View Full Version : Θανατηφόρο Τροχαίο
Αρχικά δημιουργήθηκε από DIMI1979
ΩΠΑ ΩΠΑ ΦΟΑΡ ΠΗΡΕΣ
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ!
ΟΚ. Αφού κάνουμε συζήτηση, μήπως να μας πεις τι ξέρεις για την όλη υπόθεση? Γιατί με το καλημέρα σας, υπερασπίστηκες κάποιον, που μόνο κακό έχει κάνει στο όλο θέμα..
Και αφού διάβασες υπόθετε όλα τα post, και κατέληξες στο συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να «ζορίζω» τον Koutsiko να μου κάτι παραπάνω, γιατί βγαίνεις και ρωτάς τι ακριβώς έχει γίνει?
Μήπως για να ενημερώσεις και τους υπόλοιπους εμπλεκομένους τι ξέρω και τι πρέπει να προσέχουν?
Katarxin silipitiria kai kalo tou taksidi
mikroutsike den pernas kamia mera ap; to pwleitai
na mazeftoume osoi 8eloume na sou dwsoume sinxaritiria
gia to i8os, ti sovarotita, tin or8otita kai tin aksia simperifora
sou sto 8ema? Ante agori mou perna na eisprakseis tis xeirapsies mas...
DIMI-MITSO-MITSENA den pas na to "paikseis" alou...
to 8ema-posts-thread einai allo kai 8a paraminei allo
eite to 8es eite oxi...
<> <> <>
Re apo mpla-mpla kaloi eiste, tipota allo kserete na kanete?
:a31:
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ?
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ.:smokin:
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΖΥΤΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ REGISTER ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΜΟΝΟ ΕΔΩ, ΜΕΛΙ ΕΧΕΙ ?
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ .
ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ GEMA
ΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ?
ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΛΩΡΙΔΑ??
ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ Η ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ?
ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ????
Επειδή εγώ δεν ήμουν εκεί, και δυστυχώς κανείς από αυτούς που ήταν και είδαν, δεν μιλάνε, εσύ που το παίζεις και ξύπνιος/α, μπορείς να μου πεις??
………………
Και μετά θέλεις να πιστέψω ότι δεν ξέρεις την υπόθεση?
opa ra paidia...logo douleias eixa kairo na mpw sto site....
spara3e i kardia mou shmera...:sad: :sad: :sad:
Maki, kalo ta3idi file, na mas prosexeis olous emas tous kabalarides apo ekei psila...
Gema, ti na pw...esy eisai pio mikri apo kai apo mena kai exeis na antimetwpiseis bouno mprosta sou...kouragio, megalo kouragio 8elei. Na 'sai kala na ton 8ymasai panta.
Diabasa ola ta post. Efri3a. Re "koutsike" "dimi1979" h' oti allo 8es na apokalise....einai dynaton na eisai TOSO BLAKAS ?!? entelws xazos ?!?
Ta 'kanes sa ta moutra sou (stin kalyteri periptwsi an den 3ereis kati opws les)....
Stin xeiroteri ? Eisai toso XESTIS pou exases tin psixraimia sou giati mallon kati eides/3ereis/akouses. NTROPI sou pou ta ekanes etsi kai den boh8ises tin kopela. Ntropi....kai se sena kai stous ypostiriktes sou....den kanoun etsi re file....
Tyxainei na exo oloidia mixani, idio xroma, idia ola. Eida tin fotografia tou Maki kai eida ton eauto mou. Spara3a.
1. To konter autis tin mixanis den "kollaei" asxetoi. Ta konter pou "kollousan" exoun parar8ei edw kai 2 dekaeties. Einai hlektroniko. Se periptwsi atyximatos h belona mporei na paei opou thelei.
2. Se ekeino to shmeio (an 8ymamai kala) kai me auti ti mixani, 180 den pianeis pou na xtipiesai sa daimonismenos. Asxete koutsike ! Les kai oti exeis tin idia mixani ! Piase 180 ekei re Bla3 kai fona3e me na se 8aumaso !
3. Ta kranoi, kata 90 % feugoun meta tin prwti proskrousi.
4. Ean, EAN leme etrexe me 180, apla 8a eksatmizotan pano sto fortigo....
5. Einai toso eukolodigiti mixani, pou kai mi-empeiros na eisai tin kabalas aneta, den se tromazei, den exei apotama gkazia, den einai baria.
6. 40 metra frenarisma den einai ka8olou polla. Bges sto dromo, den kati mprosta sou, frenare. Exoun perasei 40 metra otan 8a stamatiseis. An nomizeis oti 8a stamatiseis nwritera, autapatase oiktra...
Exo kai alla na xwsw alla lew na stamathsw. Giati 8a fortosw asxhma.
Kai h malakia einai oti OPOIADHPOTE malakia kanei o mprosta, kai kala ftaiei o pisw logo KOK. Hmarton diladi....Hli8ioi nomoi kai akoma pio hli8ioi autoi pou tous grafoun kai tous psifizoun....
Kouragio Gemma.
Kouragio Lina.
Kouragio se olous osous xasan dikous tous an8rwpous etsi adika...
den ftaine oi mixanes. Oi mixanes einai mixanes. Apsixa pramata. Oi "an8rwpoi" ftaine.
:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoudis
opa ra paidia...logo douleias eixa kairo na mpw sto site....
Kouragio Gemma.
Kouragio Lina.
den ftaine oi mixanes. Oi mixanes einai mixanes. Apsixa pramata. Oi "an8rwpoi" ftaine.
Σε ευχαριστώ πολύ για όλα όσα έγραψες.
3. Ta kranoi, kata 90 % feugoun meta tin prwti proskrousi.
Συγνώμη για τη σφήνα, αλλά... :nono: :nono: :nono:
Μην τρελαθούμε κιόλας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Συγνώμη για τη σφήνα, αλλά... :nono: :nono: :nono:
Μην τρελαθούμε κιόλας.
Δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει στο 90%, πάντως το κράνος του Μάκη, ήταν σαν αυτά που φοράνε οι ζητάδες (δεν ξέρω πως τα λένε) και το φορούσε πάντα ανοικτό.
Μόνο το λουράκι έδενε.
OK akougete yperboliko to pososto (90% ntoingg) alla de to allios:
tsimpa 10 mixanes se tuxaio dromo tis A8inas. Tixaies mixanes, oxi megales, oxi atoma san ta paidia tou moto.gr.
Posoi nomizeis 8a exoun to akribo-swsto kranos, sto mege8os tous, to opoio 8a einai sxetika kainourgio (den 8a exei anoiksei apo ti xrisi), kai to louraki tou/desimo tou 8a einai swsto/8a leitourgei ?
Ego sou leo 1 stous 10 (10%). Ante 2 (20%). Oi ypoloipoi ? koubadakia forane gia to prostimo kai mono.
Nai dystixos FEUGOUN ta kranoi, kai auto pou i8ela na tonisw einai oti mporei na min fenetai kranos sto topo enos atixymatos, alla auto den shmainei oti o anabatis den forouse.
Twra an exeis diaforetiki empeiria/apopsi paw paso. H ousia einai oi "an8rwpoi" pou egrapsa (dil. to fortigaki stin periptosi) kai oi malakies pou kanoun. Giati ama sou tin kanei, den pa na foras kai stoli astronauti....
Ναι, από αυτή την άποψη έτσι είναι. Άλλωστε και πάρα πολλοί ακόμα και αναβάτες με 'κανονικά' κράνη, δε τα δένουν ποτέ!
Δε θα ήθελα να βγούμε εκτός θέματος, αλλά κι από την άλλη το θέμα μου φαίνεται ότι γίνεται ολοένα και πιο ψυχοφθόρο για κάποιους... Δε ξέρω πόσο βοηθάει η ύπαρξή του με όλα όσα έχουν γραφτεί τελευταία. Ντρέπομαι για λογαριασμό πολλών "συναδέλφων"... Ντρέπομαι ακόμα και "κρίμα" να πω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Δε ξέρω πόσο βοηθάει η ύπαρξή του με όλα όσα έχουν γραφτεί τελευταία. Ντρέπομαι για λογαριασμό πολλών "συναδέλφων"... Ντρέπομαι ακόμα και "κρίμα" να πω.
Τα λάθη που κάνουν κάποιοι (ονόματα μην λέμε) που προσπαθούν να ψαρέψουν ή να κουκουλώσουν κάτι, είναι ακόμη ένα συν στην υπόθεση.
Δεν μπορείς να φανταστείς από αυτό το post, τι λαβράκια έχω βγάλει για το όλο θέμα.
Κρίμα που δεν μπορώ να τα πω, τώρα.
Mprabo re Gemma, poly se paw pou eisai etsi dynati, exeis kotsia kai kouragio, to antimetopizeis....
Eimai sigouros oti etsi 8a i8ele kai o Makis. Na to palepseis. Kai as min bgaleis tipota sto telos. Den peirazei, 8a to exeis palepsei omos.
Kali dynami, pou nomizo oti exeis arketi.
Keep walking ;)
Kouragio Gemma.
Kouragio Lina.
ευχαριστω και γω με την σειρα μου, δυσκολο το κουραγιο.... σε τετοιες περιπτωσεις αλλα ειστε και σεις που μας βοηθατε.
gema θα τα πουμε απο κοντα το σκ, θελω πολυ να σε γνωρισω
Lina
DIMI1979
28/12/2005, 11:12
ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
GEMA ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
Loudovikos
28/12/2005, 11:44
Τι λε ρε παιδί μου???? :confused:
Μετά απο τόσο καιρό μπήκε να δεί τι κάνει η gema και να μας ευχηθεί!!
DIMI1979
28/12/2005, 11:47
ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ SITE?
ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ?
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ GEMA ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ?
CHRISTINE
28/12/2005, 12:18
Μιας και δεν είχα δει αυτό το ποστ θέλω απλά να ευχηθώ στην Gemma καλή δύναμη και τώρα που είναι γιορτινές μέρες να περάσει όσο πιο καλά γίνεται.. κοντά σε αγαπημένους ανθρώπους, αν και οι απώλεια του άντρα της δεν αναπληρώνεται....
μακάρι το δώρο σου φέτος να είναι η καταδίκη του φονιά, έτσι τουλάχιστον να έχεις μια ηθική ικανοποιήση.
Θυμήθηκες ακριβώς 9 μήνες μετά το ατύχημα, να μου ευχηθείς Χρόνια Πολλά και να ρωτήσεις τι κάνω?
Δεν πάμε καθόλου καλά….
Μην περιμένεις να σου πω κι ευχαριστώ.
DIMI1979
28/12/2005, 13:10
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ GEMA
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ
Α ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΕΙΡΟΝΙΑ
ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...
gema σου ευχομαι οσο γινεται καλυτερο 2006
Ευχομαι στα δυο κοριτσια ο χρονος να ειναι ο καλυτερος γιατρος για τις πληγες τους αλλα και οσους/ες αντιμετωπιζουνε παρομοια περιστατικα!
Οσο για koytsiko & dim--- ουτε φουστανια ουτε παντελονια πρεπει να φορανε....μαλλον κουδουνια στο συνταγμα πρεπει να τους φορεσουμε...γιατι τα ρουχα ειναι υψηλη ραπτικη και δεν τα αγοραζουμε ετσι με φτηνες δηθεν απαντησεις
Zupercharger
29/12/2005, 00:33
Gema σου εύχομαι αυτές οι άγιες μέρες να πάρουν μακρυά όλο τον πόνο σου. Ο Μάκης σου σίγουρα θα υπάρχει στην καρδιά σου πάντα όμως η ζωή θέλει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσεις. Εδώ μέσα θα βρεις πάνω από 10000 άτομα να σε στηρίξουν και εύχομαι άλλα τόσα να βρεις και στην καθημερινή σου ζωή. Να σαι πάντα καλά και πάντα δυνατή κοπέλα μου. Καλή χρονιά!.
DIMI1979
28/09/2006, 09:24
kalimera se olous elpizo na eiste oloi kala kai esi gema!!
gian_nykt
28/09/2006, 09:31
:(
΄
Έλπίζω τουλάχιστον να βρεθεί η απάντηση.
κοιτατε και λιγο τις ημερομηνιες ρε παιδια απαντησατε μετα απο ενα χρονο σχεδον
DIMI1979
28/09/2006, 12:31
GEMA ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΟΛΑ ΚΑΛΑ??
ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΚΡΗ?
Και αν επιτρέπεται, που έμαθες εσύ για το δικαστήριο?
σωστον.. τι κανει ο κουτσικος; μιλησατε ολα οκ; τα ειπατε; α ρε κρεμασμα στην πλατεια και λιθοβολισμο που θελετε.. εγληματιες, ανανδροι. ουστ..
gema αν και ενας χρονος μετα, λυπαμαι για ολα. ευχομαι να πανε ολα καλα..
Φιλαλήθης
28/09/2006, 13:24
Για να ρωτήσω κάτι ξεκάθαρο:
Διαβάζοντας όλο το thread παρατηρώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πληροφορίες σχετικές με το δυστύχημα, αλλά δεν τις λένε. Αυτό συμβαίνει;
Ή μήπως, προσπαθώντας να τραβήξουν την προσοχή, λένε πίπες και μετά λένε άλλες πίπες για να καλύψουν το παιχνίδι τους, χωρίς φυσικά να έχουν την παραμικρή σχέση με το δυστύχημα; (αυτό μπορεί κανείς να το αποκλείσει αν διαβάσει το thread)
GEMA ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΟΛΑ ΚΑΛΑ??
ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΚΡΗ? Διάβαζα το forum πολύ πριν κάνω registration. Εχω παρακολουθήσει από την αρχή το thread...
Ελπίζω να μη μου τύχει ποτέ κάτι τέτοιο μόνο και μόνο για μη ταλαιπωρήσω τους οικείους μου με τη νοοτροπία και την ελληνική αντίληψη και τάξη πραγμάτων.
Είχα κάποτε τον πατέρα μου 10 μέρες στην εντατική και 6 μήνες κλινήρη μετά από σύγκρουσή του GL500 με ένα cinquecento σε μια διασταύρωση...
10 το πρωί. Πίσω ακριβώς από τη μηχανή ήταν με 0 χλμ. ένα αμάξι με ένα ζευγάρι. Αυτόπτες μάρτυρες τόσο της θέσης των εμπλεκόμενων οχημάτων όσο και άψογοι εκτιμητές της ταχύτητας (>100χλμ. σε στενά του Χαλανδρίου) του cinquecento.
Ο άνδρας του ζευγαριού ήταν γιατρός και έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή του πατέρα μου προσφέροντας άμεσα τις ιατρικές του γνώσεις (πολύ περισσότερα από πρώτες βοήθειες).
Για την ιστορία το κράνος (fullface) ήταν δεμένο και από την σφοδρότητα της σύγκρουσης κόπηκε το λουράκι από τη βάση του κράνους! 250 κιλά η μηχανή στα 30 μέτρα, 110 κιλά ο πατέρας μου στα 20 μέτρα μετά από αναπήδηση στο αμάξι.
Από τα χαρτιά που είχε ο πατέρας μου μας ειδοποίησαν αυτοί οι άνθρωποι και αφού ήρθε το ασθενοφόρο και τον πήρε έφυγαν χωρίς να αφήσουν τα στοιχεία τους.
Το παλικαράκι-οδηγός του αυτοκινήτου (και μόνος επιβάτης), φοιτητής έμενε 6-7 στενά πιο κάτω. Είχε αργήσει να φύγει για το ΤΕΙ του και είχε τελικιάσει το cinquecento μέσα σε δρόμο με ανώτατη ταχύτητα 50χλμ. Μετά το ατύχημα ειδοποίησε τους δικούς του και πλάκωσαν 10 συγγενείς του που δήλωσαν όλοι (?) αυτόπτες μάρτυρες και μάλιστα δύο εξ' αυτών επιβαίνοντες στο αμάξι!
Μετά από 2 μέρες μας πήρε τηλέφωνο (δεν είχαμε αναγώριση κλήσεων) η σύζυγος του γιατρού και μας ρώτησε με ειλικρινές ενδιαφέρον τι απέγινε ο πατέρας μου (στο θέμα υγείας μόνο). Μας εξιστόρησε και την πλήρη αλήθεια ενός αντικειμενικού ανιδιοτελούς αυτόπτη μάρτυρα. Δυστυχώς όμως δεν ήθελε, όχι μόνο να καταθέσει αλλά ούτε καν μας έδωσε το όνομά της. Χρυσή την κάναμε (με ευγενικό και παρακλητικό φυσικά τρόπο) αλλά αποτέλεσμα ουδέν...
Τα δικαστήρια γίνανε με μονομερή θέση απόψεων όπως καταλαβαίνετε....
Γιατί τα λέω όλα αυτά ?
Μετά το τηλεφώνημα της κυρίας αυτής προσπάθησα μέσω ΟΤΕ και δικαστικής εντολής να μάθω το τηλέφωνό της και εν συνεχεία τα στοιχεία της. Ο ΟΤΕ δεν είχε τέτοια στοιχεία από αναλογικά κέντρα...
Αν είχα όμως μιλήσει μαζί της (ή μαζί με κάποιον άλλο μάρτυρα ή εμπλεκόμενο) μέσω internet θα μπορούσα να τα βρω τα στοιχεία της και νόμιμα και άμεσα...
ειδικά αν με ξαναέπαιρνε η κυρία αυτή αμέσως μετά την δικαστική εξέλιξη....
:wave2:
ΥΓ: Παρόλο που οι μάρτυρες στην δική μου περίπτωση απόφυγαν να βοηθήσουν νομικά πάντα θα ευγνωμονώ τον σύζυγό της και γιατρό που βοήθησε...
Φιλαλήθης
28/09/2006, 14:54
ειλικρινές ενδιαφέρον
@@!
Άμα είχε το παραμικρό ενδιαφέρον, θα έκανε το αυτονόητο!
Den_Paei_Allo
28/09/2006, 14:54
kalimera se olous elpizo na eiste oloi kala kai esi gema!!
Εισαι ενας ξεφτιλας ρε. 18 μυνηματα ΟΛΑ σε αυτο το πονεμενο θεμα. Αι τραβα να κρυφτεις στα φουστανια της γυναικας σου,που θες να λεγεσαι και αντρας. Ηλιθιε. Μετα απο 9 μηνες σε πηρε ο πονος να μαθεις? Και που ξερεις το τι μεσολαβησε ολο αυτο το διαστημα? Μαλακισμενο. Με κατι ζωα σαν και σενα ξενερωνω.
Το 3ο μου ποστ το χαριζω σε σενα. Ζωο. Γιατι ειμαι σιγουρος οτι εισαι εσυ. Οπως και ολοι οι αλλοι.
Κοπελια... Ολοι οσοι ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ειμαστε μαζι σου. Οσο για το ζωο, δες που υπηρετησε για να καταλαβεις...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=7288 (προτελευταιο ποστ)
γεροπιτσιρικος
28/09/2006, 15:40
Γράφτηκα στο φόρουμ τον Μάρτιο φέτος και το ποστ αυτό, το διάβασα για πρώτη φορά σήμερα.
Έχω τρελαθεί από το πρωί. Είναι η πρώτη φορά στα σχεδόν 40 μου χρόνια που βλέπω κάτι τέτοιο. Στον χειρότερό μου εχθρό δεν θα ευχόμουν να συμβεί κάτι τέτοιο.
Gema, Lina και σε όποιον άλλο περνάει μια τέτοια τραγωδία: Κουράγιο και πίστη στο ότι οι πλειονότητα των ανθρώπων είναι ακριβώς αυτό, άνθρωποι και όχι ζώα όπως οι αυτοί δύο .
Koutsike, αν ποτέ ξανά διαβάσεις το ποστ αυτό, μια ευχή σου δίνω: να μην σου συμβεί να χρειαστείς την βοήθεια συνανθρώπου όπως η Gema. Η ζωή είναι όπως η Γη. Στρογγυλή, και γυρίζει.
Για σένα DIMI1979, το μόνο που έχω να πω είναι Αϊ Στο Διάβολο. Είναι ξεκάθαρο ότι κάτι παραπάνω γνωρίζεις. Έναν ανθρώπο έχω μισήσει στην ζωή μου. Τον κατέστρεψα. Μόλις έγινες το νούμερο 2. Κόψε τα ποστ και εξαφανίσου. Δεν λεω τίποτα άλλο.
Αυτο το ποστακι μου εχει μεινει οσα και να εχω διαβασει στο μοτο....Με κανει και ποναω για αυτες τις κοπελες, και τωρα που ξανα ερχετε στην επιφανια, αηδιαζω ξανα με τα καραγκιοζακια που πεσουν με τον ανθρωπινο πονο..Τοτε το εστειλα σε πμ...Τωρα το λεω δημοσιως, αν ποτε θελετε βοηθεια να τιμωρηθουν με αλλο τροπο καποιοι, εδω ειμαστε...
Ελπιζω ο χρονος να γιατρευει τις πληγες σας!!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=7288
διάγνωση μη προσαρμοσιμος με το περιβαλλον ψυχολογικες διαταραχες''
ΑΝΕΓΚΈΦΑΛΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΝΑ ....
:a021: :a021: :a021: :a021:
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ...
DimChios
28/09/2006, 23:39
ΟΚ!
Τα συμπεράσματα για τα "τομάρια" εδώ μέσα τα έχουμε βγάλει όλοι!!!
Να μήν λέω τα ίδια! Άλλωστε δεν χρειάζεται να είσαι ο super-duper ερευνητής για να καταλάβεις ότι είναι το ίδιο (ή σχεδόν ίδιο άτομο, δεν έχει σημασία) ο "Σταμάτης" με τον "Μήτσο"!
Σαν να "ξέρω" τις φάτσες τους! Τις συναντάμε καθημερινά στη γελοία ζωή μας!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ να γίνει αυτό που αποκαλούμε ΘΑΥΜΑ και να βρείτε το δρόμο για αυτό που θα σας κάνει να νιώσετε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δικαιωμένες!!!
Σήμερα διάβασα το thread και στ αλήθεια...δεν ξέρω, μάλλον δεν μπορώ να περιγράψω πως νιώθω για ΕΣΑΣ GEMA & LINA!!!
ΞΕΡΩ, ΤΟ ΝΙΩΘΩ πως δεν έχετε σταματήσει να ψάχνετε! Ίσως μαλιστα εσύ Gema να είσαι πολύ κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα! Κράτα "κρυφά" όλα τα στοιχεία που έχεις και χρησιμοποίησε το μυαλό σου να ανακαλύψεις κι άλλα!
Όπως κάνεις δηλάδή ώς τώρα! ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Όπως είπα και παραπάνω, χρησιμοποίησε το μυαλό που ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι διαθέτεις!
Το ΤΙ έγινε στο δικαστήριο δεν μας "ενδιαφέρει"!!!
Θα το μάθουμε όταν και ΑΝ μας το πείς εσύ για εμάς που ενδιαφερόμαστε να μάθουμε!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!
ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ!!!
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!!
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!
Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!
Δημήτρης Ελευθερίου
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!
Η ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ! ;) ;) ;)
Καλη τύχη gema και απο βάθος καρδιάς δεν ζητώ να γίνει "θαύμα" (έτσι έχουμε φτάσει να νομίζουμε όταν κάνει κάποιος το καθήκον του πρώτα σαν άνθρωπος)
αλλά να γίνει μια υπεύθυνη κίνηση ,
ή έστω έτσι που γυρίζουν τα πράγματα ,
να έρθει μια στιγμή η αποκάλυψη!
PaNick67
01/04/2021, 15:32
https://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1579694/odigia-tis-elas-epitrepetai-i-aristeri-strofi-stin-v-sofias-gia-politikoys
Θυμάστε ότι λόγω του δυστυχήματος απαγορεύτηκε η στροφή αριστερά για είσοδο στην Βουλή;
Όχι πλεον αν εισέρχεται πολιτικος.
Γιατί αυτοί είναι πιο ίσοι από εμάς.
Στα ίσια και να ξαναφαμε.. :(
Έχω βαρεθεί να πέφτω από τα σύννεφα. Θα πάθω καμιά κράμπα. :lol:
https://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1579694/odigia-tis-elas-epitrepetai-i-aristeri-strofi-stin-v-sofias-gia-politikoys
Θυμάστε ότι λόγω του δυστυχήματος απαγορεύτηκε η στροφή αριστερά για είσοδο στην Βουλή;
Όχι πλεον αν εισέρχεται πολιτικος.
Γιατί αυτοί είναι πιο ίσοι από εμάς.
Στα ίσια και να ξαναφαμε.. :(
Σαν κακό πρωταπριλιάτικο αστείο, να μην πω και να σαν εμπαιγμός στη μνήμη. Τεράστιο φάουλ.
basilis_k6
01/04/2021, 16:49
ε και? ο λαός ξεχνα..... ακόμα και στις 20 μέρες. και αν δεν ξεχνα, δεν κανει τιποτα. δεν κρύβονται οι άνθωποι, στα μούτρα μας τα λένε. η ντόρα έγινε ρεζιλι μόλις χθες που θελει να παει βολτα στην κρητη. ε και?
ο πθ με διάγγελμα κάλυψε ολη την αστυνομική βία και αυθαιρεσία και κατηγόρησε τις πορείες οτι διασπείρουν covid. μας είπε απλα οτι θα τρώμε ξύλο όποτε γουσταρει η ΕΛ.ΑΣ και φταίμε κιόλας. ε και?
συλάβανε κάτι τυχαιούς για τον ατυνομικό της δράσης που εφαγε ξύλο και γίνανε ομαδικά ρεζιλι. ε και?
στη γαδα βασανίζουν αναρχικούς. ε και?
το υπουργείο παιδείας θα δώσει λεφτά στην εκκλησία γιατι επλήγει απο τον covid το εισόδημά της. ε και? το υπουργείο προστασίας του αστυνομικού φυλάει τον φουρθιώτη με τα λεφτά μας. ε και?
ε και? ο λαός ξεχνα..... ακόμα και στις 20 μέρες. και αν δεν ξεχνα, δεν κανει τιποτα. δεν κρύβονται οι άνθωποι, στα μούτρα μας τα λένε. η ντόρα έγινε ρεζιλι μόλις χθες που θελει να παει βολτα στην κρητη. ε και?
ο πθ με διάγγελμα κάλυψε ολη την αστυνομική βία και αυθαιρεσία και κατηγόρησε τις πορείες οτι διασπείρουν covid. μας είπε απλα οτι θα τρώμε ξύλο όποτε γουσταρει η ΕΛ.ΑΣ και φταίμε κιόλας. ε και?
συλάβανε κάτι τυχαιούς για τον ατυνομικό της δράσης που εφαγε ξύλο και γίνανε ομαδικά ρεζιλι. ε και?
στη γαδα βασανίζουν αναρχικούς. ε και?
το υπουργείο παιδείας θα δώσει λεφτά στην εκκλησία γιατι επλήγει απο τον covid το εισόδημά της. ε και? το υπουργείο προστασίας του αστυνομικού φυλάει τον φουρθιώτη με τα λεφτά μας. ε και?
ΓΜΣΤ φίλε! Τι να σχολιάσεις... Είναι από αυτά που σε κάνουν να ντρέπεσαι για το τόπο διαμονής σου.
Μη γαμήσουμε κι αυτό το νήμα, αυτά τα γράφουμε κι αλλού και ούτε εκεί έχει πλάκα. Το καλό στις δημοκρατίες είναι ότι η πλειοψηφία επιλέγει τους πολιτικούς εκπροσώπους που επιθυμεί. Το κακό είναι ότι γι' αυτόν ακριβώς το λόγο στις δημοκρατίες η πλειοψηφία έχει τους πολιτικούς εκπροσώπους που της αξίζουν. Τη Ντόρα και τον Κούλη κάποιοι τους ψήφισαν, όπως ψήφισαν και τους προηγούμενους φωστήρες και θα ψηφίσουν και τους επόμενους.
Μη γαμήσουμε κι αυτό το νήμα, αυτά τα γράφουμε κι αλλού και ούτε εκεί έχει πλάκα. Το καλό στις δημοκρατίες είναι ότι η πλειοψηφία επιλέγει τους πολιτικούς εκπροσώπους που επιθυμεί. Το κακό είναι ότι γι' αυτόν ακριβώς το λόγο στις δημοκρατίες η πλειοψηφία έχει τους πολιτικούς εκπροσώπους που της αξίζουν. Τη Ντόρα και τον Κούλη κάποιοι τους ψήφισαν, όπως ψήφισαν και τους προηγούμενους φωστήρες και θα ψηφίσουν και τους επόμενους.
Ρε συ σοβαρά μιλάς τώρα????
Πήγαινε δώσε βιογραφικό σε σούπερ μάρκερτ να δούμε σε παίρνουμε????
Μη σου πω τι έχω τραβήξει στη δουλειά με όλους τους δ/ντες
που έχουν κουβαλήσει
Ο άλλος μου είπε ότι είμαι μικρός και δεν ξέρω και τα έκανε όλα μαντάρα.
έτρεχα να τα μαζέψω και μου είπε ότι φταίω
Πήγαμε στο μεγάλο ξέρεις τι έγινε?
Μου λέει Γιώργο είναι του τάδε δεν μπορώ!
Το αφεντικό τώρα έ?
Του λέω κι εγώ οκ πλήρωνε τότε μλκς
Μη σου πω για τις κρουαζιέρες...
που ήθελα να χώσω έναν στο σιρόπι να του
ανέβουν τα ζάχαρα στα 250 άλογα
Πάνε μια χαρά άνθρωποι και στο μήνα τους έχουν κάνει όλους ρουφιάνους
απ τον εκβιασμό
Γ... τους μπακλαβάδες μου δηλαδή έτσι?
karellen
03/04/2021, 11:09
Ρε μάγκες ξεθάφτηκε ένα θέμα 15 χρονών καλώς ή κακώς,με αφορμή ένα περιστατικό που δικό του θέμα υπάρχει ήδη εδώ μέσα να συζητήσετε γι αυτό.Το είπε κι ο χριστιανός πιο πάνω,μην το ρημάζετε και αυτό.
Υπάρχει και το καφενείο για τέτοιες συζητήσεις.
Ρε μάγκες ξεθάφτηκε ένα θέμα 15 χρονών καλώς ή κακώς,με αφορμή ένα περιστατικό που δικό του θέμα υπάρχει ήδη εδώ μέσα να συζητήσετε γι αυτό.Το είπε κι ο χριστιανός πιο πάνω,μην το ρημάζετε και αυτό.
Υπάρχει και το καφενείο για τέτοιες συζητήσεις.
Ρε συ Νίκο, σβήσε τα άσχετα και κλείδωσε το αν είναι....15 χρόνια μετά, η κοπέλα (τότε...) Δεν νομίζω ότι έχει βρει άκρη...:(
karellen
03/04/2021, 12:51
Δεν θέλω να κλειδώνω θέματα Δημήτρη,κάθε νήμα λέει ό,τι έχει να πει,κάνει την πορεία του και κατόπιν φθίνει από μόνο του.