PDA

View Full Version : kx 450f 2007

bill_soka
03/11/2009, 21:27
καλησπερα σε ολους!
θα ηθελα την γνωμη σας για ενα κχ 450 του 2007 με σχετικα λιγες ωρες λειτουργειας κ ακομα λειγοτερες απο αυτες στο χωμα! το μηχανακι ακουγετε παρα πολυ καλο κ εχει απιστευτη δυναμη! τα λεφτα που το δινει ο φιλος ειναι ελαχιστα νομιζω!!!! τι πρεπει να προσεξω καλυτερα κ ποια ειναι τα τρωτα του σημεια??? ενα απο τα προβληματα που εχει ειναι οτι δεν εχει χαρτια!τι ειδουσ χαρτια εχουν αυτα? μπορουν να επανεκδωθουν? πως μπορω να τσεκαρω αν ειναι νομιμο? 2300$ ειναι πολλα?
H E L P !!!!!!!!!
ευχαριστω...

georgis4
03/11/2009, 21:37
αυτα τα μηχανακια ειναι τα λεγομενα *καθαρα* δηλαδη δεν βγαζουν αδεια...ο ιδιοκτητης το μονο που πρεπει να εχει ειναι η αποδειξη αγορας (οτι δεν ειναι κλεμμενο δηλαδη)
να ρωτησω....γιατι η τιμη που δινεις ειναι σε δολλαρια??:confused:

bill_soka
03/11/2009, 21:50
οχι ειναι σε euro αλλα κεκτημενη ταχυτητα! αυτη δεν υπαρχει φιλε μου! η α΄ποδειξη!
πως μπορω εγω να κατοχυρωθω?

georgis4
03/11/2009, 21:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από bill_soka
οχι ειναι σε euro αλλα κεκτημενη ταχυτητα! αυτη δεν υπαρχει φιλε μου! η α΄ποδειξη!
πως μπορω εγω να κατοχυρωθω?

http://www.kawasaki.gr/product.asp?Id=340EB2F3DDF
η τιμη ειναι *ανησυχητικα* καλη...? 7.450 εχει καινουριο...
αλλα και αριστο να ειναι χωρις αποδειξη αγορας απλα ΔΕΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΣΕ!!
ο πωλητης ειναι γνωστος??γιατι αν δεν ειναι......αστα να πανε μη τυχον και μπλεξεις!

bill_soka
03/11/2009, 22:06
ουτε γνωστος ειναι αλλα ουτε κ αγνωστος! κλεμενο δεν ειναι το μηχανακι! θα το πουλαγε ετσι τοσο χυμα???? απλα ο τυπακος την κανει μονιμα για usa κ ουτος οι αλλως δεν το κουναει καθολου! ο αδερφος του οτι εκανε κ την εχει ηδη κανει για usa εκεινος κ γι αυτο το "σκοτωμα"
υπαρχει τροπος να το τσεκαρω να ειμαι κ πιο σιγουρος?
το θελω ρε γαμωτο!!!

STOYBI
03/11/2009, 22:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
ο πωλητης ειναι γνωστος??γιατι αν δεν ειναι......αστα να πανε μη τυχον και μπλεξεις!

Η πωληση ειναι νομιμη μονο οταν η μοτο συνοδευετε απο την αποδειξη αγορας με το ονομα του πρωην ιδιοκτητη και δηλωση του Ν105 οπου μεσα απο αυτη φαινετε η μεταβιβαση απο τον παλιο στον νεο ιδιοκτητη...!

:wave2:

devil's animal
03/11/2009, 22:10

o φιλος μιλαει για μηχανακι του 2007 και εσυ μιλας για μηχανακι 2009.

αν λοιπον αντιπροσωπειας το μηχανακι εχει 7,5κ καινουργιο, χοντρικα παει να πει οτι δινεται 7κ απο εμπορο.

μεταχειρισμενο 2009 δινεται στα 5,5 με 6 αναλογα την κατασταση του...
τωρα 2007 και καμποσο μεταχειρο μπορει να δινονται και 3κ. (δεδομενου οτι η αγορα εχει ψοφησει απο μετρητο και γενικα κινηση)

μπορει να θελει να το διωξει γρηγορα...

ολα αυτα βεβαια ειναι υποθεσεις.
θα συμβουλευα τον φιλο που ρωταει να τσεκαρει χρυση ευκαιρια και να ελεγξει το μηχανακι σε ενα μηχανικο εμπιστοσυνης, ανεξαρτητως το θεμα χαρτιων...

STOYBI
03/11/2009, 22:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

αν λοιπον αντιπροσωπειας το μηχανακι εχει 7,5κ καινουργιο, χοντρικα παει να πει οτι δινεται 7κ απο εμπορο.

τωρα 2007 και καμποσο μεταχειρο μπορει να δινονται και 3κ. (δεδομενου οτι η αγορα εχει ψοφησει απο μετρητο και γενικα κινηση)

θα συμβουλευα τον φιλο που ρωταει να τσεκαρει χρυση ευκαιρια και να ελεγξει το μηχανακι σε ενα μηχανικο εμπιστοσυνης, ανεξαρτητως το θεμα χαρτιων...

Κατσε γιατι οπως τα λες σε κανα δυο χρονια θα το δινουν τσαμπα...... :uplate:

Παντως καλα ειναι να ελενξει τα χαρτια.... ΠΡΩΤΑ...!

georgis4
03/11/2009, 22:20

η τιμη του 2009 ηταν απλα ενδεικτικη και τιποτα αλλο...
τωρα που ειπε τους λογους για τους οποιους πωλειται το μηχανακι ο φιλος εριξε φως στο θεμα...
αλλα το θεμα χαρτιων ειναι σημαντικο...!
ο μονος τροπος πιστευω ειναι με τον αριθμο πλαισιου να κανει μια ερωτηση σε καποιο τμημα ο φιλος για να δει αν εχει δηλωθει ως ΚΛΕΜΜΕΝΟ!!
δεν παιζουν με αυτα τα πραγματα...:wave2:

devil's animal
03/11/2009, 22:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Κατσε γιατι οπως τα λες σε κανα δυο χρονια θα το δινουν τσαμπα...... :uplate:

εχεις προσπαθησει να πουλησεις τιποτα τωρα τελευταια??:sad:
:a35:

STOYBI
03/11/2009, 22:25
εχεις προσπαθησει να πουλησεις τιποτα τωρα τελευταια??:sad:
:a35:

Καμμια αντιρηση αλλα .....

Η σχεση τιμης με μοντ της συγκεκριμενης μοτο παραειναι χαμηλη.....

Και χαρτια ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ να μην υπαρχουν...!

Και να εχουν χαθει καλυπτετε ο πωλητης με αντιγραφο της αποδειξης πωλησης απο το καταστημα αγορας... :winka:

georgis4
03/11/2009, 22:31

Και να εχουν χαθει καλυπτετε ο πωλητης με αντιγραφο της αποδειξης πωλησης απο το καταστημα αγορας... :winka:

AN εχουν χαθει.....:D

STOYBI
03/11/2009, 22:32
AN εχουν χαθει.....:D

Εχω ηδη απαντησει.....:rolleyes:

devil's animal
03/11/2009, 22:36

καμια αντιρρηση για τα χαρτια.
αν θελει να το ψαξει το θεμα θα βγει ακρη, εκτος αν ειναι τσουρνεμενο το μηχανακι...:rolleyes:

και η τιμη ειναι χαμηλη αλλα αν υπαρχει λογος (αλλαζω πολη, χωρα, ηπειρο, πλανητη) υπαρχει λογικη... :winka:

STOYBI
03/11/2009, 22:44
καμια αντιρρηση για τα χαρτια.
αν θελει να το ψαξει το θεμα θα βγει ακρη, εκτος αν ειναι τσουρνεμενο το μηχανακι...:rolleyes:

και η τιμη ειναι χαμηλη αλλα αν υπαρχει λογος (αλλαζω πολη, χωρα, ηπειρο, πλανητη) υπαρχει λογικη... :winka:

Βρε και σε αυτο καμμια αντιρηση..... Αμα ειναι δικο του ας το χαρισει και ας τσονταρει κι ολας...

Η ενσταση μου ειναι εδω......
Αρχικά δημιουργήθηκε από bill_soka ενα απο τα προβληματα που εχει ειναι οτι δεν εχει χαρτια!

Και επειδη οπως ειπα παραπανω χαρτια αποκλειετε να μην εχει η και αν δεν εχει το βασικο χαρτι βρισκετε ευκολα....

Λεω οτι πρπει να εξασφαλισει τον εαυτο του οτι σε εναν αυριανο ελεγχο της τροχαιας θα πρπει να αποδειξει οτι το μηχανακι ειναι νομιμα δικο του.......

Τι θα δειξει αν αυριο γινει η στραβη σε καποιον ελεγχο της τροχαιας ( εχε υποψην οτι και σε τρευλερ να βρισκετε η μοτο κατα 90% θα του ζητηθουν χαρτια....)

bill_soka
05/11/2009, 19:15
απο συντηρηση εχετε υπ'οψιν σας τι λενε αυτου του ειδους τα μηχανακια? σπανε ευκολα? βεβαια θα μου πειτε αμα δεν εσπαγε θα ηταν africa twin.... δεν ειμαι κ κανενας που θα το λοιωνει συνεχεια! δεν ειμαι τοσο εμπειρος να πηγαινω ταπα στο χωμα! κ μονο χωμα θα παει!τα ανταλλακτικα ειναι ακριβα? ποση ωρα βγαζει ενα ντεποζιτο? αν εχετε κ κατι να προσθεσετε κ εσεις ευπροσδεκτο ειναι!!! ααα κ το μηχανακι δεν ειναι κλεμενο κ κατα πασα πιθανοτητα απο δευτερα θα ειναι αναμεσα απο τα ποδια μου κ θα αρχισω να μοιραζω κ εγω κομματια απο τακουνια στην βαρυμπομπη!!!!!!!!!!!!!! μακαρι να πανε ολα καλα!!!!

MikeG
05/11/2009, 19:17
Υπολόγισε ανά 1500 χιλιόμετρα αλλαγή λαδιών.
Καθάρισμα φίλτρου αέρα μετά από κάθε βόλτα.
Ρύθμιση βαλβίδες, δε ξέρω να σου πω τι λέει η Kawassaki.

Με ένα τεπόζιτο υπολόγισε περίπου 90 χιλιόμετρα.