Σύνδεση

View Full Version : Απωθημενα που εχετε για το Moto.gr

Σελίδες : 1 2 [3]

Cpt. Haddock
09/04/2010, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
η συνεχεια το βραδυ σπίτι!
:evil: :smokin:

:wacko:

194748

DimChios
Πα να βγαλω καμμια φωτοτυπια

:sad:

μαζευτηκαν πολλες εδω μεσα και δεν...

:blush:

DimChios
....νταξ νταξ'....

ΘΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΩ ΚΙΟΛΑΣ!!!!

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Χαρά
09/04/2010, 12:02
Πα να βγαλω καμμια φωτοτυπια

:sad:

μαζευτηκαν πολλες εδω μεσα και δεν...

χμμμ...αυτό για "στρίβειν δια της φωτοτυπίας" με φαίνεται :evil: :evil: :evil:

αλλά δεν πιάνουν αυτά σε μένα αντων..χμμμ δημητράκη ήθελα να πω :cool: :evil: :evil: :evil:

Sapadak
09/04/2010, 12:07
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κανας μοντ να σφουγγαρισει? :smokin:

Cpt. Haddock
09/04/2010, 12:07
:dizzy:

194751

MikeG
09/04/2010, 12:18
Έχετε ξεκ@λιαστεί στο spam..

:lol: :lol:

sniper
09/04/2010, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χαρά
χμμμ...αυτό για "στρίβειν δια της φωτοτυπίας" με φαίνεται :evil: :evil: :evil:

αλλά δεν πιάνουν αυτά σε μένα αντων..χμμμ δημητράκη ήθελα να πω :cool: :evil: :evil: :evil:

Τουλάχιστον ο Δημητράκαντώνης δεν μπερδεύεται με το "η άλλη"

:smokin:

194752

Λεωνίδας
09/04/2010, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τουλάχιστον ο Δημητράκαντώνης δεν μπερδεύεται με το "η άλλη"

:smokin: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

OldMan
09/04/2010, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Έχετε ξεκ@λιαστεί στο spam..
Δυστυχώς, μόνο στο spam...:(

McGyver
09/04/2010, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Μπέρδεψες τα υπογλώσσια με τα Immodium;;;

harris_x
09/04/2010, 12:30
Δε την παλεύω με το thread "Απωθημενα που εχετε για το Moto.gr" που γράφει ο καθένας ό,τι να ‘ναι! :mad:

:evil:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:

sniper
09/04/2010, 12:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Μπέρδεψες τα υπογλώσσια με τα Immodium;;;

Αν τα είχε μπερδέψει έτσι, θα ήταν ευτυχής......

McGyver
09/04/2010, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν τα είχε μπερδέψει έτσι, θα ήταν ευτυχής......

Κατάλαβα, τώρα έχει μόνο να ανησυχεί για πέσιμο...

DimChios
09/04/2010, 12:58

Κι εσυ που το ξέρεις???

sniper
09/04/2010, 13:12
Κι εσυ που το ξέρεις???

Δεν μπορεί να σου απαντήσει τώρα. Κούμπωσε 3 ιμόντια και πάει για ρακές. :lol:

RD350
09/04/2010, 13:26
Μου την 'σπαει' που δεν βρισκω κατι να μου την 'σπαει' :beer:

arhs
18/04/2010, 04:29
μου τη σπάει που τα αφρατοκ@λ@ρ@κι@ μερικών "κάθονται" ακόμα στο δέλεαρ και γκρινιάζουν για οποιοδήποτε άλλο πλην αυτού :a48:

dxeavy
18/04/2010, 04:46
Μου τη σπάει που δε μπορώ να επιλέξω το μοντέλο της μηχανής στο προφίλ μου :mad:

Άντε ρε admins, Στάάάάάάάάάάάάθη, βάλτε και το Ninja 650R (ER-6f) να χαρούμε και εμείς :beer:

KIMONAS
18/04/2010, 07:46
Θα ηθελα να υπαρχει σαν sticky μια ψηφοφορια για μαγαζια που εχουμε παει και ειχαμε απαραδεκτη αντιμετωπιση (ειδη προστατευτικου εξοπλισμου,αγορα μοτοσυκλετας,ακομα και συνεργεια αν ειναι δυνατον)
Θα μπορουσαμε να βαλουμε τα 20 πιο γνωστα,η οσα θελουν οι διαχειριστες...οπως επισης και διαδυκτιακα μαγαζια που εχουμε,η δεν εχουμε μεινει ικανοποιημενοι.
Ετσι ωστε αν ειναι να αγορασω μοτοσυκλετα απο καποιο μαγαζι,ε εστω καποιο μπουφαν η κρανος,να μπαινω εκει και να βλεπω τα ratings του καθε μαγαζιου.
Αν ειναι απατεωνας θα εχει πολλη αρνητικη ψηφοφορια(π.χ.το γνωστο μαγαζι στην καλλιθεα) η αν ειναι οκ τα ατομα,να εχει πολλες θετικες ψηφους.
Η ψηφοφορια εξαλλου δεν μπορει να την κατακρινουν,ουτε να μας την πουνε.
Απλα εκφραζει γνωμες.
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να γινει,η αν υπαρχουν νομικα κολληματα που δεν αφηνουν τα παιδια να το κανουν.
Μακαρι να ειναι εφικτο και να υλοποιηθει.Θα ειναι ενα καλο εργαλειο για εμας.

VGER
18/04/2010, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από dxeavy
Μου τη σπάει που δε μπορώ να επιλέξω το μοντέλο της μηχανής στο προφίλ μου :mad:

Άντε ρε admins, Στάάάάάάάάάάάάθη, βάλτε και το Ninja 650R (ER-6f) να χαρούμε και εμείς :beer:

Κι εμένα μου τη σπάει αυτό....
Ούτε καν το Versys δεν έχει...:sick:

Επίσης μου τη σπάει η ανοχή των Mod σε κάποιους που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια γράφοντας greeklish (και να πω ότι λέγανε και κάτι το τόοοσο σπουδαίο)...:yuck:
Ενώ σε κάποιους άλλους (ιδίως πιο νέους) μόλις γράψουν κάτι σε greeklish, τους την πέφτουν...:rolleyes:

latris mixanis
19/04/2010, 12:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
Ούτε καν το Versys δεν έχει...:sick:

Επίσης μου τη σπάει η ανοχή των Mod σε κάποιους που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια γράφοντας greeklish (και να πω ότι λέγανε και κάτι το τόοοσο σπουδαίο)...:yuck:
Ενώ σε κάποιους άλλους (ιδίως πιο νέους) μόλις γράψουν κάτι σε greeklish, τους την πέφτουν...:rolleyes:

Άτιμη φάρα αυτοί οι mod....

:lol: :lol:

orizontas
19/04/2010, 23:42
quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
Ούτε καν το Versys δεν έχει...

Επίσης μου τη σπάει η ανοχή των Mod σε κάποιους που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια γράφοντας greeklish (και να πω ότι λέγανε και κάτι το τόοοσο σπουδαίο)...
Ενώ σε κάποιους άλλους (ιδίως πιο νέους) μόλις γράψουν κάτι σε greeklish, τους την πέφτουν...

μπορει να τους την πεφτουν για λογους συναισθηματικους ...

μου την σπαει που παντα πρεπει κατι να μας την σπαει

και αν δεν μας την σπαει κατι μας λειπει το σπασιμο και τα σπαμε σε καποιον αλλο

γενικα ψαχνουμε να σπαστουμε ...

για εδω μεσα παντα

γιατι εξω απο δω ..... ειναι χειροτερα :rotflmao: :rotflmao:

:wave2: :wave2:

CAPPO
20/04/2010, 00:19
μου την σπαει που για να ανεβασεις μια φωτο πρεπει να κανεις χιλιες-δυο μ@κακιες:mad:
τοσο δυσκολο ειναι να τις ανεβαζουμε οπως σε ολα τα sait:uplate: :hypnotize :look:

VGER
20/04/2010, 07:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas

μπορει να τους την πεφτουν για λογους συναισθηματικους ...

Δε με νοιάζει που την πέφτουν στους νέους, μιας και τα greeklish σε στραβώνουν είτε είναι από νέο είτε από παλιό μέλος....
Αυτό που με πειράζει είναι ότι καθόμαστε και ανεχόμαστε την κάθε παπαριά μερικών spammers οι οποίοι μας έχουν βγάλει τα μάτια με τα greeklish και από ουσία τίποτα....:hypnotize

:rolleyes:

z.k.a.p.
20/04/2010, 08:06
ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ..................

Ζεύκας
20/04/2010, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από z.k.a.p.
ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ..................

άτιμο φόρουμ... :(

DrBig
20/04/2010, 15:53
Εγω θα προτεινα οι κανονισμοι που υπαρχουν για τις αγγελιες, ειτε να ισχυουν για ΟΛΟΥΣ ειτε για ΚΑΝΕΝΑ. Το ενδιαμεσο που πολλες φορες συμβαινει για τα 'φιλαρακια' ειναι λιγο ενοχλητικο.
Κατα τ'αλλα, ολα καλα. :wave2:

DimChios
20/04/2010, 16:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Εγω θα προτεινα οι κανονισμοι που υπαρχουν για τις αγγελιες, ειτε να ισχυουν για ΟΛΟΥΣ ειτε για ΚΑΝΕΝΑ. Το ενδιαμεσο που πολλες φορες συμβαινει για τα 'φιλαρακια' ειναι λιγο ενοχλητικο.
Κατα τ'αλλα, ολα καλα. :wave2:

εγω θα προτεινα να μη λεω ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του χωρις στοιχεια!

Cpt. Haddock
20/04/2010, 16:12
εγω θα προτεινα να μη λεω ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του χωρις στοιχεια!

εγω θα πρότεινα οι μοντς να μην τα παίρνουν όλα προσωπικά :p

Ichigo
20/04/2010, 21:58
Μου τη σπάει που τα Triumph στην ενότητα μοντέλα δεν είναι στη σωστή θέση βάση αλφαβητικής σειράς που ακολουθούν όλα τα υπόλοιπα μοντέλα. :evil: :evil: :evil:

Για να τσιγκλίσω και λίγο τον ΠακΤεν:smokin: :beer: :beer:

DrBig
20/04/2010, 22:25

Οποιος εχει τη μυγα...:lol:

Cpt. Haddock
20/04/2010, 22:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Μου τη σπάει που τα Triumph στην ενότητα μοντέλα δεν είναι στη σωστή θέση βάση αλφαβητικής σειράς που ακολουθούν όλα τα υπόλοιπα μοντέλα. :evil: :evil: :evil:

Τα Triumph μπήκαν εκεί γιατί είχαν ζορικο μοντ :smokin:

Αλλο αν ΑΚΟΜΑ δεν εχουμε το Tiger 1050 στις επιλογές μοντέλων :a11:

orizontas
21/04/2010, 22:10
Δε με νοιάζει που την πέφτουν στους νέους, μιας και τα greeklish σε στραβώνουν είτε είναι από νέο είτε από παλιό μέλος....
Αυτό που με πειράζει είναι ότι καθόμαστε και ανεχόμαστε την κάθε παπαριά μερικών spammers οι οποίοι μας έχουν βγάλει τα μάτια με τα greeklish και από ουσία τίποτα....:hypnotize

:rolleyes:

analogos τισ ουσιεσ που εχει αναγκη ο καθενας .....

εκει παει και κοιτα ....

αυτο δεν σημαινει οτι οι περαστικοι ....βλεπε ανουσιοι .....ι ...

ισος και απεξαρτημενοι .. απαγορευεται να μιλαν ....

αξαλου οσοι κοιτουνα και οσοι μιλαν ... παει να πει πολλες φορες

οτι δεν εχουν φραγκα να αγορασουν ....

αυτο δεν σημενει οτι δεν ειναι μελλοντικοι πελατες

:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

VGER
22/04/2010, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
analogos τισ ουσιεσ που εχει αναγκη ο καθενας .....

εκει παει και κοιτα ....

αυτο δεν σημαινει οτι οι περαστικοι ....βλεπε ανουσιοι .....ι ...

ισος και απεξαρτημενοι .. απαγορευεται να μιλαν ....

αξαλου οσοι κοιτουνα και οσοι μιλαν ... παει να πει πολλες φορες

οτι δεν εχουν φραγκα να αγορασουν ....

αυτο δεν σημενει οτι δεν ειναι μελλοντικοι πελατες

:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

Μία μετάφραση μπορεί να κάνει κάποιος;;; :look: :wacko:

DUKASII
22/04/2010, 09:59
emena telika moy ti spaei ayto to post poy mpenei o kathe pikramenos k anoysios anthropos na griniaxei gia oti malakia toy katebei sto kefali mpas k parei ligo axia.
midenika eiste re k apo do mesa de prokeite na ginete noymera..exoyme kleisei.

A KAI AN THELEI KANEIS METAFRASI THN EXO GRAPSEI STA PAPARIA MOY ELEYTHERA ERXETE K TH DIAVAZEI

VGER
22/04/2010, 10:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
emena telika moy ti spaei ayto to post poy mpenei o kathe pikramenos k anoysios anthropos na griniaxei gia oti malakia toy katebei sto kefali mpas k parei ligo axia.

A KAI AN THELEI KANEIS METAFRASI THN EXO GRAPSEI STA PAPARIA MOY ELEYTHERA ERXETE K TH DIAVAZEI

Αν αισθάνεσαι ανούσιος, πικραμένος και μηδενικό, κανένα πρόβλημα...

Γιατί όπως διαβάζω έγραψες κι εσύ το παράπονό σου στο ίδιο thread...έτσι δεν είναι;;)

Άσε λοιπόν τους υπόλοιπους να γράφουν ότι τους ενοχλεί βάσει του τίτλου.....
Αν πάλι σε ενοχλεί τόοοσο πολύ το υπάρχον thread, απλά πράγματα....Δεν κάνουμε κλικ πάνω του....

Κάτι ακόμα....
Θέλω πολύ μία μετάφραση σε αυτά που έγραψες, αλλά εκεί που τα έγραψες το πιθανότερο είναι να χρειάζεται ο οποιοσδήποτε μικροσκόπιο για να τα διαβάσει.....

Α, και πού σαι; Γράφε ΕΛΛΗΝΙΚΑ..... :evil:

Αυτά προς απάντηση, μιας και προφανώς απευθύνεσαι τάχα μου γενικά....

Και επί ευκαιρίας, κάτι ακόμα που μου τη σπάει στο moto.gr είναι αυτοί που απαντάνε τάχα μου γενικά....:ninja:

DUKASII
22/04/2010, 10:21
Αν αισθάνεσαι ανούσιος, πικραμένος και μηδενικό, κανένα πρόβλημα...

Γιατί όπως διαβάζω έγραψες κι εσύ το παράπονό σου στο ίδιο thread...έτσι δεν είναι;;)

Άσε λοιπόν τους υπόλοιπους να γράφουν ότι τους ενοχλεί βάσει του τίτλου.....
Αν πάλι σε ενοχλεί τόοοσο πολύ το υπάρχον thread, απλά πράγματα....Δεν κάνουμε κλικ πάνω του....

Κάτι ακόμα....
Θέλω πολύ μία μετάφραση σε αυτά που έγραψες, αλλά εκεί που τα έγραψες το πιθανότερο είναι να χρειάζεται ο οποιοσδήποτε μικροσκόπιο για να τα διαβάσει.....

Α, και πού σαι; Γράφε ΕΛΛΗΝΙΚΑ..... :evil:

Αυτά προς απάντηση, μιας και προφανώς απευθύνεσαι τάχα μου γενικά....

Και επί ευκαιρίας, κάτι ακόμα που μου τη σπάει στο moto.gr είναι αυτοί που απαντάνε τάχα μου γενικά....:ninja: genika?
se sena apeythinome k telos.
an se xalaei kati mi petas spoditses sa tis kyratses alla pare to kapelaki soy k to poylo.giati oso k na griniaxeis..KAI TA GREEKLISH DIABAZEIS OPOS VLEPOUME kai apantas mia xara k oyte metafrasi thes oyte tipota.
k opos k na to kanoyme etsi einai i koinonia poy zeis..kapoioei grafoyne me greeklish k einai k palioi edo k de toys mila kaneis
an se xalaei pes to logariasmo soy na soy steilei o admin ta lefta tis sindromis piso ..kai valta kato kai anoixe diko soy forum k kane oti goystareis .
edo etsi tha ne kai an se xala toso poly krata tin anapnoi soy mpas k siginithei kanas admin.

KaTaNaS
22/04/2010, 10:30
ρε πουστη μου... εσπασε ο Λεωνιδας τους κωδικους του Σπύρου! :look:

VGER
22/04/2010, 10:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII emena telika moy ti spaei ayto to post poy mpenei o kathe pikramenos k anoysios anthropos na griniaxei gia oti malakia toy katebei sto kefali mpas k parei ligo axia.

A KAI AN THELEI KANEIS METAFRASI THN EXO GRAPSEI STA PAPARIA MOY ELEYTHERA ERXETE K TH DIAVAZEI [/B]

genika?
an se xalaei kati mi petas spoditses sa tis kyratses alla pare to kapelaki soy k to poylo.giati oso k na griniaxeis..KAI TA GREEKLISH DIABAZEIS OPOS VLEPOUME kai apantas mia xara k oyte metafrasi thes oyte tipota.
k opos k na to kanoyme etsi einai i koinonia poy zeis..kapoioei grafoyne me greeklish k einai k palioi edo k de toys mila kaneis
an se xalaei pes to logariasmo soy na soy steilei o admin ta lefta tis sindromis piso ..kai valta kato kai anoixe diko soy forum k kane oti goystareis .
edo etsi tha ne kai an se xala toso poly krata tin anapnoi soy mpas k siginithei kanas admin.

Μ' αρέσει που πετάς την παπάτζα σου αόριστα και μετά λες εμένα κυράτσα....:sick:
Όσο για τον πούλο, κράτα τον γιατί κανείς δε σε όρισε δικηγορίνα του forum...

Και εμένα προσωπικά στα παπάρια μου για το γεγονός ότι κάποιοι είναι παλιοί και γράφουν δήθεν όπως γουστάρουνε επειδή είναι απροσάρμοστοι στα ελληνικά (και όχι μόνο)....

Οι κανόνες του forum είναι συγκεκριμένοι: Όλοι γράφουν ελληνικά. Τώρα αν εσύ δεν έμαθες να διαβάζεις επειδή στο σχολείο το αγαπημένο σου μάθημα ήταν το διάλειμμα, it's your problem...

Από μένα τέλος. Και κακώς ασχολήθηκα, απαντώντας σε ανούσια σχόλια και μάλιστα στα greeklish....:rolleyes:

Από δω και στο εξής θα σε αφήνω να κοπανιέσαι μόνη σου....:a11:

makis206
22/04/2010, 11:05
Παίδες προσωπικοί χαρακτηρισμοί δεν χρειάζονται, ελευθερία απόψεων υπάρχει αλλά μη φτάνει στο βρισίδι..

DUKASII
22/04/2010, 11:09
Μ' αρέσει που πετάς την παπάτζα σου αόριστα και μετά λες εμένα κυράτσα....:sick:
Όσο για τον πούλο, κράτα τον γιατί κανείς δε σε όρισε δικηγορίνα του forum...

Και εμένα προσωπικά στα παπάρια μου για το γεγονός ότι κάποιοι είναι παλιοί και γράφουν δήθεν όπως γουστάρουνε επειδή είναι απροσάρμοστοι στα ελληνικά (και όχι μόνο)....

Οι κανόνες του forum είναι συγκεκριμένοι: Όλοι γράφουν ελληνικά. Τώρα αν εσύ δεν έμαθες να διαβάζεις επειδή στο σχολείο το αγαπημένο σου μάθημα ήταν το διάλειμμα, it's your problem...

Από μένα τέλος. Και κακώς ασχολήθηκα, απαντώντας σε ανούσια σχόλια και μάλιστα στα greeklish....:rolleyes:

Από δω και στο εξής θα σε αφήνω να κοπανιέσαι μόνη σου....:a11: POPO MOY KANES TH MOYRH KREAS RE PALIKARI..
pao na klapso .oi kanones toy forum??xa xa

xa
xa
axxa
xaxaxa
fonaxte tin astinomia forum..

DUKASII
22/04/2010, 11:12
POPO MOY KANES TH MOYRH KREAS RE PALIKARI..
pao na klapso .oi kanones toy forum??xa xa

xa
xa
axxa
xaxaxa
fonaxte tin astinomia forum.. a k poy se ..
xanaleo de ti petaxa aorista..eida ti katinia soy..eida oti de diavazeis tipota se greeklish..kai eipa na se kraxo sti glosa poy de diavazeis mias k afoy de ti diavazeis de tha perna apantisi..tsampa magas diladi..alla vrikes metafrasti mallon.

Nostra
22/04/2010, 11:13
κοίτα να δεις τί έπαθα...

είδα τον taz στο avatar του φιλου και νόμιζα πως πλακώνεται ο devil με τον μπιμπίκο...

:lol: :lol: :lol: :lol:

γαμώτο... θα είχε περισσότερο γέλιο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

makis206
22/04/2010, 11:13
fonaxte tin astinomia forum..

Πίου-ίου έφτασέιν!

:evil:

έδιτ: Δεν ανεβάζει φωτό το να μην πω :a11: :lol:

manhunter
22/04/2010, 11:34
genika?

Σπύρο,, τελικά είσαι κακός...για αυτό μ αρέσεις....

latris mixanis
22/04/2010, 11:41
Μήπως να ανοίξουμε και ένα thread με τα απωθημένα των διαχειριστών? :rotflmao: :rotflmao:

VGER
22/04/2010, 11:46
Εγώ θα έλεγα καλύτερα ένα thread με τα απωθημένα των παλιών....:evil:

DUKASII
22/04/2010, 11:51
re gia de ton kanoyme ban toyton do?

BELZEBOYLIS
22/04/2010, 11:57
Μοu tην sπάει ποu δεν έxω dει μια sοbαρή διαmάχη εdώ kαι πολλh καιrό .:lol: :wave2:

VGER
22/04/2010, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Μοu tην sπάει ποu δεν έxω dει μια sοbαρή διαmάχη εdώ kαι πολλh καιrό .:lol: :wave2:

Χαχαχαχααα....δεν υπάρχει αυτό!!!:rotflmao: :bawl:

VGER
22/04/2010, 12:13
Και επί ευκαιρίας...γιατί δεν κάνουμε ban όσους γράφουν greeklish??:D

DUKASII
22/04/2010, 12:16
Και επί ευκαιρίας...γιατί δεν κάνουμε ban όσους γράφουν greeklish??:D paizei ayto..

kane mia aitisi sto julius.

Tpap
22/04/2010, 12:24

Den nomizeis oti to paratravas komataki...?

(me thn anohi vevaiws-vevaiws orismenwn poy deihnoun sto proswpo sou...)

Poses fores sou ehw pei kai egw akrivws ta idia...? E, kai alles toses me exeis grapsei starhidia sou...

VGER
22/04/2010, 12:26
Α, ρε Τάσε.....:cool:

DUKASII
22/04/2010, 12:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Den nomizeis oti to paratravas komataki...?

(me thn anohi vevaiws-vevaiws orismenwn poy deihnoun sto proswpo sou...)

Poses fores sou ehw pei kai egw akrivws ta idia...? E, kai alles toses me exeis grapsei starhidia sou... kai ti thes tora na se grapso alli mia fora?
kante moy ti xari re k min asxoliste me oti de sas afora.
tha grafo opos thelo...k oti thelo an xaliese me kati mi me diavazeis mi me koitas mi dineis simasia se tipota.ypodeixeis omos sta paidia soy k oxi se mena

anoxi?toys zitises kamia xari na me banaroyn kai soy pan oxi?na kaneis minisi skeftikes mipos?

LiakosVstrom
22/04/2010, 12:35
ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ που ενώ λέμε και γράφουμε (με επιχειρήματα ε???) πως το v-strom έχει 320 τελική κανείς δεν μας πιστεύει.... :smokin:

αφού κι εγώ το είχα δει μια φορά στο όνειρό μου....

Tpap
22/04/2010, 12:39
kai ti thes tora na se grapso alli mia fora?
kante moy ti xari re k min asxoliste me oti de sas afora.
tha grafo opos thelo...k oti thelo an xaliese me kati mi me diavazeis mi me koitas mi dineis simasia se tipota.ypodeixeis omos sta paidia soy k oxi se mena

anoxi?toys zitises kamia xari na me banaroyn kai soy pan oxi?na kaneis minisi skeftikes mipos?

eimai apolyta sigouros oti i magia sou periseuei MONO apo to pliktrologio.

elpizw otan vre8oume apo konta na min milas tsi.

Kai nai. Den 8a to8ela, alla eimai sigouros oti PALI 8a me grapseis starxidia sou. Auto etsi ki alliws einai oti kallitero mporeis na kaneis sthn zwi sou.

Over an' out.

DUKASII
22/04/2010, 12:44
eimai apolyta sigouros oti i magia sou periseuei MONO apo to pliktrologio.

elpizw otan vre8oume apo konta na min milas tsi.

Kai nai. Den 8a to8ela, alla eimai sigourow oti PALI 8a me grapseis strxidia sou. Auto etsi ki alliws einai oti kallitero mporeis na kaneis sthn zwi sou.

Over an' out. ti thes na peis derneis kiolas ektos apo to na kaneis ypodixeis sto ti tha kano ego?
opos goystaro milao k apo konta k etsi exo mathei na milao mia zoi.opoios de goystarei de me kanei parea apla..i de milaei mazi moy - pali poly aplo de nomizeis?
episis mporo na se voithiso na grafeis k esy oti se enoxlei sta arxidia soy k na to lixoyme edo.

kai exiga moy kati .
ti theoreis magia esy apo ayta poy leo?oti tha kano oti goystaro?ayto esy theoreis magia?

:confused:
k telospanton..gia de kaneis mia prospathia esy opoy grafei dukas..na min koitas kan?eykolo einai.

OldMan
22/04/2010, 12:45
Για να καταλάβω λίγο...

Εσείς τώρα μαλώνετε, κορίτσια ..?? :confused:

DUKASII
22/04/2010, 12:46
Για να καταλάβω λίγο...

Εσείς τώρα μαλώνετε, κορίτσια ..?? :confused: esy diavazeis greeklish i na soy kano mia metafrasi?

OldMan
22/04/2010, 12:48
esy diavazeis greeklish i na soy kano mia metafrasi?
Ρεεε θα μΕ πείτε αν τα ξαναφτιάξατε ή είστε ακόμη ψυχραμένες ..??? :smokin:

DUKASII
22/04/2010, 12:50
Ρεεε θα μΕ πείτε αν τα ξαναφτιάξατε ή είστε ακόμη ψυχραμένες ..??? :smokin:
ego me anthropoys p krinoyn k bgazoyn k symperasmata psixologias..apo to an grafo ellinika i greeklish..den exo.
exo valei firewall...

DUKASII
22/04/2010, 12:51
ego me anthropoys p krinoyn k bgazoyn k symperasmata psixologias..apo to an grafo ellinika i greeklish..den exo.
exo valei firewall... τοιχο φωτιας δηλαδη ..μη γινει κ καμια parexigisis..

byron
22/04/2010, 13:06
Εχετε κανένα πρόβλημα να σας λύσω, ή είσαστε στις "δύσκολες μέρες" ?

Αϊντε λέμε ξεκολλάτε με τις μαλακίες

Nik0s
22/04/2010, 13:12
τοιχο φωτιας δηλαδη ..μη γινει κ καμια parexigisis..

:lol: :bigcry: :lol:

McGyver
22/04/2010, 13:15
Eμένα μου τη σπάει που σε κάτι τέτοια αφήνετε τον TROOPER στην απ' έξω...

DimChios
22/04/2010, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Eμένα μου τη σπάει που σε κάτι τέτοια αφήνετε τον TROOPER στην απ' έξω...

αφου ειναι κοτα ρε συ!

Tpap
22/04/2010, 16:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αϊντε λέμε ξεκολλάτε με τις μαλακίες

Αυτό είπα και 'γω Βύρωνα...

Εσύ όμως, σε ΠΟΙΟΥΣ αναφέρεσαι γιατί δεν κατάλαβα.

DUKASII
24/04/2010, 09:41
Αυτό είπα και 'γω Βύρωνα...

Εσύ όμως, σε ΠΟΙΟΥΣ αναφέρεσαι γιατί δεν κατάλαβα. σε kanenan sygekrimena eklase pali i tsimoyxa toy suzuki k ithela epeigontos na tsakotho ekeini ti mera.
moy perase meta apo ligo.
esena telika ti se piraxe poy grafo γρεκοελληνικα h poy eimai etsi malakas ores ores ?i poy se grafo oti k an les sta paparia moy?den exo katalavei akoma ti se enoxlise sena..eisai kati apo ayta poy periegrapsa k tsimpises k moy apantises?ti thes telospanton?
mi me peis pali gia magies piso apo pliktrologia k ti de kano kala sti zoi..ta pame ayta ta xero...exo zitisei voithia apo giatro..

Tpap
24/04/2010, 11:31
Δεν ρωτούσα εσένα DUKAS. Τον Βύρωνα ρώτησα σε ποιούς αναφερόταν.

... eklase pali i tsimoyxa toy suzuki k ithela epeigontos na tsakotho ekeini ti mera.
moy perase meta apo ligo....
Και γιατί δεν το έλεγες από την αρχή...και θα το έβγαζες από μέσα σου και πλάκα θα κάναμε...
μήπως ντρεπόσουν, ρε...?

esena telika ti se piraxe poy grafo γρεκοελληνικα h poy eimai etsi malakas ores ores ?
Το δεύτερο περισσότερο από το πρώτο...

i poy se grafo oti k an les sta paparia moy?
Όχι δεν με πειράζει αυτό...έτσι κι αλλιώς δεν είσαι ο μόνος που με γράφει star χίδια του.
Εδώ το κάνουν και γνωστοί μου.

eisai kati apo ayta poy periegrapsa k tsimpises k moy apantises?
Μπορεί. Πολλές φορές νιώθω μηδενικό και προσπαθώ να γίνω και εγώ ένα νούμερο...

?ti thes telospanton?..

Από το φόρομ: όταν μπαίνω εδώ μέσα να περνάμε καλά, να κάνομε την πλάκα μας, να μαθαίνουμε και τίποτΙς και να πειράζω που και που τον ΠαλιόΓερα. (και λίγο τον Κούλιιη).

Από σένα: μιά προσπάθεια γιατα γκρήκλισ και να μην γίνεσαι σπασαχίδΑς. Έχεις δέιξει ότι και τα δύο τα μπορείς εύκολα.

:beer: :beer: :beer:

DrEvil
24/04/2010, 11:38
Προσωπικά μου την σπάει ότι το '10 (μέχρι τώρα) πολύς κόσμος απ'εδώ μέσα έγινε οικοπεδούχος.
Κάντε ένα τρισάγιο, ένα τρι-τσάγιο.... οτιδήποτε!
Αναρτήστε μια φωτό του επίτιμου (βλ. δρακουμέλ) στην τελική, να ξορκίσουμε την γκίνια βρε αδερφε!:evil:

DUKASII
24/04/2010, 11:43
Δεν ρωτούσα εσένα DUKAS. Τον Βύρωνα ρώτησα σε ποιούς αναφερόταν.

Και γιατί δεν το έλεγες από την αρχή...και θα το έβγαζες από μέσα σου και πλάκα θα κάναμε...
μήπως ντρεπόσουν, ρε...?

Το δεύτερο περισσότερο από το πρώτο...

Όχι δεν με πειράζει αυτό...έτσι κι αλλιώς δεν είσαι ο μόνος που με γράφει star χίδια του.
Εδώ το κάνουν και γνωστοί μου.

Μπορεί. Πολλές φορές νιώθω μηδενικό και προσπαθώ να γίνω και εγώ ένα νούμερο...

Από το φόρομ: όταν μπαίνω εδώ μέσα να περνάμε καλά, να κάνομε την πλάκα μας, να μαθαίνουμε και τίποτΙς και να πειράζω που και που τον ΠαλιόΓερα. (και λίγο τον Κούλιιη).

Από σένα: μιά προσπάθεια γιατα γκρήκλισ και να μην γίνεσαι σπασαχίδΑς. Έχεις δέιξει ότι και τα δύο τα μπορείς εύκολα.

:beer: :beer: :beer: 1/να ντραπω εγω για κατι που επαθε το σουζουκι???:uplate: :confused: εδω δε ντρεπονται αυτοι που τα βρισκουν κ αξιοπιστα..
2/το οτι με μαλακας δε ξερω πως το λυσω..κ να σου πω δε με ενδιαφερει κιολας..οσο με αντεχει κανεις τι να πω.
αν δε τη παλευεις μην απαντας γιατι μολις καταλαβω οτι σε τσαντιζω..συνεχιζω..
3/κατσε διπλα σε ενα νουμερο..θα παρετε κ οι δυο αξια..:bawl: :lol: :rotflmao:
4/απο το φορουμ τα ιδια θελουμε..
απο μενα μη ζητασ πολλα εκτος αν εχει σοβαρο σκοπο..:bawl:

DimChios
24/04/2010, 12:05
1/να ντραπω εγω για κατι που επαθε το σουζουκι???:uplate: :confused: εδω δε ντρεπονται αυτοι που τα βρισκουν κ αξιοπιστα..
2/το οτι με μαλακας δε ξερω πως το λυσω..κ να σου πω δε με ενδιαφερει κιολας..οσο με αντεχει κανεις τι να πω.
αν δε τη παλευεις μην απαντας γιατι μολις καταλαβω οτι σε τσαντιζω..συνεχιζω..
3/κατσε διπλα σε ενα νουμερο..θα παρετε κ οι δυο αξια..:bawl: :lol: :rotflmao:
4/απο το φορουμ τα ιδια θελουμε..
απο μενα μη ζητασ πολλα εκτος αν εχει σοβαρο σκοπο..:bawl:

κατα βαθος εισαι γλυκουλης!

:bawl: :bawl: :bawl:

mparmpanik
24/04/2010, 12:22

κατα βαθος εισαι γλυκουλης!