.45 με 10.00!
Προορισμός Πράμαντα για καφέ στο ''ΧΑΓΙΑΤΙ''στην κεντρική πλατεία των Πραμάντων
(με άνετο πάρκινγκ),σε απόσταση 17χιλ.και άφιξη μετά από 20' περίπου!!
ΚΑΦΕΣ-ΠΑΡΕΑ-ΚΟΥΒΕΝΤΑ.Tιμή για τους συμμετεχοντας (φρέντο-καπουτσίνα κτλ) στα 2 ευρώ!
-Αναχώρηση στις 12.00!Προορισμός,Αθαμάνιο στην ταβέρνα ''Η Θέα'' στην κεντρική πλατεία του χωριού,για φαγητό,μέσω Ράμιας και Κυψέλης σε μια καταπληκτική και εύκολη διαδρομή!Η απόσταση από Πράμαντα στα 57χιλ. με άφιξη μετά από 55' περίπου!
-Αρα κατά τις 1 περίπου...ΦΑΙ-ΠΑΡΕΑ-ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!Τιμή κατα άτομα για φαγητό και ποτά στα 10 ευρώ!
Το κατάστημα θα μας προσφέρει,της ώρας...κοντοσούφλι,μπριζόλε ς,κοτόπουλα στη σούβλα-σχάρα και άπαντα τα ορεκτικά!Οι ποσότητες μου υποσχέθηκε ο ιδιοκτήτης(φίλος μου),θα είναι ''για σκασμό''!!
-Αναχώρηση στις 3.30 με 4.00 για Αρτα!Απόσταση 62χιλ. με άφιξη,μετά από 1ώρα και 10 λεπτά περίπου!
Γύρω στις 5 λοιπόν,θα είμαστε στην Ιονία,όπου θα ''χωριστούμε'' με τα παιδιά από Γιάννενα,οι οποίοι θα έχουν ακόμη και 75χιλ.να καλύψουν σε καμιά ωρίτσα για τα σπίτια τους!
ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ 260.............ΑΡΤΙΝΟΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ 185.
συμμετεχουν 48 μηχανες..
και ολοι οι καλοι χωρανε..
mparmpanik
30/10/2011, 19:57
48 μηχανες απο την ηπειρο και 4 απο την πατρα βρεθηκαν στη πραμαντα και στο αθαμανιο.
αντε και στην επομενη.
http://img685.imageshack.us/img685/2448/57840593.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/685/57840593.jpg/)
Όταν άνοιγε αυτό το θέμα στα τέλη του 2009 , ο τίτλος του δεν θα μπορούσε να έπεφτε πιο μέσα σε αυτή την εικόνα ...
..."μπουλούκι" όνομα και πράγμα . :lol:
:D
mparmpanik
30/10/2011, 22:38
τοτε ηταν λιγακι ανοργανωτα τα πραματα..
pepes1gr
31/10/2011, 06:41
Μπορεί στην αρχή να ήταν ανοργάνωτα (δεν ξέρω δεν ήμουν μέλος και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη) τώρα όμως είναι υπόδειγμα οδηγητικής και φιλικής συμπεριφοράς.
Υπάρχουμε ακόμη???...
2013 πια...Κυριακή κανονίζεται βόλτα με μέρος του πατρινού κλιμακίου αν ψήνεται κανείς:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=133475&page=3