View Full Version : Δευτεριατικη λαμπαδα
Το συνηθισμενο πρωινο σκηνικο: πηγαινω στη δουλεια ντυμενος σαν αστακος (γινεται πολεμος εκει εξω), η οδος Λαγκαδα προς κεντρο τιγκαρισμενη, αναβει πρασινο στις δωδεκαωροφες, ανοιγω γρηγορα για να μην κατηγορηθω σαν κουλαδι απο τους σκουτεραδες που βαριανασαινουνε ανυπομονα στον σβερκο μου και μολις φτανω στο υψος των δωδεκαοροφων (δεξι ρευμα) και ενω εχω πιασει τα 50km η η προπορευομενη κοτα κοκαλωνει το κουτι της γιατι ο μπροστινος ταριφας κοκαλωσε το δικο του ταριφοκουτο.
Τωρα θα μου πειτε που ειναι ο δρακος?
Τεσπα η ασφαλτος ειναι τζαμι εκει κατω και σε συνδυασμο με το πνευμα που εχουν παραδωσει τα super corsa μου εδω και καιρο μου βγαινει ενα κουβανεζικο coctail.
Φρεναρισμα πανικου, ο μπροστινος τροχος μπλοκαρει, χαιδευω τον πισινο τροχο με το δεξι μου χερι με στοργη, το μπαντιλικι ειναι μεγαλοπρεπο, αφηνω φρενο, επανερχομαι, ειναι ομως λιγο αργα για δακρυα, πριν την συγκρουση αναρωτιεμαι πως η κορουλα μου που θα γεννηθει την Πεμπτη θα μεγαλωσει χωρις πατερα και γαμωτο, τι στο διαολο μου συμβαινει πρωινιατικα. Ολα αυτα σε 0.5 sec, ξερετε εσεις. Ο Θεος ομως φαινεται δεν βιαζοτανε με την παρτη μου και λιγο πριν το μπαμ βρισκω μια τρυπουλα στο πισω δεξι του φτερο της κοτας και χωνομαι. Χαιρομαι, γλυτωσα το θανατηφορο μπαμ, αμεσως μετα ερχεται μπαντιλικι αριστερο, το επερχομενο μπαμ με τον ταριφα δεν θα ειναι θανατηφορο.
Ξαφνικα τα διαλυμενα super corsa ξυπνανε και σε συνδυασμο με το μικρο βαρος του Daytona καταφερνω να σωσω την δευτερη συγκρουση και η φαση τελειωνει με το να κραταω την μηχανη αριστερα χαμηλα αναμεσα στα δυο κουτια. Ουτε γραντζουνια ο μιμικος.
Κριμα που δεν μπορω να το ζωγραφισω, σκεφτειτε δυο κουτια με αποσταση ενος μετρου και εγω ερχομαι απο πισω και καταφερνω να παρκαρω αναμεσα τους.
Ο κοσμος φρικαρει, ουρλιαζει, βγαινουν τυποι απο τα αμαξια με διαθεσεις λυντσαρισματος προς ταριφα κλπ, αλλοι χειροκροτανε νομιζοντας οτι ημουνα υπερτεραστιος (αδιανοητη κωλοφαρδια) ενω ο ταρφας μαντεψτε: την κανει Λουης (εκπληψη ε?)
Τον πιανω στο επομενο φαναρι (το ταριφοκουτο ειχε μεσα 5-6 γιαγιαδες) και φυσικα αρχιζει της γνωστες ταριφοπαπαροκλαψες περι αλαρμ, φταιξιμο του απο πισω, εχω στοματα να θρεψω κλπ. Δεν ημουν σιγουρος αν εφταιγε αυτος η η κοτα γι αυτο τον αφησα να ζησει.
Αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα θρησκος μετα την δουλεια παω να αναψω λαμπαδα.
αντε καλη εβδομαδα σε ολους :beer:
DimChios
02/11/2009, 22:33
Ωραιος ο ζογκλερ!!! :hypnotize
Τελος καλο ολα καλα!!!
:beer: :beer:
MitsosNaked
02/11/2009, 23:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Το συνηθισμενο πρωινο σκηνικο: πηγαινω στη δουλεια ντυμενος σαν αστακος (γινεται πολεμος εκει εξω), η οδος Λαγκαδα προς κεντρο τιγκαρισμενη, αναβει πρασινο στις δωδεκαωροφες, ανοιγω γρηγορα για να μην κατηγορηθω σαν κουλαδι απο τους σκουτεραδες που βαριανασαινουνε ανυπομονα στον σβερκο μου και μολις φτανω στο υψος των δωδεκαοροφων (δεξι ρευμα) και ενω εχω πιασει τα 50km η η προπορευομενη κοτα κοκαλωνει το κουτι της γιατι ο μπροστινος ταριφας κοκαλωσε το δικο του ταριφοκουτο.
Τωρα θα μου πειτε που ειναι ο δρακος?
Τεσπα η ασφαλτος ειναι τζαμι εκει κατω και σε συνδυασμο με το πνευμα που εχουν παραδωσει τα super corsa μου εδω και καιρο μου βγαινει ενα κουβανεζικο coctail.
Φρεναρισμα πανικου, ο μπροστινος τροχος μπλοκαρει, χαιδευω τον πισινο τροχο με το δεξι μου χερι με στοργη, το μπαντιλικι ειναι μεγαλοπρεπο, αφηνω φρενο, επανερχομαι, ειναι ομως λιγο αργα για δακρυα, πριν την συγκρουση αναρωτιεμαι πως η κορουλα μου που θα γεννηθει την Πεμπτη θα μεγαλωσει χωρις πατερα και γαμωτο, τι στο διαολο μου συμβαινει πρωινιατικα. Ολα αυτα σε 0.5 sec, ξερετε εσεις. Ο Θεος ομως φαινεται δεν βιαζοτανε με την παρτη μου και λιγο πριν το μπαμ βρισκω μια τρυπουλα στο πισω δεξι του φτερο της κοτας και χωνομαι. Χαιρομαι, γλυτωσα το θανατηφορο μπαμ, αμεσως μετα ερχεται μπαντιλικι αριστερο, το επερχομενο μπαμ με τον ταριφα δεν θα ειναι θανατηφορο.
Ξαφνικα τα διαλυμενα super corsa ξυπνανε και σε συνδυασμο με το μικρο βαρος του Daytona καταφερνω να σωσω την δευτερη συγκρουση και η φαση τελειωνει με το να κραταω την μηχανη αριστερα χαμηλα αναμεσα στα δυο κουτια. Ουτε γραντζουνια ο μιμικος.
Κριμα που δεν μπορω να το ζωγραφισω, σκεφτειτε δυο κουτια με αποσταση ενος μετρου και εγω ερχομαι απο πισω και καταφερνω να παρκαρω αναμεσα τους.
Ο κοσμος φρικαρει, ουρλιαζει, βγαινουν τυποι απο τα αμαξια με διαθεσεις λυντσαρισματος προς ταριφα κλπ, αλλοι χειροκροτανε νομιζοντας οτι ημουνα υπερτεραστιος (αδιανοητη κωλοφαρδια) ενω ο ταρφας μαντεψτε: την κανει Λουης (εκπληψη ε?)
Τον πιανω στο επομενο φαναρι (το ταριφοκουτο ειχε μεσα 5-6 γιαγιαδες) και φυσικα αρχιζει της γνωστες ταριφοπαπαροκλαψες περι αλαρμ, φταιξιμο του απο πισω, εχω στοματα να θρεψω κλπ. Δεν ημουν σιγουρος αν εφταιγε αυτος η η κοτα γι αυτο τον αφησα να ζησει.
Αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα θρησκος μετα την δουλεια παω να αναψω λαμπαδα.
αντε καλη εβδομαδα σε ολους :beer:
Ωραίος, και ποτέ ξανά τέτοια!
ΥΓ
Άν δέν πάς συχνά πίστα, άσε τις σουπερκόρσες και βάλε κανα πιό δρομίσιο απο δώ και στο εξής....
GIXXERAKIAS
02/11/2009, 23:35
Πωπω ξυρισμαααα...:eek:
Τεσπα και παλι να χαρεις την κορουλα σου και προσοχη στα σκουτερ μην σου παρουν την σειρα για να μην μπορεις να κρατησεις την αποσταση ασφαλειας και να τσεκαρεις στους καθρεφτες να την γλυτωσεις χωρις ολο αυτο που τραβηξες με μια απλη τιμονια. (μαλλον κλιπ ονια)....:beer:
Cpt. Haddock
03/11/2009, 07:07
...
Ναι, αλλα εσύ έφταιγες! :evil:
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
περα απο την πλακα,αυτη ειναι η μαλακια...
και δεν λεω για την περιπτωση που
τρεχουμε ,αλλα σε ολους εχει τυχει να κοκαλοσει ο
μπροστα χωρις λογο!
sergiosm
03/11/2009, 19:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
κακέ ;)
:lol:
Υ.Γ. Αλήθεια, γιατί ... "ξυρίστηκε" το thread;
Αυτο το .... χαιδεμα με το δεξι χερι στον πισω τροχο ... καποιος να μου το δειξει κι'εμενα.:D
Τυχη .... βουνο.-:winka:
sapila racing
05/11/2009, 08:42
χμμμμ έπρεπε να ξυριστεί λοιπόν?
Τεσπα...
Φίλε 675heat ελπίζω ολα καλά με τα γεννητούρια, φαντάζομαι είσαι αλλού τώρα.
Οπως και να χει το θέμα είναι να καταλαβουμε οτι εδω δεν τσακωνόμαστε, μιλάμε για να τα ακούνε όλοι και φυσικά κι εμείς οι ίδιοι, μπας και την γλυτώσουμε.
Μαλακίες όλοι κάνουμε, αλλά αν δεν μάθουμε απ αυτές κάποτε θα την πατήσουμε....
Αν δεν αναλύουμε την κατάσταση να βρεθεί που έγινε το λάθος, δεν θα είμαστε τόσο τυχεροί πάντα.
Εγω έτσι σκέφτομαι, ίσως επειδή δεν πιστέυω σε λαμπάδες κλπ.
GIXXERAKIAS
05/11/2009, 12:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
χμμμμ έπρεπε να ξυριστεί λοιπόν?
Τεσπα...
Φίλε 675heat ελπίζω ολα καλά με τα γεννητούρια, φαντάζομαι είσαι αλλού τώρα.
Οπως και να χει το θέμα είναι να καταλαβουμε οτι εδω δεν τσακωνόμαστε, μιλάμε για να τα ακούνε όλοι και φυσικά κι εμείς οι ίδιοι, μπας και την γλυτώσουμε.
Μαλακίες όλοι κάνουμε, αλλά αν δεν μάθουμε απ αυτές κάποτε θα την πατήσουμε....
Αν δεν αναλύουμε την κατάσταση να βρεθεί που έγινε το λάθος, δεν θα είμαστε τόσο τυχεροί πάντα.
Εγω έτσι σκέφτομαι, ίσως επειδή δεν πιστέυω σε λαμπάδες κλπ.
Συμφωνω με ολα αλλα εγω αλλου ηθελα να σταθω στο πρωτο μου μυνημα που σβηστηκε...
Δεν μπορεις να εισαι κατηγορηματικος λεγοντας παρανομους αυτους που δεν εχουν καθρεπτες (σε αλλο ποστ που ξυριστηκε) και "ειναι επικυνδυνο κτλ κτλ κτλ " και να μας λεει τωρα οτι για να μην του παρουν την σειρα εκκινησης στο φαναρι οι σκουτεραδες και τον πουν κουλο (και γω σκουτερ οδηγαω στην αθηνα δεν σημαινει οτι ειμαι κουλος επειδη καθομαι πισω απο ολους) εφυγε μαλλιοκουβαρα και φρεναρε ο μπροστα του (για οποιοδηποτε λογο) και εγινε οτι εγινε μετα την περιγραφη ριχνοντας φτιαξιμο στον μπροστα!Αυτο δεν ειναι επικυνδυνο?
Να του ζησει η κορακλα και ποτε ξανα!Αλλα να λεμε και τα λαθη και τα δικια μας!:beer:
sapila racing
05/11/2009, 12:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Αλλα να λεμε και τα λαθη και τα δικια μας!:beer:
Μωρε εγω είχα γράψει κι άλλα, αλλά πάνε τώρα ... :wave2:
Μιας και το θέμα για το συγκεκριμένο περιστατικό (άσχετα με το ποιός έφταιγε κλπ) εξελίχθηκε σε αφορμή να του "χωθούν" μαζεμένα για όσα έχει πει σε άλλα thread ο 675 με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε διαμάχη, έφυγαν ΟΛΑ εκτός της αρχικής περιγραφής.
Αρνητικά ή θετικά σχόλια για το περιστατικό μπορούν να μπουν φυσικά. Αν ξαναρχίσει η κόντρα πάλι απ΄την αρχή..... :wave2:
sergiosm
05/11/2009, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
έφυγαν ΟΛΑ εκτός της αρχικής περιγραφής. :wave2:
θα μπορούσες όμως να αφήσεις τα σχόλια που αφορούσαν αποκλειστικά και μόνο το περιστατικό
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
θα μπορούσες όμως να αφήσεις τα σχόλια που αφορούσαν αποκλειστικά και μόνο το περιστατικό
:wave2:
Διαχωρισμοί γίνονται σε θέματα που απλά παρεμβάλλεται κάποιος και συνεχίζει το thread στο θέμα του.
Όταν γίνεται μπάχαλο, φεύγει ως έχει :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
θα μπορούσες όμως να αφήσεις τα σχόλια που αφορούσαν αποκλειστικά και μόνο το περιστατικό:wave2:
Σέργιε, ορθώς έπραξε ο Βύρωνας. Το θέμα ξέφυγε τελείως.
Παρ'οτι γνωριζω οτι δεν ειμαι πολυ δημοφιλης εδω μεσα εν τουτοις οφειλω να πω δυο πραγματα.
Ο λογος που ανοιξα το παραπανω thread ηταν αποκλειστικα για να σπασουμε πλακα με το περιστατικο που μου συνεβει μιας και ειχε happy end (την γλυτωσα στο τσαφ ενω την επομενη απεκτησα μια πανεμορφη κορη).
Εχω ακουσει διαφορα πραγματα για το αν εφταιγα η οχι. Αυτο ειδικα σημερα δεν εχει καμια σημασια αφου ειμαι ζωντανος κι εχω τις δυο κορουλες μου αγκαλια. Απο την αλλη μεσα στην ζουγκλα που οδηγαμε καθημερινα το να σταματησει ξαφνικα καποιος παπαρας μπροστα μας δεν ειναι θεμα..
Οσο συντηρητικα και να οδηγαμε καποια στιγμη θα μας τυχει. Οποτε ειτε ειμαστε χεραδες ειτε κουλαδια καλα ξεμπερδεματα. Οποτε μην κραζετε καποιον για ενα λαθος το οποιο μπορει να κανετε εσεις την επομενη. Και μιλαμε ενα λαθος που ειναι "σημειο αναφορας στην οδηγηση εντος πολεως" Εκτος αν ειμαι εγω ο τρελλος και τετοια πραγματα συμβαινουν μονο σε μενα.
Αυτο που μ'ενοχλει εδω μεσα ειναι το οτι πιανεστε σε μια λεξη και την γαματε στην αναλυση.
Αντε και εκανα ενα συντακτικο η γραμματικο η ακομα και ορθογραφικο λαθος. Το επομενο δευτερολεπτο καποιος τιμωρος θα το ξεψαχνισει και θα με βγαλει βουρλο. Και παντα κακοπροαιρετα. Καλη η πλακα και ο χαβαλες αλλα οταν καποιος σου λεει οτι ειδε τον χαρο με τα ματια καλυτερα να του χτυπησεις τον ωμο φιλικα παρα να τον πεισεις ποσο ηλιθιος οδηγος ειναι.
Βλεπω πολλους που σ'οποιοδηποτε thread ανοιξει ανακαλυπτουν μια τραγωδια, ενα εγκλημα, μια δικαιολογια για κραξιμο, μια ακρατη επιθετικοτητα χωρις τελος. Λυπαμαι που στενοχωρω καποιους με την δικη μου επιθετικοτητα αλλα αυτη που κυκλοφορει εδω μεσα περισευει.
Παρόλα αυτα ζητω συγνωμη για καποιες βαριες κουβεντες που ειπα εν βρασμω ψυχης τις οποιες ηδη θεωρω ξεχασμενες. Εξαλου βλεπω και απο τους "εχθρους μου" καλη διαθεση και αυτο μου δινει χαρα.
Θα προτιμουσα ομως απο τους νεους περισσοτερο σεβασμο. Στα νιατα μου οταν ακουγαμε τους παλιους "μηχανοβιους" να μιλανε καθομασταν σουζα . Οι καιροι βεβαια αλλαξαν και αυτο θα ειταν γελοιο αλλα οταν οι νεοι μεγαλωσετε θα με καταλαβετε.
Αν ψαξετε στο νετ θα βρειτε πολλους γνωστους οδηγους αγωνων (αυτοκινητου και μοτοσυκλετας) να εχουν υποπεσει σε παιδαριωδει λαθη οδηγωντας εντος πολλεως που πολλα απο αυτα εχουν τραυματισει πεζους και οδηγους. Εγω ποτε δεν υποστηριξα οτι ειμαι καλυτερος οδηγος απο αυτους. Ο ταριφας ομως εκανε το συνηθισμενο του εγκλημα + την δικη μου μαλακιουλα μας βγηκε το παραπανω γλυπτο. Μη πυροβολειτε τον πιανιστα.
Σημερα ειδα ενα τουμπανιασμενο SS σ'ενα φαναρι και τον οδηγο να κανει τον σταυρο του κοιταζοντας μια εκκλησια. Τον ενοιωσα σαν αδερφο μου, κι ας μην φορουσε καθρεφτες :beer:
1. Παρ'οτι γνωριζω οτι δεν ειμαι πολυ δημοφιλης εδω μεσα εν τουτοις οφειλω να πω δυο πραγματα.
2. Θα προτιμουσα ομως απο τους νεους περισσοτερο σεβασμο. Στα νιατα μου οταν ακουγαμε τους παλιους "μηχανοβιους" να μιλανε καθομασταν σουζα . :
Φίλε 675heat, παρέθεσα δύο θέματά σου που κατ'εμέ, έχουν αρκετή βαρύτητα.
1. Εδω μέσα δεν υπάρχουν δείκτες για το πόσο δημοφιλής είναι ή δεν είναι κάποιος. Δεν θα έπρεπε να το βλέπεις έτσι.
2. Δεν υπάρχει αυτό, πλέον. Τώρα όλοι, ξέρουν τα πάντα-όλα.
ΥΓ1:
Εγώ μόνο κάνω ''Εχθρούς'' εδώ μέσα. Κανένας άλλος. :D
ΥΓ2: να χαίρεσαι τις κούκλες σου. :beer:
makis206
05/11/2009, 21:46
Άκυρο με το θρεντ, σημαντικό για μένα.
Να σου ζήσουν οι κοράκλες Αλέξανδρε κι αυτή ας ήταν η τελευταία αναποδιά για να μπορείς να τις χαίρεσαι πάντα άνετος και ποτέ με την ψυχή στο στόμα, να σε γαληνεύουν με τα χαμόγελά τους απ'την καθημερινότητα και όχι απ'τις "στραβές".
Ποτέ ξανά, πάντα χαρές για όλη σου την οικογένεια!
:beer: :beer:
makis206
05/11/2009, 21:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ΥΓ1:
Εγώ μόνο κάνω ''Εχθρούς'' εδώ μέσα. Κανένας άλλος. :D
Το Trap σημαίνει παγίδα και σε φοβάται ο κόσμος εσένα..:lol:
ξέρω πως σε λένε :lol: :beer:
Ευχαριστω παιδια
και εγω που νομιζα οτι εχω μονο εχθρους :beer:
Μακάρι όλοι σου οι εχθροί να είναι και να μείνουν για πάντα virtual.
Να σας ζήσουν τα κορίτσια σας. :beer: :beer:
Σημερα ειδα ενα τουμπανιασμενο SS σ'ενα φαναρι και τον οδηγο να κανει τον σταυρο του κοιταζοντας μια εκκλησια. Τον ενοιωσα σαν αδερφο μου, κι ας μην φορουσε καθρεφτες :beer:
ετσι..... γιατι ξερουμε και θελουμε......
GIXXERAKIAS
06/11/2009, 08:07
Ευχαριστω παιδια
και εγω που νομιζα οτι εχω μονο εχθρους :beer:
Εχθρους δεν εχεις εδω μεσα..απλα διαφορετικες αποψεις τις οποιες εσυ κανεις να φαινονται αρνητικες προς ολους.Και πανω στην κουβεντα ξεφευγει...αν τα λεγαμε αυτα απο κοντα το πολυ πολυ να γινομασταν ολοι ντιρλα στα ρακομελα...αλλα οπως παντα ο γραπτος λογος παρεξηγειται.
Απλα να ξερεις οτι οσοι δεν εχουν καθρεφτες δεν ειναι απαραιτητα καφροι,καγκουρες και δεν ξερω εγω τι αλλο.Εκει ¨"θιχτηκα " εγω και εγραψα στο εν λογω θρεντ που σβηστηκε.
Να σου ζησουν οι κορες και παντα ορθιος να τις προσεχεις και να σε προσεχουν!
:beer:
Αύριο θα βάλω καθρέπτες !
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από izzy
Αύριο θα βάλω καθρέπτες !:lol:
Καλά και σύ τώρα, μην γίνεσαι υπερβολικός. :lol: