PDA

View Full Version : astathia sto mprostino tou z 1000 me corsa iii

antonisz1000
04/11/2009, 19:35
kalispera se olous,ime neo melos,topothetisa prosfata pirelli corsa iii sto z 1000 mou modelo 06,para ti zigostathmisi pou egine iparxi ena tremoulo metaxi 60 k 90 kmh,topothetithike k 2o elastiko k to provlima parameni.yparxi periptosi na min kani aftos o tipos elastikon gia ti sigekrimeni moto???????????

sniper
06/11/2009, 11:47
Όχι

Dirty_Gas
06/11/2009, 11:52
Εγω επειδη βαζω συνεχεια Bridgestone BT14 ή ΒΤ12 ξερω να σου πω οτι τη μια φορα που μου κοσκινιζε το τιμονι μετα τα 100, ηταν το λαστιχο. Ουτε ζυγοστθμιση ουτε τπτ δε το βελτιωσε, μονο η αλλαγη με λαστιχο απο αλλη παρτιδα...

sapila racing
06/11/2009, 11:58
Δυστυχώς έχω πάθει το ίδιο με μπροστινό CorsaIII στο Hornet 900 και το ειχα παρει απ έξω οπότε δύσκολη η αλλαγή.
Συγκεκριμένα εκανε ενα ενοχλητικό τρέμουλο στο τιμόνι απο τα 75 ως τα 90. Δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά είναι ενοχλητικό γιατί στην καθημερινή διαδρομή παίζεις πολύ σ αυτες τις ταχύτητες.
Αφού το ξαναζυγοστάθμισα και δεν άλλαξε τίποτα, το κοιτάξαμε πιο προσεκτικά στο μηχανημα και φάνηκε οτι σε ενα σημείο είχε λίγο παραπάνω γόμμα.

Εκανα σκάντζα τα μπροστινα CorsaIII μεταξύ Hornet 900 και Bimota SB6 και όλα καλά. Το SB6 δεν κούναγε με τίποτα και απέκτησε και καινούριο λάστιχο για την πίστα. Βέβαια πήγε πίστα πατήθηκε καλά και σίγουρα και το εξόγκωμα θα εξαφανίστηκε.

Στο Hornet μπήκε το ήδη πατημένο σε πίστα CorsaIII απο το Bimota και όλα καλά, εκτός του οτι δεν ειναι και καινούριο.

Φαντάζομαι οτι αν πηγαίνεις πίστα και το πας μια φορά θα ησυχάσεις, αλλιώς δύσκολο.