View Full Version : Ducati Streetgifhter γνώμες
Paragon_X
02/11/2009, 11:34
Γεια σας σε περίπου ενα χρόνο και κατι απο τωρα θα έχω απεριόριστη άδεια και άρχισα ήδη και ψάχνομαι για το τι μηχανή θα πάρω.. και επεσε στην προσοχή μου το streerfighter και πρεπει να πω ότι είναι το πιο ωραίο naked που κυκλοφορει, τώρα τα ερωτήματα μου είναι αν 1ον το έχει οδηγήσει κάπιος απο εδώ και αν ναι, πόσο εύκολο είναι στο οδήγημα και αν θα μπορουσατε να μου πείτε τα έξοδα συντήρισης και γενικά οσα πιο πολλά γινέτε
Ευχαριστώ,:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Paragon_X
Γεια σας σε περίπου ενα χρόνο και κατι απο τωρα θα έχω απεριόριστη άδεια και άρχισα ήδη και ψάχνομαι για το τι μηχανή θα πάρω.. και επεσε στην προσοχή μου το streerfighter και πρεπει να πω ότι είναι το πιο ωραίο naked που κυκλοφορει, τώρα τα ερωτήματα μου είναι αν 1ον το έχει οδηγήσει κάπιος απο εδώ και αν ναι, πόσο εύκολο είναι στο οδήγημα και αν θα μπορουσατε να μου πείτε τα έξοδα συντήρισης και γενικά οσα πιο πολλά γινέτε
Ωραίο το streetfighter, αλλά μου θυμίζει το ανέκδοτο με την π@ύτσα του αστακού....ξέρεις που την έχει?:D
Paragon_X
02/11/2009, 12:06
θα σε γελασω :p xD
θα σε γελασω :p xD
Στο λογαριασμό...:wave2:
ΥΓ. Μήπως μπερδεύτηκες και από Peugeot Speedfight 100 θέλεις Streetfighter 1100 ??:look:
Paragon_X
02/11/2009, 12:34
χαχα το περιμένα αυτο το peugeot ειναι αυτο που ειχα πριν παρω Α1 εχω gn 250 ναι ξέρω καμία σχεση το οδήγημα αλλα αμα θέλω να παρω κατι το θέλω να μου μίνει για καιρό και απλος τωρα μαζεύω πληρφορίες πιο πολύ για 600αρι naked με βλέπω αλλα η γνώση δεν είναι κακο πραμα αμα δω και βολέψει παραπάνω γιατί όχι (ΛΕΜΕ τωρα :Ρ) απλος μαρεσε και είπα να το ψάξω :)
:beer: :beer:
(ΛΕΜΕ τωρα :Ρ)
Για να ξέρουμε τι λέμε.....
17.000? το απλό
20.000? το S
Αμα τα ΄χεις για τετοια μοτό, δεν νομίζω να σ΄ενδιαφέρει η γνώμη κανενός.
:wave2:
Paragon_X
02/11/2009, 13:05
Σωστο, αλλα για εξιγιστε μου και εμενα κατι :bigcry: απο 15k$ στην αμερική το απλο εδω πως γινετε να ειναι 17? δηλαδή συμφερει να πας διακοπες να κατσω καμια βδομαδα να το αγορασω και να το φερω
harris_x
02/11/2009, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Για να ξέρουμε τι λέμε.....
17.000? το απλό
20.000? το S
Αμα τα ΄χεις για τετοια μοτό, δεν νομίζω να σ΄ενδιαφέρει η γνώμη κανενός.
... oύτε τα έξοδα συντήρησης!
harris_x
02/11/2009, 13:11
πόσο εύκολο είναι στο οδήγημα
:dizzy:
Paragon_X
02/11/2009, 13:15
το παραξενο που είναι στην ερώτηση :dizzy: ? διαβασα πως είναι λίγο πιο σπορτ η θέση οδήγησης και εγω η μηχανή που θα παρω την θέλω και σαν commuter..
το παραξενο που είναι στην ερώτηση :dizzy: ? διαβασα πως είναι λίγο πιο σπορτ η θέση οδήγησης και εγω η μηχανή που θα παρω την θέλω και σαν commuter..
Μια χαρά είναι. Δες και το 1098R για κάτι πιο touring. :winka:
Paragon_X
02/11/2009, 13:22
καλα καταλαβα δεν προκειτε να βγάλω ακρή...
ευχαριστώ για τον χρονο σας :)
devil's animal
02/11/2009, 13:24
εεετσι...
:beer: :beer: :beer:
Αυτό που προσπαθούν να σου πουν όλοι είναι ότι προφανέστατα δεν μπορεί να κάνεις χρήση commuter μιας μηχανής αυτής της αξίας και με 155 ίππους!
Κάνε μια βόλτα από την Ducati και δες το Monster 696 που θεωρείται entry level αν θες Ducati σώνει και καλά...
ΥΓ. Μπορεί να ενοχλείσαι από τις αντιδράσεις αλλά απάντησέ μου στο εξής: Θα ρώταγες ποτέ σε φόρουμ αυτοκινήτου "έχω smart κάμπριο, ποια φεράρι να πάρω για να πηγαίνω στη δουλειά μου????"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :bigcry: :bawl: :bawl:
harris_x
02/11/2009, 13:30
Κοίτα, κατ’αρχάς μπαίνεις και κάνεις ένα άκυρο σχόλιο για το Daytona 1050.
απο τα πλαγια ο τροπος που μιαζει μου φέρνει κάτι σε britten V1000
Μετά ρωτάς αν το Streetfighter κάνει για commuter.
Kαι περιμένεις να βγάλεις άκρη;
Paragon_X
02/11/2009, 13:36
Ωραια φίλε είμαι ακυρος, και έχετε δικαιο. και δεν το λεω με ειρωνια εγω απλος ήθελα να μαθω κατι παραπανω για την συγκεκριμενη μηχανη.
Ωραια φίλε είμαι ακυρος, και έχετε δικαιο. και δεν το λεω με ειρωνια εγω απλος ήθελα να μαθω κατι παραπανω για την συγκεκριμενη μηχανη.
ωραια ρε ψηλε για να παρεις και τις σωστες απαντησεις ποσταρε κ ενα θεμα αναλογο:wave2:
πχ γνωμες και αποψεις για το ταδε...
και αστο να δουλεψει οχι να πετας οτι να ναι και μετα να περιμενεις απαντησεις...
:wacko:
harris_x
02/11/2009, 13:45
Ducati-Streetfighter S, MCN review (http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikereviews/searchresults/Bike-Reviews/Ducati/Ducati-Streetfighter-S-2009-current/)
φιλε μου , ρωτησα πριν καιρο στη ducati στο κεντρο , ανεβηκα πανω και διαπιστωσα αυτο ακριβως που μου ειπε αργοτερα ο τυπας εκει , μετα τα 150 ο αερας σε παιρνει και σε σηκωνει
ειναι απιστευτο μηχανημα και εχει πολυ γκαζι αλλα οχι για πολη οπως μου ειπε, και μου προτεινε οτι και ενα παληκαρι σου ειπε νωριτερα m696 και εισαι μια χαρα για πολη.
τωρα αμα εσυ θελεις να το παρεις ειναι δικη σου αποφαση και δικοι σου και οι συμβιβασμοι.
αυτα και φιλικα παντα:beer: